עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני יתחיל מזה שיתכן וחלק מהתשובות שייכות יותר לפורום מודינג, אבל אני רואה את זה כנושא אחד. סיפור מסגרת : עקב מחסור במקום איחסון במחשב (אני עוסק בצילום סטילס ווידיאו ועריכה) אפשר לחפש בגוגל תחת - אסף מרדכי - צילום. אני לא שם כן את הכתובת של האתר זה לא קשור. בכל מקרה, אני צריך שהחומר יהיה זמין לעבודה על המחשב. קניתי אתמול 2 HD נוספים של WD 250 GB 16 MB SATA2 וצירפתי אותם בתוך המארז הקיים (ראה מפרט). החיבור הפיזי היה בכלוב הקידמי של המארז בין המקומות הריקים שהיו בכלוב מקודם, יש מקום ל 6 HD, אבל 2 העליונים תפוסים ע"י בקר של המאווררים (יחידה של TT) ולכן כרגע נוצר "קופסא" של 4 HD שיושבים בדיוק מול המאוורר, כול אחד מהם מקבל את אותה חשיפה למאוורר. סידור היחידות הפיזי במארז : מלמ…

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by BENNY66,

אני מתלבט בין שני צורבים Plextor PX-708A או DVR-106 אני יודע שיש הבדלים במחירים בסביבות 400 שקל השאלה אם שווה להשקיע על הפלקסטור

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. Started by BlueX,

אהלן לכולם הדיסק הקשיח הנוכחי שלי מתחיל להכנע ולהראות סימני גסיסה סופיים לכן רציתי לקבל המלצה לדיסק קשיח, המחשב שלי דיי ישן ולכן אני לא בטוח שהכוננים שנמצאים עכשיו בשוק יתאימו ללוח האם שלי לוח האם שברשותי הוא :ASUS P5GD2 לכן אני מאוד אעריך אם תוכלו לעזור ולהמליץ לי על HD חדש עד 400 שח ואם אפשר אפילו פחות. כרגע אני גר בבאר שבע כך שיעזור לי אם תוכלו לכוון אותי לחנות מחשבים באזור ב"ש בנוסף רציתי לשאול כיצד אני אוכל להעביר את כל המידע שיש לי על הכונן הנוכחי לכונן החדש, מבלי להתחיל להתקין וינדוס מהתחלה ואת כל התוכנות שמותקנות על הכונן הישן לכונן החדש תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי 4570 ואני רוצה להוריד פלאש ל4571 בשל התמיכה בלייבלפלאש... זה שימושי בשבילי לייבלפלאש...וגם קניתי כבר דיסקים כאלו... הקיצור אפשר יתרונות של הפלאש הזה חסרונות... איך אני עושה את זה? אין בעיות כלשהן? ואיך אני יכול לצרוב בלייבל פלאש...אם אני מכניס דיסק רגיל ומנסה לעשות עליו לייבלפלאש.??

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי.

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by wooper,

האם dvdrw אמין לגיבוי זמני? הכונה שלי לגיבויים של שנה למשל

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. Started by vr72890,

שלום לכל התותחים! יש ברשותי דיסק dvd(לצפייה) של שמחה משפחתית אני מעוניין להעביר את הסאונד לדיסק cd כדי שאוכל לשמוע ברדיו דיסק באוטו מישהו יכול להסביר לי כיצד לעשות זאת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. אני פשוט לא מוצא ... מיועד ל- Cheetah של סיגייט 10K סל"ד

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by stingeR-,

יש לי כמה סרטי DVD שברצוני לגבות על דיסקים... הבעיה היא שכאשר אני כבר מעתיק למחשב עם ImgBurn הדיסק הוא בעצם 2 שכבות... הבנתי עכשיו שכמעט כל הדיסקים הם 2 שכבות.. אבל האם ניתן לצרוב אותם על גבי 2 דיסקים של שכבה אחת או משהו אחר? אם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  10. אני מחליף הארד דיסק ורציתי תוכנה שעושה אימג' של כל המחשב כדי שאני יוכל לשים אותו בהארד דיסק החדש כי אני לא רוצה לעבד את כל המידע שצברתי

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  11. מה זה?!! ה מחשב לא קולט את כונן ה דיסקטים שחיברתי התקנתי את ה WINDOWS הכל בלי ה FLOPPY אכשיו רציתי להתקין חיברתי הכל ללוח אם.... וזה לא קולט אותו! מה אני אמור לעשות לפרמט?? :'(

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by ofer_mat,

יש לי את הלוח עם של ABIT P35 ICH9 והוא מזה לי את הכוננים כ UMDA5 למרות שבתוכנה HDTUNE רשום שם תומכים ב 6 אך אני מגדיר אותם שיעבדו יותר מהר מערכת הפעלה ויסטה 64 עידכנתי לדריברים האחרונים של הציפסט והUMDA לא עלה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  13. אני מנסה לחלק למחיצות דיסק בגודל 80 גיגה אבל המחשב מזהה רק 480 מגה מתוכם הבנתי שצריך פקודת FDISK מעודכנת יותר אבל אני לא יודע מאיפוא אפשר להוריד אחת כזו. האם מישהו יכול לעזור לי? האם הבעיה היא באמת בפקודת הFDISK ? אגב ניסיתי להוריד עדכון ממיקרוסופט אבל מדובר בקובץ התקנה שמיועד לווינדוז 98 ולי יש XP

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by chris_u16,

יש לי בעייה מוזרה עם צורב סמסונג, הוא כאילו לא מגיב למהירות שאני אומר לו וצורב ב52x תמיד, אפילו אם אני בוחר 16x נניח. בנרו אצלי הפעלתי את הפאץ' ברישום שמאפשר לראות את המהירות האמיתית של הצריבה ובסוף הדיסק הוא מגיע ל52x. מה שמתקבל זה דיסק עם המון שגיאות בסופו ולעיתים דיסק שלא ניתן לקרוא ממנו מידע בסוף.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by גולדי,

קראתי את השאלות הנפוצות, קראתי את הסקירות והבנתי שבאופן כללי כל הכוננים עושים הכל, כאשר הבדלים, כשישנם, הם זניחים וניסבלים. מצאתי שלושה כוננים, מעוניין לירכוש אחד, רוצה לדעת את דעתכם: LH-2B1S http://www.liteonit.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=214&Itemid=215&limit=1&limitstart=1 DVR-110BK http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=256&catid=7&subcatid=29 BDR-101A http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069963_304355370_tab=B,00.html מה הכי טוב מתוך השלושה לעיל? כמו כן אני מבין שפורמט הDVD-ROM פשוט נעלם! ככל הידוע לי מדובר בפורמט שמאפשר 100,000 שיכתובים. מה קרה לו? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  16. היי יש מבצע בנועה על צורב של LITE ON X20 במחיר של 170 שקל. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה ולקנות אותו או לחכות לצורבי SATA מהירים? תודה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  17. יש לי במחשב כונן 80GB SATA. חיברתי כונן נוסף חדש, את הWD2500KS ואת הWD2500YS ובשניהם אותה הבעיה - כשאני מתקין משחקים זה לוקח משהו כמו פי 4 זמן מאשר אם אני מתקין את אותו משחק בכונן ה 80GB וגם כאשר אני משחק וטוען שלבים לוקח מלא זמן. אשמח אם תוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. Started by Sango,

יש לי דיסק עם משהו חשוב בפנים אז השתמשתי בתוכנה הזאת בשביל לגלות את איכות הצריבה וגיליתי שיש מלא טעויות והניקוד שאני מקבל הוא 0 .. עכשיו אם אני מעתיק את כל הקבצים מהדיסק "הפגום" למחשב ואז צורב דיסק חדש עדיין יהיו לי אותם שגיאות או שזה כאילו יתקן הכל וכל מה שהיה בדיסק יהיה כמו חדש אחרי הצריבה בדיסק אחר ?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by ITSIK86,

יש לי דיסק דיוידי רגיל של 4.7 אבל בנרו רשום שזה רק 4.4 בקיצור אני רוצה לדחוס בו 4.8 זה אפשרי בדרך כלשהי? כי בנרו תמיד רשום שאין מספיק מקום בדיסק אולי יש איזה שיטה? ניסיתי את מה שיש במדריכים פה בפורום וזה לא עזר

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  20. Started by xtract1,

חבר שלי צפוי לקנות מחשב חדש אוטוטו..AMD3800X2 לוח של DFI וכו'... יש לו מחשב,(שאני לא בטוח שאפשר לקרוא לו ככה),בן 6 שנים נדמה לי..פנטיום 2 או משהו בסגנון...עם HD של 40 ג"ב וחוץ מזה אין לי פרטים עליו.. יש לו המון דברים על הHD אבל אין לו צורב DVD או צורב בכלל... השאלה היא האם אני יכול לקחת את הHD הישן ולחבר אותו במחשב החדש..מה דעתכם? החיבור יתאים? ואם לא יש לכם הצעות אחרות איך מעבירים ככ הרבה נתונים בקלות יחסיח?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  21. יש לי בעיה כלשהי עם הצורב Lite On שלי, וחשבתי שאולי עידכון קושחה יעזור. אני יודע שהצורב הוא 52X32X52, אבל אין לי מושג מה הדגם המדויק. איך אני יכול למצוא את זה? חיפשתי באתר שלהם ומצאתי קושחות למלא דגמים שונים.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by BeRo,

גם DVD+R וגם DVD-R?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by D-Bang,

במחשב שלי מותקן צורב של לייט-און 52X24X52 ולפני יומיים קניתי DVD של טושיבה 16X48. בהתחלה חיברתי את הצורב כSLAVE והDVD כMASTER והמחשב זיהה את שני הכוננים בבאיוס אולם היחיד שקרא דיסקים היה הצורב לטושיבה אני מכניס דיסק וכאילו כלום מבחינת המחשב אין דיסק בכונן. ניסיתי כבר את כל הקונפיגורציות שרק אפשר אבל שום דבר לא עוזר, הקטע המוזר הוא שאם אני מחבר את שניהם יחד אז רק הצורב עובד ואם אני מחבר אותם כל אחד בנפרד אז גם הטושיבה עובד (קורא את כל הדיסקים בלי שום בעיה), החלפתי גם את הכבל IDE לאחד אחר וגם זה לא עזר. אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פתרון בשבילי ???

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by orlupo,

ב-CDFREAKS כתוב ב-REVIEW ככה: Can't overburn to 99/100 minutes זה אומר שה-4163B לא יכול לצרוב על מדיות 90 או 100 דקות? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.