עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by motaboy,

יש לי כונן קשיח חיצוני WD שרץ על USB2. איבדתי את הכבל המקורי שלו, אבל יש לי בבית כבל שהגיע עם המינידיסק הישן שלי, שהיה USB1.1.חיברתי, הכל מתחבר כרגיל. האם יש אפשרות שהכבל הישן לא נותן לי את מלוא רוחב הפס שהייתי מקבל לעומת הכבל המקורי?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  2. או שמא,כל הארדיסק חיצוני חייב חיבור חיצוני לחשמל בנוסף לחיבור למחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. שלום, יש לי איזה דיסק שצרבתי עכשיו אני מכניס אותו לכונן והוא לא פועל (לא מזהה את הדיסק) הכנסתי למחשב הנייד שלי והנייד מזהה את הדיסק ואני רואה את הקבצים שצרבתי ויכול להפעיל אותם אז העברתי את הקבצים בדיסק למחשב הנייד וצרבתי שוב.. שוב הכנסתי את הדיסק החדש שצרבתי אבל המחשב עכשיו מזהה שהדיסק ריק מה לעשות, בבקשה עזרה.. הה והדכנתי קשוחה של firemaer משהו כזה, מהאתר של nec

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  4. Started by itsik,

שלום לכולם יש לי צורב YAMAHA CRW3200E למעלה משנה בזמן האחרון יש לי בעיות בצריבה. זה התחיל מזה שאני לא מצליח לקרוא ולכתוב על RW. ובימים האחרונים אני לא מצליח לצרוב בכלל בכל פעם שאני צורב אני מקבל שגיאה כזו "current program area empty" "could not perfom fixation " אם תוכלו לעזור לי בפתרון הבעיה אני מאוד אשמח תודה מראש איציק.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. יש לי צורב DVD,צורב רגיל ודיסק קשיח. לפעמים חלק מהם נעלמים ולפעמים כולם ואז המחשב לא עולה. איפה יש הסבר על אופן החיבור שלהם באופן פיזי ואיך מגדירים אותם בביוס. הבעיות התחילו מאז שהתקינו לי את הDVD כנראה הוא פישל שם במשהו. אגב כשהמחשב עולה וכתוב MASTER 1 וכו כתוב לי NONE בכל השורות.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  6. Started by creed111,

יש לי כונן קשיח של western digital מדגם- 500aaks כשאני בודק את הטמפ' שלו עם תוכנת speedfan היא מראה לי שהטמפ' היא כ- 45 מעלות צלזיוס האם זו טמפ' נורמלית? מה נחשב טווח טמפ' נורמלית לכונן קשיח תודה

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by eLeVaTor,

שלום, אני קונה מחשב חדש שמגיע עם הארד דיסק של החברה WD בנפח של 1TB וכתוב עליו באתר Low Power**. א' מה זה אומר ה-Low Power? ב' האם זו גרסה יותר חלשה / איכשהו משפיעה על איכות / זמן העברת הקבצים ? ההפרש בין הגרסה הזאת לגרסה האחרת של ה-1TB הוא בכמה מאות שקלים ורציתי לדעת האם שווה לקנות את הגרסה הזאת.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by VL,

אני צריך כונן קשיח לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה בין סביר לטוב... 80G ומעלה... עדיף 80G... במחיר נוח שנע בין 100 ל- 200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  9. ב DVDINFO זה מה שקבלתי. מה זה אומר, שהמדיה לא תחזיק זמן רב? שלא כדאי לצרוב סרטים? מה אורך החיים של מדיה בכלל?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש התקנתי וינדוס 7 ובתהליך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח ל2 - 150 גיגה ו160 גיגה ובאופן אוטומטי זה הוסיף מחיצה עם 100 מגה ( משהו כמו קבצים נחוצים של המערכת) אך בתום ההתקנה כלומר בוינודוס עצמו אני רואה רק אחת מהמחיצות כלומר רק את ה150 גיגה ולא מצליח לשחזר את כל ההרד דיסק שלי, למישהו יש פיתרון ?? האם אני צריך לבצע את ההתקנה מחדש? או האם יש תוכנה שתשחזר לי את המחיצה השניה, בגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעייתי.. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  11. שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון לשאול. יש לי כרגע דיסק אחד של 500 גיגה שמותקן בו גם מערכת ההפעלה וגם משחקים סרטים וכד'. אני הוספתי הארדיסק של 80 גיגה במטרה להפריד את המערכת ההפעלה משאר הדברים במחשב. השאלה פה היא האם ניתן ועד כמה זה באמת יעבוד להעביר את הוינדוס מהכונן של ה500 לכונן של ה80 (רק הוינדוס) וזאת כמובן בלי התקנה מחדש. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by The_overclocker,

אני בונה HTPC, אז הייתי מעדיף את זה על פני גרסאת הTRAY (הזה שנפתח..) הנה כמה תמונות ממחישות: TRAY (מה שאני *לא* רוצה): הSLOT הרגיל (מה שאני צריך): ואם תדעו איפה יש את זה, זה יהיה מצויין, SLOT ממחשב נייד - דק ועובד כמו כל כונן רגיל: כן, אני יודע שיש ב eBay, אבל אם יש כאן בארץ הייתי מעדיף לקנות כאן. תודה :-*

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  13. הדיסקים הללו עלו 25 ל25 ושאלתי היא האם הם אמינים? רצ"ב ה"ניתוח" של DVDINFOPRO Media Information Format Capacity Blank Disc Free Blocks 736958464 Free Capacity 702.82MB(736.96MB) Media Type CD-R ATIP Start Time of Lead In (Media Code) 97m15s17f ATIP Last Possible Start Time of Lead Out 79m59s70f Manufacturer Name Ritek Co. HD-BURN Certified YES Complete Media Code תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by asus7,

איך הצורבי SATA של philips? אני שואל בגדול איך הם לא על דגם ספציפי

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  15. יש לי כ 8 דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות של X8. קיבלתי אותם מחבר ואין לו את האריזה שלהם (זרק אותה מזמן כשהוא קנה אותם). אני רואה שהקוד מדיה הוא MCC , כלומר הם יוצרו או בטייוואן או בהודו (אולי גם בסינגפור?) יש לי דרך לדעת איפה הדיסקים האלו יוצרו? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by Imtheman,

חברים אני מחפש צורב בטווח המחירים של 300-400 אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין הצורבים ומה זה הדובל הזה ומה הקטע הזה של +1 -1??? אז אשמח אם תסבירו לי מה היתרונות\חסרונות של מה שאתם ממליצים תודה..

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by tvholic,

שלום, אחרי כמה ימים של בירורים על לוח אם ומעבדים עכשיו הגיע זמנו של ההרד דיסק. אני בונה מחשב לשימושי אופיס ואינטרנט לרוב והצגת סרטים מדי פעם. אין לי הרבה צרכים לאיחסון (כרגע אני משתמש בהרד דיסק של 40GB מלפני שמונה שנים והוא עוד לא מלא...) אני גם לא משחק. מה אני צריך לחפש בכונן? מהירות הכונן חשובה (5400מול 7200) ושווה לשלם על זה יותר? תודה רבה לירן

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by The Ripper,

SR יצאו בסקירה מקיפה של כונני 250 http://www.storagereview.com/articles/200601/250_9.html נראה שההיטאצי לוקח את המקום הראשון ולמי שלא משחק אז ה-P120 כנראה בחירה טובה יותר. בין שני אילו ההבדלים הם בעיקר במשחקים - פער של כ-90 I/O לטובת ה-T7K250 אך למשל בבאנצ' ל-אופיס פער של כ- 45 I/O לטובת הסמסונג מישהו יכול להסביר איך זה בא לביטוי בפועל, עד כמה נרגיש בההבדל ביניהם בשני המקרים האלו?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  19. אני רוצה "2.5 עם קיבולת של 160GB לפחות לגיבוי והעברת קבצים גדולים. חשובה לי הניידות שלו (שיהיה כמה שיותר קטן, ויקבל את החשמל ע"י ה- USB). ראיתי 2 דגמים מעניינים: WD Passport 160GB WD Elements 160GB תודה אגב, איך זה שבחנויות מסויימות האחריות על הכוננים הללו היא שנתיים וחלק נותנות 3 שנים?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by Avivio,

אהלן... לא מזמן התחדשתי בלפטופ של HP DV6458SE ואני צריך כונן חיצוני.... אני מכיר את ה WDG1U3200E, למרות שכשראיתי אותו הוא עשה בעיות לחבר שקנה... תאירו את עיני... :

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by ofek4490,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב ורצתי לדעת האם זה אפשרי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by yohna,

טוב אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חדש כי כבר נגמר לי המקום ואני רוצה 500GB. ראיתי את ה Westren Digital WD5000AADS שאני די נעול עליו, אבל ראיתי גם את ה 500AAKS מי יותר טוב? מהם ההבדלים? ומי מהם יותר משתלם? שקט? מהיר? ומה אם ה Samsung EcoGreen F2 ED502HI האם הוא יותר טוב מה WD? ומה עם ה Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS הוא יותר טוב מה WD? ועוד שאלה קטנה מהו השם של החיבור חשמל לכונני SATA? [כמו שלכונני IDE יש חיבור חשמל MOLEX ] תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. Started by shay767,

שלום ובוקר טוב, יש לי בעיה עם הצורב שהוא לא מצליח לצרוב.. אני לא צרבתי איתו הרבה אז ככה אפשר להגיד שהוא במצב חדש יחסית, אני משתמש בתוכנה נרו וזה נותן לי את השגיאה : "could not perfrome fixation " ניסתי גם לצרוב אם התוכנה של הווינדוס וגם עם דרך המדיה פלייר ובשניהם הוא נעצר באמצע.. האם מישהו מבין בנושא הזה ? אני יכול לעלות את הדוח של הנרו אם מישהו מבין מה הולך שם. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by erez1968,

איזה מהם טוב יותר להתקנת windows (בשביל בוט מהכונן)? איזה מהם טוב יותר בקריאת תקליטורים?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by iakovl,

אני כרגע עוסק בפרויקט MK3 שלי ברגע נחמד של גאונות עלתה לי השאלה... למה שהצורב יהיה במארז עצמו? למה שלא יהיה חיצוני עכשיו הנה הבעיה שלי, אני לא מכיר את הפאקים של צורבים חיצוניים קנויים. מה לא טוב בהם לעומת הפנמיים דבר שני... במידה ואני רואה שזה יותר מדי בעייתי לקנות חיצוני טוב בכל מקרה הNEC3520 שלי עשה את שלו וצריך להחליף אני חושב על לקנות צורב SATA ולהשתמש במתאם ESATA בשביל להריץ אותו דעות בנושא

• 0 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים