אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי.
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי 7200 SAMSUNG SATA 2 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הצורב לא קורא ולא צורב על דיסקים של DVD ודיסקים של CD הוא קורא וצורב אותם מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כשאני פותח את ה-DEVICE MANAGER כתוב לי SATA אני שילמתי על SATA2, אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה ששילמתי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קיבלתי את התינוקת החדשה שלי. (AMD 64 3000+, GA-K8NS, 512mb) ושמתי לב שב-IDE ליסט אחרי הבוט הוא רושם "CD-RW ATA33", "DVD-ROM ATA33" עכשיו, מה לעזאזל ה-33? הרי יש DMA33, ATA66 ומשם זה רק עולה... זאת אומרת שזה במצב DMA כרגע? מחוברים לי עליו הדיוידי והצורב, כאמור, וכשאני מעתיק מדיסק לכונן הקשיח (80 ג'יגה SATA) לוקח לו איזה 6-7 דקות על 250 מגה. האם זה קשור? יש לי IDE ספייר... אולי כדאי להחליף?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך אחד כזה אבל אני לא מוצא איפה יש איזה דגמים? מה אתם אומרים על האמינות של המוצר? האם זה תומך במחשבי MAC? איך מתבצע החיבור? זה מוסיף לי עוד כונן במחשב שלי כאילו? מה המהירות העברת נתונים? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי, יש על הדיסקים שבאים מבלוקבאסטר מין מדבקה כזאת על הטבעת השקופה במרכז הדיסק משהו לבן כזה עם צורות כאלה של דומינו בשחור.. זאת ההדנה נראה לי.. יש לי איך לפרוץ את זה או לערוף את זה ככה שהנרו ייתן לי לצרוב? או תוכנה אחרת שפשוט מתעלמת? תודה מראש,ניר
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
החדש של HITACHI: http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,120102,00.asp
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הצורב הוא MSI 52-24-52 יש ברשותי דיסקים של ורבטים יפן, הצבעונים. הבעיה היא שהנרו לא נותן לצרוב על יותר מ4X, וגם אז הוא עושה שגיאת צריבה. חששתי שזה אולי הדיסקים (למרות שצרבתי מהם מספר קטן), אז בדקתי גם בSilverLine, ועדיין אותה הבעיה. יש לציין שלפני זמן מה הצורב היה עושה לי את אותה בעיה מדי פעם, אבל לפעמים הייתי מצליח לצרוב. האם הצורב נדפק? או אולי זה משהו בקינפוג שלו או בתוכנה (Nero 6.3.1.25). תודה עדכון: אחרי מספר נסיונות הצלחתי לצרוב עם הסילברליין, עם הורבטים אין סיכוי אני חושב.. מזה אומר? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב DVD של NEC מדגם 3500A ועכשיו עולה השאלה איזה דיסיקים לקנות? DVD+ או DVD-? מכיוון שהצורב יכול לצרוב את שתיהן. משיחה עם בן-דודי הבנתי שפשוט צריך להכניס מדיה אחת של + ואחת של - ולראות איזה הוא יותר אוהב. עצות אחרות לפני שאני הולך ל-OfficeDepot לקנות? כונן ה-DVD שלי הוא של LiteOn מדגם LTD163. Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איזה חברה מומלצת ידועה ואיכותית מייצרת DOK? מחיר עד 150 גודל לא חשוב אפשר גודל קטן (128...) שיהיה עמיד ומהיר וגם אם יש למחזיק מפתחות.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ניסיתי היום לחלק בעזרת פרטישן מג'יק כונן ל 2 כוננים, לא עשיתי גיבוי לפני (שכחתי.. ). אז חילקתי, אחרי הריסט זה התחיל לחלק (לפני שזה עלה לווינדוס), ובאמצע החילוק זה נתקע, והייתי חייב לעשות ריסט. אחרי זה הופיע לי מסך כחול, זה לא נתן לי בכלל להעלות את הכונן. ניסיתי דרך מחשב אחר (זה שאני כותב מימנו) לחבר את ההארדיסק ולחלץ את הקבצים, זה מזהה את הכונן אבל לא נותן לי לגשת אליו. מה אני עושה? הקבצים שבהארדיסק הזה חשובים מאד, מאד חשובים
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
באיזה מהירות מומלץ ליצרוב סרט? קניתי צורב חדש, וזאת פעם ראשונה שאני הולך לצרוב ואין לי מושג על איזה מהירות הכי כדאי לצרוב בכדי שהצריבה תצא באיכות טובה. יש ברשותי דיסקים של 700 מגה. סוג הצורב שלי הוא GSA -H10N של חברת LG
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה בין סביר לטוב... 80G ומעלה... עדיף 80G... במחיר נוח שנע בין 100 ל- 200 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח שלי עושה קצת בעיות. ביממה האחרונה עברו עליו לא מעט זעזועים וזאת יכולה להיות אחת הסיבות לבעיות אבל זו לא בטוח הסיבה, אולי יש אחרות. בכל מקרה כשחזרתי הביתה חיברתי את הדיסק חזרה למחשב והכל פעל בסדר גמור, לא היו רעשים או בעיות. לאחר זמן מה של שימוש המחשב נתקע, אז פשוט ביצעתי ריסטארט למחשב, אך מסך הטעינה של הווינדוס לא עלה ובמקומו הוא הודיע לי על קובץ פגום או חסר: Windows can not start because the following file is missing or corrupt אז בצעתי לדיסק chkdsk דרך recovery console זה לקח בערך 4 שעות. עכשיו אני לא מקבל את ההודעה ההיא יותר אלא במקום אני פשוט מקבל מסך כחול והמחשב מיד מבצע ריסטארט. בהפעלה הבאה יש לי את המסך שאומר שבפעם האחרונה ווינדוס לא אותחל כראוי ואני צ…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD חיצוני עבור הASUS EEE שברשותי, מכמה סיבות שאני אוכל לקרוא ולצרוב דיסקים גם שאני לא בבית וכמובן, ברגע שאני ארצה, להתקין מחדש מע' הפעלה על המחשב הנ"ל. כמו כן, אם צורב "רגיל" לכל דבר +מתאם SATA\IDE לUSB יצא זול יותר, אין לי בעיה עם זה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איזה צורב מוצלח יש ל-LG שתומך ב-lightscribe ? אני רוצה בעיקרון משהו פשוט, כמו GSA-H62N שהוא נפוץ, רק עם תמיכה ב-lightscribe. (אני לא חושב שיש בארץ את GSA-H62L) האם הצורבים האחרים (לא 62N) שתומכים ב-LS פחות טובים במשהו מה-62N ? תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש התקנתי וינדוס 7 ובתהליך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח ל2 - 150 גיגה ו160 גיגה ובאופן אוטומטי זה הוסיף מחיצה עם 100 מגה ( משהו כמו קבצים נחוצים של המערכת) אך בתום ההתקנה כלומר בוינודוס עצמו אני רואה רק אחת מהמחיצות כלומר רק את ה150 גיגה ולא מצליח לשחזר את כל ההרד דיסק שלי, למישהו יש פיתרון ?? האם אני צריך לבצע את ההתקנה מחדש? או האם יש תוכנה שתשחזר לי את המחיצה השניה, בגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעייתי.. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון לשאול. יש לי כרגע דיסק אחד של 500 גיגה שמותקן בו גם מערכת ההפעלה וגם משחקים סרטים וכד'. אני הוספתי הארדיסק של 80 גיגה במטרה להפריד את המערכת ההפעלה משאר הדברים במחשב. השאלה פה היא האם ניתן ועד כמה זה באמת יעבוד להעביר את הוינדוס מהכונן של ה500 לכונן של ה80 (רק הוינדוס) וזאת כמובן בלי התקנה מחדש. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי צורב דיוידי של סמסונג וכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסקים של dvd הוא כותב שיש בעיה אבל דיסקים רגילים אין לו בעיה... משהו מכיר את המצב ויודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי HD של WD 36GB SATA 10000RPM , מה שקורה הוא שמההרד דיסק לבד המחשב לא עושה לי BOOT, אבל אם אני מחבר 2 הרדיסקים נוספים ביציאות ה-ATA הרגילות הוא מזהה את הבוט, מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק SATA ניסיתי לשנות בביוס הגדרות ולהכנס לאתר של WD ושל ASUS (לוח האם שלי הוא: ASUS P4P800-SE) ולא מצאתי פתרון לעניין, בדיסקים האחרים אין שום מידע מערכת וקבצים חוץ מסרטים שירים ומידע אישי, בדיסק D יש 2 תקיות בשם: 49cc726563b97041ea1e ו- 836d2c1fe21af9d434a0ea1e כשאני מנסה להעתיק אותן ל-C (הדיסק SATA) הוא נותן הודעה כי אין אפשרות להעתיק את... הגישה נדחתה. אם מישהו נתקל בזה ויש לו רעיון אשמח לשמוע.. בכבוד רב, GARFILED56
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חבר שלי צפוי לקנות מחשב חדש אוטוטו..AMD3800X2 לוח של DFI וכו'... יש לו מחשב,(שאני לא בטוח שאפשר לקרוא לו ככה),בן 6 שנים נדמה לי..פנטיום 2 או משהו בסגנון...עם HD של 40 ג"ב וחוץ מזה אין לי פרטים עליו.. יש לו המון דברים על הHD אבל אין לו צורב DVD או צורב בכלל... השאלה היא האם אני יכול לקחת את הHD הישן ולחבר אותו במחשב החדש..מה דעתכם? החיבור יתאים? ואם לא יש לכם הצעות אחרות איך מעבירים ככ הרבה נתונים בקלות יחסיח?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
500 או 640 ג'יגה, תלוי מה מהיר יותר או נותן תועלת לעלות. אגב, זה נכון שלפני שמעמיסים קבצים על כונן חדש ("חונקים"אותו), צריך לתת לו לפעול כמה זמן כשהוא ריק?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אחרי כמה ימים של בירורים על לוח אם ומעבדים עכשיו הגיע זמנו של ההרד דיסק. אני בונה מחשב לשימושי אופיס ואינטרנט לרוב והצגת סרטים מדי פעם. אין לי הרבה צרכים לאיחסון (כרגע אני משתמש בהרד דיסק של 40GB מלפני שמונה שנים והוא עוד לא מלא...) אני גם לא משחק. מה אני צריך לחפש בכונן? מהירות הכונן חשובה (5400מול 7200) ושווה לשלם על זה יותר? תודה רבה לירן
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-