אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מוגדר לי דיסק של 160GB המחולק C: 20GB ו- D: 140GB איך אני משנה את היחס מבלי לפרמט מחדש ?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום רב, גם במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי אני יכול לקרוא דיסקים אבל לא יכול לצרוב. יש בשני המחשבים את התוכנה daemon tools, יכול להיות שזה קשור? בנוסף התקנתי את עדכוני תוכנה המירביים לצורבים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, יש על הדיסקים שבאים מבלוקבאסטר מין מדבקה כזאת על הטבעת השקופה במרכז הדיסק משהו לבן כזה עם צורות כאלה של דומינו בשחור.. זאת ההדנה נראה לי.. יש לי איך לפרוץ את זה או לערוף את זה ככה שהנרו ייתן לי לצרוב? או תוכנה אחרת שפשוט מתעלמת? תודה מראש,ניר
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב DVD של NEC מדגם 3500A ועכשיו עולה השאלה איזה דיסיקים לקנות? DVD+ או DVD-? מכיוון שהצורב יכול לצרוב את שתיהן. משיחה עם בן-דודי הבנתי שפשוט צריך להכניס מדיה אחת של + ואחת של - ולראות איזה הוא יותר אוהב. עצות אחרות לפני שאני הולך ל-OfficeDepot לקנות? כונן ה-DVD שלי הוא של LiteOn מדגם LTD163. Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בגודל של 320GB, בתקציב המצויין בכותרת. אולי למשהו מכם יש מנסיון אישי המלצה או סתם המלצה, אני יודה לכם מאוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אם מישהוא יודע איך הארדיסק הזה...מבחינת אמינות...בעיות וכו"... כי אני רוצה לקנות אותו היום לפני שאני חוזר לצבא מחר ואני חייב לדעת פרטים תודה... אני מחבר אותו ל-Abit NF7-SL ver 2.0 Nforce2
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש שמגיע עם הארד דיסק של החברה WD בנפח של 1TB וכתוב עליו באתר Low Power**. א' מה זה אומר ה-Low Power? ב' האם זו גרסה יותר חלשה / איכשהו משפיעה על איכות / זמן העברת הקבצים ? ההפרש בין הגרסה הזאת לגרסה האחרת של ה-1TB הוא בכמה מאות שקלים ורציתי לדעת האם שווה לקנות את הגרסה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לצורב דיוידי מומלץ והכי אמין/טוב/צריבות מעולות שקיים בשוק נכון לעכשיו אני מתלבט בצורב פיוניר השחורhttp://www.ksp.co.il/hmain.php אם יש דגמים יותר טובים אנא אשמח לתגובה ושם החנות(עדיף במרכז קרי קייספי ציפ גולטופ וכאלו
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ברשותי הכונן הקשיח שהמדבקה עליו מצורפת כתמונה - אמנם לא כל כך ברורה. הכונן אינו עובד, והוא בן שנה וחצי - שנתיים, ואני רוצה לקבל עליו אחריות. השאלה היא - אם המשווק ממנו קניתי את הכונן הקשיח פשט רגל - למי לפנות בנוגע לאחריות? חלק אמרו לי היטאצ'י, חלק IBM... ו... בכלל - פיסית, לאן ללכת? אודה מאוד לכל מי שיעזור לי, זה נושא כאוב, כמו שאפשר לתאר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
באיזה מהירות מומלץ ליצרוב סרט? קניתי צורב חדש, וזאת פעם ראשונה שאני הולך לצרוב ואין לי מושג על איזה מהירות הכי כדאי לצרוב בכדי שהצריבה תצא באיכות טובה. יש ברשותי דיסקים של 700 מגה. סוג הצורב שלי הוא GSA -H10N של חברת LG
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם!! כונן WD RAPTOR 10K + כונן 160GB SATAII, יתן לי שיפור ניכר בביצועי המחשב לעומת כונן יחיד של 16MB SATAII? אותותו אני קונה מחשב חדש ואני צריך שמערכת אחזת הנתונים שלו תהיה מהירה מאוד(!). זה הפתרון שבינתיים חשבתי עליו, לעשות כונן RAPTOR 10K ככונן C, ועוד הרד דיסק נוסף של 160GB ככונן D. זה אפשרי לעשות את זה? האם זה פשוט כמו שאני חושב ור אצטרך לשים כל אחד בערוץ נפרד? איך אני יצטרך לחבר את הדיסקים כדי לקבל את התוצאה הזו? האם זה באמת יתן לי את התוצאה הרצויה? (במצב שהווינדוס וכל התוכנות שיופעלו עליו כולם יהיו בC, ורק משחקים, הורדות, שאר יהיו בכונן D) או שכדאי לי ללכת לכיוונים אחרים כמו SEAGATE NCQ(אני לא בטוח אבל אני יודע שזה יותר מהיר) או כיוון אחר? אשמח לשמו…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח וכשר! יש לי בעיה רצינית , צרבתי על דיסק DVD תוכנה כלשהיא בעזרת NERO ולאחר מכן צרבתי על אותו דיסק סרט כלשהוא , אבל עכשיו אני לא מצליח לראות את הסרט אלא רק את השם שלו באייקון ב"מחשב שלי" עם הסמל של התוכנה הראשונה שצרבתי והסרט לא נמצא בתוך הדיסק ( Explorer ) , בקיצור נעלם לי הסרט!! מה עושים חברה?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי בעייה מוזרה עם צורב סמסונג, הוא כאילו לא מגיב למהירות שאני אומר לו וצורב ב52x תמיד, אפילו אם אני בוחר 16x נניח. בנרו אצלי הפעלתי את הפאץ' ברישום שמאפשר לראות את המהירות האמיתית של הצריבה ובסוף הדיסק הוא מגיע ל52x. מה שמתקבל זה דיסק עם המון שגיאות בסופו ולעיתים דיסק שלא ניתן לקרוא ממנו מידע בסוף.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איזה מההגדרות הבאות צריכות להיות מכוונות AHCI כדי שהSSD שלי יעבוד בצורה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לשים זכרון במחשב. עכשיו יש בלוח אם 4 חריצים לזכרון. איך אני מרכיב את זה כרטיס אחד בחריץ הראשון וכרטיס שני בחריץ השלישי?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי...אז קניתי לוח אם A8V של אסוס... חיברתי את ההיטאצ'י 80 ג'יגה SATA וניסיתי להתקין ווינדווס והוא לא זיהה את הכונן. עידכנתי ביוס דרך הארדיסק PATA עשיתי דיסק עם הדרייבר של הצ'יפ SATA וזה עדין לא מזהה שום דבר. הייתה לי אותה בעיה עם לוח לסוקט 754 מבוסס על אותו צ'יפסט ולא הצלחתי לפתור אותה (למרות שעם ההארדיסק מאקסטור 120 שלי זה עובד בסדר גמור ומזהה). חיברתי עוד כונן WD 80 ג'יגה סאטא וזה גם לא זיהה אותו שני ההארדיסקים זוהו ע"י לוח אם אחר. יש למישהו עצה או שאני צריך להחזיר את הלוח לחנות? נ.ב. בבוט הוא מראה לי כאילו הוא מזהה את ההארדיסק...
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי דיסק עם משהו חשוב בפנים אז השתמשתי בתוכנה הזאת בשביל לגלות את איכות הצריבה וגיליתי שיש מלא טעויות והניקוד שאני מקבל הוא 0 .. עכשיו אם אני מעתיק את כל הקבצים מהדיסק "הפגום" למחשב ואז צורב דיסק חדש עדיין יהיו לי אותם שגיאות או שזה כאילו יתקן הכל וכל מה שהיה בדיסק יהיה כמו חדש אחרי הצריבה בדיסק אחר ?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי כ 8 דיסקים של ורבטים DVD+R במהירות של X8. קיבלתי אותם מחבר ואין לו את האריזה שלהם (זרק אותה מזמן כשהוא קנה אותם). אני רואה שהקוד מדיה הוא MCC , כלומר הם יוצרו או בטייוואן או בהודו (אולי גם בסינגפור?) יש לי דרך לדעת איפה הדיסקים האלו יוצרו? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת ואם כן מהי הפקודה בWINDOWS?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אוקיי הHDD הקודם שלי מחובר ל צורב וללוח אם. בלוח אם יש 2 חיבורים ושתיהם תפוסים אחד בא מצורב ואחד מהHDD האם את החדש אני אמור לחבר גם לצורב וגם ללוח אם באותה צורה? ואם כן אז איך? אני צריך מפצל? איך קוראים לזה איך אני מבקש את זה בחנות? תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 22:15:31 לא משנה הבנתי לבד חחחחתודה בכל מקרה למי שהיה רוצה לעזור=]
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
ברצוני לדעת האם RAID 0 של 2 דיסקים 300G 15K SAS - הבקר בשימוש יהיה Promise TX2650 שעובד בחריץ PCI EXRESS X1 יהיה מהיר יותר מ RAID 0 של 2 דיסקים VELOCIRAPTOR במחוברים לבקר בלוח האם (INTEL 975X) מדובר במארז מחשב רגיל ללא קירור מיוחד ולכן אני אשמח לדעת עם יש לצפות לבעיות של חום\התחממות\בעיות אחרות או בעיות של צריכת חשמל חריגה בדיסקים של ה 15K??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הזמנתי את הצורב lg h10n בשחור כמו שמומלץ כאן חיכיתי המון זמן עד שיגיע, לקחתי את הצורב ובבית שמתי לב שזה דגם lg gsa-4167b התקשרתי אליו לבדוק אם הוא התבלבל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להשיג את דגם הנ"ל זה מה שהוא יכול להשיג... 1. הצורב אצלי בבית האם להחזיר אותו ולהשיג ממקום אחר את ה-lg h10n שווה את הטירחה 2. אני משתמש ממוצע לטווח הרחוק הוא יחזיק לי? 3. אני יכול להביא את רוב דגמי הנק.. כאילו במקומו.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-