עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by exercise,

סידרה בת 5 חלקים על שיחזור מידע מדיסקים.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by martins,

אהלן חברים, האם מישי יכול לייעץ לי מה אני צריך לבדוק בחומרת המחשב כדי לוודא שזכרון SSD שאני קונה יתאים למחשב? ובנוסף האם יש חברה מומלצת לזכרונות SSD מבחינת איכות ועלות?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. חשוב שיהיה מהיר!! יש לי sandisk 16GB והוא מאוד איטי כאשר כותבים עליו 4 mbs בקושי! כמו כן אני רוצה התקן בלי מכסה. קבלתי המלצה ל: Transcend JetFlash 760 32GB

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לחבר למחשב שלי שיש לו כבר דיוידי וצורב בנוסף לחבר לו צורב דיוידי רציתי לשאול אם זה אפשרי ואיפה אני יכול להשיכ כבל שמתפצל לשלושה סידירומים לללוח אם??????

5. שרת ביתי מאוד חזק עם מעבד כפול ליבה , השרת NAS של חברת Synology דגם DS414J שרת ביתי מאוד חזק עם מעבד כפול ליבה , המכשיר חדש לחלוטין , נמכר עקב חוסר שימוש (ניתן לי כמתנה) מספק גישה חיצונית לקבצים ולסרטים ולהעלות תוכן אליו מבחוץ כמו שרתי ענן למיניהם .כשיר חדש לחלוטין , נמכר עקב אי צורך בו (ניתן לי כמתנה) מספק גישה חיצונית לקבצים ולסרטים ולהעלות תוכן אליו מבחוץ כמו שירותי ענן למיניהם . יכול להכיל 4 הארדיסקים בנפח כולל של 24 TB .

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by orlupo,

אני צריך המלצה על מדיות DVD RW כולל מאיפה לקנות... אני צריך 2-3 דיסקים לא יותר... רצלוי + כדי שיהיה אפשר לעשות ביטסטינג... בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. HITACHI 80GB 7200rpm ATA 2 מגה באפר איך אני מחבר?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by SweeT_EviL,

אני מחפש מארז חיצוני עם כניסת SATA2 וחיבורי USB2.0 ו ESATA (ואם יש בו גם FIREWIRE.... =] ). לא ממש חושב על תקציב בראש, אבל לא הרבה. חשוב לי שהוא יהיה בנוי טוב, הוצאה והכנסה של כונן בצורה פשוטה, קלה ומהירה. בנוסף שיהיה קר(אבל ממש לא חובה מאורר). THANKS

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  9. היי קניתי ערכה כזו : http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=USB-SATA-IDE&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7901&aff=Zap〈=HE האם הספק הנ"ל אמין למתח עבור הדיסק? רוני

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי חברים, נפל בחלקי הדגם הזה של SSD. יש לו חיבור DATA קצת מוזר שאני לא מכיר. מישהו יכול לומר לי איזה כבל אני צריך כדי לעבוד איתו? מצורפת תמונה עם הדגם המדובר. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by devek,

שלום אני מעוניין להתקין כונן ssd כתחליף למחיצת הos שלי אבל עדיין להשאיר אותה במחשב, שאלתי היא איך זה מתבצע והאם המידע (שמירות משחקים לצורך העניין) ישמרו למרות החלפת הכונן הראשי

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by veredgf,

הצורב הנ"ל נמצא ברשותי כשנה וחצי - בין השאר מידי פעם צורבת שירים כדי לשמוע באוטו. מאז שאני צורבת איתו יש הרבה בעיות קריאה באוטו, וזאת בניגוד לעבר כאשר עבדתי עם צורב CD ישן יותר ואיטי יותר. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית מדיה - בדקתי מדיה של וורבטים ושל TEAC והתופעה זהה. מדיות צרובות מהצורב הקודם או ממקורות אחרים נקראות בקלות וללא בעיות באוטו. האם יש חשיבות גבוהה למהירות הצריבה? לכמה רצוי להוריד אם כן? היות ויש לי מחשב די ישן ולא הכי חזק, אני מקפידה לפני צריבות לאתחל אותו ולסגור כמה שיותר אפליקציות ברקע (למקרה שמישהו רוצה לדעת). תודה, ורד

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  13. Started by bluenote,

שלום לכולם, אתמול מת לי ה-HDD במחשב ועליו כל החיים שלי ולצערי לרוב הדברים אין גיבוי... מדובר על seagate 2TB. הדגם המדויק זה st2000dm001 הוא לא מצליח אפילו להזדהות נ-BIOS ומשמיע מעין צפצופים אלקטרונים צורמים כל כמה שניות. נראה לי שזה קשור לרכיבים הפנימיים שלו. האם הדרך היחידה לשחזר מתוכו נתונים היא לפנות לחברות שחזור הנתונים למיניהן? עשיתי כמה בירורים והמחירים יכולים לנוע בין 600 ל-6000 ש"ח, תלוי בסוג התקלה. אמרו לי גם שמדובר בדיסקים בעיתיים יותר לתיקון ועם חלפים יקרים יותר. אשמח לשמוע כל עצה שיש לכם וגם המלצות על חברות שחזור זולות יחסית. תודה, המיואש. נ.ב. אין צורך במשפטי "חבל שלא גיבית" למניהן... אני כבר אוכל על זה מספיק סרטים

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  14. ערב טוב , רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום מכיר תחזיות לגביי ירידת מחירים שכזו. בפעם האחרונה שקראתי לגביי זה דיברו על ירידת מחירים באיזור Q4 2012 .

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by MichaelZ,

קניתי את CORSAIR SURVIVOR 64GB. הזמנתי אונליין ומשום מה אכלתי סרט שהוא מגיע עם כבל. לא נוח לי פשוט לתקוע אותו בפאנל הקדמי, עוד שהחיבור שם הוא רק USB2. יש לי לוח ASUS P8P67PRO אז לא חסרים לי חיבורים של USB3. בינתיים חיפשתי בבית ומצאתי כבל שמתאים, אבל זהו למעשה כבל USB מעריך ישן (זכר - נקבה). הכבל עצמו ממש דק. יש לי אותו כל-כך הרבה שנים, עוד כנראה מהתקופה שהייתי מחבר דרכו את אחת המדפסות (USB1). אני משחק פה עם הסטיק, מפרמט אותו וסתם כותב עליו כל מיני קבצים והמהירות מגעילה. אני די סבור שצריך שיהיה כבל נורמלי אבל אני לא רוצה לקנות משהו סתם בלי לדעת. מה אני צריך לקנות? אם תתנו לי קישור לחנות אונליין זה בכלל יהיה מעולה. לא מתאים לי להתרוצץ בין החנויות ולחפש את הדבר הזה. אני יודע…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב לכולם, שבת שלום ושבוע טוב... במערכת שלי כרגע מחוברים 2 כונני SATA. על אחד מהם, מותקן ה XP. כשאני מחבר את השני, (כונן פנימי), ווינדוס זיהה אותו ככלי איכסון וזיהה את שמו, WD500, אך הוא לא נותן לי אפשרות לגשת אליו מה'מחשב שלי'. הכונן מופיע במנהל ההתקנים אך לא מופיע בתווית 'storage' תחת ניהול מחשב. כמו כן הכונן מופיע ב BIOS. הכונן מלא בגיבויים יקרי ערך, ואני מוכרח למצוא דרך לגרום לווינדוס לאפשר גישה למידע שעליו, מבלי סכנה של מחיקת קבצים... עזרה, בבקשה!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by dog_foot,

מחפש הארדיסק בגודל 1.5T, מחפש כונן מהיר, ביצועים טובים, ושיעמוד בעומס בשביל DB גדול עם הרבה סקריפטים, שימכר כמובן בארץ ולא נמצא בחול וצריך להזמין (זאת אומרת חנות שמוכרת ונותנת אחריות).

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  18. שלום, אני חווה העברת קבצים איטית מאוד ב-Windows 7 עם הכונן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136149 כשאני מעביר קבצים ממחיצה אחרת או כונן אחר או מעתיק בתוך הכונן עצמו המהירות מתחילה ב50 או 80 ומהר מאוד מדרדרת לבערך 5 מגה. עברתי על נושאים קודמים בפורום, הרצתי כבר את Data LifGuard, הבדיקה יצאה תקינה. רציתי גם להריץ בנץ' עם HD TACH אבל הוא לא מתאים לווינדוס 7, יש איזשהי אלטרנטיבה של ה HD TACK לווינדוס 7?

19. Started by לוח שנה,

תודה למצביעים. נא הסבירו את השיקולים שלכם?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by ThaFeniX,

יש לי דיסק של SATA 120GB של WD לוח אם ASUS P4P800 ויש לי בעיה מאוד חמורה עם כל העניין של PARTITIONS דבר ראשון הוא לא מוכן לעשות מחיצה אחת גדולה של 120GB ברגע שעושים מחיצה כזאת, הוא אומנם מזהה אותה אבל שעושים ממנה BOOT הוא פשוט נתקע ולא מגיב, לא חשוב עם זה FAT32 או NTFS, פשוט לא עולה ניסיתי לנסות כל מיני דברים דרך PQMAGIC הרבה פעמים זה אמר לי BAD PARTITION TABLE וכאלה, הדרך היחידה שהצלחתי לעלות את המחשב בצורה "יציבה" זה שחילקתי את הHD לשני מחיצות אחד של 20 (הראשי) והשניה של 100GB שניהם FAT32, דבר זה היה יציב כמה חודשים ופתאום היום כנראה נהרס הDATABASE של הPARTITIONS המחשב לא עולה יותר זה אומר שכל הדברים שהיו לי על המחשב נמחקו קליל וכעת אני צריך להגדיר PARTI…

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  21. הפנטיום III שבק חיים אבל כל החומר מהכונני IDE שלי עדיין שם. כיצד אני יכול להעתיק את כל החומר מהכוננים הישנים לכונני ה- SATA2 שרכשתי? תודה למשיבים

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by rgb00,

שלום, לא מצאתי כמה rpm יש לכונן הזה. אשמח לעזרה. בנוסף, האם יש חיסרון לגודל הכונן מבחינת אמינות התפקוד? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Dror D.,

הזמנתי את הצורב Samsung SH-S203B והחליפו לי אותו אל הצורב Samsung SH-S223F באותו המחיר. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הצורב הזה ויכול לעמוד על טיבו? , לא מצאתי ביקורת מקצועית על הצורב הזה אז אני מהסס לקחת אותו במקום ה- Samsung SH-S203B שהוכרח כצורב מעולה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by Syrex,

שלום לכולם ראיתי בפורום שרבים טענו כי מחירי המדיות של LightScribe יקרים בצורה משמעותית ואינם משתלמים,ואני שואל למה? המחירים נראים (דיי) הוגנים. http://www.pricegrabber.com/search.php?form_keyword=Lightscribe&topcat_id=1

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kobi_af,

שאני קונה hd סאטה אז במה יעזור לי אם אני אקנה מתאם ממולקס לסאטה?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.