אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות דיסק חדש , אין לי כסף סתם לשפוך ולכן חשוב לי לקנות הארד דיסק גדול אבל זול ושיהיה אמין , חשבתי על ה 500 גיגה של WD WD5000AAKS , ראיתי שיש גם דיסקים עם באפר של 32MB אבל זה מעלה את המחיר מאוד , עד כמה זה קריטי ? (לי חשוב נפח יותר ממהירות ). האם יש דיסקים עדיפים במחיר דומה ?? (כ 280 ש"ח )
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום. היה לי Raid0 בלוח הקודם (2 דיסקים של 500GB) קניתי לוח חדש, ga-x58-ud3r ואני לא יכול להיכנס לביום של ה-Raid. כשהוא מגיע לשם הוא כותב לי באדום: be careful, it is not raid mode now, but there is still raid structure in the hard disk מה זאת אומרת? יש לציין שמערכת ההפעלה מזהה את 2 הדיסקים בתור דיסק אחד של טרה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב קניתי היום DOK של קינגסטון 16GB פרמטתי אותו לNTFS (על פי המדריך שיש בסטיקי) והרצתי עליו HDTUNE אך משום מה יש 3 ירידות די גבוהות אני חושב שהיו במהלך הבדיקה לאחר מכן פרמטתי אותו לFAT32 והופיעו לי רק שניים האם זה נחשב לתקין או שכדאי להחליף אותו במסגרת האחריות? הינה התמונות של הבדיקות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה לפני כחצי שנה יצאה אחותי לטיול בארה"ב עם רשימת קניות מסודרת שהכנתי לה... הבעיה היא שבעוד שבוע היא חוזרת לארץ ורק עכשיו היא נזכרה שהיא צריכה לחזור גם עם משהו בשבילי... ביקשתי ממנה לקנות לי את הצורבים הבאים: NEC ND-3540A BenQ DW-1640 ואפילו אמרתי לה להזמין אותם מ Newegg... היום אני נכנס לאתר של newegg ופתאום חשכו עיניי... הדגמים הנ"ל כבר לא מופיעים באתר...מה שאומר שהפסיקו לייצר אותם או שאזל להם המלאי או שלא יודע מה.....(הלוואי ואני טועה) שלחתי להם גם אימייל בנושא אבל עדיין לא קיבלתי תשובה. בכל אופן אני במירוץ נגד השעון למצוא לאחותי עכשיו חנות שעדיין מחזיקה במלאי בדגמים שהזכרתי וקיוויתי שתוכלו לעזור לי בעניין זה... אנשים אני לא רוצה משו אחר...אלה הצורבים שאני רו…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה להארדיסק בנפח מינימלי של 500GB שיהיה כמה שיותר שקט ומהיר. השקט בעדיפות על המהירות. צריכת ההספק לא רלוונטית. תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הרצתי היום בדיקה קצרה בין כונן WD Green 500GB SATA (שאמור להיות 5400RPM) והשוותי אותו לMaxtor Diamondmax 120GB וגם מול WD 120 8MB (שניהם IDE ו7200RPM) וגם מול WD 80GB SATA והייתי לגמרי מופתע מהתוצאות: Average Read(WD Green): 82.6MB Average Read(WD 80GB Sata): 51.8MB Average read(maxtor): 48.8MB Average Read(WD 120GB): 45.5MB גם הBurst Speed היה כפול בGreen, באמת שיפרו את הביצועים בצורה כה ניכרת בכוננים החדשים או שאולי אני מפספס משהו?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש לי מייל ב YAHOO אשר נותן אפשרות לאיחסון ללא הגבלה. איך אני יכול להעלות אליו מידע יותר מ10M שישאר שם לצורך גיבוי וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לא מצאתי תשובות ממש ברורות ולא רוצה סתם לעשות עידכון שיהרוס לי את הכונן. הבנתי שיש עידכונים לא רשמיים אני ישמח לדעת במה הם עוזרים ואיזה אחד אני בדיוק צריך? (ואיפה להוריד אותו) בקשר לoverburn הבנתי שאי אפשר לעשות עם צורב של nec יש עדכון שמשנה את זה? או כל דבר אחר שכן מאפשר? וגם שאני מנסה לצרוב DATA ששוקל 4.6 לא מאפשר לי אלה רק עד 4.5 למה זה? (דיסקים טובים של וורבטים) תודה מראש מקווה שתוכלו לענות על כל השאלות
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מישהו כבר הביא את זה בעבר... אבל הנה זה בכל זאת לי בכל אופן הם הזכירו במשהו את התוכנית Brainiac למי שמכיר
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כדאי להעיף את ה IDE הישנים כי זה תופס חשמל, מקום וגם מאט... אבל אם אני ארצה להעביר את הקבצים שיש לי מהIDE ל-SATA, לא צריכה להיות בעיה? יש עוד איזה משהו שצריך לדעת שעושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רכשתי צורב CDR/RW פשוט של חברת LG דגם CGE- 8526B. הרכישה לאחר שצורב ACER ישן X 4 הלך לעולמו. עם הצורב הישן סופקה תוכנה חוקית של EASYCD ועימה תוכנת DIRECTCD. בזמנו צרבתי כמה עשרות דיסקים בתוכנת DIRECTCD (תוכנה המאפשרת התייחסות ל CDR ולא רק לCDRW כ FLOPPY) אומנם ללא מחיקה. בכל מקרה יש לי כמה עשרות דיסקים כאלה לא סגורים ! אין לי כל דרך לגשת אליהם יותר כי תוכנת ה EASYCD כמו גם תוכנת ה DIRECTCD לא מכירה הכונן LG כצורב אלא ככונן CD רגיל. הורדתי את כל העדכונים המומלצים של חברת ROXIO לגירסת התוכנה שיש לי 5 DIRECTCD , אבל כלום לא עוזר. תוכנת DIRECTCD מזהה את הכונן רק ככונן CDR רגיל ולא מזהה צורב במחשב. תוכנת InCD של NERO לא יודעת לזהות CDR פתוחים שפורמטו על ידי DIRECTCD וא…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם אפשר לשנות את מהירות הצריבה באמצע הצריבה?(זה דיי דחוף בשבילי) תודה מראש. .SWG
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למישהו צורב DVD ושמתי לב שיש שני ממשקים SATA ו-IDE אני כשקניתי את שלי ברשת BUG ואמרתי שאני רוצה צורב DVD לא שאלו אותי אפילו איזה ממשק אני רוצה. המחשב שלי ישן והכוננים הקשיחים מחוברים בATA אבל מחשבים חדישים שמשתמשים בSATA אפשר לחבר להם צורב DVD בממשק ATA?? אצל אחותי שיש לה מחשב חדש שכמובן תומך ב-SATA מחובר לה כונן DVD בממשק IDE בקיצור השאלה שלי היא כזאת: האם למחשבים ישנים שתומכים רק בATA אפשר לחבר רק צורב DVD בממשק ATA ובמחשבים חדישים אפשר לחבר רק צורב בממשק SATA ?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש ברשותי הארד דיסק של WD 160GBJS SATA2 שאלתי: בקרוב אני מחליף אותו לאותו סוג בדיוק רק אחד שונה.. איך לסדר את המחיצות? שיהיו רק 2 מחיצות.. =] כמה להקדיש לכל אחת?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי הרד דיסק בנפח 300 ג'יגה מתוצרת Maxtor (סדרת Diomond Max 10) עם ממשק SATA1. בזמן האחרון התחילה לעצבן אותי האיטיות של ההרד דיסק, אז חשבתי לקנות דיסק קשיח נוסף זהה ולעבוד במצב Raid 0, אבל לפני שאני רץ לבזבז 700 שקלים הייתי שמח לשמוע מאנשים שכבר עובדים עם Raid 0, האם יש שיפור משמעותי ? האם התמורה תהייה שווה את הכסף ?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי צורב של nec 3540 ואני מעוניין לעשות לי עותק של סרט שקניתי. מכיוון שלסרט די.וי.די יש נפח כפול משל מדיה בנפח של 4.7, איך אני צורב אותו? והאם "נעלם" משהו מאיכות הסרט שאני צורב? (בכל זאת חצי מהנפח). תודה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
WD Raptor 74GB או WD 200GB 8MB ? קראתי איפהשהו שכוננים יותר גדולים הם גם יותר מהירים... וזה גם הגיוני כי הפלטה הרי באותו גודל פיזי אך דחוס עליה יותר מידע, ולכן כל סיבוב יקרא יותר כמות מידע. מעניין אותי רק המהירות... לא הכדאיות. (והאם Raid 0 של 120GB יהיה יותר מהיר משניהם? ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין SATA I ל- SATA II וגם שמעתי שיש בדרך SATA III?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
דיסקים של Nashua, זו חברה או סתם ג'נרי? אני קונה היום צורב דיוידי, ואני צריך לקנות דיסקים רב פעמים. דיסקים DVD רגילים קניתי של BERBATIM בזמנו, עכשיו אני צריך רב פעמים.. עריכה: מה ההבדל בין DVD +RW לDVD -RW
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
איפה יותר כדאי לשמור כוננים קשיחים ודיסקים. בארון או במקרר ( מיניבר ) ?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
הייתי מעונין לקבל חות דעת לגבי צורב LG GSA-H55N. שלום, הייתי מעונין לקבל את חות דעדכם לגבי צורב LG GSA-H55N, מכיון שלא ראיתי ביקורת עליו באתרים מישראל. ואיך הוא בהשואה לצורב LG GSA-H55NK LG GSA-H55NK יש צורבים יותר מומלצים של חברת LG? (הסתכלתי בסטיק של הצורבים ויש רק אחד וכתוב עליו שהוא לא קורא כל כך טוב מדיות DVD ) ומה זה SecurDisc זהי תכונה של הצורב שכתוב בכותרת. (קראתי דברים כשעשיתי חיפוש ולא הבנתי) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם עליו אם למשהו יש ניסיון איתו...? לפי מה ששמעתי הוא ממש טוב ודוד שלי המליץ לי עליו שהוא עורך סרטים של חתונות ובר-מצווה, אז הוא גם מכין סרטים לדיוידי והוא ממש טוב בכל הקטע הזה. אז הוא המליץ לי עליו חשבתי לשמוע אולי עוד צד ממכם מה אתם חושבים...? ----------- שאלה: מה ההבדל בין DVD-R לבין DVD+R אם אפשר להסביר בצורה נירחבת ככל שצריך... תודה.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למנוע ממשתמשים במחשב אפשרות ניתוק התקני USB. מדובר במחשב שנמצא בארונית ומחובר אליו DVD חיצוני, כך שמשתמשים יכולים להשתמש בו. לעיתים קורה שמשתמש מנתק disk on key ובטעות מנתק גם את הכונן. במקרה כזה אני חייב להגיע, לפתוח את הארון, לנתק ולחבר. האם יש דרך למנוע ממשתמשים לנתק, או לפחות להעלים את הסמל משורת המשימות?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2829 אני קונה לוח אם חדש ומעבד חדש והלוח אם תומך סאטה 2 אבל אני מנסה שלחסוך כמה שיותר כסף אז רציתי לדעת אם זה שנתתי של סמסונג הוא טוב או שכדאי לי לקנות כבר את הwestern digital 160gb sata 2 שבksp
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-