עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. http://lamir.co.il/product.asp?product=11888

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. שלום! אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בגודל של 320GB, בתקציב המצויין בכותרת. אולי למשהו מכם יש מנסיון אישי המלצה או סתם המלצה, אני יודה לכם מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  3. אם אני מחבר שניי הארדיסקים באיידיאי ואין לי רייד, אז המחשב יעבוד יותר לאט או שהוא ישאר באותה מהירות? בכלל, מה נותן הרייד בלוח אם?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  4. שלום לכולם. לא מזמן קניתי טלוויזיה חדשה אשם יכולה לשדר FULL HD כמובן יש בא כניסת USB וכניסות HDMI. עכשיו הייתי מעוניין לקנות דיסק קשיח שממנו אני יוכל לחבר אותו ישירות לטלוויזיה בלי צורך במזרים מדיה ודיין יוכל לשדר באיכות של FULL HD. איזה סוג של דיסק קשיח עלי לחפש? האם ישנם הגדרות שאני צריך לשנות על מנת שאני יוכל לשדר באיכות DH ישירות מהדיסק הקשיח?< תודה לכל עזרה שתתקבל

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  5. איפה יותר כדאי לשמור כוננים קשיחים ודיסקים. בארון או במקרר ( מיניבר ) ?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

יש לי את הלוח עם של ABIT P35 ICH9 והוא מזה לי את הכוננים כ UMDA5 למרות שבתוכנה HDTUNE רשום שם תומכים ב 6 אך אני מגדיר אותם שיעבדו יותר מהר מערכת הפעלה ויסטה 64 עידכנתי לדריברים האחרונים של הציפסט והUMDA לא עלה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  7. שלום. חיפשתי מארז להרדיסק שאני אוכל לחבר ב-LAN ונתקלתי במוצר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=422&products_id=5296 קראתי ביקורות ברחבי הרשת ובהן מצויין כי בחיבור LAN המארז תומך אך ורק במערכת קבצים FAT. האם זה אומר שלא אוכל לשים עליו קבצים מעל 4GB? האם מישהו נתקל במוצר או מכיר מוצר דומה ברמת מחיר דומה (עדיף נמוכה יותר...)?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  8. מה הפירוש והבדל לסוגים אלו כולם של 250GB- WD 2500KS 2500AAKS 2500AVJS 2500JS 2500YS חוץ מ- 80מ"ב ו- 16מ"ב שאני מבין בהם מה היעיל מכולם תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  9. Started by chris_u16,

יש לי בעייה מוזרה עם צורב סמסונג, הוא כאילו לא מגיב למהירות שאני אומר לו וצורב ב52x תמיד, אפילו אם אני בוחר 16x נניח. בנרו אצלי הפעלתי את הפאץ' ברישום שמאפשר לראות את המהירות האמיתית של הצריבה ובסוף הדיסק הוא מגיע ל52x. מה שמתקבל זה דיסק עם המון שגיאות בסופו ולעיתים דיסק שלא ניתן לקרוא ממנו מידע בסוף.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. היי יש מבצע בנועה על צורב של LITE ON X20 במחיר של 170 שקל. האם כדאי לי לקפוץ על המציאה ולקנות אותו או לחכות לצורבי SATA מהירים? תודה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by sahargt,

קנתי היום קשיח של WD 3200YS חברתי את הקשיח למחשב אבל משום מה אני לא רואה אותו בחלון של המחשב שלי האם אני צריך למחוק אותו קודם ?? בביוס אני רואת את את הHD וגם במנהל של חלונות זה מופיע אני משתמש בויסטה 32BIT

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by MOFRA,

צריך המלצה למגירה(כזו שהופכת דיסק קשיח לנייד) עם USB לדיסק קשיח כמו של מחשבים שולחניים תקציב עד 200 שקל

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by GENERAL,

איזה HARDISK עדיף ? מחפש משהו שקט... הרוב המליצו על SAMSUNG לא עדיף maxtor???

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  14. אפשר ששני HD יהיו מחיצה אחת כלומר כונן D? HD של 80 ועוד אחד של 80 יהיו לי כונן C לדוגמא?

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by Sting,

אז ככה קניתי WD 250GB SATA2 בהתחלה הוא לא היה מזוהה אז פירמטתי אותו דרך ה Disk Management הבעיה היא שהוא מוגדר כ SIMPLE/Dynamic ולא כרגיל , אין לי שום שימוש ב Dynamic לצורך RAID וכו' ולכן אני רוצה לשנות אותו לרגיל אך משום מה אין לי כמעט שום אופציות לשנות את זה וכל האפשריות חסומות כולל בPM ועוד ולא מצאתי עדיין שום הסבר עובד איך לעשות את זה לא פה ולא בעזרה של $M שנתנה אופציות שלא קימות בכלל מישהו יודע איך אני משנה את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  16. תודה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by sos,

שלום, אני עובד בחברה חדשה (לא משנה איזו) ויש לנו שרת קבצים. השרת עצמו מכיל כ-160 גיגה אך זהו לא מספיק. אנחנו מעונינים להגדיל את הנפח בצורה מאוד משמעותית. השרת הוא שרת של IBM ומשום מה נכנסתי לאתר שלהם והם לא מספקים הארד דיסק בנפח גדול מאוד. לכן רציתי לדעת האם חוות הארדיסקים (storage) יכולה לעשות את העבודה? אם כן אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב אמין וחזק בעל נפח גדול מאוד (כסף לא מדבר במקרה הזה מדובר על איכות). בנוסף רציתי לדעת האם אפשרי לעשות שימוש בחוות הארדיסקים לא רק בשרת אחד אלה בעוד כמה שרתים אבל ברשת שונה. בנוסף האם אפשר להשתמש בחווה בנוסף למטרה של להגדיל את נפח השרת אלה גם לשמש לגיבויים? או צריך חווה נוספת? זה מאוד חשוב לי ואם מישהו יכול לעזור לי פה או פרטנית אני הו…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by Zeper,

אוקיי הHDD הקודם שלי מחובר ל צורב וללוח אם. בלוח אם יש 2 חיבורים ושתיהם תפוסים אחד בא מצורב ואחד מהHDD האם את החדש אני אמור לחבר גם לצורב וגם ללוח אם באותה צורה? ואם כן אז איך? אני צריך מפצל? איך קוראים לזה איך אני מבקש את זה בחנות? תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 22:15:31 לא משנה הבנתי לבד חחחחתודה בכל מקרה למי שהיה רוצה לעזור=]

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. כפי שכתוב בכותרת, האם כונן דיסקים רגיל (או DVD לצורך העניין) יצליח לקרוא מיני-דיסק?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. אהלן, חבר שלי נמצא בברזיל ונדפק לו הכונן במחשב. הוא רוצה לבקש מחבר שלו שנמצא בארה"ב שיקנה וישלח לו כונן מbestbuy או compusa או circuitcity (או כל רשת חנויות אחרות) כונן קומבו חלופי. (ז"א צורב רגיל שקורא גם DVD) הנייד שלו הוא ibm thinkpad t30 - אם מישהו מוכן לעזור ולהמליץ על דגם (בצבע שחור) זה יעזור מאוד לחבר שלי שתקוע במדינה מפגרת מבחינה טכנולוגיה. תודה מראש, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  21. מחשב חדש לפני יומיים קיבלתי אותו הכל פעל סבבה ... התקנתי כמה משחקים מדיסק העתקתי שירים מדיסקים... ופתאום עכשיו הוא לא מזהה אותו ואין לי מושג למה? מישו יכול לעזור בקשה? נ.ב. יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט אם זה קשור והצורב חדש לא ממחשב ישן או משו

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by Alexkmr,

X 8 LG

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  23. כרגע חזרתי הביתה וכשהדלקתי תמחשב הוא לא עלה הוצאתי תהארדיסק וגיליתי שהפלסטיק שמייצב תפינים של החיבור SATA איננו והיה חסר גם פין אחד, הפין נפל והפלסטיק נתקע בכבל יש מצב שיחליפו לי אותו עם האחריות?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  24. שלום במפרט שאני קונה .....מומלץ 2 דיסקים קשיחים של 250gb Raid + דיסק נוסף למערכת הפעלה של 80gb ....השאלה שלי אם כל אחד מהשלושה צריך איוורור מיוחד....או שמספיק שני מאווררים אחד לכל 250gb ואילו לדיסק של ה-80gb אין צורך? אודה לתשובות

25. Started by crovei,

לאחר ששירת אותי באופן נאמן כ-4 שנים, קרס לי ההארדיסק שהיה מיועד לגיבויים (40 ג'יגה). כרגע אני עם הארדיסק של 80 ג'יגה ועוד אחד של 30, שגם הוא עם פז"מ רציני. קיצור החלטתי שאני לא הולך לחכות שעוד הארדיסק יקרוס לי. אז אני מחפש תחליף. אני רוצה לפחות 300 ג'יגה, שיהיה שקט עד כמה שאפשר וקריר. התקציב הוא בסביבות ה-400 עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חשוב לציין שכנראה שבחצי שנה-שנה הבאה אני הולך להחליף אולי את המחשב, אז אני אשמח להארדיסק שיתמוך בטכנולוגיות עתידיות למחשב הבא (כמו SATA 2 ודברים כאלה. אך עם זאת חשוב שהוא יעבוד גם על המחשב הנוכחי שלי..). ראיתי בזאפ את הכונן WD3200KS של ווסטרן דיגיטל. 320 ג'יגה ב-400 שקל בערך. הוא נחשב לכונן טוב? אם יש לכם המלצות לכוננים אחרים אני מאוד א…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.