עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הכותרת מסבירה הכל תודה מראש

2. Started by rc_p,

אני צריך דחוף לדעת; אפשר לעשות Ghost על SATA? לוח; INTEL Avalon D915GAV. אני צריך לעשות עד לבוקר, יש מישהו שיוכל לברר כאן ועכשיו. אפשר לתת תשובות גם אחר כך בשביל ההשכלה הכללית. אני לא מעוניין להתקין Ghost 9.0 בתוך הWINDOWS, (שם מן הסתם זה עובד). עריכה: ראיתי שיש כבר אשכול שדן בזה, ניסיתי למחוק אבל הוא לא נותן, אפשר לנעול/למחוק.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by adirnasri,

אני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח(להוסיף) ואני רוצה לקנות של החברה WD (WESTERN DIGITAL( אני קונה 80GB SATA ב269 שקל העם שווה לקנות? ועם לא תנו לי הצעות אחרות עד 270 תודה מראש אדיר

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  5. יש לי 3520A והוא קורא את הדיסקים במהירות מקסימלית, כאשר ברור לי שאין שום צורך(כונן איטי ישן שלי קורא לאט והכל בסדר). האם זה נורמלי, והאם גם צורבים אחרים מתנהגים ככה? יש הסבר לזה? עריכה: קיבלתי את התשובה ממישהו אחר, ומי שזה מעניין אותו: משתמשים ב nero drive speed שבא עם תוכנת הצריבה..אפשר להגדיר שם מהירות של כל כונן לדיסקים של DVD ורגילים בנפרד...

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  6. כשאני מכניס דיסק DVD-R (צרוב) לכונן הDVD שלי הוא מנסה לקרוא אותו ככה למשך שניה ומציא אותו מיד... נסיתי להכניס דיסק CD-R (גם צרוב) והוא הצליח לקרוא אותו כרגיל... לא נסיתי להכניס דיסק DVD-R מקורי כי אין לי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם אבק יכול להיות מה שגורם לזה? (למרות שהוא כן מצליח לקרוא דיסק רגיל!) תודה. (הכונן הוא LG 16x48)

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by crovei,

לאחר ששירת אותי באופן נאמן כ-4 שנים, קרס לי ההארדיסק שהיה מיועד לגיבויים (40 ג'יגה). כרגע אני עם הארדיסק של 80 ג'יגה ועוד אחד של 30, שגם הוא עם פז"מ רציני. קיצור החלטתי שאני לא הולך לחכות שעוד הארדיסק יקרוס לי. אז אני מחפש תחליף. אני רוצה לפחות 300 ג'יגה, שיהיה שקט עד כמה שאפשר וקריר. התקציב הוא בסביבות ה-400 עם אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חשוב לציין שכנראה שבחצי שנה-שנה הבאה אני הולך להחליף אולי את המחשב, אז אני אשמח להארדיסק שיתמוך בטכנולוגיות עתידיות למחשב הבא (כמו SATA 2 ודברים כאלה. אך עם זאת חשוב שהוא יעבוד גם על המחשב הנוכחי שלי..). ראיתי בזאפ את הכונן WD3200KS של ווסטרן דיגיטל. 320 ג'יגה ב-400 שקל בערך. הוא נחשב לכונן טוב? אם יש לכם המלצות לכוננים אחרים אני מאוד א…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  8. איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=13132

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. משהו מכיר מקום שאפשר לקנות ממנו דיסקים איכותיים במחיר טוב? אין לי בעיה עם איביי, פשוט לא מצאתי דיל משתלם.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by dd7,

יש לי את הצורב nec nd 3550 שחור עכשיו אני רוצה להחליף אותו מכוון שהוא צורב לי דיסק של 700 מגה 3 וחצי ארבע דקות לפעמים יותר. אפשרות ראשונה חשבתי להביא רק צורב cd של asus או משו בסגנון, בזאפ אומרים שהוא צורב cd ב2 וחצי דקות, או מה שהמליצו לי פה על ה-lg H10AK אבל אני מתלבט שהוא כמו הnec שיש לי עכשיו בביקרות הם בערך שווים... מה אתם ממליצים אני לא צורב הרבה DVD חשוב לי יותר המהירות מה אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  12. יש לי 3 הרדיסקים במחשב: 1. 250GB - WD 250YS - מערכת הפעלה ותוכנות 2. 1000GB - SAMSUNG 103UJ - הורדות ביטורנט 3. 2000GB - SEGATEE 32000542AS - סרטים הרצתי בדיקת קריאה דרך HDTUNE בשלושת הכוננים, האם יש ממה לדאוג ? ובכונן של הסמסונג, נכנסתי ל health בHDTUNE וראיתי שיש לי שגיאה ב CR7 רשום - This be caused by a dameaged cable למרות שהכל תקין ... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by Gangster,

יש לי במחשב דיסק קשיח WD 160 GB Sata הורדתי את הדרביר שלו מהאתר ו המחשב לא מזהה אותו כ SATA תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by ciauai,

אך אני עושה ScanDisk ואיחוי?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by redead,

יש לי כרגע שני כוננים אחד של 160 מגה השני של 250.. רציתי לדעת מה זה בעצם רייד והאם זה יכול לשמש אותי איכשהו? תודה..

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. Started by g191181,

הגעתי למדיה החמישית שאני מנסה לצרוב DVD רוב המידע שאני צורב יוצא בסדר אבל כל פעם 20-30% מהמידע לא נצרב טוב, אני משתמש נרו 7. מה יכולה להיות הבעיה ??? יכול להיות שזה FIRMWARE

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by karpad,

שיהיה עד 580 ש"ח מלוג'יק תודה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  18. דיסקים של וורבטים ! הדיסקים אמורים להיות 4.7 אבל בעצם הם רק 4.4 מה זה הדבר הזה!!?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי DVD של פיוניר ואין לי מתאם ואין לי אפשרות לראות בו סרטים ! מישהו מכיר לינק או אתר שאפשר להוריד ממנו את התוכנה הזאת ? - תודה -

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  20. Started by tavor21,

צרבתי דיסק DVD ואני לא מצליח להפעיל אותו במחשב אחר .... הוא פשוט לא מזהה שי דיסקקק אולי זה בעיה של אזורים אבל אני לא בטוחחח .....

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  21. יש לי צורב Lite-On 52x32x52, ושאני שם דיסק אם אני עם אוזניות/רמקולים אני שומע את הסיבוב של הדיסק ולא רק הסיבוב, כל מה ששומעים מהצורב בכללי, את הקולות הקטנים והכל אני שומע את זה, זה ממש אבל ממש מציק. אם הצורב הקודם זה לא קרה לי, יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות נגד זה?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by odi,

חשוב שיהיה אמין . אני מעדיף אחד ללא חיבור לחשמל אבל לא על חשבון אמינות. תודה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. שלום, אני רוצה להוסיף למחשב שלי הארד דיסק של 320GB חיצוני. יש לי שתי אפשרויות או לקנות ישר חיצוני (מה שאני פחות מעדיף) או לקנות פנימי+קופסא שזו האפשרות שאני יותר מעדיף. מטה רשומות האפשרויות. הערות: המחירים שכתובים הם דרך האתר ZAP ולכן המחיר הנמוך מבין שני הערכים הוא המחיר שניתן לקנות את הכונן. אשמח להמלצה בין ממשק SATA 2 לבין ממשק ATA/IDE - כי שמעתי שהקופסאות שמגעות לכונני SATA לא באיכות. ודבר שני, יש לי שני מחשבים בבית ולאחד מהם יש רק חיבור ATA/IDE. בקיצור, אשמח להמלצה על הארד דיסק ועל קופסא טובה, ואם המחיר הוא מחיר טוב או שיש יותר טובים. תודה מראש וחתימה טובה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  24. רכשתי סטרימר שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון וכעת אני נעוניין לקנות כונן חיצוני שיכיל את כל תכני ה-HD אשר אני מוריד. כל האיכסון בדיסק יהיו תכנים ל HD(סרטים סדרות הופעות). השאלה היא איזה כונן חיצוני מומלץ? חשוב לי שיהיה שקט ומהיר. המחשב שלי לצערי הוא מחשב ישן (P4 1.8 )-אל תסטלבטו :'( ואין לי לצערי מושג איזה חיבורים יש לו (הורדתי תוכנת AIDA32) אבל לא ראיתי היכן ומה לחפש... סביר להניח שהוא יחובר באמצעות חיבור USB אך אם לא כדאי לרכוש עם חיבורים נוספים כגון ESATA עד שאני אקנה מחשב חדש... תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  25. האם מכירים את הדיסק הזה? הוא פשוט עונה לי בדיוק על הדרישות מחיר (~290ש"ח כולל מע"מ) / נפח (160GB). האם הוא ממולץ? יש דגם מקביל: WD1600JD באותו מחיר ונפח. מישהו יודע מה ההבדל? האם ה-JS עדיף על ה-JD? אני אמור לקנות עוד היום. בבקשה המלצותכם. תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים