אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קניתי VERBATIM DVD-R X8 והקוד שלהם Manufacturer ID: CMC MAG. AE1 עכשיו שאני הם MADE IN TAIWAN איך הדיסקים האלו מזוייפים? טובים לא טובים?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רכשתי סטרימר שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון וכעת אני נעוניין לקנות כונן חיצוני שיכיל את כל תכני ה-HD אשר אני מוריד. כל האיכסון בדיסק יהיו תכנים ל HD(סרטים סדרות הופעות). השאלה היא איזה כונן חיצוני מומלץ? חשוב לי שיהיה שקט ומהיר. המחשב שלי לצערי הוא מחשב ישן (P4 1.8 )-אל תסטלבטו :'( ואין לי לצערי מושג איזה חיבורים יש לו (הורדתי תוכנת AIDA32) אבל לא ראיתי היכן ומה לחפש... סביר להניח שהוא יחובר באמצעות חיבור USB אך אם לא כדאי לרכוש עם חיבורים נוספים כגון ESATA עד שאני אקנה מחשב חדש... תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בוקר אור, ברשותי צורב די וי די מסוג NEC DVD_RW ND-3540A לאחרונה שמתי לב שכל המדיות שאני מכניס מסוג DVD-R הוא פשוט לא קורא, מראה שאין שום דבר בדיסק, גם דיסקים שאני צורב בעצמי וגם דיסקים שאני לא צרבתי מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ברצוני לקנות דיסק חדש , אין לי כסף סתם לשפוך ולכן חשוב לי לקנות הארד דיסק גדול אבל זול ושיהיה אמין , חשבתי על ה 500 גיגה של WD WD5000AAKS , ראיתי שיש גם דיסקים עם באפר של 32MB אבל זה מעלה את המחיר מאוד , עד כמה זה קריטי ? (לי חשוב נפח יותר ממהירות ). האם יש דיסקים עדיפים במחיר דומה ?? (כ 280 ש"ח )
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי נמצא בברזיל ונדפק לו הכונן במחשב. הוא רוצה לבקש מחבר שלו שנמצא בארה"ב שיקנה וישלח לו כונן מbestbuy או compusa או circuitcity (או כל רשת חנויות אחרות) כונן קומבו חלופי. (ז"א צורב רגיל שקורא גם DVD) הנייד שלו הוא ibm thinkpad t30 - אם מישהו מוכן לעזור ולהמליץ על דגם (בצבע שחור) זה יעזור מאוד לחבר שלי שתקוע במדינה מפגרת מבחינה טכנולוגיה. תודה מראש, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הכנסתי וחיברתי דיסק חדש של סיגייט 750 ג' 32 באפר בנוסף ל2 הארדיסקים של 250 (וסטרן) ועוד אחד של 320 (גם סיגייט) ומה שקורה כשאני מאתחל את המחשב זה שהוא מריץ לי פתאום סקאנדיסק ואחרי זה במחשב שלי מראה את אחד ההרדיסקים הלא חדשים שלי פעמיים ועוד דיסק של 400 ג' בדיסק מנאג'מנט במצב :UNALLOCATED מישהו יודע מה עושים עם זה?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש DOK 4GB והפונקציה הכי חשובה היא שהוא יהיה מהיר.אם יהיה לו גם U3 מה טוב.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
קניתי את הצורב הנ"ל והוא צורב ללא בעיות, אבל משום מה הוא לא מצליח לקרוא סרטון אחד שניצרב על ידי צורב אחר. לכונן הדיוידי הרגיל הישן שלי אין שום בעיה לקרוא, לכן הדיסק אינו פגום. האם יכול להיות שהNEC שלי לא תקין, או שזאת תופעה נורמלית שצורב מסוים לא יכול לקרוא חלק מדיסק כלשהו(את שאר הסרטים הוא מפעיל ללא בעיה) שניצרב על ידי צורב אחר(של חבר)? מה שעוד מוזר, זה שתוכנת הנירו כבר פעמיים הראתה נתוני מהירות שגויים עם הצורב הזה. האם יכול להיות שהוא פגום "קצת"?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי יש לי צורב DVD שעד שלשום עבד כמו שצריך. שלשום ניסיתי לצרוב פעם ראשונה דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER והופיעה לי הודעת שגיאה. מאז, כל דיסק שאני מנסה לצרוב הוא לא מצליח. בנרו הוא רושם לי WRITE ERROR. מישהו נתקל בבעיה או יודע לתקן אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רציתי מה המהיות של דסק הקשיח הזה 80GB SATA? שנימצא ב-KSP הוא 7200?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 500 שקל ובגלל שעכשיו צורבי דיוידי כל כך זולים וכל כך שווים מביחנת יחס מחיר/ שטח אכסון החלטתי לקנות צורב דיוידי. קראתי בynet את הכתבה על צורבי הדיוידי והפורמטים והכל והבנתי בערך... עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה צורב הכי משתלם לקנות עכשיו? שיצרוב הכי טוב בלי בעיות ושיתמוך בפורמטים שאני צריך... (אני רוצה לצרוב סרטים לדיוידי שבסלון, וסתם משחקים על דיסקים של דיוידי, וכמובן סתם data) כל המלצה לצורב והסבר נוסף על הפורמטים וכל הסמתוכה הזאת יתקבלו בברכה! תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קניתי טלוויזיה חדשה אשם יכולה לשדר FULL HD כמובן יש בא כניסת USB וכניסות HDMI. עכשיו הייתי מעוניין לקנות דיסק קשיח שממנו אני יוכל לחבר אותו ישירות לטלוויזיה בלי צורך במזרים מדיה ודיין יוכל לשדר באיכות של FULL HD. איזה סוג של דיסק קשיח עלי לחפש? האם ישנם הגדרות שאני צריך לשנות על מנת שאני יוכל לשדר באיכות DH ישירות מהדיסק הקשיח?< תודה לכל עזרה שתתקבל
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אם מישהוא יודע איך הארדיסק הזה...מבחינת אמינות...בעיות וכו"... כי אני רוצה לקנות אותו היום לפני שאני חוזר לצבא מחר ואני חייב לדעת פרטים תודה... אני מחבר אותו ל-Abit NF7-SL ver 2.0 Nforce2
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי את הלוח עם של ABIT P35 ICH9 והוא מזה לי את הכוננים כ UMDA5 למרות שבתוכנה HDTUNE רשום שם תומכים ב 6 אך אני מגדיר אותם שיעבדו יותר מהר מערכת הפעלה ויסטה 64 עידכנתי לדריברים האחרונים של הציפסט והUMDA לא עלה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הבנתי שיש בקרים שמתלבשים על הPCI ומספקים תמיכה בSATA, אז יש לי כמה שאלות בנושא. קודם כל הבנתי שהביצועים שזה ייתן אף פעם לא יהיו שווים לביצועים שנותן בקר on board, השאלה שלי היא כמה גדול ההבדל, אם זה הבדל קטן שאפשר לספוג או שהביצועים ירדו בחצי. דבר שני זה האם ווינדוס יזהה את הבקר באופן אוטומטי או שאני צריך להתחיל להסתבך עם התקנה של דרייברים בזמן התקנת ווינדוס? כנ"ל לגבי לינוקס, איך היא מסתדרת עם בקרי SATA של PCI? ודבר אחרון, בסביבות כמה אמור לעלות הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי תחושה שאחרי 8 פרטשנים עם 2 מערכות הפעלה נפרדות, המחשב אומר "עד כאן", ולא רוצה לחלק עוד פרטשנים בטענה שאין מקום. האם יש דברים בגו?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם הצורב בעבודה של אמא שלי הםא sony 48x12x48. כאשר באתי לעשות גיבוי למידע הרצתי סימולציה והכל נראה בסדר. לאחר מכן התחילה הצריבה האמיתת והיא נתקעה ב 97 הצורבה מודיע שישנה שגיאה בבאפר. ניסית עוד פעם אך לא הלך. תוכנת צריבה Nero 5 חשביתי שהצורב נדפק כי בן ארבע שנים -+ מה לעשות תודה מראש סתו
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
לפני חודש ראיתי דיסקים פשוטוים בסביבות ה 250 שח, היום הם קפצו ל 350 ... זה בגלל עליית הדולר ? למישהוא יש מושג לגבי המגמה לעתיד ? ובאופן כללי - מחפש דיסק 2.5" IDE 7200 . יש המלצות ? (לא סמסונג ...) (פנימי, לא מדבר על הקופסאות החיצוניות)
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזו תוכנה מומלצת לגיבוי של הpartition עם מערכת ההפעלה? (2 הפרטישנים מפורמטים בNTFS) התוכנה לא צריכה להיות חינמית תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון לשאול. יש לי כרגע דיסק אחד של 500 גיגה שמותקן בו גם מערכת ההפעלה וגם משחקים סרטים וכד'. אני הוספתי הארדיסק של 80 גיגה במטרה להפריד את המערכת ההפעלה משאר הדברים במחשב. השאלה פה היא האם ניתן ועד כמה זה באמת יעבוד להעביר את הוינדוס מהכונן של ה500 לכונן של ה80 (רק הוינדוס) וזאת כמובן בלי התקנה מחדש. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח וכשר! יש לי בעיה רצינית , צרבתי על דיסק DVD תוכנה כלשהיא בעזרת NERO ולאחר מכן צרבתי על אותו דיסק סרט כלשהוא , אבל עכשיו אני לא מצליח לראות את הסרט אלא רק את השם שלו באייקון ב"מחשב שלי" עם הסמל של התוכנה הראשונה שצרבתי והסרט לא נמצא בתוך הדיסק ( Explorer ) , בקיצור נעלם לי הסרט!! מה עושים חברה?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
איזה מההגדרות הבאות צריכות להיות מכוונות AHCI כדי שהSSD שלי יעבוד בצורה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי מספר רב של HD בגדלים שונים ואני רוצה להפטר מחלק מהם אבל לפני אני רוצה לעשות סריקה שלהם לוודאות שאין להם bad sctor, תוכלו לעזור לי למצוא תוכנה טובה שסורקת אותם ושנותנת פרטים מלאים על הכונן?? התוכנה של ווינדוס לא עוזרת לי ביכלל....
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קנתי היום קשיח של WD 3200YS חברתי את הקשיח למחשב אבל משום מה אני לא רואה אותו בחלון של המחשב שלי האם אני צריך למחוק אותו קודם ?? בביוס אני רואת את את הHD וגם במנהל של חלונות זה מופיע אני משתמש בויסטה 32BIT
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-