עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קיבלתי לפניי יומיים מחשב נייד שהזמנתי ,המחשב של AOPEN.לפי ההזמנה הייתי אמור לקבל כונן של סמסונג אבל הביאו לי כונן של פוג'יטסו ולא אמרו לי שהם שמים לי אותו במקום הסמסונג..כדאי לפנות לחברה שיחליפו?סך הכל הכונן של פוג'יטסו שקט..איזה יותר טוב? מדובר על 40G תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by integral,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1458&cid=29&pg=1

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by SilverCivic,

אהלן... קניתי צורב DVD רציתי לשאול באיזה תוכנה אפשר לצרוב עליו את מלוא השטח שלו ( 4.7GB ) ואיך ... כלומר לא לזרוק סתם באויר "נרו" .. אני רוצה הסבר מפורט בבקשה תודה רבה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by benor,

יש דרך לבדוק כמה שעות ההרדיסק עבד סה"כ? מיום קנייתו ואיילך? תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by nirbo,

שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח SCSI של IBM, ובקר RAID SCSI. כשאני נכנס לקונפיגורציה של בקר ה-SCSI, הוא מזהה את הדיסק שם, אך כשאני מנסה למפות את הדיסק כדי שאפשר יהיה להשתמש בו, הוא לא נותן לי לשמור את השינויים... לא בתור Primary, Secondary, או Hot spare. הבקר הוא של LSI LOGIC, סדרה 2000 (1020\1030) ULTRA320 אודה לכל תגובה או חוות דעת בנושא! בתודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by marvje,

יש לי צורב Philips שהמהירות שלו היא 48x16x40 בזמן האחרון הוא לפעמים מסכים לצרוב רק על מהירות x2 מתי שהוא מסכים לצרוב כרגיל (מx40 ומטה) בתחילת הצריבה המחשב אומר שא"א לצרוב על המהירות הנוכחית והוא יורד ל x2 ומיד אח"כ יש ארור והוא מפסיק את הצריבה... זה בעיה בנרו או בצורב ? נ.ב. הצורב בן 3 וחצי שנים +- הנרו זה 6 v 6.3.0.3

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  7. שלום ברשותי צורב DVD פשוט של SONY DW-D22A עוד ברשותי DVD שמקליט מהטלוויזיה או מהוידאו. כאשר אני מקליט ע"י ה - DVD המקליט אני יכול להציג את ההקלטה גם על ה - DVD המקליט וגם על ה DVD שבמחשב. ה DVD המקליט יוצר שתי תיקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS , ובפנים רוב הקבצים הם קבצי VOB יש גם קבצי IFO ו BUP . שאלתי היא איך (אם זה אפשרי) אני בונה צריבה בצורב ה DVD שבמחשב ,הזהה לצריבה של ה DVD המקליט. כלומר איך אני הופך את קבצי AVI ו MPG לקבצי VOB IFO BUP וכו'. או בעצם איך אני הופך את הצריבה ל DVD-video ?? האם יש תוכנות מיוחדות ? האם NERO מספיקה ? אבקש אתכם לא לשלוח אותי לאתרים באנגלית , אשמח לקבל הסבר מפורט בעברית , ואם יש דיונים שבאמת קשורים בדיוק למה שאני שואל ,אשמח לקבל קישורים רלוונטיי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by integral,

כתבה נחמדה למי שהעתיד מעניין אותו: http://www.cdfreaks.com/article/186/1

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. Started by stav_r,

שלום לכולם אני מתלבט ברכשית צורב חדש. יש לי את GSA-4120B של LG. ואת ה ND3520 של nec. עכשיו יש שני דברים חשובים בשביל: 1. איכות צריבה מעולה 2. מהירות נ.ב. השמתשתי כבר באפשריות החיפו שועדיין לא מצאתי תשובה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לא משנה איזה חיבורים יש למחשב... אני רוצה לדעת באיזה דרך אפשר לחבר כמות מירבית.

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום כונן C שלי מלא ואני רוצה להגדילו (מחיצה C יותר נכון), ראיתי פה שהדרכתם איך לעשות את זה עם התוכנה PARTITIONMAGIC אז הורדתי אותה וניסיתי לבצע את זה עפ"י ההוראות שבפורום, אבל זה לא עשה לי כלום, גם כשניסיתי לשנות את סוג אחת המחיצות לNFTS זה לא עשה כלום, מה לעשות? יש עוד תוכנות או אפשרויות? תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  12. מה ההבדל בין סוגי המדיות ואיזה מומלץ לקנות DVD+RX8 DVD-RX8

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם ה-bitsetting מופעל כברירת מחדל ב-LG או שצריך להפעיל אותו ואיך?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  14. Started by O.G.D 2k5,

יש לי כונן WD Caviar RE 250GB 7,200RPM 8MB Serial ATA ואני עובד כרגע ב RAID אני יכול לחבר אותו בSATA רגיל והוא יעבוד כמו כל כונן SATA בלי RAID בסדר????

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by stav_r,

שלום לכולם הצורב בעבודה של אמא שלי הםא sony 48x12x48. כאשר באתי לעשות גיבוי למידע הרצתי סימולציה והכל נראה בסדר. לאחר מכן התחילה הצריבה האמיתת והיא נתקעה ב 97 הצורבה מודיע שישנה שגיאה בבאפר. ניסית עוד פעם אך לא הלך. תוכנת צריבה Nero 5 חשביתי שהצורב נדפק כי בן ארבע שנים -+ מה לעשות תודה מראש סתו

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  16. כבר שנים שאנחנו מתווכחים על אותו נושא . מי השקט ביותר? מי המהיר ביותר? מי האמין ביותר? בזמן האחרון WD ו Seagate מראים ביצועים שווים (מניסיון,יש לי סיגייט והיה לי WD), Seagate גם הוכיח את עצמו כשקט,מול Maxtor שאולי יותר שקט מימנו. מתרוצצות שמועות ש SAMSUNG עוקף את כולם,ו IBM הוא דיסק קשיח לא משתלם, ו Hitachi הוא תקציבי. הסקר המשפיע

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by O.G.D 2k5,

אני חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי הסבר על RAID ואיך מחברים את זה, בקיצור הסבר מופרט???? אם אפשר בעברית

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שניהם 7200 ו- 8 cache

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  19. Started by tsachi,

אני יודע שאולי זה לא בדיוק הפורום המתאים אבל מכייון שרובככם עם צורב דיוידי אתם ודאי יודעים איך לעשות את זה.. איך צורבים divx או xvid למדיה של דיוידי כדי שאוכל לצפות בה במכשיר הדיוידי שדרך אגב אינו קורא divx אודה לעזרה. תודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  20. Started by LI,

מדובר ב- DVDRW LG GSA 4163B. התקנתי אותו היום, צרבתי כמה דיסקים של שירים, הכל הלך נהדר. ואז ניסיתי לצרוב VCD והוא נתקע תמיד אחרי 2 שניות בערך (בערך ב-40% של שלב ה-analysing). קראתי בפורומים פה על עדכון קושחה (FW?), מאיפה ניתן להוריד את זה? תודה רבה רבה רבה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by THELAD,

ככה, התקנתי לפני שבועיים בערך צורב חדש, הצורב עובד טוב. אתמול במהלך "זיפזופ" בתוכנה AIDA32 נדהמתי לגלות שהמהירות של הצורב לא מזוהה... -האם זה יכול לפגוע במהירות הצריבה ?! -מה עליי לעשות כדי לסדר את הבעיה ?! נ.ב מה אתם אומרים על הצורב ?! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by alice in chains,

שלום יש לי את NERO 6 החדש והוא עושה לי בעיות הוא מזהה דיסקים של 900M ו870M כ700M שיניתי בתוכנה לOVERBURNING אבל זה עדיין לא מזהה לי אותם מה לעשות. תודה AIC

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  23. היי, אני מתלבט בין ה-NEC3520 ל-LG4163B נראה לי שאני כן אשתמש ב-DVD-RAM אבל דווקא יותר התלהבתי מה-NEC מישהו שמע/קרא/יודע/חושב ש-NEC יוציאו עדכון קושחה לתמיכה ב-DVD-RAM או שזה בלתי אפשרית מבחינת חומרה? תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לחבר למחשב שלי שיש לו כבר דיוידי וצורב בנוסף לחבר לו צורב דיוידי רציתי לשאול אם זה אפשרי ואיפה אני יכול להשיכ כבל שמתפצל לשלושה סידירומים לללוח אם??????

25. אני כרגע מסתכל על זה של LITEON, האם הוא טוב? רצוי שתהיה אפשרות טובה להפוך אותו למולטיזון. אני לא מחפש צורב DVD. תודה.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.