עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gns,

קוונטום 20 גיגה מקולקל מבחינה טכנית לא חשמלית לצורך לימודים

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  2. אחרי כונני ה-SU800 המגוונים, מגיע תורם של כונני ה-SSD החיצוניים לטעום מה פוטנציאל של ה-3D NAND לכתבה

3. אני מעוניין לקנות את ההארדיסק ST3500418AS או ST3500410AS ולהתקין אותו על המחשב הישן שלי לוח האם שלי הוא GA-8I915PL-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1915&ProductName=GA-8I915PL-G לוח האם הוא בן כמה שנים ורציתי לדעת אם יש סיכוי שהוא בכלל לא יזהה אותו תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  4. Started by tomer_adi,

שלום, מה הזיכרון פלאש הכי גדול שיש לחברת סאנדיסק והאם הם אכן המומלצים ביותר? תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by RS4,

משהו מוזר שקרה לי ולא הבנתי פירמטתי תמחשב וה-DISC ON KEY היה מחובר באותו זמן אז שמחקתי מחיצות אז בטעות גם מחקתי תמחיצה של ה-DISC ON KEY לאחר מכן שניסיתי להכנס לכונן במחשב של ה-DISC ON KEY הוא רשם לי שצריך קודם לאתחל אותו כאילו לעשות לו פורמט לחצתי איתחול אבל זה רושם לי שלא ניתן לעשות איתחול בקיצור הכונן של ה-DISC ON KEY מופיע לי אבל לא ניתן להכנס אליו ניסיתי גם במחשב נייד הכונן מופיע אבל הוא רשם לי להכניס דיסק נשלף משהו כזה... עשיתי גם לחצן ימני על הכונן מאפיינים וזה רשם לי שיש לי 0 מקום ב-DISC ON KEY משהו מוזר ניתן לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  6. Started by blackcoma,

הבנתי שכונני sata שונים בחיבור מחיבור IDE, איך אני יודע אם יש לי חיבור כזה במחשב או אם לוח האם שלי תומך בזה ?

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום בהמשך לדיון הקודם שלי, החלטתי בסוף לקנות כונן חיצוני סטנדרטי. בחנות מסויימת שיש לי בה הנחה יש לי אופציה לקנות את ההארידסק חיצוני של 1TB בדגם WD ELEMENTS במחיר מאוד טוב. הבנתי שהמוצר כבר לא קיים כ"כ בשוק ובחיפוש לא דובר עליו כ"כ הרבה. האם ידועה בעיה מסויימת עליו או חוסר אמינות? ברוב החנויות מוכרים את הMYBOOK בלבד. MYBOOK - מפרט מעמוד היצרן http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=728 ELEMENTS - מפרט מעמוד היצרן http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=760#jump99 השוואה כללית בין הדגמים http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=8 אם יש מחיר טוב על הELEMENTS, יש סיבה לא לקחת אותו? האם כל נושאי הבטחון, אבטחה וגיבוי שמתוארים בהשוואה על הMYBOOK הם …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכם!! יש לי צורב של nec וכבר יותר משנה הוא אצלי הוא עושה לי הרבה בעיות. אחת הבעיות המוזרות שהוא עושה לי, זה שאני צורב נגיד משהו הוא צורב אותו ובסוף הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת הפרמטר שגוי לחץ על האישור. ככה מסתיימת הצריבה , והוא לא צורב כלום בסוף. לא משנה באיזה דיסק אני צורב לא משנה עם זה dvd אוו דיסק רגיל ניסיתי כבר 10 דיסקים? עוד דבר רציתי לשאול. מה הבדל בין צורב של lg gsa h42 ל- lg gsa h55? ומה הסידרה הכי אחרונה שיש ל- lg. האם ההבדל הוא רק במהירות? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  9. Started by KF,

אהלן הכונן DVD שלי מראה סימנים של גמגום.. דיסקים CD של צריבה הוא כן קורא.. אבל דיסק מקורי DVD שקניתי הוא לא.. משמיע מן זמזומים כאלה כאילו הוא נתקע.. יש מה לעשות ? חשוב לציין שהדיסק שאני מנסה להפעיל כן עובד במחשבים אחרים.. *הצורב הוא של asus

10. Started by dcaspi,

שלום, לפני יומיים קניתי הארד-דיסק חדש, מקסטור, 40 גיגה, 7200 סל"ד. עכשיו, אני מעוניין להשתמש גם בחדש וגם בישן כשני כוננים נפרדים. הגדרתי את המקסטור כסלייב והתקנתי על שניהם אקס-פי. התקנתי בוט-מג'יק כדי שאוכל לעבור בין שני הכוננים, הבעיה היא שכשיש על שניהם אקס-פי, כשאני מנסה להריץ את הסלייב, המקסטור, הוא נותן לי שיגאה ולא נותן לי להעלות את ווינדוז. כשהיה לי על המאסטר, הישן, אקס-פי, וווינדוז מי על החדש זה עבד מצויין. למישהו יש מושג? תודה רבה, דן

11. יש לי HD חיצוני בנפח של 250GB אבל מתברר שהוא בא בפורמט של FAT32. האם עדיף להמיר אותו למערכת NTFS [הוא ריק מקבצים בינתיים]? ואם כן, זה אותה דרך כמו הארדיסק רגיל? [הוא מתחבר בUSB]

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  12. Started by integral,

כתבה נחמדה למי שהעתיד מעניין אותו: http://www.cdfreaks.com/article/186/1

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. Started by someone,

אני הולך לקנות היום את אחד מהם, ורציתי לדעת מי מהם יותר מומלץ.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  14. לא מצליח להעביר שום קובץ לשום כונן חיצוני... משתמש בויסטה, הבעיה קיימת רק לאחרונה במחשב אחר תחת XP הכל עובד (אבל אין לי מה להעביר משם)

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  15. יש אפשרות להתקין כונן SSD במקום HDD באותו מקום במחשב נייד של אסוס? מאחר והמחשב חדש אני לא רוצה לאבד אחריות אז האם אפשר? הבנתי כי התקנה עם מתאם במקום ה-CD זה מבטל אחריות תודה

16. Started by moskitos,

שלום לכולם. אני מתעסק הרבה עם עריכה של סרטים והייתי רוצה לדעת איך המדיות של MCD ובכלל אילו מומלצות?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. הייתה לי פעם תוכנה כזאת עם ריבועים שמראה מה לוקח מקום במחשב... אם משהו יודע איזה זו או מאיפה אפשר להוריד(היא הייתה חינמית)

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  18. Started by +Eliran+,

יש לי קבצי AVI בגודל כולל של כמה GB ויש לי דיסק של 4.7 GB. עכשיו שניסיתי לצרוב כמה שיותר קבצים בדיסק לא הצלחתי(ניסיתי את האפשרות של צריבת DVD) כי כל קובץ שקל איזה גי'גה כשבפועל הוא שוקל כמה מאות MB. וכשניסיתי לצרוב בSVCD זה הראה לי קיבולת של 700/800 MB בלבד (כשבפנים יש דיסק DVD). איך אני יכול לצרוב בצורה שאני אשמור על הפורמט של AVI אבל לתוך דיסק של DVD? אני עובד עם נרו 8 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. Started by Raiden,

הי, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין וינדוס 7. יש לי 2 דיסיקם: 1. WD Caviar SE16 640GB WD6400AAKS 2. Samsung 1TB HD103SJ על איזה מהם כדאי לשים את המערכת הפעלה?

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  20. Started by arkadur,

נכון להיום יש לי 2 ראפטורים של 74 GB כ"א אני יכול להגיד שהם לא שקטים במיוחד האם הראפטור החדש שקט יותר? (עדיין לא יצא לי לשמוע אותו), ההשערה שלי שהוא יהיה שקט יותר, וגם קר יותר עקב מימדיו הקטנים נכון להיום ניתן להשיגו באזור ה1400 ש"ח, אני אמתין שמחירו ירד מעט איך הוא בהשוואה (במחינת ביצועים) לראפטורים ה"ישנים"? אשמח לשמוע כל דבר אודות הכונן החדש

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  21. Started by BENNY-L,

משום מה הוא לא נדלק בכלל השאלה כזאת אם אני מחליף בין הפלטות של החשמל איפה שיש את הבננות של החשמל מה הסיכויים שזה יעבוד אני צריך אותו דגם ואןתן גירסא של הקושחא או רק אותו דגם תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי כונן קשיח חיצוני של ווסטרן דיגטל מסוג 1TB שעושה רעשים של בייפים ולא מזוהה על ידי המחשב, מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לתקן אותה או לחלופין יודע אם בעיה זו נתמכת על ידי שירות לקוחות? תודה לכל העוזרים

23. Started by Liran.D,

שלום רב, אני רוצה לקנות קורא כרטיסי זיכרון....האם יש מכשיר הקורא את כל כרטיסי הזיכרון שיש....אם יש אז אני רוצה לקנות מKSP או מIVORY. ושהיה מחובר למחשב דרך USB. אני דיי מתבלבל בין כל מה שיש בKSP כי יש להם הרבה סוגי מכשירים כאלה. אבל אני רוצה אחד שיכלול את כל קריאת כרטיסי הזיכרון. זה דיי דחוף,אני מתכנן לקנות את זה מחר. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. Started by sagioto,

שלום, התקנתי אובוננטו כOS שניה ע"ג מחיצה דפולטית של 2.5 GB, כמובן שזה קטן מדי ואין אפילו מקום להוריד עדכוני אבטחה למערכת, פירמטתי את המחיצה ועכשיו יש לי מחיצונת של 2.5 GB ריקה, אני רוצה לפתוח מחיה של 20GB ללינוקס אבל באותה הזדמנות להפטר מה-2.5 או להרחיב אותה ל-20 או לספח אותה לאנשהו ולפתוח חדשה של 20, לצערי ניסיתי להשתמש בכלי של וינדוס ובעוד מספר תוכנות אך ללא הועיל, מישהו יכול לעזור?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.