אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
-
מצאתי במחסן צורב SCSI חיצוני התקנתי את הכרטיס של הצורב הוא מזהה אותו אבל הוא לא רשום במחשב שלי למה? ובכלום
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו הצליח בצורב של סאמסונג דגם SH-203B לצרוב דיסקים שכבה כפולה במהירות של פחות מX4? אני זקוק לצריבה של X1 או לפחות X2 כי אני רוצה לצרוב גיבוי למשחק XBOX360 מקורי שרכשתי ואל תגידו סתם שאפשר כח גם אני מצליח לבחור בCLONECD או בIMAGBURN את המהירות X1 אבל בפועל הצריבה נעשית על מהירות X4 כי זאת המהירות המינימלית שהצורב מאפשר שלא לדבר על זה שהצריבה מסתיימת תוך 24 דקות וצריבה על X1 לוקחת לפחות 40 דקות אני יודע בוודאות שהדיסקים של TEAC שאני מנסה לצרוב איתם תומכים במהירות מינימום של 2.4 כי חבר שלי עם צורב של LG צורב איתם על המהירות הזאת אז בבקשה רק מי שהצליח לצרוב בצורב הנל על מהירות פחות מX4 שיגיב ויציין גם איך ובאיזה דיסקים הוא השתמש
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במתנה את הצורב הנ"ל וטרם חיברתי אותו למחשב מכיוון שרציתי להתייעץ אתכם לגביו. האם מדובר בצורב איכותי או שמא מדובר בצורב פשוט בעל איכות ירודה שכדי לי לשקול להחליפו? במידה ולדעתכם רצוי להחליף את הצורב אשמח לקבל הצעה לצורב איכותי יותר. הצורב נרכש בחנות Skypc, לכן אשמח אם הממלצה לגבי צורב חלופי תתחשב בצורבים הנמכרים בחנות הנ"ל. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי את הצורב המופיע בכותרת - כאשר אני צורב CD, הצורב צורב במלוא המהירות - x48. אך כאשר אני צורב DVD, הצורב צורב במהירות x4 כאשר מהירות המדיה היא x8 והמהירות המקסימלית של הצורב שלי היא x16. אין לי אפשרות לבחור במהירויות שונות מ-x4 - אני משתמש בתוכנת Nero 7 Premium. כיצד ניתן לשנות את המהירות ל-x8? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
למישהו יש מושג? ניסית דרייברים שונים ללוח אם דברים פיזיים לא ניסיתי ולא ניסיתי Firmware כי לא מצאתי בשבילו משהו רשמי... את המפרט יש לכם פה בצד יש לי Windows XP pro SP1 הכי מעודכן בWINDOWS UPDATE דרייברים לכ. מסך CATALYST 3.6 דרייברים ללוח אם nForce 2.45 בלי שהיה לי שום דבר אחר לפני זה. יש לכם רעיון מה זה יכול להיות? זה קרה אחרי שהתקינו לי כבלים אבל אחרי שאני מכבה את הרשת ואת הFIREWALL זה עדיין קורה...עוד דבר חשוב זה שניסיתי 3 סוגים שונים של דיסקים ואצל כולם אותו דבר...אותה התופעה...יש רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצורב הנל ... W552E. מזדהה בווינדוס (Device Manager) אבל לא רוצה להזדהות בנירו . או בכל תוכנת צריבה אחרת איך אני גורם לו להזדהות כדי שאני יוכל לצרוב ? נ.ב. עדכנתי לו את ה FIRMWARE להכי חדש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם משהו מכיר את הצורב וקצת ביקורות עליו אשמח לקבל קישורים... תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
http://www.abtron.de/shop/catalog/product_info.php?products_id=11301 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אני הולך לקנות צורב והברירות שיש לי הן או benQ או samsung או ricoh. אני יודע שלייט-און יותר טובים,אני יודע שפלקסטור יותר טובים וגם ימהה,אבל זה מה יש ואני צריך לבחור אחד מהם. אז על מה אתם ממליצים? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי, קראתי את הכתבה שכתובה פה בעמוד הראשי לגבי צורבים (http://www.hwzone.co.il/articles.php?file=buffer_underrun), והבנתי סוף סוף למה הצורב שלי משנה בתחילת הצריבה את המהירות ל-פי 8 במקום לצרוב פי 20 שזו המהירות שהוא תומך בה. ואת זה הוא עושה למדיות שונות כגון silver line,אופיס דיפו,GPT, שכולן כמובן תומכות במהירויות צריבה יותר גבוהות מ-פי 20. השאלה היא כמובן איך מסדרים את העניין ככה שאני אוכל לצרוב פי 20, אם אתם יודעים כמובן. בתודה, אני.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח לכולם! אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להעביר אליו את הצורב של ימאהה (הוא 3 שנים אצלי) וגם לקנות צורב DVD - כניראה את החדש של NEC או LG. האם זה בסדר שאני אשתמש בצורב הישן שלי כקורא דיסקים? הוא לא יווצר צוואר בקבוק? ומשהו מטופש - צורב DVD קורא סרטי DVD? ואיזה צורב עדיף לקחת? LG או NEC? כניראה שבחנות ממנה אזמין את המחשב יהיה רק את ה LG אז אני לא יודע אם עדיף להזמין מ WALLA SHOPS תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ראיתי באתר של YAMAHA פרטים על הצורב דגם F1 מהירות צריבה מקסימלית היא X44 אבל מה שמצחיק בצורב הנ"ל שהוא תומך במהירויות הבאות: X1 X2 X4 X8 X16 והמהירות הבאה היא....... X44 איפה נעלמו X20, X24, X32 ? הרי יש היום דיסקים לצריבה במהירות של X24 אבל בצורב הנ"ל אין תמיכה בX24 אז נאלצים לצרוב בX16 דבר שני לפי האתר הצורב הנ"ל יודע לעשות תוויות ע"י צריבה בלייזר. ניתן לכתוב על הדיסק באותיות ואפילו תמונות למישהו יש את הצורב הנ"ל ויכול לתת פרטים נוספים?
-
אוקי אז ככה יש לי צורב של YAMAHA 24X 10X 40X ומאז הפירמוט האחרון של המחשב אני כבר לא מצליח לצרוב במהירות המקסימלית בחלון הצריבה אני רואה שה read buffer יורד ל0 וכשזה קורה אז אותו דבר מתחיל לקרות ל record buffer ואז הוא בעצם לא מקבל יותר מידע לצרוב והוא מפסיק את הצריבה ואז הוא מקבל מחדש את המידע לצרוב אני שומע אותו מעלה את המהירות שלו ואז הצריבה מתחדשת... יש לי מזל שיש buffer underrun protection ככה שאני יכול להיות רגוע ולדעת שהוא יוכל להמשיך את הצריבה גם אם הוא הפסיק אותה מהסיבה הנ"ל... אם למישהו יש מושג מה מקור הבעיה אני אשמח לדעת ואם מישהו מכיר או זוכר יותר נכון את הפקודה של DOS שמסדרת את הזיכרון המהיר אני אשמח אם תזכירו לי...
-
שלום וחנוכה שמח יש לי P4P800 ועלין HD כונן CD וצורב CDR אנימוסיף צורב DVD אמרו לי בחנות לא לחבר אותו במקביל ל HD כדי שלא יאיט את התעבורה אליו 1) האם זה נכון? 2) האפ CDR מאיט גם כן? 3) האם כונן CD מאיט גם כן? נכון, אם זה הכל מאיט אני אוריד את כונן CD, זה ברור. בברכה ובתודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב TSST ts-l632d מותקן במחשב נייד Dell Inspiron 6400. העברת 3.5 ג'גיה של דאטה מ-DVD להרדיסק לוקחת כמעט שעה, האם זה הגיוני או שיש תקלה כלשהי ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בחיפושי אחר צורב אמין רציתי לשאול 2 שאלות: 1)רציתי לשאול אם מישהו בעל צורב אמין (אם אפשר זול ) וטוב שכותב 24+ ומוכן להמליץ עליו בלב שלם אני אשמח.. 2)האם יש חנות באיזור חיפה והקריות שמוכרת צורבי לייט און תודה! :-*
-
יש לי צורב אסוס 4012A 40X12X48 ועם נרו הכי חדשה אני מבקש מידע על הדיסק שהוא 780 מגה והוא מראה לי רק 700 מגה לא משנה עם איזה נפח דיסק העיקר שהוא מעל 700 הוא תמיד מראה לי 700 למה זה ומה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ראיתי בnetaction צורב ב460 שקל כולל משלוח של aopen במהירות 32/12/48 מה אתם אומרים http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=562215
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב במכירה פומבית, ראיתי LG וראיתי Sony, אני מתלבט ביניהם ואשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כונן דיוידי פיוניר למחשב שהוא לא צורב אבל קורא את כל הפורמטים .משום מה קשה למצוא כונן שהוא לא צורב השאלה שלי היא האם כדאי לקנות כונן בלו ריי או שיש עוד זמן עד שהשימוש בבלו ריי יהיה נפוץ? תודה משה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי LAPTOP - IBM THINKPAD ויש לו צורב בלבד ללא CD ובעתקת CD הוא פשות מעתיק לHD ויוצר את ההעתק מה HD האם אפשר לישם אןתה שיטה גם במחשב שולחני
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אז ככה. אני צריך לקנות צורב, ואני צריך לעשות זאת מהר מאוד (עוד היום) ואני חייב לקנות אותו מזיגזג (אל תשאלו...). יש לי תקציב של 500-700 ש"ח בערך, ואני ממש לא מבין ומתמצא בשוק הזה. אני מבקשכם לעזור לי בבקשה לבחור צורב כמה שיותר טוב לתקציב המדובר, ודי חשוב שהוא יוכל לצרוב מהגנות. חשבתי או על ה-LiteOn או על BENQ למרות שאני לא ממש מכיר את החברה... המיצומי גם כן נכנס לרשימת האפשרויות. תודה רבה לכולם! עומר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-