עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי דיסק DVD שיש עליו שני סרטים אני רוצה לצרוב רק את אחד מהסרטים האם יש אפשרות לעשות זאת? כשאני מסייר בדיסק אני רואה מספר גדול של קבצים ולא יודע אילו מהם צריך להעתיק ישנם קבצי VOB קבצי IFO ועוד.. תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. שלום לכולם, מקווה שזה המקום הנכון לשאול. יש לי כרגע דיסק אחד של 500 גיגה שמותקן בו גם מערכת ההפעלה וגם משחקים סרטים וכד'. אני הוספתי הארדיסק של 80 גיגה במטרה להפריד את המערכת ההפעלה משאר הדברים במחשב. השאלה פה היא האם ניתן ועד כמה זה באמת יעבוד להעביר את הוינדוס מהכונן של ה500 לכונן של ה80 (רק הוינדוס) וזאת כמובן בלי התקנה מחדש. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by yousux,

http://www.hothardware.com/Articles/FourWay-SSD-RoundUp-OCZ-Super-Talent-Mtron/ הסיכום פה: http://www.hothardware.com/Articles/FourWay-SSD-RoundUp-OCZ-Super-Talent-Mtron/?page=9

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  4. אהלן, יש לי צורב samsung בחיבור SATA (אני לא זוכר את הדגם), עם לוח אם ASUS M2A HDMI (ז"א שיש עליו 4 חיבורי SATA). הקטע הוא שאחרי פעם שהוא לא זיהה את המדיה, הוא לא היה מוכן לטפל יותר בכונן. ועשיתי reset למחשב, והדיסק לא הופיע ככונן ב"מחשב שלי". עשיתי reset שוב, והוא כן הופיע. הקטע שעכשיו רציתי לצרוב משהו, ושוב אותו דבר - רק שעכשיו הוא לא מוכן להופי בכונן. וגם מנהל ההתקנים לא מכיר אותו. מישהו מכיר את התופעה? מה אפשר לעשות? תוכלו להפנות אותי לאנשהו? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. צריך עזרה, בעת העתקת קבצים אל הדיסק הקשיח החיצוני אני מקבל את ההודעה הבאה : "windows - delayed write failure" האם למשהו יש מושג? תודה ???

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. Started by Myt0s,

אני מתבלט איזה לקנות מהשניים.......(שניהם יהיו SATA 8MB Buffer) או 80 או 120...אני עדיין לא בטוח...אבל אני לא יודע איזה חברה לקנות....................................... אז מה יותר טוב.???

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by db9,

שבוע טוב, לצערי הכונן הקשיח במחשב הנייד שברשותי (sony vaio) עושה רעשים ומנסה להודיע לי שזמנו קצוב. (העבודה נעשתה איטית מאוד, נתקע המון פעמים ורעש של תקתוק נשמע מידי פעם - יש אפשרות להציל אותו דוקטור??) :s05: אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח 2.5 אינץ' בנפח של 500 ג'יגה. נכון שקצת קשה לבקש שיהיה אמין (כל עוד לא מדובר בכונן SSD), בסופו של דבר הוא יושב במחשב נייד והזעזועים והחום לא מוסיפים לאורך החיים שלו. אבל מיידע שיש פה לאנשים אני אשמח לשמוע על כוננים מומלצים. כמו כן, אם מישהו יודע אם קיימת אחריות על כוננים קשיחים בניידים של סוני מעבר לשנת אחריות הבסיסית שמקבלים אני אשמח לשמוע פרטים (הכונן המקורי שיש במחשב הוא של טושיבה) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by x-dude,

רציתי להביא את זה אתמול אבל שכחתי http://www.cdfreaks.com/news/11201

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by may1977,

שלום לכולם! אני מחפש דיסק קשיח למחשב פנטיום 3-כמה שיותר קטן 20G ומעלה...איפה אני יכול למצוא כזה? אני מחפש גם זכרונות SDRAM 256-512 רק שבהשוואות מחירים באתר התקשרתי לחנויות המפורסמות ונאמר לי שאין להם.....! איפה אני יכול למצוא כאלה מבין המקומות שאתם מפרסמים? תודה לכם מראש.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  10. Started by Imtheman,

חברים אני מחפש צורב בטווח המחירים של 300-400 אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין הצורבים ומה זה הדובל הזה ומה הקטע הזה של +1 -1??? אז אשמח אם תסבירו לי מה היתרונות\חסרונות של מה שאתם ממליצים תודה..

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי. לא מזמן קניתי הארד SATA ST312002, התקנתי אותו במחשב. אני מפעיל את המחשב, מוריד תוכנה של החברה, מעביר את כל הנתונים מדיסק ישן לחדש, מכבה את המחשב. מוציא את הישן. מפעיל. הBIOS לא רואה את ההארד ומתנגד לשים אותו כדיסק ראשי. הWindows פועל וכל התוכנות עובדות בסדר. כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, היא לא רואה את הדיסק, אבל כשהיא מופעלת רשום לי בSystem שיש את הHard. מה עושים? בדקתי שוב את כל החיבורים, הכל מותקן ובמקום. בבקשה תעזרו לי לפני שאהיה צריך ללפרמט, ואז קאפוט.. :'(

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by yosi501r,

שלום לכולם, קניתי בשבוע שעבר את הכונן F120GBLS של CORSAIR מ-KSP ב-220 ש"ח. היום אני מפעיל אותו בפעם הראשונה ואני מזהה איתו שתי בעיות: 1- הוא משמיע בעת כתיבה/קריאה רעש בתדר גבוהה כמו . זה בסדר? לפי מה שאני יודע זה לא תקין. 2- בעת שימוש בו עם כל מתאם SATA TO USB עם מתח חיצוני או מובנה בכבל ה-USB הוא קופא כל מספר שניות בהן המהירות שלו צונחת ל-0 ואז בהדרגה הוא חוזר למהירות "הרגילה" שלו. בעת חיבור ישירות ללוח האם של המחשב זה לא קורה. האם זה לגיטימי? עם כוננים מכאניים לא נתקלתי מעולם בתופעה זו. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  13. התקנתי את החלונות 7 על ה ssd, קצת מקריאה בפורומים ראיתי שיש כמה הגדרות ראשוניות שצריך לבצע אבל לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by toppy,

שלום, הזמנתי את הצורב GSA-4167B, אבל קיבלתי את הGSA-H10A כאשר בחשבונית רשום הצורב שהזמנתי. האם הם אותו הדבר? האם מה שקיבלתי יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. Started by ShahafH,

חבר שלי רוצה לקנות צורב מפה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=470&scat=271&tcat האם יש דרישות מיוחדות שהמחשב צריך? והאם זה משתלם? תודה.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  16. הרצתי היום בדיקה קצרה בין כונן WD Green 500GB SATA (שאמור להיות 5400RPM) והשוותי אותו לMaxtor Diamondmax 120GB וגם מול WD 120 8MB (שניהם IDE ו7200RPM) וגם מול WD 80GB SATA והייתי לגמרי מופתע מהתוצאות: Average Read(WD Green): 82.6MB Average Read(WD 80GB Sata): 51.8MB Average read(maxtor): 48.8MB Average Read(WD 120GB): 45.5MB גם הBurst Speed היה כפול בGreen, באמת שיפרו את הביצועים בצורה כה ניכרת בכוננים החדשים או שאולי אני מפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. שלום, יש לי 160GB בהרד דיסק אחד ויש לי כמה שאלות.. אם אני מוסיף עוד 160GB אז מה צריך לעשות אחרי שאני מחשב אותו למחשב???אני יצטרך לפרמט את ההרד דיסק הקודם או משהו? להתקין על החדש מערכת הפעלה? או שפשוט יתווסף לי עוד 160 והכל יהיה כמו שהיה לפני? ועוד משהו.. אני יכול להוסיף את ה-160 ושיהיה לי הכל ב-C (בלי לפצל..) כי עכשיו יש לי את כל ה160 ג'יגה בכונן אחד ואני רוצה פשוט להוסיף עוד שיהיה לי 320 בכונן אחד? ועוד שאלה אחרונה.. מה ההבדל בין דיסקים קשיחים? לדוגמא אני לוקח אחד 80GB של סמסונג או 80GB של WD... מה יהיה ההבדל ביניהם?? תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by ziv13,

ראיתי ב 720 שקל את הצורב DVD הנ"ל וכיוון שיש לי המון המון סרטים מידע ומסמכים על הכונן הקשיח שלי אני שוקל לקנות צורב DVD כי נמאס לי כל יום לצרוב המון מידע על 50 דיסקים הקטע שכולם פה אומרים לחכות בקנה של צורב בגלל הדיול לייר שעומד לצאת.. אז מה אתם אומרים שווה לי לחכות או לקנות בראש שקט את הצורב של LG?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. היי, אני אוטוטו קונה HD חדש ועד עכשיו רציתי לקנות את ה SEAGATE 500GB 32MB המדובר. אבל התחלתי קצת לחשוש לפי תגובות בפורומים שהסידרה הזאת כנראה דפוקה. ואז הבנתי שמתחילים להגיע דיסקים של 640GB שהם למעשה 2 פלטות של 320 והבנתי שהם גם מהירים יותר ושקטים יותר וחיכיתי ל SEGATE 640 , לא מצאתי חנות שמוכרת. האם משיהו מכיר חנות שמוכרת והאם למישהו יש ביקורת עליו לבנתיים ראיתי את ה Samsung SATA2 640GB 16MB 7200RPM שמחירו 450 ש"ח , יש למשהו ביקורת עליו . יהיה ממש נחמד לראות השוואה בינו לבין ה SEAGATE 640 תודה.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. כדאי להעיף את ה IDE הישנים כי זה תופס חשמל, מקום וגם מאט... אבל אם אני ארצה להעביר את הקבצים שיש לי מהIDE ל-SATA, לא צריכה להיות בעיה? יש עוד איזה משהו שצריך לדעת שעושים את זה?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  21. בוקר טוב לכולם עושה רושם שהגירסה הסופית תצא ב29 ליוני מקור: https://www.neowin.net/news/synology-ds ... ing-later/

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by idoleff,

שלום, ברשותי מחשב בעל כונן HDD של 80GB, עם חיבור SATA. (דגם מלא במפרט) עקב מצוקת מקום חשבתי לקנות HDD נוסף, של 320GB בשביל ההורדות. לאחר שאופציית הדיסק החיצוני ירדה מהפרק בשל העלויות, חשבתי לקנות את WD3200KS, אז כמה שאלות לגביו: דבר ראשון, מישהו התנסה בו ויכול להגיד איך הוא מבחינת ביצועים ושקט? דבר שני, נניח שאני מחבר אותו ככונן SLAVE על מנת שרק תוכנות מותקנות יהיו על הכונן MASTER וכל ההורדות ישבו על הSLAVE, יש איזשהי בעיה עם הפרמוט? אני פשוט זוכר דיבורים על התקנה של דרייבר מיוחד כל פעם שמפרמטים כונן SATA2. תודה, עידו

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  23. רכשתי צורב CDR/RW פשוט של חברת LG דגם CGE- 8526B. הרכישה לאחר שצורב ACER ישן X 4 הלך לעולמו. עם הצורב הישן סופקה תוכנה חוקית של EASYCD ועימה תוכנת DIRECTCD. בזמנו צרבתי כמה עשרות דיסקים בתוכנת DIRECTCD (תוכנה המאפשרת התייחסות ל CDR ולא רק לCDRW כ FLOPPY) אומנם ללא מחיקה. בכל מקרה יש לי כמה עשרות דיסקים כאלה לא סגורים ! אין לי כל דרך לגשת אליהם יותר כי תוכנת ה EASYCD כמו גם תוכנת ה DIRECTCD לא מכירה הכונן LG כצורב אלא ככונן CD רגיל. הורדתי את כל העדכונים המומלצים של חברת ROXIO לגירסת התוכנה שיש לי 5 DIRECTCD , אבל כלום לא עוזר. תוכנת DIRECTCD מזהה את הכונן רק ככונן CDR רגיל ולא מזהה צורב במחשב. תוכנת InCD של NERO לא יודעת לזהות CDR פתוחים שפורמטו על ידי DIRECTCD וא…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. נתתי פקודה למחשב לבצע המרה של מערכת הקבצים מ FAT 32 ל NTFS אך המחשב לא מצליח לבצע את ההמרה (כנראה בעיה בדיסק) בדקתי שהפקודה לבצע את ההמרה מתחבאת בקובץ רג'יסטרי שאפשר לגשת אליו רק כשווינדוס עלה ולמצב כזה אני לא מצליח להגיע, האם יש פיתרון לגשת לרג'יסטרי דרך דוס ולשנות את הערך המבוקש?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by sagioto,

שלום, התקנתי אובוננטו כOS שניה ע"ג מחיצה דפולטית של 2.5 GB, כמובן שזה קטן מדי ואין אפילו מקום להוריד עדכוני אבטחה למערכת, פירמטתי את המחיצה ועכשיו יש לי מחיצונת של 2.5 GB ריקה, אני רוצה לפתוח מחיה של 20GB ללינוקס אבל באותה הזדמנות להפטר מה-2.5 או להרחיב אותה ל-20 או לספח אותה לאנשהו ולפתוח חדשה של 20, לצערי ניסיתי להשתמש בכלי של וינדוס ובעוד מספר תוכנות אך ללא הועיל, מישהו יכול לעזור?

דיונים חדשים בפורומים