עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by vid170,

אני בתהליכי רכישה של דיסק קשיח נוסף , אני שוקל לרכוש את הדיסק הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~250GU~7~0.htm אני הולך להשתמש בדיסק בשביל עריכת וידאו, השאלה היא האם מהירות העבודה שלי צפויה לרדת בהשוואה אם הייתי עורך מדיסק פנימי כגון ה 2500KS WD או ה- 3200 ?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by creed111,

אני מחפש לקנות כונן חיצוני בנפח של 500 ג'יגה בעיקר למטרת אחסון סרטים HD (לא רק לשמירה שלהם, אלא גם לנגן אותם ישירות מהכונן) ממשק USB2 חשבתי על הכונן הזה של WD - http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2727&category_id=cf972036b637a554d5f1dc634469552a& יש ביקורות כנגד הכונן הזה או לחילופין המלצה על כונן אחר בטווח של עד 600 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי 4 התקני IDE במחשב, כלומר - 2 הרדיסקים ATA , צורב דיסקים וצורב DVD. עכשיו, אם זה משנה, אני כמעט ולא צורב בכלל, נראה לי ששלושה חודשים כבר לא צרבתי דיסק. מה הסידור הכי טוב מבחינת כבלי ה IDE ? כרגע 2 הרדיסקים על כבל אחד (מה שמאט מאוד את מעבר המידע בינהם, לא ? כי הכבל יכול להתמודד רק עם מכשיר אחד בזמן אחד) ו-2 הצורבים על הכבל השני הבנתי שאם אני אשים על כל כבל הרדיסק וצורב, זה לא טוב כי זה ינמיך את מהירות ההרדיסק לזאת של הצורב (אם זה נכון במצב שהצורב בפעולה בלבד, ולא נכון כשהוא במנוחה ,אז תאמרו לי בבקשה, כי אם ככה זה מושלם בשבילי) בקיצור, אם אני צריך סידור IDE שיידע לעבוד במצב אופטימלי מבחינת מהירות, עם כל כונן, על מה אתם ממליצים (מה, לקנות בקר IDE נוסף ושכל מ…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. שלום קניתי את הצור הוא חדש ועדיין באחריות הוא צורב על כל הדיסקים CD ו DVD רק בדיסקים של TEAC שקניתי חדש ממגה X52 הוא מגיע ל 99 % ו נדפק מישהו יכול לעזור אני עכשיו רוצה לבדוק ע''י שאני שם צורב מדגם 3550A אני אחזור בתשובה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. Started by orir31,

יש לי מחשב חדש עם HD אחד WD 320GB שהוא בממשק SATA II. חשבתי לחבר את ה WD 120GB הישן שלי כדי שישמש לגיבוי. (בממשק IDE) השאלה שלי האם החיבור יפגע בביצועים? אפילו ששום תוכנה לא מותקנת או רצה על ה HD הישן האם הממשק יעבוד במהירות של IDE עבור שני ה HD, או שלא יהיה בניהם שום קשר והלוח אם יתקשר עם כל אחד מהם במהירות שלו? מפרט: E6750 GA P35-DS3R 8800 GTS 320 WD 320GB ANTEC SONATA II CORSAIR 2GB 800MHZ

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. Started by EVGA,

אני מטלבט בין שני אלה מה עדיף?? http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?ProductID=693 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?ProductID=1261

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by dog_foot,

שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה..

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  8. מוגדר לי דיסק של 160GB המחולק C: 20GB ו- D: 140GB איך אני משנה את היחס מבלי לפרמט מחדש ?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. יש לי לוח אם Intel 965WH, ושני דיסקים זהים WD3200KS. אני רוצה ליצור RAID0, ולרכוש דיסק נוסף לגיבוי (ואולי גם ליצור RAID10). האם לקחת דיסק נוסף זהה? או אולי WD3200YS? יש גם דיסקים שיש בהם NCQ? האם הם עדיפים ל-RAID? מה הייתם ממליצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. Started by Mr_SnaKe,

הסתכלתי בפורום וראיתי הרבה אנשים שמדברים על עדכוני קושחה (Firmware Updates), בחלק מהמקרים עדכונים כאלה יוסיפו פונקציות שלא היו אפשריות קודם עבור הצורב בעל הקושחה המקורית. למשל עדכוני קושחה עבור ב ?PIONEER DVR-111D יכולים להפוך אותו לצורב שתומך בDVD RAM וב LightScribe, צורבים שתומכים באפשרויות האלה בדר"כ יקרים יותר ורציתי לשאול אם ביצוע עדכוני קושחה כאלו יכולים לפגוע באיכות הצורב או להרוס אותו לחלוטין, ובאופן כללי לקרוא מה דעתכם על עדכוני קושחה לצורבי DVD. שתהיה שנה טובה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. Started by eitanbts,

קניתי את הצורב הזה LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED מה אומר DOUBLE LAYERED ? THX

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  12. Started by BluesyBoy,

למכירות קיים לוח יד-שניה באתר http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by stingeR-,

יש לי כמה סרטי DVD שברצוני לגבות על דיסקים... הבעיה היא שכאשר אני כבר מעתיק למחשב עם ImgBurn הדיסק הוא בעצם 2 שכבות... הבנתי עכשיו שכמעט כל הדיסקים הם 2 שכבות.. אבל האם ניתן לצרוב אותם על גבי 2 דיסקים של שכבה אחת או משהו אחר? אם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. דיסקים של ‏Nashua, זו חברה או סתם ג'נרי? אני קונה היום צורב דיוידי, ואני צריך לקנות דיסקים רב פעמים. דיסקים DVD רגילים קניתי של BERBATIM בזמנו, עכשיו אני צריך רב פעמים.. עריכה: מה ההבדל בין DVD +RW לDVD -RW

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by eLeVaTor,

שלום, אני קונה מחשב חדש שמגיע עם הארד דיסק של החברה WD בנפח של 1TB וכתוב עליו באתר Low Power**. א' מה זה אומר ה-Low Power? ב' האם זו גרסה יותר חלשה / איכשהו משפיעה על איכות / זמן העברת הקבצים ? ההפרש בין הגרסה הזאת לגרסה האחרת של ה-1TB הוא בכמה מאות שקלים ורציתי לדעת האם שווה לקנות את הגרסה הזאת.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by RayZ,

ניסיתי היום לחלק בעזרת פרטישן מג'יק כונן ל 2 כוננים, לא עשיתי גיבוי לפני (שכחתי.. ). אז חילקתי, אחרי הריסט זה התחיל לחלק (לפני שזה עלה לווינדוס), ובאמצע החילוק זה נתקע, והייתי חייב לעשות ריסט. אחרי זה הופיע לי מסך כחול, זה לא נתן לי בכלל להעלות את הכונן. ניסיתי דרך מחשב אחר (זה שאני כותב מימנו) לחבר את ההארדיסק ולחלץ את הקבצים, זה מזהה את הכונן אבל לא נותן לי לגשת אליו. מה אני עושה? הקבצים שבהארדיסק הזה חשובים מאד, מאד חשובים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by VL,

אני צריך כונן קשיח לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה בין סביר לטוב... 80G ומעלה... עדיף 80G... במחיר נוח שנע בין 100 ל- 200 ש"ח

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by Swed,

אני מתלבט בין שני צורבים.. Pioneer DVR-215D Black X20 DVD לבין זה LG GSA-GH20L X20 DVD ההבדל מחירים בינהם זניח מאוד.. 4 שקל לא מפריע.. אני רק לא יודע מה יותר טוב אשמח להמלצות... תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. Started by Fertilizer,

שלום, אני מחפש מקליט מסכים. אני מחפש קופסא חיצונית אשר תתמשק בדרך כל שהיא (לא משנה דרך מה) למחשב ותקליט(כמו וידאו) ותאגור (רצוי בהרדיסק חיצוני, פנימי פחות אפשר) את כל המופיע על המסך בזמן שהמחשב פועל. אמשח לקבל כל עזרה או המלצה לפתרון

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. איך אפשר לצרוב על דיסק ולמנוע העתקה של הקבצים האישיים שלי .

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  21. אני מחפש כונן לגיבוי קבצים, אחד אמין ומהיר. בזאפ המגוון רחב, וסאקלת המחירים ממש לא אחידה, אפשר למצוא 500GB ב-350 ש"ח ואחד בפי 2 כסף! אז עד 500 שקלים, איזה כונן מומלץ לקנות? כמובן שאני מעדיף בגודל 500GB+, אבל לא על חשבון האיכות- מבחינתי אפשר גם 320GB בתקציב הנ"ל העיקר שיהיה איכותי ואמין (או גדול יותר אם יעמוד בדרישות)... תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by bears,

רוב הדיסקים הם 16...יש הבדל גדול בינהם ל32?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  23. אם מדובר בחריגה מאוד מאוד מאוד משתלמת אז אפשרי עוד 50 ש"ח אני יודע שהיו פה בטח אלפי דיונים בנושא אבל במרוב שמות לא רואים את היער חח קיצר אני מחפש צורב שיעשה עבודה טובה גם מדיות לא כל כך איכותיות !! ולא תהיה לו בעיית קריאה עם קצת שריטות על דיסקים כמו כן שיתמוך באוברברנינג כולל על דיוידי ושיצרוב דיסקים רגילים ללא כל בעיה מיוחדת למי שיש המלצות שיתן לי אותן פה... מי שיש לו נסיון חיובי ופחות חיובי שיציין אותו גם כן.. תודה מראש נ.ב. אם הצורב דורש משאבים יותר מהרגיל בגלל תכונות מיוחדות וכו' אז לא להמליץ כי המערכת שלי חלשה מאוד.. 256 זיכרון..

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by liad88,

שלום, ניסיתי לחבר למחשב כרטיס flash שלי, המחשב מודיע שההתקן הותקן כמו שצריך אבל הכרטיס לא מופיע ב"מחשב שלי". כשאני נכנס למנהל הכוננים הוא מופיע רק ברשימה התחתונה(ונעלם כשאני מוציא אותו) אבל בניגוד לכוננים הקשיחים הפעילים הוא בצבע אפור וכתוב עליו "אין מדיה". פרטים נוספים: 1. יש לי רכיבי usb אחרים וכל שאר רכיבי ה-usb(כולל כונן קשיח) פועלים כמו שצריך. 2. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר. 3. הוא מחובר ישירות למחשב. 4. הוא עבד בעבר. 5. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של ההתקן 6. מערכת הפעלה: windows 7-32 bit. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. יש לי שני HD, אחד 80G של WD, השני 160G של Seagate. הראשון שעליו הייתה הOS, שבק חיים לפני שלושה חודשים. אני מרגיש אותו זז, אבל המחשב לא מזהה אותו. המידע בו יקר ערך לי מאוד... מה אני יכול לעשות בנדון? בשני התקנתי מערכת הפעלה לפני חודש, לאחר שהראשון שבק חיים. שבועיים אחרי זה היה לי Blue screen of death, וכשהמחשב הופעל שוב, הXP סירב לעלות. ניסיתי דרך Safe mode וכ'ו, כלום לא מצליח. חשבתי לקנות HD נוסף, בלאי שכזה..... מה איזה כונן זול מתאים, שעובד בתאימות עם הM-board הזה: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=26 תודה ענקית! אני מרגיש אימפוטנט בלי המחשב שלי.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.