עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.11.2007 בשעה 22:28:22 מישהו?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  2. לחץ כאן האמת היא שלי הם נראות אמיתיות.... לפחות לפי האריזה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by noa5551,

היי, ההארד דיסק שלי החליט לאמץ כמו סקטורים גרועים ונשארתי בלי זיכרון... יש למישהו המלצות על הארד דיסק ללפ טופ של דל משהו כמו 250 GB כמה שיותר אמין, וכמה שיותר זול? ומישהו יודע מתי ירדו המחירים, אם לא פה כי כולם נצלנים פה, אז בחו"ל?? תודה , נועה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by ben007,

שלום! איזה מהדיסקים שמוצעים למכירה ב- K.S.P שהם 80 Giga SATA הכי טוב? ( מהירות/שקט/מומלץ ) יש לי כרגע 40G של WD שמחובר ב-ATA, ואני רוצה להוסיף אליו עוד אחד. הלוח Epox 8Kda3j לא תומך בSATA2 או NCQ. Hitachi - Deskstar 80GB WESTERN DIGITAL - 80GB SATA 7200 8MB WD800JD SEAGATE - 80GB SATA ST380817AS MAXTOR - 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 תודה

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by SwiftCat,

עדיף של WD מתלבט בין 2X320GB ל-2X500GB תודה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  6. לפחות 250GB וUSB2. חשבתי על זה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5826 מה דעתכם? חשוב שהחנות תיהיה באשדוד.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. נתתי פקודה למחשב לבצע המרה של מערכת הקבצים מ FAT 32 ל NTFS אך המחשב לא מצליח לבצע את ההמרה (כנראה בעיה בדיסק) בדקתי שהפקודה לבצע את ההמרה מתחבאת בקובץ רג'יסטרי שאפשר לגשת אליו רק כשווינדוס עלה ולמצב כזה אני לא מצליח להגיע, האם יש פיתרון לגשת לרג'יסטרי דרך דוס ולשנות את הערך המבוקש?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  8. יש לי דיסק 103SJ , הוא התחיל להשמיע רעשי כתיבה קריאה ממש חזקים , החלפתי מאז לא מזמן ואני לא בטוח מה יכול לגרום לו פתאום להתחיל לעבוד ברעש... זה לא שהמיקום שלו היה צריך לשנות משהו במארז שונה שפתאום הוא התחיל לעשות רעש יש למישהו רעיון אחר אולי ? כבלי SATA ? חשמל ? מיקום ? למה לפני שהחלפתי מארז הוא לא עשה את הרעש הטבעי שלו ועכשיו במארז חדש הוא פתאום כן.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by linkinuser,

שלום לכולם, יש לי סאנדיסק קרוזר 4 ג'יגה ובזמן האחרון הוא מתחיל לעשות לי בעיות... אני מוחק קבצים קיימים מהכונן ומעתיק חדשים תוך כדי שאני מעתיק את הקבצים החדשים צצים לי פתאום הקבצים שמחקתי... בקיצור הכונן לא מצליח למחוק קבצים שנמצאים עליו אלא אם כן אני עושה פורמט מלא... מישו מכיר את הבעייה הזו ודרך כלשהי לפתרונה?? תודה מראש.

10. Started by Psychedelic,

יש לי תקציב מוגבל של 100 שקל לדונגל,ואני בהיתלבטות אם לשלם 150 על דונגל של Edimax ,טווח קליטה עד 80 מטר ויש עוד אחד של חברה Telepath שעולה 90,ואני לא צריך לשלם משלוח כי החנות ליד הבית שלי. שניהם 80 מטר הTelepath ג'נרי אני חושב,ולשניהם יש אחריות 12 חודשים,ללכת על הEdimax? או שלא שווה ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  11. שלום לכל, צריך עזרה , בתחילת התקנת ויסטה התבקשתי לבחור את המיקום של התקנת מערכת ההפעלה ,בחרתי להתקין את המערכת בחוצץ primery של 100G (מתוך 500G שקיימים אצלי ) בשל אי הבנה המשכתי האלה בהתקנה בלי לעשות חוצץ לשאר הדיסק ,עכשיו אני עם מערכת התקנה מותקנת וכונן C אחד של 100G בלבד .מבלי לעשות פורמט והתקנה מחדש, איך אני יוצר עוד כונן ומחזיר את ה 400G שלא מופיעים אצלי במערכת? תודה .

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by shibby15,

מדוע כדאי ליצור מחיצות? שיפור בביצועים/אמינות?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  13. שלום מדי פעם בלי שום אזהרה נופל המתח בבית שלי והדיסק הקשיח שלי נפגע אם אני מוריד סרט בגודל מסוים אז אחרי זה או שהוא נהיה קטן יותר ואאז אפשר לצפות בחלקו או שהוא נשאר באותו גודל (על הביט האחרון) (אני בגלל זה כל הזמן משווה גדלים של קבצים) אז למרות שהסרט נשאר באותו גודל לפי דעתי האיכות שבו הוא משודר נפגעת יש סיכוי שלמרות שהגודל של הסרט לא השתנה אחרי נפילת מתח האיכות שלו תרד ?(למשל מה שהיה נראה כחד מאוד לפני ירידת המתח נראה מרוח אחריה) אם האיכות באמת נפגעת יש דרך לשחזר את זה בלי להוריד אותו דבר עוד פעם?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by Lupin,

יש דיסקים בנפח הגדול מ8 GB כדי שאוכל לצרוב את הקובץ? אם כן, מהי חברה מומלצת של אותם דיסקים, והאם אורך החיים שלהם שווה לאורך חיים של דיסק רגיל?

15. היי, קניתי לאחרונה את ה-NEC 3520 ואני כבר מבולבל מריבוי המדיות, אני יודע פחות או יותר איזה מדיות נחשבות איכותיות ואילו פחות מחיפוש שערכתי רוב ההמלצות היום די מזמן ושוק מדיות ה-DVD משתנה לעתים תכופות. אני מחפש מדיה DVD -\+ R (זה משנה בכלל?) לצורך צריבת משחקים וסרטים (חינמיים כמובן) שהורדתי מהרשת הבנתי ש-Maxell היא חברה לא רעה ותהיתי אם המוצר הבא משתלם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671_1678&products_id=10397 אני לא מחפש מדיות יותר מדי איכותיות, משהו פשוט אבל לא זבל

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק למחשב נייח מחברה מוכרת (עדיפוחת ל-WD או סמסונג...) עם קיבולת של 320GB... לא יותר... אני רוצה שהוא יהיה פנימי ומאוד מאוד איכותי ואמין עם אחריות לכמה שיותר זמן... שיהיה לו חיבור SATA שהוא יהיה 3.5" ושבחנות הוא יהיה זמין במלאי מיידית. אני רוצה שהוא יהיה באחת מן החנויות הבאות: TMS,FOXPC,SKYPC,IQPC (אני מעדיף שהוא יהיה בפוקס פיסי..) התקציב שלא יחרוג מ320. תודה.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by tomer861,

שלום לכולם קניתי מערכת מדיה סנטר ושמתי בתוכה את seagta 500gb 32mb אחרי מספר ימים והפסקת חשמל אחת כל פעם שאני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה: "וינדוס זיהה תקלה בדיסק קשיח" ושצריך לגבות את הדיסק ולהחליף אותו או לתקן. אבל הוא פועל בלי בעיות!! עשיתי לו סריקה בhd tune והכל יצא ירוק עשיתי גם סריקה של וינדוס ולא דווח על בעיות מיוחדות אבל זה עדיין קופץ כל הפעלה מה לעשות???????????.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  18. Started by גולדי,

קראתי את השאלות הנפוצות, קראתי את הסקירות והבנתי שבאופן כללי כל הכוננים עושים הכל, כאשר הבדלים, כשישנם, הם זניחים וניסבלים. מצאתי שלושה כוננים, מעוניין לירכוש אחד, רוצה לדעת את דעתכם: LH-2B1S http://www.liteonit.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=214&Itemid=215&limit=1&limitstart=1 DVR-110BK http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=256&catid=7&subcatid=29 BDR-101A http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069963_304355370_tab=B,00.html מה הכי טוב מתוך השלושה לעיל? כמו כן אני מבין שפורמט הDVD-ROM פשוט נעלם! ככל הידוע לי מדובר בפורמט שמאפשר 100,000 שיכתובים. מה קרה לו? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by BandiT,

קורא הכרטיסים לא עובד, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? קיבלתי איתו דיסק של דרייברים, אבל הדיסק פגום ולא הצלחתי לפתוח אותו, איך אני יכול לסדר שזה יעבוד לי ויצליח לקרוא כרטיסים.. תמונות מצורפות של המכשיר.. וזה הארור שאני מקבל כאשר מכניס memory card מסוג SD לתוך במכשיר ומנסה לפתוח את כונן H..

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by יונדב,

שלום. יש לי צורב מסוג: SONY CRX230E. הכונן עצמו עובד ללא שום בעיה אבל שאני מנסה לצרוב משהו ולא משנה באיזה תוכנה הוא כותב לי שהצריבה נכשלה או שהוא בכלל לא מתחיל לצרוב. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. שלום! אני רוצה לקבל המלצות לגבי דיסק קשיח חיצוני בנפח 160-500GB הגודל לא חשוב(2.5 אינץ או 3.5 אינץ) והחברה... איזה חברה מומלצת?!?!? נ.ב הדיסק יהיה לשימוש בתוכנות גרפיקה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by lipa,

האם יש בכלל הבדל בניהם (כולם 52X)? האם הכונן DVD של אסוס יותר מהיר מכונן CDX52 (בגלל שהוא UDMA-5)? לדוגמה אם יש לי על תקליטור סרט שתופס 700M ואני מעתיק את זה ל-HD ,מה יהיה יותר מהיר ה-CD או ה-DVD ? תודה

23. Started by alias,

נכון צריך שני דיסקים קשיחים כדי לעשות raid 0 ??? הקיצר חייבים שזה יהיה שני דיסקים קשיחים או שזה יכול להיות דיסק קשיח אחד שמחולק לכמה מחיצות??? ועוד שאלה על איזו מערכת קבצים raid עובד???????

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  24. צרבתי מוזיקה רגילה לא mp3 לא כלום דיסק רגיל בnero בקיצור לא נעלתי את הדיסק השארתי אותו פתוח כדי להכניס שירים בעתיד בקיצור עכשיו אחרי הצריבה לא שומעים כלום שום מערכת לא מזהה אותו עכשיו אמרו לי שדיסק של מוזיקה אסור להשאיר פתוח ועכשיו אין לי שמץ של מושג איך נועלים את הדיסק ופה אני צריך את עזרתכם חברים תודה לכל העוזרים הנה תמונה איך שעשיתי את הצריבה:

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. יש לי לוח אם Intel 965WH, ושני דיסקים זהים WD3200KS. אני רוצה ליצור RAID0, ולרכוש דיסק נוסף לגיבוי (ואולי גם ליצור RAID10). האם לקחת דיסק נוסף זהה? או אולי WD3200YS? יש גם דיסקים שיש בהם NCQ? האם הם עדיפים ל-RAID? מה הייתם ממליצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים