עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by The Ripper,

SR יצאו בסקירה מקיפה של כונני 250 http://www.storagereview.com/articles/200601/250_9.html נראה שההיטאצי לוקח את המקום הראשון ולמי שלא משחק אז ה-P120 כנראה בחירה טובה יותר. בין שני אילו ההבדלים הם בעיקר במשחקים - פער של כ-90 I/O לטובת ה-T7K250 אך למשל בבאנצ' ל-אופיס פער של כ- 45 I/O לטובת הסמסונג מישהו יכול להסביר איך זה בא לביטוי בפועל, עד כמה נרגיש בההבדל ביניהם בשני המקרים האלו?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by Zeper,

אוקיי הHDD הקודם שלי מחובר ל צורב וללוח אם. בלוח אם יש 2 חיבורים ושתיהם תפוסים אחד בא מצורב ואחד מהHDD האם את החדש אני אמור לחבר גם לצורב וגם ללוח אם באותה צורה? ואם כן אז איך? אני צריך מפצל? איך קוראים לזה איך אני מבקש את זה בחנות? תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 22:15:31 לא משנה הבנתי לבד חחחחתודה בכל מקרה למי שהיה רוצה לעזור=]

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  3. יש לי 3520A והוא קורא את הדיסקים במהירות מקסימלית, כאשר ברור לי שאין שום צורך(כונן איטי ישן שלי קורא לאט והכל בסדר). האם זה נורמלי, והאם גם צורבים אחרים מתנהגים ככה? יש הסבר לזה? עריכה: קיבלתי את התשובה ממישהו אחר, ומי שזה מעניין אותו: משתמשים ב nero drive speed שבא עם תוכנת הצריבה..אפשר להגדיר שם מהירות של כל כונן לדיסקים של DVD ורגילים בנפרד...

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by amirx19,

אני מחפש DOK 4GB והפונקציה הכי חשובה היא שהוא יהיה מהיר.אם יהיה לו גם U3 מה טוב.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  5. Started by BlueX,

אהלן לכולם הדיסק הקשיח הנוכחי שלי מתחיל להכנע ולהראות סימני גסיסה סופיים לכן רציתי לקבל המלצה לדיסק קשיח, המחשב שלי דיי ישן ולכן אני לא בטוח שהכוננים שנמצאים עכשיו בשוק יתאימו ללוח האם שלי לוח האם שברשותי הוא :ASUS P5GD2 לכן אני מאוד אעריך אם תוכלו לעזור ולהמליץ לי על HD חדש עד 400 שח ואם אפשר אפילו פחות. כרגע אני גר בבאר שבע כך שיעזור לי אם תוכלו לכוון אותי לחנות מחשבים באזור ב"ש בנוסף רציתי לשאול כיצד אני אוכל להעביר את כל המידע שיש לי על הכונן הנוכחי לכונן החדש, מבלי להתחיל להתקין וינדוס מהתחלה ואת כל התוכנות שמותקנות על הכונן הישן לכונן החדש תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by dog_foot,

שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה..

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  7. יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. Started by monkeybusiness4me,

שלום רב, גם במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי אני יכול לקרוא דיסקים אבל לא יכול לצרוב. יש בשני המחשבים את התוכנה daemon tools, יכול להיות שזה קשור? בנוסף התקנתי את עדכוני תוכנה המירביים לצורבים. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  9. אוקיי.. התקנתי ווינדוס 64-bit שתומך במעבד שלי (amd a64 3000) עכשיו הבעיה הייתה כזאת הייתי צריך דרייברים לכונן SATA שברשותי WD80GB SATA ברשותי לוח asus k8v-se deluxe שמתי שמתקינים את הווינדוס חייבים להתקין אותו עם דרייבר ל SATA ... אבל לא היה לי לווינדוס הזה אז חיפשתי ומצאתי בviaarena דרייבר לSATA אולם בהתקנה של הווינדוס הוא הראה לי כאילו זה דרייבר ל windows 2003 ולא לXP אז ניסיתי להתקין הוא זיהה את הhard disk והמשיך בהתקנה עד הסוף ! אחרי ההתקנה הוא מעלה את המחשב עד שהוא מגיע לשלב שהוא צריך לעלות את מערכת ההפעלה ואז הוא נופל... למה? האם זה הדרייבר של ה SATA שלא התאים? ואם כן האם תוכלו לשים פה לינק לדרייבר שעובד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by motogt,

שלום לכולם, צריך המלצה לכונן חיצוני 2 או 3 טרה לגיבוי. חשוב שיהיה עם ממשק USB 3, עדיפות למהירות 7200. הבנתי שעדיף להתרחק מWD כיוון שהמידע על הדיסקים שלהם מוצפן ואי אפשר לשחזר אותו במקרה הצורך (זה נכון?), ומצד שני הדיסקים של סגייט הם במהירות 5400. מידע רלוונטי והמלצות יתקבלו בברכה. המון תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by KL-xXx,

שלום, רב הביאו לי צורב חדש מתנה מחו"ל, לאחר שחשבתי ששלי הפסיק לקרוא דיסקים DVD+R (למרות שהתברר כי כנראה הייתה בעיה כלשהי עם הדרייברים, לאחר שהחסרתי דרייברים שלו בויסטה וניתקתי אותו, ואחרי זה חיברתי אותו מחדש וויסטה התקינה דרייברים שלו מחדש הוא התחיל לקרוא את כל הדיסקים. . . מוזר, לא? :s05:). הצורב הוא PLEXTOR PX820SA. אז הבעיה היא: הייתה לי תוכנת NERO 8 וה CD-SPEED לא נתנה לי לעשות סריקה לניטור שגיאות, פשוט לא הייה אפשר ללחוץ על START (ובכל לשונית אחרות גם). אז התקנתי NERO 9, אך שם בכלל לא הייתה אפשרות עם לשונית של DISC QUALITY, אבל הייתה SCANDISC (הבנתי שהבדיקות הן לא אותו הדבר). אז הסרתי אותה והתקנתי שוב NERO 8. ועכשיו בכל הלשוניות האחרות אני יכול ללחוץ על START חוץ מ …

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. Started by fibola,

צריך המלצה לקניית צורב DVD לאחר שה LG שלי, שדרך אגב היה מעולה כל עוד עבד, הלך לעולמו. מחפש משהו בטווח המחירים של 300-350 ש"ח . תודה

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by ariel7766,

מה ההבדל בין SATA I ל- SATA II וגם שמעתי שיש בדרך SATA III?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  14. למה רשום על הכונן Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 (SATA 2 , 16 MB , 7200 RPM , 250 GB ) שהוא עם SATA1 עם ידוע שהוא SATA2 ? תמונת הכונן http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/250gb_roundup/Maxtor_01.jpg הוכחה לכך שהוא SATA2 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=6V250F0&cart=1142032152574572〈=heb

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by sgsg,

יש לי כונן יחסית ישן בממשק IDE, מוגדר כמאסטר ומחובר לבדו על הכבל. ניסיתי לחבר את הכונן למחשב כדי לגבות אותו, אבל הווינדוס לא מזהה אותו. הכונן די מרעיש כשהוא מחובר למחשב, אבל בביוס הוא כן מזוהה איפה יכולה להיות הבעיה ? כמה אמור לעלות שיחזור של החומר במקרה הצורך? לאן צריך לפנות?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by g191181,

הגעתי למדיה החמישית שאני מנסה לצרוב DVD רוב המידע שאני צורב יוצא בסדר אבל כל פעם 20-30% מהמידע לא נצרב טוב, אני משתמש נרו 7. מה יכולה להיות הבעיה ??? יכול להיות שזה FIRMWARE

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by karpad,

שיהיה עד 580 ש"ח מלוג'יק תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  18. Started by IdolAdmin,

איזה צורב כדאי לי ואם אני קונה מסקיי פי סי איזה כדאי מהאתר שלהם? שיהיה כפול 18 עם SATA ולא צריך את הקשקוש שעושה ציורים על הדיסק... שיהיה אמין ועובד..

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. הדיסקים הללו עלו 25 ל25 ושאלתי היא האם הם אמינים? רצ"ב ה"ניתוח" של DVDINFOPRO Media Information Format Capacity Blank Disc Free Blocks 736958464 Free Capacity 702.82MB(736.96MB) Media Type CD-R ATIP Start Time of Lead In (Media Code) 97m15s17f ATIP Last Possible Start Time of Lead Out 79m59s70f Manufacturer Name Ritek Co. HD-BURN Certified YES Complete Media Code תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by דולפין 3,

הוא תומך בצריבה של DUAL LAYER?? ונ.ב מישהו יודע איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה(של שמונה וחצי GB) באזור המרכז? תודה רבה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  21. מבקש המלצה למארז חיצוני לדיסק, כך שאוכל לשים בו דיסק SATA רגיל על 500GB, ושיהיה אפשר לגשת אליו גם ב-SATA גם ב-USB2 ואולי גם ב-FIREWIRE. מה דרוש ממארז כזה כדי שיחשב כמארז טוב? האם רצוי כזה עם מאוורר? תודה, שמוליק.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  22. הכותרת מסבירה הכל תודה מראש

23. Started by rc_p,

אני צריך דחוף לדעת; אפשר לעשות Ghost על SATA? לוח; INTEL Avalon D915GAV. אני צריך לעשות עד לבוקר, יש מישהו שיוכל לברר כאן ועכשיו. אפשר לתת תשובות גם אחר כך בשביל ההשכלה הכללית. אני לא מעוניין להתקין Ghost 9.0 בתוך הWINDOWS, (שם מן הסתם זה עובד). עריכה: ראיתי שיש כבר אשכול שדן בזה, ניסיתי למחוק אבל הוא לא נותן, אפשר לנעול/למחוק.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. תודה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by gideon58,

כיצד מכינים דיסק עם BOOT בתוכנת נרו??

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים