אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
למכירות קיים לוח יד-שניה באתר http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
נכון להיום יש לי 2 ראפטורים של 74 GB כ"א אני יכול להגיד שהם לא שקטים במיוחד האם הראפטור החדש שקט יותר? (עדיין לא יצא לי לשמוע אותו), ההשערה שלי שהוא יהיה שקט יותר, וגם קר יותר עקב מימדיו הקטנים נכון להיום ניתן להשיגו באזור ה1400 ש"ח, אני אמתין שמחירו ירד מעט איך הוא בהשוואה (במחינת ביצועים) לראפטורים ה"ישנים"? אשמח לשמוע כל דבר אודות הכונן החדש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אובוננטו כOS שניה ע"ג מחיצה דפולטית של 2.5 GB, כמובן שזה קטן מדי ואין אפילו מקום להוריד עדכוני אבטחה למערכת, פירמטתי את המחיצה ועכשיו יש לי מחיצונת של 2.5 GB ריקה, אני רוצה לפתוח מחיה של 20GB ללינוקס אבל באותה הזדמנות להפטר מה-2.5 או להרחיב אותה ל-20 או לספח אותה לאנשהו ולפתוח חדשה של 20, לצערי ניסיתי להשתמש בכלי של וינדוס ובעוד מספר תוכנות אך ללא הועיל, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי 3 הרדיסקים במחשב: 1. 250GB - WD 250YS - מערכת הפעלה ותוכנות 2. 1000GB - SAMSUNG 103UJ - הורדות ביטורנט 3. 2000GB - SEGATEE 32000542AS - סרטים הרצתי בדיקת קריאה דרך HDTUNE בשלושת הכוננים, האם יש ממה לדאוג ? ובכונן של הסמסונג, נכנסתי ל health בHDTUNE וראיתי שיש לי שגיאה ב CR7 רשום - This be caused by a dameaged cable למרות שהכל תקין ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
WD Raptor 74GB או WD 200GB 8MB ? קראתי איפהשהו שכוננים יותר גדולים הם גם יותר מהירים... וזה גם הגיוני כי הפלטה הרי באותו גודל פיזי אך דחוס עליה יותר מידע, ולכן כל סיבוב יקרא יותר כמות מידע. מעניין אותי רק המהירות... לא הכדאיות. (והאם Raid 0 של 120GB יהיה יותר מהיר משניהם? ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://lamir.co.il/product.asp?product=11888
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, ברשותי צורב DVD של LG בן שנה וחצי. מספר הצריבות האחרונות שביצעתי (גם DVD וגם CD) לא היות תקינות: חלק ממערכות הסטריאו לא הצליחו לקרוא את הדיסק, חלק מהמחשבים לא הצליחו לקרוא קבצים וכו'... אמרו לי שמכיוון שגם דיסקי DVD וגם דיסקי CD לא נכתבים כראוי וכל אחד מהם נכתב ע"י ראש אחר בכונן, יתכן והבעיה היא לא בחומרה אלא בתוכנה (למרות שאותה תוכנה צורבת דיסקים כראוי עם הצורב CD השני)... יש סיכוי שזה באמת הגדרת מערכת כלשהיא או שהגיע הזמן לקנות צורב חדש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD,צורב רגיל ודיסק קשיח. לפעמים חלק מהם נעלמים ולפעמים כולם ואז המחשב לא עולה. איפה יש הסבר על אופן החיבור שלהם באופן פיזי ואיך מגדירים אותם בביוס. הבעיות התחילו מאז שהתקינו לי את הDVD כנראה הוא פישל שם במשהו. אגב כשהמחשב עולה וכתוב MASTER 1 וכו כתוב לי NONE בכל השורות.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
איפה יותר כדאי לשמור כוננים קשיחים ודיסקים. בארון או במקרר ( מיניבר ) ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מקבל אותו מחר ויש לי שאלה לגבי ההתקנה. הבעיה שני ניתקלתי בה היא : אני מקבל גם Harddisc חדש (Maxtor 80GB 8MB Buffer תגידו לי מזל טוב),אני אמור לפרמט ולהגדיר מחיצות ב Harddisc החדש,האם אני אמור לפרמט\להגדיר מחיצות כשההארד דיסק החדש מחובר לבקר? או שאני חייב קודם כל ליגמור עם הפירמוט\הגדרת מחיצות\השתלת מערכת הפעלה שההארדדיסק מחובר ללוח אם (רגיל) ואחר כך לחבר אותו לבקר? קראתי את ה manual מהאתר של Promise וישנה רק תשובה לגבי הארד דיסק שכבר קיימת בו מערכת הפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
איך לאחסן אותם? איך לצרוב אותם? עוד לא קרא לי שנדפק לי דיסק DVD שאיחסנתי בצורה סבירה, אבל אני לא רוצה שיקרה משהו - אז יש עצות?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת יש מחשבים שיש להם כונן 1 ועוד נגיד 5 צוריבים איך זה עובד כול הצורבים של אותו חברה עם איזה תוכנה הם משתמשים ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש כונן לגיבוי קבצים, אחד אמין ומהיר. בזאפ המגוון רחב, וסאקלת המחירים ממש לא אחידה, אפשר למצוא 500GB ב-350 ש"ח ואחד בפי 2 כסף! אז עד 500 שקלים, איזה כונן מומלץ לקנות? כמובן שאני מעדיף בגודל 500GB+, אבל לא על חשבון האיכות- מבחינתי אפשר גם 320GB בתקציב הנ"ל העיקר שיהיה איכותי ואמין (או גדול יותר אם יעמוד בדרישות)... תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי צורב Lite-On 52x32x52, ושאני שם דיסק אם אני עם אוזניות/רמקולים אני שומע את הסיבוב של הדיסק ולא רק הסיבוב, כל מה ששומעים מהצורב בכללי, את הקולות הקטנים והכל אני שומע את זה, זה ממש אבל ממש מציק. אם הצורב הקודם זה לא קרה לי, יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות נגד זה?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי צורב דיוידי של סמסונג וכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסקים של dvd הוא כותב שיש בעיה אבל דיסקים רגילים אין לו בעיה... משהו מכיר את המצב ויודע מה לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי HD של WD 36GB SATA 10000RPM , מה שקורה הוא שמההרד דיסק לבד המחשב לא עושה לי BOOT, אבל אם אני מחבר 2 הרדיסקים נוספים ביציאות ה-ATA הרגילות הוא מזהה את הבוט, מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק SATA ניסיתי לשנות בביוס הגדרות ולהכנס לאתר של WD ושל ASUS (לוח האם שלי הוא: ASUS P4P800-SE) ולא מצאתי פתרון לעניין, בדיסקים האחרים אין שום מידע מערכת וקבצים חוץ מסרטים שירים ומידע אישי, בדיסק D יש 2 תקיות בשם: 49cc726563b97041ea1e ו- 836d2c1fe21af9d434a0ea1e כשאני מנסה להעתיק אותן ל-C (הדיסק SATA) הוא נותן הודעה כי אין אפשרות להעתיק את... הגישה נדחתה. אם מישהו נתקל בזה ויש לו רעיון אשמח לשמוע.. בכבוד רב, GARFILED56
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שבוע טוב, לצערי הכונן הקשיח במחשב הנייד שברשותי (sony vaio) עושה רעשים ומנסה להודיע לי שזמנו קצוב. (העבודה נעשתה איטית מאוד, נתקע המון פעמים ורעש של תקתוק נשמע מידי פעם - יש אפשרות להציל אותו דוקטור??) :s05: אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח 2.5 אינץ' בנפח של 500 ג'יגה. נכון שקצת קשה לבקש שיהיה אמין (כל עוד לא מדובר בכונן SSD), בסופו של דבר הוא יושב במחשב נייד והזעזועים והחום לא מוסיפים לאורך החיים שלו. אבל מיידע שיש פה לאנשים אני אשמח לשמוע על כוננים מומלצים. כמו כן, אם מישהו יודע אם קיימת אחריות על כוננים קשיחים בניידים של סוני מעבר לשנת אחריות הבסיסית שמקבלים אני אשמח לשמוע פרטים (הכונן המקורי שיש במחשב הוא של טושיבה) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד (של HP) שיש לו חיבור HDMI והשאלה שלי היא מה נותן לי חיבור זה? האם זה אומר שבמידה ויש לי על המחשב סרט באיכות HD אז אם אני אחבר את המחשב למסך שתומך ב HD אז אני אראה על המסך את הסרט באותה איכות? בנוסף, קצת הסבר על HD ועל Blue Ray ועל ההבדל בינהם לא יזיק. תודה מראש יגאל
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
*פתחתי אשכול דומה בפורום סמארטפונים מכיוון שלא הייתי בטוח לאן הוא שייך. שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס זכרון לגלאקסי 4 דגם I-9515. קראתי קצת בגוגל וראיתי שלאנשים עם גלאקסי 4 היו בעיות לאורך זמן עם כרטיסי זכרון של sandisk או של חברות שהן לא סמסונג. האם יש אמת בדברים? השאלה העיקרית היא, קראתי שיש לוודא מה נפח האחסון המקסימלי שבו תומך המכשיר. בדקתי באתר של סמסונג וראיתי שהטלפון תומך בהרחבה של עד 64GB אבל גם הבנתי ש-64GB שייך לתקן SDXC לעומת 32GB, ששייך לתקן SDHC. ההנחה שלי היא שאם המכשיר תומך בהרחבה של 64GB הוא תומך בתקן SDXC, ואם אכן זה המצב אז למה לא ניתן להרחיב גם מעבר ל-64GB? שאלה אחרונה. קראתי…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הDOK הזה, עכשיו יש לי ווידוס XP פרו, הרגיל. בלי עידכוני הבטחה וה SP2. זאת אומרת שיש לי USB הרגיל והישן האם ה DOK הזה יעבוד ב USB1? *אני יודע שאם זה יקרא אותו הקבצים יעברו לאט זה רלוונטי כלפי, פשוט חשוב לי לדעת אם אפשרי להשתמש בו תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
I got a new NEC ND3500A yesterday and I heard a lot of things about firmwares for this drive, wanted to know whether there's a specific firmware I should get or simply get NEC's latest. Thanks in Advance.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב ואני רואה באתחול של הביוס שהוא מזהה את הצורב בשם מפוברק. מתי שאני מכניס דיסק, באמצע הקריאה המחשב עושה ריסט. לא נגעתי בכלל בצורב כבר שבוע... ככה הוא מזהה לי אותו בווינדוז: למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לצרוב לו פלאש מחדש, אבל הפלאשר לא מצליח... שאלה נוספת, במידה והוא באמת נדפק,שווה לקנות צורב סאטה או שזה לא משנה? מצורבי ה-IDE הכי מצא חן בעיניי הלייטאון (20A1P), יש איזה יתרון ל-H22 עליו? תודה מראש, טל. עריכה: סידרתי את זה, ניתקתי את הכבל של החשמל מהצורב, הדלקתי, נתתי לביוס לעלות, עשיתי ריסט וחיברתי את הצורב לחשמל, תקין.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הכנסתי DOK למן סורק באונ' שאמור לסרוק ולהעביר את הקבצים ישירות אליו, אבל הסורק פירמט את הDOK (את הקבצים הוא שם). התקנתי את Recover My Files וניסיתי לשחזר, הוא מצא את כל הקבצים ושבאתי לשמור אותם הוא ביקש כסף פתאום, ניסיתי אחרי זה בגירסה המלאה אבל פתאום הוא הביא לי שגיאה של משהו שקשור לחילוק float ב0. ניסיתי עוד כמה תוכנות אבל הן לא עזרו (כל מיני בעיות, לאו דווקא קשורות לDOK) אני אשמח לעצה לתוכנה מוצלחת, תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-