אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות דיסק חדש , אין לי כסף סתם לשפוך ולכן חשוב לי לקנות הארד דיסק גדול אבל זול ושיהיה אמין , חשבתי על ה 500 גיגה של WD WD5000AAKS , ראיתי שיש גם דיסקים עם באפר של 32MB אבל זה מעלה את המחיר מאוד , עד כמה זה קריטי ? (לי חשוב נפח יותר ממהירות ). האם יש דיסקים עדיפים במחיר דומה ?? (כ 280 ש"ח )
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
I got a new NEC ND3500A yesterday and I heard a lot of things about firmwares for this drive, wanted to know whether there's a specific firmware I should get or simply get NEC's latest. Thanks in Advance.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
הכנסתי DOK למן סורק באונ' שאמור לסרוק ולהעביר את הקבצים ישירות אליו, אבל הסורק פירמט את הDOK (את הקבצים הוא שם). התקנתי את Recover My Files וניסיתי לשחזר, הוא מצא את כל הקבצים ושבאתי לשמור אותם הוא ביקש כסף פתאום, ניסיתי אחרי זה בגירסה המלאה אבל פתאום הוא הביא לי שגיאה של משהו שקשור לחילוק float ב0. ניסיתי עוד כמה תוכנות אבל הן לא עזרו (כל מיני בעיות, לאו דווקא קשורות לDOK) אני אשמח לעצה לתוכנה מוצלחת, תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ראיתי בכל מיני נושאים פה שאומרים bad sectors אם אפשר איזה שם של תוכנה או התוכנה עצמה [ לא חייב (: ] שעושת סריקה שכזאת לסקטורים שגויים.. תודה !
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 4 התקני IDE במחשב, כלומר - 2 הרדיסקים ATA , צורב דיסקים וצורב DVD. עכשיו, אם זה משנה, אני כמעט ולא צורב בכלל, נראה לי ששלושה חודשים כבר לא צרבתי דיסק. מה הסידור הכי טוב מבחינת כבלי ה IDE ? כרגע 2 הרדיסקים על כבל אחד (מה שמאט מאוד את מעבר המידע בינהם, לא ? כי הכבל יכול להתמודד רק עם מכשיר אחד בזמן אחד) ו-2 הצורבים על הכבל השני הבנתי שאם אני אשים על כל כבל הרדיסק וצורב, זה לא טוב כי זה ינמיך את מהירות ההרדיסק לזאת של הצורב (אם זה נכון במצב שהצורב בפעולה בלבד, ולא נכון כשהוא במנוחה ,אז תאמרו לי בבקשה, כי אם ככה זה מושלם בשבילי) בקיצור, אם אני צריך סידור IDE שיידע לעבוד במצב אופטימלי מבחינת מהירות, עם כל כונן, על מה אתם ממליצים (מה, לקנות בקר IDE נוסף ושכל מ…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, כמו שציינתי בכותרת, האם התקנת SP1 תפתור את הבעיה לגמרי ואני יכול לראות את כל ה160GB ? והאם בזמן ההתקנה של WINXP כשאני יחלק שם למחיצות תהיה בעיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
צורב הDVD שהיה לי(LG GSA H32 משהו כזה)התקלקל,ואני מחפש צורב חדש. חשבתי ללכת על האסוס DRW1814BLT אבל ראיתי בסטיקי של המומלצים שהוא לא כל כך טוב.. אני מחפש צורב SATA תומך lightscribe,עם צריבות מהירות וטובות ככל האפשר,משהו במחיר של האסוס... הייתי הולך על הLG אבל לא מצאתי את גרסת הlightscribe... אז איזה צורב לקחת?אולי האסוס לא עד כדי כך רע כמו שהבנתי וכדאי לי לקחת אותו? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רשום שסמסונג מוציאים זיכרון פלאש בנפח 16 גיגה כנסו http://www.reload.co.il/article.asp?iobty=1154
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי יש לי צורב DVD שעד שלשום עבד כמו שצריך. שלשום ניסיתי לצרוב פעם ראשונה דרך ה WINDOWS MEDIA PLAYER והופיעה לי הודעת שגיאה. מאז, כל דיסק שאני מנסה לצרוב הוא לא מצליח. בנרו הוא רושם לי WRITE ERROR. מישהו נתקל בבעיה או יודע לתקן אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת שהכונן שלי רץ במהירות שהוא אמור לרוץ יש למישהוא התעות לתוכנות וגם איך משתמשים בהן?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
למכירות קיים לוח יד-שניה באתר http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
צריך המלצה לקניית צורב DVD לאחר שה LG שלי, שדרך אגב היה מעולה כל עוד עבד, הלך לעולמו. מחפש משהו בטווח המחירים של 300-350 ש"ח . תודה
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי קבצי AVI בגודל כולל של כמה GB ויש לי דיסק של 4.7 GB. עכשיו שניסיתי לצרוב כמה שיותר קבצים בדיסק לא הצלחתי(ניסיתי את האפשרות של צריבת DVD) כי כל קובץ שקל איזה גי'גה כשבפועל הוא שוקל כמה מאות MB. וכשניסיתי לצרוב בSVCD זה הראה לי קיבולת של 700/800 MB בלבד (כשבפנים יש דיסק DVD). איך אני יכול לצרוב בצורה שאני אשמור על הפורמט של AVI אבל לתוך דיסק של DVD? אני עובד עם נרו 8 תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
נכון להיום יש לי 2 ראפטורים של 74 GB כ"א אני יכול להגיד שהם לא שקטים במיוחד האם הראפטור החדש שקט יותר? (עדיין לא יצא לי לשמוע אותו), ההשערה שלי שהוא יהיה שקט יותר, וגם קר יותר עקב מימדיו הקטנים נכון להיום ניתן להשיגו באזור ה1400 ש"ח, אני אמתין שמחירו ירד מעט איך הוא בהשוואה (במחינת ביצועים) לראפטורים ה"ישנים"? אשמח לשמוע כל דבר אודות הכונן החדש
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש תמונה. איך התוצאה טובה ? הדיסק פועל כSATA לא SATA2. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה לצרוב במהירות מקסימלית את המדיות של פורטיס מקיי אס פי ....לפני חודשיים לא היתה לי בעיה ובשתי חבילות האחרונות שקניתי הוא לא נותן לי לצרוב ביותר מ 2. ניסתי הכל אני בוודאות שזו המדיה! האם עוד מישהו חווה את אותה בעיה? בבקשה אם מישהו יש לו מושג איך פותרים את זה אני אשמח מאד! תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אם מישהוא יודע איך הארדיסק הזה...מבחינת אמינות...בעיות וכו"... כי אני רוצה לקנות אותו היום לפני שאני חוזר לצבא מחר ואני חייב לדעת פרטים תודה... אני מחבר אותו ל-Abit NF7-SL ver 2.0 Nforce2
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
דיסקים של Nashua, זו חברה או סתם ג'נרי? אני קונה היום צורב דיוידי, ואני צריך לקנות דיסקים רב פעמים. דיסקים DVD רגילים קניתי של BERBATIM בזמנו, עכשיו אני צריך רב פעמים.. עריכה: מה ההבדל בין DVD +RW לDVD -RW
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אחרי שהצלחתי להתקין RAID 5 במערכת שלי, לקנפג אותו נכון, ולהפעיל WinXP מה RAID הוספתי דיסק נוסף כ Non raid בגלל בעיית הביצועים העלובים עם ה RAID 5 שלי. אלא מה, הדיסק החדש מופיע בבקר ה RAID (בביוס) כ- Non raid ושאר 3 הדיסקים ב RAID 5 מופיעים במבנה של RAID וכ BOOT!. דיסק ה- Non raid לא מופיע כ BOOT וכאשר אני מנסה להתקין WinXP ההתקנה אינה מוצאת אותו. לוח האם הוא ABit P35 Pro הדיסקים הם: 3*RAID 5) 200GB) ודיסק נוסף של 500GB דריבר ה RAID הוא של אינטל והוא מקונפג כדיסק אחד של 400 איך ניתן להפוך את ה- Non raid ל Bootable?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
למשל מי WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי .. חשבתי לקנות את הכונן הקשיח של סמסונג HD103SJ אבל שאלתי בנדאם אחד ואמר לי שסמסונג לא מומלצים רק WD אז ראיתי משהו דומה לו WD1001FALS ממה שהבנתי WD קצת פחות שקט , יותר אחריות (5 לעומת 3) מה שחשוב לי זה מהירות קריאה / כתיבה מי מבינהם לוקח ובכמה ההבדל גדול ? תודה
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך כונן קשיח לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה בין סביר לטוב... 80G ומעלה... עדיף 80G... במחיר נוח שנע בין 100 ל- 200 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני צורבים.. Pioneer DVR-215D Black X20 DVD לבין זה LG GSA-GH20L X20 DVD ההבדל מחירים בינהם זניח מאוד.. 4 שקל לא מפריע.. אני רק לא יודע מה יותר טוב אשמח להמלצות... תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-