עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Clicker7,

אוקי היום חיברתי מאורר באילתור (בזמן שהמחשב היה דלוק) לאחץ כניסות החשמל (מולקסים ניראה לי הלבנים האלה) ובטעות החוט התפצל ונכנס גם לצבוה וגם לשחור (לא זוכר בדיוק) היה ניצוץ קטן אחרי זה מסך כחול וכשהתחלתי את המחשב BOOT FAILURE ניסיתי לחבר את הדיסק הקשחי למחשב שאני כותב את ההודעה ממנו ואותו הדבר לדעתי נידפק בדיסק הקשיח מה שמספק לו את החשמל יש אפשרות (חוץ מלשלם 100$ לשיחזור מידע) להביא את המחשב למעבדה ואז לעביר את מה שיש עליו את הנתונים לדיסק קשיח אחר ? או איכשהו לתקן אותו ? (לא ב100$) ... וגם אם אני יקנה חדש אני חייב אותו כי יש שם תמונות מהשנה האחרונה שעוד לא גיביתי

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by sxs,

WD Raptor 74GB או WD 200GB 8MB ? קראתי איפהשהו שכוננים יותר גדולים הם גם יותר מהירים... וזה גם הגיוני כי הפלטה הרי באותו גודל פיזי אך דחוס עליה יותר מידע, ולכן כל סיבוב יקרא יותר כמות מידע. מעניין אותי רק המהירות... לא הכדאיות. (והאם Raid 0 של 120GB יהיה יותר מהיר משניהם? ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  3. שלום, ברשותי צורב DVD של LG בן שנה וחצי. מספר הצריבות האחרונות שביצעתי (גם DVD וגם CD) לא היות תקינות: חלק ממערכות הסטריאו לא הצליחו לקרוא את הדיסק, חלק מהמחשבים לא הצליחו לקרוא קבצים וכו'... אמרו לי שמכיוון שגם דיסקי DVD וגם דיסקי CD לא נכתבים כראוי וכל אחד מהם נכתב ע"י ראש אחר בכונן, יתכן והבעיה היא לא בחומרה אלא בתוכנה (למרות שאותה תוכנה צורבת דיסקים כראוי עם הצורב CD השני)... יש סיכוי שזה באמת הגדרת מערכת כלשהיא או שהגיע הזמן לקנות צורב חדש? תודה.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by assafhe,

שלום וערב טוב. על הפנל של הצורב שלי כתוב בקטן DL ולמרות זאת כשאני מנסה לצרוב על דיסק כזה, התוכנה אומרת שאי אפשר לכתוב על הדיסק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  5. שלום, קניתי צורב DVD של NEC מדגם 3500A ועכשיו עולה השאלה איזה דיסיקים לקנות? DVD+ או DVD-? מכיוון שהצורב יכול לצרוב את שתיהן. משיחה עם בן-דודי הבנתי שפשוט צריך להכניס מדיה אחת של + ואחת של - ולראות איזה הוא יותר אוהב. עצות אחרות לפני שאני הולך ל-OfficeDepot לקנות? כונן ה-DVD שלי הוא של LiteOn מדגם LTD163. Thanks in advance.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by eLeVaTor,

שלום, אני קונה מחשב חדש שמגיע עם הארד דיסק של החברה WD בנפח של 1TB וכתוב עליו באתר Low Power**. א' מה זה אומר ה-Low Power? ב' האם זו גרסה יותר חלשה / איכשהו משפיעה על איכות / זמן העברת הקבצים ? ההפרש בין הגרסה הזאת לגרסה האחרת של ה-1TB הוא בכמה מאות שקלים ורציתי לדעת האם שווה לקנות את הגרסה הזאת.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by club_501,

אני צריך דריבר לווינדוס 98 גירסה שניה לדיסק און קיי של אחי מאיפה מורידים?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. רציתי לדעת מה דעתכם עליו אם למשהו יש ניסיון איתו...? לפי מה ששמעתי הוא ממש טוב ודוד שלי המליץ לי עליו שהוא עורך סרטים של חתונות ובר-מצווה, אז הוא גם מכין סרטים לדיוידי והוא ממש טוב בכל הקטע הזה. אז הוא המליץ לי עליו חשבתי לשמוע אולי עוד צד ממכם מה אתם חושבים...? ----------- שאלה: מה ההבדל בין DVD-R לבין DVD+R אם אפשר להסביר בצורה נירחבת ככל שצריך... תודה.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by IdolAdmin,

היי אני צריך הרד דיסק טוב 250 או 320 ג'יגה..(תלוי לפי המחיר) אני צריך שיהיה חזק כי אני בונה מחשב חזק..(,e6600, ABIT 680i mobo, 8800GTS EVGA KO, g.skill 240pin 2X1GB 800Mhz) אני רוצה שהוא לא בטעות יגרום לחוסר ניצול של המעבד.. ראיתי באתר של פנדה שהם מסווגים את זה ל SATA 2 ול RAID....מה ההבדל? והאם 16MB? והאם כדאי לקנות רק Westran Digital או שאין בעיות עם חברות אחרות שזה יוצא יותר זול? ראיתי ש320 אם אני לא טועה רייד עולה 640 ש"ח השאלה אם אני יכול להשיג כזה ביותר זול..חברה אחרת או משהו..אני מעדיף לא יותר מ 600 שקל הרד דיסק ואם הייתי יכול 500 בלי לרדת באיכות הייתי שמח.. תודה על העזרה..

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by karpad,

שיהיה עד 580 ש"ח מלוג'יק תודה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. מה הפירוש והבדל לסוגים אלו כולם של 250GB- WD 2500KS 2500AAKS 2500AVJS 2500JS 2500YS חוץ מ- 80מ"ב ו- 16מ"ב שאני מבין בהם מה היעיל מכולם תודה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  12. יש לי דיסק DVD שיש עליו שני סרטים אני רוצה לצרוב רק את אחד מהסרטים האם יש אפשרות לעשות זאת? כשאני מסייר בדיסק אני רואה מספר גדול של קבצים ולא יודע אילו מהם צריך להעתיק ישנם קבצי VOB קבצי IFO ועוד.. תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  13. יש לי התקנות כמו בבילון 6 לפי מה ששמעתי ניתן להתקינם על גבי ה- DOK ... אם אפשר עזרה - דרך אייך אפשר להתקין...??

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  14. 3 פלטות בלבד ל1TB להלן הרוויו http://www.tomshardware.com/2007/11/21/samsung_overtakes_with_a_bang/index.html

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by ShakedEX,

שלום, לאחרונה המחשב שלי ניהיה די עמוס, וזאת בגלל שברשותי רק 224GB במחשב. ברצוני להוסיף למחשב עוד דיסק קשיח, יש לי בערך 400-500 ש"ח בשביל להוציא על דיסק קשיח חדש. אני צריך לדעת מה הכי טוב ומשתלם במחיר הזה וכמובן שיהיה בנפח שיספק אותי לפחות לשנה. תודה רבה, שקד.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. בכל התוכנות שבדקתי ,כולל ב DEVICE MANEGER . בסנדרה הוא מוגדר כ UDMA 5 . ככה זה אמור להיות או שיש בעיה?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  17. 2 HD של WD. בני 7 שנים. ערכתי בדיקות, הם במצב טוב. שם הדגם: CAVIAR. נפח: אחד 2.6G והשני 2G

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by stojakovic,

קיצר אני ממש צריך שתעזרו לבחור כונן עם 200-250G ... הדברים שחשובים לי- 7200RPM וSATA2 אני לא כל כך מבין בנושא הזה אז אני צריך עזרה.. עדיפות ל NCQ... מחיר- עד 650 שקל... אם אפשר אז מהחנות הזו- http://www.iqpc.co.il ואיך אלה- שימו לב הם עם 5 שנות אחריות... וגם מה ההבדל ביניהם ומי משניהם יותר טוב? הראשון- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1854&Pname=SEAGATE השני- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1850&Pname=SEAGATE

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. מה דעתכם? יכול להיות שהוא משפיע גם על איטיות המחשב?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. Started by lipa,

האם יש בכלל הבדל בניהם (כולם 52X)? האם הכונן DVD של אסוס יותר מהיר מכונן CDX52 (בגלל שהוא UDMA-5)? לדוגמה אם יש לי על תקליטור סרט שתופס 700M ואני מעתיק את זה ל-HD ,מה יהיה יותר מהיר ה-CD או ה-DVD ? תודה

21. Started by giloman,

שלום לכולם כרגע אני עובד עם שני הרד דיסקים שנותנים לי ביחד 200GB אני צריך הרד דיסק חדש והתקציב הוא 500 ש''ח לפי מה שראיתי אפשר לקנות כוננים של 750 עם 16MB בסביבות ה450 לעומת אותם כוננים עם 32MB שעולים יותר אז השאלות הן אלו 1. איך ההבדל בין 16MB ל32MB בא לידי ביטוי בכוננים של 750GB והאם ה32MB שווה עוד 100 שקל בערך 2. איזה כונן 750 יכנס לתקציב של 500 ש''ח ויהיה שקט ואמין ככל הניתן (מערכת ההפעלה תיהיה מותקנת עליו )

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by Sifo Jen,

היי, הבנתי איפהשהוא שכאשר אומרים שהדי וי די צורב כפול 4 , אין זה אומר שהוא צורב ב800K לשניה כמו בצורבים רגילים אלא היחס הוא פי 9, כלומר אם הוא כפול 4 זה כאילו הוא צורב את הדי וי די במהירות כפול 36 של סי די רגיל. האים זה נכון? תודה רבה!!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  23. יש לי שני HD, אחד 80G של WD, השני 160G של Seagate. הראשון שעליו הייתה הOS, שבק חיים לפני שלושה חודשים. אני מרגיש אותו זז, אבל המחשב לא מזהה אותו. המידע בו יקר ערך לי מאוד... מה אני יכול לעשות בנדון? בשני התקנתי מערכת הפעלה לפני חודש, לאחר שהראשון שבק חיים. שבועיים אחרי זה היה לי Blue screen of death, וכשהמחשב הופעל שוב, הXP סירב לעלות. ניסיתי דרך Safe mode וכ'ו, כלום לא מצליח. חשבתי לקנות HD נוסף, בלאי שכזה..... מה איזה כונן זול מתאים, שעובד בתאימות עם הM-board הזה: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=26 תודה ענקית! אני מרגיש אימפוטנט בלי המחשב שלי.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by AlcaTeL,

בוקר אור, ברשותי צורב די וי די מסוג NEC DVD_RW ND-3540A לאחרונה שמתי לב שכל המדיות שאני מכניס מסוג DVD-R הוא פשוט לא קורא, מראה שאין שום דבר בדיסק, גם דיסקים שאני צורב בעצמי וגם דיסקים שאני לא צרבתי מישהו מכיר את הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by tvholic,

שלום, אחרי כמה ימים של בירורים על לוח אם ומעבדים עכשיו הגיע זמנו של ההרד דיסק. אני בונה מחשב לשימושי אופיס ואינטרנט לרוב והצגת סרטים מדי פעם. אין לי הרבה צרכים לאיחסון (כרגע אני משתמש בהרד דיסק של 40GB מלפני שמונה שנים והוא עוד לא מלא...) אני גם לא משחק. מה אני צריך לחפש בכונן? מהירות הכונן חשובה (5400מול 7200) ושווה לשלם על זה יותר? תודה רבה לירן

• 2 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.