עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ofirr,

בדקתי בדף המוצר [ http://www.asus.com/products.aspx?l1=6&l2=35&l3=0&l4=0&model=1600&modelmenu=1 ] של הצורב באתר הבית של אסוס ולא מצאתי מידע כמה זיכרון מטמון יש לצורב הנ"ל.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  2. מה דעתכם? יכול להיות שהוא משפיע גם על איטיות המחשב?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. Started by odi,

חשוב שיהיה אמין . אני מעדיף אחד ללא חיבור לחשמל אבל לא על חשבון אמינות. תודה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  4. Started by giloman,

שלום לכולם כרגע אני עובד עם שני הרד דיסקים שנותנים לי ביחד 200GB אני צריך הרד דיסק חדש והתקציב הוא 500 ש''ח לפי מה שראיתי אפשר לקנות כוננים של 750 עם 16MB בסביבות ה450 לעומת אותם כוננים עם 32MB שעולים יותר אז השאלות הן אלו 1. איך ההבדל בין 16MB ל32MB בא לידי ביטוי בכוננים של 750GB והאם ה32MB שווה עוד 100 שקל בערך 2. איזה כונן 750 יכנס לתקציב של 500 ש''ח ויהיה שקט ואמין ככל הניתן (מערכת ההפעלה תיהיה מותקנת עליו )

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by asus7,

איך הצורבי SATA של philips? אני שואל בגדול איך הם לא על דגם ספציפי

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  6. שלום, אני רוצה להוסיף למחשב שלי הארד דיסק של 320GB חיצוני. יש לי שתי אפשרויות או לקנות ישר חיצוני (מה שאני פחות מעדיף) או לקנות פנימי+קופסא שזו האפשרות שאני יותר מעדיף. מטה רשומות האפשרויות. הערות: המחירים שכתובים הם דרך האתר ZAP ולכן המחיר הנמוך מבין שני הערכים הוא המחיר שניתן לקנות את הכונן. אשמח להמלצה בין ממשק SATA 2 לבין ממשק ATA/IDE - כי שמעתי שהקופסאות שמגעות לכונני SATA לא באיכות. ודבר שני, יש לי שני מחשבים בבית ולאחד מהם יש רק חיבור ATA/IDE. בקיצור, אשמח להמלצה על הארד דיסק ועל קופסא טובה, ואם המחיר הוא מחיר טוב או שיש יותר טובים. תודה מראש וחתימה טובה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  7. מיצטער על הבורות... ??? היתקנתי HD במחשב שלי לפני חצי שנה בנפח 500G > הכל עבר באופן תקין אח"כ ראיתי שהוא מותקן בפורמט DYNAMIC DISK 1. מה זה אומר בידיוק ? 2.האם יש הבדל במהירות עבודה שלו ? רוצה להתקין עכשיו דיסק חדש נוסף > בנפח 1 טרה > עליו אני רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה (כרגע במקביל ואח"כ היא תהיה הראשית: 1. איך נימנעים בהתקנה מהמצב DD ? > שיהיה NTFS 2.מערכת ההפעלה החדשה היא WIN7 64 סיביות > יש משהו מיוחד שצריך לקחת בחשבון ? או שרק אני מתקין במקביל ובוחר את ה HD החדש? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by Imtheman,

חברים אני מחפש צורב בטווח המחירים של 300-400 אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין הצורבים ומה זה הדובל הזה ומה הקטע הזה של +1 -1??? אז אשמח אם תסבירו לי מה היתרונות\חסרונות של מה שאתם ממליצים תודה..

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by Lumber_Jack Jim,

הי, נתקלתי בבעיה קלה ב-Nec 3500A בשילוב עם Nero 5.9...התוכנה מזהה את הצורב עצמו, אבל לא מזהה שום נתון שקשור אליו,קרי- מהירות,קושחה, Buffer וכו'. צירפתי תמונה בשביל שתעזרו לי להבין מה לא בסדר פה. פתרונות יתקבלו בברכה,תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by maorbarazani,

אני מנסה להרכיב מחשב חדש לקנייה, לצורך עריכת וידאו ואודיו. בהתחלה חשבתי על דרייב SSD למערכת הפעלה+תוכנות, אבל ירדתי מהעניין בגלל תקציב. עכשיו, הבנתי שעדיף לקבוע מחיצה קטנה לSYSTEM על הדיסק, לגישה יותר נוחה ומהירה. השאלה שלי, בהנחה שאני בונה על 2 דיסקים קשיחים, היא האם יש איזשהי המלצה לדיסק אחד, קטן נפח אך מהיר, כדי שעליו יישבו המערכת והתוכנות, ודיסק שני, גדול יותר, לסאמפלים, פרויקטים, קבצי וידאו ענקיים ושאר המידע. רצוי ששניהם יהיו שקטים, מכיוון שאני מקליט עם המחשב באותו חדר. עוד הציעו לי, לקחת שני דיסקים של 1TB, ולבצע איתם משהו שנקרא RAID0. מה זה הדבר הזה, ולמה זה טוב לשימושים שלי, שמפורטים כאן- בשרשור המפרט שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=519487.…

11. Started by roeesnir,

שלום. היה לי Raid0 בלוח הקודם (2 דיסקים של 500GB) קניתי לוח חדש, ga-x58-ud3r ואני לא יכול להיכנס לביום של ה-Raid. כשהוא מגיע לשם הוא כותב לי באדום: be careful, it is not raid mode now, but there is still raid structure in the hard disk מה זאת אומרת? יש לציין שמערכת ההפעלה מזהה את 2 הדיסקים בתור דיסק אחד של טרה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by toppy,

שלום, הזמנתי את הצורב GSA-4167B, אבל קיבלתי את הGSA-H10A כאשר בחשבונית רשום הצורב שהזמנתי. האם הם אותו הדבר? האם מה שקיבלתי יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. שלום, יש לי 160GB בהרד דיסק אחד ויש לי כמה שאלות.. אם אני מוסיף עוד 160GB אז מה צריך לעשות אחרי שאני מחשב אותו למחשב???אני יצטרך לפרמט את ההרד דיסק הקודם או משהו? להתקין על החדש מערכת הפעלה? או שפשוט יתווסף לי עוד 160 והכל יהיה כמו שהיה לפני? ועוד משהו.. אני יכול להוסיף את ה-160 ושיהיה לי הכל ב-C (בלי לפצל..) כי עכשיו יש לי את כל ה160 ג'יגה בכונן אחד ואני רוצה פשוט להוסיף עוד שיהיה לי 320 בכונן אחד? ועוד שאלה אחרונה.. מה ההבדל בין דיסקים קשיחים? לדוגמא אני לוקח אחד 80GB של סמסונג או 80GB של WD... מה יהיה ההבדל ביניהם?? תודה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי 4 התקני IDE במחשב, כלומר - 2 הרדיסקים ATA , צורב דיסקים וצורב DVD. עכשיו, אם זה משנה, אני כמעט ולא צורב בכלל, נראה לי ששלושה חודשים כבר לא צרבתי דיסק. מה הסידור הכי טוב מבחינת כבלי ה IDE ? כרגע 2 הרדיסקים על כבל אחד (מה שמאט מאוד את מעבר המידע בינהם, לא ? כי הכבל יכול להתמודד רק עם מכשיר אחד בזמן אחד) ו-2 הצורבים על הכבל השני הבנתי שאם אני אשים על כל כבל הרדיסק וצורב, זה לא טוב כי זה ינמיך את מהירות ההרדיסק לזאת של הצורב (אם זה נכון במצב שהצורב בפעולה בלבד, ולא נכון כשהוא במנוחה ,אז תאמרו לי בבקשה, כי אם ככה זה מושלם בשבילי) בקיצור, אם אני צריך סידור IDE שיידע לעבוד במצב אופטימלי מבחינת מהירות, עם כל כונן, על מה אתם ממליצים (מה, לקנות בקר IDE נוסף ושכל מ…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by Nemesis,

מבחני ביצועים, אקוסטיקה ותרמודינמיקה? תודה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. רשום שסמסונג מוציאים זיכרון פלאש בנפח 16 גיגה כנסו http://www.reload.co.il/article.asp?iobty=1154

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by roiroi2,

אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש היום ואני מתלבט בין 2 דגמים: Seagate IDE ST3160023A 160GB או Western Digital WD 1600JB 160GB ההבדל בין המחירים שלהם הוא כ 50 ש"ח וזה לא כזה משנה לי. אני רק רוצה הארדיסק טוב ואמין. ניסיתי לחפש הרבה ולא מצאתי הרבה השוואות ולכן אני מקווה שתעזרו לי. כמו כן יש לי עוד שאלה: איך יודעים שרכיב חומרה (במקרה זה הארדיסק) שמוכרים לי בחנות הוא חדש ומקורי ולא *מחודש*, יש דרך לאמת את זה? תודה רבה על כל תגובה

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  18. משהו מכיר מקום שאפשר לקנות ממנו דיסקים איכותיים במחיר טוב? אין לי בעיה עם איביי, פשוט לא מצאתי דיל משתלם.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. האם אפשר לשנות את מהירות הצריבה באמצע הצריבה?(זה דיי דחוף בשבילי) תודה מראש. .SWG

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by ^Z^,

שלום יש לי כרגע כונן אחד, בשם C. אני רוצה למחוק רק את הווינדוס מC בלי לפרמט את הכונן, האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by arkadur,

נכון להיום יש לי 2 ראפטורים של 74 GB כ"א אני יכול להגיד שהם לא שקטים במיוחד האם הראפטור החדש שקט יותר? (עדיין לא יצא לי לשמוע אותו), ההשערה שלי שהוא יהיה שקט יותר, וגם קר יותר עקב מימדיו הקטנים נכון להיום ניתן להשיגו באזור ה1400 ש"ח, אני אמתין שמחירו ירד מעט איך הוא בהשוואה (במחינת ביצועים) לראפטורים ה"ישנים"? אשמח לשמוע כל דבר אודות הכונן החדש

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. Started by sagioto,

שלום, התקנתי אובוננטו כOS שניה ע"ג מחיצה דפולטית של 2.5 GB, כמובן שזה קטן מדי ואין אפילו מקום להוריד עדכוני אבטחה למערכת, פירמטתי את המחיצה ועכשיו יש לי מחיצונת של 2.5 GB ריקה, אני רוצה לפתוח מחיה של 20GB ללינוקס אבל באותה הזדמנות להפטר מה-2.5 או להרחיב אותה ל-20 או לספח אותה לאנשהו ולפתוח חדשה של 20, לצערי ניסיתי להשתמש בכלי של וינדוס ובעוד מספר תוכנות אך ללא הועיל, מישהו יכול לעזור?

23. Started by sxs,

WD Raptor 74GB או WD 200GB 8MB ? קראתי איפהשהו שכוננים יותר גדולים הם גם יותר מהירים... וזה גם הגיוני כי הפלטה הרי באותו גודל פיזי אך דחוס עליה יותר מידע, ולכן כל סיבוב יקרא יותר כמות מידע. מעניין אותי רק המהירות... לא הכדאיות. (והאם Raid 0 של 120GB יהיה יותר מהיר משניהם? ) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by creed111,

יש לי כונן קשיח של western digital מדגם- 500aaks כשאני בודק את הטמפ' שלו עם תוכנת speedfan היא מראה לי שהטמפ' היא כ- 45 מעלות צלזיוס האם זו טמפ' נורמלית? מה נחשב טווח טמפ' נורמלית לכונן קשיח תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  25. ממש לא מכיר את הנושא = וחשוב לי לדעת אני עומד לירכוש את כרטיס המסך http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1798 ולהלן כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי: כתוב שם 3 x SATA connectors 2 x IDE connectors כמה HD אני יוכל לחבר בכל ערוץ? כמה כבלים צמות מספקים במיסגרת הרכישה של הלוח? אם יש לי 3 HD שאני צריך להעביר ממחשב ישן HD SATA 2 חדש שאני יקנה וגם צורב DVD רגיל או SATA שאני יקנה חדש האם המארז מספק לי את כל הכבלים הדרושים? - או אני צריך ליקנות עוד כבלים? THX

• 2 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים