עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ofirr,

בדקתי בדף המוצר [ http://www.asus.com/products.aspx?l1=6&l2=35&l3=0&l4=0&model=1600&modelmenu=1 ] של הצורב באתר הבית של אסוס ולא מצאתי מידע כמה זיכרון מטמון יש לצורב הנ"ל.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by rafi_h,

מה ההבדל בין DVD-R לבין DVD+R?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  3. מבקש המלצה למארז חיצוני לדיסק, כך שאוכל לשים בו דיסק SATA רגיל על 500GB, ושיהיה אפשר לגשת אליו גם ב-SATA גם ב-USB2 ואולי גם ב-FIREWIRE. מה דרוש ממארז כזה כדי שיחשב כמארז טוב? האם רצוי כזה עם מאוורר? תודה, שמוליק.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  4. Started by giloman,

שלום לכולם כרגע אני עובד עם שני הרד דיסקים שנותנים לי ביחד 200GB אני צריך הרד דיסק חדש והתקציב הוא 500 ש''ח לפי מה שראיתי אפשר לקנות כוננים של 750 עם 16MB בסביבות ה450 לעומת אותם כוננים עם 32MB שעולים יותר אז השאלות הן אלו 1. איך ההבדל בין 16MB ל32MB בא לידי ביטוי בכוננים של 750GB והאם ה32MB שווה עוד 100 שקל בערך 2. איזה כונן 750 יכנס לתקציב של 500 ש''ח ויהיה שקט ואמין ככל הניתן (מערכת ההפעלה תיהיה מותקנת עליו )

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by x-dude,

רציתי להביא את זה אתמול אבל שכחתי http://www.cdfreaks.com/news/11201

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by Jack_g,

קניתי VERBATIM DVD-R X8 והקוד שלהם Manufacturer ID: CMC MAG. AE1 עכשיו שאני הם MADE IN TAIWAN איך הדיסקים האלו מזוייפים? טובים לא טובים?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by Avivio,

אהלן... לא מזמן התחדשתי בלפטופ של HP DV6458SE ואני צריך כונן חיצוני.... אני מכיר את ה WDG1U3200E, למרות שכשראיתי אותו הוא עשה בעיות לחבר שקנה... תאירו את עיני... :

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by Coca Cola,

DVD-R או DVD+R אני בטוח שתגידו עכשיו להריץ חיפוש אבל לא עולה לי שום מילת חיפוש שתתאים לכך, ואיזה חברות טובות ולא ממש יקרות ? כמו כן, רציתי לדעת איזה CD-R נחשב לאיכותי ומשתלם? SILVER LIVE איכותיים ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by ArielBiMBa,

אני לפני התקנת WINDOWS במחשב החדש כלומר גם לפני חלוקת המחיצות בהרדיסק.הדגם שברשותי הוא WD 320AAKS. בכל מקרה, אני חשבתי לכיוון של 2 מחיצות,אחת של 40GB למערכת הפעלה(כרגע מתקין XP,כשיצא SP1 לויסטה אלך עליה) ושאר דברים שאולי המערכת תצטרך בעתיד וידרשו מקום וכמובן לMY DOCUMENTS. מחיצה שנייה של 280GB לכל השאר,סרטים-משחקים-סדרות,כולל Program files כמובן. האם יש בעיה עם הסידור הזה? האם אתם הייתם ממליצים על משהו אחר?יותר מחיצות(מה היתרונות בכך?)?אולי הקדשת יותר/פחות מקום למערכת ההפעלה? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by orengore,

היי כמו רוב האנשים כאן, אני לא חסיד של אייבורי וKSP אך ממה שראיתי הם מוכרים את הכונן של סמנסונג, F1 הכי זול - 475 ש"ח שזה משמעותי ממה שראיתי. עכשיו, מכל האנשים שנפגעו מאייבורי, נראה לכם שיש סכנה בלקנות כונן מאייבורי או שזה נראה לכם בטוח? כלומר - רק כונן

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  11. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by sheff2k1,

קניתי את הצורב הנ"ל והוא צורב ללא בעיות, אבל משום מה הוא לא מצליח לקרוא סרטון אחד שניצרב על ידי צורב אחר. לכונן הדיוידי הרגיל הישן שלי אין שום בעיה לקרוא, לכן הדיסק אינו פגום. האם יכול להיות שהNEC שלי לא תקין, או שזאת תופעה נורמלית שצורב מסוים לא יכול לקרוא חלק מדיסק כלשהו(את שאר הסרטים הוא מפעיל ללא בעיה) שניצרב על ידי צורב אחר(של חבר)? מה שעוד מוזר, זה שתוכנת הנירו כבר פעמיים הראתה נתוני מהירות שגויים עם הצורב הזה. האם יכול להיות שהוא פגום "קצת"?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. רשום שסמסונג מוציאים זיכרון פלאש בנפח 16 גיגה כנסו http://www.reload.co.il/article.asp?iobty=1154

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by monkeybusiness4me,

שלום רב, גם במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי אני יכול לקרוא דיסקים אבל לא יכול לצרוב. יש בשני המחשבים את התוכנה daemon tools, יכול להיות שזה קשור? בנוסף התקנתי את עדכוני תוכנה המירביים לצורבים. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by eleven11,

אני חדש בתחום הצריבה ... קצת סבלנות. :s05: קניתי צורב LG 4167B - 1) איזה מדיות DVD לקנות, מה זה ה +/- ומה עדיף? כנ"ל לגבי המהירות 16/8/4. 2) לאיזה עוד גורמים יש לשים לב בבחירת המדיה ? 3) איזה CDR לקנות ? האם גם כאן יש מהירויות שונות ופרמטים שונים ? האם כדאי לקנות cdrw ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. Started by Keman,

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by eyal00,

איך הדיסקים DVD של LG? קניתי חבילה של 25 ב60 ש"ח ממש זול השאלה אם הם איכותיים

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  18. מה קורה? אני מארגן דרך הקבוצת פייסבוק שלי מכירה קבוצתית לכונן NVME תואם PS5 שעומד בכל הקריטריונים של סוני. יש מחיר, יש מלאי, יש כבר 6 מתעניינים. עכשיו אני צריך עוד 4 על מנת להוציא אותה לפועל. גילוי נאות: אינני מרוויח ולו שקל אחד מהמכירה הזו. זה נטו עשיה למען הקהילה. מילה. מוזמנים גם לשאול את "כתום" החנות והמשווק המורשה שדרכה תתנהל המכירה. הנה כל הפרטים: מוצר: כונן ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB NVMe נפח: 1TB צלעות קירור: כולל. מחיר: 740 שח (הכי זול בישראל: 888) ל-1TB אחריות: 5 שנים יבואן רשמי עמוד מוצר: https://www.xpg.com/us/xpg/830 ניתן גם לרכוש 2TB ב-1350 שקלים. אם אתה ר…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by R3gM4n,

בידי הארד דיסק חיצוני בגודל 300 GB. מלפני כמה ימים הוא נפל ממטר~ על הרצפה. הכונן אמנם לא נשבר ומבחינה חיצונית נראה בסדר, אך בהכנסתו למחשב ניתן כבר לשמוע רעשים חלשים של היד קריאה/כתיבה. בנוסף לכך, העברת קבצים מהכונן או לכונן לוקחת הרבה מאוד זמן ולפעמים בכלל לא מתבצעת. השאלות: 1. האם יש דרך שבה ניתן לתקן את הכונן? אם לא, האם אפשר לשחזר/להעביר את המידע שעליו לכונן אחר/מחשב? 2. בין כה וכה, אני מעוניין לרכוש הארדדיסק חיצוני חילופי, מינימום של 300 GB שוב. יש המלצות? תקציב עדיין לא ידוע.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by motaboy,

יש לי כונן קשיח חיצוני WD שרץ על USB2. איבדתי את הכבל המקורי שלו, אבל יש לי בבית כבל שהגיע עם המינידיסק הישן שלי, שהיה USB1.1.חיברתי, הכל מתחבר כרגיל. האם יש אפשרות שהכבל הישן לא נותן לי את מלוא רוחב הפס שהייתי מקבל לעומת הכבל המקורי?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. Started by law89,

היי אני מתכנן לרכוש בימים הקרובים SSD. פתחתי את המחשב שלי כדי לראות היכן מיקמו אותו בתוך המארז. ראיתי שהוא מחובר עם כל מיני כבלים ושהוא קטן ונמצא בתוך מבנה מתכת גדול שאליו הבריגו את הברגים. רציתי לשאול אם כל הכבלים האלו והמבנה הזה מגיעים ביחד עם ה-SSD. בנוסף הוא מוברג משני צדדים. צד אחד אין לי בעיה להבריג. בצד השני יש לוח מתכת (לוח האם?) שמפריע לי להגיע לבורג. איך מבריגים בצד הזה את הברגים?

22. שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  23. Started by Clicker7,

אוקי היום חיברתי מאורר באילתור (בזמן שהמחשב היה דלוק) לאחץ כניסות החשמל (מולקסים ניראה לי הלבנים האלה) ובטעות החוט התפצל ונכנס גם לצבוה וגם לשחור (לא זוכר בדיוק) היה ניצוץ קטן אחרי זה מסך כחול וכשהתחלתי את המחשב BOOT FAILURE ניסיתי לחבר את הדיסק הקשחי למחשב שאני כותב את ההודעה ממנו ואותו הדבר לדעתי נידפק בדיסק הקשיח מה שמספק לו את החשמל יש אפשרות (חוץ מלשלם 100$ לשיחזור מידע) להביא את המחשב למעבדה ואז לעביר את מה שיש עליו את הנתונים לדיסק קשיח אחר ? או איכשהו לתקן אותו ? (לא ב100$) ... וגם אם אני יקנה חדש אני חייב אותו כי יש שם תמונות מהשנה האחרונה שעוד לא גיביתי

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  24. שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש מסוג SAMSUNG 203B. וקיבלתי צורב DVD מסוג SAMSUNG 203D. מה ההבדל ביניהם ? חיפשתי ולא מצאתי ואני מת לדעת !!! ??? והאם זה פחות טוב או יותר טוב? תודה לעוזרים.

25. Started by Dragon Lord,

מחיצה D נגישה מחיצה C נעלמה לה פתאום, כאילו שעברה פירמוט לא ניתן לסרוק בה וירוסים לא ניתן לגשת דרך דוס, (NTFS) רעיונות שלא כוללות בשורות איוב יש למישהו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.