אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב DVD של LG. ולאחרונה אשר אני מכניס לתוכו דיסק ומנסה לקרוא אותו המחשב נתקע וכשהוא משתחרר נעלם לי כל ה-DESKTOP (מופיע רק תמונת הרקע) ואפילו כשאני עושה LOG OUT (על ידי קיצורי דרך) ומתחבר שוב ליוזר זה מופיע אותו דבר. כשאני מתחבר ליוזר אחר רואים את ה-DESKTOP שלו כמו שצריך.???
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי קונה באופיס דיפו במבצע של השני בחצי מחיר, היה יוצא 145 ל50 דיסקים. המבצע נגמר בנתיים, יש מחיר כזה עדיין באיזה מקום? חייב להיות photo pritable
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי HD של WD 36GB SATA 10000RPM , מה שקורה הוא שמההרד דיסק לבד המחשב לא עושה לי BOOT, אבל אם אני מחבר 2 הרדיסקים נוספים ביציאות ה-ATA הרגילות הוא מזהה את הבוט, מערכת ההפעלה מותקנת על הדיסק SATA ניסיתי לשנות בביוס הגדרות ולהכנס לאתר של WD ושל ASUS (לוח האם שלי הוא: ASUS P4P800-SE) ולא מצאתי פתרון לעניין, בדיסקים האחרים אין שום מידע מערכת וקבצים חוץ מסרטים שירים ומידע אישי, בדיסק D יש 2 תקיות בשם: 49cc726563b97041ea1e ו- 836d2c1fe21af9d434a0ea1e כשאני מנסה להעתיק אותן ל-C (הדיסק SATA) הוא נותן הודעה כי אין אפשרות להעתיק את... הגישה נדחתה. אם מישהו נתקל בזה ויש לו רעיון אשמח לשמוע.. בכבוד רב, GARFILED56
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר למחשב כרטיס flash שלי, המחשב מודיע שההתקן הותקן כמו שצריך אבל הכרטיס לא מופיע ב"מחשב שלי". כשאני נכנס למנהל הכוננים הוא מופיע רק ברשימה התחתונה(ונעלם כשאני מוציא אותו) אבל בניגוד לכוננים הקשיחים הפעילים הוא בצבע אפור וכתוב עליו "אין מדיה". פרטים נוספים: 1. יש לי רכיבי usb אחרים וכל שאר רכיבי ה-usb(כולל כונן קשיח) פועלים כמו שצריך. 2. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר. 3. הוא מחובר ישירות למחשב. 4. הוא עבד בעבר. 5. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של ההתקן 6. מערכת הפעלה: windows 7-32 bit. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי VERBATIM DVD-R X8 והקוד שלהם Manufacturer ID: CMC MAG. AE1 עכשיו שאני הם MADE IN TAIWAN איך הדיסקים האלו מזוייפים? טובים לא טובים?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כרגע WD 80GB אני מתכנן להוסיף זוג SEGATE 320GB שלושתם בחיבור SATA 2 הלוח הוא 965DS3 קראתי בMANUAL של הלוח ואין שום התייחסות לנושא של זוג הארד דיסקים דומים ואחד שונה במצב RAID 0 ,האם אפשרי ומה ההשלכות השאלה היא - האם אני יכול לעשות RAID 0 בין הזוג של ה320GB , ועדיין להישאר עם ה80GB במצב רגיל? או שאני יהיה חייב להעיף את ה80GB בשביל שיהיה אפשר לעשות RAID 0 בין הזוג 320GB ? ובמידה ובשביל הRAID 0 אני חייב להעיף את ה80GB היחיד , האם זה שווה ? או שפשוט להריץ את שלושתם בצורה רגילה בלי שום RAID ? וזה מביא אותי בעצם לשאלה, מה בעצם נותן הRAID 0 בפועל (על הנייר אני יודע מה זה אומר) ? ודבר אחרון , האם יש דרך לחבר כונן SCSI ל965DS3 ? יש בקר מובנה על הלוח או שחייבים חיצוני ? תוד…
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי 1001FALS ולא מותקן עליו כלום שנמצא בשימוש (כלומר , לא משהו שאני משתמש בו כל הזמן) והארד דיסק פשוט "נרדם" כלומר,אם אני מדליק את המחשב ואחרי כמה זמן מחליט לשמוע מוזיקה (שנמצאת על ה1001FALS) לוקח להארדיסק מעט זמן (כמה שניות עד שהוא מתעורר) .. אפשר לבטל את זה שהוא נכנס למעין מצב שינה? תודה וסופ"ש נעים
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד דיסק קשיח(להוסיף) ואני רוצה לקנות של החברה WD (WESTERN DIGITAL( אני קונה 80GB SATA ב269 שקל העם שווה לקנות? ועם לא תנו לי הצעות אחרות עד 270 תודה מראש אדיר
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש בכרטיס זיכרון של המצלמה לכונן קשיח(להעביר אליו מידע) דרך המצלמה?? תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני כרגע עוסק בפרויקט MK3 שלי ברגע נחמד של גאונות עלתה לי השאלה... למה שהצורב יהיה במארז עצמו? למה שלא יהיה חיצוני עכשיו הנה הבעיה שלי, אני לא מכיר את הפאקים של צורבים חיצוניים קנויים. מה לא טוב בהם לעומת הפנמיים דבר שני... במידה ואני רואה שזה יותר מדי בעייתי לקנות חיצוני טוב בכל מקרה הNEC3520 שלי עשה את שלו וצריך להחליף אני חושב על לקנות צורב SATA ולהשתמש במתאם ESATA בשביל להריץ אותו דעות בנושא
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? SAMSUNG - אם כן כמה הוא עולה?~
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש בKSP דיוידי LG X16 BOX ב170 שקל. למרות שבעיקרון אני מעדיף לקנוץ אולי LITE-ON. אני לא חושב שזה כל-כך קריטי, אבל עדיף בכל זאת לקנות משהו איכותי.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הכל התחיל עוד ממזמן שכל הזמן הארד דיסק התנתק ונגיעה קטנה בחיבור והכבל פתרה את הפתרון. לאט לאט הבעיה גדלה עד שהייתי צריך לפרק את כל הקייס (הפלסטיק) של הכונן חיצוני והכל עבד מצויין למעלה מחודש. היום אני בהרגלי הקבוע רוצה לראות סדרה בטלוויזיה, מחבר את הכונן למחשב כדי להעביר את הפרק ולהפתעתי הכונן מציג את המנורה שלו אך במחשב אני לא רואה כלום, מסתבר שהכונן חיצוני נקלט במחשב ואז מתנתק תוך שניות בודדות. ניתקתי את הכבל וחיברתי ובום החיבור השתחרר. יש אפשרות להלחים או משהו, לפחות משהו זמני שיחזיק לשעה רק כדי לגבות את הקבצים, יש לי שם הרבה דברים חשובים כמו מסמכים, עבודות גראפיות לאנשים ועוד... אשמח לתשובה בהקדם האפשרי, אני ממש מבואס עכשיו, אין לי מאיפה להביא כסף לחדש.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לחץ כאן האמת היא שלי הם נראות אמיתיות.... לפחות לפי האריזה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Intel 965WH, ושני דיסקים זהים WD3200KS. אני רוצה ליצור RAID0, ולרכוש דיסק נוסף לגיבוי (ואולי גם ליצור RAID10). האם לקחת דיסק נוסף זהה? או אולי WD3200YS? יש גם דיסקים שיש בהם NCQ? האם הם עדיפים ל-RAID? מה הייתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
מתי שאני מחבר אותו למחשב, המחשב קולט אותו והכל אבל שאני לפתוח את התיקייה של הremoveable disk , צצה לי ההודעה הבאה: -הבעיה בדיסק און קי או במחשב? -להחליף את הדיסק און קי או שאפשר לתקן את זה?- אם אפשר לתקן את זה אז איך? ולמישהו היה את הבעיה הזאת בכלל פעם? תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הסתכלתי בפורום וראיתי הרבה אנשים שמדברים על עדכוני קושחה (Firmware Updates), בחלק מהמקרים עדכונים כאלה יוסיפו פונקציות שלא היו אפשריות קודם עבור הצורב בעל הקושחה המקורית. למשל עדכוני קושחה עבור ב ?PIONEER DVR-111D יכולים להפוך אותו לצורב שתומך בDVD RAM וב LightScribe, צורבים שתומכים באפשרויות האלה בדר"כ יקרים יותר ורציתי לשאול אם ביצוע עדכוני קושחה כאלו יכולים לפגוע באיכות הצורב או להרוס אותו לחלוטין, ובאופן כללי לקרוא מה דעתכם על עדכוני קושחה לצורבי DVD. שתהיה שנה טובה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אוקיי.. התקנתי ווינדוס 64-bit שתומך במעבד שלי (amd a64 3000) עכשיו הבעיה הייתה כזאת הייתי צריך דרייברים לכונן SATA שברשותי WD80GB SATA ברשותי לוח asus k8v-se deluxe שמתי שמתקינים את הווינדוס חייבים להתקין אותו עם דרייבר ל SATA ... אבל לא היה לי לווינדוס הזה אז חיפשתי ומצאתי בviaarena דרייבר לSATA אולם בהתקנה של הווינדוס הוא הראה לי כאילו זה דרייבר ל windows 2003 ולא לXP אז ניסיתי להתקין הוא זיהה את הhard disk והמשיך בהתקנה עד הסוף ! אחרי ההתקנה הוא מעלה את המחשב עד שהוא מגיע לשלב שהוא צריך לעלות את מערכת ההפעלה ואז הוא נופל... למה? האם זה הדרייבר של ה SATA שלא התאים? ואם כן האם תוכלו לשים פה לינק לדרייבר שעובד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח חיצוני WD שרץ על USB2. איבדתי את הכבל המקורי שלו, אבל יש לי בבית כבל שהגיע עם המינידיסק הישן שלי, שהיה USB1.1.חיברתי, הכל מתחבר כרגיל. האם יש אפשרות שהכבל הישן לא נותן לי את מלוא רוחב הפס שהייתי מקבל לעומת הכבל המקורי?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזו, האם אפשר לגרום למכשיר די.וי.די toshiba SD200E לזהות עוד פורמטים, בעיקר חשוב לי פורמט DVDRW כלשהו, + או - לא חשוב. כמו כן אשמח לגרום למכשיר לזהות עוד פורמטים כמו divx, mp3 וכו' אם אפשר. (כל דרך קבילה מבחינתי, מעדכוני firmware עד לצריבות על הג'וקים עצמם) תודה!
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
EDITOR'S CHOICE CDRINFO http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=14268&PageId=24
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אוקי היום חיברתי מאורר באילתור (בזמן שהמחשב היה דלוק) לאחץ כניסות החשמל (מולקסים ניראה לי הלבנים האלה) ובטעות החוט התפצל ונכנס גם לצבוה וגם לשחור (לא זוכר בדיוק) היה ניצוץ קטן אחרי זה מסך כחול וכשהתחלתי את המחשב BOOT FAILURE ניסיתי לחבר את הדיסק הקשחי למחשב שאני כותב את ההודעה ממנו ואותו הדבר לדעתי נידפק בדיסק הקשיח מה שמספק לו את החשמל יש אפשרות (חוץ מלשלם 100$ לשיחזור מידע) להביא את המחשב למעבדה ואז לעביר את מה שיש עליו את הנתונים לדיסק קשיח אחר ? או איכשהו לתקן אותו ? (לא ב100$) ... וגם אם אני יקנה חדש אני חייב אותו כי יש שם תמונות מהשנה האחרונה שעוד לא גיביתי
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
WD Raptor 74GB או WD 200GB 8MB ? קראתי איפהשהו שכוננים יותר גדולים הם גם יותר מהירים... וזה גם הגיוני כי הפלטה הרי באותו גודל פיזי אך דחוס עליה יותר מידע, ולכן כל סיבוב יקרא יותר כמות מידע. מעניין אותי רק המהירות... לא הכדאיות. (והאם Raid 0 של 120GB יהיה יותר מהיר משניהם? ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש שמגיע עם הארד דיסק של החברה WD בנפח של 1TB וכתוב עליו באתר Low Power**. א' מה זה אומר ה-Low Power? ב' האם זו גרסה יותר חלשה / איכשהו משפיעה על איכות / זמן העברת הקבצים ? ההפרש בין הגרסה הזאת לגרסה האחרת של ה-1TB הוא בכמה מאות שקלים ורציתי לדעת האם שווה לקנות את הגרסה הזאת.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-