עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האם ניתן לגשת לקבצים בשאר הדיסקים הפיזיים במערך?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  2. לחברי הפורום, שלום. לפני מספר ימים גיליתי כי באחת החנויות נמכרים דיסקים קשיחים חיצוניים של חברת Verbatim. אני יודעת כי דיסקים לצריבה של חברה זו נחשבים מאוד איכותיים, השאלה שלי האם הדבר נכון גם לגבי דיסקים קשיחים? תודה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by id3232,

אני מנסה להכניס לתוכו קובץ של 6.95 גיגה ויש 7.54 גיגה פנוי והוא אומר שאין די מקום בדיסק היעד! מה אוכל לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by bears,

יש לי כונן ישן של מקסטור,IDE,עליו הווינדוס(ויסטה 64),ועוד כונן SATA של WD. המחשב נורא רועש,אני מאמין שזה מהIDE,אבל לא בטוח. בכל מקרה לוקח זמן עד לפתיחת קבצים,יכול להיות שבגלל שהוא IDE העבודה במחשב איטית ורועשת יותר? קראתי את הכתבות על ההבדל בינהם,אבל עדיין,לא ממש ברור,אם רק באופן תיאורטי הSATA יותר מהיר,אז אין ממש הבדל בינהם,מבולבלים?גם אני ..חח אז,למה איטי ורועש?

5. Started by D-Bang,

מחפש DOK עם מערכת U3 שעובדת גם ב XP וגם ב VISTA החדש של Sandisk לא נראה לי, ככה שהוא לא בא בחשבון חשבתי על Sandisk Cruzer Titanium אבל קראתי שיש בעיה עם חיבור ל VISTA ושצריך Firmware עדכני יש המלצות?

6. Started by motogt,

שלום לכולם, צריך המלצה לכונן חיצוני 2 או 3 טרה לגיבוי. חשוב שיהיה עם ממשק USB 3, עדיפות למהירות 7200. הבנתי שעדיף להתרחק מWD כיוון שהמידע על הדיסקים שלהם מוצפן ואי אפשר לשחזר אותו במקרה הצורך (זה נכון?), ומצד שני הדיסקים של סגייט הם במהירות 5400. מידע רלוונטי והמלצות יתקבלו בברכה. המון תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. מה ההבדל בפירמוט ארד דיסק מהיר או איטי ? מה ההיתרונות של כל אחד מהם ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by ObakeFilter,

אני מתלבט בין שני הצורבים הנ"ל, שניהם מיוצרים ע"י LG. האם יש הבדל משמעותי ביניהם חוץ מה-Lightscribe (מה זה בכלל?)? איזה צורב יותר מומלץ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  10. Started by sgt_flippy,

מחפש לקנות כ400 דיסקים DVD ריקים , יש המלצות משהו זול וטוב?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. Started by Blackend,

שלום! יש לי בעיה לצרוב במהירות מקסימלית את המדיות של פורטיס מקיי אס פי ....לפני חודשיים לא היתה לי בעיה ובשתי חבילות האחרונות שקניתי הוא לא נותן לי לצרוב ביותר מ 2. ניסתי הכל אני בוודאות שזו המדיה! האם עוד מישהו חווה את אותה בעיה? בבקשה אם מישהו יש לו מושג איך פותרים את זה אני אשמח מאד! תודה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by gshhar,

תודה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  13. שלום מדי פעם בלי שום אזהרה נופל המתח בבית שלי והדיסק הקשיח שלי נפגע אם אני מוריד סרט בגודל מסוים אז אחרי זה או שהוא נהיה קטן יותר ואאז אפשר לצפות בחלקו או שהוא נשאר באותו גודל (על הביט האחרון) (אני בגלל זה כל הזמן משווה גדלים של קבצים) אז למרות שהסרט נשאר באותו גודל לפי דעתי האיכות שבו הוא משודר נפגעת יש סיכוי שלמרות שהגודל של הסרט לא השתנה אחרי נפילת מתח האיכות שלו תרד ?(למשל מה שהיה נראה כחד מאוד לפני ירידת המתח נראה מרוח אחריה) אם האיכות באמת נפגעת יש דרך לשחזר את זה בלי להוריד אותו דבר עוד פעם?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by BlackShadow,

תודה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by gal,

מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי לדיסקים קשיחים? הדיסקים הקשיחים שלי הם: סמסונג 160JJ והטמפרטורה שלו לפי אוורסט 44 מעלות וסטרן 250 2500YS והטמפרטורה שלו 41 מעלות סיגייט 500 גיגה 32 מגה באפר והטמפרטורה שלו 39 מעלות האם זה נורמלי והאם אוורסט מדייקת בבדיקה שלה.מבחינת המארז יש לי מקום ל-5 דיסקים קשיחים אבל כמובן שאחד חייב להיות צמוד לשני פשוט מבחינת איך שהם יושבים במארז והפתרון היחיד הוא לרכוש מגירה פנימית לדיסק קשיח בחיבור SATA.אני יכול לציין שהדיסקים עובדים מצויין ולא נתקלתי בשום בעיה של איטיות וכאלה. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  16. Started by djbenny,

יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב, WD74GB RAPTOR, וWD320GB YS . מספר שאלות : מהי טמפ' עבודה נורמלית לדיסק קשיח ? אומרים שהרפטורים מתחממים הרבה יותר מדיסק קשיח רגיל אז מדוע טמפ' הרפוטר שלי יותר נמוכה (33 מעלות) מהדיסק הרגיל (36 מעלות) ? תודה !

17. Started by yonifra,

אהלן חברה', היום בבוקר קמתי ושמעתי רעשים מוזרים בוקעים מהמחשב שלי, כשבאתי לראות מה קורה איתו, היה כתוב על המסך "Could not find bootable device". עשיתי ריסטרט למחשב ובעלייה שלו (במסך של ה BIOS) הוא עושה שני קליקים, הפסקה, שני קליקים, הפסקה, שני קליקים, הפסקה ואז דממה, ולאחר מספר שניות שוב מופיעה ההודעה הנ"ל על המסך. נכנסתי להגדרות ה BIOS שלי וראיתי שהוא לא מזהה את הכונן עליו יושב הוינדוס שלי. הכונן המדובר הוא מסוג WD-1600JS. ניסיתי להחליף כבל נתונים, כבל חשמל, החלפת מיקום של הכבל נתונים בלוח האם, אבל שום דבר לא עזר והמחשב עומד יתום וגלמוד בלי חיים. אני חייב לציין שיש לי עוד כונן שעד עכשיו השתמשתי בו לגיבוי בגודל 1TB, אבל אם אכן הכונן שלי מת אני אאלץ להתקין עליו את הוינ…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. יש ברשותי שתי HD SATA2 שאני רוצה לחבר ברייד 0 אבל יש בעייה קטנה והיא שהם לא מאותה חברה... שתיהם 250GB אבל אחד של WD ואחד של SAMSUNG והשאלה שלי האם אפשר לעשות רייד 0 עם ההרדיסקים האלו?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  19. שלום,התקנתי את הויסטה על אותו מחשב שיש בו xp.עשיתי חלוקה למחיצות באמצעות התוכנה partition magic 8. הסרתי את הxp ואני רוצה לחזור למצב בררת המחדל (בלי מחיצות כלל). העניין הוא אני לא מצליח לעשות את זה דרך התוכנה ויותר מכך הלכו לאיבוד כמה עשרות ג'יגות,היו לי 250 ועכשיו יש לי במחיצה אחת 110 ובשניה 78. תעזרו לי בבקשה תודה מראש. ד"א ם זה עוזר יש לי את אויסטה אולטימיד 64 ביט עדכון קטן:עכשיו אני בכלל לא מצליח להיכנס לmagic partition,הוא כותב לי באנגלית "האות של המחיצה לא ניתנת לזיהוי" שגיאה 117 .

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. מה הפירוש והבדל לסוגים אלו כולם של 250GB- WD 2500KS 2500AAKS 2500AVJS 2500JS 2500YS חוץ מ- 80מ"ב ו- 16מ"ב שאני מבין בהם מה היעיל מכולם תודה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. Started by IdolAdmin,

איזה צורב כדאי לי ואם אני קונה מסקיי פי סי איזה כדאי מהאתר שלהם? שיהיה כפול 18 עם SATA ולא צריך את הקשקוש שעושה ציורים על הדיסק... שיהיה אמין ועובד..

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש HD חדש, תכננתי לרכוש את ה 640AAKS אבל לצערי גיליתי שאין אותו במלאי ויגיע רק עוד 3 שבועות. נשארתי עם התלבטות בין שלושה כוננים: 500AAKS , 10EACS , 10FALS. עכשיו אתם בטח תמליצו לי על Seagate וכו' אני באמת מעדיף שלא, קראתי פה בפורום טיפה ואני לא רוצה ליפול. השאלה שלי היא אתם יכולים לדרג את שלושת ה HD הנ"ל מבחינת מהירות ולציין הפרש בין כל אחד ? בנוסף איך כל אחד מהם מבחינת שקט - את ה 500AAKS כבר יש לי במחשב אז אני מעדיף שתשווה אליו את רמת השקט של השניים האחרים. תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  23. יש לי התקנות כמו בבילון 6 לפי מה ששמעתי ניתן להתקינם על גבי ה- DOK ... אם אפשר עזרה - דרך אייך אפשר להתקין...??

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  24. Started by SeReGa,

איזה דיסק קשיח אני יכול לקנות ב200 שקל?? זה אפשרי? אם כן.. תנו לי את האפשרויות הכי הגיוניות.. תודה.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by stojakovic,

קיצר אני ממש צריך שתעזרו לבחור כונן עם 200-250G ... הדברים שחשובים לי- 7200RPM וSATA2 אני לא כל כך מבין בנושא הזה אז אני צריך עזרה.. עדיפות ל NCQ... מחיר- עד 650 שקל... אם אפשר אז מהחנות הזו- http://www.iqpc.co.il ואיך אלה- שימו לב הם עם 5 שנות אחריות... וגם מה ההבדל ביניהם ומי משניהם יותר טוב? הראשון- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1854&Pname=SEAGATE השני- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1850&Pname=SEAGATE

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים