אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
למה תמיד בכרטיסי SD חסר 5% מהגודל שמבטיחים ? למשל בכרטיס 1GB שקניתי יש רק 964 מגה בייט, בכרטיס 64 יש רק 61 מגה בייט...
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של סילבר ליין x8 אבל נרו לא נותן לי יותר מ x4 יכול להיות ש LG לא תומכים טוב בסילבר ליין? לא נשמע לי הגיוני
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד משפיע חלוקה ל-Partition על מהירות העבודה של דיסק קשיח, האם כדאי לעבוד עם Partiton אחד או עם כמה? כיום יש לי דיסק של 500 גיגה ואני עובד על Partition אחד האם כדאי לחלק? תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי צורב DVD (דגם 4163b של LG). אבל מדיות לצריבה עדיין אין. 2 שאלות: א. מה ההבדלים בין פלוס למינוס ומה עדיף? אשמח לקבל הסבר מתומצת ולא הפניה לאיזה מאמר ארוך (עקב קוצר זמן וחוסר סבלנות איתכם הסליחה). ב. מבקש המלצה למדיות לצריבה, איכותיות, אך לא יקרות (3 ש"ח ליחידה? לא מכיר כל כך את המחירים הסטנדרטיים) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח של 500GB בשביל להוסיף למחשב שלי, ואני אשמח לשמוע המלצה לאחד. שני דיסקים של 250 עדיפים על אחד של 500? בעיקר מבחינת מחיר, לאו דווקא ביצועים. הכונן ישמש כמעט ורק בשביל אחסון ונגינת מולטימדיה (סרטים, מוזיקה וכו'). כמה זה אמור לעלות? עוד דבר, מה אני צריך בשביל לחבר כונן כזה למחשב שלי (מפרט בצד)? אני לא כ"כ מבין בזה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכל עונה ! ברשותי לוח אם של GIGABYTE והוא: K8NS 939 ULTRA ללוח שתי אפשרויות לRAID. מה עדיף ? SILICON IMAGE RAID SIL 3152 או NFORCE 3 ULTRA RAID ?????????? מחקה לתשובות ותודה מראש לכל עונה !!!!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
תמיד אני שומע את המשפט הדפוק ש "NEC אוהבים מדיות איכותיות", אני הייתי רוצה לראות איך ה LG צורב על מדיה כזו דפוקה (סילברליין infomedia). מאחר וה LG לא תומך בסריקת טעויות מעמיקה (PIE\PIF), אני יודה לכם אם תסרקו על צורב אחר שכן תומך בסריקה כזו ותעלו תוצאות.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שיהיה איכותי ויעיל. אני מתככון לצרוב איתו משהו כמו 100 דיסקים אז אני חייב שהוא יהיה איכותי. המלצות ?
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
יש לי הארד דיסק SATA2 ובלוח יש רק 1, אפשר לחבר אותו?
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח לאייפוד דור 5.5 [וידאו] בנפח של 120GB או 240GB בגודל של 1.8" אך אין לי מושג היכן אני י כול להשיג מעגל חשמלי/כבל/איך שלא קוראים לזה כדי לחבר את הכונן הקשיח ללוח הראשי של האייפוד. למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד כזה? או מה השם באנגלית? [אולי flexible circuits??] http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=120417895617 בסוף העמוד יש תמונות של הכונן הקשיח עם הכבל הקצר בקצה, כזה אחד בדיוק אני צריך. [אני לא קונה את זה משם כי המכירה הסתיימה...] וזה סרטון שבו גם כן רואים את הכבל. עריכה: מצאתי! http://store.ifixipodsfast.com/ipod-parts-/-installation/ipod-video/ipod-video-hd-connector/prod_17.html תודה!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגה 8SQ800 ULTRA ישל כונן קשיח 80 גיגה ATA 33 יש לי כונן קשיח 80 גיגה ATA 66 מחולק אני חושב להגדיל את הנפח. בשביל גיבויים וגם להורדות באינטרנט. כי נשאר לי בסך הכל 15 גיה פנוי מהו הגודל המומלץ בעלות לתועלת האם לקחת SATA שהלוח תומך, ואיך זה ישפיע על השילוב בין הכל לא לשכוח יש לי 2 כוננים דיוידי ו-1.44 באיזה תוכנה מעתיקים את הכונן במהירות לכונן החדש, שמעתי שיש משהו של ארקוניס- מה שם התוכנה ואיך מפעילים אותה תודה לכל המשיבים
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח 2.5" למחשב נייד, 250-320GB תקציב בין 300-400 שח אבל עדיף קרוב ל300 שח. רוצה משהו אמין , ואם אפשר גם מהיר (7200RPM), SATA מאזור המרכז.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני מכיר את החברה verbatim בגלל איכות הדיסקים הטובה שלהם. לאחורנה חיפשתי דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי באחד של verbatim יחסית זול 390 שקל לTB. רציתי לדעת אם החברה טובה ואמינה מבחינת דיסקים קשיחים. תודה והמשך יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לקחתי את ההארד דיסק הישן והוספתי למחשב חדש וכעת הוא לא עובד אבל הוא מזוהה.ההארד דיסק החדש הוא של 320 גיגה והישן של 80 ואיך שהבנתי לוינדוס XP יש מגבלה של שהוא לא יכול לקלוט יותר מ300 ומשהו גיגה על המחשב.האם יש איזשהו PATCH שבזכותו אני אזכה להפעיל את שתי ההארד דיסקים
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש כונן DVD (לא צורב) עם חיבור SATA? אני מחפש בנרות.. ולכל החומולוגים אני לא רוצה צורב!! רק כונן DVD
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי כונן ישן של מקסטור,IDE,עליו הווינדוס(ויסטה 64),ועוד כונן SATA של WD. המחשב נורא רועש,אני מאמין שזה מהIDE,אבל לא בטוח. בכל מקרה לוקח זמן עד לפתיחת קבצים,יכול להיות שבגלל שהוא IDE העבודה במחשב איטית ורועשת יותר? קראתי את הכתבות על ההבדל בינהם,אבל עדיין,לא ממש ברור,אם רק באופן תיאורטי הSATA יותר מהיר,אז אין ממש הבדל בינהם,מבולבלים?גם אני ..חח אז,למה איטי ורועש?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחר הארד דיסק 250 ג'יגה וצורב DVD. הצורב DVD שהוצע לי הוא של חברת Pioneer והדגם הוא 116. בקשר להארד דיסק, אני יודע שהייתה פה ביקורת על הארד דיסקים של 250 ג'יגה אבל שמעתי כמה טענות שסותרות את הביקורת ושמעתי גם שלא את כל הדיסקים שנסקרו ניתן להשיג בקלות. הייתי רוצה לקבל כאן הצעות מניסיון של אנשים לדיסק אמין, לא רועש מידיי, ושווה ביחס למחירו. עקב הניסיון המצויין שלי עם WD אני נוטה לכיוון שלהם, אבל החלטתי לתת צ'אנס גם לשאר ולהתייעץ איתכם המומחים. עכשיו 2 שאלות: 1. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין הצורב שהוצע לי (116) לבין ה111 שקראתי עליו פה כמה וכמה פעמים. 2. איזה HD 250 ג'יגה כדאי לי לקנות כשהדרישות שלי הן הדרישות שציינתי למעלה (אמינות, לא רועש מידיי ויחס מחיר …
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה לצרוב במהירות מקסימלית את המדיות של פורטיס מקיי אס פי ....לפני חודשיים לא היתה לי בעיה ובשתי חבילות האחרונות שקניתי הוא לא נותן לי לצרוב ביותר מ 2. ניסתי הכל אני בוודאות שזו המדיה! האם עוד מישהו חווה את אותה בעיה? בבקשה אם מישהו יש לו מושג איך פותרים את זה אני אשמח מאד! תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מדיה קוד Media Information Region information N/A not a DVD-VIDEO Media code/Manufacturer ID CMC MAG. AE1 Format Capacity Blank Disc Free Blocks 411107328 Free Capacity 4.38GB(4.71GB) Book Type DVD-R Media Type DVD-R Manufacturer Rated Speed 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 6.0x 8310KBps Available Write Descriptor CLV 4.0x 5540KBps Available Write Descriptor CLV 2.0x 2770…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי כונן SSD שעליו מותקן מערכת ההפעלה וקיובייס (המחשב מיועד לעריכת אודיו ) ועל Seagate Backup Plus 3TB כל הסמפלים פלאגינים וכל התוכנות שלא קשורות למערכת ההפעלה , אני מקבל מהירויות ממש איטיות (העברת קבצים עד 18 מגה לשניה וגם פחות לא משנה אם זה מחובר בUSB3 או 2) ומלא תקיעות בעבודה עם סמפלים או כל מה שיושב על הכונן ! ניסיתי לבצע בדיקה ב HD TUNE וזה לא נותן לי ... וגם מזהה לי את הכונן בתור כונן של 375 ג'יגה . יש לי מחשב סבבה לגמרי : i5 3570 3.4GHZ 16GB DDR3 1600HZ ga-b75m-d3h חייב לתקן את הבעיה ! תודה רבה חברים
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקליט מסכים. אני מחפש קופסא חיצונית אשר תתמשק בדרך כל שהיא (לא משנה דרך מה) למחשב ותקליט(כמו וידאו) ותאגור (רצוי בהרדיסק חיצוני, פנימי פחות אפשר) את כל המופיע על המסך בזמן שהמחשב פועל. אמשח לקבל כל עזרה או המלצה לפתרון
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי צורב opatric 5170, איך עושים לו עדכון? הורדתי קובץ bin מה עושים אתו ואיך מעדכנים?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=412418 או http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=598377 תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
בכל התוכנות שבדקתי ,כולל ב DEVICE MANEGER . בסנדרה הוא מוגדר כ UDMA 5 . ככה זה אמור להיות או שיש בעיה?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-