אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
מוגדר לי דיסק של 160GB המחולק C: 20GB ו- D: 140GB איך אני משנה את היחס מבלי לפרמט מחדש ?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רשום שסמסונג מוציאים זיכרון פלאש בנפח 16 גיגה כנסו http://www.reload.co.il/article.asp?iobty=1154
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב, גם במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי אני יכול לקרוא דיסקים אבל לא יכול לצרוב. יש בשני המחשבים את התוכנה daemon tools, יכול להיות שזה קשור? בנוסף התקנתי את עדכוני תוכנה המירביים לצורבים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מתי שאני מחבר אותו למחשב, המחשב קולט אותו והכל אבל שאני לפתוח את התיקייה של הremoveable disk , צצה לי ההודעה הבאה: -הבעיה בדיסק און קי או במחשב? -להחליף את הדיסק און קי או שאפשר לתקן את זה?- אם אפשר לתקן את זה אז איך? ולמישהו היה את הבעיה הזאת בכלל פעם? תודה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב ממש בקרוב, ובגלל שאני עובד עם עריכת ווידאו וצריך זרימת מידע מאוד גבוהה, החלטתי לבנות מערך Raid 0 רציתי לדעת האם הפריטים שקניתי הם מתאימים למערך כזה, ומה עוד דרוש חוץ מחומרה? (אולי איזה מדריך בנושא..) לוח אם - Gigabyte GA965P DS3-rev3 כוננים : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS * 2 אשמח לשמוע תודה.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם אפשר לשנות את מהירות הצריבה באמצע הצריבה?(זה דיי דחוף בשבילי) תודה מראש. .SWG
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת שהכונן שלי רץ במהירות שהוא אמור לרוץ יש למישהוא התעות לתוכנות וגם איך משתמשים בהן?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש כונן חיצוני באזוןר ה300-350 שקל כמה שיותר מקום.... ראיתי את זה איך הוא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזו, האם אפשר לגרום למכשיר די.וי.די toshiba SD200E לזהות עוד פורמטים, בעיקר חשוב לי פורמט DVDRW כלשהו, + או - לא חשוב. כמו כן אשמח לגרום למכשיר לזהות עוד פורמטים כמו divx, mp3 וכו' אם אפשר. (כל דרך קבילה מבחינתי, מעדכוני firmware עד לצריבות על הג'וקים עצמם) תודה!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, רב הביאו לי צורב חדש מתנה מחו"ל, לאחר שחשבתי ששלי הפסיק לקרוא דיסקים DVD+R (למרות שהתברר כי כנראה הייתה בעיה כלשהי עם הדרייברים, לאחר שהחסרתי דרייברים שלו בויסטה וניתקתי אותו, ואחרי זה חיברתי אותו מחדש וויסטה התקינה דרייברים שלו מחדש הוא התחיל לקרוא את כל הדיסקים. . . מוזר, לא? :s05:). הצורב הוא PLEXTOR PX820SA. אז הבעיה היא: הייתה לי תוכנת NERO 8 וה CD-SPEED לא נתנה לי לעשות סריקה לניטור שגיאות, פשוט לא הייה אפשר ללחוץ על START (ובכל לשונית אחרות גם). אז התקנתי NERO 9, אך שם בכלל לא הייתה אפשרות עם לשונית של DISC QUALITY, אבל הייתה SCANDISC (הבנתי שהבדיקות הן לא אותו הדבר). אז הסרתי אותה והתקנתי שוב NERO 8. ועכשיו בכל הלשוניות האחרות אני יכול ללחוץ על START חוץ מ …
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
קודם כל שלום, זה הודעה ראשונה שלי ברוך הבא התעסקתי קצת בטעות בביוס באזור של ה CMOS (משהו כזה) כי זה לא זיהה לי את הארד דיסק... וכנראה שבטעות שיניתי שם משהו ששקשור לCD ולCDRW... בבקשה מישהו יכול להדריך אותי איך לסדר את זה... :'(
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
צריך המלצה לקניית צורב DVD לאחר שה LG שלי, שדרך אגב היה מעולה כל עוד עבד, הלך לעולמו. מחפש משהו בטווח המחירים של 300-350 ש"ח . תודה
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח שאני רוצה לחבר למחשב. קודם כל רציתי לשאול, אם אני מחבר את הדיסק הקשיח איך אני מפרמט אותו? האם אני אצטרך לפרמט גם הדיסק הקשיח שכבר קיים לי במחשב? ועוד שאלה לגבי ה-RAID. אני מעוניין ב-RAID 0, יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג 250GB SATA2 ועוד אחד של ווסטרן דיגיטל 200GB SATA, זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק און קיי בבית עם מהירות של 2.0 ולא 1.1. בכל המחשבים בבית הוא מזוהה ואין בעיות אבל רק באחד (הוא לפני 7 שנים..) הוא לא פותח לי.. (כתוב במנהל ההתקנים שהוא פועל כראוי והוא מזוהה אבל הוא לא נמצא במחשב שלי בתור עוד כונן וגם לא נפתח אוט'.. ניסיתי בכמה חיבורים(כולם עובדים כראוי) ואפילו שחיברתי אותו ראיתי את המנורה עליו דולקת... אז מה הבעיה? אולי יכול להיות בגלל שהמחשב לי תומך ב-2.0USB ? או שאם אני מכניס אז הוא פשוט יעבוד על 1.1USB? זה דיי דחוף.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ממש לא מכיר את הנושא = וחשוב לי לדעת אני עומד לירכוש את כרטיס המסך http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1798 ולהלן כמה שאלות שאשמח אם תוכלו לענות לי: כתוב שם 3 x SATA connectors 2 x IDE connectors כמה HD אני יוכל לחבר בכל ערוץ? כמה כבלים צמות מספקים במיסגרת הרכישה של הלוח? אם יש לי 3 HD שאני צריך להעביר ממחשב ישן HD SATA 2 חדש שאני יקנה וגם צורב DVD רגיל או SATA שאני יקנה חדש האם המארז מספק לי את כל הכבלים הדרושים? - או אני צריך ליקנות עוד כבלים? THX
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי! יש לי קובץ ISO ויצרתי ממנו דיסק. אני רוצה לוודא שהדיסק והקובץ תואמים. למישהו יש מושג איך עושים את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
למה רשום על הכונן Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 (SATA 2 , 16 MB , 7200 RPM , 250 GB ) שהוא עם SATA1 עם ידוע שהוא SATA2 ? תמונת הכונן http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/250gb_roundup/Maxtor_01.jpg הוכחה לכך שהוא SATA2 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=6V250F0&cart=1142032152574572〈=heb
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי כונן יחסית ישן בממשק IDE, מוגדר כמאסטר ומחובר לבדו על הכבל. ניסיתי לחבר את הכונן למחשב כדי לגבות אותו, אבל הווינדוס לא מזהה אותו. הכונן די מרעיש כשהוא מחובר למחשב, אבל בביוס הוא כן מזוהה איפה יכולה להיות הבעיה ? כמה אמור לעלות שיחזור של החומר במקרה הצורך? לאן צריך לפנות?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לאחרונה אינני מצליח לצרוב כלל דיסקים עם הצורב שלי. ע"מ לראות את הדגם המדוייק של הצורב הכנסו למפרט המחשב שם תוכלו למצוא את המידע הנדרש. הצריבה היא מקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח ולא העתקה מדיסק לדיסק. ניסיתי גם להוריד את מהירות הצריבה אך זה לא עזר. פרט חשוב, סימולציית הצריבה מתבצעת בהצלחה, בניגוד לצריבה עצמה. התוכנה שאיתה אני עובד היא Nero Burning Rome בגירסאתה העדכנית ביותר. מצורפת תמונה מסך המציגה את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לקנות צורב dvd אך הידע שלי בצורבים ובצורבי dvd הוא ממש מועט לא מזמן מישהו המליץ לי על הצורב הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3113 LG DVD±R GSA-H10AB x16 Dual האם הצורב הזה מומלץ ? האם אתם יכלים להמליץ לי על צורבי dvd אחרים שיהיו טובים לשימוש בסיסי? בתודה מראש, אייל. :-*
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מעוניין באחד מהדגמים של WD מה משתלם יותר ביחס למחיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
-
איך אפשר לצרוב על דיסק ולמנוע העתקה של הקבצים האישיים שלי .
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-