אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה נתקלתי בפרסומים וכתבות אודות הצורבים החדשים של lg עם פטנט ה-securedisk ובעיקר על "ספינת הדגל " h55l. האם באמת מדובר בשיפור משמעותי ללקוח מבחינת אמינות הצריבה ,הגיבוי והשמירה על הנתונים באמצעות הצפנה מקצועית או שמדובר בסך הכול בעוד גימיק שיווקי מסחרי ותו לא ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התלבתתי עם לקחת צורב 52\24\52 Lite on או צורב 52\24\52 sony (הם אותו מחיר) מה כדאי? מה יותר טוב?
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום האם יתכן שהצורב הנל מגיע ללא שם החברה עליו כמו איזה גנרי?? הזמנתי מחשב עם הצורב הגיע המחשב ואני מופתע שלא לראות את השם SONY NEC על החזית היתכן?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איך הצורב של בן קיו הנ"ל הוא טוב ,יש איתו בעיות? והאם ישנן המלצות על צורב באותו סדרי גודל מבחינת מחיר אך הייתי מעוניין בכמה שיותר פרטים על הצורב הנ"ל אם זה אפשרי. ;D
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הצורב הנ"ל נמצא כיום במחיר מפתה, ואני מתלבט אם לקנות אותו. רציתי לפתוח THREAD בנושא הצורב הזה. ולקבל מידע מאנשים בקשר לתאימות עם MEDIA, ותאימות לנגני דיוידי בייתים. כמה זמן מעשית לוקח לצרוב דיסק וכל מידע נוסף שיש לכם. עם יש לכם השוואות לצורבי DVD באותה רמת קטגוריה ומחיר, הרגישו חופשיים להוסיף וליידע דרך אגב, לפי מה שנראה מהאתר של PIONEER ההבדל הין 106 ל A06 הוא: A06 = RETAIL 106 = OEM
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום שלום, קניתי צורב של SAMSUNG - SW 248F שאמור לביות read X48 write X48 & ReRight X24 התקנתי את תוכנת ה nero שהגיע איתו (גרסה 5.5.9.12) אבל הוא לא מוכן לצרוב יותר מהר מ 24 - בדסקים ריקים רגילים ??? בנוסף הוא גם מזהה את הצורב כמהירות מירבית X24 - מה לעשות ???
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אבל לא מראש נגיד 500 סתם דוג' אלא בכללי מוגבל?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם לקנות רק צורב מהיר? או גם צורב וגם סי די רום בכוננים ניפרדים..? ??? מה החסרונות בכונן צורב בלבד??
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
כשחיברתי את הצורב והסידירום גם היה מחובר, הזיהוי כשמפעילים את המחשב הולך נוראא לאט, ואז זה אומר אחר כך שהוא לא יכל לעשות boot מההארדיסק, עשיתי DELETE אחרי ריסט, ושם לקח לו בערך דקה לזהות את זה, וגם זה לא תמיד. ניסיתי לשנות כבלים לשים רק ת'צורב על סקונדרי ושהסידירום יהיה סלייב בפריימרי וההארדיסק מאסטר, עדיין נתקע, כל מצב שהם יחד זה נתקע, לא משנה כבלים נפרדים או יחד סלייב או מאסטר, שניהם עובדים טוב כשהם לבד. הצורב הוא Plextor 40x12x40.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה אנשים ? הייתי רוצה לדעת אם הגיוני (קיים) צורב DVD +- של חברת NEC. שיש בו אפשרות של צריבה של 8 וחצי גגה בדיסק רגיל של 4.7 מחכה לתגובות ...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנראה שאני יקח תמחשב מ ksp אז .... ככה אני צריך צורב ו dvd אזחשבתי לקחת משהו משולב יש שם (בksp) אני סוגים אחד של lg 52x32x52+dvdx16 ואותו דבר רק החברה aopen אז דבר ראשון שווה לי לקחת משולב?? ואם כן אני צריך לדעת משהו שאני לוקח מכשיר משולב כמו בעיות אופייניות או משהו כזה? ושלישי איזה חברה lg או aopen (שאני לא שמעתי עליה)
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב NEC דגם 3540A כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך מנהל ההתקנים, יש לי לשונית שנקראת "אזור DVD" ובה למטה אני רואה שיש לי עוד 2 פעולות עד שהשינויים ישמרו ואז לא אוכל לשנות אותם בחזרה. יש איזשהו תוכנה שמבטלת את הדבר הזה? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורוצה לקנות צורב ללא CDROM. אני לא מתכוון לצרוב הרבה ולא חייב איכות מיוחדת. שמעתי כאן ש-LiteOn טובים יותר, אבל אני קונה דרך בן-אדם בקומבינה, והוא מעדיף LG. האם שווה להתעקש על LiteOn או לצורך הזה LG בהחלט מספיק טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה: ידוע לי שחברת LG הוציא צורב אשר יכול לצורב דיסק של 900 MB במקום ה 700 MB הרגיל האם זו רק תוכנה או שאפשר להשיג או טריק בצורב שיש רק בLG
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! יש לי צורב בן שנה וחצי AOPEN X24X12X40 והוא מתחיל לקרטע והוא לא קורא הרבה מאוד דיסקים.....שפועלים על כונן אחר. האחריות הייתה לשנה עברה שנה וחצי , נגמרה עכשיו , הוא עדיין צורב דיסקים בסדר...השאלה היא האם לקנות צורב או CD רגיל , הבדל של כ-150 שקל . כרגע האופציה היחידה שלי היא Lite-On לכל אלה שיברכו ולאלה שלא . יש לי : 1. Lite-On CDROM X52 - 130NIS 2. Lite-On CDRW X52X24X52 - 300NIS מה עדיף ? כמובן שאני מוגבל ביותר בתקציב...ואני אשמח לשמוע הצעות אחרות חוץ מהלייט אונים שהצגתי , בנוסף האם לשקול שחור ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צורב במהירות 52, משכתב במהירות 24, קורא במהירות 52בעל יכולת עבודה גבוהה. קצב העברת מידע 7200 kb/s, זיכרון 2MB , ממשק IDE,תומך במערכות windows 95,98, 2000,ME,NT,XPמתאים למדיות צריבה בתכולה :75 דק' מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון עם הצורב הזה? האם הייתם ממליצים לרכוש אותו?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אני מחפש צורב לגיבוי דיסקים מקוריים של מוסיקה ברצוני לדעת מהם הצורבים הטובים מסוגם לצריבת אודיו ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש לקנות צורב ברמה גבוהה ואני לא כל כך מבין בזה... מצאתי שני צורבים שלי נראו טובים, אבל שוב, אני לא מבין בזה ויכול להיות שאני טועה.. מה דעתכם על שני הדגמים האלה? והאם הייתם ממליצים לי על צורב אחר? (שיצרוב לי גם DVD וגם דיסקים רגילים באיכות גבוהה, אפילו גבוהה מאוד) נ.ב לגבי המחיר, אני נמצא בארה"ב והצורבים פה זולים מאוד יחסית לארץ.. אני בעקרון רוצה לקנות צורב בסביבות ה60-70 דולר אבל גם אם יש צורב חזק שעולה יחסית הרבה בארץ, והוא עדיף על שני אלה, תגידו לי יכול להיות שאני ימצא אותו פה בזול BenQ DW1655 Lightscribe DVD-RW Drive ATA, EIDE/ATAPI - CD Read: 48 X , Write: 48 X , ReWrite: 32 X - DVD Read: 16 X , Write: 16 X , ReWrite: 8 X - Sku: DW1655 …
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי הזדמנות להביא צורב בלוריי של חברת IODATA או BUFFALO מיפן צריבה במהירות של 8 על סינגל לייר (SINGLE LAYER ) נראה לי גם על דואל (50GB) זה עולה בסביבות 350 דולר...האם שווה להביא? הדיסקים גם זולים יחסית כל דחסק של 25 גיגה עולה 15 שקל בערך...האם שווה להביא או לחכות עוד שנה שנתיים? אני יודע שעובדים כרגע על פיתוח דיודה שתוכל לצרוב במהירות 12 אבל עד השלב הסופי של המוצר ייקח זמן...צריבה של 8X מסיימת דיסק של 25 גיגה ב-45 דקות (או של 50 גיגה לא זוכר עכשיו) אז מה אתם אומרים? http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=24039
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז זהו, LG הציגה את הצורב האחרון שלה ה- GGW-H10N הצורב מסוגל לצרוב BR עד 50GB ו"רק" לקרוא מדיות HD-DVD http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=19426 לא יקח עוד הרבה זמן עד שיהיה צורב שמסוגל לצרוב את שני הפורמטים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההפרש בין הצורבים הוא סה"כ 30 שקלים, רציתי לדעת איזה מביניהם מומלץ: Teac vs Lite-On תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך CD-ROM / DVD-ROM (מה עדיף?) עד 200 אי מאמין שאפשר לחרוג עד 260 גג! שיהיה טוב ואיכותי,עם אחריות כמובן,תודה! (אא וחנות שאפשר ליקנות בא)
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
תודה. -=[ עריכה ]=- לגבי צורב DVD, אני רואה שהמחיר הוא מעל פי 2 ממחיר של צורב רגיל ושמחירי המדיות הן פי 8 לפחות ממחירי דיסקים רגילים. אך הרעיון קוסם לי ואשמח לקבל עוד מידע - איזה צורב מומלץ כיום? אילו מדיות מומלצות לצריבה? מה זה הפלוסים והמינוסים שאני רואה ליד צורבים ומדיות?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-