עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rankazan,

1) האם כדאי לוותר על צורב פנימי ולעבור לאחד חיצוני שישמש את שאר המערכות בבית 2) האם כדי להתפשר על כונן קשיח בנפח סביר ולעביר את המדיה לכרטיסי זיכרון, USB DVD או ענן, מאשר לקנות הארד דיסק חדש, בגלל המחירים של היום. איך זה משתלם מבחינת ניצול של המערכת, כספית ומבחינת נגישות?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. אני מחפש צורב DVD עם חיבור SATA ואפשרות LIGHT SCRIBE מצאתי רק דגם אחד שנמכר בארץ שמגיע עם שני האפשרויות האלה והוא דגם DRW-1814BLT של חברת ASUS אבל אני מעוניין לדעת האם יש דגמים אחרים שאפשר להשיג בארץ למיטב ידיעתי לא קיימים הרבה דגמים של SATA + LIGHT SCRIBE בחבילה אחת

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by יונדב,

שלום. יש לי צורב מסוג: SONY CRX230E. הכונן עצמו עובד ללא שום בעיה אבל שאני מנסה לצרוב משהו ולא משנה באיזה תוכנה הוא כותב לי שהצריבה נכשלה או שהוא בכלל לא מתחיל לצרוב. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. למה תמיד בכרטיסי SD חסר 5% מהגודל שמבטיחים ? למשל בכרטיס 1GB שקניתי יש רק 964 מגה בייט, בכרטיס 64 יש רק 61 מגה בייט...

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. מבקש המלצה למארז חיצוני לדיסק, כך שאוכל לשים בו דיסק SATA רגיל על 500GB, ושיהיה אפשר לגשת אליו גם ב-SATA גם ב-USB2 ואולי גם ב-FIREWIRE. מה דרוש ממארז כזה כדי שיחשב כמארז טוב? האם רצוי כזה עם מאוורר? תודה, שמוליק.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. צריך עזרה, בעת העתקת קבצים אל הדיסק הקשיח החיצוני אני מקבל את ההודעה הבאה : "windows - delayed write failure" האם למשהו יש מושג? תודה ???

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  7. Started by nononinette,

המטרה זה דברים חובבנים בלבד, אין לי מושג מה זה U3 ומיקרו וטיטניום לכן אני לא יודעת איך להתייחס להמלצות שניתנו פה. אני צריכה את זה רק להעברת קבצים, בעיקר סרטים, ותמונות. ראיתי גם שיש איזה DOK שאם הקובץ גדול מדי צריך לפרמט אותו בהעברה, גם זה אין לי מושג מה זה אומר. אני מוכנה אף להגדיל קצת את התקציב, ואת הנפח אם זה שווה את זה. תודה

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by Forest14,

הוצאתי 2 צורבי DVD (שהפסיקו לתפקד) וחיברתי צורב חדש ודיסק קשיח של 1 טרה (שני המוצרים של סמסונג) המחשב (ויסטה 32) מזהה את הDVD , אבל לא את הדיסק הקשיח. למעשה מתייחס אליו כרל DVD. בסט-אפ המחשב מזהה הייטב את הרכיבים השונים. מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. יש דבר כזה ? משהו שאני לא חייב לקנות בשבילו VERBATIM ? אני פשוט רוצה לצרוב דיסקים שייעבדו, אבל אני לא מוצא משהו נוראמלי... 3540 שלי לא אוהב דיסקים שהם לא VERBATIM ניסיתי כל מיני דיסקים והתוצאות היו מזעזעות... התוצאות הכי סבירות שראיתי היו של SILVER LINE (למרבה הפלא...) על NEC 3520. אז בשביל צריבת דיסקים באיכות בינונית+ שאפשר לחלק לחבר'ה, איזה צורב/דיסקים אני צריך ? (ניסיון חובה...)

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by db9,

שבוע טוב, לצערי הכונן הקשיח במחשב הנייד שברשותי (sony vaio) עושה רעשים ומנסה להודיע לי שזמנו קצוב. (העבודה נעשתה איטית מאוד, נתקע המון פעמים ורעש של תקתוק נשמע מידי פעם - יש אפשרות להציל אותו דוקטור??) :s05: אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח 2.5 אינץ' בנפח של 500 ג'יגה. נכון שקצת קשה לבקש שיהיה אמין (כל עוד לא מדובר בכונן SSD), בסופו של דבר הוא יושב במחשב נייד והזעזועים והחום לא מוסיפים לאורך החיים שלו. אבל מיידע שיש פה לאנשים אני אשמח לשמוע על כוננים מומלצים. כמו כן, אם מישהו יודע אם קיימת אחריות על כוננים קשיחים בניידים של סוני מעבר לשנת אחריות הבסיסית שמקבלים אני אשמח לשמוע פרטים (הכונן המקורי שיש במחשב הוא של טושיבה) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. 1. יש את ההרד דיסק של ה-160 ויש את ההרד דיסק של ה-200 הבדל בניהם 100 שקל...כדי לקנות את ה200? יש הבדל בניהם? חוץ מהמקום..לא יהיהו בעיות איתו? 2. טוב ככה,חלק המליצו לי ש 2 הרדיסקים מועדופים על 1..יעני סתם דוגמא,עדיף לקחת 2 הרדיסקים של 100 במקום אחד של 200 וכנ"ל גם אם ה160 עדיף לקחת 2 של 80 במקום אחד של 160 אמרו לי יעני המחשב פועל יותר טוב...מה אתם ממליצים? תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  12. הכותרת מסבירה הכל תודה מראש

13. Started by Imtheman,

חברים אני מחפש צורב בטווח המחירים של 300-400 אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין הצורבים ומה זה הדובל הזה ומה הקטע הזה של +1 -1??? אז אשמח אם תסבירו לי מה היתרונות\חסרונות של מה שאתם ממליצים תודה..

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by The Ripper,

SR יצאו בסקירה מקיפה של כונני 250 http://www.storagereview.com/articles/200601/250_9.html נראה שההיטאצי לוקח את המקום הראשון ולמי שלא משחק אז ה-P120 כנראה בחירה טובה יותר. בין שני אילו ההבדלים הם בעיקר במשחקים - פער של כ-90 I/O לטובת ה-T7K250 אך למשל בבאנצ' ל-אופיס פער של כ- 45 I/O לטובת הסמסונג מישהו יכול להסביר איך זה בא לביטוי בפועל, עד כמה נרגיש בההבדל ביניהם בשני המקרים האלו?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by Nitro,

אז ככה.. קניתי כונן WD1600JB, כלומר 160 ג'יגה... אני עובד על פנטים 3, אז אחרי שהכונן לא זוהה ניחשתי שצריך לעדכן ביוס. הרצתי את האסוס אפדייט, ועכשיו הוא מזוהה כ8 ג'יגה, ככה שאני מניח שגם זה ביוס די ישן... אז שאלה - מה אני עושה? איזו גירסת ביוס אני צריך? האם צריך לעשות עוד משהו בנפרד? יש לציין שמנהל ההתקנים כן רושם אותו, הבעיה היא שהוא מזוהה ככונן 8 ג'יגה בלבד. תודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by gideon58,

כיצד מכינים דיסק עם BOOT בתוכנת נרו??

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  17. יש לי 3520A והוא קורא את הדיסקים במהירות מקסימלית, כאשר ברור לי שאין שום צורך(כונן איטי ישן שלי קורא לאט והכל בסדר). האם זה נורמלי, והאם גם צורבים אחרים מתנהגים ככה? יש הסבר לזה? עריכה: קיבלתי את התשובה ממישהו אחר, ומי שזה מעניין אותו: משתמשים ב nero drive speed שבא עם תוכנת הצריבה..אפשר להגדיר שם מהירות של כל כונן לדיסקים של DVD ורגילים בנפרד...

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by ZoreK_ZetiM,

יש לי צורב של פלקסטור פרימיום שאף פעם לא עשה לי בעיות....מאז שהחלפתי מחשב (כרטיס מסך מעבד ולוח אם...) הוא לא צורב לי אוברבורן... למרות שההגדרות של הנרו מוגדרות....והוא עשה לי אובר בורן כשהעתקתי דיסק.אבל כשאני מנסה לצרוב משהו מהמחשב הוא לא צורב לי באוברבורן (900MB) הדרייברים מעודכנים...ואני לא יודע מה לעשות?!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. רכשתי היום 25 דיסקים של TDK ב56 שקלים. רציתי לדעת , איך TDK ? הם ישמרו לי להרבה שנים? עוד שאלה,באיזה אמצעי אכסון לדיסקים אתם הכי ממליצים לי להשתמש? קופסאות עבות\דקות\מעטפות\צדפות? העיקר שלא יכנס אבק,ובלי שריטות כמובן. שיר.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by toppy,

שלום, הזמנתי את הצורב GSA-4167B, אבל קיבלתי את הGSA-H10A כאשר בחשבונית רשום הצורב שהזמנתי. האם הם אותו הדבר? האם מה שקיבלתי יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. Started by sdsd,

קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by AVI.S.T,

מה זה Memory Flash ? למה כולם כל כך מתלהבים מזה? ומה זה HDD? הא ומה זה זיכרון מותמן (ה 8MB שיש לי וזה מחשיב אותו לכונן) חיפשתי בגוגל ולא מצאתי (אני לא יודע אנגלית)

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by israelnba,

אני מעוניין לקנות למישהו צורב DVD ושמתי לב שיש שני ממשקים SATA ו-IDE אני כשקניתי את שלי ברשת BUG ואמרתי שאני רוצה צורב DVD לא שאלו אותי אפילו איזה ממשק אני רוצה. המחשב שלי ישן והכוננים הקשיחים מחוברים בATA אבל מחשבים חדישים שמשתמשים בSATA אפשר לחבר להם צורב DVD בממשק ATA?? אצל אחותי שיש לה מחשב חדש שכמובן תומך ב-SATA מחובר לה כונן DVD בממשק IDE בקיצור השאלה שלי היא כזאת: האם למחשבים ישנים שתומכים רק בATA אפשר לחבר רק צורב DVD בממשק ATA ובמחשבים חדישים אפשר לחבר רק צורב בממשק SATA ?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by T-man,

אני צריך External HDD של 80GB מינימום (מומלץ 120 ומעלה), 7200RPM מינימום. יש איזה מותגים שאתם ממליצים עליהם/לא ממליצים עליהם? מוצרים שאתם ממליצים עליהם/לא ממליצים עליהם? אני פשוט לא מבין בנושא הזה כל- כך... דרך אגב, סילחו לי אם אני לא עונה מהר, כי ככל הנראה בזמן הקרוב לא אהיה הרבה בפורום, אך אנסה לענות מהר ככל האפשר. תודה. בתודה מראש, T-man

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by tick tak,

היי זאת ההודעה הראשונה שלי אז אני מיצטער מראש על כל טעות בקשר להודעה אם יש כזאת! לפני הכול זה המפרט שלי: amd 64 3000 gigabyte ga-k8nf wd 120gb sata1 ati x600 256mb יש לי כמה שאלות 1.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.