עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yonib5,

שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. Started by iyc,

יש לי HDD 80GB של סמסונג והוא מראה לי הודעה שהוא UNformated השאלה אפ אפשר לשחזר את המידע? זה דחוף!!! תודה לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. יש ברשותי שתי HD SATA2 שאני רוצה לחבר ברייד 0 אבל יש בעייה קטנה והיא שהם לא מאותה חברה... שתיהם 250GB אבל אחד של WD ואחד של SAMSUNG והשאלה שלי האם אפשר לעשות רייד 0 עם ההרדיסקים האלו?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  4. Started by pr0zaq,

אהלן חברים יש לי כונן SSD שעליו מותקן מערכת ההפעלה וקיובייס (המחשב מיועד לעריכת אודיו ) ועל Seagate Backup Plus 3TB כל הסמפלים פלאגינים וכל התוכנות שלא קשורות למערכת ההפעלה , אני מקבל מהירויות ממש איטיות (העברת קבצים עד 18 מגה לשניה וגם פחות לא משנה אם זה מחובר בUSB3 או 2) ומלא תקיעות בעבודה עם סמפלים או כל מה שיושב על הכונן ! ניסיתי לבצע בדיקה ב HD TUNE וזה לא נותן לי ... וגם מזהה לי את הכונן בתור כונן של 375 ג'יגה . יש לי מחשב סבבה לגמרי : i5 3570 3.4GHZ 16GB DDR3 1600HZ ga-b75m-d3h חייב לתקן את הבעיה ! תודה רבה חברים

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. יש לי תחושה שאחרי 8 פרטשנים עם 2 מערכות הפעלה נפרדות, המחשב אומר "עד כאן", ולא רוצה לחלק עוד פרטשנים בטענה שאין מקום. האם יש דברים בגו?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by marlboro,

דיסק שלא היה בשמש, היה שמור בתוך קופסא, יש בו משהו שצרבו לי השתמשתי בו פעם אחת, עכשיו רציתי להקליט משם משהו, ולא מצליח לי....

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. ראיתי במפרטים המומלצים, שכאשר הציעו 2 דיסקים קשיחים של WS בנפח 500 ג'יגה, המיועדים ל RAID 0, היה כתוב לידם : "For Raid". אני לא מתכוון לדיסקים היקרים (RAPTORS), אלא לדיסקים רגילים, האם יש צורך בדגם מסויים, או ש FOR RAID צויין במפרט המומלץ רק לצורך הבהרה ? וע"מ להיות יותר ספציפי : 2 דיסקים קשיחים כאלה : http://www.skypc.co.il/sg_product~5000AAKS~7~0.htm יכולים להיות מחוברים ב RAID 0 על הלוח הזה : http://tms.co.il/product/3769 ? Thanks

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by O.G.D 2k5,

יש לי כונן WD Caviar RE 250GB 7,200RPM 8MB Serial ATA ואני עובד כרגע ב RAID אני יכול לחבר אותו בSATA רגיל והוא יעבוד כמו כל כונן SATA בלי RAID בסדר????

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  9. קודם כל, אני מזמין חבילה של 5. המטרה היא טסטים של צריבות ל- PS2 ובכלל, לבדוק אם הגיבויים עובדים. האם יש איזו מדיה מסוימת שאני צריך ללכת עליה? דברים שאני צריך לדעת? אני מזמין מ- Lira.co.il. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  10. Started by toska,

שלום. במחשב שלי היה מותקן צורב דיוידי. החלטתי להוסיף צורב רגיל נוסף שיקרא דיסקים. חיברתי הכול אך כשאני מנסה להפעיל את הוינדוס,הוינדוס לא עולה. מראה מסך כחול. בכול מקרה,ניתקתי את הצורב השני שהוספתי,והכול עלה כשורה. מה הבעיה?איך אני מתקין את הצורב השני במקביל? תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by epichorus,

האם בגלל העובדה שהדיסק הקשיח הנ"ל מחולק לשתי פלטות של 160GB כדאי לחלק את הדיסק לשתי מחיצות של 160GB ? או שאין שום קשר בין הדברים.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. Started by אלעד ת.,

בבקשה, אם מישהו יוכל לענות לי קצת בסבלנות. 1. לא מזמן קניתי מחשב, די חזק, עם צורב דיוידי NEC 3520 ?(השחור, הנפוץ, אני לא זוכר בדיוק את הדגם) למען גיבוי אוסף דיוידים פרטי שיש לי. אז הלכתי, ובהמלצה קניתי חבילת DVD-R של ריטק. צרבתי קצת דאטה, צרבתי קצת מוזיקה, הכל הלך טוב ויפה. אמרו לי שאי אפשר לגבות כל דיסק, כי 8 גיגה לא יכנסו לי בתוך דיסק רגיל. בסדר. אז הצלחתי לגבות דיסק אחד, שכנראה היה פשוט לגיבוי, ושלא תפס שטח כל כך גדול. דיסקים אחרים כבר לא הצלחתי בכלל, אפילו לא את החתונה של אחי שצרובה על דיוידי התפריט נצרב, וגם ההתחלה, ואז זה נתקע. ואפילו להעתיק למחשב אי אפשר. מאיפה מתחילים? מה אני צריך להוריד? איזה מדריכים יש בלי לבלבל לעצמי את השכל? פשוט צעד צעד, בעברית צחה, או באנגלי…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. היום אח שלי התקין לי וינדוס על המחשב והתקין את ההרד דיסק של מקסטור (160 ג'יגה) של S-ata משום מה זה מראה לי את זה ככונן נשלף... הכוונה כמו בתמונה הזאת.. מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה? :\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  14. http://www.nextlevelhardware.com/storage/battleship/ הם שמו מערך רייד של הרבה מאוד דיסקים של mtron. אלה דיסקים מבוססי פלאש המהירים ביותר בשוק. קצב העברת נתונים תאורטי 1300MB/s זה מגה בייט לא מגה ביט

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Zeev86,

היי. לא מזמן קניתי הארד SATA ST312002, התקנתי אותו במחשב. אני מפעיל את המחשב, מוריד תוכנה של החברה, מעביר את כל הנתונים מדיסק ישן לחדש, מכבה את המחשב. מוציא את הישן. מפעיל. הBIOS לא רואה את ההארד ומתנגד לשים אותו כדיסק ראשי. הWindows פועל וכל התוכנות עובדות בסדר. כשאני בא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, היא לא רואה את הדיסק, אבל כשהיא מופעלת רשום לי בSystem שיש את הHard. מה עושים? בדקתי שוב את כל החיבורים, הכל מותקן ובמקום. בבקשה תעזרו לי לפני שאהיה צריך ללפרמט, ואז קאפוט.. :'(

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by Coca Cola,

DVD-R או DVD+R אני בטוח שתגידו עכשיו להריץ חיפוש אבל לא עולה לי שום מילת חיפוש שתתאים לכך, ואיזה חברות טובות ולא ממש יקרות ? כמו כן, רציתי לדעת איזה CD-R נחשב לאיכותי ומשתלם? SILVER LIVE איכותיים ?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by alias,

נכון צריך שני דיסקים קשיחים כדי לעשות raid 0 ??? הקיצר חייבים שזה יהיה שני דיסקים קשיחים או שזה יכול להיות דיסק קשיח אחד שמחולק לכמה מחיצות??? ועוד שאלה על איזו מערכת קבצים raid עובד???????

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by orengore,

היי כמו רוב האנשים כאן, אני לא חסיד של אייבורי וKSP אך ממה שראיתי הם מוכרים את הכונן של סמנסונג, F1 הכי זול - 475 ש"ח שזה משמעותי ממה שראיתי. עכשיו, מכל האנשים שנפגעו מאייבורי, נראה לכם שיש סכנה בלקנות כונן מאייבורי או שזה נראה לכם בטוח? כלומר - רק כונן

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by חוזליטו,

שלום! ברצוני לקנות כונן קשיח חיצוני, לצרכי גיבוי ל-4 מחשבים. 3 מהם סטנדרטים, 2 נייחים, 1 נייד, עם ווינדוס XP. המחשב הרביעי (החשוב ביניהם..) הוא ישן למדי. מערכת ההפעלה שלו היא Windows 98, אך יש לו יציאת USB. דרישות נוספות שלי מהכונן - נפח ממוצע (150 - 300 ג'יגה יספיקו, אין צורך ביותר), מחיר סביר (מספר מאות שקלים). שאלתי נחלקת ל-2: 1. איזה כונן עלי לקנות אשר יוכל להתחבר אל המחשב הישן, עם ווינדוס 98? 2. כיצד אני מבצע את החיבור בין הכונן אל המחשב? אני מניח שנדרש לחבר כבל USB, מן הסתם, אך האם נדרש בנוסף גם לבצע איזשהו שינוי בהגדרות המחשב? התקנות מיוחדות? דרייברים? אודה מאוד לעוזרים - כרגע אין לי שמץ של מושג איך אני פותר את העניין הזה... חוזליטו.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by SensatioN,

שלום, אני רוצה להוסיף הארדיסק למחשב שלי, יש לי לוח-אם intel D845EBG2 עם חיבור IDE. איזה הארדיסק יתאים לי מהחנויות KSP ו NOA ? אם אפשר דגמים של 120 של 160 ושל 80 . ויש אולי מדריך איך מחברים הארדיסק בחיבור IDE ? או שזה לא בעיה?. ואיך מגדירים אותו בוינדוס כ slave? תודה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. Started by shay767,

שלום ובוקר טוב, יש לי בעיה עם הצורב שהוא לא מצליח לצרוב.. אני לא צרבתי איתו הרבה אז ככה אפשר להגיד שהוא במצב חדש יחסית, אני משתמש בתוכנה נרו וזה נותן לי את השגיאה : "could not perfrome fixation " ניסתי גם לצרוב אם התוכנה של הווינדוס וגם עם דרך המדיה פלייר ובשניהם הוא נעצר באמצע.. האם מישהו מבין בנושא הזה ? אני יכול לעלות את הדוח של הנרו אם מישהו מבין מה הולך שם. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  22. שלום, בנסיון לצרוב על מדיה DVD - RW מתקבלת הודעה : Optiarc DVD RW AD-5170A comunication faliur בוצעה בהצלחה מחיקה (קצרה וארוכה) למדיה. מדובר בצורב : Sony DVD-RW AW-G170A מה פירוש ההודעה ? האם המדיה (הדיסק שעליו כותבים ) דפוקה, או שיש בעיה בצורב? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by e-d-a,

עשיתי חיפוש לא מצאתי תשובות ממש ברורות ולא רוצה סתם לעשות עידכון שיהרוס לי את הכונן. הבנתי שיש עידכונים לא רשמיים אני ישמח לדעת במה הם עוזרים ואיזה אחד אני בדיוק צריך? (ואיפה להוריד אותו) בקשר לoverburn הבנתי שאי אפשר לעשות עם צורב של nec יש עדכון שמשנה את זה? או כל דבר אחר שכן מאפשר? וגם שאני מנסה לצרוב DATA ששוקל 4.6 לא מאפשר לי אלה רק עד 4.5 למה זה? (דיסקים טובים של וורבטים) תודה מראש מקווה שתוכלו לענות על כל השאלות

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. ראיתי כמה סוגים: דיסקים .DUAL LAYER 8.5GB ודיסקים 8.5GB שהם לא DUAL LAYER (לא רשום DUAL LAYER). מה עלי לקנות? יש לי צורב LG דגם GSA-H44N ATA.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי ד.קשיח 200GB בתצורת SATA וכרגע קיבחתי דיסק קשיח נוסף בתצורת IDE אם אני יחבר אותו האם זה לא יאט לי את המחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים