אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום. היה לי Raid0 בלוח הקודם (2 דיסקים של 500GB) קניתי לוח חדש, ga-x58-ud3r ואני לא יכול להיכנס לביום של ה-Raid. כשהוא מגיע לשם הוא כותב לי באדום: be careful, it is not raid mode now, but there is still raid structure in the hard disk מה זאת אומרת? יש לציין שמערכת ההפעלה מזהה את 2 הדיסקים בתור דיסק אחד של טרה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
רכשתי היום 25 דיסקים של TDK ב56 שקלים. רציתי לדעת , איך TDK ? הם ישמרו לי להרבה שנים? עוד שאלה,באיזה אמצעי אכסון לדיסקים אתם הכי ממליצים לי להשתמש? קופסאות עבות\דקות\מעטפות\צדפות? העיקר שלא יכנס אבק,ובלי שריטות כמובן. שיר.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
התקנתי את החלונות 7 על ה ssd, קצת מקריאה בפורומים ראיתי שיש כמה הגדרות ראשוניות שצריך לבצע אבל לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על הנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הצורב GSA-4167B, אבל קיבלתי את הGSA-H10A כאשר בחשבונית רשום הצורב שהזמנתי. האם הם אותו הדבר? האם מה שקיבלתי יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב, יש לי בעיה עם הצורב שהוא לא מצליח לצרוב.. אני לא צרבתי איתו הרבה אז ככה אפשר להגיד שהוא במצב חדש יחסית, אני משתמש בתוכנה נרו וזה נותן לי את השגיאה : "could not perfrome fixation " ניסתי גם לצרוב אם התוכנה של הווינדוס וגם עם דרך המדיה פלייר ובשניהם הוא נעצר באמצע.. האם מישהו מבין בנושא הזה ? אני יכול לעלות את הדוח של הנרו אם מישהו מבין מה הולך שם. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לא מצאתי תשובות ממש ברורות ולא רוצה סתם לעשות עידכון שיהרוס לי את הכונן. הבנתי שיש עידכונים לא רשמיים אני ישמח לדעת במה הם עוזרים ואיזה אחד אני בדיוק צריך? (ואיפה להוריד אותו) בקשר לoverburn הבנתי שאי אפשר לעשות עם צורב של nec יש עדכון שמשנה את זה? או כל דבר אחר שכן מאפשר? וגם שאני מנסה לצרוב DATA ששוקל 4.6 לא מאפשר לי אלה רק עד 4.5 למה זה? (דיסקים טובים של וורבטים) תודה מראש מקווה שתוכלו לענות על כל השאלות
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בעל כונן HDD של 80GB, עם חיבור SATA. (דגם מלא במפרט) עקב מצוקת מקום חשבתי לקנות HDD נוסף, של 320GB בשביל ההורדות. לאחר שאופציית הדיסק החיצוני ירדה מהפרק בשל העלויות, חשבתי לקנות את WD3200KS, אז כמה שאלות לגביו: דבר ראשון, מישהו התנסה בו ויכול להגיד איך הוא מבחינת ביצועים ושקט? דבר שני, נניח שאני מחבר אותו ככונן SLAVE על מנת שרק תוכנות מותקנות יהיו על הכונן MASTER וכל ההורדות ישבו על הSLAVE, יש איזשהי בעיה עם הפרמוט? אני פשוט זוכר דיבורים על התקנה של דרייבר מיוחד כל פעם שמפרמטים כונן SATA2. תודה, עידו
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך External HDD של 80GB מינימום (מומלץ 120 ומעלה), 7200RPM מינימום. יש איזה מותגים שאתם ממליצים עליהם/לא ממליצים עליהם? מוצרים שאתם ממליצים עליהם/לא ממליצים עליהם? אני פשוט לא מבין בנושא הזה כל- כך... דרך אגב, סילחו לי אם אני לא עונה מהר, כי ככל הנראה בזמן הקרוב לא אהיה הרבה בפורום, אך אנסה לענות מהר ככל האפשר. תודה. בתודה מראש, T-man
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בכונן של הוינדוס שלי © רשום ש-8 ג'יגה תפוסים, אבל שאני בודק את כל הגודל של הקבצים שם אני רואה שהם שוקלים 4 ג'יגה.. ניסיתי לנקות עם CCLEANER ו-WINDOW WASHER ולא עזר.. מה תופס לי עוד 4 ג'יגה!?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע כונן אחד, בשם C. אני רוצה למחוק רק את הווינדוס מC בלי לפרמט את הכונן, האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי הרד דיסק בנפח 300 ג'יגה מתוצרת Maxtor (סדרת Diomond Max 10) עם ממשק SATA1. בזמן האחרון התחילה לעצבן אותי האיטיות של ההרד דיסק, אז חשבתי לקנות דיסק קשיח נוסף זהה ולעבוד במצב Raid 0, אבל לפני שאני רץ לבזבז 700 שקלים הייתי שמח לשמוע מאנשים שכבר עובדים עם Raid 0, האם יש שיפור משמעותי ? האם התמורה תהייה שווה את הכסף ?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD דיי ישן Creative PC-DVD 12X בעבר הכונן עבד יופי [מתי שקנו אותו] אבל מאז עברו כמה שנים טובות ובינתיים הכונן קורא רק דיסקים רגילים, אבל כשמכניסים דיסק DVD הוא לא מצליח לקרוא אותו ומוציא אותו חזרה החוצה. מישהו יודע מה הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה בלי להחליף כונן? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם 160 גי'גה של WD.. פירמטתי והכל מההתחלה.. והיום אני מסתכל ורואה שסה"כ כל המחיצות שלי מגיעות ל 150 ג'יגה! לאיפה נעלמו לי 10 ג'יגה? יכול להיות שהם "מתחבאים" איפשהו ואני לא מצליח לראות אותם?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג במחיר של פחות מ 80 אגורות ליחידה, אם כן היכן בבקשה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
IDE לא S-ATA לא רוצה WD, רק ניסיון רע היה לי איתם. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
סוף סוף הצלחתי להתקין RAID 5 במערכת שלי אך נתקלתי במספר בעיות. לוח האם הוא ABit P35 Pro הדיסקים הם: 2 של WD ו 1 של Samsung. הדגמים של WD דומים אך לא זהים, כל הדיסקים הם SATA 200GB, ה WD הם 1 SATA וה Samsung הוא 2 SATA. דריבר ה RAID הוא של אינטל והוא מקונפג כדיסק של 400 המחולק לשתי מחיצות של 200 1. מהירות העברת נתונים נמוכה הרבה יותר ממה שציפיתי. כאשר אני מריץ את HDTune 2.53 מתקבלות התוצאות הבאות: Transfer rate (min) Transfer rate (max) 50M Transfer rate (avarege) 26M Accesse time 14mSec. העתקת נתונים בין דיסק רגיל ל RAID מתבצעת במהירות של 10 מגה לשניה בלבד. האם זו מהירות נורמלית? 2. לאחר נפילת מחשב, תוכנת ה RAID manager עולה ומתחילה לנסות לתקן את ה RAID. מכוון שלוקח לה ל…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לווינדוס 98 גירסה שניה לדיסק און קיי של אחי מאיפה מורידים?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלןם, התקנתי עכשיו windows במחשב חדש, יצרתי מחיצה לפי התפריט, שעברה פירמוט ועליה הותקן ה- windows. עכשיו כשאני מסתכל ב"המחשב שלי" אני רואה רק את חציו הראשון של ההרד דיסק (c:). צריף עזרה... תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
התקנתי Win XP SP2 על RAID 0 בלוח ABIT IP35 Pro ההתקנה הצליחה והמחשב עבד. הוספתי את הדיסק השלישי והמרתי את RAID 0 ל RAID 5 ואז הופיעה לי ההודעה הבאה: STOP: c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll חיפוש בגוגל העלה שהודעת השגיאה נובעת מכך שדיסק ההתקנה לא מצליח לכתוב לדיסקים הקשיחים ואחת מהסיבות היא תקלת חומרה או תקלת זיהוי. נו טוב.. החזרתי את המערכת ל RAID 0 וניסיתי להתקין שוב את Win XP, ואז שוב הופיעה לי אותה הודעת השגיאה. אז החזרתי את המערכת למצב רגיל בו הדיסקים מוגדרים כ IDE התקנתי שוב את Win XP, וקיבלתי את אותה הודעת השגיאה... הוצאתי את כל הדיסקים חוץ מאחד, התקנתי שוב, לא עזר. איפסתי את הביוס, הוצאתי את המחשב מהחשמל. ועדיין אני מקבל את אותה הודעת השג…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי בנייד 2 מחיצות (ככה זה בא) והבעיה היא שהמחיצה של ה-windows וכל התוכנות היא רק 6 ג'יגה והמחיצה השניה היא 40 ג'יגה בערך. אז איך אני יכול לאחד את המחיצות?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש HD חדש, תכננתי לרכוש את ה 640AAKS אבל לצערי גיליתי שאין אותו במלאי ויגיע רק עוד 3 שבועות. נשארתי עם התלבטות בין שלושה כוננים: 500AAKS , 10EACS , 10FALS. עכשיו אתם בטח תמליצו לי על Seagate וכו' אני באמת מעדיף שלא, קראתי פה בפורום טיפה ואני לא רוצה ליפול. השאלה שלי היא אתם יכולים לדרג את שלושת ה HD הנ"ל מבחינת מהירות ולציין הפרש בין כל אחד ? בנוסף איך כל אחד מהם מבחינת שקט - את ה 500AAKS כבר יש לי במחשב אז אני מעדיף שתשווה אליו את רמת השקט של השניים האחרים. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? מישהו מכיר את הHD חיצוני של VEBRATIM 500GB? http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2508 מה עדיף? לקנות אותו במחיר הזה, או לקנות קופסא עם איזה HD 500 אחר איכותי (כמו של WD)?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://www.hothardware.com/Articles/FourWay-SSD-RoundUp-OCZ-Super-Talent-Mtron/ הסיכום פה: http://www.hothardware.com/Articles/FourWay-SSD-RoundUp-OCZ-Super-Talent-Mtron/?page=9
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
למה תמיד בכרטיסי SD חסר 5% מהגודל שמבטיחים ? למשל בכרטיס 1GB שקניתי יש רק 964 מגה בייט, בכרטיס 64 יש רק 61 מגה בייט...
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש צורב DVD שקט למחשב HTPC. התקציב הוא עד 350 ש"ח. מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-