אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
בעת ההפעלה הוא אוטומטית מזהה התקני IDE.. ולוקח לו איזה 10 שניות עד שהוא מוצא אותם.. איך אפשר לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה לצרוב במהירות מקסימלית את המדיות של פורטיס מקיי אס פי ....לפני חודשיים לא היתה לי בעיה ובשתי חבילות האחרונות שקניתי הוא לא נותן לי לצרוב ביותר מ 2. ניסתי הכל אני בוודאות שזו המדיה! האם עוד מישהו חווה את אותה בעיה? בבקשה אם מישהו יש לו מושג איך פותרים את זה אני אשמח מאד! תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היום קניתי WD blue 500gb. לאחר הפעלה של המחשב אין את הכונן החדש ב"מחשב שלי", למרות שהוא מזוהה בלוח בקרה, וב speedfan. נכנסתי לביוס, שם הגדרתי שהכונן הראשי יהיה הישן, והחדש יהיה שני. מה עשיתי לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח WD 160 GB Sata הורדתי את הדרביר שלו מהאתר ו המחשב לא מזהה אותו כ SATA תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התקנתי Win XP SP2 על RAID 0 בלוח ABIT IP35 Pro ההתקנה הצליחה והמחשב עבד. הוספתי את הדיסק השלישי והמרתי את RAID 0 ל RAID 5 ואז הופיעה לי ההודעה הבאה: STOP: c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll חיפוש בגוגל העלה שהודעת השגיאה נובעת מכך שדיסק ההתקנה לא מצליח לכתוב לדיסקים הקשיחים ואחת מהסיבות היא תקלת חומרה או תקלת זיהוי. נו טוב.. החזרתי את המערכת ל RAID 0 וניסיתי להתקין שוב את Win XP, ואז שוב הופיעה לי אותה הודעת השגיאה. אז החזרתי את המערכת למצב רגיל בו הדיסקים מוגדרים כ IDE התקנתי שוב את Win XP, וקיבלתי את אותה הודעת השגיאה... הוצאתי את כל הדיסקים חוץ מאחד, התקנתי שוב, לא עזר. איפסתי את הביוס, הוצאתי את המחשב מהחשמל. ועדיין אני מקבל את אותה הודעת השג…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי HD SATA2 שאני רוצה לחבר ברייד 0 אבל יש בעייה קטנה והיא שהם לא מאותה חברה... שתיהם 250GB אבל אחד של WD ואחד של SAMSUNG והשאלה שלי האם אפשר לעשות רייד 0 עם ההרדיסקים האלו?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שאני לא בטוח אם הוא פגום או לא ואני מעוניין להוסיף אותו למערכת שלי (במקרה והוא תקין כמובן) אם אני מחבר אותו לבד (בלי הדיסק הישן) ומתברר שהוא פגום הוא יכול לגרום נזק לרכיבים אחרים? תודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי צורב opatric 5170, איך עושים לו עדכון? הורדתי קובץ bin מה עושים אתו ואיך מעדכנים?
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי בנייד 2 מחיצות (ככה זה בא) והבעיה היא שהמחיצה של ה-windows וכל התוכנות היא רק 6 ג'יגה והמחיצה השניה היא 40 ג'יגה בערך. אז איך אני יכול לאחד את המחיצות?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי ניהיה די עמוס, וזאת בגלל שברשותי רק 224GB במחשב. ברצוני להוסיף למחשב עוד דיסק קשיח, יש לי בערך 400-500 ש"ח בשביל להוציא על דיסק קשיח חדש. אני צריך לדעת מה הכי טוב ומשתלם במחיר הזה וכמובן שיהיה בנפח שיספק אותי לפחות לשנה. תודה רבה, שקד.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המטרה זה דברים חובבנים בלבד, אין לי מושג מה זה U3 ומיקרו וטיטניום לכן אני לא יודעת איך להתייחס להמלצות שניתנו פה. אני צריכה את זה רק להעברת קבצים, בעיקר סרטים, ותמונות. ראיתי גם שיש איזה DOK שאם הקובץ גדול מדי צריך לפרמט אותו בהעברה, גם זה אין לי מושג מה זה אומר. אני מוכנה אף להגדיל קצת את התקציב, ואת הנפח אם זה שווה את זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עשיתי עידכון קושחה לסמסונג שלי ורציתי לשאול איך אני יכול לדעת אם הוא עושה Bitsetting ואיפה אני אמור לסמן/לראות את האופצייה הזו בתוכנת הצריבה (נגיד ב NERO)
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי צורב DVD (דגם 4163b של LG). אבל מדיות לצריבה עדיין אין. 2 שאלות: א. מה ההבדלים בין פלוס למינוס ומה עדיף? אשמח לקבל הסבר מתומצת ולא הפניה לאיזה מאמר ארוך (עקב קוצר זמן וחוסר סבלנות איתכם הסליחה). ב. מבקש המלצה למדיות לצריבה, איכותיות, אך לא יקרות (3 ש"ח ליחידה? לא מכיר כל כך את המחירים הסטנדרטיים) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
והאם יכול לגדם נזק בלתי הפיך כתוצאה מטפר' גבוהה מדי?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
מישהו שמע על WHS או אף התקין\התעסק איתו? נראה לכם יישום מוצלח למערכת NAS בייתית או שעדיף להקים לבד מערך RAID ולמצוא פיתרון מבוסס תוכנות ייעודיות לגיבוי המחשבים ברשת הביתית ולגישה מרחוק? לי נראה השרת הזה חלום רטוב לניהול וגיבוי כל המידע ברשת הביתית שכרגע יושב על מספר מחשבים. זה הרבה יותר זול מקניית appliance ייחודי, מאפשר גיבוי שלם של PCs שלמים וגם שיחזור של קבצים בודדים, מאפשר גישה מרחוק עם ניהול משתמשים והרשאות למידע הביתי. החיסרון היחיד שאני רואה הוא כרגע חוסר יכולת לעבוד עם RAID5, מה שמחייב כרגע למעשה עבודה ב-RAID1 שמבזבזת נפח דיסק.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html תהנו
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
SR יצאו בסקירה מקיפה של כונני 250 http://www.storagereview.com/articles/200601/250_9.html נראה שההיטאצי לוקח את המקום הראשון ולמי שלא משחק אז ה-P120 כנראה בחירה טובה יותר. בין שני אילו ההבדלים הם בעיקר במשחקים - פער של כ-90 I/O לטובת ה-T7K250 אך למשל בבאנצ' ל-אופיס פער של כ- 45 I/O לטובת הסמסונג מישהו יכול להסביר איך זה בא לביטוי בפועל, עד כמה נרגיש בההבדל ביניהם בשני המקרים האלו?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
ולא מופיע לי כונן חדש בווינדוס מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שהווינדוס יודע שחובר הארד דיסק( הוא מופיע בתור חומרה חדשה), אבל לא מופיע כונן נוסף בנוסף לוח האם תומך בסאטא 1 וג'ימפרתי את הכונן לסאטא 1
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התקנתי את החלונות 7 על ה ssd, קצת מקריאה בפורומים ראיתי שיש כמה הגדרות ראשוניות שצריך לבצע אבל לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על הנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עומד לפני בחירה של איזה HD כדאי לי לקנות. דבר ראשון, אני סגור על נפח 500GB . לוח אם שלי: http://tinyurl.com/2p7vaw תומך בFW עד 400 ואני לא חושב שESATA אב לאתם יכולים לבדוק. עכשיו בקשר להתייעצות, אני צריך כמה המלצות: 1. HD חיצוני שתהיה לו תעבורת קבצים מהירה (USB לא בא בחשבון) עד 700-800 ש"ח 2. HD פנימי רגיל עם מארז עד 700 ש"ח 3. HD פנימי 500GB הכי טוב שיש מKSP (כרגע אני מתלבט בין הWD לבין הסיגייט לבין ההיטאצ'י) תודה לעוזרים! ---------------- Now playing: Led Zeppelin - How Many More Times via FoxyTunes[br]פורסם בתאריך: 03-02-2008, 22:37:02 מקפיץ
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב pioneer 111d אני צורב די הרבה בדיסקים רב פעמיים פתאום יום אחד אני רוצה לצרוב זה לא מזהה שזה דיסק רב פעמי, חשבתי אולי הלך הדיסק קניתי חבילה של ורבטים רב פעמיים הצבעוניים האלה וגם לא עובדים, כאילו אפשר לצרוב עליהם אבל רק פעם אחת ואחר כך אי אפשר למחוק אותם. היה לי נרו 8 מחקתי אותו התקנתי נרו 7 לא עובד , ניקיתי את המחשב מכול הקבצים של נרו ולא עובד :-\ מה אני יכול לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, בנסיון לצרוב על מדיה DVD - RW מתקבלת הודעה : Optiarc DVD RW AD-5170A comunication faliur בוצעה בהצלחה מחיקה (קצרה וארוכה) למדיה. מדובר בצורב : Sony DVD-RW AW-G170A מה פירוש ההודעה ? האם המדיה (הדיסק שעליו כותבים ) דפוקה, או שיש בעיה בצורב? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הכל התחיל עוד ממזמן שכל הזמן הארד דיסק התנתק ונגיעה קטנה בחיבור והכבל פתרה את הפתרון. לאט לאט הבעיה גדלה עד שהייתי צריך לפרק את כל הקייס (הפלסטיק) של הכונן חיצוני והכל עבד מצויין למעלה מחודש. היום אני בהרגלי הקבוע רוצה לראות סדרה בטלוויזיה, מחבר את הכונן למחשב כדי להעביר את הפרק ולהפתעתי הכונן מציג את המנורה שלו אך במחשב אני לא רואה כלום, מסתבר שהכונן חיצוני נקלט במחשב ואז מתנתק תוך שניות בודדות. ניתקתי את הכבל וחיברתי ובום החיבור השתחרר. יש אפשרות להלחים או משהו, לפחות משהו זמני שיחזיק לשעה רק כדי לגבות את הקבצים, יש לי שם הרבה דברים חשובים כמו מסמכים, עבודות גראפיות לאנשים ועוד... אשמח לתשובה בהקדם האפשרי, אני ממש מבואס עכשיו, אין לי מאיפה להביא כסף לחדש.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי חברים, שאלה קטנה - האם ניתן לשלב שני הארדיסקים אשר ישמשו כ-RAID 1 למטרת גיבוי ועוד הארדיסק 1 עצמאי שיתפקד בנפרד לנתונים פחות חשובים? במידה וכן, האם צריך לבצע משהו בחומרה כדי להגדיר זאת ? נדב
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-