אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
Maxtor / DiamondMax 10 / 160GB / 7200 / 16MB / ATA-133 / EIDE / OEM / Hard Drive הוא רע,טוב,בסדר ? יש מידע חשוב עליו או משהו?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי... אני רוצה לעבור ללינוקס, ואני צריך לפצל תכונן...
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD של NEC. במשך השנתיים שהוא חי הוא בקושי צרב עשרה דיסקים. בקיצור רציתי לצרוב תמונות על דיסקים של DVD והוא מסרב לצרוב עליהם. הוא צורב רק על דיסקים של מוזיקה. ניסיתי לשנות בפנים את ההגדרות שלו, הגעתי לאיזה מסך ב"מאפיינים" שאומר שצריך לבחור איזור, בחרתי ישראל וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג למה הוא מסרב לצרוב? תודה. חופית.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
DVD-R או DVD+R אני בטוח שתגידו עכשיו להריץ חיפוש אבל לא עולה לי שום מילת חיפוש שתתאים לכך, ואיזה חברות טובות ולא ממש יקרות ? כמו כן, רציתי לדעת איזה CD-R נחשב לאיכותי ומשתלם? SILVER LIVE איכותיים ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ראיתי שבדיסקים החדשים של סיגייט (500 ו750 GB) יש 32 זכרון מטמון. השאלה אם באמת יש הבדל מורגש?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לקחתי מחבר שלי את הצורב dvd שלו (לא יודע בדיוק איזה דגם יש לו)וצרבתי כמה דיסקים (התוכן הוא וידאו) (מהירות הצריבה היתה x16)(הדיסקים תומכים במהירות הזו - החברה היא philips) צרבתי בעזרת התוכנה nero ועשיתי "make data disk" לי יש כונן קומבו(read&write cd/read dvd )- ויש איתו בעיה לקרוא את הדיסקים האלו. חלק מהדיסקים הוא מצליח לקרוא טוב אבל חלק הוא כן קורא אותם אבל הוא מנגן את המדיות לאט והמחשב כולו נתקע. כדי לברר שהבעיה לא בדיסקים עצמם לקחתי שוב את הצורב dvd של חבר שלי ובאמת זה עבד חלק. (לי זה נשמע שהעיה היא בdvd) לקחתי אותו לתיקון והם אמרו לי שזה בגלל שצרבתי את הדיסקים על x16 - לא נשמע ממש הגיוני מה נראה לכם?הבעיה היא ב dvd שלי? ד"א זו הבעיה היחידה שנתקלתי עם הכונן הזה (הו…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
Pioneer DVR-212 VS LiteOn LH-20A1S מה לדעתכם יותר עדיף ? אני יותר בכיוון של הפיוניר כי אין על פיוניר בעיניות אבל מצד שני שמעתי שגם ה LiteOn מעולה, אז מה דעתכם ? נ.ב. חשוב לציין ששניהם SATA שזה מאוד חשוב לי
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
כנראה שאני מוסיף HD חדש, כי ה40GB שיש לי לא מספיקים לי. אני אוסיף 120GB, כי אין הרבה הבדל במחיר בין 80GB ל120GB. אני קונה את הWD1200JB ATA 100, מישהו ממליץ על חברה אחרת, חשבתי על סייגיט, אבל יש לי במחשב WD, ואני חושב שהם הכי טובים. 1) הבנתי שלא כדאי SATA, נכון? (אין הבדל במהירות). יש לי תמיכה בSATA. 2) כרגע יש לי במחשב WD400BB, כלומר עם 2 מגה באפר, האם הדיסק השני מהיר יותר משמעותית בגלל ה8 מגה, וכדאי שאני יוציא את ה40 שיש לי ולהשאיר רק את ה120GB? אני לא חושב, אבל אני רוצה תגובות של מביני עניין. 3) אם אני יקנה את הATA, כדאי לי לשים אותם על IDE נפרדים, נכון?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, ההארד דיסק שלי החליט לאמץ כמו סקטורים גרועים ונשארתי בלי זיכרון... יש למישהו המלצות על הארד דיסק ללפ טופ של דל משהו כמו 250 GB כמה שיותר אמין, וכמה שיותר זול? ומישהו יודע מתי ירדו המחירים, אם לא פה כי כולם נצלנים פה, אז בחו"ל?? תודה , נועה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. ממה נובע ההבדל במהירות בין ROM לRAM? 2. האם דריבר מזהה אם רכיב החומרה שהוא אחראי עליו נמצא המחשב ותקין לדו' כרטיס מסך, כרטיס רשת וכו'? TODA
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
האם זה אותו צורב?ולמה יש הפרשי מחירים והאם הצורב ניראה ככה לפי (skypc) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15266&catid=1557 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1550
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אשמח להתייעץ אתכם על SSD אני רוצה לדעת איזה חברה מומלצת ל SSD. אני מעוניין בסביבות ה 120GB. מחפש את הכונן עם הביצועים הטובים והמהירים ביותר לאותו שטח אחסון וחברה אמינה כמובן (לא חשוב מחיר). אם אפשר גם הסבר כללי על SSD ואיזה מהיריות יש לו לעומת כונני HDD ועד כמה אני ארגיש בהבדלים? בהתחשב שאני מתקין עליו את הווינדוס כמובןהמפרט בחתימה תודה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש ברשותי הארד דיסק של WD 160GBJS SATA2 שאלתי: בקרוב אני מחליף אותו לאותו סוג בדיוק רק אחד שונה.. איך לסדר את המחיצות? שיהיו רק 2 מחיצות.. =] כמה להקדיש לכל אחת?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם 160 גי'גה של WD.. פירמטתי והכל מההתחלה.. והיום אני מסתכל ורואה שסה"כ כל המחיצות שלי מגיעות ל 150 ג'יגה! לאיפה נעלמו לי 10 ג'יגה? יכול להיות שהם "מתחבאים" איפשהו ואני לא מצליח לראות אותם?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בלוח אם יש דרייברים שנראים שכולם קשורים ל-SATA RAID אני עובד רק עם RAID 0 2 דיסקים ועוד דיסק 500GB SATA2 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=3005&ost=windows+vista+x86+(32-bit)#anchor_os למה נועד הדרייבר הזה ? ומה הקשר ל- VGA ? Chipset / VGA / SATA RAID האם אני צריך גם את זה למה נועד ? SATA RAID
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שמתי לב שלהארד דיסק שלי ולCD שלי יש שני כבלים שונים ....לכבל של ההארד דיסק יש יותר גידים .......האם זה צריך להיות ככה...והם עדיף שגם לCD יהיה כבל כמו של ההארד דיסק(עם אותם מספר גידים)
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת BOOTVIS >> לשיפור מהירות העליה של המחשב (קיבלתי אגב הרבה המלצות עליה) מה שמוזר הוא שהתוכנה כותבת לי שה disk write caching מבוטל אצלי....למרות שבפועל בדקתי ביסודיות וראיתי שהוא לא מבוטל > כלומר ה disk write caching הוא בENABLE אצלי ... ראיתי בפורומים בחו"ל >>> שהתופעה ידועה >>> אבל לא מצאתי פיתרון עדיין http://search.fileratings.com/cache.jsp?idx=0&id=596136 1. איך יודעים אם הcaching עובד אצלי בפועל או לא? 2. יש כאלה שסוברים שלמרות שהcaching אמור לעזור למהירות העבודה >> כדאי לפעמים לבטל אותו >> כי הוא מכניס הרבה מאוד זבל של מידע משובש ובאגים ( כתוצאה מאיתחולים לא תקינים או הפסקות לא נכונות של תוכנות) -…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
NEC 2510, NEC 2500 ו LG 4160, 4161, 4163 מה עדיף לקנות?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הדיסק הוזמן עם מחשב חדש. אם בהזמנה לא כתוב SATA2, האם זה יכול לשנות משהו?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? מישהו מכיר את הHD חיצוני של VEBRATIM 500GB? http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2508 מה עדיף? לקנות אותו במחיר הזה, או לקנות קופסא עם איזה HD 500 אחר איכותי (כמו של WD)?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בהתחלה ניסתי מהניהול במחשב שלי.. בכלי איחסון שם.. הקטנתי את הגודל של כונן E.. אבל אין לי אפשרות להעביר אותו לכונן C.. חיפשתי פה בסטייקי ומצאתי שצריך תוכנה partition magic הורדתי אותה.. אבל משומה זה מראה לי שכונן C וF מלאים עד הסוף.. ובC יש לי עוד 15GB פנויים.. על כונן D וE הוא קורא להם בשם נורמלי (Local disc (E ולC וF הוא קור אמשהו בסגנון ?C? כשאני עושה מציאת שגיאות.. בכונן F זה רושם לי opration canceled by user erore 7 בכונן C זה רושם לי erore 993 opration contains open files.. וסגרתי את כל מה שפתוח לי.. מה לעשות? איך אני יכול להעביר את השטח שפינתי לכונן C?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
Pioneer DVR-215DBK http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DVR-215DBK או asus DRW-2014L1T http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429560 חשוב לי ממש לצריבת משחקים לxbox 360 זאת אומרת שיהיה לו dual layer איכותי אם אפשר להגיד איזה משנים יותר איכותי וממולץ ועזבו בצד את המחיר ..כי לפי המחיר האסוס הוא האיכותי אבל שוב למי שמכיר ויודע. תודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה שיטת ההצפנה הכי טובה במערכות גיבוי מבוססת UNIX (כמו PKI של מיקרוסופט ) ?
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי צורב DVD (דגם 4163b של LG). אבל מדיות לצריבה עדיין אין. 2 שאלות: א. מה ההבדלים בין פלוס למינוס ומה עדיף? אשמח לקבל הסבר מתומצת ולא הפניה לאיזה מאמר ארוך (עקב קוצר זמן וחוסר סבלנות איתכם הסליחה). ב. מבקש המלצה למדיות לצריבה, איכותיות, אך לא יקרות (3 ש"ח ליחידה? לא מכיר כל כך את המחירים הסטנדרטיים) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-