עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by darky,

שלום יש לי דיסק או קי מהסוג הזה, ניסיתי להתקין עליו U3 הורדתי את ההתקנה מהאתר הרשמי אבל ברגע שאני מפעיל את ההתקנה הוא כותב שהוא לא מזה DISK ON KEY, נראה שההתקנה לא תומכת בהתקן זה, האם זה הגיוני?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by wow,

אני צריך CD-ROM כי שלי הלך. שמעתי שה-LG נוטים להתפוצץ?! אז חשבתי על האסוס. אני מחפש CD-ROM אמין וטוב.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מתלבט בין קניית דיסק קשיח של סיגייט ST3250620NS לבין רכישת דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל wd2500ks הסיגייט מפתה אותי בגלל 5 שנות אחריות (בד"כ דיסקים קשיחים נשארים אצלי בשימוש גם אחרי שהמחשב מת), ויש לו NCQ לעומת זאת עד היום היה לי נסיון לא רע בכלל אם ווסטרן דיגיטל עד היום (דיסק אחד דפוק מתוך קרוב לעשרים שקניתי במהלך השנים) שימו את שיקול התקציב בצד, מה הייתם מעדיפים כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  4. Started by JHONLEV,

חיפשתי בפורום ולא מצאתי... אני רוצה לעבור ללינוקס, ואני צריך לפצל תכונן...

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. Started by vid170,

אני בתהליכי רכישה של דיסק קשיח נוסף , אני שוקל לרכוש את הדיסק הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~250GU~7~0.htm אני הולך להשתמש בדיסק בשביל עריכת וידאו, השאלה היא האם מהירות העבודה שלי צפויה לרדת בהשוואה אם הייתי עורך מדיסק פנימי כגון ה 2500KS WD או ה- 3200 ?

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by Coca Cola,

DVD-R או DVD+R אני בטוח שתגידו עכשיו להריץ חיפוש אבל לא עולה לי שום מילת חיפוש שתתאים לכך, ואיזה חברות טובות ולא ממש יקרות ? כמו כן, רציתי לדעת איזה CD-R נחשב לאיכותי ומשתלם? SILVER LIVE איכותיים ?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  7. אז ככה, יש לי חבילה של 100 דיסקים TDK. בהתחלה הATIP הראה לי שהם של RITEK כצפוי. (מאז שאני זוכר את עצמי זה היה ככה.) צרבתי עוד איזה דיסק לאוסף וניסיתי לקרוא אותו, בום! נתקע! פעם ראשונה שהLITE-ON שלי הוציא דיסק שאי אפשר לקרוא אותו. למרות שנרו דיווח SUCCESFULL (למה אי אפשר לסמוך על התוכנות בימינו ? ) KPROBE דיווח על עליה היסטרית של C2 בסוף הדיסק (כמה מאות טובות...) התחלתי לחשוב שאחרית הימים של הצורב הגיעה, אך פתאום הבחנתי שהATIP של הדיסקים, הוא מיצרן לא ידוע/ILLEGAL CODE. מישהו פעם נתקל בזה ? במאה אחוז שהATIP היה בהתחלה של RITEK, איך זה שבאמצע החבילה זה השתנה???

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by NuXeR,

שלום, אני מריץ Matrix Raid במחשב שלי, 2 כוננים של WD 640GB מחוברים. חצי Raid0 וחצי Raid1. היום המחשב קרס לי, וקיבלתי BlueScreen ב-Vista שרשם IRQ NOT LESS OR EQUAL על iaStor.sys (שזה הדרייבר של ה-Raid). כל האפשרויות ל-Boot לא עובדות מלבד SafeMode, עשיתי עדכון דרייבר והעליתי אותו. המחשב עולה בסדר, אבל יש שגיאה מוזרה ב-Raid (שמופיעה גם במסך של ה-Bios). מישהו יודע לעזור? תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 15:09:48 טוב אני חושב שפתרתי את הבעיה,פשוט עשיתי קליק ימני על הכונן עם האיקס האדום, ועשיתי Use Drive או Enable Drive, ואז ימני ו-Rebuild והוא מתקן את זה כרגע. לטעמי כשזה יסתיים הכל יחזור לעבוד, אם למישהו זה קורה - שהיה בהצלחה [attachment deleted by ad…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by MindReflection,

קניתי השבוע דיסקים CD-r של וורבטים מתמליל 2100. באריזת SPIDLE . אני מגיע הביתה והדיסקים מלמטה צבעם צהוב אמור להיות דבר כזה ? בכל מקרה חשבתי שאולי הצבע לא משנה . נכנסתי ל nero cd-speed וב Manufacture רשום RItek שזה בעצם גם היצרן של Silver line. האם הדיסקים האלה הם באמת וורבטים או שזה זיוף עלוב ?

10. Started by poop,

שלום לכולם! קניתי היום צורב DVD של LG הדגם הנ"ל, והוא צורב וקורא כל מדיה, חוץ מ- TEAC שהוא רק צורב אבל לא קורא. אולי מישהו יודע ממה זה נובע ומה הפיתרון? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  11. Started by ben060,

זה הטכנלולוגיה שניתן לצרוב באמצעותה 8 גיגה? מה מיוחד בצורבים האלו? והאם כמו ששמעתי צריך להוך את הדיסק בזמן הצריבה (למרות שנשמע לי מופרך ביותר)?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  12. אני מתכנן היום לרכוש HD של WD320GB ולצרף אותו לHD הקיים שלי. (פועל במערכת החלונות XP) מה הפעולות להתקנה נכונה? האם יש צורך בשינוי מסויים ב BIOS? האם יש צורך בהתקנת דרייברים? האם צריך לפרמט אותו בצורה מסויימת? תודה מראש רון

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by barak_11,

היי כולם... שלשום נשרף לי המקסטור אחרי 3 שנות עבודה רכשתי כונן Hitachi Deskstar 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II מפנדה ונתקלתי במספר דברים מוזרים... 1) האוורסט מזהה רק 2MB באפר: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200604171303328701/200605251304267610/gg.JPG זה רגיל עם הכוננים של היטצ'י או שזה משהו יוצא דופן? 2) הווינדווס מזהה את הכונן ככונן SCSI :s05: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200604171303328701/200605251307132876/j.JPG 3) רשום שהוא עובד בUDMA6 133 http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/r/a/k/_/1/1/7/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/20060…

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by AVI.S.T,

מה זה Memory Flash ? למה כולם כל כך מתלהבים מזה? ומה זה HDD? הא ומה זה זיכרון מותמן (ה 8MB שיש לי וזה מחשיב אותו לכונן) חיפשתי בגוגל ולא מצאתי (אני לא יודע אנגלית)

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by hagay21,

אני רוצה לדעת שהכונן שלי רץ במהירות שהוא אמור לרוץ יש למישהוא התעות לתוכנות וגם איך משתמשים בהן?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by kuBBia,

הזמנתי לפני כמה ימים מחשב עם סיגייט 80GB NCQ וראיתי שבטופס ההזמנה לא כתוב NCQ אז שאלתי אותם והם אמרושהם לא יודעים מה זה NCQ ואם יש להם את הדגם הזה אז הם לא יודעים אז יש לי כמה שאלות: 1. כל דיסק קשיח של סיגייט שהוא SATA הוא גם NCQ? 2.אם לא זה דבר מאוד חשוב ששוה בשבילו להחליף דיסק קשיח? 3.מה ההבדל בין SATA לSATA2 והאם שווה לשדרג מהראשון לשני? [לא יודע אם זה משנה אני קונה MSI K8N NEO4 PLATINUM] תודה מראש!בבקשה תענו!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  17. בלוח אם יש דרייברים שנראים שכולם קשורים ל-SATA RAID אני עובד רק עם RAID 0 2 דיסקים ועוד דיסק 500GB SATA2 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=3005&ost=windows+vista+x86+(32-bit)#anchor_os למה נועד הדרייבר הזה ? ומה הקשר ל- VGA ? Chipset / VGA / SATA RAID האם אני צריך גם את זה למה נועד ? SATA RAID

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by elkaifa,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 320GIGA של WD,הדיסק קשיח התקלקל!!! פתחתי אותו ושלפתי את הדיסק מהקופסא,בחיבור למחשב רגיל,כדיסק קשיח רגיל הספק קופץ,בבדיקה של רב מודד,מצאתי קצר בכניסה הצהובה איפה שה 12VOLTE,בדסק קשיח הזה יש לי מידע של 150GIGA . פתחתי את הבקר של הדיסק ועדיין יש קצר גם שניתקתי אותו מהדיסק. השאלה שלי היא כזאת: יש לי במקרה דיסק קשיח אחר אבל באותו נפח 320 GIGA וההבדל היחיד זה ההבדל בגירסאות שאחד זה SE והשני זה SE16. השאלה,האם כדאי להחליף בין הבקרים של הדיסקים,זאת אומרת לקחת את הבקר של הדיסק התקין ולהחליפו בבקר המקולקל למרות ששניהם לא דומים 100%?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by shablull,

הצורב התחיל להשתגע , הוא מזהה דיסקים של CD ללא בעיה , דיסקים של DVD - הוא מזהה אותם אך הוא מזהה אותם ריקים מתוכן .(מקורי/צרוב) האם הצורב נתקע או שהוא כבר סיים את זמנו. (הצורב כבר בן 3 לפחות)

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  20. כפי שניתן להסיק מהכותרת אני מתלבט בין מספר צורבי DVD. הייתי רוצה לקבל המלצה מנומקת (אם אפשר) על אחד הצורבים. להלן האפשרויות: 1. Samsung SH-S223 22x SATA Black 2. Samsung SH-S203B 20x SATA Black 3. LG GH20NS10 X20 4. LG GH22NS30 X22 5. PIONEER DVR-215BK X20 תודה רבה לעוזרים.

21. Started by Krazy-Hawk,

שלום, איזה הארד דיסק אתם ממליצים? Maxtor - שמעתי ממועט שהוא רועש מדי WD - אחלה של הארד דיסק Samsung - שמעתי הם דה בסט, הכי שקטים, הכי מהירים וכמובן בטח גם הכי יקרים אלה הלבטים שלי מה את אומרים אנשים ? ועוד שאלה מישהו פעם אמר שSATA זה התקן שונה למשחקים או משהו כזה... מישהו יכול להסביר? תודה רבה אנשים.

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  22. יש ברשותי שתי HD SATA2 שאני רוצה לחבר ברייד 0 אבל יש בעייה קטנה והיא שהם לא מאותה חברה... שתיהם 250GB אבל אחד של WD ואחד של SAMSUNG והשאלה שלי האם אפשר לעשות רייד 0 עם ההרדיסקים האלו?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. Started by kremlin,

אנשים תעזרו לי!!! אתמול קניתי דיסרים של SILVER LINE 780MB . כאני צורב את הדיסקים בנרו אני רואה שאני יכול להשתמש בו כדיסק רגיל של 700MB . עכשיו השאלה שלי איך אני עושה שאני יוכל להשתמש בכול ה-780 שיש בדיסקים. אל הדיסקים אני צורב סרטים עם זה משנה משהו. בתודה מראש לכל העונים !!

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  24. שלום אני רוצה לקנות כונן בגודל 250GB, מאחר והכונן 160GB שמכיל את כל המידע החשוב שלי, נפגע קשות מהפסקות חשמל.. האם יש כוננים/חברות מומלצות במיוחד? אני חיפשתי קצת והכוננים ששמתי עליהם עין הם: WD2500AAKS Western Digital WD2500AAJS Western Digital כאשר השני קצת יותר זול, יש ביניהם הבדל משמעותי? איזה מהם יותר משתלם? ומה לגבי שקט? (חשוב לי שיהיה שקט יחסית) ועוד דבר: יש לי כרגע את הכונן 160GB הגוסס שהזכרתי למעלה שמכיל רק מידע, ועוד כונן בגודל 80GB שב ויש את כל מערכות ההפעלה שלי. אני לא יודע אם הספק הג'נרי שלי (אני לא יודע כמה וואט הוא..) יצליח להחזיק את שלושתם באותו הזמן ביחד, בשביל להעביר את המידע שעוד בסדר מה-160 ל250, זה אמור לעבור בשלום או שזה מסוכן? תודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by aviram20,

היי חברים יש לי סאנדיסק U3 בנפח 8 ג'יגה שאלותי הן כאלה: במידה ואחר אותו למחשב (פנטיום 4) אפשרי להתקין עליו מערכת הפעלה? (אקס פי תזהה אותו בבוט?) ללא דיסק קשיח אחר.. במידה ואני מכבה את המחשב ומדליק שוב.. הוא יעלה אוטומטית ? פשוט לקבוע אותו לבוט ודיי ? מה לגבי הU3 הזה הוא תומך ביכלל במערכת הפעלה? יהיה בעיות עם אקס פי על כזה דבר? המחשב יהיה מיועד לשירים בלבד.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים