עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. אני מחפש דיסק קשיח בעל קיבולת של 1TB. שיהיה קטן (2.5 אינץ') ועדיפות לחיבור USB3.0 (עדיפות לחיבור בודד ולא פתרונות Y split כמו שהיה פעם בחלק מכונני ה- USB2.0) אם אפשר שיהיה לכונן 3 שנות אחריות זה יהיה עדיף. אני חושב לקנות ב- KSP פשוט כי נראה לי שבאזור שלי יש להם את המלאי הכי גדול (לפוחת על הנייר, בפועל רוב הכוניים לא במלאי לצערי) האם יש כונן שהוא יותר מומלץ מהאחרים באזור? היה כונן שהמליצו עליו כאן באתר וקניתי אותו הרבה אבל לצערי נראה שהוא כבר לא במלאי. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

מנהלים תימחקו את מה שרשמתי

3. Started by alone66,

איך הכוניים של Hitachi הם טובים???

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  4. אהלן יש ברשותי את הנגן שבכותרת ובנתונים שלו כתוב שהוא תומך באמצעות חריץ הSD שלו בכרטיסים של עד ל-2 גיגה עכשיו אני די סגור שכאשר הוא יצא לשוק לא היו עוד כרטיסים של 4 גיגה - אז יכול ליהיות שכתבו 2 כי זה מה שהיה והוא יעבוד עם 4??? אני כמובן מאוד אשמח לשדרג את הנגן מ1 גיגה (טוב 2 - יש בו כרטיס של גיגה כרגע) ל-5.... קצת לא נעים לי לבוא לחנות המחשבים שאני קונה בה ולנסות להעביר לכרטיס 4 גיגה של מוזיקה (כמובן שצריך להביא DVD בשביל זה) ואז זה בכלל בלגן לעבור שיר שיר ולראות שהוא ניגש אליו ויכול לקרוא אותו....

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  5. Started by eladh16,

הרצתי את התוכנה HD Tune על שני הדיסקים הקשיחים שלי במחשב והנה התוצאות: דיסק קשיח ראשון http://img70.imageshack.us/img70/5950/80gb.jpg דיסק קשיח שני http://img29.imageshack.us/img29/1921/20gb.jpg אין לי מושג מה התוצאות אומרות, אשמח להסבר מה זה כל דבר שם. ואיזה דיסק קשיח מביניהם יותר מהיר ולפי איך ידעתם? תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  6. כיצד ניתן לשמור סרטים על ארד דיסק חיצוני שלא ניתן יהיה לראות אותם ללא ססמה... הכוונן שלא יראו שיש בכלל סרטים ורק בהכנסת סיסמה הקבצים יופיעו ואפשר יהיה לנגן בהם... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. האתר/הבלוג [geeks are sexy] ( ??? ) פרסם מאמר קצר בנושא הבודק אותו, האם הקפאת HD אכן גורמת לHD לעבוד? התוצאות? תראו לבד.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. Started by 3pac,

שלום יש לי דיסק קשיח של 600GB, יש בו 200GB לא בשימוש (unallocated). אני רוצה עכשיו לנצל אותם ולעשות מחיצה אבל אני לא יודע על כמה Allocation Unit Size כדאי לשים. המחיצה תשמש לקבצים כמו קטעי וידיו, מוזיקה,rar וכו' לפי מה שהבנתי כמה שיותר Unit Size ככה המחיצה יותר מהירה אבל זה פחות בריא לכונן. על כמה כדאי לשים ? ועוד משהו- הוא נותן לי אפשרות לסמן את perform a quick format. כדאי לסמן את האפשרות או לא (אם אני לא יסמן זה יקח יותר זמן לייצר את הכונן ?)?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. Started by hichkock,

מקווה שפניתי לפורום הנכון... זיכרון פלאש מסוג memory stick duo מה ההבדל בינו לבין שאר זיכרונות הממורי סטיק? אני קונה סלולרי שתומך ב"דואו", זה אומר שהוא לא תומך באחרים? או שאין ממש הבדל...? אפשר להשיג את "דואו" בחצי ג'יגה או ג'יגה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. Started by yoav1000,

עד איזה אורך כבלי הSATA לא מאבדים נתונים והאם אני יכול לחתוך כבל באמצע ולהאריך אותו באמצעות חיבור החוטים?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  11. אני רוצה לקנות צורב dvd - ide ושמתי לב שיותר קל למצוא זהב אז אשמח אם תעזרו לי.. ראיתי כמה מומלצים כמו : samsung sh22 lg ghnp20 phioneer 115\116 דרך אגב שמתי לב שאין פה צורבי סוני ide שנחשבים לטובים ביותר לפי מה שאני מבין לא רשמתי תדגמים במדיוק אבל אני בטוח שהבנתם...אז איזה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  12. Started by ציפורים בניוטרל,

שלום, אשמח להתייעץ אתכם על SSD אני רוצה לדעת איזה חברה מומלצת ל SSD. אני מעוניין בסביבות ה 120GB. מחפש את הכונן עם הביצועים הטובים והמהירים ביותר לאותו שטח אחסון וחברה אמינה כמובן (לא חשוב מחיר). אם אפשר גם הסבר כללי על SSD ואיזה מהיריות יש לו לעומת כונני HDD ועד כמה אני ארגיש בהבדלים? בהתחשב שאני מתקין עליו את הווינדוס כמובןהמפרט בחתימה תודה!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  13. Started by ranyr,

יש אפשרות לעשות מערך רייד משני קשיחים כשאחד ata (120gb) והשני sata (מחולק ל120gb ו 40 gb) בין שני החלקים של ה120 ???

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  14. לפי זה:http://hwzone.co.il/news/1183405844/41821/ הפלטות הן באותו ייצור. אם כך אז ההבדלים בין החברות די קטנים, נכון?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות כונן קשיח. חשבתי על WD CAVIAR BLUE WD10EALS, או SAMSUNG HD103SJ. מה עדיף, מבחינת ביצועים, וצריכת חשמל? יש המלצות למשהו מעבר להם? (בסביבות אותו המחיר... 300-400 שקל)

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

כותרת.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  17. Started by RobiNooB,

מה ההבדל בין המינוס ל+ והאם יש דיסקים שהם DVD-R DL בלבד ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. Started by djelectric,

לא מצאתי בארץ במחיר שפוי, לפחות 30MB לשניה מהירות כתיבה ו 100MB לשניה מהירות קריאה אתם מכירים מישהו שמוכר בארץ... עד 700 שקלים.. נפח של 32GB ומעלה, מצאתי ב EBAY 64GB ב150$ בכל זאת אני מחפש הצעה מהארץ, או ע''י יבואן של החלקים מחו''ל אודה לכן אם תעזרו

19. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן נגן הדיסקים במכונית שלי (Sony) עושה skipping כך שאני מעוניין לנקות את עין הלייזר שלו. הבעיה היחידה היא שהוא כמובן Slot-Loading כך שאני לא חושב שדיסקי ניקוי רגילים יעבדו כאן... אני טועה?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  20. נתחיל עם הצורב. יש לי צורב nec 2510a כבר, נראה לי שנתיים. כל הצריבות שלי נעשות במהירות 4X. פשוט זה מספיק איכותי ומספיק מהיר בשבילי. לפני כמה דקות קראתי בריפרוף את האשכול שנמצא בנעוץ לגבי הצורבים של NEC. איכשהו ראיתי שלצורב שלי יש אפשרות לצרוב ב8X דיוידי... שאני צורב על מקס זה צורב לי על 4X. בעיה... עכשיו לא אכפת לי להשאר במצב הקיים, גם ככה אני לא יצרוב יותר מ4X דיוידי, אבל האם זה אומר שהצורב ידפק בזמן הקרוב? (למרות שהעניין קיים כבר הרבה זמן, לא יודע כמה זמן, כי תמיד צרבתי ב4X). לגבי ההארד דיסק. שוב... ( 8) ) קראתי אשכול לגבי WD שהוא רועש. שמתי במפרט של המחשב שאני הולך לקנות 160G של WD. בעבר היה לי הארד דיסק של WD והוא נדפק, ולפני שהוא נדפק היו לו בעיות של רעשים ממש מציקי…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  21. Started by alsal,

http://www.lira.co.il/index.html?target=dept_146.html〈=he סתם שוטטתי לי פתאום קפצה פרסומת מה אתם אומרים לגבי השלושה הראשונים<?

22. האם יש כונן קשיח חיצוני שניתן לחברו/בעל יציאה (חיבורים) לטלויזיה בצורה ישירה (בלי מתאם כלשהו)? כלומר משהו כמו HDMI/S VIDEO... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yuvr23,

שלום, יש לי מחשב נייד של DELL מדגם VOSTRO 1014, במסגרת התוכנת דיאגנוזה הנחמדה של DELL, היא הודיעה לי שההארד דיסק נדפק FOR GOOD וצריך להחליף אותו, אין שום בעיה עם זה כי המחשב באחריות מה שאומר שאני אקבל הארד דיסק מהתמיכה של DELL. הבעיה שלי היא שאני צריך להעתיק את ההארד דיסק קומפלט כולל הכול, ואני ממש רוצה לעשות את זה בלי להתקין מערכת הפעלה מחדש, בלי לאבד שום נתונים ושום קבצי מערכת שידפקו לי פעולה של תוכנות. אשמח אם מישהו מכיר Oאם בכלל קיימת) תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות פעולה שכזו וכמה זמן אמור לקחת לי להעתיק הארד דיסק מלא בכ220GB של DATA תודה יובל

24. Started by guya2007,

היי חברים, מה דעתכם על הצורב הזה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3026270&refid=6 ואם יש המלצה אחרת אשמח לקרוא, תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. Started by yanivganor,

שלום, איזה אתרים מוכרים מדיה של DVD RAM בחו"ל ? (כאלה שיש להם משלוח בינלאומי )

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.