אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני הארדיסקים במחשב, שאחד מהם נקנה לאחרונה (ה WD SE כמובן) והנה למה אני מאד מרוצה ממנו: ה - WD 80GB 7200RPM SE - 8MB Cache והנה לשם השוואה ה Maxtor DiamondMax 80GB 7200RPM 2MB Cache (אם אני לא טועה) של MonoMan : ה Maxtor D740X-L 60GB on ATA100 7200RPM של biodome ה Seagate SCSI 18gb Cheetaha 15,000RPM גם של biodome לעומת ה Quantum Fireball lct 20GB 5400 ובעל 128KB CACHE הישן שלי המהירות של ה WD פשוט מדהימה אותי! כונן מדהים! נקודה!
-
יש לי מעבד 2 ghz וזיכרון פנימי 512 ואני רוצה להתקין במחשב עוד הארד דיסק השאלה שלי היא אם זה יעבוד טוב למרות שהמחשב שלי קצת ישן או שזה לא קשור וכמה ג'גה מקסימום אני יכול להכניס
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק שיח חיצוני ההתלבטות היא בעיקר בין WD ל SUNSUNG. זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 לזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721932 עזבו את הנפחים... 1) מה יותר איכותי הWD או הסמסונג? או אין הבדל? 2) מה הגדלים והמשקל של כל אחד מהם? הצעות נוספות יתקבלו בברכה : ] תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי! ברשותי צורב די.וי.די פנימי של LG ואני מעוניין לקנות לו מארז חיצוני בכדי שאוכל להעבירו ממחשב למחשב (משמע להפוך אותו לחיצוני). ראיתי את המארז הבא: http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&cid=22&pid=63 ובפירוט שלו רשום: 5..25" External Eclosure for (CD-ROM/CD-RW DVD-ROM/DVD-RW/HDD/MO אני משתמש במדיות של dvd+r ו- dvd+rw, מה שלא רשום בפירוט....זו יכולה להיות בעיה? או שאין לי מה לדאוג? נ.ב.: אשמח גם להמלצות על מארז חיצוני לצורבים (האם הקישור למארז שנתתי הוא טוב)? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי חברים, בוא נתחיל ההארדיסק הזה קניתי מלפני חודשיים WDXMS800TEו מאייבורי מחשבים. עכשיו גיביתי הכל עד עכשיו הכל היה בסדר... קניתי את המחשב החדש התקנתי וויסטה הכל טוב. עכשיו אני מחבר את ההארדיסק החיצוני אני כותב USERNAME וסיסמא להיכנס .. נכנס ופתאום מה? הוא עשה scynchroniraztion משהו כזה עושה REMOVED לכל הקבצים ... ולא הייתי ליד המחשב ראיתי את זה בסוף.. פשוט הלב שלי באותו רגע ירד למטה כמעט קיבלתי התקף פה ואני רציני לא לצחוק זה מידע עם סיסמאות סרטונים תוכנות כל מה שעבדתי איתו 5 שנים של העבודה הכל הכל הלך ! הלך לי וסמכתי על ההארדיסק הקטן והמזורגג הזה ! פשוט אני לא יודע מה אני עושה עכשיו מאיפה להתחיל אין לי כלום בעבודה יפטרו אותי בגלל זה אני חושב... עוד לא אמרתי להם וכל החו…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ברשותי צורב DVD SONY DRU-720A, חיצוני. עד לפני יומיים צרבתי דיסקים של DVD והכל היה טוב ויפה. שלשום צרבתי דיסק DVD, שיצא פגום בבדיקה לאחר צריבה. צרבתי שוב, אותו דבר. ניסיתי לקרוא את הדיסקים בכונן DVD אחר - פגומים. לקחתי דיסק DVD מקורי וניסיתי לקרוא אותו בצורב, בלי הצלחה. הוא מזהה אותו כ-CD ריק. בדקתי גם על מחשב אחר, אותה בעיה. מה שכן - הכונן לא מתקשה בכלל לקרוא CD. בסופו של דבר, פתחתי את הקופסא החיצונית, הוצאתי את הצורב, פירקתי אותו וניקיתי את העינית עם מטלית של משקפיים. זה גם לא עזר. עדכנתי את ה-firmware לאחרונה שיש לדגם הזה, וגם זה לא עזר. יש לציין שהצורב עושה רעש חזק ומתאמץ רבות כשאני מנסה לקרוא דיסקים של DVD... יש מה לעשות? או שהוא הלך?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה מהצורבים הבאים לקנות: 1. צורב DVD LiteOn IHAS124 2. צורב DVD Samsung SH224BB 3. צורב DVD LG GH24NS95 עשיתי ביניהם גם השוואה באתר של אייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9122,7892,13162 שמתי לב שם שההבדל בין LG לשאר הוא שרשום לו DVD+RX16 לעומת השאר שרשום DVDX16. מה אומר ההבדל הזה? מה ההבדל בין הצורבים? האם יש צורב אחר שלא ברשימה שלי שמומלץ יותר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המליצו לי על ה 6400aaks של wd עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב אמר שאין לו אותו והציע לי 750 ג'יגה או 500 ג'יגה .. איך ה750 של wd ואיך ה500 של wd ? עדיפים על ה3500320 של st ?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מדיה קוד Media Information Region information N/A not a DVD-VIDEO Media code/Manufacturer ID CMC MAG. AE1 Format Capacity Blank Disc Free Blocks 411107328 Free Capacity 4.38GB(4.71GB) Book Type DVD-R Media Type DVD-R Manufacturer Rated Speed 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 8.0x 11080KBps Available Write Descriptor CLV 6.0x 8310KBps Available Write Descriptor CLV 4.0x 5540KBps Available Write Descriptor CLV 2.0x 2770…
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כונן חיצוני בנפח של 500-640G חשוב לי מאוד שיהיה אמין (ואני מוכן לשלם על זה גם מעבר לתקציב...) המטרה היא גיבוי פעם בחודש של המחשב האישי ואחסון בארון. הבנתי שיש כאלו שמגיעים עם תוכנה לגיבוי, עד כמה זה מפנק? אבקש המלצה לאחד עם חיבור לחשמל ואחד בלי חיבור לחשמל. ה- 6400AAKS מגיע עם תוכנה? ראיתי שהמליצו עליו כאן... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש דיסק קשיח חדש בשביל המחשב שלי. אני מחפש משהו שיהיה אמין מאוד ושקט. תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
אמממ אז ככה... יש לי מחשב עם דיסק קשיח SATA2 שעליו מותקן בכונן C הווינדוס ואני רוצה להעביר אליו קובץ אחד מדיסק קשיח אחר, שהוא על כבל IDE, וגם עליו מותקן ווינדוס בכונן C אני רק רוצה להעביר את הקובץ ולנתק אותו... אז השאלה שלי, איך אני עושה את זה? יש התנגשות בין 2 הווינדוסים לא? ואף פעם לא עבדתי עם שני דיסקים, איך אני מגדיר אותו בכלל שיעבוד? ואת העברה אפשר לעשות דרך הדוס? אם כן, מה אני צריך לעשות בשביל זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בדקתי הסתובתתי בחנויות וגם ביקרתי באתרים באינטרטנט ולפי התוצאת שהגעתי אליהם ככה: בשביל ה PSP .. יש לי כרגע 8GB M2 של סאנדיסק ואני מרוצה ממנו למראות שהוא עם מתאם וזה נראה כאילו זה קומבינה או משו בחנויות בעיר אצלי (עפולה) כרטיס 350 שקל = SanDisk MemoryStick Pro Dou 8GB 250 שקל = Sony MemoryStick Pro Dou 4GB 200 שקל = SanDisk Memory Stick M2 4GB מאיפה שקניתי ת PSP הזיכרון 8GB M2 עם מתאם Pro Dou עלה לי 180 שקל שלSanDisk עכשיו באינטנרט ראיתי בזאפ יש כל מיני חנויות ואלו שאני מכיר הם SanDisk MemoryStick Pro Duo 8GB =שח 190 שקל = http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=507998 עוד חנות שהבנתי שהכרטיס שם לא אמינים.. ערכה זו כוללת מתאם CR-5400 ו-2 כרטיסי MicroSD HC Class 6 בנפח 8…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כונן קשיח בגודל של 4TB. האם עדיף כונן קשיח חיצוני או פנימי + קייס? האם עדיף לקנות 2 כוננים של 2TB או אחד של 4 ? מה מומלץ לקנות? אין הגבלת מחיר, אבל שיישאר הגיוני. עדיף שיהיה עם USB 3. תודה רבה, טל
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ישנו מוצר שמחליף את הקורא/צורב בחיבור להארדיסק. לדוגמה: http://www.ebay.com/itm/2nd-Hard-Drive-HDD-SSD-Caddy-for-Lenovo-ThinkPad-Edge-E530-DS8A8SH-Optical-Tray-/171389526535?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27e79ca207 האם יש חנות שמוכרת דבר כזה בארץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הצורב התחיל להשתגע , הוא מזהה דיסקים של CD ללא בעיה , דיסקים של DVD - הוא מזהה אותם אך הוא מזהה אותם ריקים מתוכן .(מקורי/צרוב) האם הצורב נתקע או שהוא כבר סיים את זמנו. (הצורב כבר בן 3 לפחות)
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הWD10EADS ל WD100FALS . מה ההבדל? האם יש לו משמעות במשחקים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איזה מבין הנ"ל הוא המהיר ביותר והאם יש בעיות מסויימות שקשורות בבקרת איכות עם אחד מהדגמים ? אה, ושכחתי להוסיף את Flash Voyager של קורסאיר. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
כן כן, נושא קצת מטומטם, אבל מעניין אותי התחלתי להשתמש בדיסקים של סילבר-ליין לפני כמה זמן, ומשום מה יש לדיסקים שלהם ריח נוראי. בהתחלה חשבתי שנפלתי על חבילה בעייתית, אבל זה קרה גם בעוד שתי חבילות. זה טבעי שיהיה ריח כזה, או שפשוט החנות קיבלה סטוק גרוע? הדיסקים בסדר גמור, אבל מסריחים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדל בין : Western Digital WD5000KS ל: Western Digital WD5000AAKS והאם יש המלצות נוספות בטווח הזה וכן האם אמורה להיות ירידה במחירים
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב עם 2 דיסקים ברייד 1 איפה נשמרת קונפיגורצית הרייד? בבקר? על הדיסקים? האם אני יכול להעביר את 2 הדיסקים האלה למחשב אחר (שכמובן תומך באותם פונקציות רייד) ועדיין לקבל רייד 1? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה שייך למה? 1. כשהווינדוס עולה 2. כשאני טוען קובץ בקיובייס והוא טוען פלגינים וסאונדים (כשכולם נמצאים על כונן ה SSD כמובן) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-