עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by eyaffe,

מה עדיף מבחינת ביצועים מהירים 3 קשיחים של 250 או אחד גדול של 500 ?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by tsvika,

מחקתי הרגע קובץ ורוקנתי את סל המחזור יש איזושהיא דרך לשחזר את הקובץ?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by iyc,

יש לי HDD 80GB של סמסונג והוא מראה לי הודעה שהוא UNformated השאלה אפ אפשר לשחזר את המידע? זה דחוף!!! תודה לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. התקנתי Win XP SP2 על RAID 0 בלוח ABIT IP35 Pro ההתקנה הצליחה והמחשב עבד. הוספתי את הדיסק השלישי והמרתי את RAID 0 ל RAID 5 ואז הופיעה לי ההודעה הבאה: STOP: c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll חיפוש בגוגל העלה שהודעת השגיאה נובעת מכך שדיסק ההתקנה לא מצליח לכתוב לדיסקים הקשיחים ואחת מהסיבות היא תקלת חומרה או תקלת זיהוי. נו טוב.. החזרתי את המערכת ל RAID 0 וניסיתי להתקין שוב את Win XP, ואז שוב הופיעה לי אותה הודעת השגיאה. אז החזרתי את המערכת למצב רגיל בו הדיסקים מוגדרים כ IDE התקנתי שוב את Win XP, וקיבלתי את אותה הודעת השגיאה... הוצאתי את כל הדיסקים חוץ מאחד, התקנתי שוב, לא עזר. איפסתי את הביוס, הוצאתי את המחשב מהחשמל. ועדיין אני מקבל את אותה הודעת השג…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  5. 440 שקל.. ?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by gjook,

שלום לכולם , הוספתי hard disk למחשב קיים בחיבור sata , חיברתי לו חשמל וכבל sata , ועכשיו הוא לא מופיע בMy Computer , האם אני צריך להגדיר באיזשהו מקום שקיים הרדיסק חדש? (קראתי בFAQ על הגדרה של הרדיסק שצריך להתקין איזה משהו דרך דיסקט אבל האם זה רק להרדיסק ראשון?...) אשמח להסבר , פשוט פעם ראשונה שאני מוסיף זכרון למחשב..

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  7. יש לי צורב opatric 5170, איך עושים לו עדכון? הורדתי קובץ bin מה עושים אתו ואיך מעדכנים?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by ras81,

האם אני יכול להתקין RAID (דרייברים וכו') עכשיו? כלומר אחרי שמערכת ההפעלה והכול פועל או שזה ימחוק לי הכל? ובכל מקרה איך אני עושה את זה? (יש לי דיסקט של NVIDIA שקיבלתי עם הלוח אם ואני יודע שאני רוצה את אפשרות 0) תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by tomer861,

שלום לכולם קניתי מערכת מדיה סנטר ושמתי בתוכה את seagta 500gb 32mb אחרי מספר ימים והפסקת חשמל אחת כל פעם שאני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה: "וינדוס זיהה תקלה בדיסק קשיח" ושצריך לגבות את הדיסק ולהחליף אותו או לתקן. אבל הוא פועל בלי בעיות!! עשיתי לו סריקה בhd tune והכל יצא ירוק עשיתי גם סריקה של וינדוס ולא דווח על בעיות מיוחדות אבל זה עדיין קופץ כל הפעלה מה לעשות???????????.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. נהרס לי הדיסק קשיח במחשב הישן שלי (מאוד ישן, AMD K7), כרגע יש לי דיסק קשיח עם חיבור IDE אז אני יכול להעביר אותו למחשב הישן. לצערי הרב אני לא מצליח להסתדר עם 160GB ומוגבל בתקציב ל HDD חדש. חיפשתי דיסקים קשיחים זולים ש ל 250GB ומצאתי את 2 הדגמים האלה במחירים טובים: SEAGATE Barracuda 7200.9 (שהוחלף בשאר העולם ב 7200.10 ודגמים חדשים יותר), עם 5 שנות אחריות ועולה 270 שקל. ב IVORY מוכרים את ה 7200.10 ב 260 שקל אז אולי אני אוכל לגרום ל KSP להביא אותו באותו מחיר (לא רוצה לקנות מאייבורי). WD WD2500KS שבביקורות שקראתי עליו אמרו שהוא אמין אבל לא מהיר בהשוואה לדגמים אחרים, מגיע עם 3 שנות אחריות ועולה 245 שקל.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by icebreak,

http://www.theregister.co.uk/2005/04/18/seagate_momentus_120gb/

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי HD עם חיבור SATA2, אני רוצה לחבר את ה-HD הישן שלי שהוא IDE, אך כאשר אני מחבר אותו במקום הצורב, בעת הפעלת המחשב אני מקבל צפצופים או שהמחשב נתקע על המסך הראשון של המחשב. נסיתי לגמפר אותו בכל דרך אפשרית / לבחור ב-BIOS שלא יזהה את הכונן... שאני מנתק את SATA ומחבר רק את IDE - עובד כמו גדול. אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  13. למה תמיד בכרטיסי SD חסר 5% מהגודל שמבטיחים ? למשל בכרטיס 1GB שקניתי יש רק 964 מגה בייט, בכרטיס 64 יש רק 61 מגה בייט...

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by .nimiking.,

מצטער על הבורות אבל אני לא מבין בזה כלום וחבל לי סתם להוציא כסף על טכנאי. אפשר בבקשה לקבל ממישהו הסבר מפורט איך מחברים דיסק קשיח חדש למחשב? ז"א, לא איך מחברים, אלא איך מתקינים אותו וכל זה. אני רוצה גם ליצור שתי מחיצות. ממה שהבנתי אמורים גם לשנות משהו על הכונן עצמו, זה נכון? ועוד שאלה, יכולה להיות בעיה עם הספק אם אני אחבר עוד דיסק או שזה לא משנה כלום? תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. Started by amisha,

בכונן C יש לי 20 GB , במאפיינים של הדיסק אני רואה שפנוי לי 2 GB בעוד שכשאני סוכם את כול הקבצים שעל הדיסק נראה שהכול תופס לי גג 5 GB , מה קרה ?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  16. שלום רב, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב. הראשון - wd שבו מותקנת מערה"פ - sata השני - maxtor ide לאחרונה המחשב שלי קפא מס' פעמים. הבעיה היתה בכונן קשיח maxtor שלא תמיד זוהה ע"י המחשב (בדקתי בביוס). ברגע שהוצאתי את הכונן קשיח maxtor המחשב פעל בצורה תקינה. לאחרונה החלטתי לחבר אותו שוב ולבצע בו בדיקות. נכון לעכשיו המחשב תמיד מזהה אותו ואינו נתקע אך כמובן אינני רגוע. שני הכוננים יושבים יחסית צמודים אחד לשני ולמרות זה - הטמ' של הwd היא 38 והטמ' של הmaxtor היא על 48!!! (לפי תוכנת HDDlife). בהנחה שהIDE שעל הלוח אם תקין וגם הכבל IDE תקין - מה יכולה להיות הבעיה ואם איזו תוכנה אתם ממליצים שאני אבדוק את הmaxtor ? או אולי לא שווה לי בכלל להסתכן ועדיף לקנות hd חדש ? תודה מראש, דודו.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by lior46,

ראיתי את האשכול של המומלצים אבל לא הבנתי איזה כדאי לקחת אני מתלבט בין ה ASUS 1814BLT ל lg GSA-H62NB והפייוניר 212DBK (אני מקווה שכלום SATA)

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by psxr,

כבר הבנתי שהיום לא כל כך משנה מה כתוב על הדיסק אלא מי יצר אותו אבל מצאתי רק חנות אחת שמפרסמת את הקוד של המדיה (לירה). מישהו מכיר חנויות שמפרסמות את המדיה קוד ? (באזור המרכז ר"ג או עם משלוחים במחיר שפוי).

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  19. אותו או את הסמסונג 500gb 7200RPM? אותו מחיר

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  20. הבעיה : אני רוצה לגבות את הנתונים שעל המחשב כמו משחקים סרטים וכדומה כולל את הוינדוס ויסטה אחר כך לפרמט תמחשב בעזרת הויסטה המגובה איך אני עושה את זה? חשבתי אולי על כיוון לקנות כונן קשיח פנימי בנוסף כדי לגבות תנתונים להעתיק כמובן גם את הויסטה להפעיל תמחשב מחדש להכנס להגדרות בביוס לשנות לכונן הפנימי ככה שיקרא תויסטה ויתקין אותה כמובן ללא קשר ל cd-rom מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. לעשות ריסטרט או לבטל? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  22. פתחתי בטעות את הטרד הזה במקום לא נכון אז עמכם הסליחה שאני פותח אותו שנית פשוט זה דחוף ואני צריך לדעת איך הכי כדאי לחלק את המחיצות של שניהם או לפחות רק את הכונן של ה 120 גיגה ועל מי להתקין את הווינדוס אני חשבתי לחלק כך: 120 לחלק ל 60 ועוד 60 40 להשאיר 40 ולהתקין את הווינדוס על ה 60 אם יש חשיבות כ"כ לסוג הכוננים אז: ה 120 הוא SATA וה 40 הוא IDE רגיל זה בסדר????

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. השאלה בכותרת תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  24. *פתחתי אשכול דומה בפורום סמארטפונים מכיוון שלא הייתי בטוח לאן הוא שייך. שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס זכרון לגלאקסי 4 דגם I-9515. קראתי קצת בגוגל וראיתי שלאנשים עם גלאקסי 4 היו בעיות לאורך זמן עם כרטיסי זכרון של sandisk או של חברות שהן לא סמסונג. האם יש אמת בדברים? השאלה העיקרית היא, קראתי שיש לוודא מה נפח האחסון המקסימלי שבו תומך המכשיר. בדקתי באתר של סמסונג וראיתי שהטלפון תומך בהרחבה של עד 64GB אבל גם הבנתי ש-64GB שייך לתקן SDXC לעומת 32GB, ששייך לתקן SDHC. ההנחה שלי היא שאם המכשיר תומך בהרחבה של 64GB הוא תומך בתקן SDXC, ואם אכן זה המצב אז למה לא ניתן להרחיב גם מעבר ל-64GB? שאלה אחרונה. קראתי…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by viper_sb,

שלום ! מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את המושגים EMC או NETAPP בעולם הSTORAGE המקצועי ?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים