עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי כונן חיצוני Hitachi EX35HDD250GB ואני רוצה להבין מה נותן לי הכפתור גיבוי מהיר. זאת אומרת את מה הוא מגבה באיזה פורמט נשמר התוכן שאותו הוא מגבה ואיך אני פותח אותו. אם יש למישהו כונן כזה או את הידע הוא מוזמן לענות, תודה מראש... ואם יש משהו נוסף לגבי הכפתור הזה אני אשמח ללמוד.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. ראיתי דיסק חיצוני שמוצע למכירה (שנסגרת עוד כמה שעות ומכאן הדחיפות), שתי שאלות: 1. כתוב שהוא "HFS formatted and ready to use with Time Machine", מחיפוש בגוגל עולה שזה מיועד למחשבים של אפל. אני משתמש בXP, עד כמה זה מסובך לפרמט אותו למה שאני צריך? 2. איך נחשבים הכוננים של verbatim מבחינת אמינות? אני יוצא מנקודת הנחה שאני לא אוכל לממש את האחריות במידה ואני אצטרך.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by orengore,

היי כמו רוב האנשים כאן, אני לא חסיד של אייבורי וKSP אך ממה שראיתי הם מוכרים את הכונן של סמנסונג, F1 הכי זול - 475 ש"ח שזה משמעותי ממה שראיתי. עכשיו, מכל האנשים שנפגעו מאייבורי, נראה לכם שיש סכנה בלקנות כונן מאייבורי או שזה נראה לכם בטוח? כלומר - רק כונן

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by sheff2k1,

אני עומד לפרמט את ההארדיסק וברצוני להשאיר עליו ג'יגות רבות של סרטים. יש לי אותם מגובים על דיסקים של DVD, אבל יקח לי אחר כך שנה להעתיק את הכל בחזרה לדיסק הקשיח. חשבתי לחלק את הדיסק שלי עכשיו לשני partiotions , כדי שאפרמט רק את C, ובפרטישן השני יאוכסנו כל הסרטים. הבעיה היא שהדיסק שלי כמעט מלא ואני לא מצליח לעשות את החלוקה עם partition magic. למישהו יש רעיון איך אני יכול לחלק את ההארדיסק לשני חלקים, כאשר כבר אין בו כמעט מקום? אולי אני בכלל יכול להתקין ווינדוס על פרטישן לא ריק?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by Fortune,

Lite-on 52 x 32 x 52 (box

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Classify,

אפשר לשים 2 הרדיסקים של SATA2? אני קונה הרדיסק ויש לי 1 של SATA2 כדאי לקנות SATA2 או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  7. מוגדר לי דיסק של 160GB המחולק C: 20GB ו- D: 140GB איך אני משנה את היחס מבלי לפרמט מחדש ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. כדאי להעיף את ה IDE הישנים כי זה תופס חשמל, מקום וגם מאט... אבל אם אני ארצה להעביר את הקבצים שיש לי מהIDE ל-SATA, לא צריכה להיות בעיה? יש עוד איזה משהו שצריך לדעת שעושים את זה?

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by ^Z^,

שלום יש לי כרגע כונן אחד, בשם C. אני רוצה למחוק רק את הווינדוס מC בלי לפרמט את הכונן, האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by Jinjis Han,

עדיין לא הספקתי להשתמש בדיסקים החדשים שקניתי של VERBATIM תוצרת טאיוואן אבל מה שכן שמתי לב שעשיתי BENCHMARK מסוים של הנרו שיש לי קפיצות ב BUFFERRATE עכשיו איך אמורים לסדר את זה? זה אמור להיות כל הזמן על 100% בעיקרון לא? קשור לזה שהצורב הוא על MASTER או על המשני ב IDE? תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by MalGano,

טוב, זה לא ממש קשור לפורום אבל יש לי שאלה לגבי חיבור ההרד-דיסק למחשב נוסף. יש לי מחשב ישן שיש בו HHD של WD ישן מאוד, אך מכיל מידע שמאוד חשוב לי (אני רוצה לפרמט). וכן יש לי מחשב חדש. ובכן, המחשבים לא מחוברים ברשת, ורציתי לדעת אם לא יהיו לי בעיות או נזקים אם אני אחבר את ה-DHH הישן למחשב החדש. הכונן הישן מפוצל ל-3 כוננים (C,D,E) ו-C מכיל מערכת הפעלה Win98SE ולעומת זאת במחשב החדש יש XPpro. עכשיו נניח אני מחבר אותו כ-Slave, איזה וינדואס ירוץ, האם יהיה איזה נזק והאם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by Gangster,

יש לי במחשב דיסק קשיח WD 160 GB Sata הורדתי את הדרביר שלו מהאתר ו המחשב לא מזהה אותו כ SATA תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by yonib5,

שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. http://www.tomshardware.com/2006/11/27/15-years-of-hard-drive-history/index.html אי אפשר להגיד שאין שינוי ביצועים.. אבל מעניין מה היה קורה אם היו משווים מעבד מלפני 15 שנה להיום...

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by x-dude,

אני מקבל אותו מחר ויש לי שאלה לגבי ההתקנה. הבעיה שני ניתקלתי בה היא : אני מקבל גם Harddisc חדש (Maxtor 80GB 8MB Buffer תגידו לי מזל טוב),אני אמור לפרמט ולהגדיר מחיצות ב Harddisc החדש,האם אני אמור לפרמט\להגדיר מחיצות כשההארד דיסק החדש מחובר לבקר? או שאני חייב קודם כל ליגמור עם הפירמוט\הגדרת מחיצות\השתלת מערכת הפעלה שההארדדיסק מחובר ללוח אם (רגיל) ואחר כך לחבר אותו לבקר? קראתי את ה manual מהאתר של Promise וישנה רק תשובה לגבי הארד דיסק שכבר קיימת בו מערכת הפעלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by bikram,

שלןם, התקנתי עכשיו windows במחשב חדש, יצרתי מחיצה לפי התפריט, שעברה פירמוט ועליה הותקן ה- windows. עכשיו כשאני מסתכל ב"המחשב שלי" אני רואה רק את חציו הראשון של ההרד דיסק (c:). צריף עזרה... תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. היי, קניתי לאחרונה את ה-NEC 3520 ואני כבר מבולבל מריבוי המדיות, אני יודע פחות או יותר איזה מדיות נחשבות איכותיות ואילו פחות מחיפוש שערכתי רוב ההמלצות היום די מזמן ושוק מדיות ה-DVD משתנה לעתים תכופות. אני מחפש מדיה DVD -\+ R (זה משנה בכלל?) לצורך צריבת משחקים וסרטים (חינמיים כמובן) שהורדתי מהרשת הבנתי ש-Maxell היא חברה לא רעה ותהיתי אם המוצר הבא משתלם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671_1678&products_id=10397 אני לא מחפש מדיות יותר מדי איכותיות, משהו פשוט אבל לא זבל

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. Started by aarbili,

היי ושלום לכולם, WD2500KS / WD2500YS מה ההבדל בינהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. יש לי דיסק קשיח שאני לא בטוח אם הוא פגום או לא ואני מעוניין להוסיף אותו למערכת שלי (במקרה והוא תקין כמובן) אם אני מחבר אותו לבד (בלי הדיסק הישן) ומתברר שהוא פגום הוא יכול לגרום נזק לרכיבים אחרים? תודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  20. ראיתי במפרטים המומלצים, שכאשר הציעו 2 דיסקים קשיחים של WS בנפח 500 ג'יגה, המיועדים ל RAID 0, היה כתוב לידם : "For Raid". אני לא מתכוון לדיסקים היקרים (RAPTORS), אלא לדיסקים רגילים, האם יש צורך בדגם מסויים, או ש FOR RAID צויין במפרט המומלץ רק לצורך הבהרה ? וע"מ להיות יותר ספציפי : 2 דיסקים קשיחים כאלה : http://www.skypc.co.il/sg_product~5000AAKS~7~0.htm יכולים להיות מחוברים ב RAID 0 על הלוח הזה : http://tms.co.il/product/3769 ? Thanks

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  21. ראיתי שבגדול מאוד מומלץ ה-640AAKS של WD רציתי לדעת אם זה הכונן הכי טוב לצרכים שלי? אני מחפש שקט בעיקר אבל אני אשמח גם לביצועים טובים. אבל בעיקר שקט. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  22. הכונן הגיע מפורמט ב FAT32. לא ראיתי סיבה לשנות את שיטת הקבצים עד שעכשיו כשאני מנסה להעביר קבצי HD לכונן, מופיעה הודעה שהקובץ גדול מדי בשביל מערכת הקבצים. האם לפרמט את הכונן לNTFS. קיימים אולי פתרונות אחרים כמו יצירת מחיצה של NTFS או דרך אחרת להעביר את הסרטים לכונן?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by דולפין 3,

הוא תומך בצריבה של DUAL LAYER?? ונ.ב מישהו יודע איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה(של שמונה וחצי GB) באזור המרכז? תודה רבה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by Drogba,

אני צריך צורב DVD עד 250 שקל . שיהיה שחור ומהיר , מהחנות - www.zigzag2000.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by E_XeQuit,

שלום, אני מחפש צורב DVD שקט למחשב HTPC. התקציב הוא עד 350 ש"ח. מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.