אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
הנה השאלות: מה המידות שלו בס"מ? כמה בערך יעלה לי הארד דיסק של 40 ג'יגה או 60 ואיפה אני יכול לקנות בארץ? הוא מתחבר גם ללוח אם של מחשב רגיל או רק למחשב נייד וצריך לבד להכין מתאם או משהו? תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני קראתי המון מאמרים, ביקורות, המלצות ות'רדים וכל מה שזה עשה זה לבלבל אותי עוד יותר יש כמה וכמה דגמים, שכל אחד נראה הטוב ביותר. יש את ה: Optiarc AD-7170A Samsung SH-S182D PIONEER DVR-111Dbk NECים למיניהם, אבל אני אשמע בעצתכם ואתרחק מהם מי הטוב מביניהם? כמה דרישות: אני לא! צריך LightScribe, אם יהיה את זה זה רק יהיה יתרון נחמד. לא! אכפת לי באיזה צבע זה, יש לי דלת על הכוננים ככה שזה לא נראה לעין. חובה שיהיה שקט ואמין! תקציב: עד 210 ש"ח בערך. יש העדפה לכך שזה יהיה מKSP אבל לא חייב. נ.ב: אני גם לא צריך DVD-RAM כ"כ בגלל שהבנתי שדרוש לשם כך דיסקים מיוחדים ככה שאני בטח לא ישתמש בזה, אבל אם כבר אני קונה צורב DVD אז אני מעוניין שיהי…
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD שהוא גם סי די כמובן עכשיו יש לו בעיה שהוא קורא חלק מהדיסקם יותר של שירים ודיסקים של DATA משחקים וכו' הוא לא קורא הוא מראה כאילו הדיסק ריק ואומר שאפשר לצרוב עליו ...!! מה נראה לכם שיכולה להיות הבעייה?? ד"א בדקתי את החיבורים והכל בסדר.. אשמח לעזה.. תודה רן!!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 320GIGA של WD,הדיסק קשיח התקלקל!!! פתחתי אותו ושלפתי את הדיסק מהקופסא,בחיבור למחשב רגיל,כדיסק קשיח רגיל הספק קופץ,בבדיקה של רב מודד,מצאתי קצר בכניסה הצהובה איפה שה 12VOLTE,בדסק קשיח הזה יש לי מידע של 150GIGA . פתחתי את הבקר של הדיסק ועדיין יש קצר גם שניתקתי אותו מהדיסק. השאלה שלי היא כזאת: יש לי במקרה דיסק קשיח אחר אבל באותו נפח 320 GIGA וההבדל היחיד זה ההבדל בגירסאות שאחד זה SE והשני זה SE16. השאלה,האם כדאי להחליף בין הבקרים של הדיסקים,זאת אומרת לקחת את הבקר של הדיסק התקין ולהחליפו בבקר המקולקל למרות ששניהם לא דומים 100%?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הכל בכותרת רק לא מעל 500 שח .. שיהיה טוב ושיתמוך בכל הפורמטים-אם אפשר קצת פירוט על פורמטים השונים.. תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 דיסקים קשיחים ואחד מהם הייתי רוצה לפצל ל-3 ג'יגה בלבד שעליו תותקן חלונות רציתי לדעת איך עוושים זאת? והאם יש אפשרות לעשות זאת ללא מחיקה של קבצים בדיסק קשיח..?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב, WD74GB RAPTOR, וWD320GB YS . מספר שאלות : מהי טמפ' עבודה נורמלית לדיסק קשיח ? אומרים שהרפטורים מתחממים הרבה יותר מדיסק קשיח רגיל אז מדוע טמפ' הרפוטר שלי יותר נמוכה (33 מעלות) מהדיסק הרגיל (36 מעלות) ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה את ה-NEC 3520 ואני כבר מבולבל מריבוי המדיות, אני יודע פחות או יותר איזה מדיות נחשבות איכותיות ואילו פחות מחיפוש שערכתי רוב ההמלצות היום די מזמן ושוק מדיות ה-DVD משתנה לעתים תכופות. אני מחפש מדיה DVD -\+ R (זה משנה בכלל?) לצורך צריבת משחקים וסרטים (חינמיים כמובן) שהורדתי מהרשת הבנתי ש-Maxell היא חברה לא רעה ותהיתי אם המוצר הבא משתלם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671_1678&products_id=10397 אני לא מחפש מדיות יותר מדי איכותיות, משהו פשוט אבל לא זבל
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, איזה הארד דיסק אתם ממליצים? Maxtor - שמעתי ממועט שהוא רועש מדי WD - אחלה של הארד דיסק Samsung - שמעתי הם דה בסט, הכי שקטים, הכי מהירים וכמובן בטח גם הכי יקרים אלה הלבטים שלי מה את אומרים אנשים ? ועוד שאלה מישהו פעם אמר שSATA זה התקן שונה למשחקים או משהו כזה... מישהו יכול להסביר? תודה רבה אנשים.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי אני לא אפרט את כל הסיפור אבל אני אסכם בזה שאין לי טכנאי שאני מכיר לכן אני עושה את הדברים בעצמי. אז ככה קודם כל, הUSB שלי של קדמת המחשב לא עובד. יש לי 2 חיבורים והם פשוט לא עובדים. אתמול כשניקיתי את המחשב ראיתי שהחוטים שמחוברים ללוח אם פשוט קרועים..אפשר קצת עזרה עם זה? מה בדיוק אני צריך לקנות ואיפה אפשר? אני רוצה פשוט 2 חיבורי USB לקדימה.. דבר שני, הכונן/צורב שלי לא מתפקד הכי טוב. יש פשוט דיסקים שהוא לא קורא..אני חושב שהוא הפסיק לקרוא כל מה שהוא לא CD רגיל אלא רק DVD אבל אני לא סגור על זה..בכל מקרה יש הרבה דברים שהוא הפסיק לקרוא. זה יכול להיות בעיה במחשב או שהכונן עצמו לא בסדר? ואם כן גם - אשמח להמלצה מה לקנות ואיפה. תודה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת BOOTVIS >> לשיפור מהירות העליה של המחשב (קיבלתי אגב הרבה המלצות עליה) מה שמוזר הוא שהתוכנה כותבת לי שה disk write caching מבוטל אצלי....למרות שבפועל בדקתי ביסודיות וראיתי שהוא לא מבוטל > כלומר ה disk write caching הוא בENABLE אצלי ... ראיתי בפורומים בחו"ל >>> שהתופעה ידועה >>> אבל לא מצאתי פיתרון עדיין http://search.fileratings.com/cache.jsp?idx=0&id=596136 1. איך יודעים אם הcaching עובד אצלי בפועל או לא? 2. יש כאלה שסוברים שלמרות שהcaching אמור לעזור למהירות העבודה >> כדאי לפעמים לבטל אותו >> כי הוא מכניס הרבה מאוד זבל של מידע משובש ובאגים ( כתוצאה מאיתחולים לא תקינים או הפסקות לא נכונות של תוכנות) -…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
דיסק שלא היה בשמש, היה שמור בתוך קופסא, יש בו משהו שצרבו לי השתמשתי בו פעם אחת, עכשיו רציתי להקליט משם משהו, ולא מצליח לי....
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איזה צורב עדיף? LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 או ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE מחיר: ¤219 אני קונה ב-IPQC
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
NEC 2510, NEC 2500 ו LG 4160, 4161, 4163 מה עדיף לקנות?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לאחרונה, הכונן הקשיח עושה רעשים כאילו הוא עובד ועובד וזאת למרות שאיני מריץ שום תוכנית ברקע, ולא, זה לא יכול להיות שמישהו משתמש בו בדרכים עוינות ,כיון שהמחשב הנ"ל לא מחובר לאינטרנט. ???
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.theregister.co.uk/2005/04/18/seagate_momentus_120gb/
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
קודם כל, אני מזמין חבילה של 5. המטרה היא טסטים של צריבות ל- PS2 ובכלל, לבדוק אם הגיבויים עובדים. האם יש איזו מדיה מסוימת שאני צריך ללכת עליה? דברים שאני צריך לדעת? אני מזמין מ- Lira.co.il. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף למחשב שלי הארד דיסק של 320GB חיצוני. יש לי שתי אפשרויות או לקנות ישר חיצוני (מה שאני פחות מעדיף) או לקנות פנימי+קופסא שזו האפשרות שאני יותר מעדיף. מטה רשומות האפשרויות. הערות: המחירים שכתובים הם דרך האתר ZAP ולכן המחיר הנמוך מבין שני הערכים הוא המחיר שניתן לקנות את הכונן. אשמח להמלצה בין ממשק SATA 2 לבין ממשק ATA/IDE - כי שמעתי שהקופסאות שמגעות לכונני SATA לא באיכות. ודבר שני, יש לי שני מחשבים בבית ולאחד מהם יש רק חיבור ATA/IDE. בקיצור, אשמח להמלצה על הארד דיסק ועל קופסא טובה, ואם המחיר הוא מחיר טוב או שיש יותר טובים. תודה מראש וחתימה טובה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, הבנתי איפהשהוא שכאשר אומרים שהדי וי די צורב כפול 4 , אין זה אומר שהוא צורב ב800K לשניה כמו בצורבים רגילים אלא היחס הוא פי 9, כלומר אם הוא כפול 4 זה כאילו הוא צורב את הדי וי די במהירות כפול 36 של סי די רגיל. האים זה נכון? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חברים אני מחפש צורב בטווח המחירים של 300-400 אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין הצורבים ומה זה הדובל הזה ומה הקטע הזה של +1 -1??? אז אשמח אם תסבירו לי מה היתרונות\חסרונות של מה שאתם ממליצים תודה..
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי... אני רוצה לעבור ללינוקס, ואני צריך לפצל תכונן...
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב מפה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=470&scat=271&tcat האם יש דרישות מיוחדות שהמחשב צריך? והאם זה משתלם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני עומד לפרמט את ההארדיסק וברצוני להשאיר עליו ג'יגות רבות של סרטים. יש לי אותם מגובים על דיסקים של DVD, אבל יקח לי אחר כך שנה להעתיק את הכל בחזרה לדיסק הקשיח. חשבתי לחלק את הדיסק שלי עכשיו לשני partiotions , כדי שאפרמט רק את C, ובפרטישן השני יאוכסנו כל הסרטים. הבעיה היא שהדיסק שלי כמעט מלא ואני לא מצליח לעשות את החלוקה עם partition magic. למישהו יש רעיון איך אני יכול לחלק את ההארדיסק לשני חלקים, כאשר כבר אין בו כמעט מקום? אולי אני בכלל יכול להתקין ווינדוס על פרטישן לא ריק?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לו ESATA ויש לי SATA 150 הראשון על מחשב פנטיום 4 32 ביט לוח MSI האם זה יעבוד (עם כבל מתאם) לא פתחתי עדיין את הכונן דגם wdg1su5000e יש USB2 וESATA
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-