אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב. הראשון - wd שבו מותקנת מערה"פ - sata השני - maxtor ide לאחרונה המחשב שלי קפא מס' פעמים. הבעיה היתה בכונן קשיח maxtor שלא תמיד זוהה ע"י המחשב (בדקתי בביוס). ברגע שהוצאתי את הכונן קשיח maxtor המחשב פעל בצורה תקינה. לאחרונה החלטתי לחבר אותו שוב ולבצע בו בדיקות. נכון לעכשיו המחשב תמיד מזהה אותו ואינו נתקע אך כמובן אינני רגוע. שני הכוננים יושבים יחסית צמודים אחד לשני ולמרות זה - הטמ' של הwd היא 38 והטמ' של הmaxtor היא על 48!!! (לפי תוכנת HDDlife). בהנחה שהIDE שעל הלוח אם תקין וגם הכבל IDE תקין - מה יכולה להיות הבעיה ואם איזו תוכנה אתם ממליצים שאני אבדוק את הmaxtor ? או אולי לא שווה לי בכלל להסתכן ועדיף לקנות hd חדש ? תודה מראש, דודו.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כבר הבנתי שהיום לא כל כך משנה מה כתוב על הדיסק אלא מי יצר אותו אבל מצאתי רק חנות אחת שמפרסמת את הקוד של המדיה (לירה). מישהו מכיר חנויות שמפרסמות את המדיה קוד ? (באזור המרכז ר"ג או עם משלוחים במחיר שפוי).
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, שלום לכולם! יש לאבא שלי מחשב קצת ישן (פנטיום 4 2.0.. אני לא כל כך יודע מה הלוח אם) ונדפק הכונן דיסקים.. ראיתי את ההמלצות הבעיה שאני לא בטוח אם זה יתאים למחשב בגלל שהוא ישן.. וחוץ מזה - אבא שלי לא באמת צריך צורב DVD וכו' (למרות שכמעט רק את זה יש בשוק).. קיצר, אשמח לעצתכם ועזרתכם והמלצותיכם אנו צריכים כונן DVD, כמה שיותר זול ופשוט שיתאים למחשב הישן.. (כמובן שאם ההבדל הוא של 20-50 שקל בין משהו ישן ומעפן לבין משהו חדש ונורמלי - כל עוד זה מתאים למחשב מבחינת חיבורים - אני מעדיף להשקיע ולקנות כבר משהו נורמלי) תודה רבה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי שני HD, אחד 80G של WD, השני 160G של Seagate. הראשון שעליו הייתה הOS, שבק חיים לפני שלושה חודשים. אני מרגיש אותו זז, אבל המחשב לא מזהה אותו. המידע בו יקר ערך לי מאוד... מה אני יכול לעשות בנדון? בשני התקנתי מערכת הפעלה לפני חודש, לאחר שהראשון שבק חיים. שבועיים אחרי זה היה לי Blue screen of death, וכשהמחשב הופעל שוב, הXP סירב לעלות. ניסיתי דרך Safe mode וכ'ו, כלום לא מצליח. חשבתי לקנות HD נוסף, בלאי שכזה..... מה איזה כונן זול מתאים, שעובד בתאימות עם הM-board הזה: http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=26 תודה ענקית! אני מרגיש אימפוטנט בלי המחשב שלי.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 ישן 450 מג"ה אני יכול להוסים לו ארד דיסק 80 גיגה או יותר בSata או בide Sata אני מתכוון להוסיף עם Convertor כל שהוא העם זה יעבוד העם צריך עידכון ביוס לפני זה תודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
*פתחתי אשכול דומה בפורום סמארטפונים מכיוון שלא הייתי בטוח לאן הוא שייך. שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת כרטיס זכרון לגלאקסי 4 דגם I-9515. קראתי קצת בגוגל וראיתי שלאנשים עם גלאקסי 4 היו בעיות לאורך זמן עם כרטיסי זכרון של sandisk או של חברות שהן לא סמסונג. האם יש אמת בדברים? השאלה העיקרית היא, קראתי שיש לוודא מה נפח האחסון המקסימלי שבו תומך המכשיר. בדקתי באתר של סמסונג וראיתי שהטלפון תומך בהרחבה של עד 64GB אבל גם הבנתי ש-64GB שייך לתקן SDXC לעומת 32GB, ששייך לתקן SDHC. ההנחה שלי היא שאם המכשיר תומך בהרחבה של 64GB הוא תומך בתקן SDXC, ואם אכן זה המצב אז למה לא ניתן להרחיב גם מעבר ל-64GB? שאלה אחרונה. קראתי…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הי לכל המבינים אשמח לקבל מידע לגבי ביצוע RAID למפרט מחשב. האם ניתן בכלל לבצע RAID בין 3 דיסקים שונים (נפחים שונים) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני קונה דיסק של של WD עם 250GB ומתלבט איך לחלוק אותו למחיצות... מה נהוג היום? אני חשבתי על מחיצה לווינדוס שתאפשר פירמוט במינימום נזק... משהו כמו 70 ג'יגה, מחיצה להורדות... נניח עוד 70 ומחיצה לקבצים של התוכנות והמשחקים משהו כמו 100 ג'יגה... מה אתם אומרים על החלוקה הזאת? אפשר לחלק בהתקנה של הויסטה?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום ראיתי הרבה באתר שאנשים מציעים צורבים של DVD במחיר של 300 שקל פלוס.... נכנסתי לאתר של KSP וכתוב שם COMBO שלפי מה שהבנתי זה גם צורב DVD וגם צורב רגיל... למה לא מציעים אותו אם הוא גם זול יותר וגם צורב רגיל וגם DVD? תודה מראש 2יי 2ייי
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אם אפשר להכניס יותר נפח בתקציב אז -בכיף תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, ההארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים אבל אני ממש מבולבל אני לא יודע אם הם היו קודם או לא...זה רעשים ממש חלשים הייתי צריך לפתוח את המארז כדי לשמוע אותם טוב לעומת זאת את ההארד דיסק השני שלי אני לא שומע זה לדעתכם מעיד על זה שבקרוב ההארד דיסק יילך ? עשיתי בדיקה ב-hdtach http://img453.imageshack.us/img453/3603/hd8wj.jpg הנתונים נורמליים? זה שהוא לוקח 8 אחוז מהמעבד זה נורמלי ? ??? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שמעו, היה לי סיסמה ב Windwos למשתמש הראשי. עכשיו, הווינדוס קצת נפגם, אין לי איך לגשת אליו. לכן חיברתי את ההארדיסק עם הווינדוס הדפוק להארדיסק אחר כדי להוציא דרכו את החומר מההארדיסק עם הווינדוס הדפוק. בקיצור, נכנסתי ל: C:\Documents and Settings\user והוא לא נותן לי להכנס לתיקיה User, הוא אומר שלתיקיה זו יש סיסמה (כלומר: הסיסמה למשתמש בווינדוס) איך אני פותח את התיקיה עם הסיסמה? אני זוכר את הסיסמה.. אני רק לא רואה שם אפשרות לפתיחת סיסמה..
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי חברים, שאלה קטנה - האם ניתן לשלב שני הארדיסקים אשר ישמשו כ-RAID 1 למטרת גיבוי ועוד הארדיסק 1 עצמאי שיתפקד בנפרד לנתונים פחות חשובים? במידה וכן, האם צריך לבצע משהו בחומרה כדי להגדיר זאת ? נדב
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
צרבתי מוזיקה רגילה לא mp3 לא כלום דיסק רגיל בnero בקיצור לא נעלתי את הדיסק השארתי אותו פתוח כדי להכניס שירים בעתיד בקיצור עכשיו אחרי הצריבה לא שומעים כלום שום מערכת לא מזהה אותו עכשיו אמרו לי שדיסק של מוזיקה אסור להשאיר פתוח ועכשיו אין לי שמץ של מושג איך נועלים את הדיסק ופה אני צריך את עזרתכם חברים תודה לכל העוזרים הנה תמונה איך שעשיתי את הצריבה:
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
פירמטתי בטעות את הארד דיסק הלא נכון (SAMSUNG 120G) ועכשיו כל הקבצים החשובים שלי נעלמו ניסיתי עם התוכנה R-Studio ולא בנתי איך אני משחזר! מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם ניתן לגשת לקבצים בשאר הדיסקים הפיזיים במערך?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי עד כמה ניתן לסמוך על dvdrw בתור מדיית גיבוי? (של verbatim) המטרה שלי היא פעם בחודש למחוק את המידע ולהעתיק אליו קבצים מעודכנים הגיבוי הזה הוא גיבוי לגיבוי שנמצא אצלי בדיסק הקשיח והמטרה שלי היא להכין שני DVDRW כאלה כל פעם מה דעתכם? האם יש הגבלת מחיקה/כתיבה על מדיות כאלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מחפש DOK עם מערכת U3 שעובדת גם ב XP וגם ב VISTA החדש של Sandisk לא נראה לי, ככה שהוא לא בא בחשבון חשבתי על Sandisk Cruzer Titanium אבל קראתי שיש בעיה עם חיבור ל VISTA ושצריך Firmware עדכני יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הצורבים הנ"ל, שניהם מיוצרים ע"י LG. האם יש הבדל משמעותי ביניהם חוץ מה-Lightscribe (מה זה בכלל?)? איזה צורב יותר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לכוננים קשיחים למערך רייד אני צריך שכל אחד יהיה 250 גיגה בייט חשבתי על ווסטרן דיגטל רייד רדי אבל הבנתי שהם 8 מ"ב קאש ויש כבר 16מ"ב
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
הכל בכותרת רק לא מעל 500 שח .. שיהיה טוב ושיתמוך בכל הפורמטים-אם אפשר קצת פירוט על פורמטים השונים.. תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי לדיסקים קשיחים? הדיסקים הקשיחים שלי הם: סמסונג 160JJ והטמפרטורה שלו לפי אוורסט 44 מעלות וסטרן 250 2500YS והטמפרטורה שלו 41 מעלות סיגייט 500 גיגה 32 מגה באפר והטמפרטורה שלו 39 מעלות האם זה נורמלי והאם אוורסט מדייקת בבדיקה שלה.מבחינת המארז יש לי מקום ל-5 דיסקים קשיחים אבל כמובן שאחד חייב להיות צמוד לשני פשוט מבחינת איך שהם יושבים במארז והפתרון היחיד הוא לרכוש מגירה פנימית לדיסק קשיח בחיבור SATA.אני יכול לציין שהדיסקים עובדים מצויין ולא נתקלתי בשום בעיה של איטיות וכאלה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
hello. i have an old empty hd with 2-3 par. and i want to clear all the partitions,that it will be an empty hd,like new. how can i do it? tnx sry 4 my lazy english
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לאחרונה, הכונן הקשיח עושה רעשים כאילו הוא עובד ועובד וזאת למרות שאיני מריץ שום תוכנית ברקע, ולא, זה לא יכול להיות שמישהו משתמש בו בדרכים עוינות ,כיון שהמחשב הנ"ל לא מחובר לאינטרנט. ???
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-