אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
ראיתי צורבים והיה עלהם סימן מינוס ופלוס רציתי לשאול למה משמש פלוס ?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני צורב לאחרונה בנרו כבר כמה דיסקים, הוא מתחיל לצרוב ואז הוא רושם לי למעלה כזה הערות עם איקסים אדומים בתיבה של הערות (איפה שהוא רושם בצריבה שהוא התחיל לצרוב, על הכמה הוא צורב וכל זה) והוא רושם שמה אחרי כמה דקות שיש סקטורים פגומים... ככה דפק לי איזה 5-6 דיסקים (פעם אחת חיכיתי עד הסוף שהוא יגמור, הוא עשה את הסקטורים האלה ואחרי חצי שעה הוא עצב את הצריבה בERROR). היום ניסיתי לצרוב דיסק דיוידי ולא הצליח (צרבתי אותו על מהירות 2.4 ואחרי 40 דקות הוא לא סיים אותו, ותמיד במהירות הזאת הוא היה עושה לי תדיסק ברבע שעה), וגם לפני כמה ימים הוא דפק לי 2 רגילים... יש לי את הצורב בין שנתיים לשלוש, צורב של פיליפס... יש מצב שהצורב הלך? אוליי אני יכול לתקן אותו? תודה רבה לכולם...!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה המוצר המומלץ היום שמספר מקסימום נפח לשקל. רצוי להתחיל מ-300 ולגלוש ל-400 רק אם צריך.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אחרי החשיפה שוברת השיאים של Seagate, שתי שחקניות ממהרות להעלות את הרף לרמה גבוהה עוד יותר באמצעות נפחים אימתניים בתצורת 2.5 אינץ' מינימלית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.hothardware.com/Articles/FourWay-SSD-RoundUp-OCZ-Super-Talent-Mtron/ הסיכום פה: http://www.hothardware.com/Articles/FourWay-SSD-RoundUp-OCZ-Super-Talent-Mtron/?page=9
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי HD עם חיבור SATA2, אני רוצה לחבר את ה-HD הישן שלי שהוא IDE, אך כאשר אני מחבר אותו במקום הצורב, בעת הפעלת המחשב אני מקבל צפצופים או שהמחשב נתקע על המסך הראשון של המחשב. נסיתי לגמפר אותו בכל דרך אפשרית / לבחור ב-BIOS שלא יזהה את הכונן... שאני מנתק את SATA ומחבר רק את IDE - עובד כמו גדול. אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קודם כל, אני מזמין חבילה של 5. המטרה היא טסטים של צריבות ל- PS2 ובכלל, לבדוק אם הגיבויים עובדים. האם יש איזו מדיה מסוימת שאני צריך ללכת עליה? דברים שאני צריך לדעת? אני מזמין מ- Lira.co.il. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
חשוב שיהיה אמין . אני מעדיף אחד ללא חיבור לחשמל אבל לא על חשבון אמינות. תודה למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב בן 3 עם דיסק 80GB. אני צריך עוד דיסק. מה עדיף להוסיף לו דיסק ATA פנימי (הלוח לא תומך SATA) או לקנות דיסק חיצוני USB? אני שואל כי אם אני קונה ATA פנימי אז הוא כבר לא ישמש אותי במשחב הבא, מפני שהוא ATA. חיצוני יוכל לעבור. הפנימי שחשבתי הוא HD400LD Samsung, עולה 500 ש"ח (ועוד הרכבה בטח יעלה סה"כ 600 שח), והחיצוני הוא WD MY BOOK ESSENTAIL WDG1U5000E עולה 700 ש"ח. מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איך הצורבי SATA של philips? אני שואל בגדול איך הם לא על דגם ספציפי
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שימו לב שבחישוב מהיר יוצא כי חסר לי 8 גיגה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ובכן ציינתם בסוף הכתבה בין החסרונות שהדיסק הקשיח אינו זמין בארץ. ובכן רק רצית אולי לתקן זאת ולומר כי הדיסק כן זמין בארץ ואני אישית אף לפני מספר שבועות רכשתי אותו עבור הנייד שברשותי. רכשתי אותו ברשת באג שקונים זאת מ ח.י. מחשבים.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש עם Maxtor 120GB S-ATA רציתי לדעת איזה\כמה מחיצות כדאי לשים בו, אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינרנט... חשבתי על מחיצה קטנה של נגיד 10GB או משהו בשביל הווינדוס וכל השאר רגיל בשביל סרטים, מה אתם אומרים? אין לי שום מושג בנושא הזה דרך אגב, פשוט שמעתי איפה שהוא את הביטוי מחיצות לדיסק קשיח וזה מה שאני חושב הכוונה...
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי 3520A והוא קורא את הדיסקים במהירות מקסימלית, כאשר ברור לי שאין שום צורך(כונן איטי ישן שלי קורא לאט והכל בסדר). האם זה נורמלי, והאם גם צורבים אחרים מתנהגים ככה? יש הסבר לזה? עריכה: קיבלתי את התשובה ממישהו אחר, ומי שזה מעניין אותו: משתמשים ב nero drive speed שבא עם תוכנת הצריבה..אפשר להגדיר שם מהירות של כל כונן לדיסקים של DVD ורגילים בנפרד...
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק 200 גיגה כמחיצה אחת NTFS , עכשיו אני רוצה להפריש מזה 30 גיגה שיהפוך לUNPARTITIONED SPACE בלי לאבד את המידע, אפשרי? אני יודע שאפשר לעשות את זה, השאלה היא בקשר למידע שיאבד. אני חושב שאי אפשר לעשות את זה. מכירים דרך ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ברשותי M4 בנפח של 128GB,הוא בשימוש כבר כ-4-5 חודשים,ביצועים מעולים למרות שאני על SATA2. יש דרך לסחוט עוד קצת ביצועים על SATA2?עשיתי את מה שיש במדריך של הSSD באתר,עדכון קושחה יעזור בשיפור ביצועים?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי לשאול. קנינו מחשב חדש, ובקיצור, הצורב שלנו הוא צורב של LG [גם של DVD וגם של מוזיקה רגילה, אבל זה לא הענין]. הדיסקים שצרבתי [לא MP3, אלא רגילים], לא מסכימים להתנגן במערכת שלי [או לחילופין במערכת של הצבא]. במערכות סטריאו אחרות [לדוגמא, באוטו או במע' של אחותי] לעומת זאת הוא כן מתנגן. מה עלולה להיות הסיבה? ואיך לעזאזל אני פותרת את זה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רכשתי היום 25 דיסקים של TDK ב56 שקלים. רציתי לדעת , איך TDK ? הם ישמרו לי להרבה שנים? עוד שאלה,באיזה אמצעי אכסון לדיסקים אתם הכי ממליצים לי להשתמש? קופסאות עבות\דקות\מעטפות\צדפות? העיקר שלא יכנס אבק,ובלי שריטות כמובן. שיר.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף הארדיסק למחשב שלי, יש לי לוח-אם intel D845EBG2 עם חיבור IDE. איזה הארדיסק יתאים לי מהחנויות KSP ו NOA ? אם אפשר דגמים של 120 של 160 ושל 80 . ויש אולי מדריך איך מחברים הארדיסק בחיבור IDE ? או שזה לא בעיה?. ואיך מגדירים אותו בוינדוס כ slave? תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
איזה מהם טוב יותר להתקנת windows (בשביל בוט מהכונן)? איזה מהם טוב יותר בקריאת תקליטורים?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי 2 HD של Hitachi deskstar אחד 160 שאני רוצה להוסיף למחשב ישן עם HD 40GB IDE ועוד אחד של 500 שאני רוצה להוסיף למפרט שבצד באיזה פינים אני צריך לשים את הג'מפרים כדאי שישמשו כסלייב ? לא הבנתי מה זה 15 ו-16 HEADS http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/4DD4DCCA11DE5EB186256D6A0061C8A8/$file/Installposter.pdf [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בעל כונן HDD של 80GB, עם חיבור SATA. (דגם מלא במפרט) עקב מצוקת מקום חשבתי לקנות HDD נוסף, של 320GB בשביל ההורדות. לאחר שאופציית הדיסק החיצוני ירדה מהפרק בשל העלויות, חשבתי לקנות את WD3200KS, אז כמה שאלות לגביו: דבר ראשון, מישהו התנסה בו ויכול להגיד איך הוא מבחינת ביצועים ושקט? דבר שני, נניח שאני מחבר אותו ככונן SLAVE על מנת שרק תוכנות מותקנות יהיו על הכונן MASTER וכל ההורדות ישבו על הSLAVE, יש איזשהי בעיה עם הפרמוט? אני פשוט זוכר דיבורים על התקנה של דרייבר מיוחד כל פעם שמפרמטים כונן SATA2. תודה, עידו
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
התקנתי SSD SAMSUNG 840 250GB התקנתי עליו ווינדאוס חדש ואחר כך את תוכנת samsung magician ושמתי לב שתחת הלשונית over provitioning אני מקבל את ההודעה מודגשת באדום NOTE: Using a RAW partition may cause damage to your data
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בכונן של הוינדוס שלי © רשום ש-8 ג'יגה תפוסים, אבל שאני בודק את כל הגודל של הקבצים שם אני רואה שהם שוקלים 4 ג'יגה.. ניסיתי לנקות עם CCLEANER ו-WINDOW WASHER ולא עזר.. מה תופס לי עוד 4 ג'יגה!?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-