עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by zman188,

ניסיתי לצרוב dvd+rw בעזרת nero 6 וקבתי הודעה שהוא לא מצליח could not preform start of disk-at-once ניסיתי להתקין nero7 אבל זה לא עזר וקיבלתי אותה ההודעה. לצרוב dvd-rw אין לי בעיה - אז מה עושים ,ף למה זה קורה תודה מראש למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. Started by .nimiking.,

מצטער על הבורות אבל אני לא מבין בזה כלום וחבל לי סתם להוציא כסף על טכנאי. אפשר בבקשה לקבל ממישהו הסבר מפורט איך מחברים דיסק קשיח חדש למחשב? ז"א, לא איך מחברים, אלא איך מתקינים אותו וכל זה. אני רוצה גם ליצור שתי מחיצות. ממה שהבנתי אמורים גם לשנות משהו על הכונן עצמו, זה נכון? ועוד שאלה, יכולה להיות בעיה עם הספק אם אני אחבר עוד דיסק או שזה לא משנה כלום? תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. Started by psxr,

כבר הבנתי שהיום לא כל כך משנה מה כתוב על הדיסק אלא מי יצר אותו אבל מצאתי רק חנות אחת שמפרסמת את הקוד של המדיה (לירה). מישהו מכיר חנויות שמפרסמות את המדיה קוד ? (באזור המרכז ר"ג או עם משלוחים במחיר שפוי).

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. אותו או את הסמסונג 500gb 7200RPM? אותו מחיר

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by R_G,

אהלן, שלום לכולם! יש לאבא שלי מחשב קצת ישן (פנטיום 4 2.0.. אני לא כל כך יודע מה הלוח אם) ונדפק הכונן דיסקים.. ראיתי את ההמלצות הבעיה שאני לא בטוח אם זה יתאים למחשב בגלל שהוא ישן.. וחוץ מזה - אבא שלי לא באמת צריך צורב DVD וכו' (למרות שכמעט רק את זה יש בשוק).. קיצר, אשמח לעצתכם ועזרתכם והמלצותיכם אנו צריכים כונן DVD, כמה שיותר זול ופשוט שיתאים למחשב הישן.. (כמובן שאם ההבדל הוא של 20-50 שקל בין משהו ישן ומעפן לבין משהו חדש ונורמלי - כל עוד זה מתאים למחשב מבחינת חיבורים - אני מעדיף להשקיע ולקנות כבר משהו נורמלי) תודה רבה מראש (:

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by אלעד ת.,

בבקשה, אם מישהו יוכל לענות לי קצת בסבלנות. 1. לא מזמן קניתי מחשב, די חזק, עם צורב דיוידי NEC 3520 ?(השחור, הנפוץ, אני לא זוכר בדיוק את הדגם) למען גיבוי אוסף דיוידים פרטי שיש לי. אז הלכתי, ובהמלצה קניתי חבילת DVD-R של ריטק. צרבתי קצת דאטה, צרבתי קצת מוזיקה, הכל הלך טוב ויפה. אמרו לי שאי אפשר לגבות כל דיסק, כי 8 גיגה לא יכנסו לי בתוך דיסק רגיל. בסדר. אז הצלחתי לגבות דיסק אחד, שכנראה היה פשוט לגיבוי, ושלא תפס שטח כל כך גדול. דיסקים אחרים כבר לא הצלחתי בכלל, אפילו לא את החתונה של אחי שצרובה על דיוידי התפריט נצרב, וגם ההתחלה, ואז זה נתקע. ואפילו להעתיק למחשב אי אפשר. מאיפה מתחילים? מה אני צריך להוריד? איזה מדריכים יש בלי לבלבל לעצמי את השכל? פשוט צעד צעד, בעברית צחה, או באנגלי…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

יש לי שני כוננים קשיחים של מאקסטור. אחד 60GB 7200 והשני 120GB 8M ואת הלוח: Abit IT7-Max2. איך כדאי לחבר אותם ? על בקר הרייד או רגיל ? ואת איזה כונן איפה ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  8. היי!, יש ברשותי מחשב R50E IBM , קניתי לו הרדיסק חדש, התקנה פיזית היא מאוד פשוטה אפילו אין צורך במברג. הבעיה היא שאני צריך לפרמט את הכונן החדש לתקן ACCESS IBM ואת זה אני לא יודע לעשות. IBM רוצים על זה 250 ש"ח, אני קמצן מידי. מצאתי באינטרנט את המאמר הבא: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-55165 אבל לא בטוח עד כמה זה מה שאני צריך. מישהוא יכול לעזור לי בנושא? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by arche,

שלום יש לי בעיה בצריבה. יש צורב DVD מדגם: LITE-ON DVDRW SOHW-1693S אני לא מצליך לצרוב על CD רגיל כלום לא מוזיקה,לא DATA וכ"ו. אבל סרטים על דיסקים של DVD כן יכול(כול מה שקשור לדיסקים של DVD הכול צורב) (תוכנת צריבה NERO 7) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. Started by coolmeen,

שלום , יש לי שני הארדיסקים ואני רוצה לחבר אותם, כיצד אני מחבר אותם ?raid?בבקשה הסבר

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה להארדיסק בנפח מינימלי של 500GB שיהיה כמה שיותר שקט ומהיר. השקט בעדיפות על המהירות. צריכת ההספק לא רלוונטית. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by חוזליטו,

שלום! ברצוני לקנות כונן קשיח חיצוני, לצרכי גיבוי ל-4 מחשבים. 3 מהם סטנדרטים, 2 נייחים, 1 נייד, עם ווינדוס XP. המחשב הרביעי (החשוב ביניהם..) הוא ישן למדי. מערכת ההפעלה שלו היא Windows 98, אך יש לו יציאת USB. דרישות נוספות שלי מהכונן - נפח ממוצע (150 - 300 ג'יגה יספיקו, אין צורך ביותר), מחיר סביר (מספר מאות שקלים). שאלתי נחלקת ל-2: 1. איזה כונן עלי לקנות אשר יוכל להתחבר אל המחשב הישן, עם ווינדוס 98? 2. כיצד אני מבצע את החיבור בין הכונן אל המחשב? אני מניח שנדרש לחבר כבל USB, מן הסתם, אך האם נדרש בנוסף גם לבצע איזשהו שינוי בהגדרות המחשב? התקנות מיוחדות? דרייברים? אודה מאוד לעוזרים - כרגע אין לי שמץ של מושג איך אני פותר את העניין הזה... חוזליטו.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  13. צרבתי מוזיקה רגילה לא mp3 לא כלום דיסק רגיל בnero בקיצור לא נעלתי את הדיסק השארתי אותו פתוח כדי להכניס שירים בעתיד בקיצור עכשיו אחרי הצריבה לא שומעים כלום שום מערכת לא מזהה אותו עכשיו אמרו לי שדיסק של מוזיקה אסור להשאיר פתוח ועכשיו אין לי שמץ של מושג איך נועלים את הדיסק ופה אני צריך את עזרתכם חברים תודה לכל העוזרים הנה תמונה איך שעשיתי את הצריבה:

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי ד.קשיח 200GB בתצורת SATA וכרגע קיבחתי דיסק קשיח נוסף בתצורת IDE אם אני יחבר אותו האם זה לא יאט לי את המחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. Started by aloneg,

אני רוצה לקבל המלצה על איזה הארד דיסק חיצוני(חברה ודגם) הכי כדאי לי לקנות, אני מחפש משהו זול יחסית ולא בנפח גדול - 320 GB מקסימום, הייתי הולך על 250, אבל הם כבר לא זמינים ממה שאני הבנתי. בנוסף האם ה-320 GB הוא פלטה אחת, מה שעושה אותו ליותר אמין???

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by bears,

יש לי כונן ישן של מקסטור,IDE,עליו הווינדוס(ויסטה 64),ועוד כונן SATA של WD. המחשב נורא רועש,אני מאמין שזה מהIDE,אבל לא בטוח. בכל מקרה לוקח זמן עד לפתיחת קבצים,יכול להיות שבגלל שהוא IDE העבודה במחשב איטית ורועשת יותר? קראתי את הכתבות על ההבדל בינהם,אבל עדיין,לא ממש ברור,אם רק באופן תיאורטי הSATA יותר מהיר,אז אין ממש הבדל בינהם,מבולבלים?גם אני ..חח אז,למה איטי ורועש?

17. Started by JHONLEV,

http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=358&cat=3700 מה זה? ומאיפה קונים צורב מתאים וכמה הצורב עולה?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  18. שלום לכולם, רציתי לשאול כמה שאלות ברשותכם. 1) מה קצב העברת הנתונים לשניה של פיירוויר? 2) מה קצב העברת הנתונים לשניה של USB 2 ? 3) מה יותר מהיר, IDE או SATA 2 ? 4) כיצד נראים החיבורים והכבלים של SATA ו-IDE ? 5) האם משתלם יותר במחשב המיועד למשחקים להתקין סקאזי במקום כונן קשיח רגיל? 6) אם כן, יש למישהו מדריך התקנה לכונן כזה? 7) האם הפרש של מאה שקל בין שני כוננים של 500GB חיצוניים, כשההבדל היחיד בינהם הוא חיבור פיירוויר, הוא לגיטימי? 8) האם מישהו מכיר תוכנה חינמית (או לא ) לעידכון אוטומטי של כל הדרייברים במחשב? בתודה מראש על התשובות, ליאור.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. Started by BlackShadow,

תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by zgd,

שלום לכולם, יש לי שרת בבית מזה כבר 4 שנים. והוא עובד 24/7 אני מגבה איתו לקוחות + צופה בסרטים דרך סטרימר, מוריד קבצים, מבצע התקנות, מגבה את המחשבים הבייתיים, מוריד קבצים, שומע שירים באוטו דרך האינטרנט ועוד הרבה.... החלטתי לשדרג אותו, ובתור התחלה אני רוצה לשדרג את כל מערך האחסון שלו. כיום יש לי איזה 6 דיסקים קשיחים, כל אחד בגודל אחר, חלק מחוברים ללוח M, וחלק לכרטיס RAID בPCI. אני רוצה להתחיל בשדרוג של האחסון שלו, כי זה הדבר שהכי חשוב לי. חשבתי על להתחיל בכרטיס RAID חדש וליצור מערך קטן, אולי mirror של 2TB, ואח"כ להגדיל אותו עם הזמן.... מה אתם אומרים? מה כדאי לי לקנות? כי אני לא מבין כל כך בטכנולוגיה החדשה כמו SAS ו SSD... האם כדאי לי לקנות כרטיס RAID חדש ודיסקים קשיחים 24/7 …

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. 200GB SATA WD, שתי מחיצות, כל אחת חצי כמות מפורמטות על NTFS. בכל אופן, חשוב לי שהמחיצה עם WINDOWS תקרא C והשנייה D ועכשיו המצב הפוך לאחר פירמוט והתקנה חדשה של המערכת. מה שקרה זה שלאחר שמחקתי את אחת המחיצות בזמן התקנת XP PRO, המחיצה השנייה "גנבה" לה משום מה את השם. האם יש דרך להחליף את השמות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by gab1234,

יש לי צורב NEC 3500 חדש ואני רוצה לצרוב CD (!)...והוא לא נותן לי !!! הוא נותן לי הודעה שגיאה : " POWER CALIBRATION ERROR " או משהוא כזה. מה זה יכול להיות ???

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  23. אני הולך להתקין שרת עם RAID-Z2 ותוהה אם זה אפשרי. תודה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by arkady,

היי, יש לי את הצורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N מחברת LG. השאלה שלי היא האם הוא מסוגל לצרוב Dual Layerd DVD`s או לא. תודה :-)

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  25. שלום, אני רוצה להוסיף למחשב שלי הארד דיסק של 320GB חיצוני. יש לי שתי אפשרויות או לקנות ישר חיצוני (מה שאני פחות מעדיף) או לקנות פנימי+קופסא שזו האפשרות שאני יותר מעדיף. מטה רשומות האפשרויות. הערות: המחירים שכתובים הם דרך האתר ZAP ולכן המחיר הנמוך מבין שני הערכים הוא המחיר שניתן לקנות את הכונן. אשמח להמלצה בין ממשק SATA 2 לבין ממשק ATA/IDE - כי שמעתי שהקופסאות שמגעות לכונני SATA לא באיכות. ודבר שני, יש לי שני מחשבים בבית ולאחד מהם יש רק חיבור ATA/IDE. בקיצור, אשמח להמלצה על הארד דיסק ועל קופסא טובה, ואם המחיר הוא מחיר טוב או שיש יותר טובים. תודה מראש וחתימה טובה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.