אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הכנסתי mini cd לכונן והוא מזהה אותו כריק ושאני יכול לצרוב עליו (למרות שהוא לא ריק..) במחשב אחר עם אותו כונן בידיוק התוכן של הmini cd מזוהה.. מה הקטע? בדקתי וניסיתי להכניס לכונן הבעייתי דיסק אחר והוא זיהה אותו
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי מערכת מדיה סנטר ושמתי בתוכה את seagta 500gb 32mb אחרי מספר ימים והפסקת חשמל אחת כל פעם שאני מפעיל את המחשב קופצת לי הודעה: "וינדוס זיהה תקלה בדיסק קשיח" ושצריך לגבות את הדיסק ולהחליף אותו או לתקן. אבל הוא פועל בלי בעיות!! עשיתי לו סריקה בhd tune והכל יצא ירוק עשיתי גם סריקה של וינדוס ולא דווח על בעיות מיוחדות אבל זה עדיין קופץ כל הפעלה מה לעשות???????????.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
על איזה מדיות ועם איזה צורב?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב. הראשון - wd שבו מותקנת מערה"פ - sata השני - maxtor ide לאחרונה המחשב שלי קפא מס' פעמים. הבעיה היתה בכונן קשיח maxtor שלא תמיד זוהה ע"י המחשב (בדקתי בביוס). ברגע שהוצאתי את הכונן קשיח maxtor המחשב פעל בצורה תקינה. לאחרונה החלטתי לחבר אותו שוב ולבצע בו בדיקות. נכון לעכשיו המחשב תמיד מזהה אותו ואינו נתקע אך כמובן אינני רגוע. שני הכוננים יושבים יחסית צמודים אחד לשני ולמרות זה - הטמ' של הwd היא 38 והטמ' של הmaxtor היא על 48!!! (לפי תוכנת HDDlife). בהנחה שהIDE שעל הלוח אם תקין וגם הכבל IDE תקין - מה יכולה להיות הבעיה ואם איזו תוכנה אתם ממליצים שאני אבדוק את הmaxtor ? או אולי לא שווה לי בכלל להסתכן ועדיף לקנות hd חדש ? תודה מראש, דודו.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש הארדיסק של 80 GB שתומך בNCQ ובSATA2 ובRAID0 מהירות רגילה של 7200סלט
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
בבקשה, אם מישהו יוכל לענות לי קצת בסבלנות. 1. לא מזמן קניתי מחשב, די חזק, עם צורב דיוידי NEC 3520 ?(השחור, הנפוץ, אני לא זוכר בדיוק את הדגם) למען גיבוי אוסף דיוידים פרטי שיש לי. אז הלכתי, ובהמלצה קניתי חבילת DVD-R של ריטק. צרבתי קצת דאטה, צרבתי קצת מוזיקה, הכל הלך טוב ויפה. אמרו לי שאי אפשר לגבות כל דיסק, כי 8 גיגה לא יכנסו לי בתוך דיסק רגיל. בסדר. אז הצלחתי לגבות דיסק אחד, שכנראה היה פשוט לגיבוי, ושלא תפס שטח כל כך גדול. דיסקים אחרים כבר לא הצלחתי בכלל, אפילו לא את החתונה של אחי שצרובה על דיוידי התפריט נצרב, וגם ההתחלה, ואז זה נתקע. ואפילו להעתיק למחשב אי אפשר. מאיפה מתחילים? מה אני צריך להוריד? איזה מדריכים יש בלי לבלבל לעצמי את השכל? פשוט צעד צעד, בעברית צחה, או באנגלי…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים של מאקסטור. אחד 60GB 7200 והשני 120GB 8M ואת הלוח: Abit IT7-Max2. איך כדאי לחבר אותם ? על בקר הרייד או רגיל ? ואת איזה כונן איפה ?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בצריבה. יש צורב DVD מדגם: LITE-ON DVDRW SOHW-1693S אני לא מצליך לצרוב על CD רגיל כלום לא מוזיקה,לא DATA וכ"ו. אבל סרטים על דיסקים של DVD כן יכול(כול מה שקשור לדיסקים של DVD הכול צורב) (תוכנת צריבה NERO 7) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי הרדיסקים 1 של wd 120g 2 של Maxtor 250g אם תצטרכו דמים מדויקים תגידו לי, אכשיו אחד מהם עושה פול רעשים כאלה וזה בטוח אחד מהם זה לא מאורר ולא כלום אז בדקתי בתוכנה speed fan בשלונית smart ועשיתי שמה בידקת live באינטרנט וזה הראה שלי שבהארד דיסק של ה120 97% תקין וה250 92% האם זה תקין לממש אחריות ואיזה מהם לא בסדר ואם יש לכם תוכנות בדיקה להאד דיסק אני אשמח עריכה:זה האתר של הבדיקה http://www.hddstatus.com/hdrepanalysis.php
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לשאול. קנינו מחשב חדש, ובקיצור, הצורב שלנו הוא צורב של LG [גם של DVD וגם של מוזיקה רגילה, אבל זה לא הענין]. הדיסקים שצרבתי [לא MP3, אלא רגילים], לא מסכימים להתנגן במערכת שלי [או לחילופין במערכת של הצבא]. במערכות סטריאו אחרות [לדוגמא, באוטו או במע' של אחותי] לעומת זאת הוא כן מתנגן. מה עלולה להיות הסיבה? ואיך לעזאזל אני פותרת את זה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
יש לנו כמה מחשבים וחשבתי לייצר לכולם ביחד גיבוי אחד באמצעות external USB disk. לכל מחשב צריכה להיות bootable partition + image שממנו אפשר יהיה לשחזר דיסק דפוק. הבעיה - האם ניתן לבצע boot מדיסק על usb ? אני לא מכיר אופצית bios כזו. דיסק חיצוני כזה היה בקלות מחזיק כמה דיסקים מכווצים.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי 160GB בהרד דיסק אחד ויש לי כמה שאלות.. אם אני מוסיף עוד 160GB אז מה צריך לעשות אחרי שאני מחשב אותו למחשב???אני יצטרך לפרמט את ההרד דיסק הקודם או משהו? להתקין על החדש מערכת הפעלה? או שפשוט יתווסף לי עוד 160 והכל יהיה כמו שהיה לפני? ועוד משהו.. אני יכול להוסיף את ה-160 ושיהיה לי הכל ב-C (בלי לפצל..) כי עכשיו יש לי את כל ה160 ג'יגה בכונן אחד ואני רוצה פשוט להוסיף עוד שיהיה לי 320 בכונן אחד? ועוד שאלה אחרונה.. מה ההבדל בין דיסקים קשיחים? לדוגמא אני לוקח אחד 80GB של סמסונג או 80GB של WD... מה יהיה ההבדל ביניהם?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s800d האם מישהו יכול לתת לי קישור ,או להפנות אותי לאתר שבו אוכל לייצר דיסקט דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רק להזכיר עוד אתר סופר רציני חוץ מ CD FREAKS: EDITOR'S CHOICE לBENQ1640 ציון כולל 9, ציון ביצועים 9 http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=270&page=Conclusion BEST BUY ל NEC 3540 ? ציון כולל 8, ביצועים 8 http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=271&page=Conclusion ל 4167LG ציון כולל 9, ציון ביצועים 8 http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=276&page=Conclusion לסוני האחרון 810 (BENQ 1640): ציון כולל 9, ציון ביצועים 9 http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=273&page=Conclusion מכסחת את הפיוניר 100 (גירסת הריטייל של ה 110), בניגוד ל CD FREAKS שנתנה לו SAFE BUY כולל 7, ביצועים 5 http://www.cdrlabs.com…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1. ממה נובע ההבדל במהירות בין ROM לRAM? 2. האם דריבר מזהה אם רכיב החומרה שהוא אחראי עליו נמצא המחשב ותקין לדו' כרטיס מסך, כרטיס רשת וכו'? TODA
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש בפורום כדי להחליט איזה הארדיסק 320GB 16MB SATA2 עדיף הWD או הSEAGATE ומרוב דעות אני כבר לא מבין. :s05: האם יש פה מישהו שעובד איתם ויכול להמליץ על אחד או להזהיר מבעיות? חשוב לי בעיקר שיהיה שקט.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הי, קיבלנו לחברה 10 דיסקים של הדרכה (אנחנו משווקים מערכת תוכנה ואלו מדריכים למשתמש למודולים השונים) ,כל אחד מהם עלה הון (כמה מאות דולרים). אחד כבר נשבר כי מישהו ניסה להוציא אותו בכח מהקופסא. אנחנו רוצים לגבות אותם, צריבה רגילה לא הצליחה, כמו כן CDCLONE, עם התוכנה BLIND CD הצלחנו לצרוב, אבל זה עבד רק על המחשב איתו צרבנו. תוכנה אחרת ששמה CLONYXXL אומרת שמנגנון ההגנה הינו SAFEDISK2. האם מישהו מכיר מדריך נורמלי, או תוכנה נורמלית שיכולה לגבות את הדיסקים ? לא מדובר במשחק או במשהו פיראטי, זכותנו לבצע גיבוי אשר יחליף את הדיסק המקורי אשר נשאר בכספת לא ?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום :] יש בידי דיסק קשיח 76 ג'יגה מפורמט למהדרין. עכשיו אני מעוניין להשתמש בו כדיסק און קי ע"י יצירת מחיצות לחלק אותו ל20 ג'יגה ול50 ב50 אני אשתמש כרגע וב20 אני אתקין בעתיד ווינדווס. איך אני יכול לעשות את זה בלי התקנת ווינדווס ? דרך מחשב אחר ואני מחבר את הדיסק הקשיח עם חיבור sata/ide . תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=358&cat=3700 מה זה? ומאיפה קונים צורב מתאים וכמה הצורב עולה?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי מחפש דיסקים קשיחים חיצוניים בשלושה נפחים - 500 ג'יגה, 750 ג'יגה ו-1 טרה. מחיר לא חשוב. העיקר שיהיו טובים, יציבים, מחברה מוכרת - ומה שעונה על הצרכים הכי זול שיש. הדבר היחיד שכן חשוב בכל הסיפור הזה שלא יהיו להם חיבור חשמל חיצוני! כלומר, חיבור USB למחשב בלבד וזהו. קיימות חיות כאלו? תודה מראש! *****עריכה***** ל-500 ג'יגה אפשר עם חשמל, עדיפות ללא.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
בעצם שלוש, אבל לא משנה =) האם ניתן לעשות RAID 0, ל-8HD SATA 120GB? האם ניתן לעשות RAID 1, ל-120GB 8HD SATA? האם ניתן לעשות RAID 0+1, ל-8HD 120GB SATA - ארבע מראה ארבע עובדים ביחד. וככל שמוסיפים יותר HD'S ב-RAID 0, עולה מהירות הכתיבה/קריאה? או שיש הגבלה מסויימת.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני בהתלבטות קשה TEAC VS LITEON לקוח מאתרי היצרן LTR - 52327S 52x 32x 52x Half-Height CD-RW Innovated SMART-BURN technology to automatically check media quality and set limit to burning speed to ensure successful writing sessions & data retainability Buffer Underrun Error Free & automatically adjust writing strategy plus running OPC to meet various burning condition SMART-X supporting high-speed DAE & VCD extraction for copying and automatically decreasing speed to provide smooth & noise-free playback for CD Audio / VCD titles VAS® ( Vibration Absorber System ) to reduce vibration & noise during recording & reading Support Fixe…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המאוררים? הדיסק קשיח? קצת פירוט בנושא ואם אפשר גם אתר שמביא טבלה שמפרטת כמה כל רכיב ודגם של רכיב פולט רעש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-