עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sheff2k1,

הדיסק שלי מייצר ויברציות במארז שמגיעות דרך השולחן עד למקלדת שלי אפילו.........האם חנות מחשבים אמורה להחזיק גומיות שכאלה והאם לפי דעתכם זה אמור לעזור? יצוין שהדיסק הזה עושה ויברציות בכל מארז ובכל מיקום.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by dillen,

שלום, רציתי לשאול אם מישהו מבין ב USB 3. יש לי את my passport של W.D 500GB ויש לו USB 3. עכשיו קניתי מחשב עם החיבור הנ"ל ולפי מה שרשום זה אמור להיות פי 10 מ USB 2 אך מבדיקה פשוטה (של העברת קבצים) נראה שלא כך הדבר ואולי במקרה הטוב זה כמעט פי 2 (שזה גם סבבה רק עדיין לא כמו שאומרים). האם מישהו יודע אם אפשר להעלות את מהירות העברה..או במה זה תלוי..או שצריך להגדיר משהו או כל דבר שקשור? בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by catrider,

שלום לכולם, שאלה פשוטה בשבילכם, בשבילי בעיה!! איך צורבים מוסיקה שהיא קבצי MP3 לדיסק רגיל...??? תודה על כל עזרה! נ.ב אני משתמשת בתוכנת צריבה NERO

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. Started by nirbo,

שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח SCSI של IBM, ובקר RAID SCSI. כשאני נכנס לקונפיגורציה של בקר ה-SCSI, הוא מזהה את הדיסק שם, אך כשאני מנסה למפות את הדיסק כדי שאפשר יהיה להשתמש בו, הוא לא נותן לי לשמור את השינויים... לא בתור Primary, Secondary, או Hot spare. הבקר הוא של LSI LOGIC, סדרה 2000 (1020\1030) ULTRA320 אודה לכל תגובה או חוות דעת בנושא! בתודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  5. אחרי החשיפה שוברת השיאים של Seagate, שתי שחקניות ממהרות להעלות את הרף לרמה גבוהה עוד יותר באמצעות נפחים אימתניים בתצורת 2.5 אינץ' מינימלית לכתבה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  6. נהרס לי הדיסק קשיח במחשב הישן שלי (מאוד ישן, AMD K7), כרגע יש לי דיסק קשיח עם חיבור IDE אז אני יכול להעביר אותו למחשב הישן. לצערי הרב אני לא מצליח להסתדר עם 160GB ומוגבל בתקציב ל HDD חדש. חיפשתי דיסקים קשיחים זולים ש ל 250GB ומצאתי את 2 הדגמים האלה במחירים טובים: SEAGATE Barracuda 7200.9 (שהוחלף בשאר העולם ב 7200.10 ודגמים חדשים יותר), עם 5 שנות אחריות ועולה 270 שקל. ב IVORY מוכרים את ה 7200.10 ב 260 שקל אז אולי אני אוכל לגרום ל KSP להביא אותו באותו מחיר (לא רוצה לקנות מאייבורי). WD WD2500KS שבביקורות שקראתי עליו אמרו שהוא אמין אבל לא מהיר בהשוואה לדגמים אחרים, מגיע עם 3 שנות אחריות ועולה 245 שקל.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by zman188,

ניסיתי לצרוב dvd+rw בעזרת nero 6 וקבתי הודעה שהוא לא מצליח could not preform start of disk-at-once ניסיתי להתקין nero7 אבל זה לא עזר וקיבלתי אותה ההודעה. לצרוב dvd-rw אין לי בעיה - אז מה עושים ,ף למה זה קורה תודה מראש למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  8. Started by Drogba,

אני צריך צורב DVD עד 250 שקל . שיהיה שחור ומהיר , מהחנות - www.zigzag2000.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. קניתי דיסק חיצוני G2 של סמסונג. הכל היה בסדר, אבל אז ראיתי שמערכת הקבצים שלו היא FAT32, אז פירמטתי לNTFS, בשביל קבצים גדולים. מאז הפירמוט, צצה בעיה מוזרה: אני לא מצליח לעשות לו "safe remove" מסרגל הכלים של ווינדוס. משום מה מופיעה הודעת שגיעה של unable to remove... חיפשתי בגוגל, ורוב האזכורים לעניין מתייחסים לrecycle bin, אבל גם אחרי שטיפלתי בנושא, הבעיה לא נעלמה. המוזר הוא, שלפעמים זה כן עובד, ואני לא מצליח להבין למה(מה בעצם ההבדל בין המצבים שבהם זה עובד, לבין המצבים בהם זה לא עובד..) האם יש לכם מושג למה זה קורה, ומה אפשר לעשות? זה לא שיש לי בעיה לכבות את המחשב ואז לנתק אותו, אבל אני חושש שאם השגיעה הזאת קיימת, אז ייתכן שווינדוס לא מבצעת כיבוי "מסודר" של הדיסק, גם כאשר אנ…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by viper_sb,

מה שיטת ההצפנה הכי טובה במערכות גיבוי מבוססת UNIX (כמו PKI של מיקרוסופט ) ?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by psxr,

כבר הבנתי שהיום לא כל כך משנה מה כתוב על הדיסק אלא מי יצר אותו אבל מצאתי רק חנות אחת שמפרסמת את הקוד של המדיה (לירה). מישהו מכיר חנויות שמפרסמות את המדיה קוד ? (באזור המרכז ר"ג או עם משלוחים במחיר שפוי).

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by DL,

שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש עם Maxtor 120GB S-ATA רציתי לדעת איזה\כמה מחיצות כדאי לשים בו, אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינרנט... חשבתי על מחיצה קטנה של נגיד 10GB או משהו בשביל הווינדוס וכל השאר רגיל בשביל סרטים, מה אתם אומרים? אין לי שום מושג בנושא הזה דרך אגב, פשוט שמעתי איפה שהוא את הביטוי מחיצות לדיסק קשיח וזה מה שאני חושב הכוונה...

13. תמיד אני שומע את המשפט הדפוק ש "NEC אוהבים מדיות איכותיות", אני הייתי רוצה לראות איך ה LG צורב על מדיה כזו דפוקה (סילברליין infomedia). מאחר וה LG לא תומך בסריקת טעויות מעמיקה (PIE\PIF), אני יודה לכם אם תסרקו על צורב אחר שכן תומך בסריקה כזו ותעלו תוצאות.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by coolmeen,

שלום , יש לי שני הארדיסקים ואני רוצה לחבר אותם, כיצד אני מחבר אותם ?raid?בבקשה הסבר

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. ולא מופיע לי כונן חדש בווינדוס מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שהווינדוס יודע שחובר הארד דיסק( הוא מופיע בתור חומרה חדשה), אבל לא מופיע כונן נוסף בנוסף לוח האם תומך בסאטא 1 וג'ימפרתי את הכונן לסאטא 1

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by gilwood,

ברצוני לחבר 2 דיסקים קשיחים וצורב כיצד אני עושה זאת

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  17. Started by Senator Stupidity,

שלום לכולם, משתמש חדש, וכו'. בכל מקרה, אני מחפש דיסק קשיח 2.5 אינץ' בגודל 80 GB. המטרה כאן היא להפוך אותו לדיסק נייד, אז דיסק נייד קומפלט גם יתאים, רק חשוב שנפחו יהיה 80 GB. עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.cd-center.co.il/product.asp?productid=621 ואת זה: http://www.cd-center.co.il/product.asp?productid=5174 האם יש ביניהם הבדל מלבד המחיר? אם כן, איזה כדאי לקחת? תודה בהקדם.

18. הפעם מדובר בכוננים מכניים / קשיחים. https://www.youtube.com/watch?v=9cPr4M44Rec לידיעתכם.

19. Started by aloneg,

אני רוצה לקבל המלצה על איזה הארד דיסק חיצוני(חברה ודגם) הכי כדאי לי לקנות, אני מחפש משהו זול יחסית ולא בנפח גדול - 320 GB מקסימום, הייתי הולך על 250, אבל הם כבר לא זמינים ממה שאני הבנתי. בנוסף האם ה-320 GB הוא פלטה אחת, מה שעושה אותו ליותר אמין???

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. יש כונן DVD (לא צורב) עם חיבור SATA? אני מחפש בנרות.. ולכל החומולוגים אני לא רוצה צורב!! רק כונן DVD

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by Polk,

איבורי מחשבים מוכרים דיסקים חיצוניים שהם מרכיבים בעצמם מדיסק פנימי של SEAGATE ומארז פשוט כזה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1051&CatCode=405 מישהו יודע אם זה משהו איכותי ואמין?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by ציפורים בניוטרל,

שלום, אשמח להתייעץ אתכם על SSD אני רוצה לדעת איזה חברה מומלצת ל SSD. אני מעוניין בסביבות ה 120GB. מחפש את הכונן עם הביצועים הטובים והמהירים ביותר לאותו שטח אחסון וחברה אמינה כמובן (לא חשוב מחיר). אם אפשר גם הסבר כללי על SSD ואיזה מהיריות יש לו לעומת כונני HDD ועד כמה אני ארגיש בהבדלים? בהתחשב שאני מתקין עליו את הווינדוס כמובןהמפרט בחתימה תודה!

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. Started by JHONLEV,

http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=358&cat=3700 מה זה? ומאיפה קונים צורב מתאים וכמה הצורב עולה?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by compman112,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305097

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  25. השאלה בכותרת מהו ההארד דיסק עם הנפח הכי גדול שאני יוכל להכניס ל"דבר" הזה http://www.vantecusa.com/p_nst355uf.html ראיתי באינטרנט כל מיני מארזים כאלה ורובם "יכולים" להכיל הארד דיסק עם עד 300GB

• 1 תגובה
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים