אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי חברים יש לי סאנדיסק U3 בנפח 8 ג'יגה שאלותי הן כאלה: במידה ואחר אותו למחשב (פנטיום 4) אפשרי להתקין עליו מערכת הפעלה? (אקס פי תזהה אותו בבוט?) ללא דיסק קשיח אחר.. במידה ואני מכבה את המחשב ומדליק שוב.. הוא יעלה אוטומטית ? פשוט לקבוע אותו לבוט ודיי ? מה לגבי הU3 הזה הוא תומך ביכלל במערכת הפעלה? יהיה בעיות עם אקס פי על כזה דבר? המחשב יהיה מיועד לשירים בלבד.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי חברים בבעלותי כונן maxtor basics 1000GB שנרכש באייבורי בהמלצת אנשים ומנהל הפורום. לצערי היום לאחר חודשיים שהוא עשה צרות קטנות באה הצרה הגדולה, הווינדוס לא מזהה אותו..פשוט מת.. מחברים אותו ל- USB ואז הוא עושה קולות של מוות..או שהווינדוס עושה את הקול של כאלו הוא זיהה חומרה חדשה ולפעמים הוא מנסה להתקין אותו אבל הוא לא מצליח יש לי חומר של 800 גיגה עליו! אין אפשרות להציל? לתקן? איכשהו לתקן את הדבר המטומטם הזה? (תסלחו לי על השפה אני בעצבים על החרא הזה)
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HD חדש של עם 250GB של חברת Western Digital 1. יש לי את ה- Motherboard הבא: Asus P4S533-VM שאני לא חושב שהוא תומך ב- SATA מה הן האופציות שלי במקרה הזה? האם עלי לוותר על הקניה אם שיש מתאמים בין SATA ל- IDE. האם יש דרך אחרת לחבר את ה- HD למחשב? 2. האם כדי להשתמש ב- 250GB עלי לשדרג את ה- windows Xp מ- Service Pack1 ל- Service Pack2? תודה.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
אנימעוניין לרכוש דיסק חדש בנפח של 1T . אני מתלבט בין סיגייט לWD אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום. במחשב שלי היה מותקן צורב דיוידי. החלטתי להוסיף צורב רגיל נוסף שיקרא דיסקים. חיברתי הכול אך כשאני מנסה להפעיל את הוינדוס,הוינדוס לא עולה. מראה מסך כחול. בכול מקרה,ניתקתי את הצורב השני שהוספתי,והכול עלה כשורה. מה הבעיה?איך אני מתקין את הצורב השני במקביל? תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר להשיג את ההארדיסק הזה Sandisk Extreme ביותר זול ממה שהוא נמכר בארץ ?
-
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
Sandisk Cruzer Micro Skin A Data C801 קניתי ב100 שקל זכרון של KINGMAX 4GB (קטן כזה, מלבן לבן מפלסטיק עם מגעים), ומהירות הכתיבה שלו היא 3MB לשניה, שזה נראה לי דיי איטי, לא? אני רק רוצה לדעת אם הזכרונות שציינתי למעלה יותר מהירים, כי עדיין אפשר להחליף.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רציתי לדעת מה ההבדל בין Sata ל- ATA והאם יש הבדלים משמעותיים אני בעיקרון קונה 120G התכוונתי לקנות: WD 120GB 7200RPM 8MB ועכשיו ראיתי שיש גם SATA שעולה יותר אפשר בבקשה לדעת מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי את הצורב DVD - NEC 3520A מהירות הצריבה שלו לCD רגיל היא X48 לפי מפרט מהירות הדיסק הינה X52, אבל NERO מתעקש להציג מהירות מקסימלית של X32 או לרשום מקסימום ואז להראות הודעות מהסוג הזה - [tt]Can only write at 32x (4,800 KB/s) instead of 48x (7,200 KB/s) to current disc.[/tt] מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בתמונה שצרפתי זה ההארקדיסק הקיים, והייתי רוצה לדעת אם הוא נחשב מהיר [ב-Win7 יש לו ציון של 5.9]. מחר אני אמור לקבל כונן חדש [אחד שהיה במחשב אחר התקלקל אז יש אחריות], ורציתי לדעת מה נחשב מהר יחסית למה שיש לי כיום במחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי hd נוסף למחשב שלי ושמתי לב שיש עליו גאמפר שהסתכלתי על הhd לראות מה אומר הגאמפר היה רשום lime to 1.5gb משהו כזה ואם אני מוריד את זה זה 3. חושב לומר שבהhd הראשי שלי יש אותו דבר אבל אין גאפר האם עלי להוריד גם בחדש את הגאמפר הזה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, בנסיון לצרוב על מדיה DVD - RW מתקבלת הודעה : Optiarc DVD RW AD-5170A comunication faliur בוצעה בהצלחה מחיקה (קצרה וארוכה) למדיה. מדובר בצורב : Sony DVD-RW AW-G170A מה פירוש ההודעה ? האם המדיה (הדיסק שעליו כותבים ) דפוקה, או שיש בעיה בצורב? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מהעיון שלי בפורום, קיבלתי את הרושם שה NEC3500A, הוא המומלץ ביותר. אז כמה דברים: 1. האם ה"התקנה", היא כמו של כונן רגיל? 2. איזו תוכנה הכי מומלצת לצריבה בעזרתו? 3. האם הוא באמת שווה? 4. מה אני אצטרך לעשות, כשאקבל אותו 5. ולסיום, איפה אין אותו בBulk, אלא ב Retail, ואילו מדיות משתלמות לקניה? בתודה ענקית, גבריאל.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע מה ההבדלים בין הדיסקים הקשיחים WD1600JB לבין WD1600AAJB? בזאפ הם מופיעים עם אותם נתונים בדיוק, באתר הרשמי של WD יש התייחסות אך ורק ל AAJB, ובחיפוש מהיר בגוגל מצאתי שמתייחסים לשניהם כאותו דגם+אותו מחיר. אז בכל זאת, מישהו יודע מה ההבדלים? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ה-3520A ב-KSP: NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 והשני בזיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3048 מה ההבדל בין שניהם? מה עדיף? אל תסתכלו על הפרש המחיר, כי אני הולך לקנות עוד כמה חלקים וביחד משתי החנויות המחיר יוצא זהה בסוף. עריכה: עשיתי חיפוש ומצאתי את התשובה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככך החלטתי לשדרג את עניין האחסון במחשב שלי והחלטתי לקנות כונן קשיח של 300-320G ופה אני צריך את העזרה שלכם. אז ככה יש לי את הלוח אם הבא:http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PEMT4.htm שכמו שאתם רואים הוא דיי ישן ולא תומך בטכנולוגיה החדשה של SATA אז אני לא יודע בדיוק מה לעשות, האם כדאי לקנות כונן קשיח בתצורת ATA או שיש פשוט דרך שהמחשב שלי יוכל להפעיל כונן בממשק SATA. עכשיו מכל מה שאני ראיתי אלו הם הכוננים המתאימים לי כרגע למחשב: http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.ba88f6d7cf664718376049b291346068/?channelpath=/en_us/Products/Desktop%20Storage/DiamondMax%20Family/DiamondMax%2010&productview=Overview http://www.wdc.com/en/products/Pro…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן! קניתי את הלוח הנל עם מעבד 64 3000 עשיתי RAID עם הבקר של VIA דווקא השאלה שלי היא האם ה RAID של NVIDIA טוב יותר ומהיר יותר? תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חברים, אני כבר מתחרפן. קניתי לפני חודשיים בערך HDD חדש 500GB של SG.. בהתקנה(לפני חודשיים) של ויסטה כשבוחרים על איזה HDD להתקין..התיבה הייתה ריקה. כלומר , לא מזהה את הHDD. בביוס זה בסדר. אחרי כמה ימים, אחרי כמה וכמה נסיונות כושלים, בפוקס סתם ניסיתי את ההתקנה שוב ופתאום הופיע הHDD בהתקנה. לא התחלתי לחשוב איך ז קרה ומתי, פשוט ישר התקנתי את הווינדוס. לפני כמה ימים, רציתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש, שוב ויסטה. ובהתקנה שוב ויסטה לא מזהה את הHDD. אני כבר מתחרפן. כמה ימים שאני מנסה, ולא מצליח. HELP!!!! מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש היום ואני מתלבט בין 2 דגמים: Seagate IDE ST3160023A 160GB או Western Digital WD 1600JB 160GB ההבדל בין המחירים שלהם הוא כ 50 ש"ח וזה לא כזה משנה לי. אני רק רוצה הארדיסק טוב ואמין. ניסיתי לחפש הרבה ולא מצאתי הרבה השוואות ולכן אני מקווה שתעזרו לי. כמו כן יש לי עוד שאלה: איך יודעים שרכיב חומרה (במקרה זה הארדיסק) שמוכרים לי בחנות הוא חדש ומקורי ולא *מחודש*, יש דרך לאמת את זה? תודה רבה על כל תגובה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז אחרי ש CSS קנו את DVD DECRYPTER ונלחמים להוריד אותו מהאתרים, הצרפתים מחליטים להגיד לא לגיבויים חוקיים של סרטים ושאר מדיה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15763 כמה מטומטמים אנשים יכולים להיות? :bash: :bash:
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני עד 400 שח אבל אני לא יודע מה הכי מומלץ כמה דברים שחשוב שיהיה קיימים או שלא יהיו: דבר ראשון שלא יצטרך מקור חשמל כלומר שאני רק אחבר אותו למחשב והוא יפעל. שיהיה כמה שיותר גדול בכמה שפחות כסף. בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש HD חיצוני בגודל 2.5" שיעבוד ללא חיבור לחשמל. חיבור USB 3.0 נפח 1T ומעלה. מחפש דיסק שיתן לי תמורה הכי טובה לכסף בהתאם למאפיינים הנ"ל... תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-