עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by viper_sb,

שלום ! מישהו מוכן בבקשה להסביר לי את המושגים EMC או NETAPP בעולם הSTORAGE המקצועי ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. Started by skot,

נראה לי דגם 3550 משו כזה יש דיסקים שהצורב לא מזהה הוא פשוט מראה דיסק ריק. מה עושים?? יש אולי עידכונים לצורב הזה?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח לאייפוד דור 5.5 [וידאו] בנפח של 120GB או 240GB בגודל של 1.8" אך אין לי מושג היכן אני י כול להשיג מעגל חשמלי/כבל/איך שלא קוראים לזה כדי לחבר את הכונן הקשיח ללוח הראשי של האייפוד. למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד כזה? או מה השם באנגלית? [אולי flexible circuits??] http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=120417895617 בסוף העמוד יש תמונות של הכונן הקשיח עם הכבל הקצר בקצה, כזה אחד בדיוק אני צריך. [אני לא קונה את זה משם כי המכירה הסתיימה...] וזה סרטון שבו גם כן רואים את הכבל. עריכה: מצאתי! http://store.ifixipodsfast.com/ipod-parts-/-installation/ipod-video/ipod-video-hd-connector/prod_17.html תודה!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by orlupo,

שלום, אני נמצא היום לפני קניית מחשב חדש ונמצא בהתלבטויות קשות. היה לי עד לא מזמן LG 4163B שעשה את העבודה לא רע אבל החליט למות. קראתי את המידע שנמצא בסטיקי אבל בכל צורב יש לו את החסרונות והיתרונות שלו ואני לא מצליח לתעדף את הצורבים. חשוב לי שהצורב יתמוך ב-LightScribe ומדיות DVD-RAM. לא הכי קריטי לי חיבור אם הוא יהיה IDE או SATA. אשמח לעצות והמלצות. בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. ופה בפורום מוזכר גם 640,למה אני לא רואה אותו בKSP?מה מיוחד בו?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. הגיע המחשב החדש שלי.... רציתי לדעת אם זה חובה לפרמט אותו לפני התחלת השימוש בו זה לא מחשב קומפלט זה רק מעבד ולוח אם זה דורש פירמוט?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by sha1823,

המחשב שלי מפוצל לשני דיסקים קשיחים באחד מהם מותקן המערכת הפעלה ובשני יש את כל הדברים שלי תמונות משחקים שירים עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ופתאום נעלם לי הכונן קשיח שיש בו את כל הדברים שלי נכסנתי לניהול דיסקים ושם אני רואה את הדיבק שנעלם אבל אני לא מצליח להחזיר אותו שיראו אותו ושאני יוכל לגשת למידע עשיתי מקש ימני והוא לא נותן לי את האופציה לעשות אותו אקטיב ..מה עושיםם????? הינה תמונה http://img39.imageshack.us/i/10410066.jpg/ [br]פורסם בתאריך: 19.10.2009 בשעה 21:40:22 טוב חברים הצלחתי אפשר למחוק לנעול

8. אז ככה, יש לי חבילה של 100 דיסקים TDK. בהתחלה הATIP הראה לי שהם של RITEK כצפוי. (מאז שאני זוכר את עצמי זה היה ככה.) צרבתי עוד איזה דיסק לאוסף וניסיתי לקרוא אותו, בום! נתקע! פעם ראשונה שהLITE-ON שלי הוציא דיסק שאי אפשר לקרוא אותו. למרות שנרו דיווח SUCCESFULL (למה אי אפשר לסמוך על התוכנות בימינו ? ) KPROBE דיווח על עליה היסטרית של C2 בסוף הדיסק (כמה מאות טובות...) התחלתי לחשוב שאחרית הימים של הצורב הגיעה, אך פתאום הבחנתי שהATIP של הדיסקים, הוא מיצרן לא ידוע/ILLEGAL CODE. מישהו פעם נתקל בזה ? במאה אחוז שהATIP היה בהתחלה של RITEK, איך זה שבאמצע החבילה זה השתנה???

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by MindReflection,

קניתי השבוע דיסקים CD-r של וורבטים מתמליל 2100. באריזת SPIDLE . אני מגיע הביתה והדיסקים מלמטה צבעם צהוב אמור להיות דבר כזה ? בכל מקרה חשבתי שאולי הצבע לא משנה . נכנסתי ל nero cd-speed וב Manufacture רשום RItek שזה בעצם גם היצרן של Silver line. האם הדיסקים האלה הם באמת וורבטים או שזה זיוף עלוב ?

10. תודה.....

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. בעצם שלוש, אבל לא משנה =) האם ניתן לעשות RAID 0, ל-8HD SATA 120GB? האם ניתן לעשות RAID 1, ל-120GB 8HD SATA? האם ניתן לעשות RAID 0+1, ל-8HD 120GB SATA - ארבע מראה ארבע עובדים ביחד. וככל שמוסיפים יותר HD'S ב-RAID 0, עולה מהירות הכתיבה/קריאה? או שיש הגבלה מסויימת.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. נגיד ואני אקנה DOK של 16 ג'יגה, האם יהיה אפשרי להעלות אליו קובץ אחד בגודל של 14 ג'יגה (לדוגמא) ? או שבגלל פירמוט של FAT או משהו אחר זה לא יהיה אפשרי... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. יש לי שני HD שהם על ULTRA DMA 2 ושני DVD-ROM (אחד קורא אחד צורב ) שהם על ULTRA DMA 5 . כשצרבתי משחק לXBOX הוא אמר לי שאי אפשר על 16X אפשר רק על 8X כי המקור איטי מידי עשיתי בדיקה אחד יצא כך : השני יצא כך: הסיסטם יצא כך (SATA): רציתי לדעת אם יש פה משהוא לא בסדר משהוא שאני יכל לתקן? נ.ב. עשיתי את זה מהHD של ה120

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Samsung Spinpoint T HD400LJ Western Digital SE16 WD5000KS כשהשני עדיף ב-SEEK והראשון עדיף מעט ב-IDLE http://www.silentpcreview.com/article29-page2.html

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  15. האם ניתן להשיג במחיר של פחות מ 80 אגורות ליחידה, אם כן היכן בבקשה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by Tuvok,

מה ההבדל בין דגמי ה-GSA לבין GWA? מה ההבדל בין דגמי GSA-4163B, GSA-4165B ו- GSA-4167B? תודה.

17. כפי שניתן להסיק מהכותרת אני מתלבט בין מספר צורבי DVD. הייתי רוצה לקבל המלצה מנומקת (אם אפשר) על אחד הצורבים. להלן האפשרויות: 1. Samsung SH-S223 22x SATA Black 2. Samsung SH-S203B 20x SATA Black 3. LG GH20NS10 X20 4. LG GH22NS30 X22 5. PIONEER DVR-215BK X20 תודה רבה לעוזרים.

18. חבר'ה מה אתם אומרים על הצורב LG GSA-H10? תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by eyal_e,

שלום, אני מעוניין לקנות HD ל- HTPC. ראיתי המלצות על SAMSUNG או WD אבל הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים והאותיות. מעוניין ב- 500G - 750 G שיהיה שקט. עד 700 ש"ח. רכשתי מארז ANTEC 2480. תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. Started by kremlin,

אנשים תעזרו לי!!! אתמול קניתי דיסרים של SILVER LINE 780MB . כאני צורב את הדיסקים בנרו אני רואה שאני יכול להשתמש בו כדיסק רגיל של 700MB . עכשיו השאלה שלי איך אני עושה שאני יוכל להשתמש בכול ה-780 שיש בדיסקים. אל הדיסקים אני צורב סרטים עם זה משנה משהו. בתודה מראש לכל העונים !!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by dillen,

שלום, רציתי לשאול אם מישהו מבין ב USB 3. יש לי את my passport של W.D 500GB ויש לו USB 3. עכשיו קניתי מחשב עם החיבור הנ"ל ולפי מה שרשום זה אמור להיות פי 10 מ USB 2 אך מבדיקה פשוטה (של העברת קבצים) נראה שלא כך הדבר ואולי במקרה הטוב זה כמעט פי 2 (שזה גם סבבה רק עדיין לא כמו שאומרים). האם מישהו יודע אם אפשר להעלות את מהירות העברה..או במה זה תלוי..או שצריך להגדיר משהו או כל דבר שקשור? בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by galz,

אני רוצה לקנות עוד הארדיסק. כולם מסביבי מתלהבים וקונים חיצוניים. אני לא מבין את זה... מה הוא כבר נותן? הוא יותר איטי, סתם תופס מקום על השולחן, ואני מניח שגם רועש יותר (?). יש איזה יתרונות של חיצוני שאני מפספס?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  23. אחרי החשיפה שוברת השיאים של Seagate, שתי שחקניות ממהרות להעלות את הרף לרמה גבוהה עוד יותר באמצעות נפחים אימתניים בתצורת 2.5 אינץ' מינימלית לכתבה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  24. אני הולך להתקין שרת עם RAID-Z2 ותוהה אם זה אפשרי. תודה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by assaf990,

ישנן את ההגדרות האלה?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים