עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכל גולשי קהילות Hwzone , שמי אור פרג' , אני חדש באתרכם ואני נהנה מכל רגע , יש פה מקצוענים ואחלה אתר !!!! אז בקיצור לעניין , אני מעוניין לרכוש צורב DVD מסוג LG , דגם GSA4167B ראיתי הצעה של 245 ש"ח , מ-KSP בדקתי את הנושא ב Zap.co.il ואני רואה שעדיין משתלם , אז רציתי לשאול אתכם כאן , בפוקט האם המחיר וההצעה טובה ??? והאם הצורב מסוג זה טוב ( כלומר דגם זה ) 16 x +R/-R Dual layer recording enables storage of up to 8.5GB Writes to DVD-RAM (5x), DVD-RW (6x), DVD+R DL (6x), DVD-R DL (4x) DVD-R (16x), DVD+RW(8x),DVD+R(16x),CD-RW(32x),and CD-R(48x) media All DVD formats compatible Interface E-IDE / ATAPI Mounting type horizontal & vertical …

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by Screw_Master,

יש לי דיסק DVD, שאני רוצה להעתיק, הבעיה היא שכרגע יש לי רק מדיות CD, האם יש דרך לחלק את ה-DVD למספר סידים בגודל של 600-700 מגה כל אחד?

3. ההרד דיסק מזוהה בביוס אך בהפעלת המחשב הוא מציג הודעת שגיאה של HD FAIL גם אחרי ששיניתי את המצב שלו ממסטר לסלב ולהפך....גם אחרי בדיקה במחשב אחר.... אני מגיע למסקנה שהדיסק הקשיח מת..... אבל אני חיב להוציא ממנו את המידע...יש בו חומר לימודי של האוניברסיטה שלי. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  4. הנה למשל זה למה זה? http://www.akr.co.il/cat.asp?id2=60

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by RayZ,

ניסיתי היום לחלק בעזרת פרטישן מג'יק כונן ל 2 כוננים, לא עשיתי גיבוי לפני (שכחתי.. ). אז חילקתי, אחרי הריסט זה התחיל לחלק (לפני שזה עלה לווינדוס), ובאמצע החילוק זה נתקע, והייתי חייב לעשות ריסט. אחרי זה הופיע לי מסך כחול, זה לא נתן לי בכלל להעלות את הכונן. ניסיתי דרך מחשב אחר (זה שאני כותב מימנו) לחבר את ההארדיסק ולחלץ את הקבצים, זה מזהה את הכונן אבל לא נותן לי לגשת אליו. מה אני עושה? הקבצים שבהארדיסק הזה חשובים מאד, מאד חשובים

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. היי עקב נסיון אישי, למדתי מספר לקחים בקשר לכרטיסים - איך לא לקנות אחד מזויף ואם כבר קניתם אחד שעושה בעיות - אך לבדוק אם הוא מזויף... הנסיון שלי היה עם כרטיסי Memory Stick Pro Duo אבל נראה לי שמה שאני כותב פה יתפוס גם על כרטיסים אחרים. אז ככה איך לא לקנות כרטיס מזויף ------------------------- 1) להזהר בקניה מחנויות קטנות - עדיף לקנות מממשווקים יותר גדולים כמו למשל באג אפילו שזה עולה טיפה יותר 2) בכל מקרה לברר מי היבואן(ים) הרשמיים בארץ ולוודא שהחנות עובדת איתם 3) כדאי לברר בדיוק איך נראת האריזה ואיך נראה המוצר - במקומות כמו באג או הום סנטר - אם מציעים לכם משהו שנראה שונה או האריזה היא אחרת - להתחיל לחשוד 4) אריזה שנראית לא חדשה/משומשת - כנ"ל 5) לבדוק באינטרנט סממנים חיצוני…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  7. שלום חברים, אני צריך לקנות HD פנימי ואני מתלבט בין 2-3 דגמים מבירור שעשיתי עליהם ברשת וצריך את עזרתכם. http://www.wdc.com/global/products/specs/?driveID=301&language=1 WD SATA 3.0GB/s 16MB 500GB הספק קריאה\כתיבה 8.77 Watts http://www.seagate.com/www/en-us/products/internal-storage/barracuda-7200-kit/ seagate Model ST3500641AS-RK SATA 3Gb/s 500 GB 16MB הספקים לא מצאתי(אשמח אם תעזרו למצוא, כנראה לא מפרסמים את זה בסייגייט...) http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=11192 WD WD5002AALX 500GB 32MB Read/Write10.70 Watts Read/Write10.70 Watts הספק קריאה\כתיבה 10.70 Watts 6 Gb/s ועוד שני דברים, 1. הלוח שלי תומך ב-Sata 3.0GH - לקנות sata 3.0 או sata 6.0gh ? יש בעיו…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by איתי הגיתי,

שלום התחילה לי בעיה עם צורב NEC dvd rw 3550a הוא לא קורא דיסקים צרובים... הוא כן מצליח לכתוב אותם, אבל אז הוא לא רואה אותם... בעבר, הוא כבר בן שנה, עד לפני כחודש, הכל היה טוב. ניסיתי לחפש ברשת, ויש תלונות זהות על הכונן הזה, אבל לא ראיתי פתרונות. ניסיתי גם דיסקים בלי multisession כמובן. יש למישהו פיתרון? האם קניית כונן חדש, מסוג אחר, תפתור את הבעיה, או שמשהו במחשב עצמו לא בסדר? תודה איתי

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  9. חבר'ה מה אתם אומרים על הצורב LG GSA-H10? תודה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. שלום, לצורך הרכבת מארז חיצוני בחיבור USB2 אני מחפש כונן קשיח בגודל "3.5 המארז החיצוני הוא זה: ARGOSY HD360U-2 HDD 3.5" USB 2.0 ALUMINIUM 1Y ואפשר לראות אותו כאן: http://lamir.co.il/product.asp?product=10107 דרישות: * באפר של 8MB לפחות * חיבור IDE (ככה זה במארזים חיצוניים) * אמינות מעל לכל. * הכונן ירכש ב"למיר". אני מתלבט בין 2 אלו: Seagate Baracuda http://lamir.co.il/product.asp?product=793 Maxtor Diamondmax http://lamir.co.il/product.asp?product=8231 תקציב: 300-400 ש"ח (סה"כ הוצאה כולל המארז - כ-600 ש"ח) איזה מהם עדיף? האם יש למישהו הצעה אחרת - מוצלחת יותר בתקציב ובדרישות הללו? תודה,

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by nirbo,

שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח SCSI של IBM, ובקר RAID SCSI. כשאני נכנס לקונפיגורציה של בקר ה-SCSI, הוא מזהה את הדיסק שם, אך כשאני מנסה למפות את הדיסק כדי שאפשר יהיה להשתמש בו, הוא לא נותן לי לשמור את השינויים... לא בתור Primary, Secondary, או Hot spare. הבקר הוא של LSI LOGIC, סדרה 2000 (1020\1030) ULTRA320 אודה לכל תגובה או חוות דעת בנושא! בתודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by E_XeQuit,

שלום, אני מחפש צורב DVD שקט למחשב HTPC. התקציב הוא עד 350 ש"ח. מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אתמול פירמתתי את המחשב, אבל לפני זה עשיתי גיבויים של כל מה שצריך והעברתי לכונן D (זה מחיצה המשנית בהרד דיסק) אחרי הפירמוט ניסיתי להחזיר את הגיבויים אבל אני מקבל הודעה "acces denied " כל הסיפריות מופיעות אבל לא ניתן להיכנס אליהן והם כאילו ריקות . מצד שני שאני בודק רת ההרד דיסק אני רואה שהוא חצי מלא מה שאומר שהקבצים כנראה כן שם . צריך עזרה דחוף יש לי שם חומר חשוב מאד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by sha1823,

Pioneer‎ DVR-215DBK http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DVR-215DBK או asus DRW-2014L1T http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429560 חשוב לי ממש לצריבת משחקים לxbox 360 זאת אומרת שיהיה לו dual layer איכותי אם אפשר להגיד איזה משנים יותר איכותי וממולץ ועזבו בצד את המחיר ..כי לפי המחיר האסוס הוא האיכותי אבל שוב למי שמכיר ויודע. תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. קניתי דיסק חיצוני G2 של סמסונג. הכל היה בסדר, אבל אז ראיתי שמערכת הקבצים שלו היא FAT32, אז פירמטתי לNTFS, בשביל קבצים גדולים. מאז הפירמוט, צצה בעיה מוזרה: אני לא מצליח לעשות לו "safe remove" מסרגל הכלים של ווינדוס. משום מה מופיעה הודעת שגיעה של unable to remove... חיפשתי בגוגל, ורוב האזכורים לעניין מתייחסים לrecycle bin, אבל גם אחרי שטיפלתי בנושא, הבעיה לא נעלמה. המוזר הוא, שלפעמים זה כן עובד, ואני לא מצליח להבין למה(מה בעצם ההבדל בין המצבים שבהם זה עובד, לבין המצבים בהם זה לא עובד..) האם יש לכם מושג למה זה קורה, ומה אפשר לעשות? זה לא שיש לי בעיה לכבות את המחשב ואז לנתק אותו, אבל אני חושש שאם השגיעה הזאת קיימת, אז ייתכן שווינדוס לא מבצעת כיבוי "מסודר" של הדיסק, גם כאשר אנ…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by giloman,

שלום לכולם כרגע אני עובד עם שני הרד דיסקים שנותנים לי ביחד 200GB אני צריך הרד דיסק חדש והתקציב הוא 500 ש''ח לפי מה שראיתי אפשר לקנות כוננים של 750 עם 16MB בסביבות ה450 לעומת אותם כוננים עם 32MB שעולים יותר אז השאלות הן אלו 1. איך ההבדל בין 16MB ל32MB בא לידי ביטוי בכוננים של 750GB והאם ה32MB שווה עוד 100 שקל בערך 2. איזה כונן 750 יכנס לתקציב של 500 ש''ח ויהיה שקט ואמין ככל הניתן (מערכת ההפעלה תיהיה מותקנת עליו )

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by B@LENO,

שלום לכולם המערכת שלי היא פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ווינדוס אקס פי אז ככה יש לי כבר הרבה זמן צורב רגיל של LG 24X10X40 והיום שאני בא לפתוח אותו הוא לא נפתח נידלקת מנורה אבל הוא לא נפתח כיביתי את המחשב ניתקתי והוצאתי את הכבלים שלו ואחריי שהדלקתי את המחשב הוא נפתח ואחר כל ששמתי דיסק לצריבה הוא צורב ממש לאט בדרך כלל דיסק היה לוקח לו 3 דקות ועכשיו קרוב ל7 דקות ופעם שהוא היה צורב הוא היה עושה רעש עכשיו הוא שקט לגמריי וחלק מהצריבות הוא דופק לי אותם ושמתי לב שעשיתי CTRL ALT DELTE המעבד היה רק 3% גג הגיע ל7% ופעם בצריבות המעבד היה לפחות על 40 עד 50% מישהו יודע מה הבעיה האם הבעיה בצורב? או שהבעיה בספק כוח? או במשהו אחר? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by tomerco,

שלום יש לי לוח אם asus k8v -se deluxe ואני צריך דרייברים לסאטא אשר תומכים בווינדוס 64 ביט נ.ב הליבה של הלוח היא via k8t800 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by teapot,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לשני כונני USB חיצוניים אחד בגודל 2.5" והשני 3.5" לשניהם אין צורך לחיבור נוסף מלבד USB2. גודל: 500GB בשני המקרים תודה רבה, Teapot.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. יש לי כונן של NEC 3550A והוא כבר מלא זמן לא קורא לי DVD שאני צורב, הוא קורא CD שרוטים גמורים אבל DVD חדשים בלי שריטה הוא לא קורה וכותב דיסק ריק, את כל הDVDים שהוא לא קורא הכנסתי לDVD של המחשב הנייד שברשותי והוא קרא את כולם בלי בעיות, מה לעזאזל אני צריך לעשות,יש לי מלא משחקים שאני רוצה להריץ אותם וזה פשוט לא עוזר....... תודה לעוזרים! נ.ב:עדכנתי אותו דרך האתר של NEC רק לפני שבוע ועדיין אותה בעיה, ויש לי DEAMON TOOLS אם זה משנה..........

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by Jenia24,

אוקיי קיבלתי ת'מחשב החדש שלי ושמתי ת'כונן הישן שלי 80 GB ביום הראשון הכל הלך סבבה השארתי אותו דלוק בלילה , בבוקר אני מתעורר ועושה ריסט למחשב ואז הוא מתחיל לטעון ת'ווינדוס וכאשר הוא אמור להכנס ליוזר שלי הוא בדיוק עושה ריסט עם מסך כחול שמהבהב לשנייה. ניסיתי לפרמט הפירמוט נתקע ב12 ועושה בעילה של faild opartaing system .. יש איזה דרך לתקן ת'בעיה?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by orlupo,

שלום, אני נמצא היום לפני קניית מחשב חדש ונמצא בהתלבטויות קשות. היה לי עד לא מזמן LG 4163B שעשה את העבודה לא רע אבל החליט למות. קראתי את המידע שנמצא בסטיקי אבל בכל צורב יש לו את החסרונות והיתרונות שלו ואני לא מצליח לתעדף את הצורבים. חשוב לי שהצורב יתמוך ב-LightScribe ומדיות DVD-RAM. לא הכי קריטי לי חיבור אם הוא יהיה IDE או SATA. אשמח לעצות והמלצות. בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  23. Started by הגפרור,

איזה צורב טוב יותר? LG http://www.skypc.co.il/pl_product~GSA-GH22L~16~0.htm ASUS http://www.skypc.co.il/pl_product~30916~16~0.htm שאלה טיפשית , 20X זה יותר טוב מ 22X ? תודה ;D

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  24. רציתי לשאול. קנינו מחשב חדש, ובקיצור, הצורב שלנו הוא צורב של LG [גם של DVD וגם של מוזיקה רגילה, אבל זה לא הענין]. הדיסקים שצרבתי [לא MP3, אלא רגילים], לא מסכימים להתנגן במערכת שלי [או לחילופין במערכת של הצבא]. במערכות סטריאו אחרות [לדוגמא, באוטו או במע' של אחותי] לעומת זאת הוא כן מתנגן. מה עלולה להיות הסיבה? ואיך לעזאזל אני פותרת את זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by sheff2k1,

אני עומד לפרמט את ההארדיסק וברצוני להשאיר עליו ג'יגות רבות של סרטים. יש לי אותם מגובים על דיסקים של DVD, אבל יקח לי אחר כך שנה להעתיק את הכל בחזרה לדיסק הקשיח. חשבתי לחלק את הדיסק שלי עכשיו לשני partiotions , כדי שאפרמט רק את C, ובפרטישן השני יאוכסנו כל הסרטים. הבעיה היא שהדיסק שלי כמעט מלא ואני לא מצליח לעשות את החלוקה עם partition magic. למישהו יש רעיון איך אני יכול לחלק את ההארדיסק לשני חלקים, כאשר כבר אין בו כמעט מקום? אולי אני בכלל יכול להתקין ווינדוס על פרטישן לא ריק?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים