עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום כשאני רוצה להתקין את הווינדאוז על הSATA אני יוצר דיסקט עם הדרייברים,השאלה שלי היא על איזה דרייבר יש יותר עדיפות? אני מדבר על הדרייברים שבאים על הדיסק של EPOX 8RDA3+ בינתיים עשיתי לי דיסקט עם דרייברים של 3112 זה בסדר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by ofer,

אחרי 3 שנות עבודה לא מאומצות במיוחד כונן CD של LG 523252 שוב לא קורא ברצף מה דעתכם על LITEON או ASUS ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום שיהיה אמין והכי חשוב שקט...אם אפשר הצעות.. נמאס לי להחליף סידירומים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by G1,

מחפש צורב שיחזיק הרבה שנים תודה

5. Started by IDAN AMRAM,

טוב אז שלום לכולם! הצורב הרגיל שלי התחיל לזייף (בקושי נפתח, שורט דיסקים..) אז אני צריך צורב חדש (DVD מן הסתם) התקציב לצורב הוא בערך 400 ש"ח +- אז.. על מה אתם ממליצים? אם אפשר אז גם קישור לאתר שם מופיע הצורב.. תודה מראש לכולם!

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by kobi_af,

שלום אני מוכן להשקיע עד 170 בצורב dvd - ide איזה צורב הייתם ממליצים עליו?רק בבקשה אל תפנו אותי למדריך למעלה.פשוט תנו תהמלצה שלכם. תודה

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by slrr,

יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? לא יודע איך זה הגיע לפה... להעביר בבקשה למקום שצריך.. אולי בכלזאת?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  8. יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2740

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  9. חשבתי על מדיות של ורבטים! אבל יש עדיפות למדיות של + או -? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  10. אני צריך כונן ATA\IDE. מה עלי לדעת בקניה? ומה דעתכם על הכונן הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=996&CatCode=399 ? אגב, יש חשיבות לכך שזה OEM? חיפשתי תשובות בנעוצים אבל לא מצאתי, אני חושב שאתם צריכים להוסיף כל מיני מדריכי קניה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  11. בדקתי בנעוץ וראיתי רק התיחסות לזה אבל לא ראיתי הסבר או דרך לשנות זאת (יש כזאת?). תודה למסייעים, שבוע טוב!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  12. היי, השאלה בכותרת+אציין,שאני מתכוון לאחר המלצותיכם והערותיכם לקנות לי אחד כזה בנפח של 120-128GB - למחשב,במקום זכרונות אשר לאחר שמיעת חוות דעת נמצאו מיותרים לגמרי. התקציב שלי:עד 995 ש"ח.חשבתי על זה:http://ark.intel.com/products/66248/Intel-SSD-520-Series-(120GB-2_5in-SATA-6Gbs-25nm-MLC) - מה דעתכם עליו? אם יש המבינים במיוחד בנושא זה,אשמח לשמוע המלצותיכם והערותיכם גם בתשובה לשאלתי,שבנושא וגם לגבי יצרנים ודגמים מומלצים,אשר הוכיחו את עצמם בשוק (מעונין בדגמים החדישים ביותר) - תודה . תודה רבה מאוד מראש לעונים .

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by MOFRA,

על מה משפיע הRPM בכוננים ניידים

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. יש לי כ40G חומר חשוב לגבות ויש לי HD של 80G מלפני שנתיים פלוס שעבר הרבה אבל עובד. האם עדיף לגבות על ההארד דיסק או על דיסקים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי.. דיברתם פה מתישהו על מאפיינים של הצורב כמו נגיד בדגם שלו יש כל מיני אותיות בסוף.. S ו-ל K או משהו כזה.. מה הן אומרות..? האם יש דגם אחד של צורב שהוא יותר טוב מהאחר?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  16. Started by Itzik 007,

רציתי לדעת כמה את אומרים שעולה הארד דיסק משומש של 30G מחברת WD.... די ישן... הדיסק נראה שמור.. ואם אפשר לדעת - כמה נראה לכם שווה מעבד פנטיום היום? וזיכרון ישן של 16MB... (את אלה מצאתי במחשב הישן ישן שכבר לא בשימוש) תודה

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  17. ריפרפתי עכשיו בזאפ וראיתי שהמחירים של כוננים קשיחים עלו בצורה ממש מטורפת. חיפוש כונן קשיח בנפח של 2 טרה העלה רק כונן אחד עם מחיר של מתחת ל700 שקל - 698 שקל. כשקניתי את הכונן שלי ( HD204UI ) הוא עלה 400 שקל בערך, ואילו עכשיו הוא עולה 725! מה גרם לעליה הזו? הרי ככל שעובר הזמן מחירים של מוצרי אלקטרוניקה אמורים רק לרדת, לא לעלות... יש למישה הסבר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי יש אפשרות לבדוק על איזה מהירות מוגדר הדיסק הקשיח ,1.5GB או 3.0 GB? רוני

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  19. הדיסק הוא 1T של סמסונג HD103UJ. בחיפוש בגוגל אני מגיע לתוכנה של סיגייט (seatools) האם זה יתאים לדיסק של סמסונג ?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  20. ראיתי פעם מדריך איך בודקים תאיכות עם איזה תוכנה ומה כל צבע אומר וכו..?.. ככה אני יבדוק דיסיקים שיש ויראה איזה הכי איכותי... אז אם יש למישהו תוכנה ומדריך או משו שעוזר אשמח לקבל תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. Started by GaTor120,

שמעתי שעם הווינדוס לא מומלץ עדיף עם תוכנה שמתאימה,מישהו מכיר? תודה רבה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי בעייה שכל פעם שאני צורב דיסק שירים לאוטו אז הרדיו דיסק לא מזהה את ה cd text נסיתי לצרוב גם בנרו וגם ב esay cd cdreator 7 וסמנתי בתוכנה לצרוב אם cd text אז אני לא יודע מה הבעייה בדיסקים האחרונים שצרבתי הוא לא מזהה אבל מצאתי דיסק שצרבתי מזמן שהמערכת כן מזהה. יש לי גם צורב דיסקים של LG וגם צורב DVD של סמסונג ונסיתי בשניהם . האם יכול להיות שזה לא עובד בגלל שהדיסקים שאני משתמש בהם הם פשוטים וזולים? מבקש עצות בנושא...

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  23. ראיתי שעם גירסה 7 יש bitsetting האם גם בגירסה 6 יש ? כי לא בא לי להתקין את ה 7

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by hararim,

אני רוצה להמיר סרטי וידאו ביתיים לדיגיטלי (יש לי מכשיר שעושה זאת). ואני רוצה לדעת איך עדיך לשמור את הסרטים על דיסק קשיק או לצרוב על DVD? ואני מתכוון מבחינה של עמידות תודה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים