אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
החברה קנתה לי צורב DVD מהסוג הנ"ל - חיברתי אותו כ SLAVE ל IDE הראשון, איפה שהכונן הקשיח (היחיד) שלי יושב. 1. הוא מזוהה ב BIOS 2. מותקן כראוי ב DEVICE MANAGER אני לא רואה את הכונן בחלון של "המחשב שלי" (למרות שבעיה דומה יש לי עם המצלמה שלי) אז אני פשוט רושם I: ורואה את החלון הריק מן-הסתם של הצורב. ברגע שאני מכניס דיסק לצורב DVD אני רואה את האיקון של העכבר מחליף כזה סמל לצורה של דיסק כאילו הוא טוען משהו ואז נתקע כל המחשב תקוע ואין מה לעשות. למישהו יש רעיון? תודה, לירן.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להרחיב את הזכרון של הNokia 6230i, וראיתי שיש שני סוגי כרטיסים: MMC ו- RSMMC. מה ההבדל ביניהם, והאים שניהם מתאימים לסלולרי שלי? כמו כן על איזה חברה אתם ממליצים? ראיתי PQI ו- A-DATA.
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רצה לבנות מחשב דיי קטן ולפי מה שהבתי הכונן הזה דיי קטן.. ואיפה אפשר לקנות כזה בארץ? תודה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
NASHUA MEMOREX GPT VERBATIM BENQ MAXELL מיועד לצריבת אלבומי מוסיקה בלבד. CD-R.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש צורב LG 4160 שקנה בסוף 2004 באותו זמן אני קניתי את ה NEC 3500 ואני חייב להגיד שה NEC בהרבה יותר מוצלח, על דיסקים של ורבטים X8(DVD-R) אני יכול לצרוב ב X12 והאיכות היא פנטסטית. בכל מקרה הבעיה היא כזאת הוא הביא דיסקים של ורבטים ( X16 PRINTABLE (DVD-R גם והצורב שלו מוכן לצרוב עליהן רק ב X4 עדכנתי לו את ה FW לגרסא העדכנית וזה לא עזר, בדקתי את הדיסקים אצלי והצורב שלי תומך בהם בצריבה X16, משום מה גם בדיסקים של X8 ב R- הוא יכול לצרוב עליהם רק ב X8 ולא ב 12 האם זו היא בעיה של הדגם 4160 או ספציפית לצורב הזה.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
השאלה המרכזית בכותרת אני רוצה לדעת למה זה טוב ואיזה הכי כדאי לעשות
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של120 גיגה ושתי מחיצות אחת של ווינדוס 30 גיגה והשניה 90 גיגה השאלה זה כמה באמת אני יכול להשאיר לווינדוס בשביל שיעבוד בסדר ואולי טיפה יותר מבסדר כולל תוכנות כאילו חשבתי על 20 גיגה ככה אולי פחות לדעתכם 30 זה מיותר?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם מישהוא מכיר את הצורב הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38029 ומה האיכות שלו...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני כניראה אלך לרכוש אחד מהצורבים המומלצים כאן : NEC 3540 או LG 4163 ( נידמה לי זה הדגם, יכול להיות אני מתבלבל במס'). אני לא אשאל מה אתם ממליצים משום שכבר שאלו את זה מיליון פעמים, לכן מה שמעניין אותי לדעת זה איזה צורב שקט יותר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי כונן NTFS 37.2 GB נכנסתי למאפייני דיסק מקומי ונשאר לי 827 MB סימנתי את כל התיקיות שיש בכונן וכולם שוקלים 32 GB איפה עוד 5 GB
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ההרדיסק הוא 80 GB של WD מפורמט. המחשב מזהה אותו כשהוא מחובר ישירות ל-IDE אך משום מה שמחברים אותו דרך הממשק של ה-USB לא רואים אותו ב"מחשב שלי" . כלומר, המחשב מזהה אותו, ורושם את זה בבלונים הצהובים שנפתחים בשורת המשימות, אך לאחר כל הזיהוי הוא לא מופיע "במחשב שלי" ולכן אין גישה אליו בכלל. ההתקן הזה עובד תקין (היה מחובר להרדיסק 40 GB שלצערי נפל, ומת.) איך גורמים למחשב "לראות" את ההרדיסק ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכל למצוא עידוכנים לצרוב lg 6163b חיברתי את הצורב אבל אני לא רואה אתהכונן שלו במחשב משום מה לא יודע איפה אני יכל למצוא עידוכנים לצורב כי במחשב הוא אומר שהוא מחובר .
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
קניתי HD 200GB של WD אני יודע שהוא לא צריך להיות בדיוק 200 אלא משו כמו 180 אבל למה הוא מזהה אותו רק כ-130 ? :< תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב של AOPEN דגם CRW4850 הבעיה התחילה לפני חצי שנה אפילו יותר עד עכשיו לא טיפלתי בזה כי לא היה לי שום צורך בצורב. אני מכניס לו דיסק מלא של שירים הוא לא קורא אותו אפילו כל דיסק הוא לא קורא אני מכניס תדיסק המנורה בצורב מהבבהת בלי סוף עד שמוציאים תדיסק אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2434 http://www.ixbt.com/news/hard/index.shtml?news117718id בהחלט רעיון מעניין.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הייתי אתמול באופיס דיפו ויש להם מבצע בקופות: 10 מדיות של ורבטים ב-34 שקלים. כלומר 3.4 ש"ח למדיה גם למי שקונה בכמויות קטנות. הערה:המדיות מגיעות ב"עוגה" ולכן צריך שיהיה איך לאחסן אותם(נרתיק או קופסאות ריקות). במחירים כאלה לא צריך לחשוב פעמיים-ורבטים זו הבחירה הנכונה. נ.ב.:אני לא עובד אופיס דיפו.(סתם בשביל הידוע )
-
קניתי בשעה טובה הארד דיסק 200 גיגה.(sata) אני רוצה להתקין אותו במקביל להארד הדיסק הקיים שהוא ata הלוח אם שלי הוא: MSI 875P Neo-FIS2R (MS-6758 לאן לחבר את הכונן החדש? לsata1 או לsata 3? ואם אני מחבר את זה לsata 3 , אז האם צריך לחבר את הata לחיבור של ide3 (החיבור הצהוב)?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני לפעמים רואה בפורום את ה דיסק קשיח HD WD SATA 74GB 10000 RPM והמחיר שלו ממש בשמיים והוא רק 74 ג'יגה משהו מוכן להסביר לי מה היחודיות שלו?? זה בגלל ה10000 RPM ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן חדש ויש לי כמה שאלות. שאלה ראשונה - איזה כונן אתם ממליצים לקנות (בנפח של 80 ג'יגה) עם מהירות סבירה ומחיר סביר? והאם כונן של 80 ג'יגה נותן תמורה לכסף יחסית לגודל (כלומר, יכול להיות שיהיה כונן של 120 ג'יגה שיעלה רק כמה עשרות שקלים יותר...) שאלה שניה - במחשב שלי יש שני כוננים, אבל אני לא יודע אם זה כונן אחד שמחולק לשתיים או 2 כוננים נפרדים. השאלה היא איך אני יכול לבדוק את זה (בלי לפתוח את המארז), ואיך אני יכול לבדוק (בלי לפתוח את המארז) אם בכלל יש לי מקום לשים עוד כונן. תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
-
nt
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חברה של צורב רגיל יותר טובה LG 52x32x52 SONY 52x32x52 Samsung 52x32x52? Teac 52x32x52 Lite-on 52x32x52 ASUS 52x32x52 או שזה לא משנה ולקחת את מה שיותר זול תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
חברים אני מחפש צורב בטווח המחירים של 300-400 אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין הצורבים ומה זה הדובל הזה ומה הקטע הזה של +1 -1??? אז אשמח אם תסבירו לי מה היתרונות\חסרונות של מה שאתם ממליצים תודה..
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD ואני רוצה לדעת אם אני יכול לצרוב את הסדרה על פי מגה ולא על פי דקות וזה יקרא לי אותו ב - DVD רגיל??????
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-