אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית מחשב גי'נרי גל חברת פוגיטסו עם צורב מובנה אני לא יודע מה השם דגם של הצורב ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם הוא תומך בשכבה כפולה או לא
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ אימאג' של 6 ג'יגה בערך. ניסיתי לצרוב אותו דרך נרו, אך הוא משום מה לא נותן לי את האפשרות לצרוב על דיסק DVD בכלל לאחר טעינת האימאג' (המדיות הזמינות הן רק CD-R/W). המדיה היא של TEAC (זה מה שהיה לי) וה-DVD הוא NEC 3500 שעד היום לא עשהלי שום בעיות בצריבה. ניסיתי לצרוב באלכוהול, אך ב-44 אחוז הצריבה נעצרה עקב שגיאה: 20:10:10 DVD Source Info: Session: 1, Track: 1, Length: 6.10 GB / 710:32:08 20:10:15 (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2): Recording Method/Speed 20:10:15 Recording - DVD DAO - 2.3X (3185 KB/Sec) (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2) - Media format: DVD+R Double Layers 20:25:04 (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2) - [Write ERROR] LBA: 1396544, Length: 16 S:KEY - 03/…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני וחבר שלי החלטנו שכדאי לעשות 2 כוננים נפרדים ששווים התקנו את הWindows ואת הכל ואנחנו רואים רק כונן 1 ,אם זה משנה אז את \:C בבקשה תעזרו לי ערן
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש שלי בעיה ממש חמורה.. קודם כל צורב דיוידי לא צורב דיוידי רק קורא..-איך אפשר לבדוק את טיבו של הדיוידי אז חיברתי צורב-סידי וגם הוא לא עובד.. שניהם נעלמו..(לא רואים אותם במחשב) בבקשה שמישהו שמבין בנושא יענה לי ויכתוב לי פעם אחת ולתמיד.. איפה אני שם תג'אמפר בכל כונן?? והחיבור (צמה) יעני החיבור הארוך מתחברים ביחד או כל אחד בנפרד ללוח אם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני . אני מחבר אותו בUSB והמחשב מראה לי שחובר התקן אבל אני לא רואה אותו כשאני ניכנס למחשב שלי תודה מראש :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה הוא לא עבד לי יעני לא היה מקוון אז התקשרתי לTMS ועזרו לי לקוון אותו הוא עבד לי בסדר עד שעשיתי רסטרט ומאז אין כלום הכונן G לא מופיע אין אפילו טמפ שלו וקודם כן היה מה אפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי אין לי במחשב כונן DVD אבל יש תוכנה שנותנת לפתוח דיסק DVD בכל מקרה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני אמור לצרוב דיסק כך שהשירים יהיו מופרדים אחד מהשני... באיכות טובה כדי שהרדיו דיסק באוטו יכול לקרוא אותם ללא בעיות מפני שהוא לא קורא את כל סוגי הצריבות תלוי בתוכנה... בנרו לפחות זה עושה בעיות רציתי לדעת באיזה תוכננות אני אמרו להשתמש כדי להגיע לתוצאות טובות כך שלא יהיו בעיות והצריבה תהיה מתאימה לרדיו ידסק
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שלASUS יש צורבים מצוינים אבל אמרתי לו שASUS אולי טובים ללוחות אם אבל לא לצריבה ואמרתי לו שTDK וPLEXTOR הם חברות מצוינות של צורבים והוא ממשיך להתעקש אז אני רוצה את הדעה שלכם אם גם אתם חושבים שאני טועה
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מצטער על דאבל פוסטינג אבל אני רוצה לחזור היום לחנות ולהחליף את ההרדיסק כי אני לא יכול לסבול את הרעש שלו יש לי מקסטור 160 גיגה לאיזה חברה אחרת כדי להחליף? תודה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם חדש ובעקבות זה אני צריך לקנות כונן קשיח חדש וצורב DVD. החיבורים האפשריים היחידים ללוח אם הם SATA II. לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI (AM2) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443& צורב DVD: DVDRW LG H44N X18 DUAL LAYER BLACK http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=218&category_id=9a6218d4eb28b1064471ba588e90ddb7& האם יש התאמה? כי אני מחפש צורב DVD זול של SATA II
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם קיים בשוק מארז חיצוני להארדיסקים שיכול להכיל בתוכו יותר מהארדיסק אחד? יש לי בבית מערכת שכוללת 3 מחשבים וכ 10 כוננים קשיחים היתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר מוצר שיכול לשמש כמארז לכל ההארדיסקים ולהתחבר ב usb או בדרך אחרת למחשב? אפשרות מועדפת היא למצוא מארז כזה שמכיל בתוכו ממשק שיאפשר לכוננים להתחבר למחשב באמצעות רשת אלחוטית.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מצלם קצת בחיי עם מצלמת ניקון D810 עתירת פיקסלים וגודל קובץ של 75 מ"ב לתמונה. אני עובד על SSD של CRUSIAL מדגם מוקדם מאוד עם 128 ג"ב שעליו יושבת מערכת ההפעלה וכל שאר התוכנות. מעוניין לשדרג את אופן העבודה שלי בפוטושופ כך שייבוא ראשוני יהיה לSSD שדרכו אעבוד על התמונות ואח"כ ייצוא לזוג הארד דיסקים,,,,,אחד מקור ושני לגיבוי. גודל SSD שיספיק לי הוא 500 ג"ב,,,,חשבתי על הסמסונג 850 EVO,,,,,,האם כדאי ללכת על משהו אחר? לגיבוי אני די בבעיה! אני מעוניין ב2 הארד דיסקים של 4TB. השאלה היא איזה? האם כדאי לעבוד עם RAID? NAS? או ללכת על תוכנה שתגבה קבצים ביניהם? חשוב לציין שמעולם לא עבדתי עם RAID או NAS תודה מראש על עזרתכם בברכה, אורי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עיגלתי את כבלי ה-IDE של הצורב והכונן קשיח שיש לי. לקח לי רק 10 דקות לעגל את כבל ה-IDE של הצורב, והכל הלך טוב. אבל משום מה היה לי קשה יותר לעגל את כבל ה-IDE של הכונן קשיח, ואני בטעות חשפתי סליל (אם כך קורים לו) של כבל ה-IDE, בעצם חשפתי שתיים. סליל= החוטים הדקים האלה (בצבע זהב) שנמצאים בתוך הצינורות הרבים של כבל ה-IDE. אני עטפתי את הצינור, שמתוכו נחשף הסליל, ב"סלוטייפ" שמיועד לחשמל (לא סלוטייפ, אבל לא יודע איך קוראים לו), הפעלתי את המחשב והכל פועל כרגיל. אך אני דואג שעלול להיגרם נזק לכונן עצמו בגלל מה שקרה, אז בבקשה תגידו לי יש לי סיבה לדאוג?
-
נכנסתי לאתר הזה והבחנתי שיש Firmware יותר חדש ממה שיש לי עכשיו הבעייה המרכזית היא שיש REVA ו REVB ואין לי שום שמץ של מושג איך לבדוק זאת האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הדגם של מכשיר DVD שלי הוא TOSHIBA SD 1300 תודה לעוזרים........................
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן DVD פילפס מדגם DV5016L2 הכנון עובד יפה מאד אבל לא מזהה דיסקים של 8.5 גיגה.למישהו יש פיתרון לעניין??? חיפשתי באתר של פילפס והוא בגרמנית ובגוגל לא מצאתי כלום. אשמח לקבל עצה.תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי הדיסקים האלה במערך RAID0 שממנו המחשב עולה ובעבר, כשהשתמשתי בהם כדיסקים נפרדים, הרצתי את תוכנת ה Magician כדי לבדוק ולהגדיר אותם בהתאם. -האם תוכנת ה Magician תומכת במערך RAID? -מה ההגדרות הרצויות שכדאי לשים בתוכנת ה Magician כדי להגיע לביצועים מהירים ככל האפשר? ההגדרות שהתוכנה תמכה טיפלו בדיסק בודד ולא במערך. -שני הדיסקים הם מאותו סוג (SSD 840 Pro) אך אחד היה כבר בשימוש רנ והשני כמעט שלא, האם יש לזה משמעות?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה כרגע קראתי כתבה מעניינת בדום9 שחלק מהחברות הגדולות מתכננות להוציא גרסאות קושחה חדשות שיאפשרו למודלים שלהם לצרוב DL דיוידי,שאלתי היא האם מישהו יודע איזה מודלים בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היום רכשתי את הכונן הזה http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=afula&cat=213 והבנתי שמאוד מומלץ לעשות לו עדכון קושחה. רציתי לדעת אם לפני דעתכם אכן זה מומלץ והאם זה עלול להזיק לכונן? כמובן שאת העדכון אני יוריד מהאתר הרשמי של החברה (אשמח מאוד לקבל קישור ישירות לזה + מדריך). תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעשות עידכון קושחה לכונן הSSD שלי. הכונן מדגם AGILITY 60 ג'יגה. השאלה שלי היא האם אני יכול לעדכן קושחה ללא דאגה שהכונן יימחק, או שאני צריך לעשות גיבוי לפני? הענין הא שמערכת ההפעלה שלי מותקנת על הSSD. אשמח לתשובה ולעצות, תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, יש לי בבית נגן DVD מבית SONY מדגם DAV-DZ230, אני מנסה למצוא דרך לבצע לו עידכון קושחה על מנת שיתמוך בפורמטים בהם הוא לא תומך כיום, האם מישהו מכיר דרך בה אני יכול לבצע לו עידכון קושחה שכזה? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע עם בעיה בצורב די וי די שמזהה וצורב רק די וי די אך מסרב לזהות ולצרוב cd לאחר שדפדפתי בפורום הבנתי שאפשר לעשות עידכון קושחה לצורב ואולי זה יעזור ויתקן את הבעיה אך אני לא כל כך חזק בתחום המחשבים וצריך עזרה / הדרכה כיצד לעשות את העידכון אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור ולהסביר בפורום איך לשות זאת שלב אחר שלב כמו שאמרתי תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/223631en
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-