עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום יש לי כונן קשיח IDE קטן שיש עליו נעילה של סיסמה ולא משה איך אנ ימחבר אותו אני פשוט לא מקבל אליו גישהאו אופציה לפרמט אותו אני יודע שיש דרכים ותוכנות שיכולות לפרוץ את הסיסמה הזאת ולמעשה זה גם יפרמט אותו אבל לא מצאתי משו שעובד כמו שצריך אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. Started by sha1823,

אני רוצה לקנות את ההארד דיסק הזה Seagate 500GB Sata II 32MB http://tms.co.il/product/4982 עכשיו הלוח אם שלי תומך sata1 והכונן הזה הוא sata2 האם בכל זאת ניתן לחבר אותו ללוח אם שלי ושהוא יעבוד ? הלוח האם שלי asus p4s800d תודה

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  3. שלום רב, בתור יבואן למוצרי ציוד היקפי (טונרים ראשי דיו - ומוצרי פלאש) אנו מעוניינים להתרחב כעת למוצרים נוספים כגון מקלדות עכברים וכו'. בשלב ראשון אנו מעוניינים להשיק בארץ מותג של מדיות לצריבה - סדרה עממית. לאחר התקשרות עם חברות מסויימות בטייוואן הבנתי שיש כאלה שיש להם רשיון מטעם פיליפס ויש שאין להם, האם בארץ יש את המגבלה של הפטנט של פיליפס או לא? והאם CMC Magnetics נחשב ליצרן טוב? (אף אחד הרי לא מצפה שאביא TAIYO YUDEN בכל אופן כאן זה ישראל וצריך להתחרות עם השוק) אשמח לעזרה, תודה חברים יקרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Fungus Funk,

האם ה - Sata II עדיף על ה - Sata I, או שזה לא באמת משנה ...?! אני לא מחפש הסבר עמוק פשוט לדעת מה החסרונות של ה - I לעומת ה - II ...

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  5. שלום הביאו לי הארדיסק שהוא V5,הוא פנימי אבל קטן ביחס לפנימי רגיל אז נראה לי זה 2.5 בכל מקרה,יש מתאם או מארז שיהיה חיצוני ?עדיפות רק USB יהיה מחובר רק לנייד ואם כן,יש משהו מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם. לפני שאתם צועקים עלי, טורפים אותי, מחסלים אותי וקוטלים אותי תדע שחיפשתי בכל הפורום וגם באתרים בחו"ל אבל אני עדיין לא מבין אז אל תכעסו בבקשה טוב אז ככה יש לי כרגע דיוידי רום (כמו אידיוט לפני חודשים קניתי אותו ואמרתי לעצמי שאני לא צריך צורב דיוידי ועכשיו התבדתי ואני אוכל את עצמי) וכונן רגיל. אז אני רוצה להכניס במקום הכונן הרגיל צורב דיוידי כולל קורא דיוידי וכו'. מה שאני חשבתיע שאני אלך עליו לפי מה שראיתי פה זה "צורב DVD דו שכבתי BENQ DW1620" : http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1160&scat=271&tcat=34 עכשיו מה שאני לא מבין זה כל הסימני פלוס מינוס וכל מיני דברים שאני לא מבין שם מה הם אומרים אם תוכלו להסביר לי. דבר שני רציתי לדעת אם הכונן הזה יכול…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by tisan4us,

שלום רב, ברשותי פליסטישן ו1 ו2 אני מעוניין לדעת איך צורבים לפליסטישן, אנא עזרו לי בדחיפות תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ... יש לי במחשב משחק שהוא בקובץ ISO בגודל 5 גיגה המשחק זה: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas אני רוצה לצרוב אותו על דיסק בשביל לשחק אבל הדיסק של DVD זה רק 4.7 גיגה ונרו לא נותן לי לצרוב אותו ... איך אני יכול לצרוב את המשחק? תודה לעוזרים ...

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  9. שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. קיניתי בעבר צורב חיצוני של BENQ - EW822U, יועד בעיקר לצריבת משחקים. בעבר הייתי צורב קיבצי אימג' והכל היה רץ מעולה. לפני זמן מה התחילה בעייה בקריאת ה DVD ולדוגמא ה PS2 לא זיהה אותם יותר. שמתי לב שלעומת העבר כעת שאני משתמש בתוכנות צריבה (לא משנה איזה, ניסיתי כמה - NERO, ALCOHOL, DVD ENCRYPTOR וכו',) למרות שהתוכנה מגיעה ל 100% פעולת הצריבה ממשיכה למשך יותר למעלה מדקה גם לאחר שהתוכנה הגיעה ל 100% (לא קרה בעבר כאשר ה DVD עבדו כמו שצריך). ניסיתי להתקין מחדש את הצורב, הדרייברים ואפילו את ה WINDOWS מחדש... נאד'ה, הבעיה חוזרת על עצמה. האם מישהו מכיר סיפור כזה ויודע איך להתמודד עם הבעיה ? אשמח להצעות ודיעות נוספות. תודה.

10. Started by boss,

לא משנה תקציב..אני רוצה sata או IDE העיקר ד.קשיח הכי טוב וחזק. גם 3 או יותר שנים אחריות גם הוסיף מה דגם?

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by MzDay,

אני דיי חדש בנוגע לכונני SSD ויצא לי קצת לקרוא (לא שהבנתי הרבה חח זה קצת מסובך), אז ככה, אני בעקרון מחפש כונן SSD בסביבות ה128 ג'יגה (או64 אם אתם חושבים שזה מספיק לי) בשביל הדברים הבאים: המערכת הפעלה, 2~3 משחקים (אם אני מתקין עוד אני מוחק קודמים) ואולי איזה תוכנות סרטים או משהו כזה. זה המפרט שלי: מוצרים מוזמנים [TABLE] [TR=bgcolor: white] [TD]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]C2500KT[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: cen…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי דיסק חדש של WESTERN DIGITAL 250KS . מזוהה כמובן בביוס,אך משום שהרבה זמן לא התעסקתי עם הדברים האלה,שכחתי כבר איך להפעיל את הדיסק במערכת הפעלה. מחכה לעזרה.

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by shahar07,

כמה שאלות שרציתי לדעת לפני שאני מתקין מערכת חדשה, כיום אני מחובר ב raid 0, 1.איך אני מפרמט את הכוננים ואיך אני מחזיר אותם למצב רגיל 2. האם אני אמור להוריד את כל הדרייברים החדשים של הלוח ואחכך להתקין אותם, או שמערכת הפעלה חדשה תעשה לי את זה תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני מעוניין לקנות הרדיסק חיצוני בסביבות ה 300 שקל של 1 טרה ראיתי את 2 הדגמים האלו http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=3556 ו http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6210 מה עדיף לי לקחת? ולמה? אשמח אם תתנו לי עוד הצעות לדגמים במחיר הזה תודה

15. היי חבר'ה הגעתי לישורת האחרונה לפני קניית מארז חיצוני בשביל HD SATA,צריך את עזרתכם. קוולמסטר http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?cPath=73_76&products_id=352 או את אותו הדגם רק שבמקום ESATA יש FIREWIRE http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?cPath=73_76&products_id=360 או את הדגם הזה של ת'רמלייק הMAX4,לשים לב שזה הדגם ללא מאוורר,לא מצאתי עם המאוורר בארץ,מי שמצא מוזמן להסב את תשומת ליבי. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_2547&products_id=18219 או את הדגם הזה של VANTEC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_1689&products_id=12166 כמובן גם מי שמכיר את הדגמים הללו יותר בזול יוכל לתרום למאמץ. תודה …

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by lisly,

המליצו לי על NEC ND-3520AB יש לכם אולי המלצה אחרת? שיהיה זול רק....

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  17. אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני חדש גודל רק 2.5 נפח 1TB העיקר 3.0 USB אני מתלבט לקנות Iomega ‎eGo BlackBelt Portable 1TB 2.5'' Hard Drive USB 3.0 או ‎ Samsung S2 Portable 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3דגם HXMT010EA חדש או ‎My Passport Essential SE 1TB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 / 3.0 דגם ‎WDBACX0010BBK או Verbatim ‎Store n Go 1TB 2.5'' External Portable HDD USB 3.0 תקציב עד 650 שקל תודה

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by light7,

לפני כשנה+- היה לי וירוס מסוים במחשב [לא זכור לי איזה היות ואחיין של חברה הרס לי דאז את המחשב] גיבוי של תמונות ושירים היה לי על דיסק און קי, אממה כל קטעי הפרוזה שכתבתי - הלכו , יש לציין שזה דבר שמאוד קרוב לליבי ולצערי עד היום חיפשתי בכל מקום איחסון אחר אם יש סיכוי לחלקיק גיבוי מסוים - ואין שום דבר. האם יש סיכוי להחזיר את הקבצים? מדובר בכמעט 100 קבצי word תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה לקנות כונן SSD EVO 850 250GB אבל יש לוח אם קצת ישן של אינטל DP67BG לפי מה שקראתי כאן יש משמעות אם הלוח תומך RAID או AHCI. אולי תוכלו לעזור לי ולבדוק אם יש ללוח אם הזה תמיכה בכונן הזה . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. שלום, נראה לי שענין יותר מתאים לפה מאשר לפורום רשתות ואינטרנט-אם אני טועה נא להעביר.תודה. בשבוע האחרון אני מחפש חומר לגבי שרותי איכסון-חינם הנמצאים ברשת, עד עכשיו מצאתי בעיקר ספאם+המון אפשריות שאני לא בטוח לגביהם אני מעונין לארגן 150-250 ג'יגה בגישה ישירה מן המחשב-כונן נוסף לכל דבר וענין מי שמשתמש בחשבון כזה או דומה לאו דווקא בנפחים הנ"ל כל נפח טוב העיקר שזה עובד כמו שצריך-בדוק, אשמח לשמוע הצורך עלה כי אני מעונין מקום שבו אני אוכל לזרוק קבצים שלא חייבים להיות זמינים-כל מיני קבצים שאני שאני לא רוצה לזרוק פשוט במידה וזה באמת זמין קל ונוח לשימוש(את הניסויים אני העשה אצלי מן הסתם) אפרסם מדריך מרוכז *בבקשה בלי תגובות ספאם תודה

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  21. היי אנשים, זה הצורב שלי: YAMAHA x8x4x24 כבר 5 צריבות שנכשלו ברצף...תוכנת צריבה- נירו, מערכת הפעלה WIN2K, לא עשיתי שום דבר מיוחד שיגרום לו לא לצרוב טוב... הנירו אומר שהוא מסיים צריבה בהצלחה אבל הדיסקים עצמם לא קריאים... הוא עדיין שווה משהו? תודה, חציל

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by DaTHE,

שלום, יש ברשותי הרד דיסק די ישן (WD של 80GB) העברתי אותו למחשב קצת יותר חדש מהקודם, ועכשיו ה- XP מבקש ממני לפרמט אותו לפני שאני יכול לקרוא\לכתוב אליו. ברצוני לדעת אם יש באפשרותי לקרוא את המידע שבפנים לפני שאני מפרט, אולי עם תוכנה מסיומת..? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ngn1,

ברצוני לרכוש דיסק קשיח ולהתקין עליו את מערכת ההתקנה, הוצעו לי שתי אפשרויות, מה עדיף בבחינת המהירות ויכולת ההתמודדות עם הפעלה מאומצת וממושכת? הדיסק הראשון: Western Digital Caviar Green WD5000AZRX 500GB SATA3 / SATA2 64 mb הדיסק השני: Western Digital Caviar Blue 1000GB WD10EALX 32 mb תודה על מענה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by oronluko,

היי, קניתי SSD Crucial MX100 256GB לפי המלצות הרבות שראיתי פה בפורום במטרה לשפר קצת את המחשב הישן שלי (אם החליט לשדרג אותו ה-SSD יעבור למחשב החדש). ראיתי במדריך של האתר כי צריך להפעיל בביוס את הפונקציה AHCI אך לא הצלחתי למצוא אותו (לוח אם ASUS M2N-E). עשיתי קצת חיפוש באינטרנט ולא מצאתי פתרון או תשובה חד משמעית. בינתיים התקנתי את המערכת הפעלה והביצועים הם: https://drive.google.com/file/d/0B4k_WUtDchWhZnF0N0h5emE3YjQ/view?usp=sharing 1. מישהו יודע איך להפעיל את ה-AHCI בלוח אם הזה? 2. האם התוצאות האלו סבירות לחיבור SATA2?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by SubX,

היי, בStorage יש מקום ל12 ארד-דיסקים, מותקנים בו 10 אשר עובדים במערך של RAID5. הבעיה היא שלסירוגין או 3 (משמאל) או 7 (מימין) מזדהים וחלק מהמידע במערך לא נגיש. מזדהים = נורית של חץ מעל הבטריה דולקת. לינק למידע טכני של המוצר מצידי שהפתרון יהיה אפילו לשלוף את המידע בכל דרך מהכוננים הקשיחים. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים