עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. להלן המפרט של המחשב הישן. האם לאחר שדרוג SSD אוכל לגלוש בו עם חלונות מרובים ולעבוד על אופיס? CPU Type: DualCore Intel Pentium E5300, 1400 MHz (7 x 200) Motherboard Name: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset: Intel Bearlake G31 DIMM1: Transcend JM800QLU-2G. 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)

2. Started by gil_k,

המחשב בזמן האחרון נתקע לי לפעמים ואני יודע שזה יכול להיות ממאה דברים אחרים אבל אני רוצה לבדוק גם את ההארד דיסק לראות שאין בעיות איתו. יש דרך לבדוק שהוא תקין?

3. Started by david866,

מחפש זיכרון ssd. בן 400 ל500 גיגה. איזה חברה לקנות או דגם תקציב עד 300 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by clown,

מעוניין בהארדיסק בין 80 ל160 ג'יגה, עדיפות ל120. 8 מגה באפר, 7200 RPM. איזו חברה מומלצת? ***לא SATA***

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  5. שלום ובוקר טוב לכולם! קיים אצלי במחשב מערך raid 5 של 5 דיסקים של 1.5T לאחרונה הלך לעולמו דיסק קשיח והתוכנה Intel Matrix Storage Manager מבקשת ממני להחליפו. OK אין בעיה כבר עשיתי את זה בעבר. השאלה היא אם אני יקנה דיסק קשיח של 4T המערך יקבל אותו במלואו ואז אני יקבל נפח גדול יותר או שאני יקבל נפח זהה למערך הקודם בגלל המוקבלות של שאהר הדיסקים? יש?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום חברים, הבעיה הזו לא הייתה קיימת תמיד ואין לי מושג למה זה התחיל עכשיו. ברשותי שני הארדיסקים תקינים. כשאני מחבר כל אחד מהם בנפרד המערכת עולה בלי בעייה. כשאני מנסה לחבר את שניהם אני מקבל (לפני עליית הווינדווס) את השגיאה הבאה: pxe-e53: no boot filename received מדובר במחשב ישן פנטיום 4 3.0GHZ בתושבת 478. לוח: ALBATRON PX865PEC PRO VER: 2.0 הכוננים מחוברים בחיבור IDE, שניהם על אותו כבל (יש לו שני יציאות). כמו שהסברתי,זה עבד בלי בעייה בעבר. תודה מראש. צירפתי קבצים כדי להראות איך זה נראה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Cahiml,

תוך כדי ביקור באתר GURU3D נתקלתי בביקורת בכונני SSD של חברת mx-technology שיצאו בתצורת SATA3 להלן הקישור לאתר http://www.mx-technology.com/en/product/ssd.php מישהו שמע עליהם ? עריכה להלן קישור לכונן 120GB תצורת SATAIII - לאחר פרמוט כ 112GB http://www.mx-technology.com/en/product/ssd2.php?sid=30#fragment-11 או ה SSD הבא http://www.mx-technology.com/en/product/ssd2.php?sid=29#fragment-11 קישור לביקורת של GURU3D http://www.guru3d.com/article/mach-xtreme-ds-turbo-120gb-ssd-review/ מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  8. המחשב נתקע כל פעם שהתהליך מגיע ל 10 אחוז. עובד עם WIN98 האם יש דרך אחרת לעשות את זה?

9. Started by winner100,

שלום לכולם, רציתי לדעת בבקשה איזו שיטת חיבור טובה יותר? כרגע הדיסק קשיח שלי מחובר בתוצרת SATA והצורב בתוצרת IDE. ידוע לי שהIDE הוא תוצר חיבור ישן, אבל השאלה היא האם הוא גם פחות טוב מהSATA? היתרון היחיד שאני רואה לSATA הוא כבל חשמח ונתונים ממש קטנים שעושים לי הרבה מקום במארז (ואין מקום מיותר...) שורה תחתונה: אני מעוניין שכול הכוננים יהיו בתוצרת SATA (מה שדורש החלפת כונן) האם זה משתלם ומומלץ? אני מקווה שאני בפורום הנכון. תודה רבה!

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by b-or,

כולם במהירות 52X32X52 וכולם עולים אותו מחיר (שאגב מאוד משתלם). מה שבטוח זה שאני קונה אבל אני לא יודע במה לבחור.. .. בעקבות הנושא ערכתי חיפוש וראיתי שלייטאון מייצרת לסוני את הצורבים.. והם למעשה זהים.. LG יש לי במחשב אחר ואני מרוצה (ב6 חודשים שהוא היה אצלי - חדש) אך ראיתי הודעות בפורום שהוא מסובב מהיר מדי את הדיסקים והוא מגיע למצב של לשבור אותם... חברה.. אז מה עדיף? תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by XpdX,

האם כדאי לי לקנות הארד דיסק Samsung F3 SATA2 או WD Caviar Blue SATA3 ? הם כמעט באותו מחיר... מיועד לשיתוף קבצים,עבודה על גרפיקה ותלת מימד.... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yaron1000,

יש ליד הבית שלי חנות שמכורת 25 מדיות של BenQ ב89 ש"ח https://www.lamir.co.il/home.htmזה האתר שלהם המדיה היאhttp://global.benq.com/asp/Front/BenqMain.asp?MenuHead=131&MenuLeft1=&MenuLeft2=&MenuLeft3=&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=DVD-R/RW&dataid=4195&GenMenu=0&ParentId=0 לפי מה שקראתי באתר הזה http://www.mediamatch.de/showdvdhersteller.php המדיה קוד של הDVD הוא של Sony SONY04 D1 שווה לקנות אותם ? כתוב שיש להם את הדברים האלה זה אומר משהו הוא שזה סתם גימיק Featuring PicFect and DataGuard X technologies

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by pinkcrocs,

שלום, אני מעוניינת לרכוש זכרון נייד USB חדש עם נפח של 16G או 32G... עכשיו אין לי מושג קלוש בזכרונות ניידים ויש כ"כ הרבה חברות וגרסאות. כאן אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על חברה (או אפילו דגם) ... המליצו לי על OCZ, הם עמידים בפני מכות ומים ואמרו לי שהם מאוד מהירים. הייתי רוצה לוודא בעוד מקום שזה באמת משהו איכותי וטוב. תודה מראש, פינק

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  14. אני עורך וידאו, ולכן אני משתמש בקבצים בנפח גדול כל אחד. יש לי כמה הארד דיסקים גדולים, של 120 ושל 200GB. אחד מהם, SATA עושה צרות: נקנה לפני 3 חודשים. דיסק של WD, 200GB 8MB BUFFER SATA בשימוש של עריכה (לא כולכם תבינו), הפרמייר עושה לי איתו צרות. הגעתי למסקנה שהקבצים הגדולים שעליו (סרטים בפורמט AVI) נכתבים עליו מפוצלים ולכן אי אפשר לעבוד ולערוך אותם. (הלוח הוא ASUS P4C800 E DELUX) גם שאני מוחק אותם ודוגם מחדש, הם נכתבים מפוצלים ועושים צרות. אם אני מעביר את הקובץ עצמו, שעשה צרות לדיסק אחר- שם אין בעיה איתו. מה אפשר לעשות? האם הדיסק הלך לעולמו? להחליף? אם לא מובן אני יסביר בצורה שונה... (אל תציעו לי לעשות איחוי, כי הקבצים לא יאוחו, בגלל גודלם,ככה זה בקבצי וידאו ענקים- בין 2 ל …

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by ofer_mat,

יש לי את הלוח עם של ABIT P35 ICH9 והוא מזה לי את הכוננים כ UMDA5 למרות שבתוכנה HDTUNE רשום שם תומכים ב 6 אך אני מגדיר אותם שיעבדו יותר מהר מערכת הפעלה ויסטה 64 עידכנתי לדריברים האחרונים של הציפסט והUMDA לא עלה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. הכונן Segate 500GB ST3500320AS הכונן נקנה היום..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by refaelm1,

קניתי את המחשב לפני ארבע שנים . עם תחילת המעבר לWIN XP HOME התחילו הבעיות והצורב לא צרב . (זוהה אבל לא צרב!) כיום אני משתמש בWIN XP PRO SP2 . הצורב מזוהה אבל לא צורב . הרצתי חיפוש בגוגל לדרייברים והגעתי לנושאים הקשורים בצורב (כולל בפורום כאן). הורדתי דרייבר אך מסתבר שזה עדכון . והעדכון לא מצליח! שם הדרייבר : 2100Inst אשמח אם מישהו יוכל לעזור . רפאל מנצור.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by johnwoo,

קניתי אתמול חבילה של דיסקים DUAL LAYER של SILVER LINE. על האריזה כתוב שהדיסקים בנפח 8.5 ג'יגה. גם המוחר אמר לי שהם 8.5 ג'יגה. כשהגעתי הביתה, תכננתי לצרוב קובץ בגודל 8.36 ג'יגה. כששמתי את הדיסק שקניתי, תוכנות הצריבה (גם נרו 8 וגם CDBURNERXP 4), הודיעו לי שגודל הדיסק הינו 8.1 ג'יגה. ניסיתי עוד דיסק מהחבילה, והתוצאה אותה תוצאה. אני יכול לדרוש ביטול של העסקה מהחנות, וקבלת הכסף חזרה? לא הייתי קונה את החבילה אילו ידעתי שנפח הדיסקים הוא פחות מ-8.5 ג'יגה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה לעשות?...הוא "חדש"...יש לי אותו שנתיים ככה...זה WD80BB....זה הדגם... זה הדגם הזה מרעיש?..או שהוא ספציפי מרעיש... אם אני יסגור את המארז יהיה לי יותר שקט??..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אמינות - שיחזיקו זמן רב ללא שגיאות ובלי COASTERS

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by erezo,

ב KSP מוכרים את הכונן הקשיח הזה מהדגם Transcend TS1TSJ25M3 אני מעוניין לרכוש אותו. על פי הנתונים הטכניים עושה רושם שמדובר במוצר טוב, רציתי לשמוע מי מכם כבר קנה את הכונן של החברה הזו מהדגם הזה או מדגמים אחרים ויכול לתת חוות דעת לכאן ולכאן. תודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14548

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by spatz,

אני רוצה לקנות צורב חדש ואני מתלבט בין הפלקסטור 48x24x48 לבין היאמאהה F1. בבקשה תסבירו לי מה ההבדלים, ומה עדיף (אם אפשר לפי נסיון אישי אז עדיף) תודה מראש

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. שלום, מעוניין לקנות הארדיסק פנימי בנפח 500\1000 GB. השימוש שלו נכון לעכשיו הוא להיות מחובר לראוטר בתוך כונן רשת ביתי.. בעיקר לגיבויים. חלק מזה כולל לנגן ממנו סרטים דרך הרשת. יכול להיות שלפעמים אחבר אותו לסטרימר. האמת ש 90% מהזמן הוא ישכב חסר שימוש. אני אשתמש בו לעיתים רחוקות. שאלות: ראיתי שהמומלצים שלכם הם של סיגייט. למרות זאת, כמעט כל מי שאני מכיר קונה WD סדרה ירוקה. מה אתם יכולים להגיד שיותר מתאים לי? בגלל שרוב הזמן הוא יהיה חסר שימוש, רציתי לקנות מארז שמאפשר כיבוי כשהוא לא בשימוש. האם יש כאלה? האם זה בטוח להארדיסק? כי זה נשמע לי כמו לנתק לו את החשמל ולפי מה שאני יודע זה לא בריא. תודה לעונים, איתי.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  24. Started by ngc224,

לפי FAQ שקראתי בסטיקי כאשר מתקינים XP על כונן SATA חייבים להתקין דרייבר קודם מהדיסקט האם windows 7 תומכת בהתקנת דרייבר מה CD או שהיא מזהה SATA באופן אוטומטי כבר ? הרי לא הגיוני להשתמש בדיסקט

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני משתמש בתוכנת הזו, גירסת: SpeedFan 4.31 בבדיקת איכות/מצב הדיסקים הקשיחים שלי, אני מקבל,בכול דיסק, הערה,שאני לא מבין: מצורפים כאן הלינקים לתוצאות: ---- כאן הערה אזהרה שקשורה לבעיה ב- Power On Hours Count (על HD זה מותקנת מערכת ההפעלה שלי). Attribute Current Raw Overall ----------------------------------------------------- Raw Read Error Rate 200 0 Very good Spin Up Time 208 4591 Good Start/Stop Count 99 1037 Normal Reallocated Sector Count 200 0 Very good Seek Error Rate 200 0 Very good Power On Hours Count 64 26799 Watch limits (Warning: Power On Hours Count is below the average 82-100). Spin Retry Count 100 0 Very good Calibration Retry Count 100…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.