עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RLive,

יש לנו כמה מחשבים וחשבתי לייצר לכולם ביחד גיבוי אחד באמצעות external USB disk. לכל מחשב צריכה להיות bootable partition + image שממנו אפשר יהיה לשחזר דיסק דפוק. הבעיה - האם ניתן לבצע boot מדיסק על usb ? אני לא מכיר אופצית bios כזו. דיסק חיצוני כזה היה בקלות מחזיק כמה דיסקים מכווצים.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. שלום אני שוב פונה בשם מישהו אחר, יש לו צורב DVD של סוני לא זוכר כרגע דגם מדויק אבל לא חושב שזה רלוונטי ומכשיר DVD בסלון של Maraton דגם 319 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16062&ref=zap עכשיו דיסקים שאחרים הביאו לאותו בן אדם עובדים, כולל CDים רגילים ודיסקים של DVD(צרובים כולם יש לציין) ניסיתי לצרוב סרט מאותו המחשב עם צורב סוני - אחד על DVD בצריבת DATA אחד על CD בצריבת DATA...שניהם לא עלו(שלוחצים על Play זה פשוט קופץ אוטומטית חזרה ל-Stop, המסך של ה-DVD מראה 00:00 כאילו אין שום סרט) ניסיתי להריץ את הדיסקים במחשב והכל תקין כלומר הצריבה עברה בהצלחה... אז משהו פה ממש ממש מוזר רעיונות ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. התחדשתי ב Western Digital 500GB My Book Home Edition עם ESATA מה הדרך הטובה ביותר להשתמש בו בעזרת התוכנה המצורפת? בעזרת תוכנת צד שלישי? או פשוט יותר לזרוק קבצים אליו בתיקיות?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by ex_,

היי, טוב עושה רושם שהכונן החיצוני שיש לי כרגע עומד למות ויש עליו חומר חשוב מאוד אני מחפש בדחיפות כונן חיצוני 80-120 ג'יגה והכי חשוב שיהיה אמין אין לי כל כך מושג בתחום אז תודה על ההמלצות.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. מה יותר טוב Western Digital או Seagate . או היטאצ'י.? מאיפה כדאי ליקנות?? באג? קיי אס פי ?? אייבורי?? וכו' ואם ישנם אילו שהם הצעות .. יתקבלו בברכה ;-) תודה רבה רבה..

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. שלום קניתי כונן SATA והוינדאוס לא מזהה אותו. אוקיי אז קראתי את המדריך שב FAQ ושעה בדקתי כל דריבר נראה לי שיש על הדיסק של הלוח אם ואף אחד לא פעל.כל פעם שאני מכניס דיסקט הוא רושם please wait ואז שוב פעם please insert manufacturer-supllied hardware support disk into drive A: מישהו יכול למצוא לי את הדריבר המתאים ? בבקשה אני מיואש :ם קצת מידע טכני - לוח אם GA-7N400 PRO 2 HD - MAXTOR250GB צריכים עוד משהו? ישל י ביוס של award משהו כזה ואני מתקין windows xp pro תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. קניתי הארדיסק חדש: Maxtor DiamondMax 9 80GB 7200RPM 8MB CACHE S-ATA איזה שיטת קבצים עדיפה להשתמש בה NTFS או FAT32?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  8. Started by VanGuard,

התקנתי כרגע עוד הארד אך הוא לא ריק ולכן אני רוצה לפרמט אותו. ה-WIN עלה כמו שצריך מהדיסק קשיח הראשי ואת המשני הוא הגדיר כשני דרייבים של E ו-G. את E פירמטתי דרך WIN אך את G לא ניתן לפרמט כך ולכן אני רוצה לעשות זאת דרך BOOT DISK. מהיכן אני יכול להוריד כזה דיסקט שיש לו אופציית פירמוט התומכת בכוננים בנפח גדול? הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובות רלוונטיות.... אנא תנו לי לינק...

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  9. רציתי לעשות בדיקות להראד דיסק היום, כי לקח לו כמה שעות לעשות את הבדיקת שגיאות שעולה עם הווינדווס (Check Disk), אז הורדתי את התוכנה HD Tune וניסתי להתחיל את הבאנץ' וזאת השגיאה שהתוכנה רשמה לי: מה הבעיה שלו? :\ ואיך אני יכול לעשות בדיקה כללית להארד דיסק לבדוק אם הוא תקין? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. חיברתי הרד דיסק חדש למחשב חדש, פיצלתי את הכונן הראשון ל-12 גיגה ווינדאוס פירמט לי את C, אני בא מחשב חדש הכל מותקן, פותח אותו וכונן ד לא מאוחה או משהו, אני מנסה להכנס הוא שואל אותי אם אני רוצה לפרט אמרתי לו כן, וזה כותב לי "cannot complete format" אחרי שהוא מסיים לפרמט

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  11. יש לי בעייה בכונן קשיח מפרט לוח אם Gigabyte 965p DS3 1333FSB 3.3REV עידכנתי ביוס ל F12 הכי עדכני מעבד Core2Dou E6550 1333FSB זכרון Crosair 2048MB 800MHZ CL4 כרטיס מסךNVIDIA GEFORCE 8600 GT 256MB כונן קשיח Segate barcuda SATA 2 250GB 16MB BUFFER צורב ASUS SATA אז ככה מכיון שכונני SATA2 מגיעים +- ל 300 MB לשנייה עשיתי בדיקה עם הכלי HDTACH והגעתי לביצועים סבירים אולם ברוחב פס הגעתי ל151 MB מה שאומר כמו SATA 1 !! יש לי השהיות מדי פעם, וכאילו המחשב לא עובד טוב עם הכונן, מה שמוזר לי זה כנראה הלוח עם הבקר ICH8 ברגע שבביוס אני שם על AHCI הכוננים מזוהים כסקזי , על כל המשתמע מכך כאשר כתיבה למטמון בכונן מסומנת באפור כבלתי ניתנת לשינוי במנהל ההתקנים. מישהו יכול לעזור? יש לי עוד מחש…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by Zvuv,

רציתי להתרשם מאנשים שעובדים עם מערכי RAID האם הם אמינים לאורך זמן. שמעתי מקרים שדיסקים היו נופלים מ RAID ללא סיבה ולפעמים לא קל היה להתאושש (או לא אפשרי) במיוחד כשמדובר ב RAID0 למערכת ההפעלה או matrix raid. האם נכון להגיד שעם דיסקים מהירים שיש היום הערך המוסף שמקבלים מ RAID0 נהיה נמוך כך שלא כדאי להתעסק ? ולגבי RAID1 האם לא יותר פשוט לחבר דיסק חיצוני גדול עם גיבוי אוטומטי, שמגן מכשלים נוספים חוץ מ HD fail כמו ספק שמקצר וכו.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. היי! יש לי כרגע 3 הרד דיסקים במערכת כאשר הווינדוס מותקן על הWD 160GB שמעביר 55 מגה לשנייה. רציתי לשאול אם אני אתקין את המערכת על הSEAGATE 500GB שמעביר 100 מגה לשנייה, האם הביצועי עבודה יהיו טובים יותר? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  14. טוב אז ככה, לאחר שקראתי את הפורום הזה וחיפשתי שעות אני די סגור על הצורב של NEC. הקטע הוא כזה, יש את NEC 3540 ב 300 שקל בחנות ליד הבית אבל עם שנה אחריות. ויש את הצורב NEC 3520 ב 300 שקל במכירה קבוצתית עם שנתים אחריות. ברור לי שה 3540 יותר טוב קצת וגם ראיתי את ההבדלים הטכניים (הלא ממש משמעותיים) השאלה שלי היא האחריות. עד כמה עדיף ללכת על אחריות של שנתיים בשביל הצורב. עוד התלבטות בקשר ל NEC בכלל. יש את הצורבים של LG שהם אמורים להיות גם כן טובים. מה שטוב בהם שיש תמיכה טובה של החברה לגבי עידכוני FIRMWARE. המהירויות של NEC יותר טובות משל ה LG בשביל זה אני די סגור על NEC אבל כמה חשובים עידכוני FIRMWARE? תודה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by matan13,

שלום לכולם, פירמטתי את ה-DOK שלי ושפתחתי את המאפיינים שלו קיבלתי שיש עדיין 65MB משומשים. מה זה ? למה הם משתמשים ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  16. Started by BoRiS.K,

אל תעבירו אם זה לא המקום הנכון רק תענו לי אם 45 מעלות זה בסדר להארד דיסק

17. אני צריך המלצה לכוננים קשיחים למערך רייד אני צריך שכל אחד יהיה 250 גיגה בייט חשבתי על ווסטרן דיגטל רייד רדי אבל הבנתי שהם 8 מ"ב קאש ויש כבר 16מ"ב

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. Started by MalGano,

טוב, זה לא ממש קשור לפורום אבל יש לי שאלה לגבי חיבור ההרד-דיסק למחשב נוסף. יש לי מחשב ישן שיש בו HHD של WD ישן מאוד, אך מכיל מידע שמאוד חשוב לי (אני רוצה לפרמט). וכן יש לי מחשב חדש. ובכן, המחשבים לא מחוברים ברשת, ורציתי לדעת אם לא יהיו לי בעיות או נזקים אם אני אחבר את ה-DHH הישן למחשב החדש. הכונן הישן מפוצל ל-3 כוננים (C,D,E) ו-C מכיל מערכת הפעלה Win98SE ולעומת זאת במחשב החדש יש XPpro. עכשיו נניח אני מחבר אותו כ-Slave, איזה וינדואס ירוץ, האם יהיה איזה נזק והאם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  19. היי לכולם, קניתי לפני זמן מה פלאפון חדש ואיתו כרטיס MSSD של 8 ג'יגה עכשיו במחשב מראה לי שיש לי בסך על הכרטיס כ3.8 ג'יגה אך כאשר אני מעביר את הכרטיס למתאם USB רגיל ומחבר למחשב, המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה על הכרטיס עכשיו רציתי לדעת אם אפשר לפתור את הבעיה הזו ? או לפחות לקבל הסבר למה זה קורה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  20. Started by zilbermm,

IDE לא S-ATA לא רוצה WD, רק ניסיון רע היה לי איתם. מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by איתי הגיתי,

שלום התחילה לי בעיה עם צורב NEC dvd rw 3550a הוא לא קורא דיסקים צרובים... הוא כן מצליח לכתוב אותם, אבל אז הוא לא רואה אותם... בעבר, הוא כבר בן שנה, עד לפני כחודש, הכל היה טוב. ניסיתי לחפש ברשת, ויש תלונות זהות על הכונן הזה, אבל לא ראיתי פתרונות. ניסיתי גם דיסקים בלי multisession כמובן. יש למישהו פיתרון? האם קניית כונן חדש, מסוג אחר, תפתור את הבעיה, או שמשהו במחשב עצמו לא בסדר? תודה איתי

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by יקירn95,

הכונן הזה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~30947~16~0.htm

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by x-niko,

שלום הזמתי את הצורב מנועה קומפ וקיבלתי דגם אחר נכנסתי אפילו לחשבון שלי שלוודא ואכן בהזמנה רשום 2014blt ..מה ההבדלים ביניהם???

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by Drogba,

אני צריך צורב DVD עד 250 שקל . שיהיה שחור ומהיר , מהחנות - www.zigzag2000.co.il תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by juggler,

אחותי קיבלה לא מזמן דיסק און קיי מבנק הפועלים ממיבצע של סטודנטים (לא יודע איזה חברה ואיזה דגם) שאני מחבר אותו למחשב אני מקבל הודעה שהדיסק לא מפורמט ואם אני רוצה לפרמט אותו. בסוף התהליך של הפירמוט הוא מודיע שהפירמוט נכשל ניסתי את זה בכמה במחשבים וזה לא הצליח יש משהו שאני יכול לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים