עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NI4NI,

האם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ כבלי SCSI (כבלפנימי לטייפ גיבוי) עגולים ? באתרים בחו"ל ראיתי אבל המחיר לא מצדיק קניה שם...

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  2. חיפשתי בגוגל מאריכי USB. קיבלתי תוצאות של 40, 60 מטר. האם יש אפשרות ליותר? או שזה כבר לא יעבוד בגדלים כאלה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. Started by cobmetal,

שבת שלום ! בימים אלו החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני , אני מחפש משהו בגודל של 2.5" , ובנפח של 500-1000 GB , מה שחשוב שיהיה USB 3 , ושיהיה אמין , איזה חברה מומלצת ואיזה דגם ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. שלום רב, טוב, אז החלטתי לרכוש את ה-103UJ וברצוני להתאים לו מארז מתאים לצורך חיבורו לכונן חיצוני הומלץ לי על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 NIKE-בזמנו המלצת לי על מארז עם BRACAT -תוכל לעזור לי על מארז כזה ושוש הסבר קצר מהו ה-BRACAT ולמה הוא משמש... המחשב הוא מחשב ישן יחסית P4 1.8 והכונן החיצוני יורכב באמצעות USB (אני לא מכיר אפשרות אחרת) בכונן היצוני ישמש לכונן להורדת סרטי HD תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by frenzy,

אהלן איזה דיסק 1TB הכי משתלם היום מבחינת ביצועים ואמינות? באיזו חברה אני אקבל מספר שנים גדול יותר של אחריות? אני הולך לחבר אותו ללוח שמבוסס nForce2 (כן, קצת ישן אני יודע). למיטב ידיעתי ישנם רק חיבורי SATA על הלוח ולא SATA 2, אז אני אצטרך גם המלצה לבקר SATA2 (עדיפות למשהו אמין, Adaptec?) תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by ytoledano,

מעשה שהיה, כך היה: קניתי כונן Maxtor Maxline III SATA 16MB 300GB 3 platters והתכוונתי לחלק אותו למחיצה של מע' הפעלה ותוכנות ולמחיצה של אחסון קבצים. החלטתי להתחכם ולעשות את המחיצה של המע' הפעלה יותר מהירה ע"י זה שהיא תהיה בסוף הדיסק (זה די משמעותי), אז בהתקנה של חלונות קודם יצרתי מחיצה של 250 ג'יגה ואז מחיצה של 30 (20 ג'יגה הולכים על הכלל שקילו=1000). בהתקנה חלונות החליט שהמחיצה של המע' היא D ולא C כי היא נמצאת אחרי זה בדיסק, וזה כבר עצבן אותי. אי אפשר לשנות את האות של הדיסק מע'. אחרי ההתקנה שמתי לב שהמחשב לא עולה מהר כמצופה וגם בנצ'ים על המחיצות הראו שזאת של הקבצים הרבה יותר מהירה מזאת של המע'. בררתי ומסתבר, שלא כמו בCD, בהארד דיסק זה הולך הפוך והמחיצה הראושנה נמצאת בקצה …

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  7. בשנה שעברה צרבתי מידע (מסמכים) על דיסק, והשארתי אותו פתוח לצריבות עתידיות. היום הוספתי עוד מידע, אך כשבאתי לבדוק מה יש על הדיסק, גיליתי להפתעתי שכל המידע שהיה שם נעלם ורק החדש נשאר. זה לא דיסק שניתן לצריבה הרבה פעמים, הוא לא שאל אותי על הסכמה למחוק או לשכתב, ואין לי מושג לאן ואיך נעלם החומר. א. איך קורה כזה דבר? ב. האם הוא שומר באיזה ספריית TEMP או משהו כזה את הקבצים שנעלמו? ג. מה לעזעזל אני עושה???

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. היי קיבלתי את המחשב ונותר לי להרכיב כרטיס מסך,זכרונות,דיסק קשיח וצורב. עכשיו השאלה שלי נוגעת להתקנת הדיסק הקשיח. קודם כל האם כדאי לעשות GHOST מהדיסק הישן לחדש או שעדיף להתקין WINDOWS מחדש? שנית איך מתקינים דיסק SATA חוץ מהחיבורים עצמם? ולכמה מחיצות כדאי לחלק דיסק של 320GB? תודה

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  9. שלום לכולם,יש לי בעיה בחיבור שני כוננים קשיחים חיצוניים במקביל. המחשב מזהה תמיד רק אחד מהם. המחשב מזהה את הכונן הראשון שאני מחבר אבל לא את השני... וכשאני מחבר אותם בנפרד הוא מצליח לזהות כל אחד. יש לציין כי עם כונן אחר של IOMEGA גם עם T1 אין שום בעיה כזו. ניסיתי את כל היצאות USB השונות שיש לי במחשב מדובר על 2 כוננים של WD 1T כל אחד ובנוסף שניהם עם אפשרות של USB 3 מחשב DELL VOSTRO V131 בעל 2 יציאות USB 0.3 + אחד רגיל תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

למרוח על זה איזה חומר או משהו?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by assaf990,

ישנן את ההגדרות האלה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by Eran M.G,

אני לא מצליח להיכנסלJETFLASH והמחשב כותב לי ש: E:\ is not accessible the request could not be performed because of an i/o device error מה אני יכול לעשות כדי ששוב אוכל להשתמש בו בתודה מראש ערן

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by yigal_26,

הי, למחשב החדש שלי אני מכניס גם HDD של SATA וגם אחד של ATA. ה-HDD של ATA יישב יחד עם צורב DVD על אותו כבל IDE. איך מומלץ לשים ג'מפרים ביניהם? נ.ב. ה-WINDOWS יישבו על דיסק SATA.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. Started by McTamir,

בקשר למפרט שלי עלתה בעייה קטנה עם הSATA כנסו לנושא הזה שלי ותבינו את הבעייה... תענו על הבעייה פה או שם...: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=135348.0 תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by Oranili,

אוקי ! שלום לכולם . אני רוצה לפרמט את ההארדיסק החיצוני שלי מFAT32 ל NTFS כמו שכתוב בכותרת... ויש לי שם חומר מאוד מאוד חשוב עכשיו אני רוצה לדעת איך עושים את זה אתם יכולים לעזור לי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  16. השאלה בכותרת... תודה!

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by assaf990,

יש לי WIN98 ואני צריך דריבירים ל-MP4 שקיבלתי מהבנק. (הוא דומה בצורתו החיצונית לנגן של חברת QTEC, אולי זה QTEC??) הוא בעל 512 MB, תומך עברית ובסרטים רשום בפנים בתוך הנגן: ACT_V3.5.37 SD85043I איפה יש דרייברים? חיפשתי ולא מצאתי :-(

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  18. אני צריך לצרוב משו שאוכל להעשות שיעלה מהבוט {כמו שיש בדר"כ בוינדווס} אאמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך נרו אפשר הסבר מפורט?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  19. Started by gargi,

היי לאחרונה אני מתחיל להכיר בעובדה שנגמר לי המקום לסאמפלים וVSTים בכונן הקשיח של המחשב הנייד שלי, אני יוצר מוסיקה עם CUBASE אגב רציתי לדעת אם למישהו כאן יש נסיון עם עבודה בזמן אמת עם סאמפלים שמיובאים מתוך כונן חיצוני והאם העבודה היא חלקה כמו כן - אם אכן יש כאן מישהו כזה - אשמח להמלצות לכוננים חיצוניים / "פנימיים" עם מארז חיצוני ועל איזה חיבור ממליצים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by MindReflection,

קניתי השבוע דיסקים CD-r של וורבטים מתמליל 2100. באריזת SPIDLE . אני מגיע הביתה והדיסקים מלמטה צבעם צהוב אמור להיות דבר כזה ? בכל מקרה חשבתי שאולי הצבע לא משנה . נכנסתי ל nero cd-speed וב Manufacture רשום RItek שזה בעצם גם היצרן של Silver line. האם הדיסקים האלה הם באמת וורבטים או שזה זיוף עלוב ?

21. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות HD חדש של WD 1TB. רציתי לדעת לאחר החיבור שלו במחשב, איך אני גורם למחשב לזהות אותו? זכור לי שצריך לעשות משהו בביוס וגם בווינדוס על מנת שיזהה את הכונן כי מיידי הוא לא מזהה. אשמח להסבר בבקשה. ואני עדין לא סגור על עצמי, לא מצליח להחליט. כונן פנימי או חיצוני? הוא מיועד לגיבוי של מידע שאני רוצה לשמור. בגדול אני לא צריך אותו נגיש כל הזמן, אבל זה יותר נוח אם הוא יהיה פנימי ויותר נגיש. מה שיותר חשוב לי זה אורך החיים של הכונן, שלא יפתיע אותי. מה אתם אומרים? ולדוגמא אם אני נוסע לתקופה כלשהי והמחשב ממשיך לעבוד, אני מנתק את הכונן הספציפי הזה, האורך שלו ישמר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  22. Started by Systema,

כשאני מנסה לצרוב DVD בנרו כמו סרט מקודד, התוכנה פשוט מציגה הודעת שגיאה באמצע בלי שום סיבה נראית לעין, כבר 5 דיסקים ביזבזתי כבר. הצורב הגיע לי עם המחשב, המחשב אצלי כבר שנה וחצי.

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by YOAV28,

שלום קניתי לא מזמן דיסק קשיח מסוג 500AAKS עכשוו הבעיה היא שאני לפעמים שומע רעש שהוא כאילו נכבה ונדלק וכך זה היה לי עם דיסק קשיח לפני אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לכם מאוד תודה יואב

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  24. רציתי לעשות בדיקות להראד דיסק היום, כי לקח לו כמה שעות לעשות את הבדיקת שגיאות שעולה עם הווינדווס (Check Disk), אז הורדתי את התוכנה HD Tune וניסתי להתחיל את הבאנץ' וזאת השגיאה שהתוכנה רשמה לי: מה הבעיה שלו? :\ ואיך אני יכול לעשות בדיקה כללית להארד דיסק לבדוק אם הוא תקין? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by hichcock,

היי מחפש דיסקים קשיחים חיצוניים בשלושה נפחים - 500 ג'יגה, 750 ג'יגה ו-1 טרה. מחיר לא חשוב. העיקר שיהיו טובים, יציבים, מחברה מוכרת - ומה שעונה על הצרכים הכי זול שיש. הדבר היחיד שכן חשוב בכל הסיפור הזה שלא יהיו להם חיבור חשמל חיצוני! כלומר, חיבור USB למחשב בלבד וזהו. קיימות חיות כאלו? תודה מראש! *****עריכה***** ל-500 ג'יגה אפשר עם חשמל, עדיפות ללא.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.