עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shahar07,

כנראה שהלך לי הכונן (1 משניים) ורציתי המלצה על תוכנה שיכולה לעזור לי לתקן אותו הכונן ב רייד 0 והאם יש דרך לחבר אותו למחשב נייד (כונן פנימי סטנדרטי)

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. קניתי הארדיסק חדש: Maxtor DiamondMax 9 80GB 7200RPM 8MB CACHE S-ATA איזה שיטת קבצים עדיפה להשתמש בה NTFS או FAT32?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. Started by id3232,

אני מנסה להכניס לתוכו קובץ של 6.95 גיגה ויש 7.54 גיגה פנוי והוא אומר שאין די מקום בדיסק היעד! מה אוכל לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by YOAV28,

שלום קניתי לא מזמן דיסק קשיח מסוג 500AAKS עכשוו הבעיה היא שאני לפעמים שומע רעש שהוא כאילו נכבה ונדלק וכך זה היה לי עם דיסק קשיח לפני אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לכם מאוד תודה יואב

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. רציתי לעשות בדיקות להראד דיסק היום, כי לקח לו כמה שעות לעשות את הבדיקת שגיאות שעולה עם הווינדווס (Check Disk), אז הורדתי את התוכנה HD Tune וניסתי להתחיל את הבאנץ' וזאת השגיאה שהתוכנה רשמה לי: מה הבעיה שלו? :\ ואיך אני יכול לעשות בדיקה כללית להארד דיסק לבדוק אם הוא תקין? תודה רבה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by Josh,

lite-on x48 שווה לקנות אותו ב300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  7. היי הכונן הפיצפון שבנייד שלי (160GB) לא מספיק לי אני מעוניין לרכוש לו HD של 250GB\320GB מחפש את הHD עם אורך החיים הגבוה ביותר והשקט ביותר עד 450ש"ח בתודה מראש ^^ http://www.skypc.co.il/pl_product~MK2546GSX~7~0.htm http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1016 כמובן שאם יש טובים יותר אשמח לעוד חוות דעת

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by NI4NI,

האם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ כבלי SCSI (כבלפנימי לטייפ גיבוי) עגולים ? באתרים בחו"ל ראיתי אבל המחיר לא מצדיק קניה שם...

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  9. חיפשתי בגוגל מאריכי USB. קיבלתי תוצאות של 40, 60 מטר. האם יש אפשרות ליותר? או שזה כבר לא יעבוד בגדלים כאלה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. יש לי מספר דיסקים של מוזיקה שצרבתי שלא נקראים ע"י מערכת הסטריאו שלי, זה קורה משום מה רק בדגמים החדשים של המדיות לצריבה ( ז"א כל גירסאות ה- 52 ). קניתי את המערכת שלי בשנת 2000 ודיסקים לצריבה פועלים בה טוב מאוד, הייתי צורב בעיקר על TDK ולאחרונה Memorex ( הדסקים של עד x48 ). וזה היה פועל טוב מאוד, משום מה אלבומים שצרבתי על דיסקי x52 של TDK ושל Memorex לא פועלים לי בכלל במערכת ( וזה לא בעיה בצורב, כי הדיסק נצרב, הוא פשוט לא משמיע את עצמו במערכת "הסלקטיבית" שלי ), אני מחפש את הדגמים הקודמים אך לא משווקים אותם עוד אלא רק את החדשים. מה אני יכול לעשות ? איפה אני יכול למצוא דגמים ישנים יותר של דיסקים לצריבה ?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by Sting,

שמעתי את זה פה הרבה אבל לא מצאתי הסבר מה זה...

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by ytoledano,

מעשה שהיה, כך היה: קניתי כונן Maxtor Maxline III SATA 16MB 300GB 3 platters והתכוונתי לחלק אותו למחיצה של מע' הפעלה ותוכנות ולמחיצה של אחסון קבצים. החלטתי להתחכם ולעשות את המחיצה של המע' הפעלה יותר מהירה ע"י זה שהיא תהיה בסוף הדיסק (זה די משמעותי), אז בהתקנה של חלונות קודם יצרתי מחיצה של 250 ג'יגה ואז מחיצה של 30 (20 ג'יגה הולכים על הכלל שקילו=1000). בהתקנה חלונות החליט שהמחיצה של המע' היא D ולא C כי היא נמצאת אחרי זה בדיסק, וזה כבר עצבן אותי. אי אפשר לשנות את האות של הדיסק מע'. אחרי ההתקנה שמתי לב שהמחשב לא עולה מהר כמצופה וגם בנצ'ים על המחיצות הראו שזאת של הקבצים הרבה יותר מהירה מזאת של המע'. בררתי ומסתבר, שלא כמו בCD, בהארד דיסק זה הולך הפוך והמחיצה הראושנה נמצאת בקצה …

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by Ancient1,

היה לי BSOD ווינדוס עשה רושם שנתקע בעת dumping physical memory אז עשיתי RESET ונעלם לי הRAID SATA אני מתכוון שהדיסקים קיימים בביוס של הצ'יפ, שעל הלוח, אבל לא כדיסק מפורמט :C ניסיתי להסיר וליצור את הARRAY מחדש אבל לא עוזר כלום. התקנתי כרטיס SATA RAID PCI ואותו הדבר. רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by gal,

מהו טווח הטמפרטורות הנורמלי לדיסקים קשיחים? הדיסקים הקשיחים שלי הם: סמסונג 160JJ והטמפרטורה שלו לפי אוורסט 44 מעלות וסטרן 250 2500YS והטמפרטורה שלו 41 מעלות סיגייט 500 גיגה 32 מגה באפר והטמפרטורה שלו 39 מעלות האם זה נורמלי והאם אוורסט מדייקת בבדיקה שלה.מבחינת המארז יש לי מקום ל-5 דיסקים קשיחים אבל כמובן שאחד חייב להיות צמוד לשני פשוט מבחינת איך שהם יושבים במארז והפתרון היחיד הוא לרכוש מגירה פנימית לדיסק קשיח בחיבור SATA.אני יכול לציין שהדיסקים עובדים מצויין ולא נתקלתי בשום בעיה של איטיות וכאלה. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  15. Started by pilgonico,

שלום אני מרכיב מחשב חדש....עם לוח אם של asus p5b deluxe ואני מתכוון לעשות raid 0 עם שני הארד דיסקים של 250 ג'יגה בייט + אחד של 80 ג'יגה בייט למערכת הפעלה... השאלה שלי איך אני מחבר את הכבלים ללוח האם ולאן? מצורפת תמונה.... תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by Be BEN,

אחותי מתלוננת אלי כל הזמן שהמחשב שלה איטי אז בדקתי כל מיני אפשרויות עשיתי לה פירמוט לפני שבועיים ויש שיפור קליל! למרות השיפור המחשב היה שלי בעבר והוא יותר איטי מאיך שהוא היה אצלי אז בדקתי עוד אפשרויות, המחשב לא הכי יציב אבל אפשר לעבוד עליו שעות לפני שהוא נופל אז בדקתי את הכונן הקשיח של WD IDE 120GB והוא קורא ב50MB לשניה ויש לה כונן נוסף של HITCHI IDE 160GB שהוא יותר מהיר הוא קורא על 80MB לשניה אז אני מעוניין לשכפל את הכונן הישן ולשים את המהיר יותר כראשי גם אם זה ישנה אפילו במעט את מהירות המחשב אז אני מעוניין אבל אין לי ניסיון בנושא ואני צריך ללמוד 1) האם בכלל זה כדאי (האם יהיה שיפור מורגש)? 2) באיזה תוכנה להשתמש? 3) הבנתי שיש תוכנות שההפעלה שלהם היא על DOS צריך הסבר אי…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. מכיוון שדי ירדתי מאופציית ה RAID רציתי לדעת מה הסיכונים שלוקחים אם עושים מערך של RAID 0? והאם רוב הלוחות היום תומכים? (בעיקר ASUS)? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  18. שלום לכולם,יש לי בעיה בחיבור שני כוננים קשיחים חיצוניים במקביל. המחשב מזהה תמיד רק אחד מהם. המחשב מזהה את הכונן הראשון שאני מחבר אבל לא את השני... וכשאני מחבר אותם בנפרד הוא מצליח לזהות כל אחד. יש לציין כי עם כונן אחר של IOMEGA גם עם T1 אין שום בעיה כזו. ניסיתי את כל היצאות USB השונות שיש לי במחשב מדובר על 2 כוננים של WD 1T כל אחד ובנוסף שניהם עם אפשרות של USB 3 מחשב DELL VOSTRO V131 בעל 2 יציאות USB 0.3 + אחד רגיל תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by dashayan,

מה ההבדל בין שני דיסקים קשוחים ? Seagate ST3320620 A 320GB ו- Seagate ST3320620 AS 320GB ועוד שאלה: איזה דיסקים קשיחים (מבחינת חברה) נחשבים יותר איכותיים ואמינים Western Digital או Seagate ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  20. יש לי 2 דיסקים: 160G ו-40G. ברור שה-160G הראשי. משום מה תמיד מופיע לי האייקון וכשלוחצים על האייקון רואים שהוא רוצה שאני אוציא את ה-160G. למה?? [attachment deleted by admin]

21. Started by iakovl,

השאלה המרכזית בכותרת אני רוצה לדעת למה זה טוב ואיזה הכי כדאי לעשות

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by Radeon38,

אני מתלבט בין כמה דגמי סמסונג למארז של 2.5". אבל בהנחה שזה דיסק איחסון חיצוני ולא למערכת הפעלה שעובד כמו זיכרון נייד [דיסק און קי] האם כדאי לקנות אותו עם קאש 256 מגה או שזה לא ממש משנה. ראיתי אותו בגרסת 160 + 256 פלאש או 160 רגיל או 250 רגיל. השימוש שלו הוא נטו לאיחסון חיצוני וניידות.מערכת הפעלה לא תיהיה עליו אלה רק תוכנות עזר.מה כדאי לקחת? תודה מראש. http://tms.co.il/product/3173 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1021 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1020

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מחפש לחבר מהעבודה, קשיח חיצוני בנפח 500GB כמה שיותר אמין ובעל חיבור USB3. הקשיח מיועד ל-XBOX לאיחסון משחקים. הבנתי שעם דגמים מסויימים יש בעיות, אשמח אם תמליצו על דגם כלשהו שיתן תמורה למחיר..

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.