אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום ובוקר טוב אני מתלבט בין 3 כונני DVD והנה הקישורים פלקסטור http://www.amazon.co.uk/Plextor-DVD-Rom-PX-130A-T3-Black/dp/tech-data/B0007QDHRU/ref=de_a_smtd/203-5771411-0865545 אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=6&l2=36&l3=0&l4=0&model=1721&modelmenu=1 ו LG http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_120&products_id=5712 כולם בחיבור IDE (אני לא צריך אותם ב SATA ) איזה מהם הכי כדאי ? ההפרש מחיר לא גדול אבל האסוס הכי זול (135) והפלקסטור הכי יקר (170) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
ניסיתי אם התוכנה VirtualDub-MPEG2 אבל היא לא יודעת לשמור חזרה קבצי VOB אלא רק קבצי AVI אם מישהו מכיר תוכנה נוחה שיספר לי עלייה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
ה BITSETTING הרי משנה את ה BOOKTYPE של המדיה ל DVD-ROM זאת אומרת כאילו המדיה היא מקורית השאלה שלי היא אם אני עושה BITSETTING למדיה שעליה גיביתי משחק של PS2 האם הPS2 יקרא את המדיה (אין לPS2 צ'יפ הוא לא קורא צרובים כרגע). תודה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
עדיין לא הספקתי להשתמש בדיסקים החדשים שקניתי של VERBATIM תוצרת טאיוואן אבל מה שכן שמתי לב שעשיתי BENCHMARK מסוים של הנרו שיש לי קפיצות ב BUFFERRATE עכשיו איך אמורים לסדר את זה? זה אמור להיות כל הזמן על 100% בעיקרון לא? קשור לזה שהצורב הוא על MASTER או על המשני ב IDE? תודה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי כונני IDE WD 80GB 8mb MAXTOR 250GB 8mb לוח אם:asus p4c800dlx ואני רוצה להתקין RAID 0 עבור ביצועים טובים יותר מכיוון שזה IDE (הכוננים), אני רוצה לשאול אם כדאי לקנת מתאם IDE-SATA...ואם זה שווה משהו ואם זה לא מוריד מהביצועים וכמה זה כבר יכול לעלות תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש קופסא לכונן HD103UJ כדי להפוך אותו לכונן חיצוני. אשמח לשמוע המלצות. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי! יש לי כרגע 3 הרד דיסקים במערכת כאשר הווינדוס מותקן על הWD 160GB שמעביר 55 מגה לשנייה. רציתי לשאול אם אני אתקין את המערכת על הSEAGATE 500GB שמעביר 100 מגה לשנייה, האם הביצועי עבודה יהיו טובים יותר? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אל תעבירו אם זה לא המקום הנכון רק תענו לי אם 45 מעלות זה בסדר להארד דיסק
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קניתי אותו לאחרונה. יש לי 3 שאלות: 1. איך ניתן להפוך אותו ל- Region Free? 2. מה זה Mount Rainier? 3. מה זה Book Type Settings? תודה.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
מעשה שהיה, כך היה: קניתי כונן Maxtor Maxline III SATA 16MB 300GB 3 platters והתכוונתי לחלק אותו למחיצה של מע' הפעלה ותוכנות ולמחיצה של אחסון קבצים. החלטתי להתחכם ולעשות את המחיצה של המע' הפעלה יותר מהירה ע"י זה שהיא תהיה בסוף הדיסק (זה די משמעותי), אז בהתקנה של חלונות קודם יצרתי מחיצה של 250 ג'יגה ואז מחיצה של 30 (20 ג'יגה הולכים על הכלל שקילו=1000). בהתקנה חלונות החליט שהמחיצה של המע' היא D ולא C כי היא נמצאת אחרי זה בדיסק, וזה כבר עצבן אותי. אי אפשר לשנות את האות של הדיסק מע'. אחרי ההתקנה שמתי לב שהמחשב לא עולה מהר כמצופה וגם בנצ'ים על המחיצות הראו שזאת של הקבצים הרבה יותר מהירה מזאת של המע'. בררתי ומסתבר, שלא כמו בCD, בהארד דיסק זה הולך הפוך והמחיצה הראושנה נמצאת בקצה …
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. מה אתם אומרים על הכונן של LG LG GH22LS40 ואני מדבר בעיקר על התמיכה שלו בטכנולוגית light scribe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4073&CatCode=402 איפה אפשר לקנות כונן במחיר סביר שתומך בכונן light scribe בצפון הארץ-מישור החוף ? 2.אני רוצה לקנות דיסק קשיח טרה או חצי איך אני אדע אם הוא יתאים לי למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת על ארד דיסק פלאש 1. providing 2Gbps Fibre Channel מה המהירות של העברה של המידע בפועל ? 2. Drive interface type: Ultra320 SCSI איך מחברים את הארד דיסק הזה למחשב ? האם צריך לקנות מחבר מיוחד ? 3. מה היתרונות של הארד דיסק הזה ? אורך חיים ? רעש ? ישומי ווידאו ? ועוד ? 4. האם בארד דיסק יעבוד אידבדואלית איטי יותר כאשר מחובר עם עוד ארד דיסקים איטיים /רגילים ?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אחרי שהתברר לי שאבא שלי רוצה לרכוש טייפ שיהיה רק על ה pc של העבודה (ולא כמו שחשבתי שהוא רוצה לחבר את הטייפ של השרת שבשבילו הוא קנה את הקלטות החדשות). אני מבקש המלצה לטייפ גיבוי עד 4,000 וגם בנוסף לקלטות גיבוי. הוא צריך בקר מיוחד? (יש לו לוח אם ישן יחסית עם אפשרות הרחבה של pci). הערה חשובה: סוך גדול הקבצים שהוא צריך לגבות עומד על 6 גי'גה.
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי בעיה בחיבור שני כוננים קשיחים חיצוניים במקביל. המחשב מזהה תמיד רק אחד מהם. המחשב מזהה את הכונן הראשון שאני מחבר אבל לא את השני... וכשאני מחבר אותם בנפרד הוא מצליח לזהות כל אחד. יש לציין כי עם כונן אחר של IOMEGA גם עם T1 אין שום בעיה כזו. ניסיתי את כל היצאות USB השונות שיש לי במחשב מדובר על 2 כוננים של WD 1T כל אחד ובנוסף שניהם עם אפשרות של USB 3 מחשב DELL VOSTRO V131 בעל 2 יציאות USB 0.3 + אחד רגיל תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מעוניין לקנות דיסק קשיח 500GB שמתי לב שגם מעל 500 ג'יגה המחירים קופצים. שמתי לב שחברת סי-גייט הם היחידים עם 32MB ולכן חשבתי ללכת על הדגם : כונן קשיחוST3500320ASוSeagate ממשק: SATA 2 , SSD (Flash): לא , מיקום: פנימי , גודל: 3.5 אינטש , זכרון נדיף(Buffer): 32 MB , מהירות: 7200 RPM , יצרן: Seagate , נפח: 500 אשמח לקבל תגובות על הדגם הזה או המלצות על משהו אחר
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
Hi, I'm currently in the U.S and I'm interested to buy a HDD. I've already decided about a model. However my issue is that my home computer is quite old- the motherboard is GIGABYTE 7VRXP and the chipset is KT333, and I'm not certain about whether the HDDs I can find here will plug and work with it. I know that a Serial ATA HDD won't work for sure. However I've seen a couple of HDDs that are Ultra ATA\100. Will that fit? If not, what should I be looking for? You can type your answers in Hebrew. Thanks a lot!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי קובץ מוזיקה בעל 81 דקות שאני רוצה לצרוב על דיסק קניתי דיסקים של 780 מגה ו 90 דקות של סילבר ליין , אבל כשאני בא לצרוב את השיר הוא לא נותן לי כי הוא אומר שזה דיסק של 700 מגה ו 80 דקות השאלה שלי היא , האם אני צריך לעשות משו מיוחד כדי להגדיר ל "נרו" שזה דיסק של 90 דקות או שזה אמור להיות אוטומתי? יש לי צורב של BENQ X48 מלפני שנתיים בערך. תודה רבה לכול העונים. עידן.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני קונה מחשב ואני מתלבט בין 2 כוננים קשיחים בגדול רציתי כונן קשיח עם 250 GB שהדרישות שלי היו 7200Rpm 16MB SATA II NCQ (שלא מהחברה WW!!ו) אז רציתי את Seagate Barracuda 250GB שעולה 395 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=16632 אבל אז "מצאתי" את הכונן 320GB HItachi Deskstar שיש לו את אותם "נתונים על הנייר" שעולה 435 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=15675 ההבדל הוא 60GB והפרש המחיר 40 שקל אני יכול להבין שזה נראה משתלם אבל זה גם מחשיד לדעתי... מבחינת ביצועים בלי להתייחס לנפח הכונן איזה יותר טוב? Seagate Barracuda או Hitachi Deskstar י? אם ה Seagate Barracuda יותר טוב אז אני אקח ותו למרות שהוא "רק" 250GB כי זה מספק אותי... אבל אם ה Hit…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש DOK שיהיה כמה שיותר עמיד, 1GB ומעלה (1GB מספק בעיקרון, אבל אם יש משהו יותר משתלם ועמיד, למה לא??) החנות שאני מעוניין לקנות דרכה, ורק דרכה(!) היא http://www.newegg.com תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
Hi everyone . I've a Cd burner that can burn up to x52 , and it says i need a bigger media than 700mb . That made me wonder if it's even possible for my burner to exceed 700mb ? and if there's a way to check it out ? g0vner
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
איזה HD יהיה יותר מהיר,של מחשב נייד 500GB או 3.5 אינטצ' של נייח? בתוך DESKTOP
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-