אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מה יותר טוב Western Digital או Seagate . או היטאצ'י.? מאיפה כדאי ליקנות?? באג? קיי אס פי ?? אייבורי?? וכו' ואם ישנם אילו שהם הצעות .. יתקבלו בברכה ;-) תודה רבה רבה..
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
קנית חבילה הקוד של הדיסק הוא TTH01 זה TY ? נ.ב ניתן לצרוב איתם ב X16
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני כרגע מעדכן את כל ספריית הסרטים שלי ( 300+ ) לגירסת בלו ריי ( 20-50GB כל סרט ) אני מתכוון לקנות 4 כוננים של 2TB בשביל להכניס לתוכם את כל הסרטים, הם יהיו מחוברים למחשב דרך 2 תחנות עגינה שהתחברו ב-USB3 לכל תחנת עגינה יש שקע לחשמל ככה שצריכת החשמל ממש לא משנה לי, אני מתלבט בין שלושה כוננים WD20EARS - מחיר - 400 ST32000641AS - מחיר - 420 HD204UI - מחיר - 430 הסמסונג הכי יקר והמהירות שלו היא 5400 וזיכרון 32MB, ה-WD20EARS הכי זול, וה-Barracuda במהירות של 7200 אומנם זה ישמש לאיכסון אבל הסרטים גדולים ואני לא רוצה ש"יגמגמו" לי באמצע, מה הכי מומלץ ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב לצרוב דיסק DVD לכמה CD רגילים של 700MB ? אם כן אז איך ? (אני משתמש בנרו)...
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שמעו, היה לי סיסמה ב Windwos למשתמש הראשי. עכשיו, הווינדוס קצת נפגם, אין לי איך לגשת אליו. לכן חיברתי את ההארדיסק עם הווינדוס הדפוק להארדיסק אחר כדי להוציא דרכו את החומר מההארדיסק עם הווינדוס הדפוק. בקיצור, נכנסתי ל: C:\Documents and Settings\user והוא לא נותן לי להכנס לתיקיה User, הוא אומר שלתיקיה זו יש סיסמה (כלומר: הסיסמה למשתמש בווינדוס) איך אני פותח את התיקיה עם הסיסמה? אני זוכר את הסיסמה.. אני רק לא רואה שם אפשרות לפתיחת סיסמה..
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום, כמו שציינתי בכותרת, האם התקנת SP1 תפתור את הבעיה לגמרי ואני יכול לראות את כל ה160GB ? והאם בזמן ההתקנה של WINXP כשאני יחלק שם למחיצות תהיה בעיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום ! קראתי בחדשות שיצאה שיטת כתיבה חדשה בHD , ועם זה יכולים להעלות את הנפח , אני לא הבנתי את ההסבר שבכתבה : http://hwzone.co.il/news/1146621128/31715/ חבר אמר לי שיש איזה סרטון שמדגים את השיטה , הייתי מעוניין למצוא אותו . תודה .
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום אני מברר עבור חבר כונן SSD חיצוני בגודל 250 חשבתי על samsung evo 850 (קניתי לי כזה. טרם הגיע) אבל אני לא מכיר מארזים מומלצים הוא מחפש עם חיבור USB3 מטרה מערכת הפעלה plug and play תקציב 700 שקל (עדיפות לרכישה באזור המרכז)
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך כונן קשיח של טרה לשמור על החומרים החשובים שלי במחשב ..... המהירות פחות חשובה לי יותר חשוב לי העמידות והאמינות של החומר הוא נשמע מאוד נכון לי פשוט אני לא כל כך מכיר ולא מצאתי ביקורות ענייניות עליו ואשמח לדעת אם שמעתם על זה משהו טוב או רע והאם הא שווה בטווח מחיר שלו? המחיר שלו הוא 490 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד להוסיף להארדיסק 40GB שלי HD חדש בגודל 120GB, ואני מתלבט איך לארגן את כל עניין המחיצות כרגע יש לי מחיצה של ~12GB למערכת הפעלה, ועוד ~25GB לDATA.. שתי המחיצות הן FAT32 (אני משתמש ב WINXP). ההתלבטויות שלי הן: א) ההארדיסק החדש שאני אקנה הוא בעל 8MB Buffer, לעומת 2MB בנוכחי. האם ארגיש שיפור משמעותי במהירות גישה לנתונים אם מערכת ההפעלה תשב על ההארדיסק החדש? (פחות מעניין אותי boot time, אלא בשימוש יומיומי..) ב) במידה ואני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש, כדאי ליצור מחיצת Swap? זה משפר ביצועים? תודה רבה מראש..
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן עם חיבור IDE ישן בלבד. אני רוצה לקנות הארד דיסק SATA II 500 GB יחד עם מתאם SATA to IDE converter השאלה שלי היא האם תהיה ירידה בביצועים, ומהי, וכמובן אם יש עוד דברים שצריך לדעת כשמחברים הארד דיסק עם המתאם הזה תודה, אלעד.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום.מעונין לדעת מה הבדל.בין שתי גירסות. WD20EARX לבין WD20EZRX ומה יותר מומלץ. מדובר בחברה Western Digital.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
חבר שלי קנה צורב דיוידי, הווינדוס מזהה אותו אבל ה Nero לא! עם איזו תוכנה מומלץ להישתמש בישביל הצורב הזה? ועוד שאלה, העם הצורב הזה הוא צורב גם דיסרים רגילים CD -RW????
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
תמיד יש מצב שימכרו מזוייף או לא אמיתי, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת את הנתונים והביצועים המקוריים איך אני בודק את זה? לדוגמה אני קונה ארדיסק עם מהירות של 15 אלף סיבובים לדקה אני רוצה לדעת שהוא באמת עושה את ה15 אלף סיבובים לדקה יש איזה ספידומטר אלקטרוני שיכול להראות לי את זה או נוסחאה כל שהיא שבעזרת ניתן יהיה לחשב זאת? או למשל את הזיכרון מטמון של הארדיסק איך אני בודק שהוא באמת 16 ולא 8? בתודה מראש שגב שטובי!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש RAID ל DOK ? ניתן לעשות RAID ל שני או שלושה DISK ON KEY ? כי זה נשמע די מבטיח במיוחד למיני לאפטופ
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה..
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן, בעזרתכם הגעתי להחלטה להחליף את הSSD בעצמי, עכשיו נותר לי להחליט איזה כרטיס. המחשב הוא hp pavilion 14 al001nj וכרגע יש לו -||| sandisk ssd x400 m.2 128gb sata. מבקש את עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
ובכן, מישהו מכיר בקר SATA לPCI 64BIT ? כמו כן בין בקרים הקיימים ל32BIT - יש עדיפות לPROMISE? או שהכל אותו שיט?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
-
-
שלום ,הבעיה שלי היא שהכנסתי וחיברתי דיסק חדש של סיגייט 750 ג' 32 באפר בנוסף ל2 הארדיסקים של 250 (וסטרן) ועוד אחד של 320 (גם סיגייט) ומה שקורה כשאני מאתחל את המחשב זה שהוא מריץ לי פתאום סקאנדיסק ואחרי זה במחשב שלי מראה את אחד ההרדיסקים הלא חדשים שלי פעמיים ועוד דיסק של 400 ג' בדיסק מנאג'מנט במצב :UNALLOCATED אמרו לי לבטל את הRAID בביוס כי כנראה שהרדיסקים דומים מבלבלים את המחשב איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
המלצה לארד דיסק שקט למחשב נייד עד 400 שקל חיבור SATA
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום... רציתי לפרמט בזמן הקרוב וחבר שלי הביא לי איזה קובץ מאתר של החברה של ה-HD שלי (WD - כתוב את השם המלא במפרט בצד) לקובץ קוראים DLGDIAG והוא אמר לי שהוא מחדש את ההגדרות של הארד דיסק ומפרמט משהו כזה לא הבנתי בדיוק...אז השאלה שלי אליכם מה זה בדיוק!?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מוגדר לי דיסק של 160GB המחולק C: 20GB ו- D: 140GB איך אני משנה את היחס מבלי לפרמט מחדש ?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-