עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by xxdragonxx,

אני צריך צורב עם חיבור IDE וראיתי את מה שכתבו בנעוץ למעלה ורציתי לשאול את דעתכם לגבי עוד צורבים מומלצים שנוסו על ידי אנשים.. ומה ההבדלים בין הצורבים חוץ מהמהירות שלהם?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. אני משתמש בתוכנת הזו, גירסת: SpeedFan 4.31 בבדיקת איכות/מצב הדיסקים הקשיחים שלי, אני מקבל,בכול דיסק, הערה,שאני לא מבין: מצורפים כאן הלינקים לתוצאות: ---- כאן הערה אזהרה שקשורה לבעיה ב- Power On Hours Count (על HD זה מותקנת מערכת ההפעלה שלי). Attribute Current Raw Overall ----------------------------------------------------- Raw Read Error Rate 200 0 Very good Spin Up Time 208 4591 Good Start/Stop Count 99 1037 Normal Reallocated Sector Count 200 0 Very good Seek Error Rate 200 0 Very good Power On Hours Count 64 26799 Watch limits (Warning: Power On Hours Count is below the average 82-100). Spin Retry Count 100 0 Very good Calibration Retry Count 100…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי בו איזה 600 ג'יגה של קבצים ועכשיו אין לי גישה אליו. בחיבור למחשב אין זיהוי שלו רואים אומנם למטה במחשב שיש סימן של חומרה ואפשרות להוצאת חומרה בבטחה אבל בכונן F איפה שבעבר שמו צויין , כעת שם הקשיח לא רשום שם. והמחשב דורש אתחול מחדש שלו שזה אומר שכל הקבצים שלי ימחקו מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת ידוע לי שיש תוכנת שיחזזור אבל אני צריכה לעשות המון פעולת שחזור העתקה למחשב ואז לדיסק קשיח חיצוני ומדובר ב600 ג'גה וגם נוסף לזאת למחשב יש רק 20 ג'יגה הדיסק קשיח שלי הוא transcend store jet25 m3 והוא הדגם השחור ירוק . לא יודעת איך עושים בו גיבוי קיבלתי דיסק מצורף ויש על הקשיח כפתור שניתן ללחוץ ובחיים לא לחצי כי לא ידוע לי למה נועד. בכל מקרה אם אני לוחצת עליו עכשיו לפ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by CaRTeR,

שלום אני רוצה לחתוך כבל של 80 גידים לאורך הקוויםם שלו לצורך (עיגול) הכבל הוא של ההרדדסיק וכמו שנאמר IDE כל כמה צמות אני אמור לעשות חתך ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by דני אופיר,

במחשב הנוכחי שלי יש RAPTOR 36.7 GB SATA 8MB BUFFER עכשיו במחשב החדש אני מתכנן לעשות RAID 0 של שני כוננים של 250.. האם כדי לי פשוט להתקין את המערכת הפעלה על מחיצה נפרדת על הכוננים של הRAID 0 או לקחת מהמחשב הנוכחי את הכונן 36.7 לעשות על מחיצה אחת ולהתקין את המערכת הפעלה שם? כך שיש לי מחיצה אחת של בערך 500 GB בRAID 0

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  6. Started by mtao21,

שלום לכם רצוני להבין למה אני מקבל מהירות נמוכה לפי הרשום היצרן מהירות כתיבה וקריאה עומדים על 2000 דגם Disk Drive ATA G.SKILL Phoenix SCSI Disk Device 480 GB מפרט מחשב+תוצאות בדיקה SSD גם אחרי פירמוט ושינויים מהירות וזOC זיכרון וכו וגם עכדנתי דרייברים הכל כולל SSD שאני מפעיל מחשב ולוקח יותר 30 שניות להגיע לוונידוס זה מוזר מאד כי מהירות 2000 יגיע בשניות..

7. Started by ORrrr,

קניתי CDROM LGx52 180 שח.... זה CDROM טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by isach,

שלום לכם , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש. אבל אינני יודע איזה חיבור יתאים למחשב שלי.. יש לי כרגע דיסק קשיח 80 ג'יגה של סאמסונג דגם בשם samsung sp0812c באתר של החברה סאמסונג כתוב - Serial ATA Interface זה אומר שאני צריך לקנות דיסק עם חיבור של סאטה ? קישור לאתר של סאמסונג עם הדגם שלי.. http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812C.htm אני מעוניין לקנות דיסק של 320 ג'יגה וראיתי באתר של זאפ את הדיסק הבא ב608 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1662 ורשום שם שהחיבור שלו זה סאטה 2 מה ההבדל בין סאטה לסאטה 2 ? האם זה יתאים למחשב שלי ? תודה לכל מי שיכול לעזור

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by stolen,

ניראה לי ההרדיסק נידפק אני מחבר אותו הוא עובד אני מרגיש ושומע אבל אבל המחשב לא מזהה אותו......... בבקשה תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. שלום אני רוצה להוסיף כונן נוסף למחשב שלי יש לי עכשיו אחד של 80 ג'יגה שאצלי מאז שקניתי תמחשב השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף אחד נוסף? אם יש איזו דרך לבדוק חוץ מלפתוח את המארז אז הייתי שמח לדעת ... כמו כן רציתי לשאול מה לקנות? איך לבחור את הכונן החדש? התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי פחות אני אסתפק בעוד אפילו 60 ג'יגה

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by EAD,

היי יש לי RAID 0 במחשב. כרגע המערכת הפעלה מותקנת ככה שאין בעיה אבל אם בעתיד ארצה להתקין הכל מחדש, נניח למחוק ולהתקין אני מבין שצריך דיסקט עם הDRIVERS. העניין הוא שאין לי כונן 1.44MB קטן. יש דרך אחרת? אפשר נניח עם CD צרוב או משהו כזה? תודה מראש על העזרה המבורכת!! נ.ב. לגבי סוג בקר RAID שיש לי וכו', אפשר להסתכל במפרט מחשב שלי, הלוח הוא X48.

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by after,

שלום לכם ותודה מראש היתי רוצה לדעת האם יש תוכנה שאני יכול בעזרתה לזהות בודאות מי יצר את הכונן הקשיח שלי? מה שאני יודע שלפי תוכנה EVEREST הכונן קשיח זוהה כך WDC WD800JD-00LSA0 74 GB, IDE

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by zkfirz,

שלום לכם חברים בניתי מחשב אחרי שהתחלתי את הארדיסק ועשיתי לו fdisk ועברתי תשלב הראשון של ההתקנת וואינדאוס בדוס אז אני אמור לקבל אחרי ריסטר אוטומטי אחרי השלב הראשון המשך התקנה ומשום מה אני לא מקבל השאלה שלי אם זה קשור איך שהו שב sata זה שיתה אחרת או לא קשור בכלל ? וזה לא עובד למרות שאני סידרתי בעדיפויות ביוס שהארדיסק יהיה ראשון בתודה מראש כפיר

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. שלום לכולם ככה אני מנסה לעביר קובץ של 8 גיגה לכונן חיצוני והוא לא נותן לי לעביר ? הכונן מפורט ל FAT32

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by nir2711,

ככה שלום לכולם יש לי בעיה אם הצורב הבעיה היא כזאת שבחלונות אין לי צורב אבל בביוס של המחשב יש לי גם שהמחשב עולה הוא מגיב אבל הוא לא מופיע החיבורים נכונים .

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by littleworm,

שלום לא מזמן קניתי צורב של Liteon ויש לי בעיה, שאני צורב משהו מהמחשב אז הוא צורב מעולה, אבל שאני רוצה לצרוב מדיסק לדיסק אז הוא משתמש רק בחצי מה-buffer ואז הצריבה לוקחת המון זמן. בסוף הוא צורב אבל זה מעצבן לחכות כל הזמן בערך 20 דקות. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by sdsd,

קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by sdsd,

קניתי מחשב לא מזמן והוא בא עם קורא כרטיסים מובנה במקום כונן הדיסקטים. עכשיו,יהיה לי בקרוב כרטיס זיכרון mini sd, ורציתי לדעת האם אפשר להכניס אותו לקורא הכרטיסים. אני לא רוצה לנסות ואז הכרטיס יהרס. לפי מה שכתוב על הקורא כרטיסים הוא קורא: ms/pro/duo cf/microdrive sd/mmc sm אם כתוב sd הוא יתמוך גם ב-mini?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  19. שלום נתקלתי במוצר הזה אבל הבעיה שלא שולחים לישראל http://cgi.ebay.com/LAN-Hard-drive-enclosure-Ethernet-USB-2-0-combo-NEW_W0QQitemZ390010300656QQcmdZViewItemQQptZCOMP_EN_Storage?hash=item390010300656&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 האם אפשר למצוא משהו כזה בארץ ? מה זה ndas ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הורדתי שלוש קבצים בגודל 3 וחצי ג'יגה , אבל נתקעתי עם הארד דיסק של 5 וחצי ג'יגה ואני לא יכול להתקין את כל הקבצים , אני רוצה לשמור את כל הקבצים על דיסק/משהו אחר עד שיהיה לי הארד דיסק חדש. אין לי דיסק און קיי יש לי את הדיסקים של ה-700 מגה , האם אפשר לצרוב את שלושת הקבצים על דיסק אחד בשיטה כל שהיא?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by Gnome,

המחשב מיועד לאינטרנט משחקים ועריכת וידאו. אז השאלה היא מה לקנות: WD 80GB 8MB BUFFER 7200RPM ATA100 או Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 576.83 ] 1 או Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD [ ¤ 549.99 ] 1 המחיר לא מפריע גם אם אני אקח את היקר מבניהם אבל תגידו לי מה עדיף ןמה יותר משתלם מבין שלושתם...

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  22. היי, מעוניין לקנות SSD אמין לשרת שפועל 24/7. אין צורך ביותר מ 120GB (אני מודע לזה שאין הרבה דגמים בגודל הזה אז גם מעבר לזה יהיה בסדר כל עוד אין קפיצה גדולה במחיר). כרגע יש לי SSD שהוא בלי חברה (משהו סיני ככל הנראה) ובגלל זה אני מעוניין לשדרג למשהו אמין וטוב בלי לקרוע את הכיס. המהירות הנתמכת היא עד 500/800 (לא זוכר בדיוק) אז מעבר לזה אין צורך גם כן. הסתכלתי פה על כמה דגמים: https://www.newegg.com/p/pl?N=100011693 601193224 8000&Order=1 בן משפחה יכול לרכוש עבורי בארה"ב ולהביא לי בביקור קרוב. אין בעיה גם לרכוש בארץ אם ההפרש זניח. איזה מבין החברות עדיפות? * TEAMGROUP MS30 * Team Group MP33 * Silicon Power * Kingst…

23. Started by לביא2112,

היי, רכשתי את המחשב הנ"ל: https://www.amazon.com/dp/B09BDGD2TZ?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details אני חושב שאלו הנתונים שלו מלנובו: https://psref.lenovo.com/syspool/Sys/PDF/Legion/Lenovo_Legion_5_15ACH6/Lenovo_Legion_5_15ACH6_Spec.pdf בבקשה לא להסתמך על הלינק שנתתי ללנובו למקרה ואני טועה בדגם ואולי אני אצטרך כונן/ראם אחר (אשמח שתוודאו שאכן מצאתי את המפרט הנכון ע"פ אמזון). אני מתכנן לשדרג את המחשב כשיהיה מבצע באמזון על SSD 1T ללא מע"מ לרכוש ולהוסיף למחשב. כנ"ל שוקל לרכוש מאמזון סטיק של 16GB RAM DDR4-3200 ולהחליף את אחד הסטיקים של ה 8GB שהגיעו עם המחשב ככה שיהיה לי סך הכל 24GB. אשמח להסבר איזה סוג כונן …

24. אהלן, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חיצוני , 1 TERA , איזה הכי אמין? מיועד לגיבוי תמונות... שמעתי פעם על WD שהיו להם נפילות אבל מצד שני שמעתי גם שהיא חברה אמינה... מה כדאי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by harvester,

אני מתכנן לקנות הארדיסק נייד בימים הקרובים,נתקלתי במדריך ווידאו הזה,ורציתי לדעת אם יש לכם משהו להוסיף שהם לא דיברו עליו? אה הנה הלינק לדריך http://bit.ly/7Xh00J

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים