עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by x-dude,

הגיע הזמן, פלקסטור תפסיק לייצר צורבים לשוק הבייתי http://www.cdfreaks.com/news/No-more-Plextor-consumer-drives---parent-company-pulls-plug.html

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by iakovl,

השאלה המרכזית בכותרת אני רוצה לדעת למה זה טוב ואיזה הכי כדאי לעשות

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by rozin,

אהלן אנשים, יש לי שאלה קטנה.. לפני כחודש בערך קניתי (בהמלצת האחלה אנשים בפורום הזה) הארדיסק מדגם: Hitachi Deskstar 7K3000 2TB HDD HDS723020BLA642 אחלה של הארדיסק, הבעיה היחידה היא שלפעמים המחשב עושה קצת רעש ונשמע שזה מגיע מההארדיסק.. מין רעשים מקוטעים כאלה במרווחי זמן שווים.. לפני שהתקנתי את ההארדיסק לא היו לי את הרעשים האלו.. לפעמים זה קורה גם כאשר אני שם רגל על המארז ומפעיל קצת לחץ... הגיוני שזה קורה כי אני מפעיל משקל אך לפני ההארדיסק זה לא קרה... האם יכול להיות שההארדיסק דפוק? או שזה הארדיסק רועש מטבעו? האם כדאי לי ללכת איתו לחנות ולבקש שיבדקו אותו? תודה.

4. שלום איזה HD לקנות עבור מחשב של עבודה התוכנות הם בעקר פוטושופ אין דיזיין וכו... עבודה עם קבצים גדולים מאד. אני צריך לקנות HD עבור המערכת הפעלה. והתוכנות הקבצים של העבודה לא ישבו על HD הזה.אז אני לא יודע כמה זה יעזור לי משהו מהיר וטוב. לכן אני מתייעץ פה הגדול הנדרש לדעתי הוא 250 לא שיש צורך בזה אבל אני לא רואה סיבה לקחת פחות.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  5. שלום רב. יש לי בערך 150 (קצת פחות קצת יותר), וחשבתי לשדרג את הכונן. עכישו, חשבתי על כונן חיצוני. כמה ג'יגה אפשר להשיג במחירים כאלה? במקרה שלא יהיה מספיק תקציב, רציתי לשאול: א', איך זה ישפיע כשאני עושה ריסטרטים למשל? הווינדוס מותקן על הכונן הנוכחי ומה עם הכונן החדש? כמו כן איזה כונן מומלץ במחירים כאלה (עדיפות לכמות על פני פרמטרים אחרים). לגבי הפרטים הטכניים אין לי מושג, אני משער שהלוח אם תומך בSATA 2. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by B@LENO,

שלום לכולם המערכת שלי היא פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ווינדוס אקס פי אז ככה יש לי כבר הרבה זמן צורב רגיל של LG 24X10X40 והיום שאני בא לפתוח אותו הוא לא נפתח נידלקת מנורה אבל הוא לא נפתח כיביתי את המחשב ניתקתי והוצאתי את הכבלים שלו ואחריי שהדלקתי את המחשב הוא נפתח ואחר כל ששמתי דיסק לצריבה הוא צורב ממש לאט בדרך כלל דיסק היה לוקח לו 3 דקות ועכשיו קרוב ל7 דקות ופעם שהוא היה צורב הוא היה עושה רעש עכשיו הוא שקט לגמריי וחלק מהצריבות הוא דופק לי אותם ושמתי לב שעשיתי CTRL ALT DELTE המעבד היה רק 3% גג הגיע ל7% ופעם בצריבות המעבד היה לפחות על 40 עד 50% מישהו יודע מה הבעיה האם הבעיה בצורב? או שהבעיה בספק כוח? או במשהו אחר? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  7. קניתי מארז חיצוני לדיסק קשיח ואני רוצה לקנות לו דיסק מתאים. המארז מתאים ל-IDE ATA 133 או SATA 150 (לפי החוברת שבאה איתו). אני מעוניין לקנות דיסק של חצי טרה. לפי מה שראיתי, דיסקים כאלה יותר נפוצים בתצורת SATA II. האם דיסק SATA II יתאים למארז? (אין לי בעיה אם הביצועים יהיו מתחת לאופטימלי) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. אנשים הייתי רוצה דעות שלכם לגבי שני כוננים קשיחים ניידים האחד של Western Digital והשני של Maxtor: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=148&Language=en http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.ba88f6d7cf664718376049b291346068/?channelpath=/en_us/Products/External%20Hard%20Drives/OneTouch%20II%20Family/Maxtor%20OneTouch%20II%20FireWire%20and%20USB עכשיו בעיקרון השאלה המרכזית היא לגבי Buffer Size שהולך לטובת הMaxtor אך הייתי רוצה לדעת האם יש הבדל משמעותי בין 16MB ל8MB בכוננים שמסוג זה? בעיקרון אני הולך על הגירסאות של ה300GB וה320GB עם FireWire (לא FireWire 800). אז כמו שכתבתי מקודם אני צריך כמה יותר דעות לגבי הכוננים האלו ואם יש אותם למישהו מפה אז…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  9. Started by ZoiDer,

שלום! לא מזמן קניתי דיסק קשיח של WD 160GB SATA אז הוא עושה לי רעשים של חריקות בזמן טעינה! אז רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה?! וגם בקשר לSATA אולי מישהו יכול לומר לי איך להתקין את הSATA אני יודע אישהו עם דיסקט אבל בזמן התקנת וינדוס הוא לא מקבל לי את הדיסקט עם ההתקנה! יכול להיו תזה מתקין לי פשוט אני לא ממש רואה שזה ממש מהיר כפי שזה אמור להיות! שמישהו יצור איתי קשר באיי סי בבקשה 311586506 תודה!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  10. קניתי אותו לאחותי כי הוא ממש משך לי את העין, אבל אני פוחדת שהוא איטי או משהו...

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by shimon956,

שלום לכולם. אני מקווה שזה המקום הנכון לדבר על זה ... יש לי שני הראדיסקים 1 מחולק לשניים שבו מותקנת הוינדוס ויסטה באות C והמחיצה השניה באות D שיש פה חומר שאני מוריד היא המחיצה שנפגעה .. ההרדיסק השני הוא הגיבוי שלי של רוב החומר והוא תקין... עכשיו ניסתי לעשות Ghost 8.2 לכונן C וכנראה שטעיתי איפה שהוא וישר הפסקתי ומאז אני לא יכול להכנס לכונן D הוא אומר לי לפרמט את הכונן ... חשוב לציין שניסתי לתקן בעזרת התוכנות של אקרוניקס ופרטישן מאג'יק לא עזר העם מישהו פה יכול לעזור לי ??

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  12. יש לי WD15.3GB ולאור קניית הDVD החדש שלי אני חייב מקום וה 80GB שלי פשוט לא מספיק... האם מומלץ לחבר את הדיסק הישן (שבטוח גם איטי יותר) לצורך עבודות DVD והכנתם או שמא עדיף להתחיל לצרוב כל מה שעל הדיסק הנוכחי ולפנות מקום? מה אתם ממליצים? תודה מראש..

13. חלק מנגני ה-DVD ביתיים אינם קוראים DVD צרוב, חלקם קורים DVD/R אך אינם קוראים DVD/RW. שאלתי היא מהי הסיבה הטכנית שזה קורה? מה שונה טכנית בין נגן שכן קורא לכזה שלא?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by ofek7,

ראיתי עכשיו ביקורת על הצורב הזה:http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung-SH-S203B-DVD-Burner-Review למישהו יש ניסיון איתו? יודע איך הוא? ומה זה אומר עליו שהוא OEM? ואם יש לכם המלצה לצורב אחר... חשוב שיעבוד טוב בדיסקים של DL.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. Started by alonpartuk,

יש לי הר דיסק חיצוני של 120 ג'יגה והוא לא היה בשימוש הרבה זמן, אתמול המקום במחשב התחיל ללחוץ אז העברתי אליו(הוא היה ריק) משהו בסביבות ה60 ג'יגה סרטים זה העביר ולא עשה בעיות בכלל אפילו ראיתי איזה סרט אחד חזרתי ניסיתי לפתוח אותו וזה מה שזה רשם ליhttp://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=5EAB85BFCF48408F834AAF2F0B3AF75A&alid=14671 ניסיתי להוציא את הדיסק מהמגירה החיצונית ולחבר אותו למחשב ישירות וזה לא עזר ניסיתי לעשות לו דרך הPARTITIONMAGIC סריקת דיסק אבל זה רושם לי ארור והיא גם לא נותנת לי להגדיר לו מערכת קבצים מחדש כמו למשל FAT32 מה אני עושה?? הפיתרון הכי קל זה לפרמט אני יודע אבל יש שם הרבה סרטים וחבל לי לאבד אותם תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  16. שלום לפני כמה ימים פתחתי ת'רד עם זוג רפטורים במערך רייד. כרגע יש בידי את השני 74 והראשון 36 נושא עליו את המערכת הפעלה.יש לי את הלוח אם אסוס A8N דלוקס עם שני בקרים שונים - אנפורס 4 וסיליקון אימג' 3114 הבעיה היא כזו.אני לא רוצה לפרמט את 36 אני רוצה ליצור מערך של 110 גיגה בתצורת רייד 1+0 כדי להפיק עבודה יותר טובה למערכת הפעלה ולקבצי וידאו. העניין הוא שהמחשב אינו עושה BOOT מהבקר של הסילקון אימג'.ואני מעוניין ליצור על הבקר הזה את המערך רייד. בעיני הביוס זה בקר ניפרד לגמרי ואי אפשר לכוון שום דבר.יש לו מיני ביוס משלו עם הגדרות רייד דיי משוכללות. אשמח לקבל עצות - תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by WarSoul,

שלום , יש לי לח אם d865pe של חברת אינטל , באתר הרישמי רשם שיש לי תמיכה בסאטה אבל כשאני פותח א המחשב אני לא רואה את הכבלים האדומים האלה שאמורים להיות כשיש לך סאטה אל רק קבלים של ata , השאלה שלי זה האם באמת אין לי סאטה או שאני צריך אולי לקנות את הכבלים ולחפש את החיבור ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש ועשיתי לשני הדיסקים RAID-0 לביצועים מקסימליים ( Stripe128 ) עד עכשיו הכל עובד בסדר גמור רק רציתי לדעת איך ניתן לקבל מידע האם עשיתי אותו כמו שצריך או לא. תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  19. בתמונה שצרפתי זה ההארקדיסק הקיים, והייתי רוצה לדעת אם הוא נחשב מהיר [ב-Win7 יש לו ציון של 5.9]. מחר אני אמור לקבל כונן חדש [אחד שהיה במחשב אחר התקלקל אז יש אחריות], ורציתי לדעת מה נחשב מהר יחסית למה שיש לי כיום במחשב. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by michael1232,

שלום לכם קניתי hd נוסף למחשב שלי ושמתי לב שיש עליו גאמפר שהסתכלתי על הhd לראות מה אומר הגאמפר היה רשום lime to 1.5gb משהו כזה ואם אני מוריד את זה זה 3. חושב לומר שבהhd הראשי שלי יש אותו דבר אבל אין גאפר האם עלי להוריד גם בחדש את הגאמפר הזה? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by inori,

ידוע לי שיש כבר תגובות בנושא אבל לא בדיוק מענה בשבילי ואשמח לתגובות הדיסק שבק חיים לדעתי לוגית (maxtor s.ata 120gb) התקנתי ע"ג דיסק רגיל תכנת הפעלה ואנטי וירוס וחיברתי את הדיסק המושבת כ- slave המחשב זיהה אותו אך לא מאפשר כלום (בניהול דיסקים מאפשר רק מחיקה) אמנם חשוב לי המידע אבל אין לי ממש את היכולת לשלם 200$ לחברות האם יש תוכנות שיכולות לעזור בבקשה דחוף לי

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by ward,

שלום לכולכם . יש לי בעיה מאד חמורה ..יש לי הארדיסק שיש בו חומר מאד מאד מאד חשוב.. !! ואני מקווה לעזרתכם הבעיה היא שההארדיסק מזוהה ב BIOS כרגיל .. אבל כשמחשב מנסה לגשת אליו .. זה רושם לי שאין אפשרות לקרוא לכתוב וכו' מההארדיסק וכל תוכנה שאני מנסה לגשת להארדיסק דרכה..כשהתוכנה מנסה להיכנס ..המחשב פשוט נתקע..! בבקשה כל עצה כל דבר יעזור לי !! כל מידע שתבקשו ...... אני מוכן תודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. אז ככה אני צריך לרכוש מדיות לצריבת סרטים ויש R- ויש R+ חייב לומר לא זכיתי לתשובה טובה וברורה מה ההבדל בינהם למה כדאי להעדיף אחד על השני חן חן למסביר

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  24. שלום קניתי כונן SATA והוינדאוס לא מזהה אותו. אוקיי אז קראתי את המדריך שב FAQ ושעה בדקתי כל דריבר נראה לי שיש על הדיסק של הלוח אם ואף אחד לא פעל.כל פעם שאני מכניס דיסקט הוא רושם please wait ואז שוב פעם please insert manufacturer-supllied hardware support disk into drive A: מישהו יכול למצוא לי את הדריבר המתאים ? בבקשה אני מיואש :ם קצת מידע טכני - לוח אם GA-7N400 PRO 2 HD - MAXTOR250GB צריכים עוד משהו? ישל י ביוס של award משהו כזה ואני מתקין windows xp pro תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  25. קניתי הארדיסק חדש: Maxtor DiamondMax 9 80GB 7200RPM 8MB CACHE S-ATA איזה שיטת קבצים עדיפה להשתמש בה NTFS או FAT32?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.