עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, אני מתלבט בין קניית דיסק קשיח של סיגייט ST3250620NS לבין רכישת דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל wd2500ks הסיגייט מפתה אותי בגלל 5 שנות אחריות (בד"כ דיסקים קשיחים נשארים אצלי בשימוש גם אחרי שהמחשב מת), ויש לו NCQ לעומת זאת עד היום היה לי נסיון לא רע בכלל אם ווסטרן דיגיטל עד היום (דיסק אחד דפוק מתוך קרוב לעשרים שקניתי במהלך השנים) שימו את שיקול התקציב בצד, מה הייתם מעדיפים כל טוב, גבריאל

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by tsah1982,

שלום, אז ככה לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מסוימת בצורב: כשהייתי צורב דיסק אצל חבר ומכניס אותו לצורב שלי אז הוא לא היה מראה את הקבצים שצרבתי על הדיסק וזה קרה יותר מפעם אחת. אז פשוט נכנסתי לאתר של nec והורדתי את העדכון קושחה האחרון בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל באמצע העדכון הווינדוס הוציא הודעת שגיאה והעדכון הפסיק באמצע מה שאומר שהצורב לא עובד יותר. השאלה שלי האם אפשר לתקן את זה? והאם במידה ואני ימסור את המחשב לחנות כי זה עדיין באחריות הם יכולים לדעת שזאת הסיבה שבגללה הצורב לא עובד?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by yoncih,

מתי יצאה תקן הSata 2 להארד דיסקים וכדומה ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by shmil_y,

מוזמנים לקרוא את הסקירה שלי בנושא כונני HGST ל-NAS הביתי שלי. http://hitech-man.blogspot.co.il/2015/12/hgst-nas.html

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. אני צריך לצרוב משו שאוכל להעשות שיעלה מהבוט {כמו שיש בדר"כ בוינדווס} אאמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך נרו אפשר הסבר מפורט?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. Started by poop,

שלום לכולם! קניתי היום צורב DVD של LG הדגם הנ"ל, והוא צורב וקורא כל מדיה, חוץ מ- TEAC שהוא רק צורב אבל לא קורא. אולי מישהו יודע ממה זה נובע ומה הפיתרון? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  7. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות HD חדש של WD 1TB. רציתי לדעת לאחר החיבור שלו במחשב, איך אני גורם למחשב לזהות אותו? זכור לי שצריך לעשות משהו בביוס וגם בווינדוס על מנת שיזהה את הכונן כי מיידי הוא לא מזהה. אשמח להסבר בבקשה. ואני עדין לא סגור על עצמי, לא מצליח להחליט. כונן פנימי או חיצוני? הוא מיועד לגיבוי של מידע שאני רוצה לשמור. בגדול אני לא צריך אותו נגיש כל הזמן, אבל זה יותר נוח אם הוא יהיה פנימי ויותר נגיש. מה שיותר חשוב לי זה אורך החיים של הכונן, שלא יפתיע אותי. מה אתם אומרים? ולדוגמא אם אני נוסע לתקופה כלשהי והמחשב ממשיך לעבוד, אני מנתק את הכונן הספציפי הזה, האורך שלו ישמר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  8. Started by whitiger19,

חברים, אני כבר מתחרפן. קניתי לפני חודשיים בערך HDD חדש 500GB של SG.. בהתקנה(לפני חודשיים) של ויסטה כשבוחרים על איזה HDD להתקין..התיבה הייתה ריקה. כלומר , לא מזהה את הHDD. בביוס זה בסדר. אחרי כמה ימים, אחרי כמה וכמה נסיונות כושלים, בפוקס סתם ניסיתי את ההתקנה שוב ופתאום הופיע הHDD בהתקנה. לא התחלתי לחשוב איך ז קרה ומתי, פשוט ישר התקנתי את הווינדוס. לפני כמה ימים, רציתי לפרמט ולהתקין ווינדוס חדש, שוב ויסטה. ובהתקנה שוב ויסטה לא מזהה את הHDD. אני כבר מתחרפן. כמה ימים שאני מנסה, ולא מצליח. HELP!!!! מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by arield,

אני רוצה לקנות את Corsair SSD Drive 120GB Force Series 3 SATA3 רציתי לשאול האם זהו כונן SSD טוב?כלומר מבחינת אמינות האם corsair אמינים בSSDים שלהם? והאם מישהו נתקל בכונן הזה ויש לו המלצות עליו(לטובה או לרעה)?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by Grim Reaper,

לא בדיוק ידעתי איפה להעלות את הבעייה אבל העניין הוא בקריאת דיסקים אז העלתי את זה לפה. צילתי סרט על מצלמת וידאו שצורבת ישירות על DVD ואני רואה את הסרט במצלמה אך לא במחשב. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שלום לכל גולשי קהילות Hwzone , שמי אור פרג' , אני חדש באתרכם ואני נהנה מכל רגע , יש פה מקצוענים ואחלה אתר !!!! אז בקיצור לעניין , אני מעוניין לרכוש צורב DVD מסוג LG , דגם GSA4167B ראיתי הצעה של 245 ש"ח , מ-KSP בדקתי את הנושא ב Zap.co.il ואני רואה שעדיין משתלם , אז רציתי לשאול אתכם כאן , בפוקט האם המחיר וההצעה טובה ??? והאם הצורב מסוג זה טוב ( כלומר דגם זה ) 16 x +R/-R Dual layer recording enables storage of up to 8.5GB Writes to DVD-RAM (5x), DVD-RW (6x), DVD+R DL (6x), DVD-R DL (4x) DVD-R (16x), DVD+RW(8x),DVD+R(16x),CD-RW(32x),and CD-R(48x) media All DVD formats compatible Interface E-IDE / ATAPI Mounting type horizontal & vertical …

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  12. תשמעו התקנתי לאח שלי הארדיסק 120 ג'גה... ה30 ג'גה הישן שלו נשאר המאסטר ואת ה120 שמתי על סלייב הוא מזהה אותו אבל שאני נכנס למחשב שלי אני לא רואה את הכונן שלו...אני מבין שצריך לעשות PARTITION אם כן איך עושים?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  13. שלום. קניתי את הצורב הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695129# לוח האם שלי הוא זה : http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1245&maincat_no=1&cat2_no=171# (יש כאלו שיגידו שזה כבר הטעות הראשונה שלי בקניית לוח אם MSI) מערכת ההפעלה היא ויסטה. בכל אופן, הצורב עובד בווינדוס רק כאשר אני מגדיר בביוס באפשרות RAID MODE שהשיטה שהצורב יעבוד היא : AHCI באפשרות של RAID MODE יש לי רק את האופציות הבאות : SATA RAID RAID MODE AHCI אין לי שם את האפשרות DISABLE RAID!! אז הצורב עובד רק שאני בוחר באפשרות AHCI. אם אני בוחר ב-SATA RAID אז הצורב לא עובד בוווינדוס. האם זה נורמלי ותקין שהצורב יעבוד רק שאני מגדיר בביוס שיעבוד בשיטת AHCI ? האם זה תקין\נורמלי…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by Jack_g,

תמיד חשבתי שה DVD-ROM הכוונה לכונן כגון TOSHIBA SD-M1612 או 1712 יכולים לקרוא את שניי הפורמטים גם מינוס וגם פלוס אבל היום כשצרבתי סרט על דיסק של מינוס וה TOSHIBA SD-M1612 שלי לא רצה לקרוא אותו אז התחלתי לברר הדעתי לאתר שלהם: http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=/81820000059b000000010000659c0000110d ושם כתוב שהוא תומך רק במינוס ככה לפחות הבנתי(הדף לדגם של 1712 אבל זה אותו מידע גם ב1612). אז מה אין בימינו כונן דיוידי למחשב שיכול לקרוא את שניי הפורמטים? חוץ מ צורב דיוידי כמובן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  15. Started by Jack_g,

ה BITSETTING הרי משנה את ה BOOKTYPE של המדיה ל DVD-ROM זאת אומרת כאילו המדיה היא מקורית השאלה שלי היא אם אני עושה BITSETTING למדיה שעליה גיביתי משחק של PS2 האם הPS2 יקרא את המדיה (אין לPS2 צ'יפ הוא לא קורא צרובים כרגע). תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by cobmetal,

שבת שלום ! בימים אלו החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני , אני מחפש משהו בגודל של 2.5" , ובנפח של 500-1000 GB , מה שחשוב שיהיה USB 3 , ושיהיה אמין , איזה חברה מומלצת ואיזה דגם ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. Started by kawaii,

אם אני אקנה בzigzag ?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מישהו יודע מה זה דיגמי ה PB ? האם הם מחליפים את ה JB ? תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  20. בשנה שעברה צרבתי מידע (מסמכים) על דיסק, והשארתי אותו פתוח לצריבות עתידיות. היום הוספתי עוד מידע, אך כשבאתי לבדוק מה יש על הדיסק, גיליתי להפתעתי שכל המידע שהיה שם נעלם ורק החדש נשאר. זה לא דיסק שניתן לצריבה הרבה פעמים, הוא לא שאל אותי על הסכמה למחוק או לשכתב, ואין לי מושג לאן ואיך נעלם החומר. א. איך קורה כזה דבר? ב. האם הוא שומר באיזה ספריית TEMP או משהו כזה את הקבצים שנעלמו? ג. מה לעזעזל אני עושה???

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לדעת על ארד דיסק פלאש 1. providing 2Gbps Fibre Channel מה המהירות של העברה של המידע בפועל ? 2. Drive interface type: Ultra320 SCSI איך מחברים את הארד דיסק הזה למחשב ? האם צריך לקנות מחבר מיוחד ? 3. מה היתרונות של הארד דיסק הזה ? אורך חיים ? רעש ? ישומי ווידאו ? ועוד ? 4. האם בארד דיסק יעבוד אידבדואלית איטי יותר כאשר מחובר עם עוד ארד דיסקים איטיים /רגילים ?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by hananmori12,

שלום, לדוד שלי יש מחשב נייד של טושיבה בן חצי שנה עם I3, שדרגתי לו מווינדוס 7 לווינדוס 10 עם SSD 250 גיגה של סמסונג דגם EVO850, יש לו בעיה מוזרה שלא הצלחנו לפתור, כל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה או הייברנט הוא לא מתעורר בלחיצת כפתור, מה שצריך לעשות זה לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה כיבוי כדי לכבות אותו בכח ואז להדליק מחשב תוך כדי איבוד נתונים, מישהו מכיר ויודע מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by arik100,

טוב אז ככה קודם כל המהירות היא בערך אותו דבר נכון? בהשוואה ל SATA2 כמובן והשאלה היותר חשובה היא אני ניסיתי את החיבור הזה כשחיברתי את הכונן לפני שהפעלתי את המחשב עכשיו השאלה היא אם חובה לעשות את זה ככה או שזה בעצם הרבה יותר טוב ואפשר לחבר את הדיסק קשיח אפילו באמצע שהמחשב עובד ? ואם יש לכם עוד מידע רלוונטי אני ישמח תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  24. שלום. שמעתי שבתוך הארדיסק של 80GB יש דיסק אחד ובכל הארדיסק יותר גדול יש שני דיסקים או אפילו שלושה... ושמעתי שזה משפיע על המהירות....האמנם ה-80GB יותר מהיר מדיסקים יותר גדולים? כמו למשל 120GB SATA או 160 וכו'

• 4 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.