אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
Yamaha F1 44/24/44 IDE CDRW אני ממש צריך את הצורב הזה לקנייה בארץ! יש אותו בPCH אבל הם אומרים שהוא לא נמצא זמנית! יש חנות אחרת שיש לה את הצורב הספציפי הזה? נ.ב לא החיצוני אלא הדגם הפנימי! תודה! מתן
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היום הגיע אלי DOK 32GB ולאכזבתי הוא מעביר קבצים במהירות של 2-3 מגה בייט בשניה מן הסתם זה גורם לאיבוד הייעוד שלו כיוון שתכננתי למלא אותה בקבצים גדולים ואין לי כוח לחכות כלכך הרבה זמן האם יש דרך כלשהי לגרום לנתונים לעבור מהר יותר? כל דבר שיכול לעזור ינוסה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לא הצלחתי לאתר בחיפוש ואני זקוק לתשובה לפני קניה. מה עדיף
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דיסק קשיח של סמסונג SATA דגם SP0812C.באתר שלהם רשום שהדיסק הקיבולת שךו 80 גיגה בדיוק והדגישו שאצלם <1GB=1,000,000,000 Bytes>. אבל שהתקנתי אותו המערכת מזהה אותו כמו האחרים כלאמר 77 גיגה בלבד. יש למישהו הסבר? מצורף קובץ מתןך האתר שלהם [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם ניתן לגשת לקבצים בשאר הדיסקים הפיזיים במערך?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי פליסטישן ו1 ו2 אני מעוניין לדעת איך צורבים לפליסטישן, אנא עזרו לי בדחיפות תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
נגיד ואני אקנה DOK של 16 ג'יגה, האם יהיה אפשרי להעלות אליו קובץ אחד בגודל של 14 ג'יגה (לדוגמא) ? או שבגלל פירמוט של FAT או משהו אחר זה לא יהיה אפשרי... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מערכת שכוללת e8400+hd4850+4gb+hard disk samsung 640gb נגמר לי המקום בדיסק ואני מעוניין בדיסק יציב ומהיר וכמה שיותר גדול במחיר של עד 400 שקל
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. ממש לא ברור לי מדוע, אבל לפתע ההתקן USB (כונן?), מתנהג מוזר. הנה תמונה. פשוט לא מתפקד, ולמרות שניסיתי ל Format אותו, זה לא עבד. יש הצעות? תודה! (מדובר על הכונן שנפחו 8 גיגה, כמובן)
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
בהנחה שה-500GB מגיע עם 2 פלטות וה-320GB עם פלטה אחת בלבד - האם זה אומר שהביצועים של ה-500 יהיו פחותים יותר ?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
1. מה אתם אומרים על הכונן של LG LG GH22LS40 ואני מדבר בעיקר על התמיכה שלו בטכנולוגית light scribe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4073&CatCode=402 איפה אפשר לקנות כונן במחיר סביר שתומך בכונן light scribe בצפון הארץ-מישור החוף ? 2.אני רוצה לקנות דיסק קשיח טרה או חצי איך אני אדע אם הוא יתאים לי למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק SCASI 136G 10K ויש לי כמה שא' : 1 האם יהיה הבדל בינו לבין ההארד שיש לי כרגע (7200) ? 2 איך אני מחבר אותו ? כמה בקר עולה ? (אגב יש לי לוח של DFI X48) תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי שני הארדים , אחד מהם במובייל ראק ואני רוצה לדעת האם אני יכול להוציא אותו כאשר המחשב עובד ולהכניס אותו כאשר המחשב עובד ?? בתנאי שאני לא עובד בתקיות שלו או משהו כזה .
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. קיניתי בעבר צורב חיצוני של BENQ - EW822U, יועד בעיקר לצריבת משחקים. בעבר הייתי צורב קיבצי אימג' והכל היה רץ מעולה. לפני זמן מה התחילה בעייה בקריאת ה DVD ולדוגמא ה PS2 לא זיהה אותם יותר. שמתי לב שלעומת העבר כעת שאני משתמש בתוכנות צריבה (לא משנה איזה, ניסיתי כמה - NERO, ALCOHOL, DVD ENCRYPTOR וכו',) למרות שהתוכנה מגיעה ל 100% פעולת הצריבה ממשיכה למשך יותר למעלה מדקה גם לאחר שהתוכנה הגיעה ל 100% (לא קרה בעבר כאשר ה DVD עבדו כמו שצריך). ניסיתי להתקין מחדש את הצורב, הדרייברים ואפילו את ה WINDOWS מחדש... נאד'ה, הבעיה חוזרת על עצמה. האם מישהו מכיר סיפור כזה ויודע איך להתמודד עם הבעיה ? אשמח להצעות ודיעות נוספות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיוון שלא תתמיד ניתן למצוא באתרי היצרנים את ה-Minimum System Requirments, הייתי מעוניין לדעת האם אני עשוי להיתקל בבעיה אם ארצה לחבר למחשב שלי צורב DVD. המפרט שלי כולל (לא להיבהל): מעבד: פנטיום III של 1Ghz RAM: 1 GB OS: XP PRO למישהו יש המלצה לגבי צורב מסוים שעימו הוא עובד על מפרט דומה? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בטח זה ישמע טיפשי במיוחד לחלקכם , אבל האם צורב DVD יכול לצרוב CD רגילים ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי חברים בבעלותי כונן maxtor basics 1000GB שנרכש באייבורי בהמלצת אנשים ומנהל הפורום. לצערי היום לאחר חודשיים שהוא עשה צרות קטנות באה הצרה הגדולה, הווינדוס לא מזהה אותו..פשוט מת.. מחברים אותו ל- USB ואז הוא עושה קולות של מוות..או שהווינדוס עושה את הקול של כאלו הוא זיהה חומרה חדשה ולפעמים הוא מנסה להתקין אותו אבל הוא לא מצליח יש לי חומר של 800 גיגה עליו! אין אפשרות להציל? לתקן? איכשהו לתקן את הדבר המטומטם הזה? (תסלחו לי על השפה אני בעצבים על החרא הזה)
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע ראפטור, היום קניתי את הראפטור השני. (שניים של 74 GB כ"א) התכנון שלי הוא לשים אותם ברייד 0, כדי להנות מביצועים גבוהים, רייד 1 לא מעניין אותי, מכיוון שהמידע שלי מאוחסן על דיסקים נפרדים הבעיה, שאני תקוע בלי כונן דיסקטים, האם יש איזושהיא דרך "לעקוף" את השלב הזה? האם לאחר שהכוננים הוגדרו בביוס ככונן אחד, הWIN לא מזהה את העסק ככונן אחד? עריכה: גם אני אשיג את הפלופי הארור הזה.. איך אני אמור להכין דיסקט?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לעת עתה מתברר שלא כ"כ ... https://www.backblaze.com/blog/are-ssds-really-more-reliable-than-hard-drives/ בקיצור, יש מקום לשיפור בפרמטר הזה ....
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
אם בלוח אם יש לי חיבורים של SATA2 אני יכול לחבר גם דיסק קשיח עם SATA1? ובלוחות אם החדשים יש חיבורי IDE?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי סרט DVD מקורי ואני רוצה לצרוב אותו בכדי שהסרט המקורי ישאר בשלמותו. איך אני עושה את זה? איך אני צורב את זה.? תודה רבה לעוזרים (נ.ב: הפעולה היא חוקית לגמריי, אם קניתי את הסרט אז מותר לי לצרוב אותו בכדי שלא ישרט או כל דבר אחר.)
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום אחי קנה HD של 250 ג'יגה של חברת WD.החיבור של הכבל תקשורת(IDE)שיש בהארד דיסק הזה שונה לגמרי מהחיבורים שהכרתי עד היום והחיבורים במחשב שהתאימו לדיסק קשיח הקודם(שהיה של 80 אם זה משנה) לא מתאימים לזה.מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אני מגלה עניין במארז מסויים.אבל הבעיה שלו שהוא מארז שרת [אני לא בטוח שזה הפורום הנכון..] אבל השאלה שלי היא איזה אפשרויות יש היום לחיבור דיסקים קשיחים מלבד האייקייג' של טרמלטייק??.האם יש עוד אפשריות??. ידוע לי שהכלוב המקורי מאפשר 5 דיסקים והוא בא עם מאוורר תואם. עריכה : מצאתי את זה.האם ניתו לנטרל את הלד הכחול.בעיני זה דיי מיותר.תודה http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=cfp51&area=usa
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-