עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by erez1968,

של חברת philips? (מסוג sata).

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by Drazick,

קניתי אותו לאחרונה. יש לי 3 שאלות: 1. איך ניתן להפוך אותו ל- Region Free? 2. מה זה Mount Rainier? 3. מה זה Book Type Settings? תודה.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  3. מישהוא מכיר חנות או אתר משהו שאפשר להזמין ממנו דיסקים של דיוידי לצריבה בזול ושהיו גם עם איכות! בבקשה תעזרו לי.... שמעתי על דיסקים שקונים בכמויות וזה יוצא 1.80 לדיסק די וי די... השאלה היא האם האיכות גם טובה לצריבת סרטי די וי די אני חושב שלא אבל אם מי שהוא מכיר איפה אפשר לקנות דיסקים זולים ואיכותיים לדי וי די מוזמן לעזור תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  4. ההרד דיסק מזוהה בביוס אך בהפעלת המחשב הוא מציג הודעת שגיאה של HD FAIL גם אחרי ששיניתי את המצב שלו ממסטר לסלב ולהפך....גם אחרי בדיקה במחשב אחר.... אני מגיע למסקנה שהדיסק הקשיח מת..... אבל אני חיב להוציא ממנו את המידע...יש בו חומר לימודי של האוניברסיטה שלי. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  5. הי עד כמה הארד דיסק מסוג westren digital 40g 7200 טוב? הוא מספיק מהיר? יש לי הארד דיסק נוסף ואני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף ... מצאת אותו ב 290 זה שווה את המחיר? זה מספיק מהיר? עזרו לי בבקשה elnatanm

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  6. ואם כן, כיצד. יש לי WD SATA 80 GB ובנוסף WD ATA 40 GB

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  7. Started by ytoledano,

מעשה שהיה, כך היה: קניתי כונן Maxtor Maxline III SATA 16MB 300GB 3 platters והתכוונתי לחלק אותו למחיצה של מע' הפעלה ותוכנות ולמחיצה של אחסון קבצים. החלטתי להתחכם ולעשות את המחיצה של המע' הפעלה יותר מהירה ע"י זה שהיא תהיה בסוף הדיסק (זה די משמעותי), אז בהתקנה של חלונות קודם יצרתי מחיצה של 250 ג'יגה ואז מחיצה של 30 (20 ג'יגה הולכים על הכלל שקילו=1000). בהתקנה חלונות החליט שהמחיצה של המע' היא D ולא C כי היא נמצאת אחרי זה בדיסק, וזה כבר עצבן אותי. אי אפשר לשנות את האות של הדיסק מע'. אחרי ההתקנה שמתי לב שהמחשב לא עולה מהר כמצופה וגם בנצ'ים על המחיצות הראו שזאת של הקבצים הרבה יותר מהירה מזאת של המע'. בררתי ומסתבר, שלא כמו בCD, בהארד דיסק זה הולך הפוך והמחיצה הראושנה נמצאת בקצה …

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  8. שלום. שמתי את ההרדדסיק שלי מצד שמאל למקום שבדרך כלל שמים אותם עם ברגים במצב ישר זה ביין הכוננים של ההרדדסיק לבין הדלת הימנית אם מסתכלים מקדימה על המארז יש שם רווח כזה שמתאים בידיוק להרדדסיק להיכנס אבל בשכיבה על הצד רציתי לשאול אם אני שם אותו ככה זה בסדר ? והאם הביצועים והעברת הנתונים לא תפגע ? דרך אגב אני ישים שם גם מאוור עליו דרך חור במארז. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  9. הצלע השלישית במירוץ אל עבר פסגת עולם שבבי ההבזק ממש לא מתכוונת להישאר מאחור לכתבה

10. Started by Xebu25,

היי לאחרונה קניתי מעבד/לוחאם חדשים.. המחשב הקודם היה בן איזה 10 שנים ההתקפה עברה מעולה - כל התוכנות מראות שהכל בסדר - טמפ 37-40 בדרכ בקיצור אין שום בעיה במחשב לדעתי - כשאני לא מזתמש במחשב זמן מסויים הוא "נכבה" - ההארדדיסק נכבה והמחשב "הולך לישון" - אני לא מאנין שזה תקלה אלא יותר הגדרות צריכת חשמל... השאלה שלי היא שבמחשב הקודם זה לא היה עושה את זה (לא יודע אם לא היה קיים או ששיניתי מתישהו את ההגדרות בעבר ולא זכרתי) השאלה היא האם להשאיר את זה ככה או שלא כדאי להביא לו להיכבות? זה יכול לגרום לקיצור חייהם של ההארדדיסקים? תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by gilbm1,

טוב אז הבעיה פשוטה לכאורה יש לי עותק של WINDOWS 7 פשוט מאוד במהלך ההתקנה הם מבקשים לבחור כונן עליו אני הולך להתקין את המערכת אני בוחר את כונן C והם מבקשים את מנהל ההתקן אני מניח שאין לי אותו ואני אשמח אם תערו לי ותביאו קישור להורדה או שם מדויק ואני אוריד גודל הכונן 80 GB מערכת קבצים NTFS תודה לכל העוזרים זה דחוף גיל

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by Pundag,

שלום לכולם , יש לי קובץ מוזיקה בעל 81 דקות שאני רוצה לצרוב על דיסק קניתי דיסקים של 780 מגה ו 90 דקות של סילבר ליין , אבל כשאני בא לצרוב את השיר הוא לא נותן לי כי הוא אומר שזה דיסק של 700 מגה ו 80 דקות השאלה שלי היא , האם אני צריך לעשות משו מיוחד כדי להגדיר ל "נרו" שזה דיסק של 90 דקות או שזה אמור להיות אוטומתי? יש לי צורב של BENQ X48 מלפני שנתיים בערך. תודה רבה לכול העונים. עידן.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. שלום. נקראתי לעזור למכר בבעיה קלה שהייתה לו במחשב, והופתעתי לגלות (במקרה לגמרי) שהציון שה WEI העניק לכונן הקשיח שלו (מדובר במחשב הבנוי כחתיכה אחת שנקנה ב Office Depot - HP) הוא 7.5 !!! זה יותר מכמה SSDים שאני מכיר (: איך אפשר להסביר את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  14. שלום, שבוע הבא אני קונה מחשב ואני מתלבט בין 2 כוננים קשיחים בגדול רציתי כונן קשיח עם 250 GB שהדרישות שלי היו 7200Rpm 16MB SATA II NCQ (שלא מהחברה WW!!ו) אז רציתי את Seagate Barracuda 250GB שעולה 395 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=16632 אבל אז "מצאתי" את הכונן 320GB HItachi Deskstar שיש לו את אותם "נתונים על הנייר" שעולה 435 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=15675 ההבדל הוא 60GB והפרש המחיר 40 שקל אני יכול להבין שזה נראה משתלם אבל זה גם מחשיד לדעתי... מבחינת ביצועים בלי להתייחס לנפח הכונן איזה יותר טוב? Seagate Barracuda או Hitachi Deskstar י? אם ה Seagate Barracuda יותר טוב אז אני אקח ותו למרות שהוא "רק" 250GB כי זה מספק אותי... אבל אם ה Hit…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  15. שלום יש לי מצלמה שצריכה כרטיס SD, ורציתי לשאול אם כל כרטיס SD יתאים או שיש סיכוי שהיא תתמוך רק בסוגים מסויימים. תודה, Zzzz

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by Ironcurtain,

היי, מעוניין לדעת יותר פרטים על המוצר הבא: WD_BLACK 2TB SN770 NVMe Internal Gaming SSD Solid State Drive - Gen4 PCIe, M.2 2280 האם מתאים למחשב נייח? משום מה במפרט באמזון רשום לפטופ. האם מומלץ למשחקים?

17. בין 400 ל500 שקל, נפח - כמה שנכנס בתקציב רק שלא יהיה כונן סיני לגמרי שימות תוך חודש. יש לי esata ויואסבי 2 בנייד יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by dd7,

שהבוט עולה אני לוחץ f6 ומגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/10f301ea30.jpg לחצתי s ואז אני מגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/7428249259.jpg ואז שוב אני חוזר לתמונה הראשונה תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  19. לא יזיק לכרטיס זיכרון של המצלמה דיגיטלית שלי אם אני יאכסן במצלמה קבצים של מחשב(כמו שירי mp3 ,מסמכים,התקנות של תוכנות וכו) ?? אני צריך אותה שתהיה לי כמו הארדיסק נייד...זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by shlomi_x,

היי, חיברתי מגש USB ובו כונן קשיח מסוג WD. מערכת ההפעלה מסוג win2003 Server זיהתה את החומרה החדשה והתקינה + זיהתה את הכונן. למרות זאת, ולמרות הפעלה מחדש של המחשב, אני לא מוצא את אות הכונן. יש לכם איזה שהיא עצה? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  21. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש ועשיתי לשני הדיסקים RAID-0 לביצועים מקסימליים ( Stripe128 ) עד עכשיו הכל עובד בסדר גמור רק רציתי לדעת איך ניתן לקבל מידע האם עשיתי אותו כמו שצריך או לא. תודה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. Started by Kostya,

שלום לכולם! אני מתלבת בקניית דיסק קשיח. המפרט הכללי שאני רוצה זה: 120GB, SATA, 8MB Cache, 7200RPM. זה הכל פחות או יותר. ראיתי בזאפ 4 הצעות מעניינות: 3 מהם דומים בכל הקרטריונים עם הבדל של 20/30 ש"ח במחיר וחברות שונות: Maxtor, Hitachi, Westren Digital והרביעי הוא גם של Western Digital אך הוא מכיל 160GB והוא יקר סה"כ ב- 50 ש"ח. שאלה ראשונה איזה חברה כדי מכל בחינה אחראיות, ביצועים, איכות וכו'? ושאלה שנייה הכונן של WD הכי זול ב- 120GB וגם של 160GB, אבל באתר שלהם כתובה ההערה הבעה לשתי הכוננים הללו: Time-limited error recovery (TLER) improves compatibility with RAID adapters; prevents drive fallout caused by the extended hard drive error-recovery processes common to des…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by Rhx,

איך נגיד אני יכול ליצור עוד כונן יש לי נגיד C ו D אני רוצה G נגיד.. ולחלק את הג'יגה איך אני עושה זאת? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by VanGuard,

התקנתי כרגע עוד הארד אך הוא לא ריק ולכן אני רוצה לפרמט אותו. ה-WIN עלה כמו שצריך מהדיסק קשיח הראשי ואת המשני הוא הגדיר כשני דרייבים של E ו-G. את E פירמטתי דרך WIN אך את G לא ניתן לפרמט כך ולכן אני רוצה לעשות זאת דרך BOOT DISK. מהיכן אני יכול להוריד כזה דיסקט שיש לו אופציית פירמוט התומכת בכוננים בנפח גדול? הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובות רלוונטיות.... אנא תנו לי לינק...

• 6 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים