עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום רב, טוב, אז החלטתי לרכוש את ה-103UJ וברצוני להתאים לו מארז מתאים לצורך חיבורו לכונן חיצוני הומלץ לי על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 NIKE-בזמנו המלצת לי על מארז עם BRACAT -תוכל לעזור לי על מארז כזה ושוש הסבר קצר מהו ה-BRACAT ולמה הוא משמש... המחשב הוא מחשב ישן יחסית P4 1.8 והכונן החיצוני יורכב באמצעות USB (אני לא מכיר אפשרות אחרת) בכונן היצוני ישמש לכונן להורדת סרטי HD תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by T-Better,

יש לי קובץ אימאג' של 6 ג'יגה בערך. ניסיתי לצרוב אותו דרך נרו, אך הוא משום מה לא נותן לי את האפשרות לצרוב על דיסק DVD בכלל לאחר טעינת האימאג' (המדיות הזמינות הן רק CD-R/W). המדיה היא של TEAC (זה מה שהיה לי) וה-DVD הוא NEC 3500 שעד היום לא עשהלי שום בעיות בצריבה. ניסיתי לצרוב באלכוהול, אך ב-44 אחוז הצריבה נעצרה עקב שגיאה: 20:10:10 DVD Source Info: Session: 1, Track: 1, Length: 6.10 GB / 710:32:08 20:10:15 (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2): Recording Method/Speed 20:10:15 Recording - DVD DAO - 2.3X (3185 KB/Sec) (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2) - Media format: DVD+R Double Layers 20:25:04 (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2) - [Write ERROR] LBA: 1396544, Length: 16 S:KEY - 03/…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by kawaii,

אם אני אקנה בzigzag ?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by nore0,

הווינדוס מותקן לי על ה-250GB SATA איך צריך לג'מפר את 2 ה-80 שיתפקדו כמשניים?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by Ancient1,

היה לי BSOD ווינדוס עשה רושם שנתקע בעת dumping physical memory אז עשיתי RESET ונעלם לי הRAID SATA אני מתכוון שהדיסקים קיימים בביוס של הצ'יפ, שעל הלוח, אבל לא כדיסק מפורמט :C ניסיתי להסיר וליצור את הARRAY מחדש אבל לא עוזר כלום. התקנתי כרטיס SATA RAID PCI ואותו הדבר. רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. מדובר ב NEC 4550 האם יש עדיפות ל DVD+R או ל DVD-R ? האם יש עדיפות ל DVD+RW או DVD-RW ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  7. Started by desc17,

אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש למחשב נייד.יש המלצות?

8. Started by ohadedwi,

המחיר לא משנה. צורב DVD בלבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by raniAA,

שלום לכולם. (מקווה שפתחתי בדיון הנכון) אני הורדתי משחק, ורציתי שיהיה מוסתר, בגלל שהאחים כ"כ אוהבים את המשחק, ולא רציתי שיראו את ההתקנה. יש מצב להחזיר את זה שלא יהיה מוסתר..?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. היי קיבלתי את המחשב ונותר לי להרכיב כרטיס מסך,זכרונות,דיסק קשיח וצורב. עכשיו השאלה שלי נוגעת להתקנת הדיסק הקשיח. קודם כל האם כדאי לעשות GHOST מהדיסק הישן לחדש או שעדיף להתקין WINDOWS מחדש? שנית איך מתקינים דיסק SATA חוץ מהחיבורים עצמם? ולכמה מחיצות כדאי לחלק דיסק של 320GB? תודה

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  11. הורדתי לא מזמן קבצים כאלה והשאלה שלי היא: מה לעזאזל אני עושה איתם? ???

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  12. אני מחפש עכשיו קשיח בעלות של עד 400ש"ח... קראתי מעט בפורום הזה והבנתי שהדגמים של WD 640GB מומלצים והם משתלמים מאוד. נכנסתי לKSP (למרות שאני ממש לא אוהב אותם בגלל השירות הזוועתי... אבל לא נורא כי זה רק דיסק קשיח...) וראיתי שני דגמים של WD עם 640GB אחד עם 32 ואחד עם 16 שעלו 380ש"ח ו-320ש"ח (בהתאמה). (כמובן שה-32 יותר טוב..) השאלה היא האם שווה התוספת של ה-60ש"ח? עריכה: אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה משמש הזיכרון הדיסקים קשיחים... ככה אני גם יוכל להבין למה יותר יותר טוב... תודה! תודה רבה לכל העונים!!! :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  13. אני מנצל כרגע את כל הSATA בלוח אם - מחפש כרטיס שיוסיף לי כניסות (לפחות עוד 4) ויאפשר RAID 5 עדיף בחומרה. מצאתי כרטיס בשם SX4 של PROMISE יש למישהו ניסיון איתו? מישהו מכיר משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  14. קניתי סרט DVD מקורי ואני רוצה לצרוב אותו בכדי שהסרט המקורי ישאר בשלמותו. איך אני עושה את זה? איך אני צורב את זה.? תודה רבה לעוזרים (נ.ב: הפעולה היא חוקית לגמריי, אם קניתי את הסרט אז מותר לי לצרוב אותו בכדי שלא ישרט או כל דבר אחר.)

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  15. מה ניתן לעשות, אם בכלל ניתן? בתודה, יניב.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ואם זה משנה אני משתמש בדיסקים של Verbatim 48X.

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  17. מה הבעיה להריץ כבר היום תוכנות כמו Portable Firefox או Portable Thunderbird ישירות מה-DOK? מה בדיוק חדש כאן?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  18. יש לי כונן של 80גיגה פירמטתי אותו לחלוטין לפני ההתקנה בהתקנה אמרתי לויסטא לקחת 45גיגה ואז השאר השארתי UNALLOCATED הכל עובד אבל בPARTITION MAGIC מופיע לי כל הכונן כמחיצה אחת מסוג BAD שניסיתי לפרמט אותו הוא לא הצליח מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. שלום יש לי מצלמה שצריכה כרטיס SD, ורציתי לשאול אם כל כרטיס SD יתאים או שיש סיכוי שהיא תתמוך רק בסוגים מסויימים. תודה, Zzzz

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. יש איזושהי הערכה? והאם יש חברה שלא ניזוקה מהשטפונות שמחיריה עדיין שפויים? או שכולם מיוצרים באותו איזור ובאותה מדינה תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by alonpartuk,

יש לי הר דיסק חיצוני של 120 ג'יגה והוא לא היה בשימוש הרבה זמן, אתמול המקום במחשב התחיל ללחוץ אז העברתי אליו(הוא היה ריק) משהו בסביבות ה60 ג'יגה סרטים זה העביר ולא עשה בעיות בכלל אפילו ראיתי איזה סרט אחד חזרתי ניסיתי לפתוח אותו וזה מה שזה רשם ליhttp://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=5EAB85BFCF48408F834AAF2F0B3AF75A&alid=14671 ניסיתי להוציא את הדיסק מהמגירה החיצונית ולחבר אותו למחשב ישירות וזה לא עזר ניסיתי לעשות לו דרך הPARTITIONMAGIC סריקת דיסק אבל זה רושם לי ארור והיא גם לא נותנת לי להגדיר לו מערכת קבצים מחדש כמו למשל FAT32 מה אני עושה?? הפיתרון הכי קל זה לפרמט אני יודע אבל יש שם הרבה סרטים וחבל לי לאבד אותם תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by shanibh,

אני מנסה למצוא חנות מחשבים שמוכרת את הנגן MP3 עם disk on key חשוב לי שזו תהיה חנות מחשבים...לא אחד מאתרי המכרזים...חנות שמוגדרת כחנות מחשב ולא אתר מכרזים או אתר שמוכר את כל מוצרי הבית עדיפות לנגן החדש של הג'יגה...אם יש לכם בנוסף הסתייגויות מהמכשיר הזה, אשמח לשמוע חוות דעת, אני עדיין לא סגור על האיכות שלו + זמן חיים שלו... תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. שלום, אז ככה- לפני בערך כשבוע קניתי כונן 1TB אבל פשוט לא הייתי בבית כל השבוע ורק עכשיו שמתי לב לבעיה. הכונן פעם בכמה זמן (לא משהו קבוע) עושה רעשים כאילו הוא קורא\כותב בצורה מוגזמת (כאילו ממש ממש שומעים אותו ) . רצוי לציין שהכונן מאכסן בינתיים כמעט כלום . בקושי 250 GB יש עליו ולא התקנתי עליו כלום (הוא בינתיים רק מאכסן) אפילו לא התקנתי עליו נגיד מסנג'ר או משהו כדי שהוא "יביא תירוץ" לקולות האלו. אם אני צריך להמחיש לכם הרעש נשמע פשוט כאילו הפלטות זזות ממש ממש מהר. זה הגיוני ? רגיל? צריך לבדוק את זה עם תוכנה מיוחדת או ישר לגבות הכל ולשלוח לתיקון? תודה רבה עריכה- ברגע שהכונן מתחיל לעשות את הרעש,ואני מתחיל סתם להיכנס לתיקיות בתוך הכונן הרעש מפסיק. ממש מוזר ..

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by itayze,

1) מבחינת ביצועים , כמה הוא שונה מכונן רגיל ? 2) המהירות של Usb 2.0 היא 400 מגה לשנייה , כמה של Usb רגיל ( למקרה שאני אחבר אצל השכן או חבר ) 3) איזה דגמים מומלצים , עד 100 דולר ? .

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  25. שלום...רציתי לדעת משהו.... אם למשל אני ייקח שני כונני רפטור של WD יחבר אותם ברייד (לא זה שמבצע גיבוי...נראה לי 1...או 0 ) ולוקח דיסק סקאזי עם בקר סקאזי טוב.... מה יציג ביצועים טובים יותר....

• 8 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים