עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by MeTaLhAmMeR,

לקוח בעבודה שלי סיפר שכשצורבים על דיסקים רגילים הם מתחילים להידפק אחרי 5-8 שנים, ולעומת זאת יש את הדיסקים השחורים שהם מחזיקים הרבה יותר זמן... זה נכון?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by DuDeAss,

שלום אני מעוניין לקנות הארד דיסק בגודל 160 GB חיבור ATA עכשיו חשוב לי שההארד דיסק יהיה איכותי ולכן אם אפשר לדעת איזה חברת הארד דיסקים הכי מומלצת והאם יש ביקורת או כתבה או משהו שיכול לעניין אותי (אין לי בעיה באנגלית) אני אודה למי שיעזור לי (ד"א לפי מה שחקרתי עד עכשיו כדאי לי לקחת SEGATE או SAMSUNG)

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  3. Started by after,

שלום לכם ותודה מראש היתי רוצה לדעת האם יש תוכנה שאני יכול בעזרתה לזהות בודאות מי יצר את הכונן הקשיח שלי? מה שאני יודע שלפי תוכנה EVEREST הכונן קשיח זוהה כך WDC WD800JD-00LSA0 74 GB, IDE

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by Jinjis Han,

הלוח שלי תואם SATA אבל אני ב ATA רגיל 60 ג'יגה המקום כבר מתחיל להגמר מהורדות ואני מתחיל להתעצבן מלמחוק כל שניה משהו אני מתלבט בין שני הארדיסקים אחד http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2623 ו http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6964 מה יותר משתלם והwestern הוא SATA 2?! כל כך זול (יחסית?) והוא לא יתמוך בלוח שלי? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by iakovl,

יש לי כרגע את הWD160IDE של ואני מרוצה ממנו אבל המקום מתחיל לאזול (אני מוריד בטרוף ) אני מעביר מידע לDVD אבל זה לא מספיק אני שוקל לקנות איזה 80G בשביל שיעזור לי עם המקום ויאכלס את המערכת הפעלה והמשחקים שלי ולשאיר את ה160 רק להורדות יש המלצות

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  6. Started by after,

שלום לכם היתי רוצה לדעת בבקשה על איזה כונן קשיח אתם ממליצים 80GB SATA של WD או SAMSUNG ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. שלום לכם ותודה על העזרה מראש יש לי HD של WD 80GB SATA שאלתי לי אליכם במחשב חדש עם מעבד AMD 3000 איך להגדיר את הכונן שיעבוד בצורה הכי אמינה הכי מהירה והכי אופטימלית בניצול מקסמילי האם לעבוד בהגדרה של NTFS? האם לעבוד ככונן אחד(הכוונה למחיצה C בלבד) אן האם לחלק למס' מחיצות C וD ? ואם לחלק לאיזה גודל(הכוונה לכמה GB כל מחיצה)??

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  8. אני רכשתי לאחרונה צורב DVD של NEC דגם: ND3540 אז קודם כל חוץ ממה שקראתי קצת הבנתי שהצורב הזה הוא מאוד יעיל במחיר מאוד טוב ושהטענה היחידה שהוגשה עליו היא "עיצובו האנמי". ועוד מגרעה היא שהוא לא תומך ב dvd-ram שזה מדיה יקרה וסביר להניח שאני לא אשתמש בה. האם הוא באמת טוב ומהם המגרעות שלו על כל מקרה. השאלה השניה היא איזה תוכנות ממולצות לעבוד עם צורב די וי די? שאלה השלישית היא מהם המגרעות והמגבלות של מדית ה DVD לעומת מדיית ה CD-ROM? שאלה רביעית היא בעצם מה זה הפורמט של די וי די מבחינת סרטים, הרי רוב הסרטים שאני אצרוב הגיעו מהפרד האלקטרוני והם מקודדים ב divx/xvid ובדרך כלל שוקלים 700 מ"ב האם אני יכול למצוא סרטים שבאמת ינצלו את הפוטנציאל המלא של מדיית ה DVD? שאלה חמישית הי…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קניתי היום את הLG DVD GSA4163B ונתקלתי בבעיה בצריבת סרט בנרו 6- אקספרס יש את האפשרות: DVD VIDEO FILES כאשר אני מנסה להוסיף שם סרט -AVI או WMV (כל מה שניסיתי) יש את ההודעה הבאה: no compatible file found עכשיו לא הבנתי מזאת אומרת הקובץ לא תואם?? למה??? וראיתי שיש לצורב הזה תמיכה ב DVD-ROM מה זה אומר? בתודה manor

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. נגמר לי הזיכרון בכונן D ואני רוצה להרחיב אותו בעוד 40 גי'גה, אז אפשר בבקשה להגיד לי מה מומלץ וכמה זה עולה? ועוד משו, יש לי פנטיום 4 עם 256 RAM, ורציתי להגדיל גם את הRAM, כמה זה עולה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by ringostar,

חייב ליידע אותכם, קנית באתר לירה www.lira.co.il במהירות 8 בזול 50 יחידות ב 159 שקל ומשלוח בלי כסף. אורגינל, מעולה חבל"ז. אוהב אותכם, הרבה זמן לא הייתי כאן, אתם הכי טובים.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  12. קניתי מדיה של DVD-RW עלמנת לצרוב סרטים ובבאו הזמו למחוק אותם ולצרוב חדשים. רציתי לדעת כיצד ניתן למחוק רק חלק מהסיפריות על המדיה ולשמור על חלק אחר כדי שאוכל לצרוב במקומם סרטים אחרים ? נסיתי בצורה של מחיקה רגילה כמו כן בעזרת הנירו ולא הצלחתי.אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. תקנו אותי אם אני טועה: המידע על הדיסק קשיח נשמר עליו, ואיתו נוצר מעין אינדקס שמכיל קיצורי דרך (שבילי גישה) למידע שנשמר עליו. ברגע שהמשתמש מבקש למחוק מידע אז למעשה נמחקים רק הקיצורי דרך ולא המידע עצמו. בפועל למחשב אין דרך להשתמש במידע השמור עליו ללא הקיצורי דרך. הסבר זה גם מסביר מדוע ניתן לשחזר מידע לאחר שעושים פורמט לדיסק הקשיח, כי כאמור המידע עצמו לא נמחק לעולם. שאלותי: האם מה שכתבתי נכון? אם נכון, האם יום אחד יכול להיות שהדיסק הקשיח יתמלא לגמרי כי בפועל אף פעם לא נמחק ממינו המידע? (אף פעם לא ראית דיסק שאי אפשר למחוק ממנו ולכתוב עליו שוב)

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by ofer40,

היי יש לי מחשב די ישן פנטיום 4 2GH ודיסק קשיח 80GB IDE. עכשיו חשבתי להחליף לדיסק גדול ומהיר יותר אם יש. כרגע אני לא מתכוון להחליף מחשב אבל אני רוצה דיסק קשיח שברגע שיהיה לי לוח חדש יהיה שיפור גדול בביצועים. אני יודע שיש IDE כמו שלי יש SATA ויש SATA 2. אבל אני רוצה לדעת מהם ההבדלים ביניהם חוץ מצורת החיבור. בכמה SATA ו SATA 2 מהירים מ IDE אם בכלל? בקיצור האם לקחת SATA או IDE? תודה

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  15. Started by OutRaGe,

שלום. לפני כמה שבועות המחשב שלי עבר פירמוט ומעבר לא מוצלח במיוחד ללינוקס שגרר אחריו פירמוט נוסף לאחר התקנת הלינוקס.. את הוינדווס התקנתי על Partition של 10 ג'יגה והשארתי את שאר ה-70 ג'יגה מחולקים בנפרד. מאז הפירמוט וההתקנה של הוינדווס מזוהה רק המחיצה של ה-10 ג'יגה, כלומר "נעלמו" 70 ג'יגה. השתמשתי בתוכנה "VirtualLab5" כדי לשחזר את הקבצים שהיו לי ב-70 ג'יגה ואכן התוכנה מראה לי את הקבצים אך לא "מחזירה" את ההארד דיסק למחשב שלי. ולכן אין לי לאן לשחזר את הקבצים. מה ניתן לעשות? אני כמעט בטוח שפירמוט יפתור את הבעיה אבל יש לי המון קבצים חשובים ב-70 ג'יגה ולכן אני מחפש פיתרון אחר. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alonpartuk,

יש לי הר דיסק חיצוני של 120 ג'יגה והוא לא היה בשימוש הרבה זמן, אתמול המקום במחשב התחיל ללחוץ אז העברתי אליו(הוא היה ריק) משהו בסביבות ה60 ג'יגה סרטים זה העביר ולא עשה בעיות בכלל אפילו ראיתי איזה סרט אחד חזרתי ניסיתי לפתוח אותו וזה מה שזה רשם ליhttp://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=5EAB85BFCF48408F834AAF2F0B3AF75A&alid=14671 ניסיתי להוציא את הדיסק מהמגירה החיצונית ולחבר אותו למחשב ישירות וזה לא עזר ניסיתי לעשות לו דרך הPARTITIONMAGIC סריקת דיסק אבל זה רושם לי ארור והיא גם לא נותנת לי להגדיר לו מערכת קבצים מחדש כמו למשל FAT32 מה אני עושה?? הפיתרון הכי קל זה לפרמט אני יודע אבל יש שם הרבה סרטים וחבל לי לאבד אותם תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by MasterDK,

אני יודע שאני מנותק מהעולם ושזו שאלה דפוקה אבל אני בכל זאת שואל: מה זה צורב DVD? מה זה DUAL LAYER? אן אני קונה צורב DVD אני יצתרך לקנות דיסקים מיוחדים של DVD או כל דיסק ריק יתאים? לכל צורב DVD יש ליד השם את הסימן פלוס (+) ומתחמתיו מינוס (-) מה זה מסמל? כמה מקום יש בדיסק DVD? האם הם רב שימושיים? כמה הם עולים? סנ הכל נראה לי אם לא שכחתי כלום תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by -Del Piero-,

תודה.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by Br33z3R,

רציתי לדעת האם הארד דיסק (Western Digita WD1600JSl 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD ) יכול להתחבר ללוח אם עם חיבור ATA רגיל?

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  20. אוקיי חברים, לפני כמה זמן התחילה בעיה מוזרה. בכל הפעלה של המחשב (עדיין בדוס) הוא מחפש boot from cd מסיבה לא ברורה. הוא לא מוצא, כותב הודעת שהוא נכשל בboot, וללחוץ אנטר להפעלה מהcd. ברגע שלוחצים הוא ממשיך לעלות כרגיל. יש לי שני הארדיסקים. שניהם מאותו דגם בדיוק, רק שאחד 80 ג'יגה לו נקרא c ואחד 120 ג'יגה לו נקרא h. עשיתי ניסוי, ניתקתי את h והכל עלה כרגיל. יש לציין שהווינדואוז מותקן בc. מה אתם אומרים? ד"א, החלפתי כבר כבל ide. עריכה: הוא גם כותב במסך שהוא בודק את כל נתנוני המחשב (המסך שממנו מגיעים לביוס בליחצה על delete) אחרי שהוא מזהה את שני ההארדיסקים, שלא חובר כבל ide ללוח אם או משהו כזה (מה שכמובן לא אפשרי).

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by prelly,

אוקיי אז ככה יש לי בעיה עם הצורב שלי, יש לי כמה שאלות 1) 4160B יכול לצרוב DVD מדיסק DVD? אם כן למה אני לא מצליח? זה אומר שזה לא מוצא כונן בתוכה POWERPRODUCER 2 GOLD שקיבלתי עם הצורב 2) מישהו יכול לתת לי לינק לDRIVER הכי חדש של הצורב הזה? חיפשתי לא היה באתר של LG למישהו יש לינק ספציפי לא להביא לי בבקשה לך לחפש באיזה אתר מעפן שאין לי מושג איך אני אמצא את עכשיו תודה רבה! 3) באיזה תוכנה טובה אפשר לצרוב DVD מדיסק לדיסק יש לי רק כונן 1!

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  22. רק מבינים בזה תעזרו לי... יש לי כונן קשיח במחשב שהוא E ואני הורדתי מהאימיול קובץ בין של משחק אז אני הוצאתי מקובץ הבין את כל הקבצים שהיו בתוכו והעתקתי אותם ישר לE(לא לתוך תיקייה) והפעלתי אאת ההתקנה התקנתי,הכל היה בסדר ולמחרת(היום) נעלם הסמל של הכונן והוא הפך לסמל של המשחק אז מה שאני מנסה לומר זה שE(כונן קשיח!) הפך להיות כאילו של דיסקים ויש לו אפילו AUTOPLAY והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לבטל את זה שיהיה AUTOPLAY ואיך אני יכול להחזיר את האייקון בבקשה תעזרו לי... מי שעוזר לי הוא מלך :s05:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. חברים בצער רב וביגון אני מכריז כמעט רשמית על פטירתו של הכונן דיסקטים שלי (1.44 של פנסוניק, דגם לא זכור לי)... בקיצר הוא כברלא מזהה ולא קורא דיסקטים שאני מכניס אליו.. אז סימן שהוא נדפק, לא??? וניסיתי לעשות Uninstall ושוב להתקין מחדש וזה לא עזר, אז תוותרו על האופצייה הזאת...אם מישו חושב שאני עוד יכול להציל אותו שיגיד לי איך... דבר שני, על הדרך תמליצו לי בבקשה על כונן דיסקטים טוב בשוק, ולא סתם חרטא, אני מחפש משהו על רמה והכי חשוב שהוא יהיה אמין! בקיצור משהו איכותי. דבר שלישי זה, איך לעזאזל מנתקים את החוט הקטן של הכונן דיסקטים??? אני לא מצליח להוציא את זה, אני מפחד להפעיל את כל הכח כי אני יכול בקלות לשבור ת'חיבורים שם... לכונן דיסקטים יש שני חיבורים האחד הוא כבל ה- ID…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by KF,

שלום קניתי כונן DVD של LG דגם: GDR-8163B 16X-DVD 52-CD-ROM עכשיו קיבלתי עם זה דיסק .... עכשיו האם אני צריך להתקין אותו ? (כמו שאמרו לי בחנות) ? כי הכנסתי דיסק סי רום והוא עובד..... השאלה אם אני יכניס דיסק של די וי די (של משחק..) הוא יקלוט ?.. נ.ב כרגע אין לי דיסק DVD ... יהיה לי בקרוב... להתקין או לא להתקין ? תודה!

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by modgod,

רק עכשיו קראתי בפורום מפרטים שייצא כבר STA II! אני בדרך כלל מעודכן עם יציאת חומרה חדשה, אבל משום מה הפעם פיספסתי את החדשות :-\. רציתי לדעת אם יש שיפור גדול בביצועים בין SATA לבין SATA II? מה החידושים ב-SATA II?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.