עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by idankek,

שלום חברים. אחי קנה צורב דיוידי די טוב.. אני בד"כ מוריד סרטים מאימיול ומליים וואיר. אין לי מושג איך רואים את זה במחשב כאשר אני לוחץ על "לאנץ"בליים וואיר זה לא עושה כלום.. בבקשה שימו קישרוים מאיפה להוריד תוכנת צריבה ותסבירו לי שלב שלב איך לעשות זאת. ואגב אין לי דיוידי דיואקס בטלוויזיה אם זה משנה.. בתודה רבה.!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. Started by FatherBoard,

ההרדיסק שלי הוא UDMA 5. מה זה אומר? (סליחה על הבורות - פשוט אני לא כ"כ מבין בנושאי הרדיסקים למיניהם) :

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by yudku,

אהלן חברה, יש לי אפשרות לקנות את ה Intel® SSD 730 Series 240GB במחיר של כ 650-750 ש"ח. האם אתם חושבים שבאמת כדאי לקנות את ה SSD המדובר או ללכת על אחד טיפה זול ממנו כרגע יש לי את ה EVO ואני מודע לבעיה שקיימת בו ומקווה שיתקנו אותה. אני צריך את SSD נוסף למחשב אחר לכן אין אופציה ל RAID כלשהו תודה רבה מראש.

4. מדובר במחשב ישן יחסית וכונן קשיח של WD בנפח 80G. הכונן מפוצל לשניים: C ו-D. יום בהיר אחד, לאחר שהמחשב פעל מספר שעות בצורה רגילה, כונן D הפך לבלתי נגיש. ניסיון כניסה אליו דרך My Computer מעלה את ההודעה הבאה: D:\ is not accessible The wrong diskette is in the drive Insert (Volume Serial Number) into drive D אין לי מושג למה הכוונה. חיברתי את הדיסק למחשב אחר בתור כונן חיצוני, אך המצב לא השתנה. הרצתי תוכנית אבחון (דיאגנוזה) של WD על הדיסק, ולפי הפלט הדיסק תקין. אני רק מקווה שהמידע שם לא אבד. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  5. חברה אני חושב שזה בלתי אפשרי להעתיק די וי די בעזרת סי די רגיל אבל שמעתי מאנשים שאפשר לעשות את זה אז אתם יכולים לומר לי אם אפשר אם כן ? איך? בתודה מראש טומי

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  6. Started by MadGhost,

אני מחפש כונן שישמש בתור כונן ראשי (ווינדוס,תוכנות, ובעיקר צפייה ואחסון של סרטים ומוסיקה). נפח של 1.5טרה נראה לי הגיוני, ולכן שקלתי לקחת את הHD154UI ,שמומלץ בפורום רבות , אבל יש לי קצת חששות לגבי הביצועים שלו בתור כונן ראשי - 5400rpm , קצת יותר חם מכוננים אחרים מסוגו, וכו'... אז השאלה היא אם החששות שלי לא מבוססים והוא יכול לעבוד בתור כונן ראשי , או שמא יש המלצה אחרת ? האמינות והשקט של הכונן חשובים לי, ומבחינת מחיר - לא הייתי רוצה לעבור את ה700שח , אבל אם יש תמורה אז התקציב יישתנה בהתאם... ולשאלה אחרת - כמה אמור לעלות שחזור מידע (דיסק של 250 ג''ב)? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. Started by J S Bach,

היי, התקנתי הארד דיסק חדש של סמסונג בנפח 500GB, ואני לא רואה אותו במחשב שלי. אני כן רואה אותו במנהל התקנים ובמד'יק פרטישן. מה עושים? במג'יק פרטישון הוא אומר לי שאני צריך BOOT מוד. הם אני יכול לנתק את ההארד דיסק השני - להתקין על ההארד דיסק הזה את WIN7 ואז לחבר שוב את ההארד דיסק הראשון שיש עליו את WIN XP ולהעביר ממנו לחדש את כל הקבצים? ואם כן, איך אני עושה את זה בלי שיעלה לי WIN XP אבל בכל זאת אוכל להעביר את הקבצים? _________________________________________________________________________________________________ עריכה: הצלחתי לעשות משהו, לפי מדריך בסטיקי, זה כותב לי שזה מפרמט אותו כרגע, כמה זמן זה ייקח?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. שמתי לב שבקטגוריה של כונן קשיח IDE 80G 7200 8MB הכונן של MAXTOR יקר בערך ב-100 ש"ח משל שאר היצרנים. האם קיימת לדעתכם הצדקה להבדל במחיר ובאמת הכונן של MAXTOR נותן יותר תמורה? תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  9. Started by ZaKeN17,

אני מחבר diskonkey למחשב והוא לא מזהה, בכל החיבורים שום דבר לא עוזר... יכול להיות שיש איזהשהי הגדרה שסוגרת את כל החיבורים? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

10. Started by yossi_s1,

אוקי זה די דחוף כי אני הולך לקנות עכשיו, אני מקווה שמישהו יספיק לענות. כמו בכותרת אני צריך 1TB. ראיתי את seagate freeagent שיש לו יחס מחיר לג'יגה טוב, נראה טוב עם 5 שנות אחריות וביקורות טובות. יש אותו בKSP ב460 שח ואני כנראה יקנה אותו. למישהו יש משהו להגיד על הכונן הזה לפני שאני קונה? או אולי קיימת אופצייה טובה יותר? החסרונות שלו מבחינתי הם הצבע שאני מעדיף שחור והוא מגיע בלבן, ושאין כפתור כיבוי שזה קצת מבאס.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  11. Started by VL,

זה המפרט של המחשב שלי: DirectX: DirectX 9.0c מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) זיכרון: System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) ביוס: BIOS Type AMI כרטיס מסך: Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB( כרטיס קול: SoundMAX Audio לוח אם: INTEL ROCKLAKE 865 הבנתי שלא כל הארד דיסק יתאים לי למערכת , איזה HD אתם ממליצים לקנות למערכת הזאת עד 280 שקל אפשר לחרוג ל-300..

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  12. Started by tiptipon,

אני עומד לקבל HD חדש 1 TB של SAMSUNG F1 ויש לי כרגע WD 250 GB אני מתכוון להתקין VISTA ב 250 ואת החדש ליצור בתור D ויש לי 4 GB RAM השאלה שלי איזה גודל של SWAP אני צריך ואם בכלל וגם יעצו לי להגדיר שני קבצי SWAP אחד בכל HD האם זה מומלץ ובאיזה גודל כל אחד מהם ?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  13. קראתי שסיגייט אומרים כי הדיסק הקשיח שלי וכול הסדרה הם עם firmware פגום והם ממליצים להחליף ולעדכן את ה-firmware, מה שרציתי לשאול זה האם לעשות את מה שהם ממליצים למרות שהדיסק הקשיח שלי תקין?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  14. Started by SEangel,

איזה הרד דיסק עדיף? לשניהם 8 מגה באפר ושניהם בנפח 120 ג'יגה

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  15. יש לי שאלה , יכול להיות שהיא מפגרת ... (אני אפילו כמעט בטוח שכן ) אבל בכל זאת , איפה עדיף להתקין את המע' הפעלה (Win XP Pro ) ? על דיסק 160GB 8MB SATA2 או על 250GB 16MB SATA2 ? או שזה בכלל לא משנה ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. Started by crik,

היי רכשתי M4 128GB למערכת איך הביצועים?? תודה משה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  17. INTEL 330 Samsung 830 SSD 120/128 G הם כרגע הכי אמינים בשוק? מבחינת סקרים/תגובות באינטרנט, מי יותר טוב ? מה אתם הייתם ממליצים? יש לי במחשב כבלי של הדיסק הרגיל SATA2 הם יתאימו או שצריך סוג יותר מתקדם של כבלים (אם יש דבר כזה ) יש עוד SSD שלא הזכרתי שגם נכלל אמין בשוק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ronenosh8,

אני מחפש DOK מהיר ואיכותי בנפח של 8 - 16GB/ מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. מה נשמע א. יש לי 4 כוננים קשיחים פנימיים. 1 מהם מחולק ל3 מחיצות ש1 מתוכם הוא הSYSTEM. אני האות כונן שלו היא E ואני רוצה לשנות אותה לC, הבעיה היא שהאותC כבר שייכת לכונן קשיח שלם אחר. איך משנים את האות כונן? ב. אני רוצה לאחד בכונן קשיח שמחולק ל3 מחיצות, 2 מחיצות. מחיצה אחת ריקה, מחיצה שנייה מלאה בחומר והמחיצה השלישית היא הSYSTEM. אני רוצה לאחד את המחיצה הריקה עם ההשנייה (מלאה בחומר). איך אני עושה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by IDAN AMRAM,

יש לי מיו דגם 168RS ואני רוצה לעשות גיבוי לכל התאריכים והלוחות זמנים שהכנסתי לזיכרון של המיו... שבמקרה ויקרה משהו וימחק לי הזיכרון שיהיה לי איך להחזיר אותו.... אני בדקתי במיו ויש שם עולת backup אבל רק על כרטיס זיכרון חיצוני (שנכנס דרך החריץ הרחבה) ואין לי כזה... רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות גיבוי על המחשב האישי שלי שיכלול את כל התאריכים והלוחות זמנים... נ.ב. האם אפשר לעשות על המחשב גיבוי של תוכנות המותקנות על המיו? תודה לעוזרים

21. אני מעדיף את הפנימי כי אין לי סיבה להוציא אותו מהבית. אלא אם כן חיצוני יותר מהיר אז אני אקח חיצוני. אני מעוניין לקנות טרה-בייט.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. Started by hen1235,

יש ברשותי דיסק קשיח SATA של WD כמעט 5 שנים. נראה שבשנה האחרונה הוא התחיל לזייף מעט (אין תלונות) ולצבור כמות מפגרת של סקטורים פגומים. בבדיקה שעשיתי לכונן, גיליתי כ-500 סקטורים פגומים. נכון לעכשיו, הצלחתי לבצע מיפוי של הסקטורים ונראה שמערכת ההפעלה מתפקדת בצורה לא רעה. בכל מקרה, אני מעוניין לגבות את כל המערכת, לקנות דיסק קשיח חדש ולהעביר הכל אליו. רציתי לדעת אם יש קשר כלשהו בין גיבוי לבין הסקטורים הפגומים על הכונן? האם הגיבוי יכול להיפגע מהסקטורים הפגומים?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות צורב די וי די ואני רוצה לדעת מה לקנות, אין לי מושג כל כך בצורבים של DVD, כל מה שאני יודע זה רק לגבי סוגי המדיות DVD-R DVD+R וכל השטויות האלו. אני רוצה צורב שיתמוך בכל סוגי המדיה ושיהיה טוב ובעל שם. אם אפשר גם לינק לצורב בחנויות כמו זיגזג פנדה נועה או אחרים תודה מראש ויום נעים

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. שלום אני מחפש המלצות לדיסק קשיח חיצוני שיידע לבצע גיבוי אוטומטי גם על מחשבים אחרים ברשת האם יש המלצות? טיפים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.