אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
עיינתי במפרטים שהומלצו בפורום. מישהו יכול להסביר למה צריך כוננים קשיחים כל כך גדולים ( מעל 500 GB ׂ) לגרפיקה? התוכנות עצמן לא תופסות כל כך הרבה מקום. תודה שי
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם הארד דיסקים חיצוניים 2.5 עובדים כמו הארד דיסקים סטנדרטיים שיש בכל מחשב(ide sata) זאת אומרת עובדים בצורה מכנית עם ראש קורא כותב וכו' ולא בצורת פלאש כמו דיסק און קי. אני מדבר על דיסקים חיצוניים כדוגמת זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2756 אני שואל את השאלה כדי לדעת מה רמת השמירה שצריך לשמור עליו מבחינת תזוזות ונפילות תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום,אני מקווה ששאלתי זו אכן בפורום הנכון, אני מאוד מעונין לדעת איך אני יוצר (ע"י צריבה) דיסק איתחול הכולל מערכת הפעלה, שיעלה לי ממצב דוס.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חחות דעת על הצורב LITEON LH-18AP נימכר ב160 שקל במכירות פומביות תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
החלפתי לכונן 1TB WD10EZEX אחרי 6.5 שנים (ללא סקטורים פגומים!) עם 500GB WD5000AAKS. הכונן החדש הרבה יותר רועש מהישן, מה שנורא מפתיע אותי כי שניהם מסדרה Blue והייתי בטוח שהכוננים החדשים אמורים להיות יותר שקטים מהישנים. מסתבר שטעיתי. יש לציין שאני מדבר על הרעש הסיבובי שהכונן עושה ב-Idle ללא קריאה/כתיבה. כל המחשב חרישי חוץ מהכונן וזה מחרפן אותי. יש מה לחשוב על מעבר לסדרת Green או לסיגייט ? או שהאופציה היחידה להוציא הרבה על SSD ? גיבוי המידע מאוד חשוב ככה שאני הולך להשתמש במערך RAID1 (ככה שההוצאה הולכת להיות כפולה [וכמובן הרעש..]) תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי פליסטישן ו1 ו2 אני מעוניין לדעת איך צורבים לפליסטישן, אנא עזרו לי בדחיפות תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
התוכן בכותר. דוגמאות יתקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי! יש לי שני כוננים של 250GB SATA II 16MB. אני רוצה לחבר אותם ברייד 0 , יכול להיות שאני טועה במונח, הכוונה היא שמערכת ההפעלה תזהה אותם כהרדיסק אחד של 500GB ותכתוב לשניהם. אני מודע לסיכונים אז בו נחסוך מראש אזהרות. אני רק רוצה לדעת איך עושים את זה, אני מניח שזו הגדרה דרך הביוס, יש לי ASUS A8N SLI PREMIUME ואני יודע שהוא תומך ברייד השאלה מה אני מגדיר ואיך מחבר פיזית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות היום או מחר צורב ומתלבט בין הסמסונג 182M, הLG H55 ופיוניר 112\115D. השימושים שלי בצורב יהיו בעיקר צריבה של DVD DL וצריבה של DVD רגיל. מי מהם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכל מבקר. אז ככה: כפי שאנו יודעים, במחשבינו היקר עם הזמן מצתבר כמות מידע שאין לנו דרך לגבות אותו על DVD-R והוא מאוד יקר לנו. זה קרה גם אצלי, והגיע זמן להשקיע בקניית משהו. האופציות שאני חשבתי לגבי המשהו הזה הם כאלה: 1. קניית דיסק כשיח 80GB + קופסה לחיבור לUSB/FW 2. קניית RAPTOR 36GB והרכבת שני דיסקים הקיימים אצלי ב RAID 1 שזה בעצם יתן לי גיבוי יפה + התקנת מע' על הרפטור, כמובן. השאלה שלי היא כזאת: מה יהיה יותר מהיר ? (יש לי עכשיו RAID 0 של שני דיסקים של 80 שזה 160) איבוד מקום לא ממש משנה לי, העיקר זה הגיבוי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום חברים . בימים הקרובים חבר שלי נמצא בסין , על איזה כונן SSD הייתם ממליצים בנפח של 80\60\120 GB תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לקנות עוד דיסק קשיח פנימי ואני רוצה לבדוק קודם כמה כוננים אני יכול לחבר וגם מאיזה סוג (SATA2/3 , IDE). הבקר שלי הוא : Intel® N10/ICH7 Family Serial ATA Storage Controller - 27C0 מצאתי DATASHEET שלו, אבל לא ממש הצלחתי למצוא שם את מה שאני מחפש, אולי מישהו יוכל לעזור - http://www.intel.com/content/dam/doc/datasheet/i-o-controller-hub-7-datasheet.pdf תודה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ואם כן, כיצד. יש לי WD SATA 80 GB ובנוסף WD ATA 40 GB
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלןם, התקנתי עכשיו windows במחשב חדש, יצרתי מחיצה לפי התפריט, שעברה פירמוט ועליה הותקן ה- windows. עכשיו כשאני מסתכל ב"המחשב שלי" אני רואה רק את חציו הראשון של ההרד דיסק (c:). צריף עזרה... תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי כמה DOKים של 4GB ולדעתי הם "oversized". איזו תוכנה יש שבודקת את הנפח האמיתי של הזכרון שכותבת וגם קוראת את המידע מהכונן באופן אוטומטי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה אתם אומרים על הכונן של LG LG GH22LS40 ואני מדבר בעיקר על התמיכה שלו בטכנולוגית light scribe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4073&CatCode=402 איפה אפשר לקנות כונן במחיר סביר שתומך בכונן light scribe בצפון הארץ-מישור החוף ? 2.אני רוצה לקנות דיסק קשיח טרה או חצי איך אני אדע אם הוא יתאים לי למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי צורב R+ dvd של nec. השאלה שלי היא האם אני יכול לצרוב בצורב שלי על דיסקים שהם R- ?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי שני הארדים , אחד מהם במובייל ראק ואני רוצה לדעת האם אני יכול להוציא אותו כאשר המחשב עובד ולהכניס אותו כאשר המחשב עובד ?? בתנאי שאני לא עובד בתקיות שלו או משהו כזה .
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות צורב דיוידי? על מה אתם ממליצים? בחנות אמרו שהם עובדים עם NEC וגם TEAC. יש להם אפשרות להזמין לי כל צורב שאני רוצה אבל במקרה של תקלה אני אחוייב לשלוח את הצורב בעצמי בעלות של 50 ש"ח. חוץ מהצורבים שציינתי שהם לא עולים דמי משלוח. תודה לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש בעייה .. כשהוא מנסה לצרוב VCD בנרו...לאחר שנרו מסיים את הקידוד...מקבלים הודעה שאין מקום על הדיסק..(דיסק של 700 מגה..והוא כותב שהגודל של הקובץ הוא 720, **הגודל האמיתי של הקובץ הוא 696 **)כשמכניסים לו דיסק של 800 הוא גם כותב שאין מקום והגודל של הקובץ הוא 814 ,כשמכניסים דיסק של 870 מגה גם מקבלים הודעה שאין מקום וגודל הקובץ הוא 884....כלומר משחקים של חתול ועכבר,ובגלל זה אי אפשר לצרוב.. אני מקווה שהבנתם את הבעייה..למרות ההודעה המסורבלת
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי היום את הכונן הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741956 עכשיו, ע"פ מה שהבנתי הוא צריך להעביר על קצב של 60 מגה לשניה בפועל אצלי הוא מעביר על 25~ מגה לשניה ואצל חבר שלי שקנה מחשב לא מזמן הוא מעביר על 32. זה צריך להיות ככה? והאם עדכון קושחה יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אם בלוח אם יש לי חיבורים של SATA2 אני יכול לחבר גם דיסק קשיח עם SATA1? ובלוחות אם החדשים יש חיבורי IDE?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי מארז חיצוני לדיסק קשיח ואני רוצה לקנות לו דיסק מתאים. המארז מתאים ל-IDE ATA 133 או SATA 150 (לפי החוברת שבאה איתו). אני מעוניין לקנות דיסק של חצי טרה. לפי מה שראיתי, דיסקים כאלה יותר נפוצים בתצורת SATA II. האם דיסק SATA II יתאים למארז? (אין לי בעיה אם הביצועים יהיו מתחת לאופטימלי) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק לאכסון סרטי HD וכו' בלי כוונת ביצועים. איזה מבין הבאים עדיף? 1.5TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD154UI - סמסונג - 310 ש"ח - 3 שנים אחריות 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI - סמסונג - 365 ש"ח - 3 שנים אחריות Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS - ווסטרן דיגיטלי - 405 ש"ח - 3 שנים אחריות Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX - ווסטרן דיגיטלי - 408 ש"ח - 3 שנים אחריות DeskStar 2TB 7200RPM 64MB Sata III - היטאצי - 535 ש"ח - 3 שנים אחריות 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 - סיגייט - 395 ש"ח - 3 שנים אחריות אני כעיקרון שוקל גם לעשות את זה בצורה אחרת: כן לקנות הארדיסק לא ירוק (כמו ההיטאצי ברשימה למעלה) להתקי…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-