אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ראיתי עכשיו ביקורת על הצורב הזה:http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung-SH-S203B-DVD-Burner-Review למישהו יש ניסיון איתו? יודע איך הוא? ומה זה אומר עליו שהוא OEM? ואם יש לכם המלצה לצורב אחר... חשוב שיעבוד טוב בדיסקים של DL.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא חנות מחשבים שמוכרת את הנגן MP3 עם disk on key חשוב לי שזו תהיה חנות מחשבים...לא אחד מאתרי המכרזים...חנות שמוגדרת כחנות מחשב ולא אתר מכרזים או אתר שמוכר את כל מוצרי הבית עדיפות לנגן החדש של הג'יגה...אם יש לכם בנוסף הסתייגויות מהמכשיר הזה, אשמח לשמוע חוות דעת, אני עדיין לא סגור על האיכות שלו + זמן חיים שלו... תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין קניית דיסק קשיח של סיגייט ST3250620NS לבין רכישת דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל wd2500ks הסיגייט מפתה אותי בגלל 5 שנות אחריות (בד"כ דיסקים קשיחים נשארים אצלי בשימוש גם אחרי שהמחשב מת), ויש לו NCQ לעומת זאת עד היום היה לי נסיון לא רע בכלל אם ווסטרן דיגיטל עד היום (דיסק אחד דפוק מתוך קרוב לעשרים שקניתי במהלך השנים) שימו את שיקול התקציב בצד, מה הייתם מעדיפים כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פתחתי ת'רד עם זוג רפטורים במערך רייד. כרגע יש בידי את השני 74 והראשון 36 נושא עליו את המערכת הפעלה.יש לי את הלוח אם אסוס A8N דלוקס עם שני בקרים שונים - אנפורס 4 וסיליקון אימג' 3114 הבעיה היא כזו.אני לא רוצה לפרמט את 36 אני רוצה ליצור מערך של 110 גיגה בתצורת רייד 1+0 כדי להפיק עבודה יותר טובה למערכת הפעלה ולקבצי וידאו. העניין הוא שהמחשב אינו עושה BOOT מהבקר של הסילקון אימג'.ואני מעוניין ליצור על הבקר הזה את המערך רייד. בעיני הביוס זה בקר ניפרד לגמרי ואי אפשר לכוון שום דבר.יש לו מיני ביוס משלו עם הגדרות רייד דיי משוכללות. אשמח לקבל עצות - תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקי ! שלום לכולם . אני רוצה לפרמט את ההארדיסק החיצוני שלי מFAT32 ל NTFS כמו שכתוב בכותרת... ויש לי שם חומר מאוד מאוד חשוב עכשיו אני רוצה לדעת איך עושים את זה אתם יכולים לעזור לי ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אז ככה לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מסוימת בצורב: כשהייתי צורב דיסק אצל חבר ומכניס אותו לצורב שלי אז הוא לא היה מראה את הקבצים שצרבתי על הדיסק וזה קרה יותר מפעם אחת. אז פשוט נכנסתי לאתר של nec והורדתי את העדכון קושחה האחרון בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל באמצע העדכון הווינדוס הוציא הודעת שגיאה והעדכון הפסיק באמצע מה שאומר שהצורב לא עובד יותר. השאלה שלי האם אפשר לתקן את זה? והאם במידה ואני ימסור את המחשב לחנות כי זה עדיין באחריות הם יכולים לדעת שזאת הסיבה שבגללה הצורב לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי נפטר לצערי,שלפתי את ההארדיסק שלו מדגם wd800jd-00hka0, ויש עליו חומר רב וחמור שעלי לגבות במחשב החדש. איזה enclosure עלי לקנות שיתאים לו מבחינת החיבורים, הגודל, וכדומה, תודה.....
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום קניתי כונן SATA והוינדאוס לא מזהה אותו. אוקיי אז קראתי את המדריך שב FAQ ושעה בדקתי כל דריבר נראה לי שיש על הדיסק של הלוח אם ואף אחד לא פעל.כל פעם שאני מכניס דיסקט הוא רושם please wait ואז שוב פעם please insert manufacturer-supllied hardware support disk into drive A: מישהו יכול למצוא לי את הדריבר המתאים ? בבקשה אני מיואש :ם קצת מידע טכני - לוח אם GA-7N400 PRO 2 HD - MAXTOR250GB צריכים עוד משהו? ישל י ביוס של award משהו כזה ואני מתקין windows xp pro תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 160gb מי הכי טוב , של מי הכי כדאי דיסק קשיח - sata2
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://eshop.macsales.com/shop/firewire/on-the-go מישהו מכיר ? מה אתם אומרים עליהם ?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב של LG, שמעתי שכוננים אופטיים של LG עושים בעיות ואמרתי לו לחכות עד שאני אשאל אותכם, אז איזה צורב לדעתכם כדאי לקנות
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
לא בדיוק ידעתי איפה להעלות את הבעייה אבל העניין הוא בקריאת דיסקים אז העלתי את זה לפה. צילתי סרט על מצלמת וידאו שצורבת ישירות על DVD ואני רואה את הסרט במצלמה אך לא במחשב. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה ההבדל בפירמוט ארד דיסק מהיר או איטי ? מה ההיתרונות של כל אחד מהם ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכל גולשי קהילות Hwzone , שמי אור פרג' , אני חדש באתרכם ואני נהנה מכל רגע , יש פה מקצוענים ואחלה אתר !!!! אז בקיצור לעניין , אני מעוניין לרכוש צורב DVD מסוג LG , דגם GSA4167B ראיתי הצעה של 245 ש"ח , מ-KSP בדקתי את הנושא ב Zap.co.il ואני רואה שעדיין משתלם , אז רציתי לשאול אתכם כאן , בפוקט האם המחיר וההצעה טובה ??? והאם הצורב מסוג זה טוב ( כלומר דגם זה ) 16 x +R/-R Dual layer recording enables storage of up to 8.5GB Writes to DVD-RAM (5x), DVD-RW (6x), DVD+R DL (6x), DVD-R DL (4x) DVD-R (16x), DVD+RW(8x),DVD+R(16x),CD-RW(32x),and CD-R(48x) media All DVD formats compatible Interface E-IDE / ATAPI Mounting type horizontal & vertical …
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון, איך הוא יקרא (המודל)? שנית, האם הוא הולך לתמוך ב- Bitsetting? ומה עם PI/PIF Scanning? דבר אחרון... מתי הוא הולך לצאת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי! יש לי כרגע 3 הרד דיסקים במערכת כאשר הווינדוס מותקן על הWD 160GB שמעביר 55 מגה לשנייה. רציתי לשאול אם אני אתקין את המערכת על הSEAGATE 500GB שמעביר 100 מגה לשנייה, האם הביצועי עבודה יהיו טובים יותר? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה דיסקים CD או DVD כדאי להשתמש לגיבוי של סרטים מוסיקה תוכנות תמונות וכו לאורך זמן. אם אתפ עונים כבר תגידו בבקשה של איזה חברה ואיזה דגם ואיפה אפשר לקנות אותם.. תהיו גדולים אם תביאו בבקשה קישור לקניה.... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שבת שלום ! בימים אלו החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני , אני מחפש משהו בגודל של 2.5" , ובנפח של 500-1000 GB , מה שחשוב שיהיה USB 3 , ושיהיה אמין , איזה חברה מומלצת ואיזה דגם ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הי עד כמה הארד דיסק מסוג westren digital 40g 7200 טוב? הוא מספיק מהיר? יש לי הארד דיסק נוסף ואני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף ... מצאת אותו ב 290 זה שווה את המחיר? זה מספיק מהיר? עזרו לי בבקשה elnatanm
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אתמול כשהפעלתי את המחשב ראיתי שהמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. נכנסתי לביוס וראיתי שבאמת לא מוגדר בו הארד דיסק. החיבורים של הארד דיסק היו תקינים לגמרי ואפשר היה לשמוע שהוא מסתובב. כמובן שאף אחד לא פתח בכלל את המחשב כבר המון זמן. הקולות של הסיבוב שלו נשמעו לי די מוזרים, אבל יכול להיות שאני טועה. יש לציין שמדובר בהארד דיסק ישן (בן 4), של 60GB של IBM ניתקתי את הדיסק, ניקיתי אותו מאבק (חיצונית, ככה שאני בספק אם זה שינה משהו), ושמתי אותו בצד. היום החלטתי לנסות לראות אם הארד דיסק יעבוד בכל זאת, ולהפתעתי אחרי שחיברתי אותו הוא באמת עבד. השאלות: למה הארד דיסק לא עבד אתמול? האם יכול להיות שהארד דיסק יתחיל לקרטע לפעמים ולפמים לעבוד? האם זה מעיד שהדיסק הגיע לסוף ימיו? האם רצוי שאקנ…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ושינתי בביוס מide לahci ורק אחרי ששינתי התקנתי את המערכת הפעלה שהיא vista ultimate 64bit עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אני עדין צריך להתקין דריברים בשביל לממש את היכולות של הארד דיסק או שויסטה עושה את זה לבד בהתקנה ועם אני צריך אז תוכלו להגי לי בבקשה איזה דריברים הלוח שלי הוא asus p5q e והארד דיסק למרות שלא נראה לי חינוי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=592533 בתודה מראש מור בן
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בשנה שעברה צרבתי מידע (מסמכים) על דיסק, והשארתי אותו פתוח לצריבות עתידיות. היום הוספתי עוד מידע, אך כשבאתי לבדוק מה יש על הדיסק, גיליתי להפתעתי שכל המידע שהיה שם נעלם ורק החדש נשאר. זה לא דיסק שניתן לצריבה הרבה פעמים, הוא לא שאל אותי על הסכמה למחוק או לשכתב, ואין לי מושג לאן ואיך נעלם החומר. א. איך קורה כזה דבר? ב. האם הוא שומר באיזה ספריית TEMP או משהו כזה את הקבצים שנעלמו? ג. מה לעזעזל אני עושה???
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי את הצורב לפני כמה חודשים והוא עבד טוב מאוד ועכשיו אני מנסה לצרוב דברים והוא לא מצליח לצרוב אותם. ניסיתי עם כמה דיסקים ודברים שונים לצרוב אבל הוא עדיין לא מצליח. הוא לא מצליח להתחיל לצרוב ולא נדלקת הנורה של הצריבה למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? תודה. גם אחרי עדכון ביוס לא הצלחתי לסדר את זה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל להרכיב מחשב ללמידה עמוקה בתקציב בינוני (8000-12000 שקל). אני רוצה להתיעץ עם חוכמת ההמון לגבי מידת ההשפעה של אמצעי האיחסון על ביצועי המכונה. אני מתכנן להזמין samsung 970 evo בנפח 1TB שבו יהיה מערכת ההפעלה והקבצים בו אני אשתמש לאימון המודל, (יהיה כונן קשיח HDD עם קבצים לא בשישמוש). 1. האם לדעתכם כונן יקר יותר ומהיר יותר יהיה בעל משמעות על ביצועי המכונה? 2. האם כדאי להמתין ל-GEN4 PCLE? יש כאלה בשוק אבל עדין יקרים מאוד, האם שווה להמתין? 3. האם כדאי להזמין את הגירסה samsung 970 evo plus?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בבחירת צורב DVD, כונן קשיח ומארז. המועמדים לצורב DVD: ASUS DRW1608P LG GSA-4165B DVDRW המועמדים לכונן קשיח: Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM אני אשמח לשמוע ביקורות על המוצרים הנ"ל ועל מוצרים אלטרנטיביים. אני גם מחפש המלצה על מארז איכותי עם ספק של 400W במחיר סביר.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-