עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by i-kramba,

1. מה אתם אומרים על הכונן של LG LG GH22LS40 ואני מדבר בעיקר על התמיכה שלו בטכנולוגית light scribe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4073&CatCode=402 איפה אפשר לקנות כונן במחיר סביר שתומך בכונן light scribe בצפון הארץ-מישור החוף ? 2.אני רוצה לקנות דיסק קשיח טרה או חצי איך אני אדע אם הוא יתאים לי למחשב ?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  2. קראתי בנעוץ וראיתי שרשום שלפני התקנת הווינדוס צריך ללחוץ על F6 כדאי שהמחשב יזהה אותו כSATA. אני כבר התקנתי מבלי ללחוץ על F6 והוא מזוה לי כIDE. יש אפשרות להכניס דיסק של ווינדוס וללחוץ על F6(במסך הכחול) ואחרי ההתקנה לצאת מבלי להתקין מחדש את הווינדוס?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by genius,

היי חבר'ה, אני לא מצליח לפרמט את ה-SANDISK CRUZER 4GB שלי. כאשר אני מחבר אותו למחשב, הוא בRAW, והמחשב מחייב לפרמט אותו. ברגע שאני מנסה זאת, וינדואוס רושם שהוא לא יכול לפרמט את הכונן. ב-CMD הFORMAT זורק לי שגיאת Invalid media or Track 0 bad - disk unusable, ולפעמים גם error in ioctl call. דברים שניסיתי, ללא הצלחה: - להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים. - לשנות את WRITING POLICIES. - לנסות לפרמט לכל מערכת קבצים אפשרית. אם למישהו יש רעיונות, אני אהיה אסיר תודה.

4. אז ככה....אם זה לא קשור לפה....אז תעבירו את זה לפורום תוכנה... יש לי צורב NEC 3520 אני מנסה לצרוב על X8 בתוכנה נרו... ואני לא מצליח... הדיסקים הם של סילברליין וכתוב עליהם X8... למה?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by oren99,

יש לי צורב DVD SATA חדש *18 אני מצליח לצרוב עם נירו בלי בעיות והוא גם קורא את מה שצרבתי אבל, כמה פעמים אני שם דיסק DVD (אפילו משחק חדש מקורי) והוא לא קורא אותו מה אפשר לבדוק? אני מסתכל עכשיו ב"מחשב שלי" וכתוב CD DRIVE בכונן הזה. זה יכול להיות קשור?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by marlboro,

רק הצבע? כי יש הבדל במחיר ולא קטן כל כך

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by mosh18,

36 גיגה אך ורק למערכת הפעלה ותוכנות יהיה שיפור בביצועים?

8. Started by Liran3331,

שניהם צורבי SATA נכון? מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by alonpartuk,

יש לי הר דיסק חיצוני של 120 ג'יגה והוא לא היה בשימוש הרבה זמן, אתמול המקום במחשב התחיל ללחוץ אז העברתי אליו(הוא היה ריק) משהו בסביבות ה60 ג'יגה סרטים זה העביר ולא עשה בעיות בכלל אפילו ראיתי איזה סרט אחד חזרתי ניסיתי לפתוח אותו וזה מה שזה רשם ליhttp://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=5EAB85BFCF48408F834AAF2F0B3AF75A&alid=14671 ניסיתי להוציא את הדיסק מהמגירה החיצונית ולחבר אותו למחשב ישירות וזה לא עזר ניסיתי לעשות לו דרך הPARTITIONMAGIC סריקת דיסק אבל זה רושם לי ארור והיא גם לא נותנת לי להגדיר לו מערכת קבצים מחדש כמו למשל FAT32 מה אני עושה?? הפיתרון הכי קל זה לפרמט אני יודע אבל יש שם הרבה סרטים וחבל לי לאבד אותם תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. מישהו יכול להגיד לי נראה ש15000 rpm מה אתם חושבים מי שיודע שיגיד לי בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by integral,

זה פורסם היום ב LG פורום: Booktype Setting on LG 4120B - answer from LG -------------------------------------------------------------------------------- Hi fellas, I wrote to grman LG support recently about Booktype Setting capability in their latest DVD Multiformat writer 4120B. Today, I got a response from them in german language, here is a translation of what it says: "Regarding your inquiry I can inform you that there will be a firmware update supporting "Booktype setting". An exact release date is not known yet." I think this is a very positive signal from LG towards their customers, and I am really happy that they have become aware of that problem. …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by Mingi,

קראתי את המאמר(המצוין) שניתן בלינק שבסטיקי על FAT32 v.s NTFS. ומכיוון שהמסקנה המתבקשת ממנו היא להחליף את מערכת הקבצים מFAT32 לNTFS אני מעוניין לעשות זאת. אבל... אני ממש לא מעוניין להתחיל לגבות קבצים ולעבוד על זה הרבה זמן, ולכן אני רוצה לשאול כמה דברים: 1. אם יש לי הארד דיסק אחד, שמחולק למספר מחיצות, האם זה בסדר מבחינת מערכת ההפעלה וכו' שמחיצה אחת תיהיה NTFS או FAT32 והאחרות בגרסה שונה? ואם יש תלות על איזה מערכת נמצאת מערכת ההפעלה(WIN XP)? למיטב הבנתי התשובה היא לא, אבל בכל זאת... 2. מה הסיכון בלהחליף את מערכת הקבצים של אחת המחיצות בלי פירמוט וגיבוי? כתוב בכתבות שניתן לעשות זאת בלי בעיה... (אם אפשר בתשובה לקבל קצת הסבר מה זה עושה - כלומר איך זה מחליף את הפורמט של מערכת הקב…

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by itayze,

1) מבחינת ביצועים , כמה הוא שונה מכונן רגיל ? 2) המהירות של Usb 2.0 היא 400 מגה לשנייה , כמה של Usb רגיל ( למקרה שאני אחבר אצל השכן או חבר ) 3) איזה דגמים מומלצים , עד 100 דולר ? .

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  14. שלום...רציתי לדעת משהו.... אם למשל אני ייקח שני כונני רפטור של WD יחבר אותם ברייד (לא זה שמבצע גיבוי...נראה לי 1...או 0 ) ולוקח דיסק סקאזי עם בקר סקאזי טוב.... מה יציג ביצועים טובים יותר....

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  15. מה יותר טוב Western Digital או Seagate . או היטאצ'י.? מאיפה כדאי ליקנות?? באג? קיי אס פי ?? אייבורי?? וכו' ואם ישנם אילו שהם הצעות .. יתקבלו בברכה ;-) תודה רבה רבה..

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  16. קניתי הארדיסק חדש: Maxtor DiamondMax 9 80GB 7200RPM 8MB CACHE S-ATA איזה שיטת קבצים עדיפה להשתמש בה NTFS או FAT32?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  17. Started by pizzaguy,

שלום סליחה שאני פותח נושא חדש פשוט לא מצאתי בחיפוש קניתי דיסק קשיח בחיבור IDE בנפח 320 GB של WD בביוס הוא מזהה אותו כ320 כשאני בא להתקין את הווינדווס הוא מראה נפח של 130 GB ואם אני רוה לעשות מחיצה הוא לא נותן לי יותר מ130.... שוב סליחה שפתחתי נושא חדש תודה רבה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  18. חברת Fixstars מפתיעה את השוק עם כונן זכרון הבזק מסחרי ראשון מסוגו, בנפח חסר תקדים עבור תצורת 2.5 אינץ יש לכם כמה עשרות אלפי דולרים שמעלים אבק בבית וצורך בהרבה מאוד נפח אחסון מהיר? כעת תוכלו להשקיע אותם בכונן SSD חדש של חברת Fixstars, אשר מספק נפחים חסרי תקדים של 10 טרה-בייט ו-13 טרה-בייט. הדגמים זכו לשמות 10000M ו-13000M ומציעים את הנפחים האדירים שלהם בתצורת 2.5 סטנדרטית, אם כי בעובי גבוה של 15 מילימטרים, בערך פי 2 מכונן SSD ביתי ממוצע בתצורת 2.5 אינץ'. בחברה לא מגלים מה בדיוק קורה בפנים, אך ההערכה שלנו היא שמדובר בשלושה מעגלים מודפסים המאוכלסים במלואם בשבבים משני צידיהם ומקופלים יחד למארז בודד, כשב-Fixstars מצהירים כי חומרה ייעודים שלהם מאפשרת על קבלת ביצועים …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  19. ויכול לתת פידבקים חיובים\שליליים עליו? (אני רוצה לקנות כונן שמתחבר לרשת, אבל אני אשמח לשמוע על האמינות שלהם בכלליות). תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  20. יש הבדל או שאין הבדל(כמו 16MB ל 8MB)? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. Started by Fungus Funk,

איזנ כונן קשיח עדיף ? 1. WD2500KS Western Digital 2. MaXLine III 250GB Maxtor

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  22. התוכן בכותר. דוגמאות יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by root3:16,

איזה צורב של נק עדיף ה-NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מה עדיף ובמה הם שונים זה מזה? והאם כדאי להוסיף 40 שקל בשביל לקנות את החדש יותר?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by Gliding,

אני מצטער שאני שוב מטריד את הפורום בנושא המשך לנושא הקודם, אבל החלטתי להגדיל במעט את התקציב, ועכשיו הבלאק נכנס לי לתקציב, רציתי לדעת האם 16 מ"ב באפר נוספים הם הצדקה לשלם עוד 100 ש"ח, או שההפרש בביצועים לא מצדיק? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים