אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
-
-
היי רציתי לשאול מי שמבין קצת בכרטיסי RAID. יש בשוק כרטיסים זולים (בערך 160-180 שקל) עם שבבים של silicon image. אני חושב גם שהם עושים RAID בתוכנה. בצד השני יש כרטיסים של ADAPTEC שעולים אלפי שקלים, ובאמצע יש מעט מאד (יש כרטיסים של PROMISE שעולים 300-400 שקל). רציתי לשאול האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים הזולים ועד כמה הם גרועים (האם אפשר לחיות אתם או שזה לגמרי בלתי נסבל) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הוא קורא DVD ויכול לצרוב מן הסתם גם CD. (בדקתי בכונן CD באחד המחשבים בבית והCDs שהוא צורב תקינים) כל פעם שאני מכניס CD הוא אומר לי שזה BLANK. יש אולי איזה דרייבר לצורב שמתקן את זה ואני לא יודע עליו?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
רק הצבע? כי יש הבדל במחיר ולא קטן כל כך
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
צורב פנימי באריזה LiteOn CDRW x52x32x52 Retail - ¤168 הוא בכלל טוב, או ללכת על סוני ב190ש"ח? אני לא צריך משהו רציני או לDVD!
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset Sis661Fx אני רוצה לקנות דיסק קשיח ורציתי לשאול האם אני יכול לקנות הארד דיסק עם חיבור SATA, SATAII או רגיל???
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
קניתי אותו לאחותי כי הוא ממש משך לי את העין, אבל אני פוחדת שהוא איטי או משהו...
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי חבר קנה הארד דיסק חדש של 160 ג'יגה של WD, פירמט אותו והתקין עליו וינדווס קיים אצלו הארד דיסק ישן של Maxtor של 80 ג'יגה(יש לציין שהוא לא מחק את הוינדווס שהיה מותקן על ה-80) לפני כן ההארדיסק לא עשה שום בעיות והכל היה טוב שני ההארדיסקים הם SATA (החדש סאטה 2 עם ג'מפר לסאטה 1 כי הלוח לא תומך) אחרי ההתקנה של הוינדווס על החדש התחילו הבעיות האלה: ב-80 ג'יגה שמנסים לגשת לרוב הקבצים ו/או התיקיות זה מציג את השגיאה הבאה: http://img141.imageshack.us/img141/3928/errorssy4.png ובנוסף אפשר להיכנס רק לתיקיה הראשית אבל הכל איטי נורא.. ומציג את השגיאה הבאה: http://img141.imageshack.us/img141/1792/erro2rwa6.jpg ה-80 ג'יגה מחולק ל-3 פרטישנים ואם זה לא היה ברור שתי הבעיות הם בו. רעיונות מ…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזה המקום הנכון לדבר על זה ... יש לי שני הראדיסקים 1 מחולק לשניים שבו מותקנת הוינדוס ויסטה באות C והמחיצה השניה באות D שיש פה חומר שאני מוריד היא המחיצה שנפגעה .. ההרדיסק השני הוא הגיבוי שלי של רוב החומר והוא תקין... עכשיו ניסתי לעשות Ghost 8.2 לכונן C וכנראה שטעיתי איפה שהוא וישר הפסקתי ומאז אני לא יכול להכנס לכונן D הוא אומר לי לפרמט את הכונן ... חשוב לציין שניסתי לתקן בעזרת התוכנות של אקרוניקס ופרטישן מאג'יק לא עזר העם מישהו פה יכול לעזור לי ??
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי WD15.3GB ולאור קניית הDVD החדש שלי אני חייב מקום וה 80GB שלי פשוט לא מספיק... האם מומלץ לחבר את הדיסק הישן (שבטוח גם איטי יותר) לצורך עבודות DVD והכנתם או שמא עדיף להתחיל לצרוב כל מה שעל הדיסק הנוכחי ולפנות מקום? מה אתם ממליצים? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי את ה MSI NFORCE 3 Platinum 250GB ו 4 ארדיסקים שרק 2 מהם סאטא SATA WD 80GB SATA MAXTOR 160GB עכשיו האם אני יוכל לעשות RAID 0 ? כי אני יודע שבטוח RAID 1 אי אפשר בגלל מגבלות החומרה שצריך שיהיה אותו דבר, תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה!
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי hd נוסף למחשב שלי ושמתי לב שיש עליו גאמפר שהסתכלתי על הhd לראות מה אומר הגאמפר היה רשום lime to 1.5gb משהו כזה ואם אני מוריד את זה זה 3. חושב לומר שבהhd הראשי שלי יש אותו דבר אבל אין גאפר האם עלי להוריד גם בחדש את הגאמפר הזה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב של LG, שמעתי שכוננים אופטיים של LG עושים בעיות ואמרתי לו לחכות עד שאני אשאל אותכם, אז איזה צורב לדעתכם כדאי לקנות
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS עולה 626 ש"ח או SEAGATE BARRACUDA ES2 500GB 32MB 7200RPM SATA2 NCQ - ST3500320NS עולה 739 ש"ח אני רוכש אחד מהם ביחד עם מחשב חדש מIQPC מה ההבדלים בניהם? אם יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע לאתר www.iqpc.co.il
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזנ כונן קשיח עדיף ? 1. WD2500KS Western Digital 2. MaXLine III 250GB Maxtor
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני עד 400 שח אבל אני לא יודע מה הכי מומלץ כמה דברים שחשוב שיהיה קיימים או שלא יהיו: דבר ראשון שלא יצטרך מקור חשמל כלומר שאני רק אחבר אותו למחשב והוא יפעל. שיהיה כמה שיותר גדול בכמה שפחות כסף. בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי כרגע ארדיסק שהוא ide ואני רוצה להוסיף ארדיסק שהוא sata2 האם אני יכול לעשות זאת? איך? המפרט שלי הוא: amd 3800+X2 GF 7800GT infinity nf4 ultra קישור לדף של הלוח אם: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני ממחפש כונן דיסקטים(תקליטונים) איכותי. יש לכם המלצה? ואם כבר אז גם המלצה על כונן קשיח קטן וזול. על המחשב יהיה מותקן WINDOWS 98 אז גם 20GB יספיק.
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי את ה-DOK שלי ושפתחתי את המאפיינים שלו קיבלתי שיש עדיין 65MB משומשים. מה זה ? למה הם משתמשים ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב עד 5.200 עכשיו השאלה שלי כזאת: אמרו לי שהדיסק הקשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 יותר טוב משאר הדיסקים הקשיחים של WD שבאים עם SATA3 וזיכרון באפר של 64M רציתי לדעת אם זה נכון או שעדיף לי משהו יותר טוב מבחינת הזיכרון ומהירות העברת הנתונים...? אשמח לקבל המלצות בתודה מאור...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לוח של ASUS P5W DH עד היום הוא היה מחובר עם 2 כוננים ב raid לאחרונה הרכבתי כונן חדש מחקתי את פונקציית הרייד, שניתי את הפינים למצב של BIG MODE ועדיין הוא מוכן לעלות רק במצב של raid ב ide configuration הכונן גם מופיע כ 3rd slave הבעיה שלי כאשר אני מוסיף כונן אין באפשרותי לעבוד איתו כי הוא מזהה אותו כRAID
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שבת שלום ! בימים אלו החלטתי לרכוש דיסק קשיח חיצוני , אני מחפש משהו בגודל של 2.5" , ובנפח של 500-1000 GB , מה שחשוב שיהיה USB 3 , ושיהיה אמין , איזה חברה מומלצת ואיזה דגם ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-