אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
בין 400 ל500 שקל, נפח - כמה שנכנס בתקציב רק שלא יהיה כונן סיני לגמרי שימות תוך חודש. יש לי esata ויואסבי 2 בנייד יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שהבוט עולה אני לוחץ f6 ומגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/10f301ea30.jpg לחצתי s ואז אני מגיע לזה: http://www.2send.us/uploads/7428249259.jpg ואז שוב אני חוזר לתמונה הראשונה תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פתחתי ת'רד עם זוג רפטורים במערך רייד. כרגע יש בידי את השני 74 והראשון 36 נושא עליו את המערכת הפעלה.יש לי את הלוח אם אסוס A8N דלוקס עם שני בקרים שונים - אנפורס 4 וסיליקון אימג' 3114 הבעיה היא כזו.אני לא רוצה לפרמט את 36 אני רוצה ליצור מערך של 110 גיגה בתצורת רייד 1+0 כדי להפיק עבודה יותר טובה למערכת הפעלה ולקבצי וידאו. העניין הוא שהמחשב אינו עושה BOOT מהבקר של הסילקון אימג'.ואני מעוניין ליצור על הבקר הזה את המערך רייד. בעיני הביוס זה בקר ניפרד לגמרי ואי אפשר לכוון שום דבר.יש לו מיני ביוס משלו עם הגדרות רייד דיי משוכללות. אשמח לקבל עצות - תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מוזמנים לקרוא את הסקירה שלי בנושא כונני HGST ל-NAS הביתי שלי. http://hitech-man.blogspot.co.il/2015/12/hgst-nas.html
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני מעביר קבצים מ-USB פלאש שלי לכונן קשיח חיצוני, ה- "Date Created" ו- "Date Modified" במאפייני הקובץ מתאפסים לתאריך 01/01/2000. למה זה?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני שלושה שבועות בערך הבאתי דיסק של דיוידי שהיה עליו סרט אישי שצולם והוא לא קרא אותו אז חשבתי אולי צריך להוריד דרייבירים חדשים או משו אז מצאתי איזה קובץ אחד שעשה מין עדכון וגם שיניתי תהגדרת איזור לאיזור 2 כזה ואז הכונן גם לא קרא אבל מאז התווספו עוד בעיות , כאשר אני מכניס דיסק דיוידי אני מקבל הודאה שהדיסק בפורמאט שגוי או שהכונן לא יכול לקרוא אותו או משו כזה וגם שניסיתי לצרוב משו אחרי איזה דקה אולי 2 של צריבה זה עושה burn procces failed מה לעשות ? נ.ב המערכת עברה פורמאט לפני 3 ימים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
התוכן בכותר. תדה מראש.
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שבוע שעבר קניתי 25 דיסקים לצריבה של סילבר לין והיה שם 2 דגמים כאילו של 4.7 גיגה הדיסק DVD-R ו-DVD+R אז שאלתי את המוכר והוא אמר לי שאין הבדלים רק שיותר נפוץ זה DVD-R האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך נגיד אני יכול ליצור עוד כונן יש לי נגיד C ו D אני רוצה G נגיד.. ולחלק את הג'יגה איך אני עושה זאת? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי שאלתי את השאלה בעבר,אך טרם קיבלתי תשובה ברורה..כשהמחשב קר, וההרדיסק קר הכל עובד מעולה.שהמחשב קצת מתחמם וההרדיסק מתחמם יש רעשים מהההרדיסק והוא נתקע..כל זה מעיד על הרדיסק תקול?\ אולי ניתם לעשות משהו לסדר את זה? ההרדיסק הוא של טושיבה 60 גיגה...העניין גם כשזה קורה ואני שם את המחשב בשיפוע הכל עובד כרגיל.. ממש מוזר!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הדגם : Western Digital My Book Home טיפה יותר יקר מהרגיל כי יש לו 3 סוגי חיבור, זה ההבדל היחיד? אז ההתלבטות בין: Western Digital My Book Home 500GB Maxtor OneTouch 4 500GB יש הבדל של 200+- במחיר לטובת ה WD המחיר לא חשוב לי כי זה לגיבויים. כל המלצה ממי שמבין תתקבל בברכה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות צורב של LG, שמעתי שכוננים אופטיים של LG עושים בעיות ואמרתי לו לחכות עד שאני אשאל אותכם, אז איזה צורב לדעתכם כדאי לקנות
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
חיברתי הרד דיסק חדש למחשב חדש, פיצלתי את הכונן הראשון ל-12 גיגה ווינדאוס פירמט לי את C, אני בא מחשב חדש הכל מותקן, פותח אותו וכונן ד לא מאוחה או משהו, אני מנסה להכנס הוא שואל אותי אם אני רוצה לפרט אמרתי לו כן, וזה כותב לי "cannot complete format" אחרי שהוא מסיים לפרמט
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מה קורה? אני מארגן דרך הקבוצת פייסבוק שלי מכירה קבוצתית לכונן NVME תואם PS5 שעומד בכל הקריטריונים של סוני. יש מחיר, יש מלאי, יש כבר 6 מתעניינים. עכשיו אני צריך עוד 4 על מנת להוציא אותה לפועל. גילוי נאות: אינני מרוויח ולו שקל אחד מהמכירה הזו. זה נטו עשיה למען הקהילה. מילה. מוזמנים גם לשאול את "כתום" החנות והמשווק המורשה שדרכה תתנהל המכירה. הנה כל הפרטים: מוצר: כונן ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB NVMe נפח: 1TB צלעות קירור: כולל. מחיר: 740 שח (הכי זול בישראל: 888) ל-1TB אחריות: 5 שנים יבואן רשמי עמוד מוצר: https://www.xpg.com/us/xpg/830 ניתן גם לרכוש 2TB ב-1350 שקלים. אם אתה ר…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות מערך כזה, יש לי שני הרדיסקים 320G לפי מה שהבנתי יש לי אפשרות לבנות את המערך דרך intel matrix שזה דרך הגשר ich7r או דרך jmicron , השאלה מה עדיף? מבחינת ביצועים. הבנתי גם שדרך matrix אני לא צריך דרייברים,נכון? בקשר להתקנה עצמה אילו השלבים: תקנו אותי אם אני טועה 1.אני מחבר את ההרדיסקים לחיבוריSATA1 וSATA2 בלוח 2. נכנס לביוס ומשנה SATA AS RAID 3.עושה RESTART לוחץ CNTRL+I מגדיר לפי החוברת הכל , מסיים ושומר וזהו עכשיו להתקנת ווינדוס אני עושה רגיל? כאילו שאני מכניס דיסק התקנה אני יראה כונן גדול (שזה הRAID) ועליו אני יתקין ווינדוס? אודה מאוד לעזרה ???
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעייה בכונן קשיח מפרט לוח אם Gigabyte 965p DS3 1333FSB 3.3REV עידכנתי ביוס ל F12 הכי עדכני מעבד Core2Dou E6550 1333FSB זכרון Crosair 2048MB 800MHZ CL4 כרטיס מסךNVIDIA GEFORCE 8600 GT 256MB כונן קשיח Segate barcuda SATA 2 250GB 16MB BUFFER צורב ASUS SATA אז ככה מכיון שכונני SATA2 מגיעים +- ל 300 MB לשנייה עשיתי בדיקה עם הכלי HDTACH והגעתי לביצועים סבירים אולם ברוחב פס הגעתי ל151 MB מה שאומר כמו SATA 1 !! יש לי השהיות מדי פעם, וכאילו המחשב לא עובד טוב עם הכונן, מה שמוזר לי זה כנראה הלוח עם הבקר ICH8 ברגע שבביוס אני שם על AHCI הכוננים מזוהים כסקזי , על כל המשתמע מכך כאשר כתיבה למטמון בכונן מסומנת באפור כבלתי ניתנת לשינוי במנהל ההתקנים. מישהו יכול לעזור? יש לי עוד מחש…
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש HD של 1.5 טרה והמחיר של הסיגייטST31500341AS מאוד קורץ. האם יש מניעה לקנות אותו? למה המתחרה שלו מWD עולה 200 ש"ח יותר? האם הוא איטי יותר מהשאר? (בשאלה שלי אני לא מתייחס לבעיית הFW שלפי הבנתי נפתרה)
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון, איך הוא יקרא (המודל)? שנית, האם הוא הולך לתמוך ב- Bitsetting? ומה עם PI/PIF Scanning? דבר אחרון... מתי הוא הולך לצאת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אם מישהו יכול להמליץ על חברה שהיא באמת טובה תקציב לא משנה לי אני רוצה בעיקר לדעת איזה חברה הכי טובה גם מבחינת שקט, התחממות
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום! העניין הוא ככה : יש לי כונן פיזי בעל קיבולת של 15 גיג'ה מה שקורה זה שפעם היה לי 4 גיג'ה במחיצה בשביל הלינוקס בסופו של דבר החלטתי (לפני שבוע) להוריד את הלינוקס כדי לשחרר יותר מקום לכונן C . בפועל מה שקורה זה שנשארו לי 4 גיג' שאני לא יכול לאחד לכונן C , ניסיתי דרך PM8 (partitons magic)a אבל הוא לא מאפשר את התכונה של שינוי גודל (resize) הוא גם לא מאפשר איחוד (Marge) . אם למישהו יש פתרון ללא פירמוט ויצירת מחיצה אחידה . אלא איחוד של הכוננים הוירטואלים לכונן אחד זה יוכל לעזור מאד. תודה מראש לכל העוזרים, גל נ.ב. חשבתי לעשות העתק של C בghost לפרמט , ליצור מחיצה אחידה בגודל מלא , ואז לשים את הגיבוי מה ghost. אשמח לפתרון פחות מסורבל.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי מהירות כתיבה של הארד דיסק, נניח שאני מעביר קבצים ברשת אישית עם חוט של/sec 100mbit מהי המגבלה של הארד דיסק מבחינת מהירות הכתיבה בהנחה שהארד דיסק גם כותב וגם קורא באותו הזמן? משהו יכול להגיד לי על איזה פרמטר אני צריך להסתכל כדיי לדעת את זה? ומה הכי מהיר שיש היום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אוקי חברים, בוא נתחיל ההארדיסק הזה קניתי מלפני חודשיים WDXMS800TEו מאייבורי מחשבים. עכשיו גיביתי הכל עד עכשיו הכל היה בסדר... קניתי את המחשב החדש התקנתי וויסטה הכל טוב. עכשיו אני מחבר את ההארדיסק החיצוני אני כותב USERNAME וסיסמא להיכנס .. נכנס ופתאום מה? הוא עשה scynchroniraztion משהו כזה עושה REMOVED לכל הקבצים ... ולא הייתי ליד המחשב ראיתי את זה בסוף.. פשוט הלב שלי באותו רגע ירד למטה כמעט קיבלתי התקף פה ואני רציני לא לצחוק זה מידע עם סיסמאות סרטונים תוכנות כל מה שעבדתי איתו 5 שנים של העבודה הכל הכל הלך ! הלך לי וסמכתי על ההארדיסק הקטן והמזורגג הזה ! פשוט אני לא יודע מה אני עושה עכשיו מאיפה להתחיל אין לי כלום בעבודה יפטרו אותי בגלל זה אני חושב... עוד לא אמרתי להם וכל החו…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לצורב DVD בתקציב עד 300 ש"ח. שמעתי שNEC טובים, אבל אני לא כלכך מבין בצורבי DVD. עוד שאלה, כרגע יש לי כונן DVD במחשב וצורב CD עד 52X. אמרו לי שהעיינית של הצורב יותר רגישה ולכן לא כדאי להשתמש בו לקריאת דיסקים. יש לי מידי פעם נפילות מתח במחשב ולכן אני לא רוצה להוסיף עוד עומס על הספק "480W" הג'נריק שלי.. אז השאלה שלי היא איזה כונן להחליף בצורב DVD, את הקורא DVD או את הצורב CDץ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום התחילה לי בעיה עם צורב NEC dvd rw 3550a הוא לא קורא דיסקים צרובים... הוא כן מצליח לכתוב אותם, אבל אז הוא לא רואה אותם... בעבר, הוא כבר בן שנה, עד לפני כחודש, הכל היה טוב. ניסיתי לחפש ברשת, ויש תלונות זהות על הכונן הזה, אבל לא ראיתי פתרונות. ניסיתי גם דיסקים בלי multisession כמובן. יש למישהו פיתרון? האם קניית כונן חדש, מסוג אחר, תפתור את הבעיה, או שמשהו במחשב עצמו לא בסדר? תודה איתי
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום. התחדשתי בצורב חדש של PIONEER (רק אחרי שפתחתי את האשכול של הצורבים וקניתי ראיתי שיש סטיקי של צורבים מומלצים חח) נכנסתי לאתר לירה כדי לקנות דיסקים וראיתי שיש מלא סוגים, +R, -R +- ושאר ירקות.. מה הפורמט המומלץ לצריבת אימג'ים? תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-