עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כמו בכותרת יש לי כונן 7200.11 עם fm העדכני הבעיה היא שהכונן נכשל בself test של seatools של seagate יש מה לדאוג ?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  2. Started by Drazick,

קניתי אותו לאחרונה. יש לי 3 שאלות: 1. איך ניתן להפוך אותו ל- Region Free? 2. מה זה Mount Rainier? 3. מה זה Book Type Settings? תודה.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  3. אז חיפשתי כרטיס זיכרון עבור הנגן שלי [בדקתי תאימות והכל] [נגן COWON D2] ומצאתי את הכרטיס הבא: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2628 מה אתם אומרים על הכרטיס והחנות?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by morben,

שלום קניתי מחשב ושינתי בביוס מide לahci ורק אחרי ששינתי התקנתי את המערכת הפעלה שהיא vista ultimate 64bit עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אני עדין צריך להתקין דריברים בשביל לממש את היכולות של הארד דיסק או שויסטה עושה את זה לבד בהתקנה ועם אני צריך אז תוכלו להגי לי בבקשה איזה דריברים הלוח שלי הוא asus p5q e והארד דיסק למרות שלא נראה לי חינוי http://zap.co.il/model.aspx?modelid=592533 בתודה מראש מור בן

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by יניב קופר,

יש לי מחשב נייח וגם מחשב נייד ואני רוצה לעביר קבצים לא דרך הרשת האם זה אפשרי ואיך אני עושה זאת חשבתי על חיבור usb

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by astar86,

יש לי צורב דיוידי מותקן במחשב ורציתי לדעת איך אפשר לצרוב קבצי bsplayer לdvd

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  7. קראתי בנעוץ וראיתי שרשום שלפני התקנת הווינדוס צריך ללחוץ על F6 כדאי שהמחשב יזהה אותו כSATA. אני כבר התקנתי מבלי ללחוץ על F6 והוא מזוה לי כIDE. יש אפשרות להכניס דיסק של ווינדוס וללחוץ על F6(במסך הכחול) ואחרי ההתקנה לצאת מבלי להתקין מחדש את הווינדוס?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  8. 1. INTEL RAID 2. INTEL MATRIX STORGE 3. JMICRON CONTROLLER הלוח הוא ASUS P5B DELUXE WI-FI. אשמח לקבל עזרה.תודה.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  9. היי ה-BARRACUDA או nl35 הבנתי שהם מתחממים האם זה משמעותי? וכמה gb יש באמת ב-250gb ו-160gb

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by wild_3d_raptor,

לפני כ3 חודשים רכשתתי מחשב חדש ועברתי את הצורב מהמחשב הקודם למחשב החדש...הצורב הוא ימאהה 16על10על 40 ולא סאקזי(ide) מאז לא ניסיתי ליצרוב אך כרגע כאשר שאני מנסה אני לא מצליח ליצרוב ,לא בנרו לא באיזיסידי... מערכת ההפעלה היא אקס פי הצורב קורא דיסקים כראוי והמחשב מזהה אותו כצורב מה עליי לעשות ??????? Helpppppppppppp בתודה, עמית

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  11. אחרי החשיפה שוברת השיאים של Seagate, שתי שחקניות ממהרות להעלות את הרף לרמה גבוהה עוד יותר באמצעות נפחים אימתניים בתצורת 2.5 אינץ' מינימלית לכתבה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by NI4NI,

היי רציתי לשאול מי שמבין קצת בכרטיסי RAID. יש בשוק כרטיסים זולים (בערך 160-180 שקל) עם שבבים של silicon image. אני חושב גם שהם עושים RAID בתוכנה. בצד השני יש כרטיסים של ADAPTEC שעולים אלפי שקלים, ובאמצע יש מעט מאד (יש כרטיסים של PROMISE שעולים 300-400 שקל). רציתי לשאול האם למישהו יש נסיון עם הכרטיסים הזולים ועד כמה הם גרועים (האם אפשר לחיות אתם או שזה לגמרי בלתי נסבל) ? תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  13. למה תמיד אני מסתבך עם הג'ימפורים שלהם?

14. Started by TPack,

שלום לכולם, קניתי חבילת דיסקים DVD-R X16 של SilverLine ומשום מה כל דיסק שניסיתי לצרוב נתן לי מקסימום מהירות של X2 (ניסיתי מס' תוכנות..) הצורב עצמו של LG מסוגל עד מהירות X8, האם זו הסיבה שהוא מזהה אותו כX2 בלבד? אם לא מה יכולה להיות הסיבה? זה הופך לי כל צריבה תמימה של 10 דק' לחצי שעה.. עריכה: ועוד שאלה, מהו בדיוק ה-DMA במדריך שבנעוץ? האם נחוץ להפעיל את האפשרות הזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by J.Dog-Christ,

אהלן. אני מחפש DOK שיהיה כמה שיותר עמיד, 1GB ומעלה (1GB מספק בעיקרון, אבל אם יש משהו יותר משתלם ועמיד, למה לא??) החנות שאני מעוניין לקנות דרכה, ורק דרכה(!) היא http://www.newegg.com תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by alonpartuk,

יש לי הר דיסק חיצוני של 120 ג'יגה והוא לא היה בשימוש הרבה זמן, אתמול המקום במחשב התחיל ללחוץ אז העברתי אליו(הוא היה ריק) משהו בסביבות ה60 ג'יגה סרטים זה העביר ולא עשה בעיות בכלל אפילו ראיתי איזה סרט אחד חזרתי ניסיתי לפתוח אותו וזה מה שזה רשם ליhttp://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=5EAB85BFCF48408F834AAF2F0B3AF75A&alid=14671 ניסיתי להוציא את הדיסק מהמגירה החיצונית ולחבר אותו למחשב ישירות וזה לא עזר ניסיתי לעשות לו דרך הPARTITIONMAGIC סריקת דיסק אבל זה רושם לי ארור והיא גם לא נותנת לי להגדיר לו מערכת קבצים מחדש כמו למשל FAT32 מה אני עושה?? הפיתרון הכי קל זה לפרמט אני יודע אבל יש שם הרבה סרטים וחבל לי לאבד אותם תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  17. מישהו יכול להגיד לי נראה ש15000 rpm מה אתם חושבים מי שיודע שיגיד לי בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  18. שלום. ובכן, צירפתי למחשב כונן חדש של WD 40GB, ג'ימפרתי אותו כסלייב. לפני זה היה כונן אחד של 160gb, והיו לו שני מחיצות, אחת של המערכת ואחת של גיבויים. עכשיו - לאחר שצירפתי את הכונן החדש, שהוא כונן הגיבויים, ברצוני למחוק את המחיצה שהייתה לי ולהוסיף אותה למחיצה של המערכת. אפשרי? עוד 2 שאלות: - נגיד ויש לי צורב DVD והארדיסק על אותו ערוץ IDE אחד, מה כדאי שיהיה סלייב ומה כדאי מאסטר? ואיך מאסטר וסלייב באים לידי ביטוי? - ההארדיסק הזה שהוספתי הוא WD Caviar 40GB.. בן 4 שנים, ועובד כמו בובה (הפרמוט.. הקבצים), אבל עדיין - הוא משמיע מן רעש חרישי כזה, ממש חלש, כמו של מסור... האם הוא תקין \ בטוח? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by integral,

זה פורסם היום ב LG פורום: Booktype Setting on LG 4120B - answer from LG -------------------------------------------------------------------------------- Hi fellas, I wrote to grman LG support recently about Booktype Setting capability in their latest DVD Multiformat writer 4120B. Today, I got a response from them in german language, here is a translation of what it says: "Regarding your inquiry I can inform you that there will be a firmware update supporting "Booktype setting". An exact release date is not known yet." I think this is a very positive signal from LG towards their customers, and I am really happy that they have become aware of that problem. …

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. לא יזיק לכרטיס זיכרון של המצלמה דיגיטלית שלי אם אני יאכסן במצלמה קבצים של מחשב(כמו שירי mp3 ,מסמכים,התקנות של תוכנות וכו) ?? אני צריך אותה שתהיה לי כמו הארדיסק נייד...זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  21. בין שלושת אלה: -Samsung 500Gb S-ATA2 Eco Green 16mb -Western Digital 5000AAKS -SEAGATE ST3500410AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB הכונן הקשיח הזה ישמש אותי לקבצי מוסיקה בלבד כאשר כל השאר יהיה על גבי כונן WD 3200AAKS הנוכחי.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  22. אז ככה אני חיפשתי HD נייד שלא צריך שנאי . הדרישה שלי היתה שיהיה 160G ושיהיה זול מצאתי את הסדרה הזו: http://www.lifelaptops.co.il/catPage.asp?CategoryID=9 משום מה הם ממש ממש זולים ורציתי לדעת אם המוצר הזה טוב? ד'א אני מתכן לקנות את ה160G מהסיבה הכספית ומהסיבה שאני לא צריך יותר נפח כי במחשב האישי שלי בבית יש רק 80G כך שאין לי דאגות לגבי הנפח הייעוד שלו הוא להיות בתיק 24\7 עם כאבל מאריך ככה שהוא לא יצא מהתיק והוא ישמש בתור "המחשב הנייד" כשאני מחוץ לבית, להעברת קבצים קטנים בדרך כלל... המקסימום זה להעתיק סרטים ככה שזמן ההעברה של הקבצים לא צריכה להיות ממש ממש מהירה אלה סבירה ונוחה לשימוש. אני לא מבין בכלל בנושה של הHD הניידים אשמח לקבל פידבקים לגבי המוצר הנ'ל תודה רבה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  23. למעשה זה אתר שבודק את הצורב ועל הדרך גם בדיקה ממש מקיפה לכמות נכבדה של מדיות פה השתמשו בצורב NEC 4550 ( בדף הקודם זה מדיות +R ) http://www.cdr-zone.com/reviews/dvd_hardware_reviews/nec_nd_4550_dvd_writer_review_page_4.html

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by le011,

שלום לכולם קניתי דיסק קשיח של סמסונג SATA דגם SP0812C.באתר שלהם רשום שהדיסק הקיבולת שךו 80 גיגה בדיוק והדגישו שאצלם <1GB=1,000,000,000 Bytes>. אבל שהתקנתי אותו המערכת מזהה אותו כמו האחרים כלאמר 77 גיגה בלבד. יש למישהו הסבר? מצורף קובץ מתןך האתר שלהם [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים