אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
החלפתי לכונן 1TB WD10EZEX אחרי 6.5 שנים (ללא סקטורים פגומים!) עם 500GB WD5000AAKS. הכונן החדש הרבה יותר רועש מהישן, מה שנורא מפתיע אותי כי שניהם מסדרה Blue והייתי בטוח שהכוננים החדשים אמורים להיות יותר שקטים מהישנים. מסתבר שטעיתי. יש לציין שאני מדבר על הרעש הסיבובי שהכונן עושה ב-Idle ללא קריאה/כתיבה. כל המחשב חרישי חוץ מהכונן וזה מחרפן אותי. יש מה לחשוב על מעבר לסדרת Green או לסיגייט ? או שהאופציה היחידה להוציא הרבה על SSD ? גיבוי המידע מאוד חשוב ככה שאני הולך להשתמש במערך RAID1 (ככה שההוצאה הולכת להיות כפולה [וכמובן הרעש..]) תודה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי! שאלה : יש לי הרד דיסק 120GB של WD (דגם:W1200JD) שהתחיל פתאום היום לצרצר - האם סופו קרב? יש רגעים שהצירצור שלו סולידי ויש רגעים שבלתי נסבל... יש משהו שניתן לעשות להציל אותו?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם התקנת מערכת הפעלה על HD 10000RPM SATA יתן ביצועים טובים משמעותית מהתקנת מערכת הפעלה על ?SATA 7200
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כרגע ארדיסק שהוא ide ואני רוצה להוסיף ארדיסק שהוא sata2 האם אני יכול לעשות זאת? איך? המפרט שלי הוא: amd 3800+X2 GF 7800GT infinity nf4 ultra קישור לדף של הלוח אם: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכם, מה אתם אומרים? עריכה:אתמול התקנתי OFFICE 2007 אם זה משנה.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בעת ההפעלה הוא אוטומטית מזהה התקני IDE.. ולוקח לו איזה 10 שניות עד שהוא מוצא אותם.. איך אפשר לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב עד 5.200 עכשיו השאלה שלי כזאת: אמרו לי שהדיסק הקשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 יותר טוב משאר הדיסקים הקשיחים של WD שבאים עם SATA3 וזיכרון באפר של 64M רציתי לדעת אם זה נכון או שעדיף לי משהו יותר טוב מבחינת הזיכרון ומהירות העברת הנתונים...? אשמח לקבל המלצות בתודה מאור...
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי קובץ אימאג' של 6 ג'יגה בערך. ניסיתי לצרוב אותו דרך נרו, אך הוא משום מה לא נותן לי את האפשרות לצרוב על דיסק DVD בכלל לאחר טעינת האימאג' (המדיות הזמינות הן רק CD-R/W). המדיה היא של TEAC (זה מה שהיה לי) וה-DVD הוא NEC 3500 שעד היום לא עשהלי שום בעיות בצריבה. ניסיתי לצרוב באלכוהול, אך ב-44 אחוז הצריבה נעצרה עקב שגיאה: 20:10:10 DVD Source Info: Session: 1, Track: 1, Length: 6.10 GB / 710:32:08 20:10:15 (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2): Recording Method/Speed 20:10:15 Recording - DVD DAO - 2.3X (3185 KB/Sec) (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2) - Media format: DVD+R Double Layers 20:25:04 (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2) - [Write ERROR] LBA: 1396544, Length: 16 S:KEY - 03/…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הכונן הזה טוב? http://www.skypc.co.il/pl_product~30947~16~0.htm
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני לא מצליח לפרמט את ה-SANDISK CRUZER 4GB שלי. כאשר אני מחבר אותו למחשב, הוא בRAW, והמחשב מחייב לפרמט אותו. ברגע שאני מנסה זאת, וינדואוס רושם שהוא לא יכול לפרמט את הכונן. ב-CMD הFORMAT זורק לי שגיאת Invalid media or Track 0 bad - disk unusable, ולפעמים גם error in ioctl call. דברים שניסיתי, ללא הצלחה: - להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים. - לשנות את WRITING POLICIES. - לנסות לפרמט לכל מערכת קבצים אפשרית. אם למישהו יש רעיונות, אני אהיה אסיר תודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אז ככה....אם זה לא קשור לפה....אז תעבירו את זה לפורום תוכנה... יש לי צורב NEC 3520 אני מנסה לצרוב על X8 בתוכנה נרו... ואני לא מצליח... הדיסקים הם של סילברליין וכתוב עליהם X8... למה?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
טוב ראיתי את PLEXTOR והאמת ששמעתי הרבה דברים טובים עליו ! אין לי בעיה של כסף אבל באמת הייתי רוצה לשמוע האם הדגם הספציפי הזה שווה את המחיר והאם הוא טוב . מדובר ב PLEXTOR דגם PX-740A/SW-BL ... האם הוא יותר טוב מה NEC ואם כן מה הבדלים ... תודה !...
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק samsung 500g/7200rpm/16M פתאום הוא הפסיק לעבוד יש שם חומר שאני חיב למחר דחוף ברמה שאיאפשר לתאר הפכתי אותו וראיתי שעל הפנאל יש סימן שרוף של צ'יפ ועוד כמה חלקים ממש שחור כזה בקטנה השאלה אם אני יחליף את הפנאל לפנאל אחר של הארדיסק דומה של אותה חברה האים זה יעבוד בקשה עיזרו לי :s05: :s05: :s05: האים זה יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת....כדי לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
נמחקה לי תקיית תמונות מהדסקטופ בטעות, ומחקתי אותה בעזרת shift+delete, עכשיו השאלה שלי היא אם יש איזושהיא דרך לשחזר את המידע שנמחק. אנא ענו לי בהקדם.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום , אני חדש ויש לי שאלה קטנה . יש לי לוח אם של אסוס שתומך ב sata 1 , אני רוצה לקנות דיסק 250 גיגה sata 2 . השאלה שלי האם המחשב יוכל לעבוד איתו ולנצל אותו כ sata רגיל או שהוא לא יזהה אותו כלל ? (Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS) תודה .
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי DVD צורב חדש של LG על דיסק DVD+R צרבתי סרט של טיול שהורדתי מהטייפ של מצלמת הוידאו שלי (JVC) את דיסק המסטר הזה אני רואה מצויין ב-DVD שלי וב-DVD מסוג "פויוניר" שיש לי בעבודה. שיכפלתי את דיסק המסטר בעבודה בצורה שבה הורדתי את דיסק המסטר במחשב לכונן C ומשם עם תוכנה בשם SONIC צרבתי את הסרט לדיסק DVD+R את כל אחד מהמשוכפלים בדקתי מיד ב-"פיוניר" וראיתי אותו מצויין. בבית ב-LG שלי רואים במשוכפלים רק FILE אחד מתוך הסרט (ב-"פיוניר" רואים הכל) ב-DVD של 2 חברים שלי לא רואים כלום!!!! מה אתם חושבים ? מה הבעיה ? האם יש קשר לזה שהדיסק הוא R+ אם אני יצרוב מאסטר חדש על R - יפתור את הבעיה אודה מראש
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
בגלל שאני רואה שיצא לי די אחרון אני יחלק את זה למספרים שיהיה קל יותר לענות.. 1. איזה מן הבאים יותר טוב(ולמה.)? WD2500YS http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=466639 WD2500YD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382748 MAXLINE 3 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371126 2. בקשר ל RAID יש משהו אני לא ממש הבנתי RAID זה רק כאשר אני רוצה לגבות משהו לכונן השני או לעבוד יותר מהר, אבל אני משתמש בעצם במקום של שתי הכוננים כאחד (יעני 2 של 250 יחשבו רק 250 בRAID 0 או 1 לא זוכר) בכל אופן מה שאני שואל אני יכול לעשות RAID ואני ישאר לי את המקום של שתי הכוננים?, כאילו אם יש לי עכשיו 160 ואחד 250 ואני עושה RAID ביניהם שיהיה לי 410G מקום פנוי (למתחכמים פחות ה6.9% שיורד לי..) 3. עכ…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה, אני מעוניין להתקין כונן קשיח שלישי בגודל טרהביט אחד הBIOS מזהה את הכונן אך שהמערכת עולה היא לא מזהה את הכונן החדש. מערכת ההפעלה היא XP PRO SERVICE PACK 2 הכונן ממנו מתבצע הBOOT הוא כונן WD 36 GB RAPTOR מחובר בחיבור SATA הכונן השני הוא של 80GB ומחובר דרך חיבור EIDE, הכונן השלישי הוא גם בחיבור SATA, לוח האם הוא של ASUS דגם P5B-V יש לו 4 חיבור SATA האם גירסת החלונות שבידי תומכת אך ורק בכונן אחד שמחובר בחיבור SATA? אם לא, מה עלי לעשות בכדי לגרום למערכת לזהות אותו כדי שאוכל להתקין אותו תודה
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזה המקום הנכון לדבר על זה ... יש לי שני הראדיסקים 1 מחולק לשניים שבו מותקנת הוינדוס ויסטה באות C והמחיצה השניה באות D שיש פה חומר שאני מוריד היא המחיצה שנפגעה .. ההרדיסק השני הוא הגיבוי שלי של רוב החומר והוא תקין... עכשיו ניסתי לעשות Ghost 8.2 לכונן C וכנראה שטעיתי איפה שהוא וישר הפסקתי ומאז אני לא יכול להכנס לכונן D הוא אומר לי לפרמט את הכונן ... חשוב לציין שניסתי לתקן בעזרת התוכנות של אקרוניקס ופרטישן מאג'יק לא עזר העם מישהו פה יכול לעזור לי ??
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, היום התקנתי חלונות מחדש לאחר פירמוט ועכשיוו הופיע בעיה חדשה, בכל מחיצה, קיימת תיקה שכאשר אני לוחץ עליה הדפדפן של התיקיות מפסיק להגיב לכמה שניות ואז מסתדר ונכנס אליה. מישהוא מכיר את הבעיה הזו? למישהוא יש פיתרון? תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היום הגיע אלי DOK 32GB ולאכזבתי הוא מעביר קבצים במהירות של 2-3 מגה בייט בשניה מן הסתם זה גורם לאיבוד הייעוד שלו כיוון שתכננתי למלא אותה בקבצים גדולים ואין לי כוח לחכות כלכך הרבה זמן האם יש דרך כלשהי לגרום לנתונים לעבור מהר יותר? כל דבר שיכול לעזור ינוסה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לא הצלחתי לאתר בחיפוש ואני זקוק לתשובה לפני קניה. מה עדיף
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
רציתי המלצה לכונן חיצוני 1TB שמיועד לחיבור לLCD לצפייה בתכני HD. אם ההבדל במחיר הוא לא משמעותי היה נחמד שהוא לא יצטרך חיבור לחשמל. הבנתי שחיבור USB 3 הוא מאוד מהיר, האם המחשב צריך גם לתמוך בזה או שברגע שהכונן תומך אז זה עובד? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות עוד הרד דיסק של 120G (הדגם הזה ליתר דיוק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128952 ) ולעשות RAID או לקנות הרד דיסק עם נפח גדול יותר ולא לעשות RAID (כמו זה למשל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128949 או אפילו נפח גדול יותר..). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-