אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי הארד-דיסק חיצוני מסדרת אלמנט של WD, ןיש לי בעית גישה אליו, המחשב מזהה אותו אבל אין אפשר לגשת לקבצים שבתוכו והמידע עליו הוא חשוב מאוד ואני מעדיף מאוד שלא לפרמט אותו
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
האם אפשר ליצור מערך raid 1 ללא פירמוט הכונן והתקנה מחדש :s05: שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
מחפש הארד דיסק IDE לרכישה. אמין, מהיר ושקט - אלו הפרמטרים העיקריים שחשובים לי. כיום יש לי WD40 GB, שני מ"ב BUFFER, שקורס מעת לעת (הוא בן 5 שנים...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אחותי סטודנטית ומחפשת HDD חיצוני לגיבוי. חשבתי להתאים לה אחד מסדרת הBOOK של WD שישב על השולחן, והיא תוכל לגבות עליו את העבודות. הנפח לא צריך להיות גדול, 120GB יספיק אני משער. הוא גם לא צריך להיות נייד, הוא ישמש רק לגיבוי. בנוסף, חשבתי לרכוש אחד עם יציאת SATA או FIREWIRE ואז לרכוש כרטיס PCI למחשב, כדי שהעברה תהיה מהירה במיוחד. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחבר שני מחשבים במקביל. אשמח להצעות...
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המחשבים בבית לא מזהים את הכונן החיצוני. קניתי אותו לפני שנתיים, חזרתי מדרום אמריקה לפני שבוע, והכונן הפסיק לעבוד. ניסיתי הכל, את כל התוכנות לשחזור קבצים - שום דבר לא עזר! הוא מופיע בMANAGE כUnallocated . יש דרך לשחזר את הקבצים / לתקן את הכונן בעצמי? ללא מעבדה? אשמח לתשובות - תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הארדיסקים חיצוניים שמוצעים באתר של אייבורי (נו, מה לעשות, המחירים שם הכי נוחים) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1050 ברור לכולם שהמוצר השני זה סתם קומבינה שלהם, המשלבת מספר מוצרים יחדיו. חשבתי להתייעץ ולשאול מה אתם הייתם קונים, והאם הייתם הולכים על המאקסטור למרות מחירו הנמוך? (אני יודע שהשאלה הזו נשאלה כבר, אבל לא בהקשר של השוואה) כמו כן, יצא לי להתעניין בהארדיסק ראפטור. הבנתי שהביצועים בהארדיסק כזה הם משופרים (ההארדיסק מהווה פחות צוואר בקבוק במערכת). אם אני אתקין על הארדיסק כזה את המערכת שלי (מערכת בלבד), האם ביצועי המחשב ישתפרו? אם כן באיזה תחום? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
]לצורך שחזור הארד דיסק שנמחק אני מחפשת את אותו הדגם בדיוק כ[move][/move] תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני כוננים אופטיים: Sony CDRW 52x24x52- צריבת דסקים רגילים וקריאה של דיסקים; נקנה לפני שנה וחצי בערך NEC 3500A- צריבת DVD (צרבתי שני דיסקים עד עכשיו) וקריאת DVD (קרא בערך 3 פעמים); נקנה לפני חודשים ספורים מע' הפעלה-Windows Xp pro באנגלית לעניין- לאחרונה נתקלתי בתופעה שלאחר שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים ולאחר מכן מוציא אותו המחשב מראה את אותו מידע של הדיסק- גם אם מכניסים דיסק אחר. כלומר נגיד והכנסתי דיסק מוסיקה הכל עובד בסדר, והיה והוצאתי אותו והכנסתי דיסק מידע- המחשב מציג את אותו מידע של דיסק המוסיקה (כמובן שאי אפשר להפעיל את המידע של דיסק המוסיקה ובטח שלא את זה של דיסק המידע, שכן המחשב לא מזהה אותו) לפעמים מתאפשרת קריאת הדיסק לאחר הוצאה והכנס מספר פעמים …
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני מעביר קבצים מ-USB פלאש שלי לכונן קשיח חיצוני, ה- "Date Created" ו- "Date Modified" במאפייני הקובץ מתאפסים לתאריך 01/01/2000. למה זה?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד בנפחים של 20 עד 60 גיגה. אני מעדיף כמה שיותר שנות אחריות (עדיפות ל-LOGICPC). בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של פיוניר ועל כל צריבה של דיסק DVD רגיל אני מקבל בסיום הצריבה הודעה של משהוא עם Disk-at-once והדיסק נדפק. דיסקים RW נצרבים בסדר. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שמתי לב שקופץ לי חלון בכל פעם שאני מעלה את הוינדוס זה חלון שלintel matrix storage החלון מתקדם בצורה נורא איטית וכרגע הוא עומד על 90% וקצת. ורשום אליו התקדמות האיתכל?? איתכול של מה? לדעתי במשך כל הימים שעברו מאז בניית המערכת החלון הזה עובד ורק עכשיו הוא לקראת סיום! זה נורמאלי? זה תקין? ככה זה צריך להיות אחרי בניית מערך רייד5? דרך אגב התוכנה לא מראה לי איזה סימן קריאה או בעיות ככה שאני מבין שהכל תקין! תודה לעונים..
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קראתי באיזה אתר שחברה ישראלית מסויימת (אני לא יפרסם מטעמי חוקי הפורום) התחילה לשווק בארץ את הצורב DVD במהירות 16X של PHILIPS דגם DVD-RW1640K ועוד כתוב שמחירו לצרכן הוא כ-2000 ש"ח בכל מקרה נכנסתי לאתר של החברה כדי לוודא את זה אבל לא מצאתי באתר את הצורב DVD הזה רציתי לדעת האם מישהו שמע על זה שהצורב הזה הגיע לארץ? את האתר של החברה ואת האתר שקראתי בו את הידיעה אני לא יפרסם מטעמי חוקים אלא אם המנהלים כאן יתנו אישור...
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי! שאלה : יש לי הרד דיסק 120GB של WD (דגם:W1200JD) שהתחיל פתאום היום לצרצר - האם סופו קרב? יש רגעים שהצירצור שלו סולידי ויש רגעים שבלתי נסבל... יש משהו שניתן לעשות להציל אותו?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש שניי ציפצופים ואז הא מבקש ממני ללחוץ על F4 *לוח אם של intel perl865 וזאת השגיא: Daul-channel operation requires identical paired DIMMs installed across both memory channels. Bios has detected a non-optimal memory configuration. changing the existing DIMM coniguration can improve the systems memory bus bandwidth: cannel A, DIMM 0 should match channel B, DIMM 0 changing the existing DIMM coniguration can improve the systems memory bus bandwidth: cannel A, DIMM 1 should match channel B, DIMM 1
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עדיין לא הספקתי להשתמש בדיסקים החדשים שקניתי של VERBATIM תוצרת טאיוואן אבל מה שכן שמתי לב שעשיתי BENCHMARK מסוים של הנרו שיש לי קפיצות ב BUFFERRATE עכשיו איך אמורים לסדר את זה? זה אמור להיות כל הזמן על 100% בעיקרון לא? קשור לזה שהצורב הוא על MASTER או על המשני ב IDE? תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני לקראת קניית מחשב ורציתי לדעת האם שימוש בצורב גם כקורא היחיד במחשב. כלומר בלי כונן DVD נוסף. מצב זה מוריד שנים לצורב? ככה חינכו אותי
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אמור לכלול איתו גם כאבל SATA לא?? או שהוא בא ערום??
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי! יש לי כרגע 3 הרד דיסקים במערכת כאשר הווינדוס מותקן על הWD 160GB שמעביר 55 מגה לשנייה. רציתי לשאול אם אני אתקין את המערכת על הSEAGATE 500GB שמעביר 100 מגה לשנייה, האם הביצועי עבודה יהיו טובים יותר? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי! יש לי שני כוננים של 250GB SATA II 16MB. אני רוצה לחבר אותם ברייד 0 , יכול להיות שאני טועה במונח, הכוונה היא שמערכת ההפעלה תזהה אותם כהרדיסק אחד של 500GB ותכתוב לשניהם. אני מודע לסיכונים אז בו נחסוך מראש אזהרות. אני רק רוצה לדעת איך עושים את זה, אני מניח שזו הגדרה דרך הביוס, יש לי ASUS A8N SLI PREMIUME ואני יודע שהוא תומך ברייד השאלה מה אני מגדיר ואיך מחבר פיזית. תודה!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל מאריכי USB. קיבלתי תוצאות של 40, 60 מטר. האם יש אפשרות ליותר? או שזה כבר לא יעבוד בגדלים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
הצורב הראשון שתומך ב DVD-R DL.... לא שזה כל כך משנה לרוב האנשים חחחח, בסה"כ יותר מדיי דברים שלילים במסקנות (דברים שיכולים לתקן אותם בעזרת קושחה נורמלית). http://www.cdfreaks.com/article/260/9
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בניתי לעצמי מפרט המבוסס על ה250AAKS של WESTERN DIGITAL. עכשיו עומדות בפני כמה אופציות לבחירה: 1. לקנות עוד דיסק זהה ולעבוד בRAID 0 2. לקנות דיסק קטן נוסף למערכת הפעלה בלבד ואת הגדול עבור התוכנות (פוטושופ, מטלב, וכדומה) השאלות שלי הן: 1. איזו מהאפשרויות עדיפה? 2. מה היתרון המורגש בהפרדת מערכת ההפעלה בדיסק נפרד? 3. מה ההבדל בין להפריד לשני דיסקים לבין לעשות partition על דיסק אחד שבחלק ממנו תותקן מערכת הפעלה ובחלק השני התוכנות? 4. אם אני קונה עוד דיסק של 80GB למשל, האם העובדה שהוא מגיע רק עם 8MB CACHE לא תגביל אותי? 5. מה אני יכול לשים בשאר המקום הפנוי בדיסק הקטן? כלומר, אני אדע מה לשים שם בטוח, אבל מה אני יכול לשים שלא יפגע במערך הזה של הדיסקים ולא יאיט חז…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם יש מישהו שיכול בבקשה לעזור לי למצוא מחשב של חברת IBM גירסה ThinkPad LTE מי שמבין במחשבים יבין מה LTE זה אפשרות להתחבר לאינטרנט דרך כרטיס סימ של פלאפון < חיפשתי באייבורי וksp ובזאפ ואין בשום מקום... אשמח אם מישהו יכול להפנות אותי למישהו מהארץ דווקא ולא מחו"ל , כי זה דחוף תודה רבההההההההההה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-