אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אוקיי יש פשוט מלא אז אני יגיד לכם פשוט מה אני צריך אני חייב שהוא יעביר קבצי ISO וקבצים מעל 4G (אני יודע זאת מנסיון מכיוון שלחבר שלי יש חיצוני של WD שלא מעביר קבצים מעל 4G וזה מעפן ברמות) וכמובן שיהיה זול ומשתלם תודה (500G כמובן) ואם אפשר בסביבות ה 600-700 ש''ח
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי שמזוהה בטלוויזיה ומקרין עליה דרך כניסת יו אס בי שיש לדי וי די, יש בפנים תוכנה בילדאין המאפשרת זאת לי. בדיסק קשיח חיצוני 2.5, אין תוכנה והוא מזוהה אך ורק על הפי סי. אפשר להתקין תוכנה שאוכל לראות את התוכן שלו על מסך הטלוויזיה דרך הדי וי די? תוווודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=7L300R0&affiliate=zap http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1207 הפרש מחירים 100 שקל, מה עדיף ?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
החלפתי לכונן 1TB WD10EZEX אחרי 6.5 שנים (ללא סקטורים פגומים!) עם 500GB WD5000AAKS. הכונן החדש הרבה יותר רועש מהישן, מה שנורא מפתיע אותי כי שניהם מסדרה Blue והייתי בטוח שהכוננים החדשים אמורים להיות יותר שקטים מהישנים. מסתבר שטעיתי. יש לציין שאני מדבר על הרעש הסיבובי שהכונן עושה ב-Idle ללא קריאה/כתיבה. כל המחשב חרישי חוץ מהכונן וזה מחרפן אותי. יש מה לחשוב על מעבר לסדרת Green או לסיגייט ? או שהאופציה היחידה להוציא הרבה על SSD ? גיבוי המידע מאוד חשוב ככה שאני הולך להשתמש במערך RAID1 (ככה שההוצאה הולכת להיות כפולה [וכמובן הרעש..]) תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שני מיי-בוקים. שניהם 500GB, ההבדל היחיד הוא העיצוב, כן אלו ה-Essential 1 ו-2. נתקלתי במוד הבא: http://rebootdaily.blogspot.com/2007/03/how-to-open-western-digital-my-book.html השאלה האם כדאי "להפנים" את הכוננים הקשיחים האלו. אין לי שום בעיות איתם כך שזה לא נוגע לטמפ', אך לא הייתי מתנגד כלל וכלל לקבל תוספת לביצועים שלהם, כי ביחס לפנימי שלי (2500KS) הם על הפנים. כלומר, בשימוש פעיל הם בסדר, אבל אם הפסקתי להשתמש באחד מהם לכמה דקות, אז תמיד תמיד תמיד לוקח לו כמה שניות שהוא נתקע ואז הוא מבצע את הפעולה. כאילו הוא הלך לנמנם ואני הפרעתי לו אז הוא אומר 'סבלנות, לפני רגע התעוררתי..'. זה מרגיז, אז החלטתי להכניס את הכוננים פנימה. השאלה אם יש לפרוצדורה חסרונות? כי חשבת…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD, שאני רוצה להעתיק, הבעיה היא שכרגע יש לי רק מדיות CD, האם יש דרך לחלק את ה-DVD למספר סידים בגודל של 600-700 מגה כל אחד?
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי כונני IDE WD 80GB 8mb MAXTOR 250GB 8mb לוח אם:asus p4c800dlx ואני רוצה להתקין RAID 0 עבור ביצועים טובים יותר מכיוון שזה IDE (הכוננים), אני רוצה לשאול אם כדאי לקנת מתאם IDE-SATA...ואם זה שווה משהו ואם זה לא מוריד מהביצועים וכמה זה כבר יכול לעלות תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב עד 5.200 עכשיו השאלה שלי כזאת: אמרו לי שהדיסק הקשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 יותר טוב משאר הדיסקים הקשיחים של WD שבאים עם SATA3 וזיכרון באפר של 64M רציתי לדעת אם זה נכון או שעדיף לי משהו יותר טוב מבחינת הזיכרון ומהירות העברת הנתונים...? אשמח לקבל המלצות בתודה מאור...
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, טוב, אז החלטתי לרכוש את ה-103UJ וברצוני להתאים לו מארז מתאים לצורך חיבורו לכונן חיצוני הומלץ לי על http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 NIKE-בזמנו המלצת לי על מארז עם BRACAT -תוכל לעזור לי על מארז כזה ושוש הסבר קצר מהו ה-BRACAT ולמה הוא משמש... המחשב הוא מחשב ישן יחסית P4 1.8 והכונן החיצוני יורכב באמצעות USB (אני לא מכיר אפשרות אחרת) בכונן היצוני ישמש לכונן להורדת סרטי HD תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי קובץ אימאג' של 6 ג'יגה בערך. ניסיתי לצרוב אותו דרך נרו, אך הוא משום מה לא נותן לי את האפשרות לצרוב על דיסק DVD בכלל לאחר טעינת האימאג' (המדיות הזמינות הן רק CD-R/W). המדיה היא של TEAC (זה מה שהיה לי) וה-DVD הוא NEC 3500 שעד היום לא עשהלי שום בעיות בצריבה. ניסיתי לצרוב באלכוהול, אך ב-44 אחוז הצריבה נעצרה עקב שגיאה: 20:10:10 DVD Source Info: Session: 1, Track: 1, Length: 6.10 GB / 710:32:08 20:10:15 (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2): Recording Method/Speed 20:10:15 Recording - DVD DAO - 2.3X (3185 KB/Sec) (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2) - Media format: DVD+R Double Layers 20:25:04 (H:) _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:2) - [Write ERROR] LBA: 1396544, Length: 16 S:KEY - 03/…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן איזה דיסק 1TB הכי משתלם היום מבחינת ביצועים ואמינות? באיזו חברה אני אקבל מספר שנים גדול יותר של אחריות? אני הולך לחבר אותו ללוח שמבוסס nForce2 (כן, קצת ישן אני יודע). למיטב ידיעתי ישנם רק חיבורי SATA על הלוח ולא SATA 2, אז אני אצטרך גם המלצה לבקר SATA2 (עדיפות למשהו אמין, Adaptec?) תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח SATA. אני לא רואה אנדיקציה על פעולת הדיסק בקידמת המארז (הנורית שמהבהבת), אך אני רואה את האינדיקציה של הצורב שלי (הוא מחובר ל- Secondery IDE בתור Master). האם אני יכול לשנות משהו כדי שזה יראה אינדיקציה של הדיסק הקשיח? תודה.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל לא DVD של חברת NU שקורא דיסקים DVD. הבעיה איתו שאני צורב דיסק שירים למערכת עם תוכנת הנרו השירים שיוצאים בדיסק קופצים כל הזמן וצרבתי את אותם שירים באותה תוכנה ובאותם דיסקים ריקים רק במחשב אחר שלי בבית והדיסק יצא חלק. מה אתם אומרים יכול להיות הבעיה שלי?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לצורב DVD בתקציב עד 300 ש"ח. שמעתי שNEC טובים, אבל אני לא כלכך מבין בצורבי DVD. עוד שאלה, כרגע יש לי כונן DVD במחשב וצורב CD עד 52X. אמרו לי שהעיינית של הצורב יותר רגישה ולכן לא כדאי להשתמש בו לקריאת דיסקים. יש לי מידי פעם נפילות מתח במחשב ולכן אני לא רוצה להוסיף עוד עומס על הספק "480W" הג'נריק שלי.. אז השאלה שלי היא איזה כונן להחליף בצורב DVD, את הקורא DVD או את הצורב CDץ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
נכון מאחורה יש מאסטר סלייב פריימרי ידוע לי שצריך לג'אמפר לפי מה מתחבר למה אפשר לקבל הסבר בבקשה על הדברים האלה
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
440 שקל.. ?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הגיע הזמן, פלקסטור תפסיק לייצר צורבים לשוק הבייתי http://www.cdfreaks.com/news/No-more-Plextor-consumer-drives---parent-company-pulls-plug.html
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי מעבד/לוחאם חדשים.. המחשב הקודם היה בן איזה 10 שנים ההתקפה עברה מעולה - כל התוכנות מראות שהכל בסדר - טמפ 37-40 בדרכ בקיצור אין שום בעיה במחשב לדעתי - כשאני לא מזתמש במחשב זמן מסויים הוא "נכבה" - ההארדדיסק נכבה והמחשב "הולך לישון" - אני לא מאנין שזה תקלה אלא יותר הגדרות צריכת חשמל... השאלה שלי היא שבמחשב הקודם זה לא היה עושה את זה (לא יודע אם לא היה קיים או ששיניתי מתישהו את ההגדרות בעבר ולא זכרתי) השאלה היא האם להשאיר את זה ככה או שלא כדאי להביא לו להיכבות? זה יכול לגרום לקיצור חייהם של ההארדדיסקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי חברים בבעלותי כונן maxtor basics 1000GB שנרכש באייבורי בהמלצת אנשים ומנהל הפורום. לצערי היום לאחר חודשיים שהוא עשה צרות קטנות באה הצרה הגדולה, הווינדוס לא מזהה אותו..פשוט מת.. מחברים אותו ל- USB ואז הוא עושה קולות של מוות..או שהווינדוס עושה את הקול של כאלו הוא זיהה חומרה חדשה ולפעמים הוא מנסה להתקין אותו אבל הוא לא מצליח יש לי חומר של 800 גיגה עליו! אין אפשרות להציל? לתקן? איכשהו לתקן את הדבר המטומטם הזה? (תסלחו לי על השפה אני בעצבים על החרא הזה)
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
tth02 בדיסקים של TDK mcc 03rg20 בדיסקים של וורבטים tyg02 בדיסקים של פוג'י mmc 02rg20 בדיסקים של וורבטים mcc (ללא שום מידע) בדיסקים של וורבטים yuden000 t02 בדיסקים של פוג'י. השאלה היא גם לפי הסדר מה הכי עדיף, וגם איזה דיסקים לא מומלצים בכל מקרה. יש עדיפות מסויימת למינוס או פלוס בצורב NEC 3540 ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני קונה מחשב ואני מתלבט בין 2 כוננים קשיחים בגדול רציתי כונן קשיח עם 250 GB שהדרישות שלי היו 7200Rpm 16MB SATA II NCQ (שלא מהחברה WW!!ו) אז רציתי את Seagate Barracuda 250GB שעולה 395 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=16632 אבל אז "מצאתי" את הכונן 320GB HItachi Deskstar שיש לו את אותם "נתונים על הנייר" שעולה 435 http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=15675 ההבדל הוא 60GB והפרש המחיר 40 שקל אני יכול להבין שזה נראה משתלם אבל זה גם מחשיד לדעתי... מבחינת ביצועים בלי להתייחס לנפח הכונן איזה יותר טוב? Seagate Barracuda או Hitachi Deskstar י? אם ה Seagate Barracuda יותר טוב אז אני אקח ותו למרות שהוא "רק" 250GB כי זה מספק אותי... אבל אם ה Hit…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי דיסק קשיח של WD 160GB SATA אז הוא עושה לי רעשים של חריקות בזמן טעינה! אז רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה?! וגם בקשר לSATA אולי מישהו יכול לומר לי איך להתקין את הSATA אני יודע אישהו עם דיסקט אבל בזמן התקנת וינדוס הוא לא מקבל לי את הדיסקט עם ההתקנה! יכול להיו תזה מתקין לי פשוט אני לא ממש רואה שזה ממש מהיר כפי שזה אמור להיות! שמישהו יצור איתי קשר באיי סי בבקשה 311586506 תודה!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי כונן של 80גיגה פירמטתי אותו לחלוטין לפני ההתקנה בהתקנה אמרתי לויסטא לקחת 45גיגה ואז השאר השארתי UNALLOCATED הכל עובד אבל בPARTITION MAGIC מופיע לי כל הכונן כמחיצה אחת מסוג BAD שניסיתי לפרמט אותו הוא לא הצליח מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מקווה שזה המקום הנכון לדבר על זה ... יש לי שני הראדיסקים 1 מחולק לשניים שבו מותקנת הוינדוס ויסטה באות C והמחיצה השניה באות D שיש פה חומר שאני מוריד היא המחיצה שנפגעה .. ההרדיסק השני הוא הגיבוי שלי של רוב החומר והוא תקין... עכשיו ניסתי לעשות Ghost 8.2 לכונן C וכנראה שטעיתי איפה שהוא וישר הפסקתי ומאז אני לא יכול להכנס לכונן D הוא אומר לי לפרמט את הכונן ... חשוב לציין שניסתי לתקן בעזרת התוכנות של אקרוניקס ופרטישן מאג'יק לא עזר העם מישהו פה יכול לעזור לי ??
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו ביקורת על הצורב הזה:http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung-SH-S203B-DVD-Burner-Review למישהו יש ניסיון איתו? יודע איך הוא? ומה זה אומר עליו שהוא OEM? ואם יש לכם המלצה לצורב אחר... חשוב שיעבוד טוב בדיסקים של DL.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-