עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Fungus Funk,

איזנ כונן קשיח עדיף ? 1. WD2500KS Western Digital 2. MaXLine III 250GB Maxtor

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by Jack_g,

ה BITSETTING הרי משנה את ה BOOKTYPE של המדיה ל DVD-ROM זאת אומרת כאילו המדיה היא מקורית השאלה שלי היא אם אני עושה BITSETTING למדיה שעליה גיביתי משחק של PS2 האם הPS2 יקרא את המדיה (אין לPS2 צ'יפ הוא לא קורא צרובים כרגע). תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  3. התוכן בכותר. דוגמאות יתקבלו בברכה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

אמור לכלול איתו גם כאבל SATA לא?? או שהוא בא ערום??

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by Raz the king,

שלום אשמח לקבל המלצה על כונן קשיח חיצוני בנפח 1TB, ממותג מוכר(WD/toshiba וכד'). הכונן יקנה בבלאק פריידי אין בעיה מבחינת הזמנה מאמזון/אתרים מחו"ל מעדיף משהו עם אחריות מחיר: עד 40$ חריגה: עד 50$ תדה מראש

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

היי! יש לי שני כוננים של 250GB SATA II 16MB. אני רוצה לחבר אותם ברייד 0 , יכול להיות שאני טועה במונח, הכוונה היא שמערכת ההפעלה תזהה אותם כהרדיסק אחד של 500GB ותכתוב לשניהם. אני מודע לסיכונים אז בו נחסוך מראש אזהרות. אני רק רוצה לדעת איך עושים את זה, אני מניח שזו הגדרה דרך הביוס, יש לי ASUS A8N SLI PREMIUME ואני יודע שהוא תומך ברייד השאלה מה אני מגדיר ואיך מחבר פיזית. תודה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by idanohh,

קניתי לפני כמה שעות צורב של NEC והוא מאט בצורה דראסטית את המחשב מדובר ב P III 450 עם 380 מגה זכרון על Windows XP למישהו יש הסבר ? או פתרון ?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  8. שלום לכל מבקר. אז ככה: כפי שאנו יודעים, במחשבינו היקר עם הזמן מצתבר כמות מידע שאין לנו דרך לגבות אותו על DVD-R והוא מאוד יקר לנו. זה קרה גם אצלי, והגיע זמן להשקיע בקניית משהו. האופציות שאני חשבתי לגבי המשהו הזה הם כאלה: 1. קניית דיסק כשיח 80GB + קופסה לחיבור לUSB/FW 2. קניית RAPTOR 36GB והרכבת שני דיסקים הקיימים אצלי ב RAID 1 שזה בעצם יתן לי גיבוי יפה + התקנת מע' על הרפטור, כמובן. השאלה שלי היא כזאת: מה יהיה יותר מהיר ? (יש לי עכשיו RAID 0 של שני דיסקים של 80 שזה 160) איבוד מקום לא ממש משנה לי, העיקר זה הגיבוי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. Started by composite,

שלום. מכיוון שהמקום על ההארדיסק הנוכחי שלי הולך ואוזל, החלטתי לרכוש אחד חדש (לגיבויים בלבד). על המודל (או לפחות החברה), כבר החלטתי (לאחר קריאה מעמיקה) - מדובר ב- Deskstar של Hitachi. עכשיו, ברצוני לשמוע המלצתכם לגבי מה כדאי לרכוש: - לקנות Deskstar T7K250 - בעל 250 ג'יגה, 8מ''ב קאש, 7200סל''ד, SATAII 3.0GB/s. הוא עולה 600-700 ש''ח. עם המחיר שלו, יהיה לי קל להוסיף עוד אחד בעתיד (אבל לא הקרוב) ולשלב ב- RAID. - לקנות Deskstar 7K500 - ספינת הדגל של היטאצ'י, יותר מהיר משמעותית, בעל 500 ג'יגה, 16מ''ב קאש, 7200סל''ד, SATAII 3.0GB/s, NCQ. הוא עולה בערך 2000 ש''ח. אם אני אקנה אותו, ייקח המון זמן עד שאני אוסיף עוד אחד. אבל מצד שני, יהיה לי יותר מקום אחסון ויותר ביצועים. או: אנ…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. הי עד כמה הארד דיסק מסוג westren digital 40g 7200 טוב? הוא מספיק מהיר? יש לי הארד דיסק נוסף ואני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף ... מצאת אותו ב 290 זה שווה את המחיר? זה מספיק מהיר? עזרו לי בבקשה elnatanm

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by braveman,

אז ככה, אני מעוניין לקנות עוד דיסק קשיח פנימי ואני רוצה לבדוק קודם כמה כוננים אני יכול לחבר וגם מאיזה סוג (SATA2/3 , IDE). הבקר שלי הוא : Intel® N10/ICH7 Family Serial ATA Storage Controller - 27C0 מצאתי DATASHEET שלו, אבל לא ממש הצלחתי למצוא שם את מה שאני מחפש, אולי מישהו יוכל לעזור - http://www.intel.com/content/dam/doc/datasheet/i-o-controller-hub-7-datasheet.pdf תודה.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by Sting,

שמעתי את זה פה הרבה אבל לא מצאתי הסבר מה זה...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by nore0,

הווינדוס מותקן לי על ה-250GB SATA איך צריך לג'מפר את 2 ה-80 שיתפקדו כמשניים?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by dabaz,

שלום, אני צריך המלצה לצורב DVD בתקציב עד 300 ש"ח. שמעתי שNEC טובים, אבל אני לא כלכך מבין בצורבי DVD. עוד שאלה, כרגע יש לי כונן DVD במחשב וצורב CD עד 52X. אמרו לי שהעיינית של הצורב יותר רגישה ולכן לא כדאי להשתמש בו לקריאת דיסקים. יש לי מידי פעם נפילות מתח במחשב ולכן אני לא רוצה להוסיף עוד עומס על הספק "480W" הג'נריק שלי.. אז השאלה שלי היא איזה כונן להחליף בצורב DVD, את הקורא DVD או את הצורב CDץ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by eliau21071981,

נכון מאחורה יש מאסטר סלייב פריימרי ידוע לי שצריך לג'אמפר לפי מה מתחבר למה אפשר לקבל הסבר בבקשה על הדברים האלה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by ohadedwi,

המחיר לא משנה. צורב DVD בלבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by raniAA,

שלום לכולם. (מקווה שפתחתי בדיון הנכון) אני הורדתי משחק, ורציתי שיהיה מוסתר, בגלל שהאחים כ"כ אוהבים את המשחק, ולא רציתי שיראו את ההתקנה. יש מצב להחזיר את זה שלא יהיה מוסתר..?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. אז ככה....אם זה לא קשור לפה....אז תעבירו את זה לפורום תוכנה... יש לי צורב NEC 3520 אני מנסה לצרוב על X8 בתוכנה נרו... ואני לא מצליח... הדיסקים הם של סילברליין וכתוב עליהם X8... למה?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by phenix,

יש לי הארד-דיסק חיצוני מסדרת אלמנט של WD, ןיש לי בעית גישה אליו, המחשב מזהה אותו אבל אין אפשר לגשת לקבצים שבתוכו והמידע עליו הוא חשוב מאוד ואני מעדיף מאוד שלא לפרמט אותו

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מחפש לחבר מהעבודה, קשיח חיצוני בנפח 500GB כמה שיותר אמין ובעל חיבור USB3. הקשיח מיועד ל-XBOX לאיחסון משחקים. הבנתי שעם דגמים מסויימים יש בעיות, אשמח אם תמליצו על דגם כלשהו שיתן תמורה למחיר..

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by tigery,

אוקיי אני מחפש צורב די וי די חדש עד מחיר של 400 אפשר חרגיה לא גדולה מדיי אני רוצה שתומך בעל הפורמטים או ברוב בפורמטים אני לא רוצה צורב זול ושאני יקלל תרגע שקניתי אותו ושיעה לי בעיות צורב אמין מהיר. לא lg יש לי צורב והיה לי כונן שלהם ואני שונא אותם מתעב תסחורה שלהם אני לא יודע איך צורבי די וי די אבל לא רוצה להתקרב אליהם יותר. תגידו כדאי לחכות לבלו ריי או איך שלו קוראים לזה?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, יש לי נגן של iRiver שככל הנראה נדבק בוירוס לפני מס' חודשים וניקיתי אותו באמצעות Avast. הבעיה היחידה היא שכעת כאשר עושים Double click על הכונן ב- My Computer נפתחת התיבה "Open With", והדרך היחידה להכנס לכונן היא באמצעות: Start -> Run -> F:\ אין על הכונן אף קובץ בשם Autorun. האם מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 14.08.2008 בשעה 16:10:04 טוב אני חושב שזה פותר את הבעיה:http://www.winhelponline.com/articles/223/1/Open-With-dialog-appears-when-double-clicking-on-a-mapped-network-drive-in-My-Computer.html

23. Started by elad the master,

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1906&catcode=301&AdCat=&parentid= TDK חברה טובה לא ? שווה לקנות ?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by isach,

שלום לכם , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש. אבל אינני יודע איזה חיבור יתאים למחשב שלי.. יש לי כרגע דיסק קשיח 80 ג'יגה של סאמסונג דגם בשם samsung sp0812c באתר של החברה סאמסונג כתוב - Serial ATA Interface זה אומר שאני צריך לקנות דיסק עם חיבור של סאטה ? קישור לאתר של סאמסונג עם הדגם שלי.. http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812C.htm אני מעוניין לקנות דיסק של 320 ג'יגה וראיתי באתר של זאפ את הדיסק הבא ב608 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1662 ורשום שם שהחיבור שלו זה סאטה 2 מה ההבדל בין סאטה לסאטה 2 ? האם זה יתאים למחשב שלי ? תודה לכל מי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  25. מה הבעיה להריץ כבר היום תוכנות כמו Portable Firefox או Portable Thunderbird ישירות מה-DOK? מה בדיוק חדש כאן?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.