עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך כונן רשת שידע לגבות לי תיקיות מסויימות פעם ביום. (לשכתב אם קבצים השתנו). תודה.

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  2. תקנו אותי אם אני טועה: המידע על הדיסק קשיח נשמר עליו, ואיתו נוצר מעין אינדקס שמכיל קיצורי דרך (שבילי גישה) למידע שנשמר עליו. ברגע שהמשתמש מבקש למחוק מידע אז למעשה נמחקים רק הקיצורי דרך ולא המידע עצמו. בפועל למחשב אין דרך להשתמש במידע השמור עליו ללא הקיצורי דרך. הסבר זה גם מסביר מדוע ניתן לשחזר מידע לאחר שעושים פורמט לדיסק הקשיח, כי כאמור המידע עצמו לא נמחק לעולם. שאלותי: האם מה שכתבתי נכון? אם נכון, האם יום אחד יכול להיות שהדיסק הקשיח יתמלא לגמרי כי בפועל אף פעם לא נמחק ממינו המידע? (אף פעם לא ראית דיסק שאי אפשר למחוק ממנו ולכתוב עליו שוב)

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  3. יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספר דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורים של SATA וגם של מולקס

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by mine21,

הי, יש לי דיסק קשיח שבטעות חיברתי אותו כשהמחשב עבד ומאז הוא לא עובד לי ומשמיע רעשים, גם הBIOS לא מזהה אותו. האם יש דרך לתקן אותו ומהי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  5. שלום רב, אני שוקל לרכוש צורב חיצוני, אולם ההחלטה תלויה בעצם בשאלה שהצגתי בכותרת ההודעה. כלומר, עד כמה שידוע לי, כאשר צורב פנימי נמצא בפעולה, רצוי לסגור את כל היישומים האחרים, ובעצם לא לגעת בכלל במחשב (כולל גלישה), וזאת בכדי לא לפגוע באיכות הסרט שצורבים. אולם, אם הכלל הזה נכון גם לגבי צורב חיצוני, הרי שאמצעי זה יהיה חסר תועלת עבורי. האם ישנם בכלל יתרונות כלשהם לצורב חיצוני, בהשוואה לפנימי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  6. הסיפור הוא כזה, דוד שלי התקשר אלי לפני איזה זמן, אמר שהצורב שלו משום מה לא צורב דיסקי DVD (מדגם Sony NEC Optiarc AD-5170A, וכמו כל אלה שמסתיימים ב-A מדובר בצורב ATA\IDE). גם Nero וגם imgBurn המשובחת לא הצליחו לצרוב איתו DVDים. פירקתי מהמחשב שלי את צורב ה-DVD שלי (Pioneer DVR-111D, גם IDE), חיברתי אצלו, והצורב שלי אצלו כן הצליח לצרוב DVDים. זה שלל בעיות במערכת ההפעלה שלו, ובמדיות שבהן הוא השתמש. השארתי לו את הצורב שלי, והוא נתן לי כסף לצורב חדש, אחרי שכנוע מצידי שזה הצורב לאור רקורד האמינות האיום ונורא של NEC ואני חושב שגם של Optiarc. קנינו לו Samsung SH-223F ב-ZigZag2000 (חנות מעולה, אגב, מוכרים ידעוניים וחביבים, ועושים את העבודה כמו שצריך) לאחר התייעצות בסטיקי פה בפור…

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  7. קניתי לפני מספר ימים כונן Samsung 840 pro 128GB יש לי לוח אם של ג'יגהבייט: GA-P55A-UD3 הבנתי שהכונן SSD הזה תומך ב SATA 6GB/s אם כך לאיזה חיבור בלוח האם אני צריך לחבר אותו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני קניתי הרדיסק של 250 גיגה, וכשאני מנסה לעשות Partion הוא לא יכול לעשות אותה יותר מ 130 גיגה, מה אני צריך לשנות ואיפה? ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Computertalk,

שלום... איפה אתה ממליצים לקנות את ה 80 GB של Western Digital באינטרנט בארץ והאם עדיף לקנות אותו על ה 40 GB?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, רציתי לשאול איך הכי טוב לחלק כונן של 320GB למחיצות? אני הבנתי שכדאי לשים את מערכת ההפעלה במחיצה אחת ומחיצה אחרת לכל מיני סרטים ומשחקים. אני מדבר על מערכת הפעלה של WINDOWS 7. כדאי לי להקדיש 70GB רק למערכת ההפעלה ואת ה 250GB האחרים למחיצה נפרדת?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by wariror42,

אני מתעניין בדבר הזה Samsung 960 PRO Series - 512GB PCIe NVMe - M.2 Internal SSD (MZ-V6P512BW השאלה אם זה קיים אותו דגם גם ב 256?

12. Started by borg,

אני רוצה להתקין דיסק קשיח "3.5 בכלוב של כונן אופטי "5.25. אני לא רוצה להשתמש במגירה לדיסק קשיח, או משהו מעין זה. אני מחפש מתאם פשוט וזול ממתכת או מפלסטיק לדיסק קשיח של "3.5 שמתברג לתוך כלוב של "5.25, ותופס פאנל אחד בלבד של "5.25 (רצוי מבלי להסיר את הפאנל). יש דבר כזה? אם כן, אז איפה אפשר להשיג את זה?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by ItamarV,

שלום לכולם, אני משתמש בצורב NEC DVD_RW ND-3550A אני יודע שהוא יחסית ישן אבל עדיין הוא מספק את צרכי הבעיה שלי היא שהוא משום מה קורא חלק דיסקים כריקים מתוכן מדובר על דיסקים שהשתמשתי בהם בעבר ועבדו כהלכה למישהו יש תשובה לתופעה או פיתרון? תודה מראש, איתמר

14. שלום אני מעונין לקנות כרטיס SD 512MB\256MB לזייר72 (פאלם) לMP3 משחקים תוכנות וכו'.. אין לי תקציב לפנסוניק ,אני יודע שהוא הכי מהיר. אבל בתקציב שלי ישנן מספר חברות PQI SANDISK KINGMAX KINGSTON LG Transcend כמובן שאני רוצה את הכי מהיר וכדאי.. מה דעתכם? איזה חברה הכי כדאית ואיזה כרטיס הכי מהיר וטוב? תודה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by Krazy-Hawk,

שלום אנשים, יש לי כמה שאלות בקשר לתורבי dvd רק רציתי להגיד מראש: שאני מצטער על הבורות... א. הדיסקים זה דיסקים רגילים? שעולים 2 ש"ח? ב. הצורב עצמו קורא מן הסתם DVD לא ? ג. לא חבל להתשתמש בצורב כזה למטרת cd rom כאחד?

16. שלום, הייתי רוצה לדעת האם המפרט שבצד (160GB, צ'יפ 945), תומך ב-NCQ. אם כן, כיצד ניתן לוודא אם זה בפעולה או לא? אם לא בפעולה - כיצד ניתן להפעיל? יש שרשור אחד שעוסק בכך בפורום - ומשם לא עלו פרטים. המון תודה לעוזרים מראש.

17. מהו הצורב האמין ביותר לאורך זמן שמבצע צריבה איכותית על מדיה מסוג DL- 8.5 GB? אני דווקא מעדיף דגם ישן ו-"איטי " שהוכיח כבר את אמינותו מאשר דגם חדיש ו-"מהיר " עם גימיקים כמו lighscribbe ,labelfish וכל שאר השטויות שהיצרנים דוחפים לשוק על מנת לבדל את מוצריהם לעומת המתחרים . אני מוכן גם לשלם יותר עבור מוצר שעובר בקרת איכות מחמירה ונהנה מזמן אחריות מורחב ככול האפשר.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by borgol84,

שלום לפני יומיים כשסתם שעשיתי ריסט למחשב קיבלתי את ההודעה הזאת S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace CPU Fan Error! הבנתי זאת בעיה עם ההארדיסק ושצריך לגבות ולהחליף אותו, אבל אני לא רואה שום שינוי בהתנהגות שלו... לא תקיעות ולא נעליים... השאלה שלי היא מזה CPU Fan Error? בדקתי את המאוורר של המעבד והוא עובד בסדר גמור. בדקתי טמפ' של המחשב והן תקינות... אז מה זה אומר לעזאזל? בנוסף בדקתי עם SpeedFan את S.M.A.R.T ובשורה של Reallocated Sector Count הוא אדום... על מה זה מצביע? * סתם לידע כללי אני משתמש בהארדיסק בודד של מקסטור דגם 6Y120M0 בחיבור SATA. תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, החלטתי לשדרג את הכונן בלפטופ שלי (תומך בהחלפת כונן) לכונן SSD. אשמח לעזרה עם כמה שאלות: 1) המחשב שברשותי נקנה מIvory, עם וינדוס מובנה. יש כפתור בצד שאם לוחצים עליו ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את וינדוס. האם לאחר התקנת הכונן החדש (והעברת כל המידע מהכונן הישן) הפונקציונליות תשמר? האם זה אפשרי להעביר את כל המידע כולל הוינדוס בשלמותו בין הכוננים? 2) כרגע ההתלבטות היא בין שלושת הדגמים הבאים, של 500GB: 1. Crucial MX500. 2. Samsung 860 EVO MZ-76E500B 3. Samsung 860 EVO MZ-76E500BW אני לא מחפש את שיא הביצועים, רק את השיפור הניכר במעבר מ HDD ל-SSD, ואמינות לאורך זמן (גם כמובן אחריות אמינה). למיטב הבנתי (מהמלצות שקיבלתי), כדאי לי ל…

20. היי.. קניתי WD My Book Essential Edition 2.0, איך כדאי לפרמט/לחלק אותו? הוא הגיע מפורמט מראש ב-FAT32.. הבנתי שרוב מכשירי ה-DVD תומכים רק ב-FAT32 ובקבצים לא גדולים מ-4GB כפי שאותו פורמט מאפשר.. האם אפשר לחלקו למחיצה ראשית של FAT32 שתיועד לצפייה בסרטים בחיבור ל-DVD ומחיצה שנייה משנית של NTFS לשאר הגיבויים? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  21. Samsung S2 Portable Western Digital Elements Samsung G2 Portable Western Digital My Passport Essential ‏‏Verbatim Store n Go אני מחפש הדסיק אמין שלא יהרס, יהיה קל לשימוש,

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by x-dude,

הצורב נמצא בזיגזג,האם הוא שווה? (מבחינת איכות הצריבה) כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות צורב שיהיה לו אפשרות לDL בעתיד (מחירי הדיסקים עדיין יקרים לאללה אבל בסופו של דבר הם ירדו) ועם מהירות 4X עכשיו זה כבר יותר נורמלי. אני לא צריך DVD-RAM ואני יודע שלצרוב במהירות 16X אני עדיין לא יכול. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by hz707,

איך בודקים אם SSD הוא ALLIGNED ?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by gangst-R,

שלום, יש לי DVD RW מסוג Sony NEC Optiarc AD 7170A. משום מה אחרי בסה"כ 2-3 צריבות הוא החליט שהוא לא רוצה לצרוב יותר. הבעייה התחילה כאשר הכנסתי CD רגיל והצריבה נתקעה ב-99% (הופיעה הערה שהצורב לא יכל להשלים את הצריבה בלה בלה בלה). הכנסתי פעם נוספת CD רגיל (650 MB) ושוב אותה הבעיה. לאחר מכן ניסתי לצרוב על דיסק DVD-R רק אז הוא נתקע ב54%. מאז הוא אפילו לא מצליח לקרוא לי דיסקים צרובים כמו שצריך. ושאני מכניס דיסק לצריבה התוכנה (NERO 6) מבקשת להכניס דיסק ריק. מישהו נתקל בתופעה? יודע מה לעשות? חשוב לציין שאני במסגרת האחריות (חודש וחצי בלבד מאז הקנייה).

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  25. אז ככה כרגע בגלל שיש לי DVD PLAYER אני צורב סרטים לאחרונה ופשוט הבנתי שזה בזבוז כסף, אני צורב כל סרט על שתי דיסקים בגלל שאין לי צורב DVD בכל מקרה. אין לי כל כך מושג מהם החברות המומלצות בעסק הזה אז נכנסתי לnewegg(בכוונה, אני גר בארה"ב) ופה אני צריך שתעזרו לי לבחור אחד. הצרכים: אני בעיקרון ישתמש בו להכל, לקראיה של דיסקים גם רגילים, וגם DVD. לצריבה של DVD וCD. ואני לא רוצה ללכת על משהו מופרז, משהו סביר. http://www.newegg.com/ProductSort/Category.asp?Category=10 תודה לעזורים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.