אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי מחשב דיי ישן (עוד מעט בן ארבע) שסוחב יפה: i5 750@2.67, 8GB RAM וכרטיס מסך AMD 7800HD. מותקן עליו WIN7 64. לוח האם הוא DP55WB של אינטל. (SATA 3.0 Gb/s) כרגע יש לי כונן קשיח 500GB של WD (לא זוכר איזה דגם) האם אתם יכולים להמליץ על כונן SSD בנפח 256-500 GB? מחיר הכונן עד 2000 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ברשותי דיסק בעל 4 סשנים, ואחד אחרון שמסרב להיסגר (משומה - "Session fixation error") - אבל זה לא מה שחשוב לי... ראשית, בתצוגה רגילה (סייר וכאלה) אני רואה רק את שני הסשנים 3 ו4, כמובן ללא הסשן הפתוח. הבעיה - אני רוצה את המידע שברצועה 1 ו2 כמובן. אז את הרצועה הראשונה גיביתי כISO דרך שמירת רצועה בנירו. כך גם ניסיתי עם הרצועה השניה אך לשווא - קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה (המצורפת)... האם למישהו יש רעיון כיצד להוציא את המידע מהרצועה הזו? איך לגבות? תודה לכל העונה.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אחרי שנה ומשהו ב-Vista החלטתי להתקין Windows 7 על המחשב שלי. את המחשב ירשתי מאחי שפינק את שלושת כונני ה-Sata שלי בחיבור Raid (כפי שמשתמע, אני לא הכי מבין מה זה אומר ואיך לעכל את הנושא) לאחר המעבר ל-Windows 7 המחשב שלי נעשה ממש בעייתי, הרחבות קבצים איטיות, הורדות שלא יוצאות כמו שצריך בניסיון הראשון ועוד. שמתי לב שכשאני מריץ את המחשב - הדבר הבא מופיע לי (תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה/מה אפשר לעשות כדי לאבחן/לטפל בה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג, הקיבולת האמיתית שלו היא 596GB העברתי אליו 82GB ועשיתי גיבוי מהוינדוס 7 שלקח לא מעט זמן, והתיקיה כולה של הגיבוי היא 207GB עכשיו אני רואה שבשימוש 416GB במקום 289GB לאן נעלמו יותר מ100GB?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
הווינדוס מותקן לי על ה-250GB SATA איך צריך לג'מפר את 2 ה-80 שיתפקדו כמשניים?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש flash memory בגודל 512MB של SECURE DIGITAL. 2 האופציות הקיימות הם A-Data ו SANDISK. מישהו יכול לומר לי האם יש הבדל באיכות ? כי במחיר יש הבדל די גדול.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין ה-NEC3520 ל-LG4163B נראה לי שאני כן אשתמש ב-DVD-RAM אבל דווקא יותר התלהבתי מה-NEC מישהו שמע/קרא/יודע/חושב ש-NEC יוציאו עדכון קושחה לתמיכה ב-DVD-RAM או שזה בלתי אפשרית מבחינת חומרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
היי.. כרגע יש לי כונן 40GB מחולק ל3 (אל תשאלו למה) , אני מחליף מחשב, ואני רוצה לאחד את כל העניין כי זה טיפשי להשאיר את זה ככה... הבנתי שצריך לשנות משהו באיזשהוא מקום ואז כל הנתונים נמחקים אוטומטית ואז צריך לפרמט . תקנו אותי אם אני טועה... ותסבירו לי איך עושים את זה.... בבבבבבבקשה כמובן . תודה .
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לקנות את הכונן הנייד הנ"ל (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750247) רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון כלשהו איתו ? למישהו יש המלצות אחרות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, סוף סוף קיבלתי עוד כונן Seagate 120GB SATA זהה לכונן שיש לי ועכשיו אני מתכונן לבנות סט RAID 0 רציתי לדעת אם יש לאנשים פה עצות בנוגע לבניית סטים כאלו כגון גודל Clusters בשביל הפירמוט, האם כדי לי לשים עוד כונן קשיח רגיל לגיבוי? כמו כן אם יש איזה שהם טיפים לביוס של ה Silicone Image 3112A וכו, תודה לכל העונה.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות אחרי שחיברתי אותו? צריך לג'מפר אותו? איך מגדירים אותו בביוס כאורח? ואיך אני רואה אותו במחשב שלי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין שני דיסקים קשוחים ? Seagate ST3320620 A 320GB ו- Seagate ST3320620 AS 320GB ועוד שאלה: איזה דיסקים קשיחים (מבחינת חברה) נחשבים יותר איכותיים ואמינים Western Digital או Seagate ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי מערך RAID 5 עם 3 HD ואני מעוניין להוסיף את הרביעי. הRAID הוא חומרה דרך לוח של אינטל D975XBX ואני עובד על XP PRO. בכל נסיונותי לא הצלחתי לגרום למערכת ההפעלה או לIntel Matrix Storage Manager לראות את הHD החדש כMEMBER במערך הRAID. האם יש צורך לבטל את הRAID הקיים ולפתוח חדש עם ארבעת הHD ואם כן איך אני לא מאבד את כל המידע שיש לי על הRAID הנוכחי?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היום רציתי לצרוב לחבר שלי משהו והצורב לא הצליח לקרוא את הדיסק. זה בדר"כ קורה לי כשהמחשב פועל הרבה זמן, אז עשיתי ריסט אבל הפעם זה לא עזר וזה עדיין לא קורא דיסקים... מה יכולה להיות הבעיה? איך אני פותר את זה? ולמה הצורב שלי לא קורא דיסקים אחרי שהמחשב פועל הרבה זמן? (כל זאת ועוד בפרק הבא של... החתולים הסמוראים...) תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
מיהו יצרן הדיסקים הקשיחים הכי טוב בעולם?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. האם ניתן לבצע LIGHTSCRIBE על כל דיסק או רק על דיסקים מיוחדים? 2. האם ניתן לבצע LIGHTSCRIBE על דיסק עם שכבה כפולה? 3. על איזה צורב LIGHTSCRIBE אתם ממליצים? (קראתי את הת'רד בנושא אך לא ממש מצאתי את מבוקשי)
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה צורב DVD ב-300 ש"ח, ולפני שאני פותח אותו, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם עליו. הצורב: Philips DVDR1625K internal DVD ReWriter 16xDVD+R\-R (פשוט העתקתי מה שכתוב על הקופסא 8)) דרך אגב בשתי מקומות על הקופסא כתוב את מספר הדגם.. פעם ככה: DVDR1625K ופעם DVDR1625K \ 30 (ככה כתוב על המדבקה) אז סתם רציתי לומר למקרה שזה משנה משהו. אם אתם חושבים שהצורב הזה ישן מידי ולא כדאי להשתמש בו, זה יהיה אחלה אם תמליצו על סוגים אחרים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי את הדיסק של החתונה של חבר שלי שרוצה שאני אעשה לו עוד עותק (ז"א זה לא סרט מקורי או משהו כזה) אז אני מוריד את כל התוכן שלו למחשב עם התוכנה DVD Decrypter וצורב אותו. האם 2 הדיסקים יהיו בדיוק באותה האיכות??
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! יש לי בעיה, אני רוצה לקנות צורב DVD אך לא יודע איזה הכי הכי כדאי תעזרו לי??? תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי צורב דיודי של asus X16. כשאני צורב בנרו, ה- used read buffer מתחיל ב-100 אחוז, ומדי פעם צונח ל-0, ואז שוב פעם בחזרה ל- 100. זה תקין, או שהוא אמור להישאר כל הזמן על 100? ומה זה בכלל אומר המדד הזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק קשיח 40 גיגה מחובר ל ide0 כעט קיבלתי עוד דיסק קשיח 40 גיגה האם לחבר אותו לide0 ביחד עם הדיסק השני או לחבר אותו לide1 ביחד עם הcd? האם יש הבדל? מה יותר מהיר?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש שלי בעיה ממש חמורה.. קודם כל צורב דיוידי לא צורב דיוידי רק קורא..-איך אפשר לבדוק את טיבו של הדיוידי אז חיברתי צורב-סידי וגם הוא לא עובד.. שניהם נעלמו..(לא רואים אותם במחשב) בבקשה שמישהו שמבין בנושא יענה לי ויכתוב לי פעם אחת ולתמיד.. איפה אני שם תג'אמפר בכל כונן?? והחיבור (צמה) יעני החיבור הארוך מתחברים ביחד או כל אחד בנפרד ללוח אם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-