עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iwm,

שמעתי מהרבה אנשים ובאינטרנט ביכלל שהכונני SATA של היום לא עובדים בSATA אמיתי אל רק החיבור הוא SATA ושעל הכונן יש ציפ שממיר את הנתונים לכיאילו SATA ואז זה עובד על הכבלים של SATA אבל הכונן עצמו קורא כמו כונן רגיל רציתי לדעת האם יש אמת בזה והאם יש היום כוננים שהם SATA אמיתיים כל הדרך

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. Started by asaf999,

רציתי לדעת כמה דברים בקשר למערך RAID0 אני מקווה שתוכלו לעזור לי! 1) האם צריך שהדיסקים הקשיחים יהיו מתאימים לרייד או שכל דיסק קישח מתאים לרייד, או שזה בכלל כמו במערך CF לדוגמא שאחד צריך להיות CF והשני רגיל(כרטיסי מסך, למי שלא קישר...)?? 2) עוד דבר חשוב, האם צריך ששני הכוננים יהיו זהים במהירותם? לדוגמא Raptor 10,000 RPM יכול להיות במערך רייד 0 עם 7200 RPM???? 3) האם מערך רייד 0 עוזר להריץ משחקים יותר טוב...? 4) נגיד יש מערך רייד0 של כונן 1 75GB וכונן שני גם 75GB הם יהיו יותר מהירים מכונן 150GB אחד...?? תודה לכולם...

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  3. אני מעדיף שזה יהיה על USB במגירה או מגש חיצוני. יש דבר כזה? כמה הוא אמור לעלות ?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by re5pect,

היום קיבלתי את הצורב Nec 3500A ואני לא יודע איך צורבים דואל בהתחלה אמרו לי שאני צריך עדכון קושחה ואז אמרו שאני צריך דיסקים מיוחדים אז אני מבולבל מאוד אז מה אני צריך לעשות אני מנסה לצרוב על דיסקים רגילים של פרינקו 700 מ"ב ולצרוב עליהם כביכול 1.4 ג"ב

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by WhiteLen,

היי, ה Maxtor 6 Y080P0 80GB שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים. כמות ה bad sectors כבר גדולה מדי ואני רוצה להחליף אותו בדיסק חדש לצורך גיבויים. היום אני משתמש בו בעיקר לגיבוי מהדיסק הראשי. עדיפות ראשונה לאמינות פחות לגודל, מהירות, רעש... קראתי קצת וראיתי שיש בעיה עם כמה סדרות של סיגט בעיקר ה 7200.11 על איזה דיסק אמין אתם ממליצים? לא חשוב לי הגודל ולא הרעש 160GB מספיק בהחלט גם 200 ו 300 הולך. בעבר קניתי דיסקים עם 5 שנים אחריות אבל היום אני כבר לא רואה כאלו, אולי מישהו מכיר דגם ספציפי שעדיין מספק אחריות ארוכת שנים?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by ranyr,

אני רוצה לקנות הרדדיסק חדש וחשוב לי שהוא יהיה שקט במיוחד בדקתי את seagate maxtor ו westerndigital הכי שקט היה ה seagate - 25db ב idle ... יש משהו יותר שקט?

7. Started by blinkybill,

שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB WD my passport essential כשאני מחבר אותו למחשב הוא עובד טוב מאוד אך כשאני מחבר אותו דרך רכזת USB הוא עושה קליקים ומתנתק ומתחבר לסירוגין. מצד אחד ההארד דיסק עובד מצויין כשהוא מחובר למחשב אז אולי הבעיה ברכזת. אבל מצד שני חומרה אחרת עובדת מצויין על הרכזת (כונן פלאש, מודם סללורי וכו'). שניהם חדשים קניתי אותם לפני פחות משבוע.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  8. די דחוף קונה בבוקר.... איזה דיסק קשיח 500G מומלץ חייב להיות שקט מאוד. עד 400 שקל לא seagate תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by RayZ,

שמעתי שישנה דרך להחזיר קבצים שנמחקו לאחר פרמוט, מישהו יודע על זה? יכול לספר לי קצת איך זה עובד והכי חשוב- איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by AsD[eyal],

כמה הוא שווה ומה זה firewire? http://img235.imageshack.us/my.php?image=hd6gz.jpg

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  11. שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה מאוד מוזרה... השתמשתי בתוכנת ACRONIS ע"מ להגדיל את גודל מחיצת המערכת C מ 97.5GB ל 200GB. ב DISK MANAGEMENT של WIN7 המחיצה C הפכה באמת להיות 200GB אבל ב"מחשב שלי" ותכלס בפועל היא נשארה על הגודל הקודם של 97.5GB. ניסיתי לעביר קבצים בגודל כולל של 150GB מכונן אחר ע"מ לראות אם יהיה מקום ולא היה, כאילו WIN7 לא מזהה עד הסוף שהמחיצה גדלה... קצת רקע: מדובר בכונן מדגם WD1002FAEX-00ZLA0 בנפח של 931GB שמחולק ל 2 מחיצות: C- מערכת ו D. חשוב לציין ש D, שהוקטנה כמובן, הפכה ל 731GB... מקווה מאוד שתוכלו לעזור! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by moti200,

שלום יש לי כונן קשיח 3.5 אינץ של חברת clickfree שקיבלתי מחוץ לארץ רציתי לדעת מאיזה חנות אני יוכל לקנות שנאי שמתאים לארץ ( לא מתאם אלה שנאי שלם) תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  13. Started by o_talmi,

אני לא בטוח מה מתאים מבחינת ESATA אם יש חיבור ... אני מחפש משהו עד 500 ש"ח הניידות לא הכי חשובה לי כי אני לרוב אשאיר את הארד דיסק בבית, זה בעיקר לגיבוי ושמירת סרטים תמונות ומוסיקה מה מומלץ בבקשה? בתודה, עומר

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. Started by iyehuda,

1000G יש באייבורי של סיגייט או של WD

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. חיפשתי קצת בפורום ויש המון שאלות על הרדיסקים של טרה, אבל שום דבר לא מתאים בדיוק למה שאני מחפש.. אני ירושלמי, ככה שהרבה יותר עדיף לי לקנות מחנות שקרובה לבית, חיצוני לא בא בחשבון מפני שהכוונה היא להריץ ממנו משחקים ולא רק בתור אחסון. התקציב:500 שקל +-, אפשר לחרוג קצת כלפי מעלה אבל אני מעדיף בפחות. הנטייה הטבעית היא לאייבורי וKSP, אפילו שאני לא אוהב את השירות שלהם. יש ממה לחשוש? יש איזושהי בעיה ספציפית עם אחד הדגמים שהם מוכרים? הSEAGATE 1TB זול לאללה אבל אני כבר לא עוקב אחרי כל הבעיות שהיו עם הכוננים שלהם בזמן האחרון.. ובלי לחפור יותר מדי, WD? SEAGATE? אין אצלם ממש שום דבר אחר.. ו.. אפשר לסמוך על ההרדיסק שיעבוד? אין לי חשק לגשת להתווכח על האחריות כל יומיים... ו-כמה בעייתית אר…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

אפשר להכניס כונן קשיח במקום של הכונן דיסקטים? תודה.

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  17. מה אתם יכולים לחדש (לי) בנושא מעבר למה שנימצא ברשת? אני יודע שמיתייחסים אליו כאל הזיכרון המושלם (צפוי להחליף את כל סוגי הזיכרונות המוכרים לנו) ונכון להרגע זמין בנפחים של 4MB ובמחיר 25$ ליחידה. עפ"י אחד האתרים הוא יהיה זמין לקהל הרחב החל מ2010 ויכול לחיות כ10 שנים. האם יש בידכם פרטים נוספים? תודה!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by RX7,

בדקתי בזאפ על צורבים של DVD .. אני מושבע LG, תמיד השתמשתי תמיד היה לי וטפו טפו לא היו שום תקלות ואני רוצה ללכת ישר בדקתי ומצאתי שניים שעניינו אותי אבל הבדלי המחירים ביניהם עוד יותר עניינו אותי! אז רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורב הזה http://www.officecenter.co.il/Product.asp?Pid=6546546574777&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he לצורב הזה http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=128 בעוד ששניהם הבדל של כמעט חצי מחיר .. 177 - 240 ד"א מצאתי עוד כמה שנראים טובים הייתי רוצה להעביר אותו לכם http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8706559 וזה נראה לי צורב חיה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10108313 דעתכם?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  19. אז חיפשתי כרטיס זיכרון עבור הנגן שלי [בדקתי תאימות והכל] [נגן COWON D2] ומצאתי את הכרטיס הבא: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2628 מה אתם אומרים על הכרטיס והחנות?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by nati27,

איך אפשר להשקיט את הדיסק האים יש מגירה מיוחדת או ספוג נגד רעש

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  21. Started by iSneak,

אהלן, בעיה חמורה, שחיפשתי בפורומים כאלה ואחרים ולא מצאתי לה פתרון. פירמטתי את המחשב, התקנתי ויסטה (לא בפעם הראשונה, ועל אף שאני מת על לינוקס, אני חייב לציין שזאת אחלה מערכת הפעלה, יותר טובה מXP). יש לי הארד דיסק בגודל 300 ג'יגה, וכונן גדול של 211 ג'יגה, האמצעי אם זה משנה. הורדתי תוכנה שנקראת Paragon Partition Manager 8.5, ששמעתי שעושה אחלה עבודה על מחיצות, בעוד שהתעסקתי הרבה עם Partition Magic 8, אני יודע מה אני עושה. אז מחקתי את הכונן, ואז הוא עושה לי במקום הכונן: Unallocated Space, כמו שצריך. פה הבעיה. אני לא מצליח ליצור כונן חדש במקום. לא משנה הגודל שאני מכניס, לא עוזר כלום. ניסיתי להשתמש גם בתוכנת פירמוט שבתוך ויסטה, ניסיתי גם דרך ההתקנה של ויסטה עצמה. ניסיתי גם להכנס…

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  22. לפחות 7200RPM אמין שרות ואחריות אשמח להמלצות על חברות וסוגים

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  23. יש לי צורב NEC 3500 עם מחשב P3 800 128 MB RAM והארד דיסק של 15GB ב 5200 RPM המהירות המקסימלית שהצורב מגיע אליה היא בערך X2 במידה ואני יחליף את ההארד דיסק להארדיסק במהירות 7200 (עם 2MB BUFFER או עם 8) האם זה יגביר את מהירות הצריבה?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by OnlyOne,

שלום לכם... במחשב כרגע יש לי את הNEC ND 3550(בשימוש כבר שנתיים), הגיע לידיי מחבר LG GSA 4167B(בשימוש של שנתים וחצי-שלוש). עכשיו,השאלה היא האם כדאי להחליף לLG או להישאר עם הNEC? עד כמה יש הבדל ביניהם? החיבור הוא IDE, ואיני מעוניין בקניית צורב חדש אז בבקשה להימנע מלהציע צורבים אחרים. תודה .

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  25. מה הממשק של דיסק קשיח מבוסס זיכרון פלאש ואיפה ניתן לרכוש אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.