עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dids22,

בזמן האחרון הוספתי HD חדש (640aaks) בנוסף ל HD הקיים (250ks) שנקנה לפני שנה. שמתי לב שהמהירות שה640 מציג גבוהות כמעט פי שניים. נתקלתי בדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368668.msg3181252#msg3181252 וראיתי שכך זה אצל אחרים, כלמר הכוננים לא פגומים. שניהם SATA2 במהירות 7200 סל"ד למה קיים שוני מהותי כל כך במהירות ? (לא שאני מתבאס מזה, אבל תמיד חשבתי שהHD הפסיק להתפתח מבחינת המהירות)

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by AsD[eyal],

כמה הוא שווה ומה זה firewire? http://img235.imageshack.us/my.php?image=hd6gz.jpg

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  3. מדיות dvd כמובן. כרגע של וורבטיים (יפן, אם זה משנה), אבל ככה גם כל דיסקים אחרים שניסיתי. נרו בגרסה 7. תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  4. שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה מאוד מוזרה... השתמשתי בתוכנת ACRONIS ע"מ להגדיל את גודל מחיצת המערכת C מ 97.5GB ל 200GB. ב DISK MANAGEMENT של WIN7 המחיצה C הפכה באמת להיות 200GB אבל ב"מחשב שלי" ותכלס בפועל היא נשארה על הגודל הקודם של 97.5GB. ניסיתי לעביר קבצים בגודל כולל של 150GB מכונן אחר ע"מ לראות אם יהיה מקום ולא היה, כאילו WIN7 לא מזהה עד הסוף שהמחיצה גדלה... קצת רקע: מדובר בכונן מדגם WD1002FAEX-00ZLA0 בנפח של 931GB שמחולק ל 2 מחיצות: C- מערכת ו D. חשוב לציין ש D, שהוקטנה כמובן, הפכה ל 731GB... מקווה מאוד שתוכלו לעזור! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by אSף,

כמה שווה להציע עליו? יש לי עד 200 ש"ח...ואני תוהה אם שווה לזרוק עליו את הכסף. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290737895167&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_1646wt_1163

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  6. שלום רציתי לשאול האם הארד דיסקים חיצוניים 2.5 עובדים כמו הארד דיסקים סטנדרטיים שיש בכל מחשב(ide sata) זאת אומרת עובדים בצורה מכנית עם ראש קורא כותב וכו' ולא בצורת פלאש כמו דיסק און קי. אני מדבר על דיסקים חיצוניים כדוגמת זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2756 אני שואל את השאלה כדי לדעת מה רמת השמירה שצריך לשמור עליו מבחינת תזוזות ונפילות תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  7. Started by avihy,

איך הצורב ASUS 2014BLT? יש עליו ביקורת?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by assaf990,

עבור מחשב סטנדרטי, ועבור שימוש ביתי בלבד אעדיף ממה שיש בזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-DVD&keyword=כונן%20DVD&orderby=price

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by dudu26,

הי! יש לי Hitachi 160GB IDE שמחליט להשמיע מעין תיקתוקים במשך 10-60 שניות בכל פעם שאני מדליק את המחשב (כשה- XP עצמה עולה, הקולות מתגברים). בד"כ מערכת ההפעלה עולה כמו שצריך אך בשבוע האחרון קרו שני מקרים בהם המערכת לא עלתה והופיעה הודעה (במסך ההתחלה של הביוס) שאמרה משהו לגבי: Failed to load OS... לאחר RESET הבעיה לא חזרה. מה קורה פה? האם להתחיל לגבות את הדיסק? האם יש תוכנות שבודקות את מצב ההארדיסק ברמת החומרה? תודה!

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  10. שלום. במחשב מותקנים 3 כוננים קשיחים. הראשון כונן SSD בנפח של 120 גיגה, ומשמש כעיקרי. השני בעל נפח של 150 גיגה, ומשמש כמשני. השלישי בעל נפח של 1.5 טרה, והינו השלישי - ואיתו הבעיה! מצורפת תמונה. משום מה, הוא מופיע כ Not Initialized, וכאשר אני מנסה להפעילו, ישנה שאילתה [שאני לא יודע איך לענות עליה], ואז הודעת שגיאה לאחריה. הנה התמונות אשמח אם תצילו אותי (: תודה !!!

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by shimon1,

שלום.. הרכבתי NAS עם מערכת UNRAID. בלוח שברשותי יש 2 חיבורי sata, לכן חיברתי כרטיס PCI עם חיבורי sata. בדיסק שמחובר ללוח אם ישירות אני מקבל קריאה\כתיבה בערך 30MB\S אבל בדיסק שמחובר לכרטיס PCI אני מקבל כתיבה 30MB\S וקריאה בערך 1MB\S ואפילו פחות. בלתי אפשרי לקראות סרטי HD. כל הרשת היא 1Gbit. הבעיה היא בכרטיס? או שזה הביצועים של כרטיסים פשוטים? הבקר של VIA.. תודה..

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by 888,

מזה הדבר משמאל לגמפר? http://img130.echo.cx/img130/3507/cdromconnected33yh.jpg

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by J.allmighty,

???

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה הדיסק הקשיח כל הזמן מתנתק לי כל הזמן אני רק מחזק סוגר את המשחב ופועל חשבתי שהכבל לא טוב החלפתי אותו והבעיה שוב חוזרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה בעצם כי נראה לי שהארדיסק עצמו דפוק? בתודה lidor_Abo

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by YT,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש. הבעיה שלי היא שיש לי דיסק קשיח מהמחשב הישן שאני רוצה להעביר ממנו קבצים למחשב החדש. אני לא יכול לפתוח את המחשב ולחבר את הדיסק עקב תפוגת האחריות. אלו החיבורים של הישן: http://img402.imageshack.us/img402/6200/032vg4.jpg כיצד אוכל לחבר את הדיסק הקשיח הישן למחשב החדש? האם יש כבל מתאם לחיבור? (יש לציין שבמחשב החדש יש לי חיבור e-SATA) כמה עולה מארז/מתאם לעסק? תודה.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by MODI,

אז ככה מחר בעזרת השם אני קונה את המחשב החדש שלי יהיה בו 250GB של WD בתקן SATA2 והוא יהיה בנוסף לHD הנוכחי שלי, 80GB של WD בתקן IDE עכשיו יש לי שני מחיצות 1: סי, 17.6GB מתוכם פנוי 672 מגה 2: די, 56.8GB מתוכם פנוי 3.06GB אפשר לקחת מהHD החדש משהו כמו 20 GB לסי, והשאר לדי?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by Jesper,

שלום אתמול כשהפעלתי את המחשב ראיתי שהמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. נכנסתי לביוס וראיתי שבאמת לא מוגדר בו הארד דיסק. החיבורים של הארד דיסק היו תקינים לגמרי ואפשר היה לשמוע שהוא מסתובב. כמובן שאף אחד לא פתח בכלל את המחשב כבר המון זמן. הקולות של הסיבוב שלו נשמעו לי די מוזרים, אבל יכול להיות שאני טועה. יש לציין שמדובר בהארד דיסק ישן (בן 4), של 60GB של IBM ניתקתי את הדיסק, ניקיתי אותו מאבק (חיצונית, ככה שאני בספק אם זה שינה משהו), ושמתי אותו בצד. היום החלטתי לנסות לראות אם הארד דיסק יעבוד בכל זאת, ולהפתעתי אחרי שחיברתי אותו הוא באמת עבד. השאלות: למה הארד דיסק לא עבד אתמול? האם יכול להיות שהארד דיסק יתחיל לקרטע לפעמים ולפמים לעבוד? האם זה מעיד שהדיסק הגיע לסוף ימיו? האם רצוי שאקנ…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by kobiperez,

שלום, היום בבוקר הדלקתי את המחשב כמנהגי ושמעתי רעשים מוזרים של נקישות, הרעשים באו מהארד דיסק ובהפרשי זמן קבועים. הווידוס כמובן לא עלה ובמסך הופיעה ההודעה ששולחת אותי לעשות בוט מהדיסק. כשניתקתי את הארד דיסק מהחשמל הרעשים של הנקישות הפסיקו וכך הגעתי למסקנה שזה 100 אחוז בא מהארד הדיסק. מישהו יודע מה זה אומר ? האם איבדתי את כל המידע שהיה לי על הארד הדיסק ?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. לפחות 7200RPM אמין שרות ואחריות אשמח להמלצות על חברות וסוגים

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  20. Started by avihy,

אבא שלי רכש מטעם עבודתו קלטות גיבוי. הוא רוצה לחבר את הקלטת למחשב ה pc של העבודה. לאיזה יציאה מחברים?, צריך בקר מיוחד? (יש לו לוח אם ישן יחסית עם אפשרות הרחבה של pci)

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by buky,

רציתי לדעת מה עדיף, דיסק 60GB 7200 ATA או 60GB 5400 SATA וזה באותו מפרט מחשב ומיועד לעבודות גרפיקה ווידאו כבדות. מדובר במחשב נייד שאין לו אופציה לדיסק SATA 7200 .

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by shloosh,

קורה לי שאני בווינדוס סתם גולש וזה ופתאום למשל אני פותח איזה עמוד באינטרנט וההארד דיסק מתחיל לטעון ולטעון ולטעון איזה 12 נגיד שניות והעמוד בכלל כבר מזמן עלה. זה קורה פעם אחת וזהו. זה קרה לי עד עכשיו רק כמה פעמים(מחשב חדש שבועיים) אמרו לי אנשים מחול בלי קשר לבעיה הזאת שלי שבהתקנת הווינדוס צריך בהתחלה ללח F6 ולהתקין את ה-raid או משהו עם הדיסק דרייבר SATA raid של הלוח אם שלי Lanparty. מי שלא עושה את זה בהתחלה,אז אח"כ יכול להיות בעיות בכל מיני דברים. מישהו שמע על זה?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by ORIT A,

היי, חפרתי קצת באינטרנט על האופציה הזאת אבל לא הבנתי האם היא בשימוש של המפעלים בלבד או גם בשימוש של המשתמש הביתי. לא הבנתי גם למה האופציה הזאת אמורה לעניין את המשתמש. תוכלו לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by alone66,

האם זה אצל כולם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by bono_71,

שלום. אני מעונין לקנות דיסק קשיח של מחשב נייד עם מארז חיצוני שמתחבר ב usb כדי להעביר מידע בין מחשבים. אני רוצה להשקיע עד 600 ש"ח לדיסק ולמארז. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה אמינה וטובה של דיסקים כאלה. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.