אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה הייתה את החדשה באתר, שבה פורסם מוצר שקורא גם דיסקטים וגם כרטיסי Flash. אז תמיד רציתי לדעת מה זה? ויש גם דבר הנקרא Zip Drive. מה זה אומר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שאבי לא זקוק לטייפ לצורך גיבוי, אני מבקש המלצה לדיסק קשיח חיצוני עד 700 ש"ח (ניתן להגדיל במידת הצורך). הוא לא צריך דיסק קשיח גדול במיוחד (500 ג'יגה יספיקו).
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כונן SSD EVO 850 250GB אבל יש לוח אם קצת ישן של אינטל DP67BG לפי מה שקראתי כאן יש משמעות אם הלוח תומך RAID או AHCI. אולי תוכלו לעזור לי ולבדוק אם יש ללוח אם הזה תמיכה בכונן הזה . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
-
או, האם יש דרך לבדוק? למוכר נתונים מצויינים, יש לו גם C6 במחירים קרובים מאוד (כמה דולרים בודדים יותר) http://www.ebay.com/itm/Toshiba-OEM-16GB-16G-Class-4-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-/120838729464?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item1c228caef8 http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Micro-SD-Micro-SDHC-TF-Card-16GB-16G-Class-4-A-/290570252478?pt=Digital_Camera_Memory_Cards&hash=item43a75630be
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לצורב Blu-Ray. כדאי שיהיה זול באופן יחסי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט מחשב ובמחשב הזה יש 2 כוננים (מפוצלים ל-3 ) בקיצור C , D ,H על C יש את הווינדוס וב-H יש 160 ג'יגה, עכשיו עם אני יעביר את כל הבגיבווים של המשחב לכונן H ואז יפרמט את C , כלום לא יפגע נכון ? בגלל שזה מידע ממש חשוב! ועם אני ינתק את הכונן מהמחשב (כלומר יוצא את החיבורים) לפני הפירמוט ואחרי הפירמוט יחזיר את החיבורים המחשב יזהה את האיחסון גום את הקבצים עליו, נכון? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים בקשר למערך RAID0 אני מקווה שתוכלו לעזור לי! 1) האם צריך שהדיסקים הקשיחים יהיו מתאימים לרייד או שכל דיסק קישח מתאים לרייד, או שזה בכלל כמו במערך CF לדוגמא שאחד צריך להיות CF והשני רגיל(כרטיסי מסך, למי שלא קישר...)?? 2) עוד דבר חשוב, האם צריך ששני הכוננים יהיו זהים במהירותם? לדוגמא Raptor 10,000 RPM יכול להיות במערך רייד 0 עם 7200 RPM???? 3) האם מערך רייד 0 עוזר להריץ משחקים יותר טוב...? 4) נגיד יש מערך רייד0 של כונן 1 75GB וכונן שני גם 75GB הם יהיו יותר מהירים מכונן 150GB אחד...?? תודה לכולם...
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אם יש לי יש לי שני כונני IDE על אותו כבל שמחובר לתושבת אחת, האם זה אמור ליצור בעיה או ירידה בקצב העברת נתונים כאשר אני משתמש בשני הכוננים בו זמנית??
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי כונן WD1600JB, כלומר 160 ג'יגה... אני עובד על פנטים 3, אז אחרי שהכונן לא זוהה ניחשתי שצריך לעדכן ביוס. הרצתי את האסוס אפדייט, ועכשיו הוא מזוהה כ8 ג'יגה, ככה שאני מניח שגם זה ביוס די ישן... אז שאלה - מה אני עושה? איזו גירסת ביוס אני צריך? האם צריך לעשות עוד משהו בנפרד? יש לציין שמנהל ההתקנים כן רושם אותו, הבעיה היא שהוא מזוהה ככונן 8 ג'יגה בלבד. תודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים פתחתי ת'רד עם זוג רפטורים במערך רייד. כרגע יש בידי את השני 74 והראשון 36 נושא עליו את המערכת הפעלה.יש לי את הלוח אם אסוס A8N דלוקס עם שני בקרים שונים - אנפורס 4 וסיליקון אימג' 3114 הבעיה היא כזו.אני לא רוצה לפרמט את 36 אני רוצה ליצור מערך של 110 גיגה בתצורת רייד 1+0 כדי להפיק עבודה יותר טובה למערכת הפעלה ולקבצי וידאו. העניין הוא שהמחשב אינו עושה BOOT מהבקר של הסילקון אימג'.ואני מעוניין ליצור על הבקר הזה את המערך רייד. בעיני הביוס זה בקר ניפרד לגמרי ואי אפשר לכוון שום דבר.יש לו מיני ביוס משלו עם הגדרות רייד דיי משוכללות. אשמח לקבל עצות - תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, מה יקרה אם אחבר hard disk שעובד ב sata2 ללוח אם שלי ( asus p4p800d ) שתומך רק ב sata1 ? האם הלוח אם לא יזהה אותו או שפשוט הוא יפעל במהירות של sata1 ??
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה אני חיפשתי HD נייד שלא צריך שנאי . הדרישה שלי היתה שיהיה 160G ושיהיה זול מצאתי את הסדרה הזו: http://www.lifelaptops.co.il/catPage.asp?CategoryID=9 משום מה הם ממש ממש זולים ורציתי לדעת אם המוצר הזה טוב? ד'א אני מתכן לקנות את ה160G מהסיבה הכספית ומהסיבה שאני לא צריך יותר נפח כי במחשב האישי שלי בבית יש רק 80G כך שאין לי דאגות לגבי הנפח הייעוד שלו הוא להיות בתיק 24\7 עם כאבל מאריך ככה שהוא לא יצא מהתיק והוא ישמש בתור "המחשב הנייד" כשאני מחוץ לבית, להעברת קבצים קטנים בדרך כלל... המקסימום זה להעתיק סרטים ככה שזמן ההעברה של הקבצים לא צריכה להיות ממש ממש מהירה אלה סבירה ונוחה לשימוש. אני לא מבין בכלל בנושה של הHD הניידים אשמח לקבל פידבקים לגבי המוצר הנ'ל תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איזה הארדיסק טוב יותר? maxtor 40GB 7200/133 שהוא 133 ? או (W.D 40 GB 7200 ATA-100 (8MB שהוא 8 באפר אבל 100 ? שאלה נוספת מה זה בכלל ה ATA מה תפקידו בבקשה עיזרו ופרטו תשובותיכם תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש ועשיתי לשני הדיסקים RAID-0 לביצועים מקסימליים ( Stripe128 ) עד עכשיו הכל עובד בסדר גמור רק רציתי לדעת איך ניתן לקבל מידע האם עשיתי אותו כמו שצריך או לא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי צורב דיי ישן אבל לפי דעתי מעולה של RICOH MP7083A ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה לצרוב תקלטורים של 800MB ( ה overburn אצלי מוגדר ועוד היה מוגדר ל עד 900MB ). קניתי לאחרונה מדיות של cd-r master של 900MB אך הנירו שלי ( הגירסה הכי חדשה ) לא מזהה את המדיה כ 900MB אלא כ 700MB ,כשנסיתי לצרוב סרט ב VCR של 86 דקות הנירו פשוט זהה את המדיה כ 700MB ונותן לי הודעה שלא ניתן לצרוב את כל ה data והאם אני רוצה לבצע overburning, אז זהו הייתי מנסה אך אני לא יודע האם הצורב שלי יכול לתמוך ב 900MB כלומר 100 דקות ואו שהמדיות שברשותי אולי " זבל " ואולי כדאי בכלל להחזירם חזרה . אודה לתגובותכם. כאשר בצעתי ב CD INFO בדיקה למדיה הנירו בכלל לא זיהה שיש לי שם מדיה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני משתגע כבר קניתי lg gh20ns10 והוא משגע אותי קניתי שבוע שעבר חיברתי אותו המחשב זיהה אותו והתקין ברגע שאני מכניס דיסק ריק של dvd הוא תוקע לי את המחשב \11 פעם אחת הצלחתי לצרוב דיסק של דיוידי אחד וזהו אני לא מצליח יותר ברגע שאני מכניס דיסק דיודי ריק לצריבה הוא תוקע את המחשב ורק שאני מוציא את הדיסק המחשב ממשיך לרוץ זה משגע אותי הלכתי לחנות הוא החליף לי את הכל הצורב הביא לי צורב אחר חדש ושוב אותה בעיה!!! איזה מעצבן זה וואי חחח מה לעשות אנשיפם??
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכם , אחרי שההתקן מבצע גיבוי על ידי התוכנה של היצרן שנמצאת בתוך הדיסק הקשיח אני נכנס לספרית הגיבוי ויש כאלה תיקיות שאני מנסה להכנס אליהם אבל אני מקבל שגיאה שהן מושחתות או שאין גישה אליהם(ראה שגיאה בתמונה מצורפת) עכשיו באותו גיבוי יש עוד ספריות שהכול תקין ושאפשר להכנס אליהם והכול .. את התיקיות הבעיתיות גם אי אפשר למחוק בטענה שהן לא ריקות למישהו יש מושג מה הבעיה הזאת ואיך לסדר אותה ? [br]פורסם בתאריך: 29.01.2009 בשעה 17:57:09 טוב אז ככההוצאתי אותו מה USB הכנסתי וזה הסתדר מאוד מוזר אני יודע אבל עובד תודה בכל זאת... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש דרך לקבע את אות הכונן שאני רוצה לdok שלי. כל פעם שאני מחבר אותו הוא מקבל את האות g האות הזו תפוסה ולכן אני משנה את האות כל פעם, אבל אני מחפש דרך לקבע את האות שלא אצתרך לשנות כל פעם.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ברשותי WD 40gb 7200rpm 8mb buffer ATA-100 ואני טס לאמריקה אז אני רוצה להביא הארד-דיסק נוסף.. וכשיהיו לי 2 הארד-דיסקים לעשות רייד? מה זה בעצם נותן לי??? לקנות ב-ד-י-ו-ק את אותו אחד??? ואם לא איזה הארד-דיסק הכי שווה להביא מחול עד 80 דולר????
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
סוג של וודו ??? ברשותי Sandisk Cruzer Blade 32GB חדש בן שבוע. פעם או פעמיים חיברתי אותו למחשב העיקרי שאני משתמש בו והוא עבד. כאשר ניסיתי להשתמש בו שוב, הוא פשוט לא מזוהה. הוא קיים ב-Device Manager אך הוא טוען שהכונן לא נמצא (גם ב-Explorer וגם ב-Disk Management). בדקתי בעוד 2 מחשבים שיש בבית והוא עובד בהם ללא בעיה שהיא. מאחר ואני צריך להשתמש בו במחשב העיקרי, ניסיתי אין ספור דברים ואפילו שילוב ביניהם-[list type=decimal] [*]פירמוט הכונן ל-NTFS, FAT32 גם מהיר וגם מקיף [*]Uninstall ל-Curzer מה-Device Manager והסרה של Mass Storage Device , אתחול ואז נתתי לו לזהות אותו שוב. [*]Uninstall לכל מה שתחת USB ב-Device Manager ואתחול (אז הוא מתקין את הכל לבד שוב) [*]החלפת אות הכונן…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום.. הרכבתי NAS עם מערכת UNRAID. בלוח שברשותי יש 2 חיבורי sata, לכן חיברתי כרטיס PCI עם חיבורי sata. בדיסק שמחובר ללוח אם ישירות אני מקבל קריאה\כתיבה בערך 30MB\S אבל בדיסק שמחובר לכרטיס PCI אני מקבל כתיבה 30MB\S וקריאה בערך 1MB\S ואפילו פחות. בלתי אפשרי לקראות סרטי HD. כל הרשת היא 1Gbit. הבעיה היא בכרטיס? או שזה הביצועים של כרטיסים פשוטים? הבקר של VIA.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אם האשכול הזה שייך לפורום תמיכה טכנית, סליחה.</blockquote> </blockquote>שלום, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. האחד מחולק ל-2 מחיצות, והשני לא מחולק.</blockquote>היום פירמטתי את המחשב שלי, לפני הפרמוט כשהוא שואל בנוגע למחיצות, לא נגעתי בכונן השני, אלא רק במחיצות של הכונן הראשון. אחרי התקנת הווינדוס המחשב הראה לי במחשב שלי את שתי המחיצות של הדיסק קשיח הראשון, אבל לא הראה לי בכלל את הדיסק קשיח השני. אחרי זה, הגעתי למצב, לא חשוב איך, שהצלחתי להראות את הדיסק הקשיח השני,אבל פתאום הוא אומר לי שהכונן לא מאותחל, ושצריך לאתחל אותו, וזה שימחק לי את כל הקבצים מהכונן!! אבל אני לא נגעתי בכלל בכונן הזה בפירמוט! אין מצב עכשיו שאני מאבד את מה שיש לי בכונן הזה, כל הגיבוי ש…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, רכשתי כונן גיבוי MYBOOK של WD. יש בו חיבורים ל USB2 Fire Wire ו E-SATA אך הם לא צירפו כבל של E-SATA. השאלה שלי האם אני אוכל להשתמש בכבל או שניים רגילים של חיבור SATA שיש במחשב או שזה כבל מיוחד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-