עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by israelolcha,

רכשתי לוח אם של GigaByte דגם GA965-DS3P ואני הולך להרכיב 2 כוננים WD2500AAKS בתצורת RAID0. על הלוח יש 2 בקרי RAID, אחד Intel MAtrix והשני של Gigabyte. באיזה בקר עדיף להשתמש? יש הבדלי ביצועים ביניהם?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by nati27,

איך אפשר להשקיט את הדיסק האים יש מגירה מיוחדת או ספוג נגד רעש

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  3. Started by IRONMAN153,

האם אפשר לפצל DISK ON KEY ל2 מחיצות כמו שעושים בכוננים קשיחים. ובכך להנות ממנו בשתי הצורות.. נגיד DOK של 32GB לפצל אותו כך שמחיצה אחת (ראשית) תיהיה 22 GB על FAT32 ועוד מחיצה(משנית) של 10 GB תיהיה ב NTFS.. לא שמעתי על קובץ אחד של יותר מ10 ג'יגה. מקסימום שראיתי זה 7.9 ISO של משחק.. בצורה הזאת אפשר להנות משתי העולמות.. גם להשתמש איתו כ DOK בכל מכשיר. (מחשב, מערכת ברכב, DVD ביתי וכו') וגם מדי פעם להעביר איזה קובץ גדול מ4GB... אשמח אם תענו לי על השאלה.. ואם כן איך ניתן לעשות זאת...

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  4. לפחות 7200RPM אמין שרות ואחריות אשמח להמלצות על חברות וסוגים

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  5. יש לי צורב NEC 3500 עם מחשב P3 800 128 MB RAM והארד דיסק של 15GB ב 5200 RPM המהירות המקסימלית שהצורב מגיע אליה היא בערך X2 במידה ואני יחליף את ההארד דיסק להארדיסק במהירות 7200 (עם 2MB BUFFER או עם 8) האם זה יגביר את מהירות הצריבה?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by Bagheera,

שלום, סוף סוף קיבלתי עוד כונן Seagate 120GB SATA זהה לכונן שיש לי ועכשיו אני מתכונן לבנות סט RAID 0 רציתי לדעת אם יש לאנשים פה עצות בנוגע לבניית סטים כאלו כגון גודל Clusters בשביל הפירמוט, האם כדי לי לשים עוד כונן קשיח רגיל לגיבוי? כמו כן אם יש איזה שהם טיפים לביוס של ה Silicone Image 3112A וכו, תודה לכל העונה.

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  7. האם מותר (טוב, בעצם אני מניח שמותר) או יותר נכון האם זה טיפשי להרכיב הארד דיסק ישן (אני מניח שהצילום המצורף מפרט את נתוניו) על מחשב עם מעבד ולוח אם חדשים (מעבד AMD 4000). כי אני לא צריך הארד דיסק חדש. אני לא שומר המון דברים בכונן ולכן אחליף אותו רק אם הוא ממש יוריד את הביצועים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  8. Started by dids22,

יש אפשרות לבדוק אם הזיכרון של ה MP3 תקין? תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  9. ישנה אפשרות כלשהי לבדוק אם ה NCQ פועל?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. שלום רב. יש לי בערך 150 (קצת פחות קצת יותר), וחשבתי לשדרג את הכונן. עכישו, חשבתי על כונן חיצוני. כמה ג'יגה אפשר להשיג במחירים כאלה? במקרה שלא יהיה מספיק תקציב, רציתי לשאול: א', איך זה ישפיע כשאני עושה ריסטרטים למשל? הווינדוס מותקן על הכונן הנוכחי ומה עם הכונן החדש? כמו כן איזה כונן מומלץ במחירים כאלה (עדיפות לכמות על פני פרמטרים אחרים). לגבי הפרטים הטכניים אין לי מושג, אני משער שהלוח אם תומך בSATA 2. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by omert,

שלום יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset Sis661Fx אני רוצה לקנות דיסק קשיח ורציתי לשאול האם אני יכול לקנות הארד דיסק עם חיבור SATA, SATAII או רגיל???

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  12. Started by בטיטi,

מזה כשנתיים אני משתמש ללא בעיות בצורב DVD של חברת NEC דגם 2510A, השתמשתי במספר חברות של CD/DVD, אך בעיקר ב SilverLine DVD -R X8 שאיתם צרבתי רבות. לאחרונה רכשתי מארז של 50 DVD לצריבה, של חברת SilverLine DVD -R אך שכתוב עליהם Extreme (כנראה שהם תומכים בצריבה של X16 ולא X8 כמו עד היום). הבעיה היא, שהצורב לא מצליח לצרוב עליהם, הוא מציג הודעת שגיאה מייד בתחילת התהליך, גם כאשר אני מסמן צריבה במהירות נמוכה, X2 השגיאה היא פשוט burn Process Error At, ואז מספר כלשהו (לדעתי מהירות ה DB בצריבה). ניסיתי לצרוב על המדיות הנ"ל בצורבים אחרים - עובד ללא בעיה ! מה הבעיה אצלי ? תודה !

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by shuy,

כלומר, אפשר לחבר ולנתק אותו כשהמחשב עובד?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  14. יש לי את הדיסק של החתונה של חבר שלי שרוצה שאני אעשה לו עוד עותק (ז"א זה לא סרט מקורי או משהו כזה) אז אני מוריד את כל התוכן שלו למחשב עם התוכנה DVD Decrypter וצורב אותו. האם 2 הדיסקים יהיו בדיוק באותה האיכות??

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by *BYZ*,

איך אני יודע שהמחשב שלי תומך בSATA 2?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  16. Started by flavor,

שלום נתקלתי בבעיה, אני מעוניין להתקין כונן קשיח שלישי בגודל טרהביט אחד הBIOS מזהה את הכונן אך שהמערכת עולה היא לא מזהה את הכונן החדש. מערכת ההפעלה היא XP PRO SERVICE PACK 2 הכונן ממנו מתבצע הBOOT הוא כונן WD 36 GB RAPTOR מחובר בחיבור SATA הכונן השני הוא של 80GB ומחובר דרך חיבור EIDE, הכונן השלישי הוא גם בחיבור SATA, לוח האם הוא של ASUS דגם P5B-V יש לו 4 חיבור SATA האם גירסת החלונות שבידי תומכת אך ורק בכונן אחד שמחובר בחיבור SATA? אם לא, מה עלי לעשות בכדי לגרום למערכת לזהות אותו כדי שאוכל להתקין אותו תודה

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by kobi_af,

אהלן ראיתי תאשכול למעלה אבל אני מחפש יותר אנשים עם ניסיון אישי....איזה צורב אתם ממליצים לי (ide ) ? תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by kfir_dnd,

אני מעוניין לרכוש כונן גיבוי חיצוני על מנת לגבות קבצים חשובים מהמחשב שלי וכמו כן להפוך אותו לסוג של "ספריית וידאו" ולשים עליו כל מיני סרטים. עכשיו קיבלתי המלצה מחבר על ה MAXTOR ONE TOUCH 3 מחבר והייתי שמח לראות מה אתם חושבים עליו. מפרט טכני: שטח אחסון של 200 ג´יגה. מהירות דיסק 7200RPM , נפח זיכרון חוצץ2MB טכנולוגית העברת מידע מתקדמת ומהירה. תוכנן במיוחד למשתמשים ביתיים כמו גם עסקיים, המבקשים לגבות את כל המידע בלחיצת כפתור אחת. הדיסק כולל את התוכנה DANTZ RETROSPECT EXPRESS, המאפשרת גיבוי מתוזמן לפי שעות או ימים, כמו גם בלחיצת כפתור. לדיסק אופציה לשחזור מידע. הדיסק מגיע כתקן התקן הפעל. לדיסק אריזת אלומיניום לשמירה על טמפרטורה נמוכה. לדיסק יציאתUSB 2.0\1.0 . הדיסק מותאם …

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  19. Started by ilay22,

יש לי כונן שאני רוצה לייעד רק לגיבויים, האם יש דרך לעשות אותו מאובטח יותר? למנוע גישה אליו אלא לצורך גיהוי או שחזור, או למנוע גישה לקבצים מסויימים?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  20. Started by parker8,

תודה לעוזרים. השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by AMIT1024,

מה לקחת???.....את שניהם אני מקבל ללא תשלום....(זיכוי בחנות). בבקשה רק מי שיודע על מה הוא מדבר!!... תודה רבה חברים!.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  22. שלום, רציתי לדעת האם מישהו רכש את הכונן של seagate מדגם ST31500541AS. כונן זה הוא מהסדרת low power החדשה של seagate עד כמה הכונן אמין, והאם גם בכונן זה ישנה בעיית firmware כמו בסידרה של ה- 7200.11 בדגם של ה- 1.5T?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  23. ההפרש ביניהם הוא בערך 100 שקל ברוב החנויות... (אם תוכלו להמליץ לי על דגמים טובים אני אשמח) אמרו לי שאם אני אוסיף 160 ג'יגה (כבר יש לי 160 ג'יגה במחשב כרגע) אני אוכל ליצור מערך RAID, האם אפשר לקבל הסבר מה זה ובמה זה תורם לביצועים? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  24. Started by p_uriel,

שלום, אני מגבה את כל החומר שלי על כונן חיצוני: במידה כונן זה יעלם אני בצרה. במידה והמידע יגיע לאדם אחר - אני בצרה צרורה (הכונן מכיל מידע רגיש כמו סיסמאות וכו'). איך אני מגן על הספריות / התוכן שבו? הוא מכיל מגוון רחב של קבצים, כמו קבצי אופיס, תמונות, סרטים וכו'. אני יודע שיש מנגנון של ווינדוס (אני משתמש ב WIN7) שמגן על הקבצים בהצפנה, אבל הכונן הזה צריך להיות נתמך בשני מחשבים שונים לפחות. מהן האלטרנטיבות העומדות לרשותי להגנה על הדיסק הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by Grim Reaper,

לא בדיוק ידעתי איפה להעלות את הבעייה אבל העניין הוא בקריאת דיסקים אז העלתי את זה לפה. צילתי סרט על מצלמת וידאו שצורבת ישירות על DVD ואני רואה את הסרט במצלמה אך לא במחשב. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים