אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
-
-
ברשותי WD 40gb 7200rpm 8mb buffer ATA-100 ואני טס לאמריקה אז אני רוצה להביא הארד-דיסק נוסף.. וכשיהיו לי 2 הארד-דיסקים לעשות רייד? מה זה בעצם נותן לי??? לקנות ב-ד-י-ו-ק את אותו אחד??? ואם לא איזה הארד-דיסק הכי שווה להביא מחול עד 80 דולר????
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חברים סבא שלי עשה קצר בבית וקיצר המחשב היתכבה ונידלק נעלמו לי בערך 3\4 גיגה, נימחק לי קובץ איך אני משחזר אותו?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
מעוניין להריח את יכולת האחסון שלי, זקוק לכמה מאות ג'יגה (בין 500 ג'יגה ו 1 טרה - תלו במחיר) מה זול יותר, דיסק קשיח פנימי או חיצוני ? מה המלצתכם בנדון ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אחלן חברים, יש ברשותי כ-4 כוננים חיצונים בגודל 3.5 ועוד 3 בגודל 2.5 האם אפשר לרכז לפחות את כל הכוננים בגודל 3.5 בתוך מארז אחד עדיף קטן ככל האפשר ? אני עומד בפני רכישת מחשב HTPC ומעוניין לפנות את מדף הכוננים שבסלון לטובת מארז נעים יותר כך שגם האשה תהיה מרוצה ... תודה רבה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה על כונן קשיח חיצוני בנפח 1TB, ממותג מוכר(WD/toshiba וכד'). הכונן יקנה בבלאק פריידי אין בעיה מבחינת הזמנה מאמזון/אתרים מחו"ל מעדיף משהו עם אחריות מחיר: עד 40$ חריגה: עד 50$ תדה מראש
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ערב טוב, אני לפני קניית הצורב Nec ND-3520A, ובחנות ממנו אני קונה את הצורב הוא נמכר כ bulk, כלומר ללא כבלים או תוכנות. אז רציתי לדעת מהו הכבל ה IDE המתאים לאותו צורב ? כלומר, אם אני לא טועה, יש כבלים - 33, 66\100 וכו.. (?) ואם אפשר, הסבר על איך אפשר לדעת איזה כבל דורש כל כונן ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רב, היכן אוכל למצוא חומר על מערך RAID ? ןמה ההבדלים בין סוגי ה- RAID ? אני מבין שיש RAid 0 , Raid 1, Raid 2.... Raid 10 תודה מראש בברכה עדי
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
האם אפשר לפצל DISK ON KEY ל2 מחיצות כמו שעושים בכוננים קשיחים. ובכך להנות ממנו בשתי הצורות.. נגיד DOK של 32GB לפצל אותו כך שמחיצה אחת (ראשית) תיהיה 22 GB על FAT32 ועוד מחיצה(משנית) של 10 GB תיהיה ב NTFS.. לא שמעתי על קובץ אחד של יותר מ10 ג'יגה. מקסימום שראיתי זה 7.9 ISO של משחק.. בצורה הזאת אפשר להנות משתי העולמות.. גם להשתמש איתו כ DOK בכל מכשיר. (מחשב, מערכת ברכב, DVD ביתי וכו') וגם מדי פעם להעביר איזה קובץ גדול מ4GB... אשמח אם תענו לי על השאלה.. ואם כן איך ניתן לעשות זאת...
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אבא שלי רכש מטעם עבודתו קלטות גיבוי. הוא רוצה לחבר את הקלטת למחשב ה pc של העבודה. לאיזה יציאה מחברים?, צריך בקר מיוחד? (יש לו לוח אם ישן יחסית עם אפשרות הרחבה של pci)
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
BUG מציעים אותם במחירים סבירים, הן שוות משהו? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1001&scat=207&tcat=34
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
שלום חברה, ראשית, רציתי לדעת אם זה מעשי שאני אתקין בעצמי צורב dvd שאני אקנה, והאם תוכלו לסייע לי? שתיים, הציעו לי צורב sata, מה זה ה sata, ואיך אני יכול לדעת שזה יתאים למחשב שלי (המוכר אמר שבגלל שהמחשב שלי ישן לא מומלץ sata) ? תודה רבה לקוראים moshe
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה אני אמור לעשות אחרי שחיברתי אותו? צריך לג'מפר אותו? איך מגדירים אותו בביוס כאורח? ואיך אני רואה אותו במחשב שלי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אבא שלי עכשיו נמצא בKSP ואמרתי לו לקנות את הצורב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2632 האם הוא טוב ?! תודה לכולם...
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
תודה!
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ישנה אפשרות כלשהי לבדוק אם ה NCQ פועל?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב נייד שבטעות מחקתי בו את הWINDOWS (bootmgr is missing) בזיכרון המחשב היה שתי מחיצות C-D במחיצה C היה WINDOWS ואותה אני רואה כשאני מחבר את הזיכרון למחשב אחר אבל את המחיצה השניה אני לא רואה במחשב אלא רק בניהול דיסקים וכשאני לוחץ עליה בכדי לשנות נתיב ואות אז אני מקבל הודעה שמנהל הדיסקים לא עדכני ולכן או שאני ירענן אותו (שזה לא עוזר)או שאני יפעיל את המחשב מחדש(גם לא עזר) הוצאתי וחיברתי שוב את הזיכרון ועדיין אני באותו המצב . WIN 7 מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://search.ebay.com/ritek-dvd-r_W0QQebaytag1_tmpZebayavailQQebaytag1code_tmpZ100QQfromZR6QQsaavailabletocountryZ100QQsatitleZritekQ20dvdQ2drQQsorecordsperpageZ100QQsosortorderZ2QQsosortpropertyZ3
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה צורב DVD ב-300 ש"ח, ולפני שאני פותח אותו, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם עליו. הצורב: Philips DVDR1625K internal DVD ReWriter 16xDVD+R\-R (פשוט העתקתי מה שכתוב על הקופסא 8)) דרך אגב בשתי מקומות על הקופסא כתוב את מספר הדגם.. פעם ככה: DVDR1625K ופעם DVDR1625K \ 30 (ככה כתוב על המדבקה) אז סתם רציתי לומר למקרה שזה משנה משהו. אם אתם חושבים שהצורב הזה ישן מידי ולא כדאי להשתמש בו, זה יהיה אחלה אם תמליצו על סוגים אחרים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שמעתי מהרבה אנשים ובאינטרנט ביכלל שהכונני SATA של היום לא עובדים בSATA אמיתי אל רק החיבור הוא SATA ושעל הכונן יש ציפ שממיר את הנתונים לכיאילו SATA ואז זה עובד על הכבלים של SATA אבל הכונן עצמו קורא כמו כונן רגיל רציתי לדעת האם יש אמת בזה והאם יש היום כוננים שהם SATA אמיתיים כל הדרך
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-