אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קודם כל עשיתי חיפוש בנעוצים ולא מצאתי תשובה. יש לי לוח אם אינטל Q965 קניתי הארד דיסק Samsung Spinpoint F3 500GB וחיברתי אותו בכבל SATA לאחת היציאות בלוח אם, והווינדוס 7 לא מזהה את ההארד דיסק. ניסיתי להחליף כבלי SATA עם ההארד דיסק הנוכחי שיש לי במחשב וזה לא עוזר - עדיין אין זיהוי. ניסיתי גם להחליף בין 2 ההארד דיסקים את הכבלי MOLEX, שמתחברים לספק כוח - עדיין הוינדוס 7 לא מזהה. מישהו יודע מה הבעייה? אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, וכשניסיתי לצרוב עם נרו 5.5 הוא הציג לי את ההודעה Power cablibration error, ומיד סיים תא תהליך הצריבה. מה אני אמור לעשות? תודה מראש, Viper2K2
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני עוד שבוע טס לארה"ב, ואחי רוצה לקנות מחשב חדש.. אז חשבתי לנצל את הנסיעה כדי להביא כמה רכיבים משם.. בהנחה שהמחשב יהיה למטרת גיימינג, ויש סיכוי שאני אפילו אדחוס לו שם SSD 128GB, איזה כונן הייתם ממליצים לרכוש דרך אמאזון? האם גם שם אין לי ברירה אלא לראות את המחירים המנופחים או שיש עדיין דגמים במחירים שפויים? מהחיפושים שעשיתי לא הצלחתי למצוא כלום... השאיפה לכיוון 7200 RPM עם 500GB מינימום, 1TB מקסימום.. תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לצורב חיצוני. השימוש בו יהיה מינימלי, כך שמחיר נמוך היא הדרישה הכי חשובה. תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע ארדיסק חדש של ויסטון דיגיטל 80 גיגה 7200 8 mb buffer והוא התחיל לעשות לי רעשים כאלא כמו של המחשבים הישנים שחושבים.. האם אני צריך להתיחס לזה? או שזה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, צרבתי דיסק, ועכשיו איך אני רוצה לבדוק כמה שגיאות קריאה יש שידפקו לי את הכל (צרבתי שני דסקים של מוסיקה לאותו כבר באותו יום הם התחילו לקפוץ) זה דיסק התקנה שאם אני נתקע איתו דפוק פתאום, זה לא נעים בכלל. יש איזה תוכנה כמו סקאן דיסק שיכולה לבדוק לי שגיאות קריאה בקבצים? (בדקתי בcd speed והוא נתן לי:108656 errors 0.013%) מה זה אומר? תודה, חיים
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני אשמח לשמוע חוות דעת על הצורב LG GSA-GH22L........ האם הוא בעייתי בנקודות מסויימות, במה הוא מצטיין וכדו'... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הצורבים שמעתי ש NEC יותר טוב אבל קראתי ב אתר CDFREK שNEC לא יעיל בגיבוי משחקים שהוא לא תומך בכל שיטות הכתיבה ואני רוצה לגבות משחקים לפני שאני מלווה אותם לחברים שלי והם לא מחזרים תודה לכל עוזרים
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD עם אפשרות צריבת Dual Layer ..איזה מומלץ? ואיך אני יכול לדעת איזה חיבור יש לי? המחשב שאני רוצה לשים בו תצורב הוא מחשב ישן נקנה לפני 4 שנים ולוח האם הוא AGP בוקט 475 משו כזה ..
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נפל לי הארד דיסק אחד עם המערכת הפעלה לכן פירמטתי את השני ושמתי עליו הכל בינתיים.. מאז אני חושב שהביצועים קצת ירדו..למשל ב-Company of heroes טעינות ארוכות יותר ואפילו דרופים ב-FPS לפעמים אגב אם זה משנה- ההארד דיסק הוא 120 ג'יגה בממשק IDE, מחולק ל-2 מחיצות אחת 20 ג'יגה למערכת הפעלה ותוכנות נשאר 11 פנוי אחת לכל השאר, 40 מ-92 פנוי עשיתי Quick bench ו-Long bench ב-HD Tach אני רוצה שתגידו את דעתכם על התוצאות זה ה-Quick זה ה-Long תודה מראש, לירן.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צרב לי דיסק עם תמונות. התוכן של הדיסק כשני ג'יגה. משום מה הצורב שלי לא מזהה את הדיסק בכלל. אפשר אולי לגלות מה הבעיה? (למרות שהבעיה נשמעת כללית מדי). בנוסף, הצורב לא מזהה דיסק דו שכבתי... יכול להיות שהצורב נדפק "קצת"?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם מעבד אינטל E7400 , זיכרון RAM של 2G ודיסק קשיח בגודל של 320GB. בקשתי שיחלקו את הזיכרון ל3 כוננים כאשר בכונן הראשון שבו תותקן windows XP יהיה 50GB ובשני הכוננים יהיו 135GB כל אחד. האם זה המצב האופטימלי מבחינת זיכרון? נראה לי שאפשר להשאיר בכונן של מערכת ההפעלה רק 20GB או פחות כי אני מתכוון להתקין שם רק את מערכת ההפעלה ואת שאר התוכנות אני אתקין שני הכוננים הנוספים. מה אתם אומרים? יניב
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן בן כ-4 שנים עם המפרט הבא: INTEL PENTIUM 4 3GH MOTHERBOARD ASUS P5GD1-VM MEMORY 1GB DDR 4*250MB HD: SAMSUNG SP0812C קראתי באיזשהו מקום שקניית HD חדש יכולה לעזור להאצת המחשב מה אתם חושבים על זה? ואם אכן כך הדבר, איך עליי לדעת איזה HD לקנות כדי שיתאים למחשב שלי (חיבורים מתאימים וכו') תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכם , אחרי שההתקן מבצע גיבוי על ידי התוכנה של היצרן שנמצאת בתוך הדיסק הקשיח אני נכנס לספרית הגיבוי ויש כאלה תיקיות שאני מנסה להכנס אליהם אבל אני מקבל שגיאה שהן מושחתות או שאין גישה אליהם(ראה שגיאה בתמונה מצורפת) עכשיו באותו גיבוי יש עוד ספריות שהכול תקין ושאפשר להכנס אליהם והכול .. את התיקיות הבעיתיות גם אי אפשר למחוק בטענה שהן לא ריקות למישהו יש מושג מה הבעיה הזאת ואיך לסדר אותה ? [br]פורסם בתאריך: 29.01.2009 בשעה 17:57:09 טוב אז ככההוצאתי אותו מה USB הכנסתי וזה הסתדר מאוד מוזר אני יודע אבל עובד תודה בכל זאת... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני חייבב לדעתת כי אם לא אני מחזיר אותו..... כפרה עליכם תעזרו לי אני חייב לדעת דחוף
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הצורב שהזמנתי, וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו כLG 4165B. יש בעיה בצורב? נ.ב לגבי הRegions, יש אפשרות לפתוח את הצורב כדי שזה לא יהיה רק 5 פעמים?
-
היי יש לי מחשב חדש שהגיע מותקן כך: ההארד-דיסק MASTER על IDE1 והצורב SLAVE על IDE1 גם (אין התקנים נוספים שמחוברים ל-IDE) האם יש בעייה בצורה הזאת? האם עדיף (ולמה) כל התקן על IDE משלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
במחשב מסוים הרצתי unRAID 5 ומותקן בו דיסק WD של 3TB שהנפח שלו זוהה באופן תקין. התקנתי עכשיו Windows server 2012 64bit והכונן מזוהה כ-2TB בלבד. עדכנתי BIOS, התקנתי דרייברים והוא עדיין לא עובר 2TB. הכונן פורמט כ-GPT ועדיין 2TB. מה פספסתי?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מצלמת ווידאו דיגיטלית - JVC GR-D53AG , ואמרו לו שהוא צריך כרטיס Firewire עם שתי יציאות או משהו כזה., תוכנה וכבל. אתם יכולים להמליץ לי איזה כרטיס כדאי לו לקנות? יש גם הגבלת מחיר אז לא יותר מ 400 שקל נגיד.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
לפני 3 חודשים קניתי מחשב חדש, וכבר גיליתי בדיסק הקשיח שלי סקטורים פגומים, מובן והגיוני. אבל המצב הוא כזה, בחיים היו לי בסך הכל 3 דיסקים קשיחים, והדבר המוזר הוא שכל ה3 פיתחו סקטורים פגומים בשלב מסויים. שניים מהדיסקים הם של westren digital ואחד של maxtor. השאלה היא כזאת, האם יש לי מזל חרא וזה מקרי לגמרי או שהאם יש פעולות מסויימות שמגדילות את הסיכוי לסקטורים פגומים? כי זה כבר ממש מעצבן, לא תמיד מגלים את הסקטורים האלו במסגרת האחריות ואז צריכים לחיות בידיעה שיש סיכוי די גבוה שהמידע על הדיסק ילך. אבל גם להחליף זה נורא מעצבן. אז השאלה למעלה^ תודה... אגב זה לא רק המידע, יש תוכנות שלא מוכנות לעבוד עם הדיסק בגלל שהוא פגום, לדוגמא אובנטו לא מסכימה להמשיך בהתקנה בגלל זה, ותוכנה לחילו…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי חוות דעת מניסיון שלכם על דיסק קשיח של SAMSUNG . יש לי הזדמנות לקנות אחד של 160 ג'יגה 8 מגה BUFFER במחיר ממש זול. אבל אני לא רוצה להיתקע עם הרד דיסק לא אמין ומרעיש. חשוב לי לדעת שהם אמינים ושקטים. יש לי אחד של WD ואני ממש מרוצה ממנו מבחינת שקט ואמינות. אז תשוו לי איך לעומתו. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק כי אני שומע רעשים מוזרים ב HD שלי... והוא דיי מקרטע גם בזמן האחרון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
עריכה: אפשר למחוק. מסתבר שזאת יציאת power חלופית לSATA Power במקרה שאין פנוי
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי זה התחיל לי אתמול, כשאני עושה רסטרט, אחרי פוסט, זה רושם לי שגיאה של הביוס : Status Bad של ההארדיסק, וגם הוינדוס ויסטה אומר אותו דבר. ובהחלט מרגישים תקיעות במערכת הפעלה אם זה תוכנות או כל דבר. ניסיתי כל מיני תוכנות לבדיקות של הארדיסק, כמו pc check, pc doctor, mhdd, כל מה שצלחתי להפעיל, היו שגיאות גם בקריאה וגם בכתיבה. הווינדוס אומר לי לעשות איחוי, אני מנסה וזה עושה לי analizy כל פעם =\ השאלה אם אפשר לסדר את זה בעזרת פירמוט של כל הכונן הקשיח, או צריך להחליף אותו ?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אם כדאי לי לקנות את הדיסקים האלה של TDK? http://www.topmarket.co.il/index.php?productID=1070 אני יודע שבדיסק שקניתי לפני חצי שנה היה מדיה קוד של tdkg02 ובמדיה שקניתי לפני חודש היה מדיה קוד של TYG01 שווה לקנות ב6.60 לדיסק? יש גם25 זה עולה6.28 לדיסק
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-