אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מחפש לקנות HD 80 גיגה 7200 8בופר SATA יש המלצות על חברה מסויימת ? (samsung או WD ) ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות צורב דיוידי? על מה אתם ממליצים? בחנות אמרו שהם עובדים עם NEC וגם TEAC. יש להם אפשרות להזמין לי כל צורב שאני רוצה אבל במקרה של תקלה אני אחוייב לשלוח את הצורב בעצמי בעלות של 50 ש"ח. חוץ מהצורבים שציינתי שהם לא עולים דמי משלוח. תודה לכולם!!
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי ניהיה די עמוס, וזאת בגלל שברשותי רק 224GB במחשב. ברצוני להוסיף למחשב עוד דיסק קשיח, יש לי בערך 400-500 ש"ח בשביל להוציא על דיסק קשיח חדש. אני צריך לדעת מה הכי טוב ומשתלם במחיר הזה וכמובן שיהיה בנפח שיספק אותי לפחות לשנה. תודה רבה, שקד.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את הכונן, אך משום מה אני לא רואה את הטמפרטורה שלו ב-EVEREST, יש סיבה ? אין לו חיישן טמפרטורה ?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן, מאז הפסקת חשמל לפני כמה ימים, הכונן החיצוני שלי לא מתפקד יותר. (WD MyBook Essential , השחור - 2TB) המחשב מזהה אותו ואפשר לעבור בתיקיות אבל אי אפשר להוציא שום מידע ממנו או לראות סדרות ישירות ממנו. אפשר להניח שתמונה שווה הכול אז צירפתי תמונה מ-HD Tune. אני לא ממש מבין ב-SMART אבל אני מניח ש-Raw Read Error Rate של 1 זה לא בדיוק בר להצלה אז השאלות שלי הן כדלקמן: האם יש סיכוי להציל מידע כלשהו מהכונן? האם פרמוט יעזור כדי למנוע קניה של כונן חדש? יש מצב שזה בעיות כלשהן בחיבורים ושווה לנסות לפרק את ה-Case ולחבר את הכונן ישירות למחשב? יש לי SATA פנוי אשמח לכל יעוץ בנושא, תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הדגמים האלה של WD http://zap.co.il/model.asp?model_id=676817 http://zap.co.il/model.asp?model_id=599123 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
למה(אם בכלל)יש בעיה לייצר זיכרון חוצץ של יותר מ 16מגה תודה.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש במחשב שלי שתי דיסקים מותקנים, אחד הוא של סיגייט 80 ג'יגה 7200 RPM עם חיבור S-ATA ו8 מגה באפר. השני הוא של WD, בנפח 30 ג'יגה 7200 עם חיבור סיראלי ישן. איך זה יכול להיות שדווקא הדיסק המיושן יותר יותר מהיר מהחדש? ועוד שאלה נוספת, יש לי מעבד 2.8 על לוח של אינטל דגם Intel® Desktop Board D865PERL, שמעתי שיש משהו שנקרא RAID שהוא נותן מהירות גבוהה אם יש שתי דיסקים מותקנים, אני יכול להשתמש באופציה הזאת במחשב שלי?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
הורדתי כמה קבצים שהיום מקובצים כIMAGE של נרו בסיומת NRG כל קובץ בגודל של 100MB איך אפשר לאחד את כל הקבצים ולצרוב אותם על דיסק אחד? תודה! R
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני אשמח לשמוע חוות דעת על הצורב LG GSA-GH22L........ האם הוא בעייתי בנקודות מסויימות, במה הוא מצטיין וכדו'... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
רכשתי היום 25 דיסקים של TDK ב56 שקלים. רציתי לדעת , איך TDK ? הם ישמרו לי להרבה שנים? עוד שאלה,באיזה אמצעי אכסון לדיסקים אתם הכי ממליצים לי להשתמש? קופסאות עבות\דקות\מעטפות\צדפות? העיקר שלא יכנס אבק,ובלי שריטות כמובן. שיר.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איזה תוכנה צורבת *.img של די וי די? נרו לא תומך בזה וגם איזי 7 לא ....
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/219 נשמע מעניין חבל שהם לא קיבלו את הגירסה שתומכת בצריבת DVD-RAM
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז איך אני בודק ? ואם אני מחבר אותו כמו כל כונן והוא לא טוב זה יכול לשרוף משהו? כמו ספק מעבד וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רואה שפחות ופחות מדברים על ה LS וכבר אין אותו כמעט בשום מקום. שלא נדבר על דיסקים LS שכבר אין למצוא בשום מקום. הבנתי שהטכנולוגיה לא הצליחה ונכחדה מה אומרים על זה?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מבקשה המלצה ספציפית ל Disk on Key (של איזה חברה ?) ערכתי חיפוש בפורום, ראיתי שלא ממש מתלהבים מ Disk on key - אני אני צריך אחד כזה. (קיבלתי בעבר המלצה אחת, אשמח לעוד דיעות). כמו כן, גודלו תלוי כמובן בצרכים שלי, אבל איזה גודל הוא הכי משתלם ? (ביחס של מגה לדולר) אשמח לקבל המלצה לשם של Disk on key ספציפי. רוב ותודות.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 2 קשיחים ואני רוצה להעביר את הקשיח בדיוק כמו שהוא לאחד אחר ללא מחיקה והתקנה מחדש. האם קיימת אפשרות?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני צריך אותם מהחנות הזאת או אם יש חנות מחשבים טובה יותר בניו יורק אז אשמח לקבל המלצה. http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-32-MB.html http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-7200-RPM-16MB-WD5000AAKS.html http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-7200-RPM-16MB.html
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחנות ONLINE מסוימת HUB PORT USB 3.0 מדגם UGT-MH430U3-BK, זהו HUB PORT עם הזנת מתח כדי שאוכל לחבר אליו צרכנים ללא הזנת מתח. לצערי קבלתי דגם אחר UGT-MH431U3-BK ללא הזנת מתח. כועס ונכלם פניתי לחנות והם אמרו לי זה בסדר "לא צריך הזנת מתח לדגם זהת אפשר לחבר אליו כל דבר", ניסיתי לברר איך קורה הקסם הזה אבל רק קבלתי שוב את התשובה "יהיה בסדר" שאלתי: האם משהוא יכול לאשש או להפריך את הטענה, האם תקן USB 3 באמת יכול לספק את יותר זרם מ USB 2.0 והזנת המתח ל HUB מיותרת ? האמת שהדבר נראה לי תמוה ביותר, סתם ניסיון התחמקות. בשמחה הייתי מפרסם את שם החנות למען יראו וייראו, אבל אני לא יודע אם הדבר מותר. תודה מראש על כל תשובה. בועז
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מה קורה? אני מארגן דרך הקבוצת פייסבוק שלי מכירה קבוצתית לכונן NVME תואם PS5 שעומד בכל הקריטריונים של סוני. יש מחיר, יש מלאי, יש כבר 6 מתעניינים. עכשיו אני צריך עוד 4 על מנת להוציא אותה לפועל. גילוי נאות: אינני מרוויח ולו שקל אחד מהמכירה הזו. זה נטו עשיה למען הקהילה. מילה. מוזמנים גם לשאול את "כתום" החנות והמשווק המורשה שדרכה תתנהל המכירה. הנה כל הפרטים: מוצר: כונן ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB NVMe נפח: 1TB צלעות קירור: כולל. מחיר: 740 שח (הכי זול בישראל: 888) ל-1TB אחריות: 5 שנים יבואן רשמי עמוד מוצר: https://www.xpg.com/us/xpg/830 ניתן גם לרכוש 2TB ב-1350 שקלים. אם אתה ר…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כחה אני ינסה להסביר את המצב שלי קודם כול. יש לי מחשב חדש יש לו כונן חדש אם ווינדוס 7 32ביט שרק התקנתי היום אני חיברתי עליו כונן ישן שיש עליו ויסטה 32ביט. כמו שגיליתי בדיוק לפני שהמחשב נידלק שמה שקורה זה שהמחשב לא מעלה שום מערכת וזה מצב אין סופי. עכשיו... אני רוצה להתקין בנתיים בדיסקים האלו מערכות ההפעלה שנמצא אליהם בנתיים לא לשנות בלי לגרום למחיקת המידע של הדיסק הקשיח אם הויסטה השאלות לכאן הם: 1.מה אני יכול לעשות בנידון כדאי להפעיל דישק קשיח אם ויסטה ודיסק קשיח אם 7 באותו מחשב אם מערכות שונות כול אחד? 2.פלוס יש לי דיסק קשיח חיצוני שהיה במחשב הישן אם הויסטה האם חיבור למחשב החדש הוא יהיה חייב למחוק את כול המידע עליו?גם אם לא היה מותקן עליו מערכת הפעלה 3.יש דרך להעב…
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח asus-p5ql-e צורב של LG הקטע הוא שליפעמים שאני במחשב פיתאום יש תקיעה של איזה 3 שניות במחשב ואחר כך זה חוזר במיקרה ניכנסתי למחשב שלי וראיתי שהוא נעלם מישם ורק אחרי ריסטארט זה חוזר,ושמתי לב שתמיד שיש תתקיעה הצורב נעלם ואז הבנתי שזה מימנו,יש פעמים שאני ישר מדליק תמשחב והוא לא מזוהה,ב davice manger הוא ביכלל לא מופיע!!! בדקתי חיבורים הכל מחובר ניסיתי לפרמט לא עזר יש לציין הווידוס מקורי,וזה מעצבן הקטע שזה נעלם מישהוא יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הכונן, שמכיל 2 מחיצות, שעל אחת מהן מותקנת מערכת ההפעלה שלי (vista ultimate) עושה לי בעיות. לפני שהמחשב נכבה ונדלק מחדש אני לפעמים שומע מן קליקים ממנו, אך איני בטוח שזה מגיע מההארדיסק. זמן מה לאחר הקליקים המחשב נכבה ונדלק מחדש, ובעת שהוא עולה הביוס לא מזהה שהכונן מחובר למחשב. אני צריך לכבות אותו לחכות זמן מה עד שאוכל להדליק את המחשב מחדש ושהוא יזהה את הכונן. יש לציין כי ויסטה מראה על פעילות גבוהה של המעבד אף על פי שלא רצים שום תהליכים משמעותיים ברקע, וכך המצב רק לאחרונה. המפרט שלי הוא: intel duo 8200 gigabyte ga-p35-ds3l mushkin 2g 1066mhz ddr2 club3d radeon 4850 512mb WD 120 gb IDE WD 160 gb SATA seagate 320 16 buffer SATA אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
משום מה הוא לא נדלק בכלל השאלה כזאת אם אני מחליף בין הפלטות של החשמל איפה שיש את הבננות של החשמל מה הסיכויים שזה יעבוד אני צריך אותו דגם ואןתן גירסא של הקושחא או רק אותו דגם תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
חושב לקנות הרדיסק sata 160/120 g הכי חשוב שיהיה שקט על איזזה חברה ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-