אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
DVR-S18LBK DVD±RW x22 Black Sata או DRW-22B2S DVD±RW x22 Black Sata איזה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
ואין לי תמיכה ב-SATA אז אל תציעו לי לקחת אותו במקום
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
האם יש איזהשהו קונורטר לחומרה ישנה שכזאת?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היי. אני מבצע המון עבודות תכנות במחשב והחלטתי לעבור לSSD חדש. אחרי קריאה כאן ובאתרים נוספים יש הסכמה שסמסונג כנראה הכי טובים בקטגוריה של 128/256GB תוך שמירה על ביצועים ורמת מחיר. ההתלבטות שלי היא כזו : כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD128BW 128GB SSD SATA III 695 שקלים [*] כונן קשיח Samsung 840 Pro Series MZ-7PD256BW 256GB SSD SATA III 1190 שקלים ההבדל בין שני הכוננים מלבד הנפח הוא בערך 500 שקלים - שאר הפרמטרים כמעט זהים עם כ10% תוספת ביצועים לטובת גרסת ה256GB. מתוך האתר tomshardware.com http://media.bestofmicro.com/O/1/397441/original/ADR.png בגלל שרוב עבודתי תהיה תכנות בשפות שונות (הרצות של פרוייקטים רבים) אולי וירטואליזיציה וכמובן דפדפן עם ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו שמע על זה? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2009 בשעה 12:21:00תודה. מצאתי ב-tomshardware. משאיר פה לידיעה:http://www.tomshardware.com/reviews/short-stroking-hdd,2157.html
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום, האם השארת כונן חיצוני דלוק דינה כהשארת כונן פנימי? מישהו אמר לי שהם רגישים ועדיף שיהיו מכובים אם לא משתמשים בהם. האם זה נכון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום. רציתי בבקשה לקבל המלצה לכונן איחסון חיצוני בגודל 80 ג'יגה. מה דעתכם על ה WDXMS800TE של WD? ד"א, האם זו דרך אופטימלית לגבות מידע או שיש דרכים עדיפות (במחיר דומה..)? האם אפשר להעתיק לכונן גם את ההתקנה של ווינדוס באיזשהו אופן, למקרה שיש הפסקת חשמל וכל ההארד דיסק הפנימי נמחק?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
על מי הייתם ממליצים בקטגורית הכוננים הקשיחים 500GB? Westren Digital או HITACHI? תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
מה עדיף ? SP3204C http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079 או HD321KJ http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9463 ובכלל איך SAMSUNG בדיסקים קשיחים? ולמה המחירים שלהם כל כך זולים? תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן SSD לפעילות עסקית בלבד. ז"א הרבה קימפולים הולכים לרוץ על הכונן. אמינות היא הפרמטר החשוב ביותר. צריך להחזיק לפחות ל3 שנים. נפח אחסון 250-500GB יספיק. תודה מראש לעונים :-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על דיסק קשיח מדגם הזה עם 64CASH ן מהירות של 7200 ו גם SATA3 ?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
הנוכחי (160) התחיל לעשות לי צרות אחרי כמעט 4.5 שנים ואני חייב חדש. אני לא צריך הרבה מקום ואם יש דיסק אחד אמין 250 ג'יגה אפילו הוא יהיה טוב מאוד. תודה רבה לכם מקרב לב
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה זמן ההארדיסק החיצוני באמת יכול להחזיק, אני רוצה לקנות את הכונן Western Digital 1TB WDH1U10000 ואני רוצה לשמר בו מידע למשך שנים רבות, האם יש הגבלה כלשהי לזמן שהארדיסק מחזיק מידע? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. הרגע ניסיתי לראות סרט שהינו באיכות Full HD (1080p במחשב שלי, כאשר הסרט נמצא על כונן חיצוני (USB). הסרט מקרטע. השאלה היא האם הוא מקרטע כי קצב העברה של הכונן לא מספיק מהיר [גודל הסרט הוא 11 ג'גיה, ואני תוהה כמה מגה בשנייה צריך להעביר], או שדווקא הכרטיס מסך שלי מתעצל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ומצאתי כ 20 דיסקים שרשום עליהם DVD-RAM 9.4G TYPE 4 DISK REMOVABLE DOUBLE SIDE / REWRITABLE PANASONIC יש למישהו מושג אם זה שימושי ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן והווינדוס אצלו כבר לא עולה ויש בו כמה דברים שאני רוצה לגבות לפני שאני נפטר ממנו לגמרי אולי אני יכול לקחת ממנו תהארדיסק למחשב החדש ולחבר אותו איכשהו ואז יהיה אפשר לחלץ ממנו מידע?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
האם הצורב הזה GL דגם B0238 04X01X23 שווה 400 שקל ואם כן האם הוא תומך ב OVER BURN
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
רציתי לדעת מתי הטכנולוכיות של Blue ray ו hd dvdv עומדות לצאת ....
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
פירמטו לי בחברת מחשבים לא בבית לא קורא דיסקים המחשב מה לעשות לתת להם אותו שיסדרו את זה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
יש לי צורב של פלקסטור פרימיום שאף פעם לא עשה לי בעיות....מאז שהחלפתי מחשב (כרטיס מסך מעבד ולוח אם...) הוא לא צורב לי אוברבורן... למרות שההגדרות של הנרו מוגדרות....והוא עשה לי אובר בורן כשהעתקתי דיסק.אבל כשאני מנסה לצרוב משהו מהמחשב הוא לא צורב לי באוברבורן (900MB) הדרייברים מעודכנים...ואני לא יודע מה לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהמלצה על צורב טוב אמין ומהיר שמסוגל לצרוב על הרבה מותגים במהירות המוצהרת שלהם כי מה שיש לי עכשיו רק על פירמות בודדות הוא מסוגל לצרוב יותר מ x4 למרות שהוא בתאוריה x12
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
די דחוף קונה בבוקר.... איזה דיסק קשיח 500G מומלץ חייב להיות שקט מאוד. עד 400 שקל לא seagate תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי כונן 30 ג'יגה בייט, שאני רוצה להעביר את תכולתו לכונן 40 ג'יגה בייט חדש, איך אני יכול לעשות את זה ? איך לחלק תכונן לפני ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
]לצורך שחזור הארד דיסק שנמחק אני מחפשת את אותו הדגם בדיוק כ[move][/move] תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-