אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
WD Caviar 250GB 7200RPM 16MB Serial ATA
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישהו מכיר\ חווה? המונה קופצת (מואטת) כמו במשחק מחשב, כאילו יש מס' נמוך של FPS. מה גורמים? יש דרך לתקן זאת? ד"א, זה קורה רק בסצינות של אקשן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1- לכמה מחיצות לחלק 160GB בשביל מיטוב הביצועים של ההארד 2- שמתי לב שאחרי כל פירמוט ההארד נהיה פחות ופחות במקום...(כבר 148GB) האם אפשר לשחזר את המקום האבוד ולמה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הנה למשל זה למה זה? http://www.akr.co.il/cat.asp?id2=60
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לקנות צורב למחשב נייד? מחשב דגם: compaq- arena בתודה מראש קובי
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. איזה דיסקים שלהם יותר איכותיים - אלה שיוצרו בהודו או אלה שיוצרו בטייוואן? 2. האם יש דרך לדעת איפה יוצר הדיסק שברשותי במידה ואין לי את העטיפה של הדיסק? 3. נגיד ודיסק שיוצר במקום אחד עושה לי בעיות קריאה או צריבה בצורב האם זה אומר שדיסק שיוצר במקום אחר תחת אותו שם (ורבטים) יעשה לי את אותם הבעיות? 4. מה זה אומר ה- +Advanced AZO שמוזכר על העטיפה? תודה רבה לעוזרים...
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ASUS P5PL2 יש לי הגדרה שמופיעה ב-BIOS בנושא דיסק קשיח שאומרת: DATA TRANSFER 32 BIT = Enableq/Disabla הכונן שלי סיגייט ברקודה 32 500GB. אז בעצם כמה ביט הכונן שלי? מה אני צריך להגדיר ?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כונן חיצוני בנפח של 2TB, לצורך גיבויים וכו'. הוא יחובר באופן תמידי למחשב. חשוב לי שתהיה לכונן יציאת ESATA שאוכל להעביר קבצים בצורה מהירה יותר מ USB2. האם יש דגמים מומלצים? לחנויות באיזור המרכז? יש לי לוח אם asus p5q-pro ללא יציאת ESATA, אז אני אצטרך לקנות גם בקר (כרטיס) עם יציאת כזו נכון? האם גם כאן יש איזשהם דגמים מומלצים או שכל הבקרים אותו הדבר בעיקרון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף סוף, לאחר תקופת זמן די ארוכה, הלכתי וקניתי את ה LG 4163B, אני מאוד מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה, אבל שמעתי עליו רק המלצות! אוקיי, עכשיו רציתי לקבל ממכם כמה המלצות לשימוש בצורב הנ"ל, היות וכבר הרבה זמן לא צרבתי, רציתי לדעת את הפרטים הבאים: א. מהי התוכנה המומלצת לצריבה עם ה LG, נארו? ב. מהן המדיות המומלצות לצורב הנ"ל? ג. מהן מהירויות הצריבה המקסימליות תוך כדי שמירה על האיכות? ובדרך, אני אשמח לקבל כמה טיפים שימושים, אני נורא מודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפני מספר ימים החלטתי בהמלצת הסטיקי ועוד המלצות רבות מהרשת לקנות את ה- HD103SJ בכל מקום כתוב שהוא שקט במיוחד אבל אצלי הוא מזמזם שאפשר לשמוע בכל הבית ללא ספק רועש הרבה יותר מהרגיל האם זאת תקלה ? מה ייתם ממליצים לעשות במצב כזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות SSD למחשב נייח, שעליו אמורים להיות מותקנים וינדוס ולינוקס במקביל. לפי דעתי צריך 256GB, לכל מערכת הפעלה 128GB. אם אתם חושבים שאפשר להסתפק ב- 128, אני אשמח לשמוע. אני רוצה SSD איכותי יחסית, עם ביצועים טובים יחסית. התקציב שלי הוא עד 500 אבל אם יש משהו ששווה לחרוג בשבילו אז אפשר. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אפשר להשקיט את הדיסק האים יש מגירה מיוחדת או ספוג נגד רעש
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן של LG 8163 במאפייני מערכת הןא מופיע ואין שום בעיה אבל שאני שם דיסק DVD או רגיל (צרוב ומקורי) הוא אומר שאין כלום בכונן מחקתי אותו במאפייני מערכת ושעשעתי ריסט הוא זיהה אותו מחדש אבל הבעיה לא נעלמה מה זה יכול להיות מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הMYBOOK החיצוני של WD שיש לו חיבור FW800 אבל אין לי חיבור לזה במחשב מישהו יודי היכן ניתן להשיג כרטיס כזה וכמה הוא עולה ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן המלצות על HD של 250GB של WD או SEAGATE. רציתי לשאול אם ל-HD של ה 320GB אותם ביצועים? האם הם ממולצים באותה מידה? (הפרש מחירים כ 150 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז נכנסה המשכורת לכיס והארד דיסק הקודם הלך אז אני צריך לקנות אחד חדש(אני עכשיו עם מאקסטור 120 GB של חבר -זמני...)יש לי אפשרות ללכת או על מאקסטור או על WD ......הלכתי לברר מחירים והגעתי להחלטה שאני קונה 160 GB החלטתי להביא את הדגם WD1600JD ....הוא הגיע אליי שהוא פגום אז החנות בנתיים מזמינה חדשים אז יש לי התלבטות כי אני יכול להחליף למקסטור וע"פ הכתבה שX-BIT LABS עשו הווסטרן לא יוצא טוב מהכתבה אז מה אתם ממליצים......אני רוצה הארד דיסק הכי מהיר שיש לחברות הנ"ל בדגם של 160 GB כמובן עם SATA שקט הוא גם אפשרות אבל לא מוכרח......תודה ! ד"א הכתבה של אקסביט לאבס: http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/21hdd-160_2.html
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עברה חצי שנה מאז שהמציאו דיסק שעליו אפשר לצרוב 1 טרה בייט. אני מעוניין לדעת מתי הדיסק והצורב שמתאים לו יצאו לשוק. אשמח לקבל הערכה מדוייקת למי שיש.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן חברים א-לא ידעתי לאן להפנות את הנושא לכן העדפתי לשאול כאן = בפורום הכללי. ב-איחוי דיסק.הרבה נאמר נכתב או סופר על הפעולה הזו.ישנם הטוענים שמדובר בפעולה חיונית שיש לבצעה כדי לשמור על ביצועי המערכת וההארד דיסק. ישנם הטוענים שמידי פעם איחוי עלול לגרום לבעיות של אי יציבות במערכת כמו מסכים כחולים לפתע תקלות שקורות פתאום וכו'. רוצה לשמוע את דעתכם ואני מניח שהיא מבוססת בידע מצטבר או ניסיון. מה היתרונות ? מה החסרונות ? מה עדיף,הכלי המובנה של חלונות לאיחוי הדיסק או להשתמש בתוכנה שכולם ממליצים עליה = smart defrag מודה לכם מראש ואשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח HDD Samsung F3 בגודל טרה שבו אני שומר את כל הקבצים שלי. השבוע החלפתי מחשב והעברתי את הדיסק למחשב החדש בחיבור SATA2, ומאז שהעברתי אותו בכל פעם שהייתי ניגש לדיסק הוא היה מרעיש כאילו הוא נדלק עכשיו. במחשב הקודם הוא היה שקט לגמרי - לא שמעתי אותו בכלל. בדקתי עם Chkdsk והוא לא מצא שגיאות. היום משום מה חיברתי אותו ליציאת SATA3 ואז הוא עשה כמה דפיקות ממש חזקות ומאז הוא לא עולה יותר. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעשים של סיבוב ותקתוקים ותוקע לי את המחשב. יש לכם מושג למה זה קרה פתאום? הוא היה תקין לחלוטין ופתאום תוך יום הוא מת. האם יש דרך להציל את החומר בלי לשלם מאות שקלים? (שמעתי שאפשר להקפיא אותו - מישהו ניסה?) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז היה לי כונן חיצוני אבל הוא נידפק, מישום מה המחשב החליט לא לזהות אותו יותר... אז החלטתי לקנות אחד חדש.. אני מחפש כונן קשיח חיצוני למטרת גיבוי קבצים בנפח של (250-320GB) מאד חשוב לי שהוא יהיה עמיד ולא ידפק יום אחד גם... תודה!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי דיסק קשיח 160 ג'יגה ומסתבר שזה לא מספיק כשכל תכני הHD היום מתחילים מג'יגה, אז רציתי להוסיף לתיקיית התכנים D עוד 80 ג'יגה, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? צריך בקר כלשהו? יש חיבורים מהלוח אם לדיסק נוסף?
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר כונן קלטות ישן, כל כך ישן שהוא אמר שהכונן שוכב אצלו מחוץ למחשב כבר כמה שנים. התחשק לי לראות מה ומי וניסיתי לחבר אותו, אבל אני לא בדיוק יודע איך ולמה. כאילו יש לי נסיון בלחבר כוננים וכו', אבל אף פעם לא חיברתי טייפ קלטות. בכל מקרה הכונן מתחבר לכבל פלופי. אבל אין לי מושג איך מגדירים אותו בביוס שמה יש אפשרות רק לכונני 3.5'' ו5.25''. מה לעשות שם? והבעיה הכי גדולה היא שאני לא מצליח להבין איזה כונן זה כדי להוריד לו דרייורים. הכונן מתאים למפרץ 3.5'' אבל הוא יושב בתוך מתאם ל5.25''. לא כתוב עליו כלום חוץ ממדבקה שכתוב עליה CONNER ופירוט של המתחים והזרמים ועוד מדבקה קטנה של EIM שאומרת שהאחריות נגמרת ב97. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ובכן, ה 500GB של WD שקניתי עם המחשב לא מספיקים לי :> אני מחפש אופצייה אחרת. לא מבין בכלל בכוננים קשיחים, מה שיש לי 500gb 7200rpm 16mb WD :> דגם מדוייק : 5000AAKS. איך הולך ה RAID ? מה אני צריך לדעת ? האם צריך לגבות ? לפרמט ? מפרט בצד.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אתמול כשהפעלתי את המחשב ראיתי שהמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. נכנסתי לביוס וראיתי שבאמת לא מוגדר בו הארד דיסק. החיבורים של הארד דיסק היו תקינים לגמרי ואפשר היה לשמוע שהוא מסתובב. כמובן שאף אחד לא פתח בכלל את המחשב כבר המון זמן. הקולות של הסיבוב שלו נשמעו לי די מוזרים, אבל יכול להיות שאני טועה. יש לציין שמדובר בהארד דיסק ישן (בן 4), של 60GB של IBM ניתקתי את הדיסק, ניקיתי אותו מאבק (חיצונית, ככה שאני בספק אם זה שינה משהו), ושמתי אותו בצד. היום החלטתי לנסות לראות אם הארד דיסק יעבוד בכל זאת, ולהפתעתי אחרי שחיברתי אותו הוא באמת עבד. השאלות: למה הארד דיסק לא עבד אתמול? האם יכול להיות שהארד דיסק יתחיל לקרטע לפעמים ולפמים לעבוד? האם זה מעיד שהדיסק הגיע לסוף ימיו? האם רצוי שאקנ…
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-