עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. ממש לא ברור לי מדוע, אבל לפתע ההתקן USB (כונן?), מתנהג מוזר. הנה תמונה. פשוט לא מתפקד, ולמרות שניסיתי ל Format אותו, זה לא עבד. יש הצעות? תודה! (מדובר על הכונן שנפחו 8 גיגה, כמובן)

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. כמו בכותרת יש לי כונן 7200.11 עם fm העדכני הבעיה היא שהכונן נכשל בself test של seatools של seagate יש מה לדאוג ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  3. Started by adidoron,

שלום רב, היכן אוכל למצוא חומר על מערך RAID ? ןמה ההבדלים בין סוגי ה- RAID ? אני מבין שיש RAid 0 , Raid 1, Raid 2.... Raid 10 תודה מראש בברכה עדי

4. יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספר דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורים של SATA וגם של מולקס

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by amisha,

פתאום בלילה המחשב נתקע ואח"כ אני רוצה לגשת למחיצה בדיסק מסויים והמחשב אומר שהדיסק אינו מפורמט (ואי אפשר כמובן לראות את החומר בתוכו ) מה עושים ? ולמה זה קורה ??!?!!?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by sos,

מה אתם אומרים על זה? יכול להיגרם נזק לצורב?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by ROTEM114,

יש לי מחשב די ישן עם לוח Motherboard Name MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) אני מעוניין לקנות צורב חדש ודיסק קשיח האם הם יתאימו לי למחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by amirn,

היי האם מישהו יכול להמליץ על צורב DVD חיצוני איכותי למטרת גיבוי DATA תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. למה תמיד אני מסתבך עם הג'ימפורים שלהם?

10. Started by Proww,

אהלן, שבת שלום. היה לי בעבר מחשב ממש ישן (בערך 10 שנים.. +-) שהיה מותקן עליו מערכת ההפעלה XP. רציתי לנסות ולהתחכם ולנסות להתקין עליו WIN7 - מה שלא צלח. המחשב עשה בעיות, נפתח עם מסך שחור וכו' וכו'. עכשיו ככה, הוצאתי את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן, הינה התמונה שלו: רציתי לדעת, יש לי מחשב שמחוברים אליו 3 דיסקים קשיחים (500 גיגה, 160 ו 80). האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן? פשוט יש שם כל-כך הרבה חומר (שאגב הוא מגובה, היו 2 מחיצות שם) חשוב, החיבור שלו הוא חיבור ישן (כמו שאתם רואים בתמונה). כאשר חיברתי את הכונן הקשיח הישן, המחשב זיהה אותו, אך הוא זיהה אותו ככונן קשיח ראשי (בעת עליית המחשב הוא מנסה לפתוח אותו ולא את הכוננים החדשים יותר..) כאשר חיברתי נכנסת…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by segevgabay,

ראיתי שיש כמהה שקנו הרדיסקים גדולים ועוד הרדיסק קטן מאוד רק לווינדוס ושמו אותו בRAID-0 משהו כזה. מזה RAID-0 והאם יותר טוב לשים רק את הווינדוס בהרדיסק קטן ונפרד?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by צביקה ג,

אני מחפש פתרון יצירתי - הנה הבעיה יש לי מכשיר (סוג של מדפסת) שמופעל עצמאית מקבצים שהוא קורא בזכרון USB חיצוני. למדפסת הזאת אין חיבור רשת. המכשיר קורא את הקובץ (הוראות פעולה בשפת מכונה) מזכרון "אצבע" USB (מתייחס אליו כמו אל קובץ מאוחסן). את קובץ העבודה אפשר לייצר בתוכנה המותקנת במחשב רגיל. במחשב הרגיל בגלל מגבלות בטחון לא ניתן לחבר זכרון "אצבע" USB. איזה פתרון יכול להיות עבור מערך כזה? האם יש אפשרות להתחבר דרך כבל רשת להתקן שיתחבר למדפסת לחיבור USB וידמה עבורה זכרון אחסון?. תודה

13. קניתי מחשב חדש, וכשניסיתי לצרוב עם נרו 5.5 הוא הציג לי את ההודעה Power cablibration error, ומיד סיים תא תהליך הצריבה. מה אני אמור לעשות? תודה מראש, Viper2K2

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by evgani,

אז ככהאני ראיתי שהרבה משחקים יוצאים לDVD ובגלל זה אני צריך כונן DVD טוב עד 200 שקל ! חשבתי ללכת על זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=156 אם יש לכם הצעות אז תגידו לי!

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  15. יש לי לוח אם שאינו תומך בRAID. אני יודע שיש לא מעט כרטיסי PCI שמספקים את האופציה הזו, אבל עד כמה שאני יודע קצב הנתונים בPCI (לא אקספרס) נמוך בהרבה מהקצב של ממשק הSATA, מה שהופך את הרעיון לאבסורדי אלא אם כן אני מפספס פה משהו. האם RAID דרך בקר שכזה אכן איטי יותר משימוש בדיסקים בנפרד? אם לא, איך זה מסתדר בדיוק?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by fibola,

שלום, מחפש לקנות HD 1000GB . האם כדאי לשקול קנייה של HD חיצוני או שעדיף להישאר עם פנימי (כעקרון אין לי צורך בהעברת HD ממחשב למחשב - פשוט חשבתי שזה יכול להיות נוח במידה ואין הבדל במהירות שלו ביחס לפנימי (אין לי מושג אם יש הבדל )) כמו כן ראיתי שכבר יש HD עם BUFFER של 32 . עד כמה ההבדל בינו לבין ה 16 והאם ההבדל במחירים מצדיק זאת. כמו כן, יש לי מחשב די ישן P4 3.0GHZ 32BIT והשאלה המתבקשת היא האם זה בכלל תומך BUFFER 32. ולבסוף אשמח על המלצה על HD בסביבות ה 500 ש"ח . תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by pchoresh,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן בן כ-4 שנים עם המפרט הבא: INTEL PENTIUM 4 3GH MOTHERBOARD ASUS P5GD1-VM MEMORY 1GB DDR 4*250MB HD: SAMSUNG SP0812C קראתי באיזשהו מקום שקניית HD חדש יכולה לעזור להאצת המחשב מה אתם חושבים על זה? ואם אכן כך הדבר, איך עליי לדעת איזה HD לקנות כדי שיתאים למחשב שלי (חיבורים מתאימים וכו') תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  18. השאלה בכותרת אשמח למענה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by demonshlomo,

אהלן חברס...... קניתי 3500A ודבר ראשון שאני רוצה להגיד: כל מי שלא קונה את השחור או שיש לו פאנל שמכסה את הכונן שלא יקנה! הוא מכועררר אוקיי ועכשיו לעניין, רציתי לדעת אם יש דברים שכדאי לי לדעת בקשר לצריבת DVD (חיפשתי אבל לא מצאתי משהו ממצה). כמו מהירויות צריבה מומלצות..תוכנות , טיפים,טריקים. וגם האם יש עידכוני תוכנה לצורבים? מה הם נותנים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by kobibo,

שלום לכולכם יש לי צורב דיי ישן אבל לפי דעתי מעולה של RICOH MP7083A ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה לצרוב תקלטורים של 800MB ( ה overburn אצלי מוגדר ועוד היה מוגדר ל עד 900MB ). קניתי לאחרונה מדיות של cd-r master של 900MB אך הנירו שלי ( הגירסה הכי חדשה ) לא מזהה את המדיה כ 900MB אלא כ 700MB ,כשנסיתי לצרוב סרט ב VCR של 86 דקות הנירו פשוט זהה את המדיה כ 700MB ונותן לי הודעה שלא ניתן לצרוב את כל ה data והאם אני רוצה לבצע overburning, אז זהו הייתי מנסה אך אני לא יודע האם הצורב שלי יכול לתמוך ב 900MB כלומר 100 דקות ואו שהמדיות שברשותי אולי " זבל " ואולי כדאי בכלל להחזירם חזרה . אודה לתגובותכם. כאשר בצעתי ב CD INFO בדיקה למדיה הנירו בכלל לא זיהה שיש לי שם מדיה.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by NTT,

Western Digital WD3200KS או Wester Digital WD3200AAKS איזה מהם יותר טוב? הAAKS עולה 3 ש"ח יותר(נו באמת) אבל מה ההבדל ביניהם? וWestern Digital היא חברה מומלצת להארד דיסקים?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. שלום רציתי לשאול האם הארד דיסקים חיצוניים 2.5 עובדים כמו הארד דיסקים סטנדרטיים שיש בכל מחשב(ide sata) זאת אומרת עובדים בצורה מכנית עם ראש קורא כותב וכו' ולא בצורת פלאש כמו דיסק און קי. אני מדבר על דיסקים חיצוניים כדוגמת זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2756 אני שואל את השאלה כדי לדעת מה רמת השמירה שצריך לשמור עליו מבחינת תזוזות ונפילות תודה רבה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. השאלה בכותרת..

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by Eli100,

שלום, ביום שישי קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD מדגם Passport בגודל של 250GB. יש לי בעיה איתו שאני יכול להעביר קבצים שהם פחות מ2GB זאת אומרת שאם אני מעביר RAR בגודל של 4GB זה אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק ואם אני מעביר 20 RARים של 1GB זה כן עובר(כמובן שלא רק בקבצי RAR אלא בכל סוגי הקבצים) בעיה מוכרת? בעיה בדיסק עצמו? ככה זה בדיסקים חיצוניים ואני לא יודע? תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם רציתי לדעת למה הבדל המחירים כל כך עצום בDOKs הזהים בנפח ושנים בחברה ? חיפשתי לקנות DOK בנפח של 8G וטווח המחירים נע בין 350 ל 1800(!!) שקל מה ההסבר לזה ? ומהו מחיר נורמלי לדיסק און קי בנפח 8G ? ועל איזה נתונים צריך להסתכל ? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.