אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
-
היי, קניתי מחשב נייד עם מקום ל2 כוננים, המקום הריק לכונן הנוסף מגיע עם סוג של סרט שחור כזה מעליו ובמקום של הכונן הקיים אין סרט כזה. אני רוצה להתקין SSD שקניתי במקום הריק עם הסרט, מה זה הסרט הזה? הכונן צריך לבוא מתחתיו? עריכה - לא רלוונטי יותר - תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
התכנון הוא כזה, כונן אחד לסיסטם ועו 3 שיעבדו ברייד 5. השאלה היא כזאת, לאחר כל ההגדרות ב-Bios, האם אני יכול פשו להתקין windows על הכונן הרגלי של הסיסטם ואז מתוך ה-windows פשוט להתקין את הדרייבר? הסיבה שאני שואל את זה היא בגלל שלפי מה שבנתי צריך כונן דיסקטים כדי להתקין את הרייד עם ההתקנה של ה-windows ואין לי כונן כזה במחשב החדש ולכן השאלה היא האם ניתן לדל על העניי עם התקנה על כונן נפרד ואז פשוט לחבר את 3 הכוננים ולתת להם את הדרייבר ב-windows.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
העיניין הוא שאני לא צריך את הCD ושמתי לב שלא עשיתי בו שימוש כבר חודשים רבים. השאלה אם להשאיר אותו למקרה שיקרה משהו לצורב(חס וחלילה) ואז אוכל להשתמש עדיין בCD או למכור ב25 שח או מה?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את הכונן, אך משום מה אני לא רואה את הטמפרטורה שלו ב-EVEREST, יש סיבה ? אין לו חיישן טמפרטורה ?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, מאז הפסקת חשמל לפני כמה ימים, הכונן החיצוני שלי לא מתפקד יותר. (WD MyBook Essential , השחור - 2TB) המחשב מזהה אותו ואפשר לעבור בתיקיות אבל אי אפשר להוציא שום מידע ממנו או לראות סדרות ישירות ממנו. אפשר להניח שתמונה שווה הכול אז צירפתי תמונה מ-HD Tune. אני לא ממש מבין ב-SMART אבל אני מניח ש-Raw Read Error Rate של 1 זה לא בדיוק בר להצלה אז השאלות שלי הן כדלקמן: האם יש סיכוי להציל מידע כלשהו מהכונן? האם פרמוט יעזור כדי למנוע קניה של כונן חדש? יש מצב שזה בעיות כלשהן בחיבורים ושווה לנסות לפרק את ה-Case ולחבר את הכונן ישירות למחשב? יש לי SATA פנוי אשמח לכל יעוץ בנושא, תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש שעליו התקנתי ויסטה 32 ביט,וכשחיברתי אליו את ההארדיסק 1 טרה של seagate בחיבור usb אז בהתחלה המערכת הגיבה וזיהתה שמששו חובר ,ומיד אחרי זה נפתח חלון שאומר שהמערכת לא מזהה את המכשיר. קראתי בפורום איך לטפל בבעייה הזאת, אבל הבעייה היא שההארדיסק החיצוני לא מופיע בכלל ,כאילו שהוא לא קיים אם מישהו יוכל לעזור אשמח מאד, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
רוצה לחבר HD (לא SATA) למחשב בספרייה. כמובן רוצה לחבר ל-USB בלי לפרק את המחשב בספרייה ובלי צורך בדרייברים. (עדיף ללא צורך בשקע חשמל פנוי) יש דבר כזה? אם כן - אפשר לינק למוצר הזה בזאפ? (שלא יהיה יקר) וגם: האם זה משנה האם אעבוד עליו שעות או רק אחברו כדי להעביר נתונים (כמה דקות)?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
Maxtor diamondmax plus 9 sata הכל חובר כראוי, ההארדיסק מזוהה בביוס ניסיתי להתקין אותו בווינדווס עם התוכנה maxblast של מקסטול, אבל היא קורסת בכל הפעלה יש דרך אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט ga-945p s3 הבעיה היא שלאחרונה היציאות USB שלי בהעתקת קבצים עובדים לאט מאוד (גם הUSB1 וגם הUSB2) * חשוב לציין שהעכבר והמקלדת שלי מחוברים אלחוטית דרך מתאם שמחובר לUSB וזה עובד תקין (הDOK בסדר כי במחשב אחר הוא עובד תקין) מה יכולה להיות הבעיה לאיטיות? מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הצורב Nec 3500A ואני לא יודע איך צורבים דואל בהתחלה אמרו לי שאני צריך עדכון קושחה ואז אמרו שאני צריך דיסקים מיוחדים אז אני מבולבל מאוד אז מה אני צריך לעשות אני מנסה לצרוב על דיסקים רגילים של פרינקו 700 מ"ב ולצרוב עליהם כביכול 1.4 ג"ב
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
יש שלי בעיה ממש חמורה.. קודם כל צורב דיוידי לא צורב דיוידי רק קורא..-איך אפשר לבדוק את טיבו של הדיוידי אז חיברתי צורב-סידי וגם הוא לא עובד.. שניהם נעלמו..(לא רואים אותם במחשב) בבקשה שמישהו שמבין בנושא יענה לי ויכתוב לי פעם אחת ולתמיד.. איפה אני שם תג'אמפר בכל כונן?? והחיבור (צמה) יעני החיבור הארוך מתחברים ביחד או כל אחד בנפרד ללוח אם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חברה התקנתי את מערכת ההפעלה WINDOWS HOME SERVER והיא מחקלי את כל הדיסקים הקשיחים בהתקנה הבת זו^$#%&^$% שלה.. חיברתי דיסק קשיח אחד למחשב אחר ועכשיו זה נראה כך כמו בתמונה.. יש דרך לשחזר או שחבר על המאמץ בכלל :'( אההה בא לי למות איזה דיכאון :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
האם יש יתרון כלשהו לכונן קשיח אשר משתמש בממשק ה SATA3 (לעומת ה SATA2)? על פניו, נראה שממילא כונן קשיח (וגם המהירים שבהם דוגמת ה VelociRaptor) לא מגיע לתקרת ההתקן של סאטא2 (300 מגה בשנייה?), ועל כן - האם יש יתרון כלשהו בכונן אשר משתמש בהתקן ה SATA3?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בחיפושים אחר כונן חיצוני פשוט בשביל אחסון מידע (סרטים, משחקים, שירים, תמונות, מסמכים). כרגע יש לי שתי אופציות, שאני קצת מתקשה להבין את ההבדל במחירים- http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_251&products_id=4167 756 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_251&products_id=4007 1024 ממה נובע ההפרש הגדול כל כך? רק בגלל אפשרות הCard Reading? או שאני מפספס משהו בMy Book? תודה! עריכה: האם כל הדיסקים הקשיחים החיצוניים צריכים חיבור לחשמל? ראיתי ששני אלה מגיעים עם כבל לחשמל..
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רואה שפחות ופחות מדברים על ה LS וכבר אין אותו כמעט בשום מקום. שלא נדבר על דיסקים LS שכבר אין למצוא בשום מקום. הבנתי שהטכנולוגיה לא הצליחה ונכחדה מה אומרים על זה?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי צורב דיי ישן אבל לפי דעתי מעולה של RICOH MP7083A ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה לצרוב תקלטורים של 800MB ( ה overburn אצלי מוגדר ועוד היה מוגדר ל עד 900MB ). קניתי לאחרונה מדיות של cd-r master של 900MB אך הנירו שלי ( הגירסה הכי חדשה ) לא מזהה את המדיה כ 900MB אלא כ 700MB ,כשנסיתי לצרוב סרט ב VCR של 86 דקות הנירו פשוט זהה את המדיה כ 700MB ונותן לי הודעה שלא ניתן לצרוב את כל ה data והאם אני רוצה לבצע overburning, אז זהו הייתי מנסה אך אני לא יודע האם הצורב שלי יכול לתמוך ב 900MB כלומר 100 דקות ואו שהמדיות שברשותי אולי " זבל " ואולי כדאי בכלל להחזירם חזרה . אודה לתגובותכם. כאשר בצעתי ב CD INFO בדיקה למדיה הנירו בכלל לא זיהה שיש לי שם מדיה.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לקנות צורב די וי די מהדור החדש שאפשר לצרוב 8.5 גי'גה, אבל אני לא יודע איזה צורב לבחור מרוב הפירמות המרובות בשוק. צריך עזרה בבחירה הטובה ביותר!! תודה!!! עריכת המודר: סימן קריאה אחד מספיק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי שאלתי את השאלה בעבר,אך טרם קיבלתי תשובה ברורה..כשהמחשב קר, וההרדיסק קר הכל עובד מעולה.שהמחשב קצת מתחמם וההרדיסק מתחמם יש רעשים מהההרדיסק והוא נתקע..כל זה מעיד על הרדיסק תקול?\ אולי ניתם לעשות משהו לסדר את זה? ההרדיסק הוא של טושיבה 60 גיגה...העניין גם כשזה קורה ואני שם את המחשב בשיפוע הכל עובד כרגיל.. ממש מוזר!
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, ביום שישי קניתי דיסק קשיח חיצוני של WD מדגם Passport בגודל של 250GB. יש לי בעיה איתו שאני יכול להעביר קבצים שהם פחות מ2GB זאת אומרת שאם אני מעביר RAR בגודל של 4GB זה אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק ואם אני מעביר 20 RARים של 1GB זה כן עובר(כמובן שלא רק בקבצי RAR אלא בכל סוגי הקבצים) בעיה מוכרת? בעיה בדיסק עצמו? ככה זה בדיסקים חיצוניים ואני לא יודע? תודה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חברים סבא שלי עשה קצר בבית וקיצר המחשב היתכבה ונידלק נעלמו לי בערך 3\4 גיגה, נימחק לי קובץ איך אני משחזר אותו?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני חדש דרך הגב ואני צריך המלצה לצורב טוב שיחזיק לי לפחות שנתיים - שלוש אני צריך אותו לצריבת קבצים חשובים תקציב 200-250 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום.. הרכבתי NAS עם מערכת UNRAID. בלוח שברשותי יש 2 חיבורי sata, לכן חיברתי כרטיס PCI עם חיבורי sata. בדיסק שמחובר ללוח אם ישירות אני מקבל קריאה\כתיבה בערך 30MB\S אבל בדיסק שמחובר לכרטיס PCI אני מקבל כתיבה 30MB\S וקריאה בערך 1MB\S ואפילו פחות. בלתי אפשרי לקראות סרטי HD. כל הרשת היא 1Gbit. הבעיה היא בכרטיס? או שזה הביצועים של כרטיסים פשוטים? הבקר של VIA.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-