עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני עוד שבוע טס לארה"ב, ואחי רוצה לקנות מחשב חדש.. אז חשבתי לנצל את הנסיעה כדי להביא כמה רכיבים משם.. בהנחה שהמחשב יהיה למטרת גיימינג, ויש סיכוי שאני אפילו אדחוס לו שם SSD 128GB, איזה כונן הייתם ממליצים לרכוש דרך אמאזון? האם גם שם אין לי ברירה אלא לראות את המחירים המנופחים או שיש עדיין דגמים במחירים שפויים? מהחיפושים שעשיתי לא הצלחתי למצוא כלום... השאיפה לכיוון 7200 RPM עם 500GB מינימום, 1TB מקסימום.. תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by noa5551,

היי, הייתי בטיול בהודו, וחזרתי עם וירוס ככל הנראה בכרטיס הזיכרון במצלמה ובדיסק און קי בהם מאוחסנות התמונות. כשהעברתי את התמונות למחשב ה-NOD32 מחק הכל וכתב לי שיש תולעת ב-REGSVR.EXE. הוא מחק את הקובץ הזה. יש לי שתי שאלות: 1. האם מחיקת הקובץ הנ"ל משפיעה על המחשב שלי? 2. איך אני יכולה לחלץ את התמונות שלי מהדיסק און קי ומכרטיס הזיכרון של המצלמה? תודה, נועה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by מהיר^ועצבני,

קניתי לפני שבוע ארדיסק חדש של ויסטון דיגיטל 80 גיגה 7200 8 mb buffer והוא התחיל לעשות לי רעשים כאלא כמו של המחשבים הישנים שחושבים.. האם אני צריך להתיחס לזה? או שזה בסדר?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. חברה התקנתי את מערכת ההפעלה WINDOWS HOME SERVER והיא מחקלי את כל הדיסקים הקשיחים בהתקנה הבת זו^$#%&^$% שלה.. חיברתי דיסק קשיח אחד למחשב אחר ועכשיו זה נראה כך כמו בתמונה.. יש דרך לשחזר או שחבר על המאמץ בכלל :'( אההה בא לי למות איזה דיכאון :-[ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. Started by deluxe,

אני אשמח לשמוע חוות דעת על הצורב LG GSA-GH22L........ האם הוא בעייתי בנקודות מסויימות, במה הוא מצטיין וכדו'... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by D@nny,

שלום חבר שלי צרב לי דיסק עם תמונות. התוכן של הדיסק כשני ג'יגה. משום מה הצורב שלי לא מזהה את הדיסק בכלל. אפשר אולי לגלות מה הבעיה? (למרות שהבעיה נשמעת כללית מדי). בנוסף, הצורב לא מזהה דיסק דו שכבתי... יכול להיות שהצורב נדפק "קצת"?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by fibola,

שלום, מחפש לקנות HD 1000GB . האם כדאי לשקול קנייה של HD חיצוני או שעדיף להישאר עם פנימי (כעקרון אין לי צורך בהעברת HD ממחשב למחשב - פשוט חשבתי שזה יכול להיות נוח במידה ואין הבדל במהירות שלו ביחס לפנימי (אין לי מושג אם יש הבדל )) כמו כן ראיתי שכבר יש HD עם BUFFER של 32 . עד כמה ההבדל בינו לבין ה 16 והאם ההבדל במחירים מצדיק זאת. כמו כן, יש לי מחשב די ישן P4 3.0GHZ 32BIT והשאלה המתבקשת היא האם זה בכלל תומך BUFFER 32. ולבסוף אשמח על המלצה על HD בסביבות ה 500 ש"ח . תודה

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  8. לא הצלחתי לאתר בחיפוש ואני זקוק לתשובה לפני קניה. מה עדיף

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  9. השאלה בכותרת אשמח למענה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  10. כותרת, תודה.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  11. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. בקרוב יגמר לי המקום אחסון במחשב(נשאר לי משהו כמו 27 גיגה וזה מתמלא תוך שבוע-שבועיים) אני צריך המלצה להארד דיסק חדש,שיהיה חיצוני או פנימי(עם העדפה לחיצוני,אבל שיהיה מהיר) ושיהיה לו מספיק מקום,משהו כמו 320GB או 500GB..הוא ישמש לאחסון. ואני צריך אותו ב-SATA1 וזאת הבעיה הרצינית(המחשב לא תומך ב-SATA2. תודה רבה לכולם .

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  12. שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה מאוד מוזרה... השתמשתי בתוכנת ACRONIS ע"מ להגדיל את גודל מחיצת המערכת C מ 97.5GB ל 200GB. ב DISK MANAGEMENT של WIN7 המחיצה C הפכה באמת להיות 200GB אבל ב"מחשב שלי" ותכלס בפועל היא נשארה על הגודל הקודם של 97.5GB. ניסיתי לעביר קבצים בגודל כולל של 150GB מכונן אחר ע"מ לראות אם יהיה מקום ולא היה, כאילו WIN7 לא מזהה עד הסוף שהמחיצה גדלה... קצת רקע: מדובר בכונן מדגם WD1002FAEX-00ZLA0 בנפח של 931GB שמחולק ל 2 מחיצות: C- מערכת ו D. חשוב לציין ש D, שהוקטנה כמובן, הפכה ל 731GB... מקווה מאוד שתוכלו לעזור! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  13. ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות??? תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  14. היי זה התחיל לי אתמול, כשאני עושה רסטרט, אחרי פוסט, זה רושם לי שגיאה של הביוס : Status Bad של ההארדיסק, וגם הוינדוס ויסטה אומר אותו דבר. ובהחלט מרגישים תקיעות במערכת הפעלה אם זה תוכנות או כל דבר. ניסיתי כל מיני תוכנות לבדיקות של הארדיסק, כמו pc check, pc doctor, mhdd, כל מה שצלחתי להפעיל, היו שגיאות גם בקריאה וגם בכתיבה. הווינדוס אומר לי לעשות איחוי, אני מנסה וזה עושה לי analizy כל פעם =\ השאלה אם אפשר לסדר את זה בעזרת פירמוט של כל הכונן הקשיח, או צריך להחליף אותו ?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  15. ברשותי בקר SCSI של ADAPTEC מדגם 2940U ןשני כוננים סקאזיים. הכונן הראשון הוא בנפח של 2GB והשני בנפח של 1.86GB איך אני יכול (אם בכלל) להפעיל את שני הכוננים בRAID 0 ובמה זה מתבטא? *שני הכוננים הם מתוצרת IBM

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  16. מה אתם יכולים לחדש (לי) בנושא מעבר למה שנימצא ברשת? אני יודע שמיתייחסים אליו כאל הזיכרון המושלם (צפוי להחליף את כל סוגי הזיכרונות המוכרים לנו) ונכון להרגע זמין בנפחים של 4MB ובמחיר 25$ ליחידה. עפ"י אחד האתרים הוא יהיה זמין לקהל הרחב החל מ2010 ויכול לחיות כ10 שנים. האם יש בידכם פרטים נוספים? תודה!

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  17. היי אני יודע שיש אפשרות בVLITE ליצור דיסק חלונות VISTA משלך, שכבר יכיל SP1 וגם DRIVERS שאתה צריך. בין היתר גם לבצע אינטגרציה של הRAID. אני הולך לחלק שיש בו INTEGRATION בתוכנה בוחר את הINF של פלופי ה64 ביט של אינטל (יש לי לוח עם ICH9) וצורב את זה וכו'. הבעיה שאני מנסה להתקין, הוא לא מזהה את הRAID שלי, וגם שאני לוחץ F6 ומחפש DRIVERS, הוא לא מוצא מישהו שעשה זאת בעבר יכול לעזור לי בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  18. Started by davis5,

מצטער על דאבל פוסטינג אבל אני רוצה לחזור היום לחנות ולהחליף את ההרדיסק כי אני לא יכול לסבול את הרעש שלו יש לי מקסטור 160 גיגה לאיזה חברה אחרת כדי להחליף? תודה

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by israelolcha,

רכשתי לוח אם של GigaByte דגם GA965-DS3P ואני הולך להרכיב 2 כוננים WD2500AAKS בתצורת RAID0. על הלוח יש 2 בקרי RAID, אחד Intel MAtrix והשני של Gigabyte. באיזה בקר עדיף להשתמש? יש הבדלי ביצועים ביניהם?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by LRa,

שלום, יש לי שני כוננים קשיחים. אחד בPRIMARY והשני בSECONDARY MASTER. כשאני מעביר קבצים ביניהם העתקה ממש ממש איטית וזה לא היה כך בעבר. יש לציין שהמחשב לא עבד מעל לחודש וכשהפעלתי אותו לראשונה התקנתי SP2. תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב דיי ישן (עוד מעט בן ארבע) שסוחב יפה: i5 750@2.67, 8GB RAM וכרטיס מסך AMD 7800HD. מותקן עליו WIN7 64. לוח האם הוא DP55WB של אינטל. (SATA 3.0 Gb/s) כרגע יש לי כונן קשיח 500GB של WD (לא זוכר איזה דגם) האם אתם יכולים להמליץ על כונן SSD בנפח 256-500 GB? מחיר הכונן עד 2000 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש, וצריך צורב DVD. אני מאוד מרוצה מה-Pioneer DVR-111D שיש לי עכשיו, ולכן מעוניין להמשיך לקנות מהיצרן הזה. הםא מישהו ראה שמע קרא ביקורות על הצורב הזה? יש למישהו המלצה לצורב שחור אחר, יותר טוב?

23. Started by chenc,

ברשותי דיסק בעל 4 סשנים, ואחד אחרון שמסרב להיסגר (משומה - "Session fixation error") - אבל זה לא מה שחשוב לי... ראשית, בתצוגה רגילה (סייר וכאלה) אני רואה רק את שני הסשנים 3 ו4, כמובן ללא הסשן הפתוח. הבעיה - אני רוצה את המידע שברצועה 1 ו2 כמובן. אז את הרצועה הראשונה גיביתי כISO דרך שמירת רצועה בנירו. כך גם ניסיתי עם הרצועה השניה אך לשווא - קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה (המצורפת)... האם למישהו יש רעיון כיצד להוציא את המידע מהרצועה הזו? איך לגבות? תודה לכל העונה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  24. יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספר דרך המולקס הרגיל או דרך SATA? כי מהספק יוצאים לי גם חיבורים של SATA וגם של מולקס

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם הנק 3500A שלי עבר עדכון קושחה מ 2.16 ל 2.18 מה ההבדלים?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים