עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Corsair משיקה דגמי NVMe חדשים ומסקרנים המשלבים בקר פופולרי ומתקדם יחד עם זכרונות צפופים שמאפשרים להגיע לנפחים מרשימיםלכתבה

2. Started by SpongeBOB...,

הכונן מזוהה בביוס ובמנהל התקנים אבל לא במנהל דיסקים ואני לא מצליח להגדיר אותו תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  3. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by yamamoto,

הכוונה לRAID 0 פי כמה זה ישפר את ביצועי המערכת? ובאיזה תחום זה בולט יותר? משחקים סרטים וכו....

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  5. מה מסמלים הפלוס והמינוס שעל המדיה לצריבה -+R ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  6. Started by Lisa1988,

הבא יום שני הוא יום ההולדת של אחותי, אז אני רוצה לקנות כמה מתנות ייחודי ומשמעותי עבור אחותי.אחד החברים שלי בפייסבוק להמליץ ​​זוג רמקולים לי, הנה היא: http://www.McBub.com/i/297 אבל זה יכול לתת לאחותי הפתעה? אני לא יודע. אתם מוכנים להכניס כמה מתנות גדולות אחרות לי?תודה ...

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  7. היי... אני מנסה לצרוב אודיו במדיה CD-RW בצורב די.וי.די. שלי ללא הצלחה....מישהו יכול לעזור לי למה הוא לא מצליח לצרוב לי ? (העדכון חומרה של הצורב הוא DL-13?). הוא עושה LEAD-IN ואז נתקע לי...... תודה.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by Lanzar,

שלום, אני חושד שהקצב שהדיסק שלי עובד בו איטי, יש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה ולעלות את התוצאות כאן, כדי שתגידו לי אם המצב תקין ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  9. Started by at,

שאלה אולי לא הכי חכמה אבל... בכל זאת רוצה לדעת. אני יודע שיש 2 סוגי כבלים לחיבור IDE אחד צפוף יותר 80 ואחד רגיל 40 (יש עוד סוגים?) הבנתי שאם מחברים HD גם אם הוא ישן (10-20GB) בכבל 40 הוא יותר איטי. אבל מה קורה אם מחברים כונן אופטי (למשל צורב DVD) בכבל 80? א. הוא יעבוד? ב. האם יהיה שיפור בביצועים? ג. אם מחברים DVD וHD על אותו כבל אני יודע שHD נהיה איטי יותר האם זה קשור לכבל 40 או 80 ? והאם יש פתרון חוץ מבקר IDE נפרד? תודה לעוזרים טל

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by erangarubi,

אייך אני צורב משחק לסוני?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

לאמא שלי יש DOK של SanDisk, מדגם Cruzer Micro בגודל 2GB. היום היא עבדה איתו, ולפתע(לאחר שהDOK פעל בהתחלה) קיבלה הודעת 'התוכנית אינה מגיבה'. בדקנו אותו על שני מחשבים נוספים, והתוצאה זהה. יש לציין כי המחשב מזהה את הDOK והוא מופיע כ Removable Disk ברגע שהוכנס, אולם כל ניסיון לבצע איתו פעולה כלשהי(PROPERTIES, כניסה אליו וכו') מסתיימת בתקיעה של המחשב שלי. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לשחזר את המידע שעל הדיסק? יש לציין שהוא נרכש לפני מקסימום חצי שנה וכנראה עדיין בתחום האחריות. תודה לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by NuNaTaK,

סתם משהו שמעניין אותי: בIDE רגיל יש 40 פינים, בIDE של 2.5" יש 44 פינים ואני מניח ש4 הפינים הנוספים משמשים לחשמל, אבל למה משמשים 6 הפינים הנוספים בחיבור של 1.8"? תודה.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by RS4,

אני הרכבתי עכשיו צורב חדש של פיוניר 116DBK הרכבתי אותו כבר והוא מזהה דיסקים אבל שאני רוצה לצרוב הוא רושם לי ERROR READING DATA ואז לא צורב לי שמתי לב שיש לי 5 מקומות של הג'מפר עכשיו הוא נמצא על מסטר כמו שהיה לי בצורב הקודם (שנהרס לי) שגם הוא היה על מסטר. אבל בצורב שנהרס לי היו לי רק 3 מקומות לג'מפר והוא היה על הכי מיני כמו עכשיו בפיוניר הוא על הכי ימני על המסטר מה בעיה בדיוק? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  14. אני רוצה שבאתר שלי יהיה לינק לסירטון בן 5-7MB. ואני מחפש אתר לשים את הסירטון שמה ואז לשלוח קישור. איך אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  15. מה הממשק של דיסק קשיח מבוסס זיכרון פלאש ואיפה ניתן לרכוש אחד כזה?

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  16. שלום חבר שלי מתייעץ איתי על כמה דגמים של כוננים קשיחים.הנפח הוא בין 250 ל 320 גיגה והטווח מחיר בין 360 ל 450 שקל איזה חברה הכי אמינה היום בדיסקים לניידים? סמסונג ?? סיגייט (5 שנים אחריות וגם הרבה משלמים על השם ראיתי בהפרשי מחיר..) WD גם יקרה קצת. אשמח לקבל עזרה פה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. הכונן חדש , הותקן עליו XPSP2 . הוא מחובר דרך חיבורי SATA ללוח ASUS P5B-VM ב-BIOS הוא גם מופיע בתור חיבור SATA בWINDOWS עצמו הוא מזדהה ככונן IDE\ ATA ובכל תוכנות הבדיקה כולל WD LIFEGUARD איך אני יכול להגדיר אותו כדי שXPSP2 יזהה אותו כ-SATA? תודה!

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by big_fishy,

בשעה טובה קיבלתי את ה-abit ic7 max3 שלי עם 3 ההארדיסקים שלי: wd raptor wd 120 gb S-ATA*2 אני רוצה לחבר את השניים האחרונים ברייד 0. הראפטור מחובר על s-ata1 בלוח, והשניים האחרים מחוברים ב-s-ata3 ו-4 כאשר 3-6 נשלטים ע"י בשבב של silicon image..... הגדרתי בתוכנה של silicon image את הרייד על שני ה-120 אבל כאשר הווינדוס עולה המערכת מזהה רק hd אחד שהוא הראפטור.... מה לעשות?????? האם זה קשור איכשהו לביוס? אולי להגדרות של ה-ide controller או משהו כזה שיש שם????? תודה רבה!!!!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  19. היי אני צריך המלצה לכונן קשיח פנימי (3.5 אינץ'), 3 טרה בייט. הכי חשוב שיהיה דיסק אמין. לא מצאתי כזה בדיון הנעוץ... אני מבין שהוא לא מעודכן לסוף 2015

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by bv500,

1. האם ניתן לבצע LIGHTSCRIBE על כל דיסק או רק על דיסקים מיוחדים? 2. האם ניתן לבצע LIGHTSCRIBE על דיסק עם שכבה כפולה? 3. על איזה צורב LIGHTSCRIBE אתם ממליצים? (קראתי את הת'רד בנושא אך לא ממש מצאתי את מבוקשי)

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by בטיטi,

מזה כשנתיים אני משתמש ללא בעיות בצורב DVD של חברת NEC דגם 2510A, השתמשתי במספר חברות של CD/DVD, אך בעיקר ב SilverLine DVD -R X8 שאיתם צרבתי רבות. לאחרונה רכשתי מארז של 50 DVD לצריבה, של חברת SilverLine DVD -R אך שכתוב עליהם Extreme (כנראה שהם תומכים בצריבה של X16 ולא X8 כמו עד היום). הבעיה היא, שהצורב לא מצליח לצרוב עליהם, הוא מציג הודעת שגיאה מייד בתחילת התהליך, גם כאשר אני מסמן צריבה במהירות נמוכה, X2 השגיאה היא פשוט burn Process Error At, ואז מספר כלשהו (לדעתי מהירות ה DB בצריבה). ניסיתי לצרוב על המדיות הנ"ל בצורבים אחרים - עובד ללא בעיה ! מה הבעיה אצלי ? תודה !

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by brando,

שלום חברים יש לי צורב DVD ROM LG ותוכנת צריבה של NERO אני צורב סרטים במכשיר הצורב - וכאשר אני צופה בסרט במכשיר הDVD שלי אני מצליח לראות 3/4 סרט בצורה תקינה והסוף קופץ כול הזמן. למרות שהחלפתי את המדיה שלי ל PRINCO DVD-R. לעומת זה במחשב אני רואה מצוין את כול הסרט ובנוסף מכשיר הDVD שלי אני רואה מצוין סרטים ממקורות שונים.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  23. תודה לעוזרים.. נ.ב ניסיתי להבין מה הולך באשכול של הצורבי דיוידי וזה לא ממש הלך.. לא הבנתי איזה צורב עדיף .. פשוט רוב צורבי הדיוידי כיום עולים בסביבות ה340 והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי כדאי..

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by devil2052,

חשבתי לקנות צורב דיוידי של חברת NEC ND-1300A (BLACK) Internal DVD+/-RW 4X OEM הוא עולה 100$ בחו"ל מה אתם אומרים עליוו...? שווה תכסף ןיעשה את העבודה אם לא תנו הצעות תודה... זה הלינק של הנתונים שלו http://www.accupc.com/itemDetail.jsp?pid=DRNEND1300AB יש לי עוד 2 הראשון זה LG GSA-4040B Super Multi 4x DVD+/-RW / RAM / CD-RW Internal (Retail Box) הנה הנתונים שלו http://www.accupc.com/itemDetail.jsp?pid=drgsa4040bi הוא עולה 120$ והשלישי הוא Pioneer DVR-106 4X DVD +/- R/RW (BLACK) Internal IDE Drive OEM (No Software) מה הכי טוב? יחסית לכסף אפילו שאין הבדל גדול מאוד בסף..... תודה!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים