עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by neli4,

שלום לכולם! בצריבה של דיסקים רגילים אין שום בעיה לצרוב גם - וגם + בצריבה של REWRITABLE אין בעיות עם - היום לראשונה נסיתי לצרוב RW+ והיו בעיות. זה מה שנרשם לי בנרו כשניסיתי לצרוב: formatting disc failed invalid command could not preform start of disk at once burn process failed at 4x האם יש לכם מושג מה הבעיה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by re5pect,

היום קיבלתי את הצורב Nec 3500A ואני לא יודע איך צורבים דואל בהתחלה אמרו לי שאני צריך עדכון קושחה ואז אמרו שאני צריך דיסקים מיוחדים אז אני מבולבל מאוד אז מה אני צריך לעשות אני מנסה לצרוב על דיסקים רגילים של פרינקו 700 מ"ב ולצרוב עליהם כביכול 1.4 ג"ב

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by ranyr,

אני רוצה לקנות הרדדיסק חדש וחשוב לי שהוא יהיה שקט במיוחד בדקתי את seagate maxtor ו westerndigital הכי שקט היה ה seagate - 25db ב idle ... יש משהו יותר שקט?

4. Started by LiranT,

יש לי HD שלWD sata II 160 gb אני מנסה להתקין עליו מדוס חלונות XP X64 והוא תמיד עושה לי בעיה שאומרת שיש או וירוסים על הHD או שהוא פגום והוא בעצם ריק ואני לא יכול לעשות עליו שום דבר עכשיו דיברתי עם כמה אנשים והם אמרו לי שהייתי צריך לקבל דיסקט עם כמה דרייברים שפוטרים את הבעיה כי החלונות לא מזהה אותו בתור HD SATA II או משהו כזה אז אם מישהו יכול לעזור לי באיך להשיג את הדיסקט הזה או איך לפטור את הבעיה ?????? תודה רבה מראש לכל הקוראים והעונים ... דרך אגב עשיתי לו אתחול מFDISK וגם פירמטטי אותו אח"כ ככה שהוא אמור להיות מוכן לעבודה

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by LRa,

שלום, אני מחפש המלצה לצורב חיצוני. השימוש בו יהיה מינימלי, כך שמחיר נמוך היא הדרישה הכי חשובה. תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by manticore,

אם אני קונה רפטור ומתקין עליו את ווינדואוס, עד כמה אני אראה שיפור בביצועים? השימושים שלי בעיקר משחקים,סרטים ואינטרנט תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  7. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות צורב DVD עם אפשרות צריבת Dual Layer ..איזה מומלץ? ואיך אני יכול לדעת איזה חיבור יש לי? המחשב שאני רוצה לשים בו תצורב הוא מחשב ישן נקנה לפני 4 שנים ולוח האם הוא AGP בוקט 475 משו כזה ..

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  8. לקחנו את הכונן המוקשח המשופר של SanDisk מדגם לסיבוב היכרות - ורכשנו חבר חדש המסייע בהעברת נפחי מידע מכובדים ממקום למקום בצורה קלה ונוחה עד מאודלכתבה

9. לא הצלחתי לאתר בחיפוש ואני זקוק לתשובה לפני קניה. מה עדיף

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

הייתי רוצה לדעת איזה צורב משתלם היום מבחינת מחיר ומבחינת איכות צורבי DVD עולים ביוקר לכן אינני מעוניין בהם תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  11. הכוננים הביתיים החדשים של חברת הענק מתיימרים להביא רף חדש של ביצועים לכתבה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by NTT,

Western Digital WD3200KS או Wester Digital WD3200AAKS איזה מהם יותר טוב? הAAKS עולה 3 ש"ח יותר(נו באמת) אבל מה ההבדל ביניהם? וWestern Digital היא חברה מומלצת להארד דיסקים?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. Started by gargoil,

שלום לכולם! אני מחפש דרך לקבע את אות הכונן שאני רוצה לdok שלי. כל פעם שאני מחבר אותו הוא מקבל את האות g האות הזו תפוסה ולכן אני משנה את האות כל פעם, אבל אני מחפש דרך לקבע את האות שלא אצתרך לשנות כל פעם.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  14. שלום... אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כונן קשיח עם 640 ג'יגה וחשוב לי מאוד שיהיה אמין ושקט... האם Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB מתאים? או שהוא מרעיש? אם יש משהו יותר טוב אני אשמח לדעת...

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  15. ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות??? תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם רציתי לדעת למה הבדל המחירים כל כך עצום בDOKs הזהים בנפח ושנים בחברה ? חיפשתי לקנות DOK בנפח של 8G וטווח המחירים נע בין 350 ל 1800(!!) שקל מה ההסבר לזה ? ומהו מחיר נורמלי לדיסק און קי בנפח 8G ? ועל איזה נתונים צריך להסתכל ? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by p_uriel,

שלום, אני מגבה את כל החומר שלי על כונן חיצוני: במידה כונן זה יעלם אני בצרה. במידה והמידע יגיע לאדם אחר - אני בצרה צרורה (הכונן מכיל מידע רגיש כמו סיסמאות וכו'). איך אני מגן על הספריות / התוכן שבו? הוא מכיל מגוון רחב של קבצים, כמו קבצי אופיס, תמונות, סרטים וכו'. אני יודע שיש מנגנון של ווינדוס (אני משתמש ב WIN7) שמגן על הקבצים בהצפנה, אבל הכונן הזה צריך להיות נתמך בשני מחשבים שונים לפחות. מהן האלטרנטיבות העומדות לרשותי להגנה על הדיסק הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  18. יש לי הארדיסק של 160 גיגה והמחשב מזהה רק 130 גיגה... אבל יש לי SP2 ככה שזה לא יכול להיות בגלל זה.... ניסתי לבדוק עם PARTION MAGIC אם יש מקום שלא נמצא בכונן אבל אין... למישהו יש מושג מה יכול לגרום את זה? את הווינדוס התקנתי אתמול והווינדוס בא מותקן כבר עם הSP2... גם לפני שפירמטתי היתה את הבעיה הזאת (לא פירמטתי את ההארדיסק הזה אלה הארד דיסק אחר שיש לי שעליו מותקן הווינדוס...) וגם אז היה לי SP2... בגלל זה פירמטתי...ההארדיסק הוא של hitachi...

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by jonyyy,

האם זה לא פוגע בצורב dvd אם הוא ישמש אצלי ככונן עיקרי כי dvd-rom שלי נהרס ואני יכול לשמוע שירים ולהתקין משחקים רק מהצורב. תודה

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  20. שלום! יש לי לוח asus-p5ql-e צורב של LG הקטע הוא שליפעמים שאני במחשב פיתאום יש תקיעה של איזה 3 שניות במחשב ואחר כך זה חוזר במיקרה ניכנסתי למחשב שלי וראיתי שהוא נעלם מישם ורק אחרי ריסטארט זה חוזר,ושמתי לב שתמיד שיש תתקיעה הצורב נעלם ואז הבנתי שזה מימנו,יש פעמים שאני ישר מדליק תמשחב והוא לא מזוהה,ב davice manger הוא ביכלל לא מופיע!!! בדקתי חיבורים הכל מחובר ניסיתי לפרמט לא עזר יש לציין הווידוס מקורי,וזה מעצבן הקטע שזה נעלם מישהוא יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by yoav1000,

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  22. ברשותי בקר SCSI של ADAPTEC מדגם 2940U ןשני כוננים סקאזיים. הכונן הראשון הוא בנפח של 2GB והשני בנפח של 1.86GB איך אני יכול (אם בכלל) להפעיל את שני הכוננים בRAID 0 ובמה זה מתבטא? *שני הכוננים הם מתוצרת IBM

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, בעיקר לשימושי אינטרנט ואופיס, ומתלבט בין 3 כוננים קשיחים: WD ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ (Caviar SE WD1600JS) Seagate ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ (Barracuda 7200.9, ‎ST3160812AS‎) Hitachi ‏Deskstar 160GB SATA II‎ (7K160, ‎HDS721616PLA380‎) המחיר שלהם כמעט זהה, כך שאינו מהווה שיקול. אשמח לקבל המלצות מהמומחים מי עדיף מבחינת אמינות וביצועים? בתודה מראש, דוד

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by ZeeD,

ערב טוב, אני לפני קניית הצורב Nec ND-3520A, ובחנות ממנו אני קונה את הצורב הוא נמכר כ bulk, כלומר ללא כבלים או תוכנות. אז רציתי לדעת מהו הכבל ה IDE המתאים לאותו צורב ? כלומר, אם אני לא טועה, יש כבלים - 33, 66\100 וכו.. (?) ואם אפשר, הסבר על איך אפשר לדעת איזה כבל דורש כל כונן ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  25. היי אני יודע שיש אפשרות בVLITE ליצור דיסק חלונות VISTA משלך, שכבר יכיל SP1 וגם DRIVERS שאתה צריך. בין היתר גם לבצע אינטגרציה של הRAID. אני הולך לחלק שיש בו INTEGRATION בתוכנה בוחר את הINF של פלופי ה64 ביט של אינטל (יש לי לוח עם ICH9) וצורב את זה וכו'. הבעיה שאני מנסה להתקין, הוא לא מזהה את הRAID שלי, וגם שאני לוחץ F6 ומחפש DRIVERS, הוא לא מוצא מישהו שעשה זאת בעבר יכול לעזור לי בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.