עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם. אולי הנושא הזה כבר עלה לכותרות, אך מעניין לשמוע תגובות מהקהילה. כל יצרני הדיסקים הקשיחים הודיעו על הגבלת אחריות לשנה אחת בלבד עבור הדיסקים שישווקו מתאריך 1/10/2002. אחריות של שלוש שנים תשאר רק לסדרת Special Edition של Western Digital (באפר של 8MB ). מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mystikal,

יש לי כמה בעיות מוזרות בדיסק mybook שיש לי : אם אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי אני מקבל את ההודעה : "'windows cannot find copy.exe make shure you typed the file correctly.... אך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י קליק ימני ואקספלור בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להעתיק ממנו לדיסק פנימי , אחרי כמה זמן אני מקבל את ההודעה : cannot create or replace file:access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently at use יש לי מספיק מקום בדיסק הפנימי ואני מקבל את הודעת השגיעה הזאת רק מהmybook מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by crazydiamond,

שלום לכולם נזכרתי בדבר הזה: חבר שלי קנה באינטרנט לפני שנה וקצת מחשב AMD 2000+ עם כל החלקים מובנים על הלוח, הוא קיבל את המחשב באיחור ובתור פיצוי הוא קיבל דיסק בנפח "80GB" הדיסק אם הייתי בודק באמת היה נפח 80 שמחולק לשתי מחיצות של 40 אך בזיהוי חומרה הדיסק זוהה כ ווסטרן דיגיטל 40 GB וגם כאשר פירמטתי את המחשב והתקנתי לו את מערכת ההפעלה מחדש אכן היה 40 GB. השאלה היא באיזה תוכנה משתמשים להכפלת נפח הדיסק - בצורה כזאת והאם התוצאה היא דיסק איטי יותר? או בפירמוט דרך חלונות יש איזשהי פונקציה שאחראית לזה. בברכה.

4. Started by arik100,

אהלן מחפש DOK מומלץ לקנייה. עדיפות לקנייה בEBAY 16-32GB עדיפות ל USB 3 תקציב סביבות 20-30$ עדיפות כמה שפחות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום. אני מחפש HD לאיכסון נתונים (בערך 100GB) ברשת משרדית של 3 מחשבים. יש למישהו רעיון?? :s05: האם כדאי להשקיע בHD רשת או HD שיתחבר למחשב מסויים וימשוך נתונים מכל המחשבים. יש שם ראוטר שמחובר לאינטרנט ומחבר את כל המחשבים ביחד. בנוסף, האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לגבות את הנתונים פעם אחת בכל יום, אבל אני מחפש תוכנה שתגבה בכל פעם את הדלתא בלבד (כלומר: רק את השינויים שנעשו בקבצים ואת הקבצים החדשים). תודה...

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  6. שלום חבר'ה. קניתי השבוע צורב חדש Teac 40x12x48 - ושתי חבילות דיסקים: 1. דיסקים מעפנים 1x-32x 2. דיסקים של Samsung רשום עליהם x16 Guaranteed אבל הצורב נותן לי לצרוב עליהם עד 40 אלה הבעיות: 1. הבאפר אצלי משתגע עולה יורד עולה יורד ולא נשאר על 97 משהו כזה 2. הצריבה לוקחת 8 דקות שאני צורב בשתי המדיות גם על מהירות 40 וגם על 32 - כאשר אני צורב 80 דקות מוזיקה 3. הצורב היה על מצב Pio ושיניתי ל- dma (ככה אמרו לי לעשות) וזה לא עזר אלה הציונים ב Cd Speed של Nero http://rotter.net/User_files/nor/3dd6bdec52057416.jpg אני עומד להשתגע! מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by harry,

שמעו תעזרו לי אני בהיסטריה, בזמן האחרון הדיסק הקשיח במחשב שלי משמיע קולות של טרקטור, איך שאני מפעיל את המחשה זה מין בבבבבבבבבבבזז חזק ואז נפסק פתאום, ואחרי זה ממשיך עוד פעם. וגם שמתי לב שכמה שירים שניסיתי לנגן אני שומע אותו חושב באמצע השיר ופתאום יש כאלה רעשים בשיר .. זה הסוף של הדיסק הקשיח שלי?? (שאני ינסה לגבות) :'( :'( :'( (זה דיסק קשיח של IBM משנת 2000 )

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by Alexkmr,

אני רוצה לקנות הרדיסק חדש, אך אני עובד כל הזמן ואין לי בכלל זמן לנסוע ולקנות. חשבתי על האפשרות להזמין באינטרנט, ורציתי לדעת אם המשלוח לא מסכן את ההרדיסק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by מר מקלדת,

כשנה לאחר הצריבה כמה דיסקים CD של TEAC הלכו לי... יש בהם לכלוך כזה שהוא בתוך הפלסטיק, כלמר אי-אפשר לנגב אותו - מה שגורם לכך שאי אפשר לקורא חלק מהקבצים. אציין שאני נוהג לשמור טוב על הדיסקים שלי. זה ככה עם כל הדיסקים או רק עם אלו? יכול להיות שזה בגלל ששמתי אותם בנרתיק דיסקים שלא סגור הרמטי ולא בתוך מגירה (ולכן חשוף לאבק). לשם השוואה לפני כשבוע העתקתי כ-20 דיסקים DVD-R של BenQ שנצרבו לפני כמה חודשים ולא הייתה שום בעייה! אפילו בדקתי חלק מהקבצים ב-MD5 Sum. עריכה: זה קורה גם בדיסקים של TEAC שאין עליהם "סימנים מיוחדים". בדיסקים אחרים לא נתקלתי בתופעה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by simonldj,

שלום, יש לי כונן קשיח מיותר במחשב, אני רוצה להפוך אותו לחיצוני כגיבוי. חשבתי שהדרך הכי יעילה תיהיה להפוך אותו לכונן רשת ולחבר אותו לרשת בבית. ככה הוא יהיה זמין תמיד ובקלות. הבנתי שיש מארזים לעניין הזה, חיפשתי בכמה חנויות בארץ וכל מה שמצאתי זה רק USB. מחיפוש קצר בebay מצאתי משהו ב 60$. משמעותית יקר יותר מ USB. יש לכם המלצות איך אני יכול לעשות את העניין הזה לזול יותר? וגם אם יש חנויות בארץ. תודה.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. :s05:

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  12. Started by winner,

אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בחיבור USB לצורך גיבוי האם יש למישהו נסיון? מה עדיף - לקנות מארז ודיסק בנפרד או "מכשיר" מוכן - לדוגמה של מקסטור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_783&products_id=5960 (ההבדל במחיר לאותו נפח דיסק הוא 200-300 ש"ח והכונן של מקסטור כולל גם תוכנת גיבוי)

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  13. שלום. אני מתבלט האם מערך 0 raid יתן ביצועים טובים יותר עם 2 דיסקים של 40gb 7200rpm 2mb. מאשר דיסק אחד של 80gb 7200 8mg? בנוסף במידה ואני אתקין מערך מה תצורת החיבור האופטימלית? ide 0: master: 40gb slave: none ide 1: master: 40gb slave: none או: ide 0: master: 40gb slave: 40gb ide 1: master: none slave: none תודה מראש לכל העוזרים! עריכה: ה-80 הוא דיסק שעובד כבר למעלה מ-3 שנים לעומת ה-40 שעדיין בתולים.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. שלום לכם לנגן Cowon O2 יש אפשרות לכרטיס הרחבה של 32GB... ועכשיו הדילמה היא בבחירת כרטיס SDHC בנפח 32GB, בין המהירויות השונות של הכרטיסים. האם יורגשו בביצועים של הנגן הבדלים בין class 4 לclass 6 למשל ? שווה להתייחס לזה בכלל או שזה הבדל זניח שלא יורגש ? כי לפני שבוחרים כרטיס, זה בהחלט הבדל במחיר בין המהירויות.. תודה והמשך ערב נעים.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  15. פעם עשיתי את זה אבל אני לא זוכר... זה משהו לחבר מסטר וסלייב אפשר בבקשה עזרה?...

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  16. הכונן של WD בנפח 250G (באפשר 16) עולה היום פחות מ 400 ש"ח הנקודה היא שאמרו לי לא להתקרב ל YD אלא ללכת על KS מה זה אומר ?ומה ההבדל ביניהם? לא ראיתי את האותיות האלו בסיגייט >>> אולי עדיף אותו או את מקסטור? תודה מראש למי שעונה

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by עמיר שחר,

ברצוני לצרוב קובץ ISO על דיסק DUBEL LEYAR. אני עובד עם נרו 6 איך אני מעביר את המצב בנרו ל צריבה של 8 ג"ב ולא של 4?‬ בתודה מראש עמיר

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  18. שלום, לכל מי שלא מבין את הנושא שרשמתי שיכנס לאתר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=30865 טוב זה הולך ככה, בהתחלה לא היה לי מושג מה אני צריך בצורב, איזה חברה כדי לקנות, מהירויות, ומה זה מחיר סביר לצורב, בזכותכם עכשיו אני יודע את כל מה שהייתי צריך לדעת, אבל יש לי עוד שאלה אחת..... מאיפה אני יכול לקנות צורב של Lite-on????? הלכתי למס' חנויות מחשבים ולא היה להם, היו אפילו כאלה שלא ידעו על מה אני מדבר. נכנסתי גם לכמה אתרים וגם שמה לא מצאתי כלום.... יש למישהו איזה מקום או אתר שש בו את מה שאני מחפש??? אם כן, אני אשמח לקבל אותם. תודה מראש Some Thing...

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  19. קראתי את זה . יש שם בעד ונגד. אשמח לשמוע דעות נוספות. http://techreport.com/review/25282/a-closer-look-at-rapid-dram-caching-on-the-samsung-840-evo-ssd

20. Started by lisly,

המליצו לי על NEC ND-3520AB יש לכם אולי המלצה אחרת? שיהיה זול רק....

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מצגת פיירפוינט בעזרתה כמה מרצים שלי מעבירים הדרכות. אני פוחד שאחד מהדיסק קון קי שלהם יאבדו והמצגת תיגנב . אני מחפש דרך לעלות את המצגת למקום ברשת דרכו ניתן יהיה לפתוח אותה רק מכותבות IP מוגדרות ללא אפשרות הורדה. מכירים אפשרות כזאת ? אין בעיה שהשירות יהיה בתשלום... תודה מראש ((:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by amit1242,

אהלן,קניתי עוד WD 640GB...[עוד אחד כזה קניתי עם המחשב] עלה לי 315 שקל בKSP... כמה שאלות: 1. איך אני מחבר אותו? צריך איזה כבל? כי לא קיבלתי איתו שום דבר... 2. האם אני יכול לעשות RAID1? יש לי לוח אם GIGABYTE EP45-DS3 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by braveman,

אז ככה, אני מעוניין לקנות עוד דיסק קשיח פנימי ואני רוצה לבדוק קודם כמה כוננים אני יכול לחבר וגם מאיזה סוג (SATA2/3 , IDE). הבקר שלי הוא : Intel® N10/ICH7 Family Serial ATA Storage Controller - 27C0 מצאתי DATASHEET שלו, אבל לא ממש הצלחתי למצוא שם את מה שאני מחפש, אולי מישהו יוכל לעזור - http://www.intel.com/content/dam/doc/datasheet/i-o-controller-hub-7-datasheet.pdf תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. שבת שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי לא מעט בעיות עם הדיסק הקשיח.. פתאום באמצע העבודה הוא מפסיק לעבוד - כאילו לחצתי על כפתור ה Sleep, המסך עובר למצד standby וכל שאר החלקים במחשב נשארים לעבוד. גם איתחול לא פותר את הבעיה.. פשוט לאחר כמה דקות הוא "נדלק" מחדש. (והוא גם מתחיל את המחשב מחדש). בנוסף, הוא גם משמיע רעשים די מוזרים.. קשה לי לתאר אותם אבל אני די בטוח שהם לא צריכים להיות. (מעין רעשים שקטים וקבועים) וגם מידי פעם יש צליל של כאילו אתחלתי את המחשב. הדיסק הוא - WD 80 GB 8 Buffer והוא ברשותי כמעט שנתיים, האחריות תקפה ל3 שנים. עכשיו השאלה היא איך אני בעצם מוכיח את הבעיות שלי, כאשר אני מביא אותו לחנות למימוש האחריות, כי הבעיות הם לא כתוצאה ממשהו אלא פשוט קורים ככה סתם. אני בטוח…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. קניתי היום DOK מיקרו קרוזר של סאנדיסק 4 גיגה ואני רוצה להעיף את הU3 ולאחד את המחיצות שלו. זה אפשרי עם הכלים הרגילים (partition magic ודומיו) או שאני צריך תוכנה מיוחדת?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.