אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הגומי הזה שמבודד רעשים וויברציות מהדיסק קשיח ? כל הגומיות שהגיעו עם המארז שלי(6A19) התקשו, ומתפוררות במגע עם הבורג... ובלי גומיות כאלה אני לא יכול לחבר את הכונן...
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
ואם לא, איזה כונן חיצוני הוא הכי מומלץ לרכישה? חשוב לי שיהיה שקט ואמין בעל קיבולת של 1T תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
השתמשתי בכבל IDE של הצורב וחיברתי גם לכונן החדש שהוספתי... חיברתי לחשמל הכל... לא ניתקתי שום דבר, לאחר שהדלקתי את המחשב הצורב לא עבד וזה מוזר כי לא ניתקתי שום כבל.. מה יכולה להיות הבעיה? שהשתמשתי בכבל IDE אחד לשתי כוננים ?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אנשים... הצורב שלי הלך לעולמו ואני צריך אחד חדש. הסתכלתי במומלצים וראיתי שאת חלקם כבר לא מוכרים יותר אלא את הממשיכים שלהם... מישהו יודע מה ההבדלים בין ה-pioneer DVR-215 לבין ה-216D? אם אין הבדלים ביניהם... זה קריטי שהוא לא תומך ביטסטינג וסריקת טעויות מעמיקה? תודה אנשים. שכחתי להוסיף... אם יש צורבים עדיפים על ה-pioneer DVR-216D אני אשמח לקבל המלצה!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי WIN VISTA 32bit וכל פעם שאני מחבר USB למחשב הוא אומר לי שניתן לעבוד יותר מהר עם ה-USB; לא משנה לאיזה כניסה אני מכניס, יש לי 7 כניסות וכולם ככה. מצורפת תמונה: מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את הבעייה? -תודה מראש!-
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ביום ראשון הקרוב מחשב ביתי חדש בתקציב של 4000 ש"ח לא כולל כונן ה- SSD. אני מעוניין לקנות כונן SSD למחשב, אבל אני לא יודע איזה כדאי לי, אין לי צרכים מיוחדים. בעיקרון מספיק לי 128GB אבל אולי מבחינת ביצועים כדאי לי כונן גדול יותר. אמרו לי שכדאי ללכת על הכונן: Samsung 840 128 Pro הכונן עולה בסביבות 695 ש"ח. אבל אולי כדאי לי לקנת כונן בעל נפח גדול יותר בגלל הביצועים? ואולי הכונן: Samsung 840 120 שעולה 525 ש"ח עדיף כי הוא מספיק לי מבחינת הנפח. אני קצת מבולבל... באופן עקרוני מספיק לי 120-128GB ואני רוצה להישאר בתקציב סביר (500 ש"ח) אבל אם ישנם הבדלים משמעותיים אז אני יכול ללכת על תקציב קצת יותר גבוה, השאלה מה כדאי, מה אתם ממליצים? כמובן שגם דגמים אחרים יל…
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני ארדיסקים: 1.WD3200KS Western Digital-320Gb ממשק SATA2 2.ST373454LC Seagate-73Gb בממשק SCSI 15K הם יפעלו יחד במערך RAID?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
המחשב קופא לי בוידאו (לפעמים במשחקים) בפורום תמיכה אמרו שזה יכול להיות הHD איזה תוכנה להוריד משם ? לדגם הזה Deskstar P7K500-500 HDP725050GLA360
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם כונן SSD יתן שיפור משמעותי במשחקים? טעינה, רינדור וכו? האם מפסיק שהוא כונן כזה יהיה משני לכונן רגיל שעליו מותקנת מערכת הפעלה או שמומלץ גם את מערכת ההפעלה להתקין עליו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Sabrent ממשיכה לבצע ניסויים מעניינים עם כונני ה-SSD שלה - ומשיקה כונן Thunderbolt 3 חיצוני קומפקטי שיודע לשמור על הרבה מאוד מידע וגם להעבירו ממקום למקום בקצב מרשיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
טכנולוגיית ה-HAMR בה בחרה החברה האמריקאית ממשיכה להבשיל ולהתפתחלכתבה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי... אני רוצה לעבור ללינוקס, ואני צריך לפצל תכונן...
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מה הענינים? אני מעונין לרכוש הארד דיסק מסוג ,"WD5000AAKS" במטרה להמיר אותו להארד דיסק חיצוני. האם תוכלו להגיד לי מה הסיכונים בכך? בהנחה שאני מכניס אותו לקופסה, הארד דיסק לא יכול בטעות לקבל חום ולחלות? (לסים את חיו - מכיון שאין אורור, בדרך כלל). מה קורה במקרה שיש הפסקת חשמל. הארד דיסק לא יוכל להשרף? יש מיצב מתח? לאחר כל השאלות הללו. תוכלו בבקשה להמליץ לי על קופסה אכותית שתספק לי חיבור USB2(אם יש גם אפשרות ל eSATA, למה לא) ומיצב מתח(אם קים דבר כזה) ? וכמובן שתתאים להארד דיסק שצינתי לעיל. (הייתי שמח שתגידו לי מה הגודל באינצ'ים שאני אמור לחפש). כמו כן, לאחר עיון קצר ברשת, שמתי לב שיש המלצה על קופסה שעשויה מאלומיניום. מה ההיתרון בכך? דרך אגב, יש אפשרות להצפין את כל החומר ששו…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אפילו נורית שלו לא נידלקת האם יש משהו שניתן לעשות.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/enterprise/ulltradimm-ssd/
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אוקיי הHDD הקודם שלי מחובר ל צורב וללוח אם. בלוח אם יש 2 חיבורים ושתיהם תפוסים אחד בא מצורב ואחד מהHDD האם את החדש אני אמור לחבר גם לצורב וגם ללוח אם באותה צורה? ואם כן אז איך? אני צריך מפצל? איך קוראים לזה איך אני מבקש את זה בחנות? תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 22:15:31 לא משנה הבנתי לבד חחחחתודה בכל מקרה למי שהיה רוצה לעזור=]
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים של 1TB . על אחד מהם יש וינדאוס ועל השני יש משחקים/מוזיקה/סרטים וכו' בגודל של כ 300GB . כשאני מחבר אותם ל RAID 0 מה קורה למידע שנמצא על הדיסקים?! תודה. עריכה : (שימו לב הודעת ה 3000 שלי )
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי לוח תומך SATA2 ומחובר עכשיו הארד דיסק 80GB שהוא SATA. לא תהיה בעיה להוסיף עוד הארד דיסק,אבל שיהיה SATA2 נכון?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעיליפ פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד 0 ? המערכת עובדת עם 4גיגה ראם. תודה על כל עזרה, שחר.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
איך אני מפרמט HD נייד 120 ג'יגה עם חיבור USB.כפתור ימני על הכונן>"אתחול"???
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Gigabyte P-55A-UD3 רציתי לדעת אם הוא תומך בכונני SSD ואם יש לי טעם להתקין אחד כזה במחשב? בכמה זה יאיץ לי אותו אם בכלל מבחינת זמני טעינה של משחקים ומערכת ההפעלה?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני טס מחר לארה"ב וראיתי שיש את ה SSD הזה במחיר יחסית טוב - 170 דולר לכונן של 750GB שזה יוצא בערך 650 ש"ח. ראיתי ביקורות מעורבות על הכונן הזה לכן אני לא יודע אם הקנייה משתלמת. אשמח לקבל קצת חוות דעת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק של 500GB ומיתלבט בין שלושת הסדרות של WD הכחולה עם 16MB זיכרון עולה 285שקל הירוקה עם 32MB זיכרון עולה 290שקל והשחורה עם 32MB זיכרון עולה 355שקל מה ההבדל בין הסדרות?? מה היתקונות/חסרות של כל אחת? מה הכי כדי לקנות ולמה?? ועם בכלל כדי WD?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לצורב DVD מSkyPc, אני קונה משם את המחשב ולכן אני מעדיף מאוד לקנות גם את הצורב משם, המארז שלי שחור ולכן אני ארצה כונן שחור, ועדיפות לתמיכה בצריבת אימג על הדיסק אבל לא חובה... מסגרת מחיר לא ממש משנה, הם ממילא לא כלכך יקרים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-