אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה לכונן קשיח בעל נפח 250 ג'יגה sata 2 לא יקרים תביאו לי את הכי זולים שיש
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן FLOPPY חיצוני - חיבור USB. אין ברשותי, פנימי, כאשר אני מחבר את הפלופי החיצוני הוא מוגדר בתור כונן B, איך אני מחליף את ההגדרה שלו, שהוא יהיה מוגדר בתור כונן A. תודה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם חיבור של המתאם להארד דיסק שלי ולאחר מכן חיבורו לסאטא ישפר ביצועים? לדעתי האישית לא אבל יש לי וויכוח בנושא עם חבר שלי. התועלת המשמעותית היא כמובן בזרימת האויר. מישהוא חושב כמו החבר שלי?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1405 איזה מחיר! אני קניתי רק לפני שבועיים את ה640 שלי והוא עלה לי 70 שקל יותר!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום שלום בהמשך לבעיה של מסכים כחולים כאשר אני נכנס ליוזר שלי ב-Windows, כאשר מוגדר RAID, ועקב כך שחטפתי את אותו מסך בדיוק ב"הזדמנות" אחרת (נסיון OC) אחד התרחישים שאני חוקר הוא שהתקנת הWindows הנוכחית שלי היא קצת מקולקלת ולכן רציתי לנתק זמנית את דיסק הIDE הישן שלי ולהתקין מערכת הפעלה מחדש על מערך RAID שאבנה משני הדיסקים החדשים שלי (הפרטים במפרט שלי) אך אבוי - פתאום נפלה עלי הבנה מעיקה בזמן שישבתי באיזה פאב עם חברים - אין לי כונן פלופי! לא היה לי שום צורך בו... עד היום. (כידוע על מנת להתקין חלונות על RAID צריך להכניס בשלב מוקדם מאוד פלופי עם דריברים של RAID) הבעיה היותר גדולה, (הרי את הכונן אני יכול לפרק זמנית מאחד המחשבים הישנים בבית) היא שעקב מבנה הלוח והמארז אין מצ…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלי גסס. עשיתי לדיסק הגוסס גיבוי מלא, החלפתי אותו והתקנתי במחשב הנייד דיסק קשיח חדש. כעת שאני עוסק בתהליך השחזור, רציתי להתייעץ אם לקחת את הגיבוי ולעשות שחזור מלא ורגיל או שמא כדאי כבר לנצל את ההזדמנות הזאת "לעשות ניקוי" ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. כמה דברים שצריך לדעת: 1. אני לא מדבר על התקנה ממש נקייה של הווינדוס. אין לי שום כוונה ורצון להתחיל עם כל ההגדרות וההתקנות ממש ממש מהתחלה (ייקח לי חודשים). אני מדבר על שחזור חלקי, כמדומני שיש איזה דרך באמצעות "העברה נוחה ב-Windows" או משהו כזה... 2. כרגע המערכת הפעלה עובדת בסה"כ בסדר. 3. מדובר במערכת הפעלה W7 x64 שעבר עליה 3 וחצי שנים.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חיברתי את הצורב שלי (DVD) והכל עבד. כל פעם שאני צורב דיסק של DVD הצורב לא מזהה אותו , אפילו לפני הצריבה זה לא מראה לי שיש דיסק בתוך הצורב אבל המחשב כן מזהה את הצורב. ניסיתי לצרוב דיסק רגיל וזה עבד...והדיסק עובד וגם משחקים עובדים של DVD עובדים. אני משתמש בNERO 6 תודה. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1194 זה מה שיש לי
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איך הצורב הנ"ל? ??? הבנתי שהוא חדש (?) , יש עליו כבר איזושהי ביקורת מקצועית? תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הגיע להישג ידי קובץ img של דיסק DVD (בגודל 4.3 גיגה), שמכיל סרט מסויים. השאלה שלי היא, איך אני צורב אותו. אני יודע שבצורבים רגילים צורבים דרך תוכנה (אני אוהב את FantomCD), אך עם איזו תוכנה \ איך עם צורבי DVD? ניסיתי כמו בישן, אבל דפקתי 2 דיסקים... (מריץ כמה דקות וחוזר אחורה בסרט)
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי כונן ZIP 250 בחיבור SCSI. אני משתמש בו עם כרטיס SCSI מדגם Domex DMX3191 שקיבלתי חינם ממישהו. כשאני כותב לדיסק קבצים, בעיקר קבצים גדולים, המחשב פשוט נתקע (XP Pro), ואני חייב לנתק את הכונן מהחשמל ולחכות כמה דקות כדי שהוא יחזור לחיים. כשאני מחבר את הכונן להתקן SCSI אחר שיש לי (סינטיסייזר), אין שום בעיות בכתיבה או קריאה. כמו כן, בזמן פעילות דיסק ב-ZIP מופיעים ריצודים על הצג של המחשב. כבל ה-SCSI הוא הכבל המקורי שהגיע עם הכונן, חדש מהאריזה. אני מניח שהכרטיס פשוט דפוק ולכן מופיעות כל הבעיות האלו, אבל לפני שאני מוציא 300 שקל על Adaptec 2904 רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ויכול להגיד לי אם אפשר לפתור אותה בדרך אחרת. בתודה מראש, שי
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אפילו אם זאת בעיה שקשה לפתור .. התקנתי על מערכת קיימת את ההארד דיסק Seagate ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II מהירות 7200 RPM 32MB BUFFER הארד דיסק מוכר לכל הדעות.. עכשיו הWindows עצמו מזהה אותו במנהל ההתקנים : אבל משום מה אני לא רואה אותו בMy Computer למה? יכול להיות שיש בעיה עם הדיסק?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי הרבה דיסקים צרובים עם מידע שהעברתי אלהם. אחד החברים שלי אמר לי שיותר אדיף להכסן הכל על הדיסק הקשיח כי הוא מחזיק מידע בצורה טובה יותר לטווך ארוך יותר.. אז מה נכון לעשות?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי שני HD WD RAPTOR 36 GB .עד עכשיו היה לי אחד ועכשיו אני רוצה לחבר אותם ב-RAID 0 אני ממש לא יודע מה לעשות .זה פעם ראשונה שלי עם אם כל מה שקשור ל-RAID.יש לי לוח-אם P4P800 DELUXE תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק דיי ישן בערך 3 וחצי שנים משו כזה ושאני מסתכל במחשב שלי כתוב שבכונן C יש 9.91 ג'יגה ובכונן D יש 27.3 ג'יגה ואין כזה דבר דיסק קשיח של 37.21 ג'יגה הבעיה הבאמת מוזרה זה שכתוב שבכונן D יש לי מקום פנוי של 432KB שזה 27.2 בערך מקום בשימוש אבל בודק בתיקיות אז כל התיקיות ביחד זה 15.5 ג'יגה...וכל הזמן יש הודעות שאין מקום בכונן D בכונן C יש 6.90 ג'יגה שזה אומר שצריך להיות 3.01 ג'יגה אבל במחשב שלי כתוב שיש רק 1.85 ג'יגה למישו יש מושג איך אני מסדר את זה?כל הזמן המחשב עושה בעיות כי אין מקום אבל יש עוד לפחות 10 ג'יגה תודה
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בנתיים אני נעול בגלל ביקורות שלכם על הNEC 3520 משהו כזה, אבל אני לא מבין את כל המושגים האלה, ביטסטייטינג וכל ה + וה - לא יודע... אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי ולהמליץ לי אני ישמח, ועברתי על הפורום אבל אני לא מבין כלום
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כשאני צורב על דיסקים של וורבטים המספר שגיאות האלה מתחיל מ300 ויורד, וכשאני צורב על דיסקים נגיד של LG זה מגיע ל50 גג, יש סיבה הגיונית לזה? האם זה משנה בכלל? יש לי צורב NEC 3550..
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תראו , אני קונה מחשב עוד יומים ככה. ויש לי כרגע 120 G של MAXTOR ואני מתכנןלקנות עוד הרד דיסק.. אמרו לי שאם אני יקנה אותו הרדיסק רק SATA יכול להיות שיהיו בעיות. נכון/לא נכון? אני ממש צריך עזרה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1.NEC 3550 2.LG GSA4167B 3.PHILPS 1628G מבחינת מחיר זה ממש זניח ב DVD-RAM לא נראה לי שאשתמש בו רק אם אני אראה יתרון ממש בולט מה DVD-RW הפילפס זה למעשה BENQ וכמו שהבנתי BENQ הם הכי טובים שהוא המקביל ל 1640 הנק הוא סוס עבודה בדוק עם קבלות השאלה איך השאר כי אני עובד ממש מסיבי עם הצורב עובד ללא הפסקה וגם חשוב לי שיצרוב הרבה סוגים של מדיות מה שמעולה בנק לעומת טושיבה לדוגמא
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
-
-
יש שלי בעיה ממש חמורה.. קודם כל צורב דיוידי לא צורב דיוידי רק קורא..-איך אפשר לבדוק את טיבו של הדיוידי אז חיברתי צורב-סידי וגם הוא לא עובד.. שניהם נעלמו..(לא רואים אותם במחשב) בבקשה שמישהו שמבין בנושא יענה לי ויכתוב לי פעם אחת ולתמיד.. איפה אני שם תג'אמפר בכל כונן?? והחיבור (צמה) יעני החיבור הארוך מתחברים ביחד או כל אחד בנפרד ללוח אם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני אשמח לשמוע חוות דעת על הצורב LG GSA-GH22L........ האם הוא בעייתי בנקודות מסויימות, במה הוא מצטיין וכדו'... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה יש לי קובץ של 7500 של IMG עכשיו אני כמעט בטוח ב100% שצריך דיסק של 8 גיגה צודק? שנית מאיפה אני יכול לקנות דיסק כזה בהכי זול שיש? פשוט המחירים מטורפים או שיש איזה אפשרות אחרת שבה אני יכול לצרוב? וזה אמור לשמש בתור BOOTABLE אז יותר נכון לומר שזו מערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם הDOK הזה... מידי פעם כשאני מכניס אותו למחשב, אז המחשב או שמודיע על שגיאה עם המכשיר (כתוב שהוא מצא חומרה חדשה והכל, אבל שום דבר לא קורה, וכשאני נכנס לdevice manager יש סימן קריאה על הדריבר, וכתוב שיש איתו שגיאה), בפעמים אחרות כשאני מנסה לעבוד עם המכשיר, אז הוא מופיע לי כרגיל, אבל ריק מתוכן (גם הU3 לא קיים), כאילו שהDOK ריק. וכמובן שמידי פעם הכל פועל כאילו אין שום בעיות. למישהו יש מושג מה דפוק עם זה?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-