אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לילה/בוקר טוב לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי בעיה (מן הסתם) והיא לא נעימה. עבדתי עם מחשב די מיושן שהחליט שהוא רוצה לנוח תמידית, מה שהביא אותי למצב שבו אני צריך להרכיב מחשב חדש מהחומרים המצויים אצלי. מה שלמעשה התבצע זה החלפה של כל החומרה במחשב (מעבד, לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך) והכוננים הועברו להכלאה החדשה. במחשב היו קיימים 2 כוננים, C ו D. C - הקטן מבינייהם (40GB) הכיל את מערכת ההפעלה שזה זניח ו D - הכיל את כל הנתונים החשובים. כאמור שנייהם הועברו, C עבר פירמוט עקב בעיות זיהוי חומרה אך מאז D לא נגיש יותר, מעבר לזה, הוא מציג לי שלא קיים פרטישן מוגדר (בחלון ההתקנה של הווינדואוס איפה שאפשר לחלק לפרטיש'נים הכונן "מחולק" לשניים אבל משומה לא מזהה NTFS או FAT, הוא מופיע כ UNKNO…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את הכונן, אך משום מה אני לא רואה את הטמפרטורה שלו ב-EVEREST, יש סיבה ? אין לו חיישן טמפרטורה ?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם מותר (טוב, בעצם אני מניח שמותר) או יותר נכון האם זה טיפשי להרכיב הארד דיסק ישן (אני מניח שהצילום המצורף מפרט את נתוניו) על מחשב עם מעבד ולוח אם חדשים (מעבד AMD 4000). כי אני לא צריך הארד דיסק חדש. אני לא שומר המון דברים בכונן ולכן אחליף אותו רק אם הוא ממש יוריד את הביצועים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
האם הכונן הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1810 זהה לכונן הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3068 כשהמליצו לי עליו הדגישו את הNCQ שכתוב רק על הכונן הראשון... מה זה NCQ? ובאמת אין את זה בכונן השני?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
1.NEC 3550 2.LG GSA4167B 3.PHILPS 1628G מבחינת מחיר זה ממש זניח ב DVD-RAM לא נראה לי שאשתמש בו רק אם אני אראה יתרון ממש בולט מה DVD-RW הפילפס זה למעשה BENQ וכמו שהבנתי BENQ הם הכי טובים שהוא המקביל ל 1640 הנק הוא סוס עבודה בדוק עם קבלות השאלה איך השאר כי אני עובד ממש מסיבי עם הצורב עובד ללא הפסקה וגם חשוב לי שיצרוב הרבה סוגים של מדיות מה שמעולה בנק לעומת טושיבה לדוגמא
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5268 או זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5095 ?[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 16:08:26 טוב, אני מבין שלאף אחד מהפורום אין ניסיון לא עם זה ולא עם זה.....
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן ראיתי תאשכול למעלה אבל אני מחפש יותר אנשים עם ניסיון אישי....איזה צורב אתם ממליצים לי (ide ) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע ארדיסק חדש של ויסטון דיגיטל 80 גיגה 7200 8 mb buffer והוא התחיל לעשות לי רעשים כאלא כמו של המחשבים הישנים שחושבים.. האם אני צריך להתיחס לזה? או שזה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תקציב שלי 220 ש"ח גג . אני חושב אם כבר ללכת על צורב, אז ללכת על צורב SATA לכן אני מתלבט בין שני אלה DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA לבין DVD±RW GSA-H30N x16 Beige SATA המחיר שלהם זהה. מה דעתכם,איזה מהם עדיף? ============= שאלה נוספת, החיבורי חשמל בצורבי SATA הם מולקס רגיל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
טוב מצטער שאני פותח עוד אשכול בנושא של צורבי DVD אבל אני רוצה המלצה לצורבי DVD טובים בלי הגבלת מחיר שיגיעו לאמריקה עוד חודש-חודש וחצי אפילו.... תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חברים סבא שלי עשה קצר בבית וקיצר המחשב היתכבה ונידלק נעלמו לי בערך 3\4 גיגה, נימחק לי קובץ איך אני משחזר אותו?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי בדיסק קשיח 3 מחיצות המחיצה C בעלת 19 ג'יגה שבקוי מותקן עליה משהו כל הזמן מאבדת מקום בלי שאני עושה משהו בכלל כלומר לפני שבוע היה לי 1 ג'יגה פנוי(שזה גם בלי סיבה) והיום יש לי בקושי 180 מגה מה אני צריך לעשות כדי שזה יפסיק וכדי להחזיר את מה ש"נעלם" תודה
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אחלן חברים, יש ברשותי כ-4 כוננים חיצונים בגודל 3.5 ועוד 3 בגודל 2.5 האם אפשר לרכז לפחות את כל הכוננים בגודל 3.5 בתוך מארז אחד עדיף קטן ככל האפשר ? אני עומד בפני רכישת מחשב HTPC ומעוניין לפנות את מדף הכוננים שבסלון לטובת מארז נעים יותר כך שגם האשה תהיה מרוצה ... תודה רבה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן FLOPPY חיצוני - חיבור USB. אין ברשותי, פנימי, כאשר אני מחבר את הפלופי החיצוני הוא מוגדר בתור כונן B, איך אני מחליף את ההגדרה שלו, שהוא יהיה מוגדר בתור כונן A. תודה.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם חיבור של המתאם להארד דיסק שלי ולאחר מכן חיבורו לסאטא ישפר ביצועים? לדעתי האישית לא אבל יש לי וויכוח בנושא עם חבר שלי. התועלת המשמעותית היא כמובן בזרימת האויר. מישהוא חושב כמו החבר שלי?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
למעלה משנה כונן 4TB WD חיצוני מחובר אצלי לintel nuc ומזרים סרטים חלק ללא בעיה (25GB לסרט) למחשב הנייח השני שלי, הצפייה תמיד עם SMB (השיתוף קבצים של וינדוס, תיקית רשת). בחודש האחרון במהלך הצפייה, הסרטים נתקעים ומגמגמים. בדקתי אם יש קיטוע בכונן, גיליתי שכן וביצעתי לו איחוי (אין כרגע קבצים מקוטעים) והדבר הזה ממשיך איך מגלים את המקור לבעיה? בדקתי את הכונן עם הבדיקה הזו Data Lifeguard Diagnostic for Windows מכאן http://support.wdc.com/downloads.aspx?lang=en התוצאות תקינות בשני הבדיקות, גם הארוכה (3 ימים סקטור אחרי סקטור) וגם הקצרה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מצטער על דאבל פוסטינג אבל אני רוצה לחזור היום לחנות ולהחליף את ההרדיסק כי אני לא יכול לסבול את הרעש שלו יש לי מקסטור 160 גיגה לאיזה חברה אחרת כדי להחליף? תודה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי... אני מנסה לצרוב אודיו במדיה CD-RW בצורב די.וי.די. שלי ללא הצלחה....מישהו יכול לעזור לי למה הוא לא מצליח לצרוב לי ? (העדכון חומרה של הצורב הוא DL-13?). הוא עושה LEAD-IN ואז נתקע לי...... תודה.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך הצורב הנ"ל? ??? הבנתי שהוא חדש (?) , יש עליו כבר איזושהי ביקורת מקצועית? תודה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המחשב בזמן האחרון נתקע לי לפעמים ואני יודע שזה יכול להיות ממאה דברים אחרים אבל אני רוצה לבדוק גם את ההארד דיסק לראות שאין בעיות איתו. יש דרך לבדוק שהוא תקין?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, ויש רעש מוזר כשאני מעתיק קבצים ופותח קובץ ראר גדול (נראה לי רעשים מההרד דיסק). maxtor 120gb sata זה נשמע קצת כמו שמדליקים את הטלויזיה ויש את האפור הזה שעושה רעש כזה, רק שלא ברצף.. יש לי את המחשב כבר כמה ימים, ורק עכשיו, פעם ראשונה שאני שומע את זה... גם הדי וי די החדש (רק אתמול קניתי), עשה רעש כשהעתקתי כמה תכנים של דיסקים לכונן הקשיח... מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2 ghz וזיכרון פנימי 512 ואני רוצה להתקין במחשב עוד הארד דיסק השאלה שלי היא אם זה יעבוד טוב למרות שהמחשב שלי קצת ישן או שזה לא קשור וכמה ג'גה מקסימום אני יכול להכניס
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-