עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by RaZ^MaN,

למישהו יש מושג באיזה RAID לוח אם צריך לתמוך בשביל חיבור מחיצות בין הארדיסקים? כלומר 3 הארדיסקים מחוברים למחיצה אחת לדוגמה. ואיזה הארדיסק צריך בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by imber,

לפני כמה ימים חיברתי את הצורב שלי (DVD) והכל עבד. כל פעם שאני צורב דיסק של DVD הצורב לא מזהה אותו , אפילו לפני הצריבה זה לא מראה לי שיש דיסק בתוך הצורב אבל המחשב כן מזהה את הצורב. ניסיתי לצרוב דיסק רגיל וזה עבד...והדיסק עובד וגם משחקים עובדים של DVD עובדים. אני משתמש בNERO 6 תודה. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1194 זה מה שיש לי

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by Lanzar,

שלום, אני חושד שהקצב שהדיסק שלי עובד בו איטי, יש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה ולעלות את התוצאות כאן, כדי שתגידו לי אם המצב תקין ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  4. Started by erangarubi,

אייך אני צורב משחק לסוני?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by OZSHIMON,

שלום! בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש וינם צורבים רבים של LG (אני אוהב את החברה הזו) אשמח לקבל חוות דעת על צורבים שלהם גם עם LIGHT SCRIBE וגם עם בלי. איך הדיסק קשיח של WD500G AAKS?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  6. שלום, רציתי לדעת האם המכשיר שמעבירים בו את החפצים שלוקחים לטיסה, שבודק מה יש בתוך המזוודה או התיק יכול להרוס דיסק קשיח? תודה

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  7. יש לי דיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה,תוכנות ,כמה משחקים וכל מיני שטויות,הבעיה היא שאם כל הדברים האלה נשאר לי פחות מ2GB פנוי. האם זה יכול לפגוע בדיסק איכשהו? כמה מומלץ שיהיה מקום פנוי? וזה לא מוזר שיש לי כל-כך קצת מקום פנוי והווינדוס לא העיר לי על זה עדין? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  8. שמתי לב שכל הכוננים החיצונים שיש לי, כולל DISK ON KEY לא מעביר את הקבצים לסל מיחזור אלה מוחק אותם לצמיתות. איפה משנים את ההגדרות האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. Started by J.allmighty,

שלום לכם, אני מחפש לקנות HD 80 גיגה 7200 8בופר SATA יש המלצות על חברה מסויימת ? (samsung או WD ) ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by HydroIT,

אני מחפש גרסה של ה-LG-H62 שתומכת ב-Lightscribe. מישהו מכיר חנות מקוונת שאפשר לקנות דרכה? בכלל קיים דגם כזה? :\

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  11. שלום לכולם, קניתי דיסקים של DVD לצריבה והחלטתי לנסות ולבדוק את האיכות שלהם. התקנתי את הנרו 6 וניסיתי לבצע סריקה אבל לא מצאתי בשום מקום תוצאה או כל דבר אחר.. סתם דפקתי דיסק תוכלו להסביר לי איך לבצע את הסריקה והאם נרו 6 מתאימה? **עריכה: במחשבה שניה, הנושא מתאים לפורום אחסון.. מצטער **

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  12. שלום לכולם וחג שמח. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נייד בין נפח של 250 ל320 GB. חשוב לי שיהיה: 16MB Buffer איכותי- בנוי בצורה טובה ומקצועית לעבודה ממושכת ללא תקלות ואיבוד מידע יקר. מהיר- בעל ממשק העברת קבצים מהיר ככל האפשר. חברה טובה- Western Digital, Seagate, Maxtor, Samsung המטרה העיקרית הינה אחסון מידע חשוב כגון: פרויקטים, סרטוטי הנדסה, תוכנות גרפיקה כבדות והרבה מאוד צילומים ותמונות. נבדקו מספר דגמים ובוצעה חיפוש נרחב בפורום. הדגמים אשר מתאימים לדרישות: OneTouch III 320GB-Maxtor WDH1CS3200-Western Digita אשמח לשמוע המלצות נוספות מחברי הפורום בתודה, תומי

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by siin,

ב- הודעות נבחרות (FAQ) - פורום 'אמצעי איחסון' יש הסבר איך להגדיר את הכוננים שיפעלו ב-DMA. משום מה לאחר שאני בוחר במאפיינים אין אצלי את הלשונית של "הגדרות מתקדמות" ( ADVANCED SETTINGS) מה פה קורה פה?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by Jenia24,

אני צריך הארדיסק עכשיו הטווח מחירים שלי זה 200 ש''ח ראיתי כבר ב200 ש''ח הארדיסקים בכל הגדלים ולא נראה לי הגיוני , אז אני מבקש המלצה לאחד שנחשב לסביר , ושיהיה מינימום 160GB

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by NM,

למה אני לא מצליח לשים בדיסק או קי קבצי תרגום( .srt)?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  16. שלום, אני בתהליכי הרכבת מחשב, רכשתי את לוח האם הבא https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-DDR4-rev-10#kf כעת אני רוצה לקנות אמצעי איחסון, סדר גודל של 2Tb. שמתי לב שמידי פעם מפרסמים כאן דילים טובים של כוננים מאמזון. איך אני מוודא שהם יתאימו למחשב שלי? האם מספיק שהם יהיו חיבור PCLe 4.0? או שיש עוד דברים שחשוב להבחין בהם לפני שאני קונה? תודה

17. Started by Randy Orton,

חשבתי לגוון קצת אחרי קניה של LG חשבתי ללכת על צורבים SONY אבל יש שמועה שיש איתם בעיה של תאימות עם NERO מישהו יודע משהו על זה ?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by iwm,

שמעתי מהרבה אנשים ובאינטרנט ביכלל שהכונני SATA של היום לא עובדים בSATA אמיתי אל רק החיבור הוא SATA ושעל הכונן יש ציפ שממיר את הנתונים לכיאילו SATA ואז זה עובד על הכבלים של SATA אבל הכונן עצמו קורא כמו כונן רגיל רציתי לדעת האם יש אמת בזה והאם יש היום כוננים שהם SATA אמיתיים כל הדרך

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  19. Started by 125Live,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לצורב Blu-Ray. כדאי שיהיה זול באופן יחסי. תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by KoM,

שמתי לב בזמן האחרון כשאני הופך דיסקי DVD צרובים הצריבה לא נראית אחידה, כלומר החלק הצרוב מאחורי הדיסק מחולק לכמה חלקים... יש לציין שהדיסקים יוצאים מעולה וקריאים ופעילים לחלוטין... האם אומר משהו ?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by L-Byte,

אני רוצה לקנות צורב DVD ואני מתלבט בין Nec nd-3500a ו LG GSA-4160B שניהם בערך באותו מחיר מה עדיף?

22. Started by dani k,

הי אנשים, הזמנתי מפרט מחשב מנעה. בין היתר, לקחתי את ה- 4167B של LG היום התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהדגם הזה ישן ושקשה להשיג אותו עכשיו. הם הציעו לי במקום את הדגם הזה , שהוא חדש יותר לטענתם, באותו מחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5025 מישהו מכיר ? אני מקווה שלא מנסים לעבוד עלי או שלא מדובר בסדרת צורבים פחות איכותית.... תודה.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by the duck,

שלום אני מחפש דיסק קשיח שני למחשב של 500GB עכשיו יש לי 250 WD KS וחשבתי על ה W.D AAKS אבל ראיתי בחנות רק AACS מה זה הדגם הזה? הוא טוב יותר טוב מהAAKS? ומה ההבדל? ובכלל איזה דיסקים קשיחים עכשיו נחשבים הכי טובים ומה כדאי לקחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. אני משתמש בהם לצריבת סרטים ומשום מה שאני צורב במהירות גבוהה..52 נראה לי ושם ב DVD יש מין עצירות והפרעות.. לא ניסיתי לצרוב במהירות נמוכה עדיין.. אני צריך לדעת אם זה משנה משהו .

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by tgen,

האם יש צורך לעדכן מידי פעם את הדרייברים של כונני ה- CD וה- DVD? מה זה נותן?

• 8 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים