עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Randy Orton,

חשבתי לגוון קצת אחרי קניה של LG חשבתי ללכת על צורבים SONY אבל יש שמועה שיש איתם בעיה של תאימות עם NERO מישהו יודע משהו על זה ?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  2. יש לי את המשחק המקורי battlefield 2 אני רוצה לגבות את דיסק ראשון למחשב שיהיה כ IMAGE ואז שאם אני ירצה לצרוב אותו לדיסק הוא יהיה כמו דיסק מקורי אז שאני מנסה לעשות יצירת אימג' מהדיסק בתחילת התהליך הוא כותב the cd is copyrighted unrecoverable read error בקיצור לא נותן לי לעשות כי הוא מוגן או משהו ניסיתי גם ב NERO7 וגם בALCOHOL יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by x-dude,

אני באמת חיכיתי ל DVDRW מהירות 8X,מעניין מתי הם יגיעו לפה. http://www.cdfreaks.com/news/12187

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  4. לפי מה שקראתי עליו מהביקורות http://www.cdfreaks.com/reviews/Lite-On-LH-20A1P-AllWrite-DVD-Writer-Preview הוא דיי טוב אפילו מעולה, מה עוד שיש אופצייה לפתוח אותו לכל האיזורים באופן מאוד פשוט אשמח להערות או הארות לגבי אנשים שיש להם את הצורב הזה או צורבים אחרים של LITEON חשוב לי שקט בזמן קריאה או צריבה. תודה ברק

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  5. חברה התקנתי את מערכת ההפעלה WINDOWS HOME SERVER והיא מחקלי את כל הדיסקים הקשיחים בהתקנה הבת זו^$#%&^$% שלה.. חיברתי דיסק קשיח אחד למחשב אחר ועכשיו זה נראה כך כמו בתמונה.. יש דרך לשחזר או שחבר על המאמץ בכלל :'( אההה בא לי למות איזה דיכאון :-[ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. ברור שהביצועים יסורסו אבל השאלה אם זה יעבוד בכלל

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  7. Started by lipa,

מה עדיף לקנות ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  8. Started by Snufkin,

יש לי צורב CD של LG וצורב DVD גם של LG. השאלה שלי היא האם זה בסדר שהתקנתי את שני הכוננים אחד מתחת לשני או שצריך סלוט אחד ריק כדי שהם לא יחממו אחד את השני (אם בכלל זה יכול לקרות).

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by demonshlomo,

אהלן חברס...... קניתי 3500A ודבר ראשון שאני רוצה להגיד: כל מי שלא קונה את השחור או שיש לו פאנל שמכסה את הכונן שלא יקנה! הוא מכועררר אוקיי ועכשיו לעניין, רציתי לדעת אם יש דברים שכדאי לי לדעת בקשר לצריבת DVD (חיפשתי אבל לא מצאתי משהו ממצה). כמו מהירויות צריבה מומלצות..תוכנות , טיפים,טריקים. וגם האם יש עידכוני תוכנה לצורבים? מה הם נותנים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by rivki10,

הכונן גיבוי באמצע העבודה הפסיק לעבוד והוא נותן לי הודעת שגיעה כזו -הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה- יש מה לעשות יש לי שם חומר חשובבבבבבבבבבב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by smulikon,

אין לי מושג בצורבי די וי די... בבקשה תענו לי... ואם כן אז במה יותר טוב..

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. ההפרש ביניהם הוא בערך 100 שקל ברוב החנויות... (אם תוכלו להמליץ לי על דגמים טובים אני אשמח) אמרו לי שאם אני אוסיף 160 ג'יגה (כבר יש לי 160 ג'יגה במחשב כרגע) אני אוכל ליצור מערך RAID, האם אפשר לקבל הסבר מה זה ובמה זה תורם לביצועים? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  13. רכשתי השבוע מחשב חדש עם הארד דיסק של wd בנפח של 200 ג"ב. אני צריך את עזרתכם בכל הקשור לחלוקה למחיצות ולאופן הפירמוט: 1. לכמה מחיצות כדאי לחלק את ההארד דיסק ובאיזה גודל כל מחיצה? חשבתי לחלק את ההארד דיסק לארבע מחיצות: אחת למערכת ההפעלה בלבד (xp), אחת לכל התוכנות האחרות, אחת שהיא העיקרית והגדולה ביותר - תמונות (כל תמונה בנפח של 6-8 מ"ב), והרביעית והאחרונה לכל היתר (מסמכים, שירים וכל הזבל). זה בסדר לעשות חלוקה כזו? 2. האם צריך לפרמט כל אחת מהמחיצות? אם כן האם זה משנה האם בשיטת FAT32 או ב- NTFS? האם צריכה להיות אחידות בשיטה, קרי כל המחיצות ב- FAT32 או לחילופין, כולן ב- NTFS? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by JohnClark,

היי יש לי את ההרדיסק הזה בסביבות שנה, ורוב הזמן הוא היה במגירת הרדיסק שהייתה מיועדת לIDE וחתכתי אותה קצת שתתאים לSATA (היא לא מאווררת) עד לפני שבוע הוא עבד מעולה בלי שום בעיות, ולפני שבוע התחילה בעיה של מסכים כחולים כאלו + ריסטרט (אחרי שזה קורה הוא מפסיק לעבוד והוינדואוס לא עולה) כשאני מוציא אותו מהמגירה ומחבר מחדש הוא פועל, ואז אני שם עוד פעם במגירה והוא פועל יכול להיות שזו בעית התחממות אבל זה מוזר כי עד עכשיו זה לא קרה במשך שנה... בינתיים שמתי אותו על רצפת המארז וזהו מקווה שתוכלו לעזור..

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by moshen1169,

חיברתי את הדיסק הקשיח שלי בזמן שהמחשב דלק וכל המידע בדיסק הלך האם יש אפשרות לחזר את המידע אפילו שלא גיביתי ?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by mymon,

שלום אני מחפש המלצה לקשיח לאחסון 320/500 usb2 או usb3 עם תמיכה usb2 לאחסון -תקציב בסביבות 300-500ש"ח אם אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה השאלה שלי היא מה יותר מהיר... יש לי HD של 250 ואני רוצה לדעת האם שווה לי להשקיע בעוד אחד של 250 או לקנות RAPTOR 36? ברייד גם כל התוכונות והמשחקים יהיו במערך ככה שזה שיקול... ועוד שאלה על רייד...אני חייב להגדיר אותה מלפני ההתנקנה של VISATA? כי יש לי עכשיו דברים על ההרד דיסק ואני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר אותם? או שמגדירים רייד הוא צריך לפרמט את הדיסקים?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HD נייד 2.5" ללא חשמל. חשוב: אני עובד על macbook pro וגם על windows ב pc נייח. usb 3/2 exFAT - חייב 1TB ומעלה תקציב עד 400 שקל +- אשמח לקבל המלצות אני אישית התלבטתי בין: a-data ch11 WD My Passport Transcend StoreJet 25M3 או 25H3P שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם. אשמח לעזרה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by coorva,

רכשתי דיסק קשיח WD IDE JB 8MB buffer בזמן כיבוי המחשב יש רעש במשך חצי שניה בערך מהדיסק הקשיח אבל רעש שלא ניתן להתעלם ממנו. (רעש דומה למנוע חשמלי קטן). האם זה נורמלי? במידה ולא, יש תוכנה שיכולה לבדוק אם הדיסק תקין? תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  20. יש לי שאלה אם אני הולך לקנות מחשב חדש אם הר דיסק SATA2 אז הבנתי ש חלונות לא מזהה אותו השאלה היא איך אני מתקין את הר דיסק לפי מה שהבנתי צריך להכניס את הדיסק התקנה של הלוח אם בהתחלת התקנת מערכת הפעלה אפישהו קראתי שאתה מקבל דיסקט 1.44 ובמחשב שאם כבר אני יקנה לא היה כונן דיסקטים איך אני מתקין את הר דיסק ושמערכת הפעלה תזהה אותו אם דרך דיסק הדרבריים של לוח אם מבצעים את התקנה?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by Gilladriel,

האם הקלטה לכונן פלאש תצמצם נפילות FPS במהלך המשחק? כרגע אני מקליט לWD ירוק, המחולק ל2 מחיצות, עליו יושבת הOS (כונן C) והמשחק (כונן D). מיותר לציין שאני מוריד רזולוציה בזמן הקלטות כדי לקבל FPS שחיק. מפרט: i5-760 Intel p55wb 1TB WD10EARS Sapphire 6870 Kingston 8GB: 2x2G + 1x4G תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  22. אני רוצה לפצל אותו לאחד של 300 ועוד אחד של 300 , איך אני עושה זאת ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  23. Started by Nitro,

שלום, אתמול התקנתי צורב פיוניר DVR212, ובכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD-r אני מקבל שגיאת "Unspecified recorder error". לא ניסיתי לצרוב דיסק CDR רגיל, גם לא ניסיתי מדיות מסוג שונה, אך המדיות שלי איכותיות: Verbatim photo-printable advanced AZO+. יש לציין, זהו צורב בממשק SATA. יכול להיות שצריך דרייבר מסוים? כי בקריאה הוא עובד כמו שצריך, ואין איזשהי בעיה עם מנהל ההתקנים בקשר אליו. מישהו נתקל בבעיה, או יכול לשער מהי? תודה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  24. Started by amisha,

פתאום בלילה המחשב נתקע ואח"כ אני רוצה לגשת למחיצה בדיסק מסויים והמחשב אומר שהדיסק אינו מפורמט (ואי אפשר כמובן לראות את החומר בתוכו ) מה עושים ? ולמה זה קורה ??!?!!?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by Crash5,

לאחרונה אינני מצליח לצרוב כלל דיסקים עם הצורב שלי. ע"מ לראות את הדגם המדוייק של הצורב הכנסו למפרט המחשב שם תוכלו למצוא את המידע הנדרש. הצריבה היא מקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח ולא העתקה מדיסק לדיסק. ניסיתי גם להוריד את מהירות הצריבה אך זה לא עזר. פרט חשוב, סימולציית הצריבה מתבצעת בהצלחה, בניגוד לצריבה עצמה. התוכנה שאיתה אני עובד היא Nero Burning Rome בגירסאתה העדכנית ביותר. מצורפת תמונה מסך המציגה את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים