עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by brando,

שלום חברים יש לי צורב DVD ROM LG ותוכנת צריבה של NERO אני צורב סרטים במכשיר הצורב - וכאשר אני צופה בסרט במכשיר הDVD שלי אני מצליח לראות 3/4 סרט בצורה תקינה והסוף קופץ כול הזמן. למרות שהחלפתי את המדיה שלי ל PRINCO DVD-R. לעומת זה במחשב אני רואה מצוין את כול הסרט ובנוסף מכשיר הDVD שלי אני רואה מצוין סרטים ממקורות שונים.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by גד :),

הם טובים או לא? דיסקים DVD+R 4.7GB X16

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  3. לפי מה שקראתי עליו מהביקורות http://www.cdfreaks.com/reviews/Lite-On-LH-20A1P-AllWrite-DVD-Writer-Preview הוא דיי טוב אפילו מעולה, מה עוד שיש אופצייה לפתוח אותו לכל האיזורים באופן מאוד פשוט אשמח להערות או הארות לגבי אנשים שיש להם את הצורב הזה או צורבים אחרים של LITEON חשוב לי שקט בזמן קריאה או צריבה. תודה ברק

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  4. אני ועוד חבר רוצים לקנות יחד כונן חיצוני שישמש רק לגיבוי של תמונות ומוסיקה ושאר ירקות. אחנו מתלבטים בין 320 ל 500 גיגה. וכמובן מחפשים את הזול ביותר. חשוב מאד מהירות ואמינות. יש המלצות? משהו להיזהר/להקפיד עליו? תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  5. hay guys חיפוש בגוגל העלה מספר ביקורות אולם אין לי מושג אם הביקורות הן אובייקטיביות האם יש למישהוא ניסיון עם הצורבים החדשים שתומכים בפורמט של double layer : שכבר נימכרים בארץ nec nd-2510a או עם המתחרה שלו sony dru-700a אודה לכם מאוד על כול התייחסות לגביי האמינות , אורך חיים ותאימות למדיות שניתן להשיג בארץ בזול fortis גם אם יש לכם ניסיון עם הדגמים הקודמים של שתי החברות nd-2500 , dru-500 אנא הביעו אותו בפורום האם אתם חושבים שצורב אחד עדיף על משנהו? כמה זמן צריך לדעתכם להמתין לפני הקנייה עד שדגם חדש של צורב או חומרה אחרת מוכיחים את אמינותם? במידה וניתקלתם בהשוואה בין צורבי שכבה כפולה באתר שידוע לכם כאמין ולא משוחד , אנא תרשמו את הלינק כאן

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  6. Started by overload,

USB SanDisk Mini 512MB מה אתם חושבים? המחיר טוב והוא גם נראה טוב, איפה הקאצ'?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by yakirZ,

מחפש משהו טוב עד 500 שקל מה אתם אומרים על זה?: http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HotDeals/Index/7796?deal_referer=category_%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%92%D7%90%D7%93%D7%92%D7%98%D7%99%D7%9D תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  8. שלום לכל עונה ! ברשותי לוח אם של GIGABYTE והוא: K8NS 939 ULTRA ללוח שתי אפשרויות לRAID. מה עדיף ? SILICON IMAGE RAID SIL 3152 או :s05: ? מחקה לתשובות ותודה מראש לכל עונה !!!!

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by evgani,

אז ככהאני ראיתי שהרבה משחקים יוצאים לDVD ובגלל זה אני צריך כונן DVD טוב עד 200 שקל ! חשבתי ללכת על זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=156 אם יש לכם הצעות אז תגידו לי!

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by arik100,

אז ככה יש לי קובץ של 7500 של IMG עכשיו אני כמעט בטוח ב100% שצריך דיסק של 8 גיגה צודק? שנית מאיפה אני יכול לקנות דיסק כזה בהכי זול שיש? פשוט המחירים מטורפים או שיש איזה אפשרות אחרת שבה אני יכול לצרוב? וזה אמור לשמש בתור BOOTABLE אז יותר נכון לומר שזו מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by shai11,

היי שבת שלום אז ככה יש לי ההרד דיסק sata2 250GIGA הוא סבבה אבל מתחיל לי לחץ במקום אז חשבתי להוסיף אליו ההרדיסק משובך של IDE של 80 גיגה שיתאכסן עליו בעיקר סרטים על ה 250 המערכת הפעלה השאלה היא האם הוא יאט את הדיסק של ה 250 או שהוא לא ישפיע ?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by alsal,

http://www.cdfreaks.com/article/219 נשמע מעניין חבל שהם לא קיבלו את הגירסה שתומכת בצריבת DVD-RAM

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by Screw_Master,

400 שקל, נפח כמה שיותר גדול, רצוי של סמסונג או של Western Digital כי הבנתי שעם Seagate יש בעיות. מותר לחרוג בעד 150 שקל תמורת קפיצה משמעותית בנפח. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  14. ברצוני לקנות כונן קשיח חיצוני והשימוש שלו זה פשוט שאני שם עליו הרבה סרטים דרך המחשב הנייח והלפטופ מה אתם אומרים על זה? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717077 הדברים שהייתי רוצה זה 500 גיגה בית,2 וחצי אינץ,שיהיה מהיר וזהו תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  15. Started by infer73,

כמו בכותרת, האם יש הבדל (אמיתי, ולא סתם תיאורטי) בביצועים בין כונן שהוא 5900RPM לעומת כונן שהוא 7200RPM? תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by sha1823,

אני משתגע כבר קניתי lg gh20ns10 והוא משגע אותי קניתי שבוע שעבר חיברתי אותו המחשב זיהה אותו והתקין ברגע שאני מכניס דיסק ריק של dvd הוא תוקע לי את המחשב \11 פעם אחת הצלחתי לצרוב דיסק של דיוידי אחד וזהו אני לא מצליח יותר ברגע שאני מכניס דיסק דיודי ריק לצריבה הוא תוקע את המחשב ורק שאני מוציא את הדיסק המחשב ממשיך לרוץ זה משגע אותי הלכתי לחנות הוא החליף לי את הכל הצורב הביא לי צורב אחר חדש ושוב אותה בעיה!!! איזה מעצבן זה וואי חחח מה לעשות אנשיפם??

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  17. הארד דיסק שהביוס מזהה אבל בWINDOWS הוא לא נראה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  18. טוב מצטער שאני פותח עוד אשכול בנושא של צורבי DVD אבל אני רוצה המלצה לצורבי DVD טובים בלי הגבלת מחיר שיגיעו לאמריקה עוד חודש-חודש וחצי אפילו.... תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  19. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  20. המדיות הם זולות את זה אני יודע - princo . הצורב הוא nec 3520a . יש לציין שעל אותו הדיסק צרבתי סרט אחר שאינו מקרטע לא בcd ולא בdvd. הdvd דרך אגב הוא vertex. השאלה היא עם אני אצרוב שוב על מדיה אחרת אני צריך לצפות שוב לקרטועים או שהבעיה בכלל קשורה לקידוד הxvid (בדקתי אין packed stream ולא gmc). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  21. שלום. יש לי HD של WD WD Enhanched IDE Caviar 30GB איפה אני מוצא איך אני מגדיר את זה כ slave? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. האם אפשר לצרוב עם צורב רגיל על דיסק DVD שהוא 4 ג'יגה.. הכוונה לא לצרוב סרטים אלה קבצים שונים..? בתודה manorking

23. Started by LRa,

שלום, יש לי שני כוננים קשיחים. אחד בPRIMARY והשני בSECONDARY MASTER. כשאני מעביר קבצים ביניהם העתקה ממש ממש איטית וזה לא היה כך בעבר. יש לציין שהמחשב לא עבד מעל לחודש וכשהפעלתי אותו לראשונה התקנתי SP2. תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  24. כותרת! אני יודע שיש סוגים של חיבורים SATA וכו'... אני לא יודע איזה מתאים למחשב שלי! את הפרטים של המחשב אפשר לראות בצד. חייב עזרה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by rikus,

משום מה בנרו הוא מראה לי שאין לי דיסק בפנים שאני יכול לצרוב 8152MB ושאני מכניס יש לו 4800MB או משהו, עכשיו שקניתי את הצורב (פיליפס 1668LI) הבנתי שיש לו מה שנקרא DUAL LAYER, וככה אפשר לצרוב ביותר מ-4.5 ג'יגה.. לא קיבלתי את החוברת עם הצורב ככה שאין לי שמץ, אני מחפש גם בגוגל..עדיין כלום.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים