עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ThaPhoeniX,

יש לי WD SATA 120GB,ולוח P4P800 של ASUS, הכונן עובד ועושה BOOT טוב כאשר מעלים אותו בסביבה של Windows XP אך כאשר מעלים עם מערכת דוס של למשל דיסקט הפעלה של WINDOWS 98 הוא אינו מגיד כראוי והכונן עושה בעיות של SECTOR NOT FOUND וכאלה כאשר מנסים לקרוא ממנו. אני רוצה למשל להשתמש בדיסק MULTI-BOOT עם עזרים כמו PARTITION MAGIC כדי לשלוט במחיצות של הHD וזה לא מזהה כראוי את הכונן.... יש למישהו מושג איך אני יכול להתגבר על הבעיה הזאת או איך הוא יזהה לי את הHD כראוי? בביוס יש כמה מצבים שאמורים כביכול לעזור עם בעיות של תאימות אבל הם לא ממש עוזרים... עריכה: משום מה עכשיו אני בכלל לא רואה אותו רק מתי שאני נכנס לסביבה של WINDOWS, אפילו ההתקנה של WINDOWS XP נתקעת לי על ההתחלה...

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15168 כולל DVD RAM

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by grove,

האם יש דגם טוב ומומלץ שהחליף את זה? Samsung SH-S203B כי כבר אין להשיג אותו כל עזרה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. איך אני יכול לראות את הטמפ' בכונן WD MYBOOK שמחובר ב-USB ? SPEEDFAN, EVEREST, HDTUNE מראות רק דיסקים פנימייים תודה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  5. אז ככה יש לי לוח אם ABIT NF7-SL ושלוש כוננים קשיחים WD120JB ATA WD120JDSATA MAXTOR 80SATA כשאני מעביר קבצי RAR מה 80 SATA ל 120SATA הם נדפקים תמיד אבל כשאני מעביר את אותם הקבצים מה80SATA ל 120ATA ומה120ATA ל 120 SATA הקבצים בסדר גמור . וכשאני מעביר את אותם הקבצים שעכשיו על ה120 SATA ל80 SATA הם גם בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? עדכנתי ל ביוס הכי אחרון של הלוח אם שכבר כולל בתוך עצמו את הדרוג של הבקר SATA ועדכנתי את הדרייברים של SATA ל WINXP להכי אחרונים ובכל זאת לא עוזר. אולי אתם יודעים מה הבעיה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by leonchik1976,

האם דיסקים של SILVER LINE נחשבים לאמינים?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by boaznahum,

שלום. קניתי מחנות ONLINE מסוימת HUB PORT USB 3.0 מדגם UGT-MH430U3-BK, זהו HUB PORT עם הזנת מתח כדי שאוכל לחבר אליו צרכנים ללא הזנת מתח. לצערי קבלתי דגם אחר UGT-MH431U3-BK ללא הזנת מתח. כועס ונכלם פניתי לחנות והם אמרו לי זה בסדר "לא צריך הזנת מתח לדגם זהת אפשר לחבר אליו כל דבר", ניסיתי לברר איך קורה הקסם הזה אבל רק קבלתי שוב את התשובה "יהיה בסדר" שאלתי: האם משהוא יכול לאשש או להפריך את הטענה, האם תקן USB 3 באמת יכול לספק את יותר זרם מ USB 2.0 והזנת המתח ל HUB מיותרת ? האמת שהדבר נראה לי תמוה ביותר, סתם ניסיון התחמקות. בשמחה הייתי מפרסם את שם החנות למען יראו וייראו, אבל אני לא יודע אם הדבר מותר. תודה מראש על כל תשובה. בועז

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  8. צריך המלצה לכונן קשיח בעל נפח 250 ג'יגה sata 2 לא יקרים תביאו לי את הכי זולים שיש

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  9. מה מסמלים הפלוס והמינוס שעל המדיה לצריבה -+R ?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  10. כלומר איך ניתן להגיע אל קוד המדיה?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  11. שלום שלום בהמשך לבעיה של מסכים כחולים כאשר אני נכנס ליוזר שלי ב-Windows, כאשר מוגדר RAID, ועקב כך שחטפתי את אותו מסך בדיוק ב"הזדמנות" אחרת (נסיון OC) אחד התרחישים שאני חוקר הוא שהתקנת הWindows הנוכחית שלי היא קצת מקולקלת ולכן רציתי לנתק זמנית את דיסק הIDE הישן שלי ולהתקין מערכת הפעלה מחדש על מערך RAID שאבנה משני הדיסקים החדשים שלי (הפרטים במפרט שלי) אך אבוי - פתאום נפלה עלי הבנה מעיקה בזמן שישבתי באיזה פאב עם חברים - אין לי כונן פלופי! לא היה לי שום צורך בו... עד היום. (כידוע על מנת להתקין חלונות על RAID צריך להכניס בשלב מוקדם מאוד פלופי עם דריברים של RAID) הבעיה היותר גדולה, (הרי את הכונן אני יכול לפרק זמנית מאחד המחשבים הישנים בבית) היא שעקב מבנה הלוח והמארז אין מצ…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. כותרת! אני יודע שיש סוגים של חיבורים SATA וכו'... אני לא יודע איזה מתאים למחשב שלי! את הפרטים של המחשב אפשר לראות בצד. חייב עזרה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by RaZ^MaN,

למישהו יש מושג באיזה RAID לוח אם צריך לתמוך בשביל חיבור מחיצות בין הארדיסקים? כלומר 3 הארדיסקים מחוברים למחיצה אחת לדוגמה. ואיזה הארדיסק צריך בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by ThaFeniX,

יש לי דיסק של SATA 120GB של WD לוח אם ASUS P4P800 ויש לי בעיה מאוד חמורה עם כל העניין של PARTITIONS דבר ראשון הוא לא מוכן לעשות מחיצה אחת גדולה של 120GB ברגע שעושים מחיצה כזאת, הוא אומנם מזהה אותה אבל שעושים ממנה BOOT הוא פשוט נתקע ולא מגיב, לא חשוב עם זה FAT32 או NTFS, פשוט לא עולה ניסיתי לנסות כל מיני דברים דרך PQMAGIC הרבה פעמים זה אמר לי BAD PARTITION TABLE וכאלה, הדרך היחידה שהצלחתי לעלות את המחשב בצורה "יציבה" זה שחילקתי את הHD לשני מחיצות אחד של 20 (הראשי) והשניה של 100GB שניהם FAT32, דבר זה היה יציב כמה חודשים ופתאום היום כנראה נהרס הDATABASE של הPARTITIONS המחשב לא עולה יותר זה אומר שכל הדברים שהיו לי על המחשב נמחקו קליל וכעת אני צריך להגדיר PARTI…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  15. Started by OZSHIMON,

שלום! בקרוב אני עומד לקנות מחשב חדש וינם צורבים רבים של LG (אני אוהב את החברה הזו) אשמח לקבל חוות דעת על צורבים שלהם גם עם LIGHT SCRIBE וגם עם בלי. איך הדיסק קשיח של WD500G AAKS?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. אני רוצה שבאתר שלי יהיה לינק לסירטון בן 5-7MB. ואני מחפש אתר לשים את הסירטון שמה ואז לשלוח קישור. איך אני עושה זאת?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by nahonh,

מה זה ביטסטינג ובמה זה עוזר לי בצריבת סרט DVD ולתאימות שלו? יש לי צורב lite-on ldw-851s, ואיפה יש עידכון קושחה לביטסטינג?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. צריך בבקשה המלצה להארד דיסק אמין שיתאים לעבודה מאומצת (20 שעות רצוף לפחות כל יום ) עריכות וידאו ורינדורים אני מעדיף של טרה קראתי כאן שבטרה יש 2 פלטות בפנים האם למען האמינות עדיך לקחת קטן יותר עם פלטה אחת ? נושא האמינות הכי חשוב . רעש וכו' לא מעניין תודה .

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by MDK,

כאשר אני רואה סרטים דרך הasus DVD X16 או מעתיק קבצים להרד דיסק מההרד דיסק - למשל התקנת משחק, כל שאר המחשב נתקע כמעט לגמרי :-\ למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  20. Started by darkman,

איך עושים כזה דבר ומה צריכים

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  21. מישהו יודע איך אפשר למדוד את הביצועים של הכוננים הקשיחים?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  22. שלום לכולם וחג שמח. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נייד בין נפח של 250 ל320 GB. חשוב לי שיהיה: 16MB Buffer איכותי- בנוי בצורה טובה ומקצועית לעבודה ממושכת ללא תקלות ואיבוד מידע יקר. מהיר- בעל ממשק העברת קבצים מהיר ככל האפשר. חברה טובה- Western Digital, Seagate, Maxtor, Samsung המטרה העיקרית הינה אחסון מידע חשוב כגון: פרויקטים, סרטוטי הנדסה, תוכנות גרפיקה כבדות והרבה מאוד צילומים ותמונות. נבדקו מספר דגמים ובוצעה חיפוש נרחב בפורום. הדגמים אשר מתאימים לדרישות: OneTouch III 320GB-Maxtor WDH1CS3200-Western Digita אשמח לשמוע המלצות נוספות מחברי הפורום בתודה, תומי

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by T-boon,

הי, ברשותי SONY EPERIA (הטלפון שייך לאבא) וברצוני לגבות את כל התמונות שנמצאות בגלריה שלו, על המחשב PC שלי. יש לי על ה-PC דונגל שן כחולה אשר בהצלחה העברתי קבציMP3 אל ה-XPERIA אך לא יודע איך להעביר תמונות מהטלפון אל המחשב. כאשר אני מבצע שיתוף בגלריה באמצעות שן כחולה, הוא לא מזהה את המחשב, וכותב שהקובץ לא עבר... יש איזה תוכנה מומלצת לענין? כי כרגע אני עובד ישירות מהדריבר של WINDOWS7 תודה.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by tavor21,

http://www.oversearch.net/products/dvdroffer.html אפשר אפילו לעשות הזמנה קבוצתית

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  25. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים