אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הי יש לי מחשב בעסק שעובד עם מערכת בקרים ואני צריך לגבות את הDATA BASE שנמצא כקובץ בכונן הראשי(שוקל כ 20MB+-). עד היום היתי מגבה מספר פעמים בשבוע (כל פעם שהיה לי רגע זמן וזכרתי..) - דרך התוכנה המובנית של המערכת שמותקנת אצלי לDOK שאני שומר במגירה .. .המערכת עובדת 25/7 והקובץ עובר שינויים בכמה פרקי זמן במשך היום וכדי לגבות כמו שצריך אני למעשה צריך לגבות 3 פעמים ביממה בשעות מסויימות שהמערכת לא כותבת לקובץ. מכיוון שהמערכת גם מחוברת לרשת (חיבור רגיל דרך ראוטר ביתי) 24/7 חשבתי למצוא שירות רשת כלשהו כמו ה GOOGLE DRIVE / DROPBOX וכו' שיאפשר לי לבצע את הגיבוי בצורה אטומטית לחלוטין (אפשר פעם ביום בשעה מוגדרת - ורצוי גם 3 פעמים ביום..) השאלה אם למישהו יש רעיון איך לבצע את זה בדרך הפש…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
כאשר אני רואה סרטים דרך הasus DVD X16 או מעתיק קבצים להרד דיסק מההרד דיסק - למשל התקנת משחק, כל שאר המחשב נתקע כמעט לגמרי :-\ למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
Maxtor diamondmax plus 9 sata הכל חובר כראוי, ההארדיסק מזוהה בביוס ניסיתי להתקין אותו בווינדווס עם התוכנה maxblast של מקסטול, אבל היא קורסת בכל הפעלה יש דרך אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם הדיסק הקשיח הבא מתאים לי? לוח אם: ASUS P4P800SE..לגבי שאר הנתונים משהו SATA וזה לא יודע ממש.. =\ כונן קשיח WD1600JB Western Digital נפח: 160GB מהירות: 7200RPM ממשק: ATA\IDE זכרון נדיף(Buffer): 8MB ואם מישהו יכוון אותי לדיסק קשיח שכן יתאים לי אם לא זה..אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קנתי לפני כחודשיים מחשב חדש...עם הארד דיסק של W.D הדגם 2500AAKS עכשיו הבעייה היא שבכל פעם שאני מדליק את המחשב יש רעש לא חלש די מרגיז מההארד דיסק שנמשך איזה שלוש שניות ונפסק. פעם ב לוקח לו יותר זמן להיפסק. הדיסק פועל מעולה וגם בכל התוכנות בדיקה הוא נראה תקין. האם אני יכול להיות רגוע?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ל-DOK בנפח של 256 מ"ב במחיר של כ-30 ש"ח. לצערי מוכרים DOK בנפח כזה במחירים גבוהים מאד. אשמח להמלצות על חנויות/אתרים במחיר הנ"ל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD ואני מתלבט בין Nec nd-3500a ו LG GSA-4160B שניהם בערך באותו מחיר מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כמה עולה הזיכרון: GEIL DDR2 1024MB (1GB) 1000 MHZ ??
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
איזה הארדיסק טוב יותר? maxtor 40GB 7200/133 שהוא 133 ? או (W.D 40 GB 7200 ATA-100 (8MB שהוא 8 באפר אבל 100 ? שאלה נוספת מה זה בכלל ה ATA מה תפקידו בבקשה עיזרו ופרטו תשובותיכם תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
כולם נראים ככה ST3500XXXXX : כשבמקום XXXXX יש : 320AS , 630AS , 320NS , 641AV , 630NS ועוד .. כולם 500GB , SATA 2 , 7200RPM (כל הנתונים לפי זאפ) http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187330&DB141821=141823&DB141804=187180&orderby=price יש הבדל משמעותי בינהם ? יש שם פער מחירים די גדול ..
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, כרגע ברשותי 2 דיסקים קשיחים, אחד מהם מחולק לשתי מחיצות כונן C וכונן E י (WD 320AAKS) ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. ברצוני לרכוש דיסק קשיח ככל הנראה אתה ה1 TERA של סמסונג ומכיוון שהוא יותר חדיש ומהיר מהWD AAKS אני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה. אילו צעדים עלי לעשות כדי : א.להגדיר את הדיסק הקשיח להיות כונן C, לחלק אותו לשתי מחיצות ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. ב.לאחד בין מחיצה C למחיצה E.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני אשמח לשמוע חוות דעת על הצורב LG GSA-GH22L........ האם הוא בעייתי בנקודות מסויימות, במה הוא מצטיין וכדו'... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה יש לי קובץ של 7500 של IMG עכשיו אני כמעט בטוח ב100% שצריך דיסק של 8 גיגה צודק? שנית מאיפה אני יכול לקנות דיסק כזה בהכי זול שיש? פשוט המחירים מטורפים או שיש איזה אפשרות אחרת שבה אני יכול לצרוב? וזה אמור לשמש בתור BOOTABLE אז יותר נכון לומר שזו מערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום! אני בשבועיים האחרונים שמתי לב שאני צורב דיסק דיוידי כמעט שעה! המחשב הוא חדש דנדש והבעיה התחילה לא מזמן. השתמשתי בנרו 7, עברתי ל- 8 והבעיה עדיין לא ניפתרה. כרגע אני משתמש בתוכנה ASHAMPOO וגם שם אני צורב כמעט חצי שעה...
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם יש יתרון כלשהו לכונן קשיח אשר משתמש בממשק ה SATA3 (לעומת ה SATA2)? על פניו, נראה שממילא כונן קשיח (וגם המהירים שבהם דוגמת ה VelociRaptor) לא מגיע לתקרת ההתקן של סאטא2 (300 מגה בשנייה?), ועל כן - האם יש יתרון כלשהו בכונן אשר משתמש בהתקן ה SATA3?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
היי , קניתי צורב nec 4550 בערך לפני 3 חודשים או יותר ואין לי מושג מה זה עידכוני קושחה בכלל , האם זה משפר את האיכות צריבה ? אם כן איך עושים את זה ? ראיתי פה בפורום בחיפוש לינק לאתר הזה http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=96140 אבל לא הבנתי איך מעדכנים ..וגם כתוב שזה יכול לבטל את האחריות למישהו פה יש את הצורב הזה והוא יודע איך מעדכנים את זה ומה הכי מומלץ ? אגב , הצורב אמור להיות כפול 16 בצריבות ובנרו זה תמיד מופיע לי כפול 12..מה הסיבה? ואם איזה דיסקים הכי מומלץ להשתמש איתו ? קניתי כתומים כאלה של lg dvd+r , לא נראה לי שהם משהו
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?url=http%3A%2F%2Fwww.watch.impress.co.jp%2Fav%2Fdocs%2F20040109%2Fces06.htm&lp=ja_en&tt=url באנגלית כמובן
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בהנחה שהצורב שלי יודע לקרוא ולצרוב גם DVD-R וגם DVD+R - מה ההבדל ביניהם ומה עדיף לקנות ? ועוד כמה שאלות (קצת טיפשיות, למען האמת...) כמה אמורים לעלות דיסקים כאלו? וכמה הם אמורים לעלות? ראיתי חבילה של 10 דיסקים DVD-RW (ללא עטיפה) של Verbatim ב-80 ש"ח - זה מחיר סביר? ואיפה קונים עטיפות במחיר סביר?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום 1 H-80 2 GSA-H66N איזה דגם מבין שניהם אמין יותר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
איך אני יכול לראות את הטמפ' בכונן WD MYBOOK שמחובר ב-USB ? SPEEDFAN, EVEREST, HDTUNE מראות רק דיסקים פנימייים תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ההפרש ביניהם הוא בערך 100 שקל ברוב החנויות... (אם תוכלו להמליץ לי על דגמים טובים אני אשמח) אמרו לי שאם אני אוסיף 160 ג'יגה (כבר יש לי 160 ג'יגה במחשב כרגע) אני אוכל ליצור מערך RAID, האם אפשר לקבל הסבר מה זה ובמה זה תורם לביצועים? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לקנות צורב די וי די מהדור החדש שאפשר לצרוב 8.5 גי'גה, אבל אני לא יודע איזה צורב לבחור מרוב הפירמות המרובות בשוק. צריך עזרה בבחירה הטובה ביותר!! תודה!!! עריכת המודר: סימן קריאה אחד מספיק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למחשב שלי דיסק קשיח חדש בגודל של 160G בערך... יש הבדלים משמעותיים ביניהם? שממש מתבטאים במהירות? כאלו שמרגישים? ביציבות של המערכת? אי הרד דיסק נחשב לטוב ביותר כרגע (לא מבחינת גודל) אלא מבחינת רמת מוצר? ההבדלים הם מאוד מאוד קטנים. 150 ש"ח ליקר ביותר שמצאתי. שהוא :Western Digital WD1600YD 16MB השאלה היא מה ההבדל בינו לבין ה160G הפשוט עם 7200 מהירות ??? אם מישהו יכול לפרט על כך אני אשמח מאוד! ובכלל אם למישהו יש המלצה על הרד דיסק ברמה גבוה אני אשמח ... תודה רבה, רונן
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חדש בנפח של 2TB (פנימי) היות והכונן הנוכחי שלי בעל נפח מצומצם של 250GB בלבד. הייתי מעוניין לחבר את החדש לישן כך שהישן יוכל לשמש אותי לצורכי גיבוי. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע בביצועי הכונן החדש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-