אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
איזה הארדיסק טוב יותר? maxtor 40GB 7200/133 שהוא 133 ? או (W.D 40 GB 7200 ATA-100 (8MB שהוא 8 באפר אבל 100 ? שאלה נוספת מה זה בכלל ה ATA מה תפקידו בבקשה עיזרו ופרטו תשובותיכם תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לאחרונה נפל לי הארד דיסק אחד עם המערכת הפעלה לכן פירמטתי את השני ושמתי עליו הכל בינתיים.. מאז אני חושב שהביצועים קצת ירדו..למשל ב-Company of heroes טעינות ארוכות יותר ואפילו דרופים ב-FPS לפעמים אגב אם זה משנה- ההארד דיסק הוא 120 ג'יגה בממשק IDE, מחולק ל-2 מחיצות אחת 20 ג'יגה למערכת הפעלה ותוכנות נשאר 11 פנוי אחת לכל השאר, 40 מ-92 פנוי עשיתי Quick bench ו-Long bench ב-HD Tach אני רוצה שתגידו את דעתכם על התוצאות זה ה-Quick זה ה-Long תודה מראש, לירן.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי צורב CD של LG וצורב DVD גם של LG. השאלה שלי היא האם זה בסדר שהתקנתי את שני הכוננים אחד מתחת לשני או שצריך סלוט אחד ריק כדי שהם לא יחממו אחד את השני (אם בכלל זה יכול לקרות).
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.dstore.co.il/yp/shopDepartment.asp?sc=736&id=61894&fid=8175
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן! תמיד אתם מראים פה תוצאות של דיסקים אחרי צריבה ובודקים כמה שגיאות נמצאו... אני לא בטוח שאני מבין טוב איך קוראים את הגרפים האלה נתתי פה דוגמא לאיזה דיסק... שנראה לי שהוא ממש גרוע אם משהו יכול להסביר את המושגים הכללים ומה צריך לשים לב... מה נמוך וטוב ומה גבוה ומומלץ להתרחק וכו'... תודה! יניב
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15168 כולל DVD RAM
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם ABIT NF7-SL ושלוש כוננים קשיחים WD120JB ATA WD120JDSATA MAXTOR 80SATA כשאני מעביר קבצי RAR מה 80 SATA ל 120SATA הם נדפקים תמיד אבל כשאני מעביר את אותם הקבצים מה80SATA ל 120ATA ומה120ATA ל 120 SATA הקבצים בסדר גמור . וכשאני מעביר את אותם הקבצים שעכשיו על ה120 SATA ל80 SATA הם גם בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? עדכנתי ל ביוס הכי אחרון של הלוח אם שכבר כולל בתוך עצמו את הדרוג של הבקר SATA ועדכנתי את הדרייברים של SATA ל WINXP להכי אחרונים ובכל זאת לא עוזר. אולי אתם יודעים מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
שלום. קניתי מחנות ONLINE מסוימת HUB PORT USB 3.0 מדגם UGT-MH430U3-BK, זהו HUB PORT עם הזנת מתח כדי שאוכל לחבר אליו צרכנים ללא הזנת מתח. לצערי קבלתי דגם אחר UGT-MH431U3-BK ללא הזנת מתח. כועס ונכלם פניתי לחנות והם אמרו לי זה בסדר "לא צריך הזנת מתח לדגם זהת אפשר לחבר אליו כל דבר", ניסיתי לברר איך קורה הקסם הזה אבל רק קבלתי שוב את התשובה "יהיה בסדר" שאלתי: האם משהוא יכול לאשש או להפריך את הטענה, האם תקן USB 3 באמת יכול לספק את יותר זרם מ USB 2.0 והזנת המתח ל HUB מיותרת ? האמת שהדבר נראה לי תמוה ביותר, סתם ניסיון התחמקות. בשמחה הייתי מפרסם את שם החנות למען יראו וייראו, אבל אני לא יודע אם הדבר מותר. תודה מראש על כל תשובה. בועז
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למחשב שלי דיסק קשיח חדש בגודל של 160G בערך... יש הבדלים משמעותיים ביניהם? שממש מתבטאים במהירות? כאלו שמרגישים? ביציבות של המערכת? אי הרד דיסק נחשב לטוב ביותר כרגע (לא מבחינת גודל) אלא מבחינת רמת מוצר? ההבדלים הם מאוד מאוד קטנים. 150 ש"ח ליקר ביותר שמצאתי. שהוא :Western Digital WD1600YD 16MB השאלה היא מה ההבדל בינו לבין ה160G הפשוט עם 7200 מהירות ??? אם מישהו יכול לפרט על כך אני אשמח מאוד! ובכלל אם למישהו יש המלצה על הרד דיסק ברמה גבוה אני אשמח ... תודה רבה, רונן
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני חדש דרך הגב ואני צריך המלצה לצורב טוב שיחזיק לי לפחות שנתיים - שלוש אני צריך אותו לצריבת קבצים חשובים תקציב 200-250 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בהתקנה מחדש של וינדוס מחקתי בטעות את המחיצה הלא נכונה שכוללת את כל הגיבויים!!!! עיזרו לשחזר!!!! היה שם חומר מאוד חשוב!!!
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום מה אני אמור שיהיה לי כדי שאני יוכל לעשות לעצמי סרבר שלי פרטי על המחשב שלי ושיוכלו להיכנס לשם אנשים יענו יש חלק במחשב שאפשר לאחסן שם?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, ברשותי: p4 1.9ghz 256mb yamaha crw 2200E (secondry-master) משתמש בתוכנת צריבה נירו. מדיה -LG. בכל סוג של צריבה(audio,data,image) הנירו מתחיל לצרוב ומשום מה הוא נתקע על 3%, וזמן הצריבה ממשיך לרוץ. אשמח מאוד במידה ותוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתעסק הרבה עם עריכה של סרטים והייתי רוצה לדעת איך המדיות של MCD ובכלל אילו מומלצות?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
המדיות הם זולות את זה אני יודע - princo . הצורב הוא nec 3520a . יש לציין שעל אותו הדיסק צרבתי סרט אחר שאינו מקרטע לא בcd ולא בdvd. הdvd דרך אגב הוא vertex. השאלה היא עם אני אצרוב שוב על מדיה אחרת אני צריך לצפות שוב לקרטועים או שהבעיה בכלל קשורה לקידוד הxvid (בדקתי אין packed stream ולא gmc). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה לי אליכם - נניח ולא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם לתמיכה ב-SATA-II האם יש סיכוי שההארד יעבוד אבל בחצי המהירות? (150 במקום 300). האם אני אמור לראות בתוכנות כמו SiSoftware Sandra מהירות של 300MB/s? כרגע לפי הבדיקה שערכתי המהירות היא 51MB/s. זה נורמלי ל-SATA-II? ולמה Windows XP מזהה את ההארד דיסק כמו התקן חיצוני?! (אני יכול לבצע Safely Remove Hardware להארד דיסק!!!)
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הכוונה לRAID 0 פי כמה זה ישפר את ביצועי המערכת? ובאיזה תחום זה בולט יותר? משחקים סרטים וכו....
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_436_1691_1692&products_id=10449 הוא זול מאוד אבל לפי התיאורים שם הוא נשמע בסדר גמור מספיק משוכלל למה שצריך. ללכת על זה?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כלומר איך ניתן להגיע אל קוד המדיה?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
את הדיסק עכשיו קניתי תדיסקים האלה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=610&scat=207&tcat=34 ורשום אפשרות הרחבת זמן הקלטה: עד 480 דקות. מה זה אומר שאפשר להגדיל תדיסק תודה לכל העוזרים ולמי יש פה צורב DVD שצרב סרט ושמע ב5 ערוצים
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניתי מחשב שבו כונן הssd שוקל 30 ג'יגה ,וכשהתקנתי עליו את הווינדוס עם כל התוכנות של המחשב הוא הגיע כמעט למקסימום... חבר אמר לי שיש אפשרות לשלב בין כונן הssd לכונן הhdd כך שוירטואלי זה יראה כאילו יש יותר מקום בssd ,ניסיתי כל מיני תוכנות וזה לא עובד. רק הhdd משנה את הגודל, והוא לא נותן לי לשלב בינהם ...האם יש דרך לעשות את זה או שזאת סתם המצאה..??? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
i have recently bought the Lite-on 1633S and was wondering if its possible, to any of your knowledge, to upgrade its firmware to the Lite-on 1653s considering the only noticeable difference i can see is the burning speed, and my knowledge in DVD-RW drives is wanting at best. Thank you.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
פתאום בלילה המחשב נתקע ואח"כ אני רוצה לגשת למחיצה בדיסק מסויים והמחשב אומר שהדיסק אינו מפורמט (ואי אפשר כמובן לראות את החומר בתוכו ) מה עושים ? ולמה זה קורה ??!?!!?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ללוח אם ASUS P4PE אני רוצה להתקין מערכת הפעלה על HD S-ATA תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-