עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. נפח בין 500GB ל 1TB תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by almog333,

שלום רב, קראתי כל מיני דברים שרצוי להגדיר במערכת הפעלה שרצה מתוך כונן ssd ורציתי את דעתכם. 1. להעביר את תקנית temp וtmp של הווינדוס לכונן המכני כדי למנוע כתיבות מיותרות. 2. להפסיק את פעולת האינדקס 3. להגדיר pagefile ל ...( ?) 4. להשאיר 5 אחוז מהכונן לא מפורמט ו25 אחוז מהנפח - ריק האם מישהו שמבין בזה יכול לעשות סדר בדברים ואולי גם לכתוב מדריך בנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  3. Started by coorva,

האם קיים דיסק קשיח מסוג זה, והם ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  4. Started by davidz,

הייתי באופיס דיפו וראיתי שמדיות DVD+RW יש במהירות X4 ו DVD-RW יש רק במהירות X2 מישהו יודע אם יש DVD-RW במהירות גדולה יותר?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  5. Started by s_roie,

מה עדיף לי לקנות, כונן SATA גדול (200GB לפחות) במהירות 7200 או שני כונני 73GB SATA במהירות 10000? האם יש יתרון ליצירת RAID?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  6. Started by idaneqw,

יש לי כרגע מחשב במצב נתון, אני רוצה להחליף לו כונן קשיח. אני רוצה לדעת אם ישנה דרך פשוטה ומהירה ליצור IMAGE של המחשב ופשוט לפרוס אותו על הכונן קשיח החדש. עם איזו תוכנה מומלץ לבצע זאת? והאם צפויי להיות בעיות כלשהן? מדובר באותו מחשב, אך כונן קשיח חדש. כי אם כן, עדיף להתקין את המערכת מחדש. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל בין כוני ה SSD של סמסונג EVO 840 ו- EVO 850. אני מעוניין לקנות כונן חדש למחשב ולא יודע אם שווה להשקיע עוד 100 שקל בחדש יותר. מעבר לכך, אשמח לדעת האם יש כוננים עדיפים יותר (שמעתי ש intel מאוד מוצלחים) במחיר דומה או אפילו זול יותר. תודה מראש לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. במארז שאני רוצה אין שקע USB3, רק שני USB 2 ,הוצא לי להשתמש במפצל, במקום זה. האם ה-3 הזה באמת מהיר יחסית ל USB 2? משמעותית? נגיד אם אני מעביר 2 גיגה ממחשב לדיסק און קי. מה המשמעויות ב-2 וב-3?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  9. Started by bbbbbb,

1] כל השדרוגים והטכנולוגיות החדשות הינם במעבדים זכרונות כ.מסך וכו' לעומת זאת בדיסק קשיח אין כמעט [חוץ מקאש וכדו'] והוא צוואר הבקבוק שסוחב אליו ומוריד את מהירות הביצועים אליו למטה השאלה שלי, למה כל שקל פנוי שיש מקובל להשקיע אותו ברכיבי החומרה הראשונים, ולא בדיסק קשיח של 10,000 RPM אם לדוגמא יש לי מעבד של 2.4 למה להשקיע ב 2.6 שזה הרבה פחות אחוזים מאשר ההבדל בין 7200 ל 10000 RPM וכן למה במפרטים למחשבים יקרים אני לא מוצא איזכור לHDD שכזה, האם אינו משפר ביצועים? לכאורה זה אמור להשפיע ב28% !!! האם אני צודק??? 2] למעשה אפשר לשאול גם האם יש אופציה לקנות מעבד זול יותר ולהפציץ עם רכיב אחר זול יותר לדוגמא זכרון שיפצה או אף יגביר את עוצמת המערכת

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  10. Started by ophir555,

שאלה קצת טיפשית, אבל האם ניתן להעביר נתונים, תמונות וכד' על נגן mp3 רגיל

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. Started by FroshA,

רציתי לדעת האם חברת Transcend נחשבת לחברה שכדי לקנות את המוצרים שלה? ואיזה כוננים חיצוים ממולצים ישנם בנפח 2 טרה לשמירת קבצים התקנה וקבצים ווידאו.

12. תודה!!! רק מנסה לוודא שהדרייברים פעילים, מצב AHCI, וכן הלאה.

13. יש לי 2 כוננים SATA WDC WD2000JS-00MHB0 (WD-WMANL1047648 WDC WD5000AACS-00G8B1 (WD-WCAUK0066782 ואחד שמחובר דרך USB כונן חיצוני ST3500320AS (5QM27SZT) ועוד כונן רשת של MAXTOR-1TB המס סיראלי שלו הוא 5E1F-0959 הכל עבד יפה וטוב עד שקניתי את הכונן רשת...הכל היה מהיר ולא היו תלונות מאז שחיברתי אותו הכונן של WDC WD5000AACS-00G8B1 מונע מהמערכת לעלות ונתקע במסך של הטעינת זיכרון אם אני מוציא תחיבור SATA של הכונן ועושה ריסט אז המחשב עובד כרגייל...ואחרי שהוינדוס עלה אני מחבר תחיבור SATA אליו בחזרה והכונן עובד והכל טוב ויפה מה הבעיה ?! ניסתי לעשות תיקון שגיאות דרך הוינדוס והוא נתקע ולא מגיב וגם דרך ההפעהל מחדש של המסך הכחול הזה..וגם זה נתקע חיקתי איזה שעתיים כלום לא זז מה צריך לעשות?…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  14. Started by VGFreak,

אני מעוניין בחצי טרה או טרה אחד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Tal Israeli,

שלום, רכשתי היום דיסק קשיח 3TB של Seagate ורציתי לדעת האם לוח האם שלי תומך בנפח כזה. הדגם הוא Gigabyte GA-870A-UD3.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by overload,

יש לי בבית את נשק קטלני 4 (1-4 8) סרטים מעולים, כדאי לקחת לDVD זה שווה כל אגורה!) וראיתי שלדיסק יש צד A וצד B (אחד הסרט אחד התוספות), פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה על דיסק. מה אתם אומרים? זה נחשב DVD של 2 שכבות?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. הכונן הקשיח החיצוני שלי נפל ונהרס, הוא נדלק אבל לא מעביר את המידע. הציעו לי לשחזר את המידע ב- 6000 ש"ח. סכום אסטרונומי אבל המידע שבתוכו מאד חשוב לי. אשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי מה עלי לעשות, והאם הסכום שהוצע לי לתיקון ריאלי? בתודה מראש איירין

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. שלום.. יש לי כונן קשיח חיצוני של חברת WD. חיברתי אותו היום למחשב, הוא זוהה כהתקן אבל לא הוצג ככונן במחשב שלי. נכנסתי למחשב שלי - ניהול - אחסון - ניהול דיסקים. שם מצאתי את הכונן שלי (250GB) כ"לא מוקצה". אם אני מקצה אותו, כל מה שהיה בו נמחק?? יש דרך לסדר את זה? דחוף עזרה....!! תודה. :s05:

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by atomic rooster,

אהלן. אני מעוניין להתקין את האנטיוירוס החינמי של ClamWin על הDOK ואין לי כ"כ צורך בשימוש בתפריט ה-U3. אם אני אסיר אותו עדיין תהיה לי אפשרות לעבוד באופן שוטף עם האנטיוירוס או שהוא מחייב תפריט מותקן ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. Started by rc_p,

אני צריך דחוף לדעת; אפשר לעשות Ghost על SATA? לוח; INTEL Avalon D915GAV. אני צריך לעשות עד לבוקר, יש מישהו שיוכל לברר כאן ועכשיו. אפשר לתת תשובות גם אחר כך בשביל ההשכלה הכללית. אני לא מעוניין להתקין Ghost 9.0 בתוך הWINDOWS, (שם מן הסתם זה עובד). עריכה: ראיתי שיש כבר אשכול שדן בזה, ניסיתי למחוק אבל הוא לא נותן, אפשר לנעול/למחוק.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  21. אני רוצה לקנות קופסא של הרד דיסק חיצוני ולהפוך את ההרד דיסק שלי לנייד מצאתי אצלי שתי הרד דיסקים עם חיבורים טיפה ישנים אבל אולי יש להם קופסא מתאימה תמנות שלהם איכות פלאפון ) 1.http://jok.co.il/pics/e46433ab13599a42b3a88b2049693727.jpg 2.http://jok.co.il/pics/0118a0c878e418c5835e0afc5e9d5d75.jpg

22. מה הצורב דיוידי הטוב ביותר שניתן להשיג עד 500 ש"ח? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. Started by integral,

טוב, אז אחרי עונת TY המזוייפים, כנראה מגיעה עונת ה MCC המזוייפים: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=140721 אז תיזהרו

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  24. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  25. קישור לדף המוצר 1. http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_7200.11/ 2. http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_7200.10/

• 1 תגובה
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.