עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by eli33,

שלום קיבלתי דיסק און קי של קיגסטון 256mb במתנה לאחר שקניתי אל פסק עכשיו השאלה שלי היא כזאת . למה הדיסק הוא בגודל של 243mb או משהו כזה ? נתקלתי בזה בעוד כמה מקומות.. למה זה? שאלה שניה מערכת הקבצים של הדיסק היא FAT האם אני יכול לאתחל אותו כל שיהיה FAT32 ? ואם כן אז האם בכלל כדאי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by stigal,

שלום, אני מחפש דרייבר להתקן disk on key בשביל WIN98. ההתקן של חברת SANDISK. 256MB. תודה.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Gentle Giant,

קניתי מחשב חדש, התקנתי בו את כל הדרייברים והורדתי את כל העידכונים למערכת הפעלה, אך הUSB2 עדיין מסרב לפעול. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  4. אין לי מושג איך לבחור...לפי איזה פרמטרים מה חשוב ... מחיר לא חשוב....(זה לא לפרוייקט) מערך RIAD 5 תודה ........

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. יש לי NERO 6 ורציתי לדעת איך אני יכול לצרוב partition magic על דיסק ולעשות אותו bootable כדי שאני אולכ להעלות את ה partition magic לפני התקנת הוינדוס בשביל לסדר את המחיצות ולפרמט וכו'

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by Gentle Giant,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של 160 ג'יגה, אך כשהתקנתי את הוינדיווס גיליתי, שלמרבה התדהמה הכונן מכיל רק 131 ג'יגה. אני יודע שתמיד יש כמה ג'יגות פחות ממה שרשום, בגלל שהיצרניות מתיחסות לג'יגה כאל 1000 במקום 1024. אבל לפי מה שחישבתי אני אמור "לאבד" רק 11 ג'יגה ולא 29. מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by psxr,

צירפתי תמונה מhdd health עד כמה אני צריך להיות מודאג מהממצאים של התוכנה הזאת ? מישהו יודע מה רמת האמינות של התוכנה הזאת ?(או תוכנה דומה, בכל זאת היא מודיעה לי שהיום הדיסק ימות!!!) נ.ב מדובר בדיסק השמאלי של מקסטור. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by E-Bear,

קניתי כונן WD Raptor 36GB חדש. לפני זה היה לי Maxtor 80GB ATA ורציתי לדעת האם יש בעיה שהם יעבדו יחד? והאם יש משמעות לג'ימפור שלהם (בהזדמנות זו אשמח גם לדעת מה אומר כל אחד מזוגות הפינים עליהם מולבש אותו ג'מפר...) והאם לא טוב ששניהם מוגדרים כ master (יש לציין שלא על אותו כבל מאחר וה Raptor הוא SATA ואילו ה Maxtor הוא ATA)? אני שואל את זה בגלל שחיברתי את שניהם במחשב וניסיתי להתקין את ה windows אבל בכל פעם שהגעתי לשלב מסוים בהתקנה קיבלתי מסך כחול שטוען לשגיאה בהעתקת קובץ (נראה לי) שקרוי ntfs.sys. אני יודע שזה קשור איכשהוא בכוננים רק אין לי מושג איך... עזרו לי בבקשה, אני אובד עיצות... :'( תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  9. Started by yotam360,

איפה אפשר לקנות דיסקים UMD? חיפשתי בחנויות ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  10. בלוח שיש לי היום אין תמיכה להרדיסקים SATA (מהסיבה הפשוטה שכשקניתי אותו לפני כמה שנים, התוספת לתמיכה ב-SATA הייתה דיי גדולה). היום אני חושב על הגדלת נפח הדיסקים שלי ואני מתלבט בין לקנות עוד 120GB (בנוסף ל120 שכבר יש לי ול-120 החיצוני) רגיל או SATA. הבעיה: אם אני קונה SATA אז אני צריך לקנות גם בקר והשאלה שלי היא: האם משתלם להוסיף בקר כזה בשביל עוד דיסק או שכדאי לוותר ולדחוף עוד 120 רגיל ודי. שאלה נוספת - הבנתי שיש קצת סיפור עם דיסקים שגדולים מ120 ג'יגה (160 וכאלה) - מישהו יכול לפרט בנושא? ד"א - המפרט המלא בחתימה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. דיסק קשיח 400 ג'יגהבייט. 7200RPM/16 מגה באפר WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII או שתיהם כאלה שזה 1500 שקל וראיתי הרדיסק בחיבור לרשת דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 איך אני מחבר אותו ומעלה עליו מידע לא הבנתי !!?! יש לי ראוטר !! ואיזה חברה מספקת הכי הרבה זמן אחריות !?<!?!?!!?!<!<!<

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by eo178,

שלום יש ברשותי 2 כוננים בטכנולוגית SATA בביוס שלי יש שני סוגים של הגדרת דיסק קשיח האחד הוא RAID והשני AHCI השימוש במחשב הוא לאודיו בלבד אין לי בעיה עם ההתקנה של מע' ההפעלה רק רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומי יותר טוב? לפני שאני בוחר באחת האופציות intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  13. בטמפרטורה כפי שמופיעה בתמונה כשהמחשב עולה זה הגיוני? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  14. ש לי מחשב בן 3 שנים , ויש לו דיסק ATA 100, וגם הבקר שלו הוא של 100 ?. האם יש איזו מגבלה להחליף את הדיסק בדיסק של maxtor שעובד ב133 ? או שפשוט הדיסק החדש יעביר נתונים במהירות 100 ולא יהיו בעיות?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by stingeR-,

יש לי כמה סרטי DVD שברצוני לגבות על דיסקים... הבעיה היא שכאשר אני כבר מעתיק למחשב עם ImgBurn הדיסק הוא בעצם 2 שכבות... הבנתי עכשיו שכמעט כל הדיסקים הם 2 שכבות.. אבל האם ניתן לצרוב אותם על גבי 2 דיסקים של שכבה אחת או משהו אחר? אם כן אז מישהו יכול להסביר לי איך?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by X-TeNDeR,

שלום לכולכם, אני במצב בעייתי משהו עם כמה דיסקים קשיחים, ואודה לעזרתכם. אז ככה: יש לי כרגע שני דיסקים קשיחים במחשב. האחד של 40 ג'יגה והשני של 20. ה-40 מכיל את הווינדוס ומשמש כראשי ובו שני מחיצות סך הכל. ה-20 משמש כמשני ובו שני מחיצות נוספות. שני הדיסקים כמעט מלאים במידע חשוב (אין כוונה לפרמט). לפני כשבוע "החזרתי מן המתים" דיסק של 120 ג'יגה חדש יחסית, ששכב אצלי חצי שנה ללא שימוש, כי הוא עשה בעיות במחשב החדש, ופשוט חשבתי שהוא הרוס. מסתבר שהוא תקין ב-100% והייתה בעיית תאימות מסוימת עם הלוח/הביוס שמנעה מהמחשב לזהות אותו בBOOT. כעת הצלחתי להעלות אותו, הדיסק הוא מאקסטור דיאמונד מקס 9 פלוס, ATA133, 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר. שני הדיסקים הקיימים שלי הינם איטיים משמעותית, ואני מעונין…

• 5 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. Started by Shaq,

ראשית, שלום לכולם. את אתר HWZONE אני מכיר ומעריך זמן רב אבל זו ההודעה הראשונה שלי בפורום ואני שמח להצטרף. הנושא של כוננים אופטיים וכל מה שמסביב הוא נושא שנכנסתי אליו די חזק לאחרונה ואני חושב שאני יכול לתרום הרבה ובטח גם ללמוד כמה דברים חדשים. אופיס דיפו מוכרים מדיות CD של המותג Verbatim ומיוצרים ע"י Taiyo Yuden, אני מניח שרובכם יודעים ש TY נחשבת ליצרנית מספר אחד של מדיה אופטית. כדאי לשים לב בעת הקניה מאחר ואופיס דיפו מחזיקים גם מדיות CD של Verbatim שאינן מיוצרות ע"י TY ושני הסוגים נמכרים באותו המחיר. איך מבדילים? 1. על אריזת המדיות של TY יש סמל של חמישה דיסקים בצבעים שונים ולידו כתוב Pastel Disc. 2. על האריזה כתוב גם Made in Japan. 3. על הסוג השני של Verbatim לא מופיעים ש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eyal00,

איך הדיסקים DVD של LG? קניתי חבילה של 25 ב60 ש"ח ממש זול השאלה אם הם איכותיים

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by stingeR-,

הנה הקוד שלהם(נראה לי שזה זה) האם זה טוב? : [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זאת השאלה כי ההבדל הוא 35 שקל,אני אף פעם לא צורב בכול המהירות נגיד זה 52 אז אני צורב 48,עם זה 48 אז פחות... האם יש הבדל איכות בין 52 ל48? או רק הבדל במהירות צריבה וזהו?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אז קודם כל, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש. שמעתי על המושגים SATA ו ATA, אבל לא ממש ידעתי מה הם אומרים. נכנסתי לשאלות הנבחרות פה, וראיתי שאין הבדל מעשי בין SATA ל ATA (אגב, זה עדיין מעודכן? זה מספטמבר 2004). אני לא מעוניין להשתמש בפונקציה המיוחדת של ה SATA שרשומה בהודעות הנבחרות ("Hot Swap"), ולכן שיקולי הקניה שלי הם קלות ההתקנה בלבד. כתוב בהודעות הנבחרות, תחת יתרונות ה SATA:"לתת צורת חיבור נוחה פי כמה מה-PATA הישן והמסורבל שדרש כבל עם 40/80 גידים. ה-SATA מציע לנו חיבור סיראלי שדורש רק 7 גידים, ככה שמקבלים כבל קטן, דק ונוח לעבודה." ??? אז בעצם למשתמש הממוצע קשה להתקין ATA? כי אני לא רוצה לקנות משהו שיהיה לי קשה להתקין. עד כמה מסובכת ההתקנה של דיסק קשיח מסוג ATA?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ex_,

היי איפה אני יכול לראות בווינדוס שהדיסק שלי הוא באמת SATA2? והאם ב DEVICE MANGER אמור להיות כתוב sata2 ליד תאור החומרה? יש צורך בדרייברים בכלל? תודה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  23. שלום, אני מתכוננת לקנות הרד דיסק, ואני רוצה שיהיה אפשר להריץ דוס מיד אחרי הבוט של המחשב כדי לעשות גוהסט. האם זה אפשרי גם עם הרד דיסק serial ata? תודה דינה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  24. אהלן! לאחר שנתיים וחצי נדפק לי לפתע צורב של לייט און, האמת חשבתי שהוא יחזיק יותר ואני לא צרבתי בו הרבה בכלל, אבל מה לעשות נדפק נדפק... אני רוצה לקנות צורב חדש ואני מתלבט אם לקנות את אותו לייט און (ב140 כיום) או שכדאי להשקיע עוד קצת בצורב דיוידי. אם צורב דיוידי איזה מומלץ ולא עולה הרבה? והוא צורב גם רגיל נכון? (שאלת תם). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  25. אני מעוניין בתוכנה נוחה שתעזור בניהול אוסף דיסקים שונים. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.