אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הורדתי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום לדיסק כדי שאני יראה אותו בDVD איך אני עושה את זה ? נב.זה שני חלקים שכול אחד הוא 700 מגה כמה דיסקים זה יכך?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חיברתי שני דיסקים SATA זהים של 200GB ללוח אם ABIT Pro p35. בביוס הגדרתי ב Integrated Peripherals בתוך OnChip SATA Devices את ה Bus master כ Enabled ואת ה SATA mode כ RAID. בנוסף, הכנתי את דיסקט הדריוור ל Windows XP והגדרתי את שני הדיסקים כ RAID0 על ידי לחיצה ^I והגדרתם כ RAID0 1. בזמן שהמחשב עולה, מוצג ששני הדיסקים מוגדרים כ RAID0 אבל מופיעה הודעה ש AHCI לא נמצא. מה זה? אני צריך את ה AHCI בזמן שאני עובד ב ?RAID0 2. כאשר אני מנסה להתקין את ה Windows XP אני לוחץ F6 וטוען את דיסקט הדריוור ל Windows .XP כאשר תוכנת ההתקנה שואלת היכן להתקין את ה Windows XP היא לא מציגה שום דיסק! מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני מעוניין לרכוש HD חיצוני, 500 GB ומעלה לגיבוי בעיקר של תמונות, סרטים וכדומה.. מה אתם ממליצים? והאם אפשר הסבר קטן כי מעט הסתבכתי עם כל האותיות הקטנות, 2.5 , 3.5 ... מה ההבדל? בנוסף, האם מספיק חיבור USB2 או שיש צורך במשהו אחר? ובמה בעצם יותר טוב חיבור SATA או FIREWIRE מ USB (אם בכלל).. בנוסף ומעט Off topic אבל אם כבר אני קונה כונן חיצוני הייתי מעוניין לחבר אותו איכשהוא ל PS3 שלי, האם זה ניתן? תודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מבין הדיסק און קי הבאים עדיף לקחת : Kingston DataTraveler 16GB או SanDisk Cruzer® Micro 16GB (Black) U3 הנה קישורים לפרטים עליהם : http://www.kingston.com/flash/datatraveler.asp http://www.sandisk.com/Products/ProductInfo.aspx?ID=2645 עזבו את המחיר , פשוט איזה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מחשב נייד של GIGABYTE היה בתיקון בחברה השבוע, החליפו לי צורב שהיה עושה רעשים רק כשאני מכניס DVD אבל היה קורא אותם. עכשיו הם החליפו לי כונן והוא לא קורא DVD בכלל , CD הוא כן קורא וצורב. על הצורב רשום DVD MULTI RW . השאלה למה זה קרה? התקשרתי לחברה אבל הוא לא יכל לעזור לי מרחוק ואין לי כוח לשלוח את המחשב לעוד שבוע אליהם. חוץ מזה הוא אמר שהם לא מתעסקים עם תוכנה אלא רק עם חומרה . (זה שטויות כי זה יצא ככה מהם אז אם אני ישלח אליהם הם יתקנו בטוח). ניסיתי לעשות עדכון חומרה אבל הוא רושם שהוא מותקן כראוי . אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מע' הפעלה : XP צורב : NEC תוכנה : NERO עד עכשיו צרבתי DVD בלי שום בעיה, בכל המדיות שניסיתי. לא שיניתי שום הגדרה במחשב. עכשיו פתאום החלו להופיע הודעות השגיאה "NO seek complete" , והמדיות נדפקות. הדבר חזר על עצמו לאחרונה כמה וכמה פעמים, בכל הנסיונות שעשיתי. יש למישהו מושג מה אומרת ההודעה הזו ? האם הבעיה בצורב ? אודה לעזרה !
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם; לאחרונה גובר הצורך להחליף הת הDOK של ה256mb שלי במשהו טיפה יותר רציני עם דגש על נפח\עלות. ראיתי DOK של 8GB ב157 ש"ח, האם שווה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=631 האם קיימים DOK's עם נפחים גדולים יותר במחירים דומים (בוא נאמר שעם חריגה של עד 200, אבל רצוי פחות)? מה הכי מומלץ? תודה לעונים עריכה: DOK אף זול יותר בנפח 8GB : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=19231
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
מחשב THINKCENTER של IBM, הUSB עובד כמו שצריך עם דברים אחרים, אבל כל דיסק-און-קי או הארדיסק נייד שאני מחבר, מזוהה כ-mass storage device, וזהו. לא מוסיף לו אות כונן ולא נותן לי גישה אליו. עריכה: מתברר שאם מוגדר כונן רשת ככונן הבא ברשימת האותיות הפנויות, הusb mass storgae device מנסה לדרוס אותו במקום לדלג עליו, וזה לא עובד לו - כך שהוא לא מקבל אות כונן. קצת אדיוטי...
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי צורב רגיל ונגיד הורדתי סרט dvdrip של 700 ממגה יש אפשרות ליצרוב לדיוידי בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את הכונן Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB מskypc בהתחלה התלבטתי בין ה Samsung HD642JJ שעולה 404 ש"ח אבל אז שמתי לב שהseagate עולה 435 ש"ח ויש בו נפח של 750GB לעומת הsamsung 5 שנים אחריות ו32mb cache הבעיה היא שקניתי פעם את הseagate 500gb 32mb והיה לי איתו בעיות כנראה הכונן היה תקול מהתחלה וזה גרם להרבה ריסטרטים פתאומיים וקפיאות של המחשב אז החליפו לי אותו ל wd5000aaks אז השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לדעת שאני לא יקבל הפעם הארד דיסק תקול .. ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
2 פלטות http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=394 לא ברור לי איך האקוסטיקה שלו משתווה ל SAMSUNG HD642JJ
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II ה 16 באפר יקר יותר מה 32 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=3002 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5006
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי וינדוס הכל הכל טוב ויפה שאני שם דיסק דיוידי של TEAC (עם סרטים בתוכו) הוא לא קורא ודיסיקים אחרים הוא קורא מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ראיתי שיש מס' דגמים של Samsung SH-S223 אחד SH-S223 והשני SH-S223F רציתי לדעת מה ההבדל בינהם. ???
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני בנפח של 1TB. במחשב שלי יש usb 2.0 השאלה היא איזה דיסק קשיח מומלץ קודם כל והאם ההארד דיסק יהיה מהיר מבחינת העברת נתונים? כי לפי מה שאני יודע ה usb 2 לא מהיר אז אולי עדיף לי קודם כל שהמחשב שלי יתמוך בusb 3(אם בכלל יש הבדל משמעותי?) או שיש חיבור חיצוני מהיר אחר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
לאחד החברים שתיקנתי להם את המחשב יש צורב DVD בחיבור IDE די חדש האמת, של LG. לדבריו הצורב פתאום נעלם מהמחשב שלי ולכן מן הסתם גם לא קורא דיסקים יותר. הצורב הוא הכונן היחיד שמחובר בצמה הזו וניסיתי לשים אותו גם במסטר וגם כסלייב. בכל מקרה בביוס הוא מזוהה והכל בסדר. בנוסף הוא גם עובד, ז"א נפתח וכששמים דיסק מרגישים שהדיסק מסתובב בפנים וכו'. ב"מנהל ההתקנים" יש סימן שאלה צהוב על העניין הזה וניסיתי לעדכן או משהו כזה ולא זז. בכל מקרה הצורב חייב להיות תקין כי כאשר העברתי למחשב השני הכל עבד פרפקט. מה אני מפספס?
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אין לי מושג בצורבי די וי די... בבקשה תענו לי... ואם כן אז במה יותר טוב..
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום על הארדיסק אחד עם שתי מחיצות C: E: 1. יש מניעה מהתקנת משחקים על E: כאשר הWINDOWS מותקן על C:?? 2. מדוע כברירת מחדל המחשב ואו תוכנת ההתקנה תמיד מציעים ליצור את התקיה בכונן C:??
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע במה לבחור מבין שני HDD האלו WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים ביניהם? מי יותר מהיר? מי יותר אמין ( מחזיק יותר זמן )? ואם HDD של 320GB מחזיק יותר זמן מ500GB כי אני ראיתי בפורום שלמישהו מת פה איזה 2 HDD של 500 בשנתיים תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני חושב אולי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב, הלוח אם שלי תומך ב-RAID 0/1, כדי ששני הדיסקים הקשיחים יפעלו במערך הזה הם צריכים להיות מיוחדים מבחינת תמיכה ברייד או פשוט דיסקים קשיחים רגילים? תודה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם הוא הולך למות בקרוב? או שזה פשוט אומר עליו שהוא איטי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה השאלה שלי היא מה יותר מהיר... יש לי HD של 250 ואני רוצה לדעת האם שווה לי להשקיע בעוד אחד של 250 או לקנות RAPTOR 36? ברייד גם כל התוכונות והמשחקים יהיו במערך ככה שזה שיקול... ועוד שאלה על רייד...אני חייב להגדיר אותה מלפני ההתנקנה של VISATA? כי יש לי עכשיו דברים על ההרד דיסק ואני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר אותם? או שמגדירים רייד הוא צריך לפרמט את הדיסקים?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HD נייד 2.5" ללא חשמל. חשוב: אני עובד על macbook pro וגם על windows ב pc נייח. usb 3/2 exFAT - חייב 1TB ומעלה תקציב עד 400 שקל +- אשמח לקבל המלצות אני אישית התלבטתי בין: a-data ch11 WD My Passport Transcend StoreJet 25M3 או 25H3P שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם. אשמח לעזרה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-