עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by coorva,

האם קיים דיסק קשיח מסוג זה, והם ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  2. Started by parker8,

(פרטי הצורב במפרט שמימין) כשאני מנסה לצרוב DVD הכל טוב... כשאני מנסה לצרוב CD (במקרה הזה מדיסק לדיסק) הוא פעם אחת מצליח ופעם אחת הוא כותב לי הודעת שגיאה... זה כבר די מעצבן כי כבר ביבזתי חמישה דיסקים... חשבתי שהבעייה היא בדיסקים אבל זה לא זה כי החלפתי אותם והבעייה המשיכה... אם זה משנה משהו- ניסיתי לצרוב גם בתוכנה NERO וגם באלכוהול 120%... ועוד דבר- כשניסיתי להעתיק את אותו דיסק שעשה בעיות אצלי בצורב של אח שלי, לא הייתה שום הודעת שגיאה ושום נעליים... מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום מאז שקנתי את הצורב DVD שלי הוא לא מזהה שם דיסק וכמובן גם לא צורב במנהל ההתקנים יש לצורב 2 דרייברים מותקנים ובנוסף יש לי צורב רגיל והוא עובד בסדר גמו(יש מצב שהוא מפריעה לDVD?) אך אני יכול פתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by יונדב,

שלום. יש לי צורב מסוג: SONY CRX230E. הכונן עצמו עובד ללא שום בעיה אבל שאני מנסה לצרוב משהו ולא משנה באיזה תוכנה הוא כותב לי שהצריבה נכשלה או שהוא בכלל לא מתחיל לצרוב. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. יש לי הארדדיסק 80 ג'יגה (Maxtor DiamondMax Plus 9) שמחובר בIDE. ואני צריך עוד זיכרון (הגיוני). חשבתי על הMaxLine III אחרי כמה המלצות שקראתי בפורום, יש עוד מתחרים ברמה שלו? הדיסק החדש הולך לשמש ככונן משני, שעליו יהיו סרטים בעיקר. אני לא חושב שאני צריך 250 ג'יגה אבל בהפרש מחירים בין דיסק 160 ל250 אני מעדיף להשאיר מקום לשידרוג עתידי. יש לי לוח אם Intel D865GBF (לצערי), שבו יש תמיכה לשני IDE ושני SATA. יושבים אצלי כבר צורב וDVD (על אותו כבל IDE לדעתי). אני לא בדיוק סגור מה מערך RAID עושה, ולא מצאתי בחיפוש, ולכן אני לא יודע אם: הוא מתאים לי? איך עושים אותו? האם הMaxLine III יתאים לי?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by fireskill,

שלום ;D קניתי מחשב חדש!!! והוא הגיע היום בבוקר עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס , והוא אומר שהוא לא מצליח לזהות את ב-HD אז יתקשרתי לחברה שהזמנתי ממנה את המחשב (נועה מחשבים) ובהצלחה אמרו לי להוריד מחדש את הדרבריים שלי הלוח אם (של DFI מסוג NF4 ultra ) לא עזר, אז אמרו לי לפתוח את המשחב ועשיתי את זה, ועכשיו שמנו לב של-HD מתחבר רק כבל אחד והוא הולך ללוח אם, אין יותר כבלים מחוברים הם אמרו לי שצריך להיות יציאות לבנות לחבר ל-HD אז לקחתי אחת (אמרו לי העיקר שלא יהיה מחובר לכלום),ולחבר ל-HD אבל לא הצלחתי לעשות את זה, זה לא מתחבר... ביום ראשון הם אמורים לבוא לקחת את המחשב (אחרי איומיים) וביום שני להחזיר (בתקווה) יש משהו שעד אז אני יכול לעשות לסדר את זה שהם לא יתצרכו לבוא?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  7. הוא אמור להיות 200. למה מופיע בתור 186 ? זה כי הוא בעצם 186 ולא 200 וזה ככה אמור להיות? בSUMMERY הוא מופיע בתור Disk Drive WDC WD2000JS-00MHB1 (186 GB, IDE) בWINDOWS STORAGE הוא מופיע בתור Driver Description: WDC WD2000JS-00MHB1 וכתוב ששתי המחיצות הגודל של אחת זה 100006MB והשניה 90765MB . :s05: ??? ??? ובנוסף להכל הוא פתום התחיל להופיע לי בBAR בתור safely remove hardware אחרי שחיברתי למחשב זמנית את ההרדיסקהנייד שלי

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by tal_levi1000,

אני מתלבט בין 2 חברות ורבטים DVD+R 16X http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817507003 או TAIYO YUDEN DVD+R 8X (2 כאלה) http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817172111 מה יותר טוב המחיר כמעט אותו דבר אז זה לא מהווה פה פקטור איזה יותר שווה לקנות? נ.ב הצורב שלי תומך ב16X תודה מראש טל

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by shirNoshe,

קניתי,חיברתי.זה מה שמופיע לי.האם יש טעם לעדכן או שזה יפגום באחריות,או שאני לא ארגיש שום הבדל בצריבות.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by Itzik 007,

זה הדגם של הצורב שלי: NEC 3540A רציתי לדעת איך הוא בכללי... כשקניתי היו לו ביקורות מצויינות! ועוד כשהתייעצתי בפורום מפרטים המליצו לי עליו בחום. כעת אומרים לי שהוא לא שווה וגם יש עידכוני קושחה טובים בשבילו? תודה

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by Linkin Park,

שלום, יש לחבר שלי לוח אם יחסית ישן intel D845WN ועכשיו הוא קנה הארד דיסק חדש 200 ג'יגה של WD . הוא לא מצליח להתקין את ההארד דיסק כמו שצריך.. אני מניח שהבעיה היא בלוח אם. נסינו לברר באתר של אינטל מה המקסימום שהלוח מסוגל לזהות ולא מצאנו. אם למישהו יש פתרון או יכול למצוא בשבילי את המידע הדרוש אני מאד אודה לו אגב גם עדכון ביוס לא מצאנו שם בשביל הלוח שלו..

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  12. יש ברשותי נגן דיוידי ואני רוצה לצרוב כמה קבצי vcd על דיסק דיוידי ולהפעיל אותם בדיוידי כסרט איך אני עושה את זה? נ.ב ניסיתי לצרוב ב-dvd-video אבל הוא מקבל רק קבצי dvd תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by rtr,

כרגע יש לי לי סתם צורב ואני הולך לשדרג אותו לצורב DVD בקרוב אבל יש עם זה בעיה ! אני לא רוצה כבלי ATA במארז יותר ... ליפני כשנה אולי קצת פחות ראיתי כמה החרזות על צורבים כאלה השאלה היא אם זה כבר בשיווק סדיר ואם יש כאלה בארץ בפרט ? תודה לעוזרים! מסיבות אישיות אני לא יהיה כאן בימים הקרובים אבל אתם מוזמנים להגיב ואם יהיה שאלות אני אקפיץ בהתאם ...

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  14. אפשר בבקשה תרשים של חיבור 2 צורבים , צורב DVD וכונן קשיח אחד. תודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  15. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by avi2006,

אז ככה קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם 160 גי'גה של WD.. פירמטתי והכל מההתחלה.. והיום אני מסתכל ורואה שסה"כ כל המחיצות שלי מגיעות ל 150 ג'יגה! לאיפה נעלמו לי 10 ג'יגה? יכול להיות שהם "מתחבאים" איפשהו ואני לא מצליח לראות אותם?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום. לי במחשב יש הארד דיסק 80 ג'יגה סאטא של ווסטרן דיג'יטל. אבא שלי החליט באופן ספונטני לגמרי שהוא מביא עוד הארד דיסק 200 ג'יגה סאטא. אני אשמח לקבל קצת מידע על טכנולוגיית הראיד, האופציות השונות, החסרונות והייתרונות וכמו כן אם אני אוכל לחבר את ההארדיסיקים ולהגדיר אותם באופן מסויים בעזרת טכנולוגיית הראיד ולשפר את הביצועים? זה ממש דחוף לי כי אבא שלי רוצה להזמין עוד השבוע. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  18. נתחיל בזה שחיפשתי פה קצת ולא מצאתי.. חבר שלי שוקל לקנות עוד HD....המלצתי לו על HD באותו נפח שיש לו כיום (WD 120 JB) בשביל שיהיה אפשרות לרייד... מה זה RAID 1 ומה זה RAID 0? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מן השיטות? ומה עם עבודה עם 2 דיסקים נפרדים?? (אם זה עבודה עם 2 דיסקים נפרדים אז כנראה שהוא יקנה 160 או 200)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Tal555,

קניתי TY DVD-R X8 צרבתי סרט על X12 (למה זה נותן לי לצרוב יותר ממה שזה?) ביצעתי סריקה כדי לראות מה האיכות אם זה כמו ששמעתי... וואלה... קיבלתי 97 דבר אחד שלא הייתי מרוצה ממנו בסריקה שלקראת הסוף התחילו להיות קצת יותר קוים צהובים מעצבנים כאלו.... ( זה משנה ? ) בכל מקרה אירגנתי לכם תמונות... לי נראה שזה TY מקורי גם כתוב על האריזה "תוצרת יפן" [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by davidz,

קניתי חבילה של 5 dvd+rw האם עשיתי טעות? ממה שקראתי פה מכשירי די וי די לרוב לא מצליחים לקרא דיסקים מסוג זה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=149432.msg1258476#msg1258476 מה זה אומר ? שאם אני אצרוב על הדיסק סרט די וי די מכשיר הדי וי די לא יצליח לקרא אותו? מה לגבי סתם צריבת קבצים (mp3 למשל) גם אותם הוא לא יצליח לקרא? לגבי dvd-rw . הם לגבי סוג זה של דיסקים הכל עובד? אם זה חשוב אז יש לי צורב nec 4550

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  21. אז העיניין הוא שחבר צרב לי דיסק דיוידי, ולא הצלחתי להפעיל אותו אצלי. אמרנו שננסה שוב, ושוב זה לא פועל אצלי. אומנם הדיסקים שהבאתי מרוסיה כן עובדים. הצורב שלו נדמה לי הוא LG ,לא יכול להגיד על דגם ספציפי והצורב שלי הוא NEC 3520A. מה עושים? :-\

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by 111111,

האם עשיתם פעם overburn לדיסק דיוידי ? כמה מגה הוספתם? והאם זה לא פגע לכם בצורב? האם אתם חושבים שאני יכול להוסיף עוד 20 מגה לדיסק דיוידי בלי לפגוע בכונן? בנוסף רציתי לדעת איך יכול להיות שזה פוגע בצורב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  23. שלום למשל יש דיסק CD... יש בו 700MB ו 80 דקות... כשאני צורב עליו שירים בשביל מערכת רגילה, זה לא משנה מה הגודל של הקבצים העיקר שזה יהיה 80 דקות... למה?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by wooper,

האם שאני צורב דיסק אז זה טוב שעושים finalize אני חושב שראיתי כתבה שזה נותן צריבה יותר טובה ופחות איבוד מידע במהלך הזמן

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by Rhx,

שלום , אני צריך צורב דיוידי בסביבות ה200 ש"ח אני אודה למי שיוכל להמליץ לי על אחד טוב.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.