אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מזאת אומר איזורים? למה יש אותם בעצם? למה הם ננעלים ואיך פותחים אותם?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי, לפני מספר חודשים ראיתי פרוספקטים למכירת ציוד מחשבים ושם ראיתי מחירים מאוד זולים לחבילת 100 דיסקים(משהו כמו 70 שקלים לחבילה). רק חבל שבזמנו לא הייתי צריך דיסקים ריקים, היו לי כבר. כעת נשארתי בלי, וחשבתי לעשות רכישה של 100-200, בשביל לקבל מחיר טוב, רק שבכל מקום שאני מחפש אני רואה בין 120 לבין- מה זה רלוונטי(600) שקל. אני שואל, מה קרה לדיסקים בפחות משקל לחתיכה? מישהו יודע היכן אפשר להשיג כאלו(אך עם זאת שלא ידפקו כל צריבה שניה. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח הזה 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD? ולוח אם הזה(אני לא יודע אם זה קשור) K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) עכשיו מתי שאני מעלה את המחשב מופיע לי אפשרות ללחוץ על F10(שם היתי צריך להגדיר לראשונה את הדיסק קשיח שלי לפני ההתקנה של הWIN) אז מתי שאני נכנס לשם יש לי אפשרות לנקות משם את הדיסק קשיח ורציתי לדעת אם זה לא יגרום נזק ואני יכול להשתמש בזה כפרמוט
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הי, למחשב החדש שלי אני מכניס גם HDD של SATA וגם אחד של ATA. ה-HDD של ATA יישב יחד עם צורב DVD על אותו כבל IDE. איך מומלץ לשים ג'מפרים ביניהם? נ.ב. ה-WINDOWS יישבו על דיסק SATA.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכם, האמת שפרסמתי נושא על המפרט שלי בפורום מפרטים אבל רציתי יותר תגובות על ההארד דיסק אז אני אתן כאן מיקוד רק על הנושא הזה. אני רוצה לקנות הארד דיסק 250 ג'יגה אני רק לא יודע איזו חברה לקנות. ברוב ההשוואות שראיתי (האמת שלא ראיתי המון) רואים הארד דיסקים שלא ממש מוכרים כאן בארץ או שהם מאוד יקרים. ההתלבטות שלי היא בין הדיסקים הבאים: Maxtor MaXLine III 250GB SATA 16MB 7200RPM 7B250F0, בדיסק הזה יש גם 16MB באפר וגם NCQ. הוא עולה בסביבות ה 630. Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS לפי מה שהבנתי אין בו NCQ. והוא עולה 490. Seagate Barracuda 250GB 7200 SATA II 8MB ST3250824AS שיש לו רק 8MB באפר אבל עם NCQ ועולה 580. השאלה היא האם כדאי להשקיע וללכת על ה MAXTOR או…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מישהו זרק פה באחד התרדים שהוא אולי יוסיף בעתיד "דיסק של 10000RPM למערכת הפעלה", אז עכשיו לשאלה, מה יתרום דיסק קשיח של 1000RPM למחשב ?? הרי הוא יתקשר עם הדיסק השני בהגבלת המהירות של הדיסק האיטי, לא ? :-\ זה לא יאט את המחשב בגלל התקשורת בין הדיסקים שמוגבלת למהירות הSATA , מהירות הגישה למידע בתוך הדיסק עצמו (למשל בדיסק של 7200RPM) לא גבוהה יותר מתקשורת הSATA ? :
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לדיסק מסוג SATA2 - מבחינת אמינות ושקט- האם seagate או western digital?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אשמח אם מישהוא יוכל לעזור קניתי כונן קשיח של טרה חדש חיברתי את כל החיבורים למחשב כולל ספק כוח המחשב מזהה את הכונן החדש במנהל ההתקנים אבל לא מופיע איקון או כל צורת גישה אחרת לכונן ניסיתי להדליק לכבות אפילו ניתקתי מהחשמל והדלקתי מחדש בפעם הראשונה שחיברתי המחשב הוציא הודעה כי זיהה כונן חדש מאז אין כל תגובה מהמחשב לגבי הכונן, גם כשניסיתי לנתק את הכונן ולחבר אותו מחדש. נישאר כמיקודם מזהה אבל אין גישה... תודה מראש וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח חדש וכשקיבלתי אותו ראיתי ששנת הייצור שלו היא תחילת 2017. החשש שלי הוא שאולי ישנה סיבה שהוא ישב זמן רב אצל היבואן/חנות. האם הדבר עלול להשפיע על האמינות ואורך החיים של הדיסק? לבטל עסקה? או לא לחשוש ולהתקין? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
- 1 follower
-
-
הכי הרבה שראיתי בדיסקים של DVD זה 18x... איפה אני יכול לקנות של 22x? יש לי דיסקים 8.5GB DVD+R של TEAC. כתוב עליהם שהם "מורשים" למהירות של 8x. אבל כשאני צורב עליהם המהירות המירבית שאני יכול לצרוב היא 2.4x... מה לא בסדר? תודה מראש לעונים. [br]פורסם בתאריך: 28 נובמבר 2008, 16:51:32 הקפצה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המוצר ואני מגבה איתו את המחשב שלי באמצעות הקישור שיש בתיקייה. " WDSync.exe" השאלה שלי היא אם אני מחבר אותו למחשב אחר ורוצה למשל לגשת למידע (נגיד לראות תמונה או קובץ מסויים) איך אני ניגש לנתונים בעצם לפי מה שבדקתי נוצרות המון תיקייות מ-1 ועד Z ובתוך כל תיקייה יש המון קבצים שהסיומת שלהם היא DML האם הקבצים האלו זה בעצם הקבצים שעל המחשב שלי אותו גיביתי? איך קוראים את אותם קבצים ממחשב אחר? יש אפשרות להשיג חוברת הדרכה בעברית ? תודה רבה רבה על העזרה ניר
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אתמול התקנתי RAID 0, ל-3 הארדיסקים: WD 80GB 8MB BUFFER 2X WD 250GB 16MB BUFFER עכשיו כשאני חושב על זה, יכול להיות שההארדיסק הקטן יותר מהווה רגל שלישית? Lanparty ultra-d, DC 3800+ @ 2.4ghz, RAID 0 128kb
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק נייד (חיצוני) (SAMSUNG G2 500GB 2.5) האם זה בריא לו שיהיה מחובר למחשב באופן תמידי? האם זה מקצר את חיי ההארדיסק \ הורס \ לא בריא לו? או שאין בעיה עם זה שהוא יהיה מחובר למחשב באופן תמידי?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אז ככה... את המחשב שלי קניתי לפני שנה בערך, עם שני כוננים קשיחים של WD, 250 ג"ב כל אחד, מדגם WD2500KS-00MJB0 (עם הנתונים הסטנדרטיים: 16 MB Buffer, 7200 RPM, SATA2 וכו') כל כונן מקבל אות פיזית אחרת, אחד C והשני D. את Windows Vista התקנתי על C וכך אני עושה גם לגבי תוכנות שונות וכו'. ב-D אני מאחסן חומרים סטטיים כמו סרטים, שירים, תמונות וכו'. ועכשיו לתוכן השאלה: יש לי כונן 80 ג"ב לא ישן כל כך, גם הוא של WD, שיושב לי על המדף. דגם WD800JB-00JJC0. הוא לא SATA2 אלא IDE, אבל גם הוא 16MB Buffer, 7200 RPM ושאר נתונים כמעט זהים. הרבה זמן חשבתי להתקין אותו במחשב הנוכחי שלי, להתקין עליו את Windows Vista (כי 80 ג"ב זה די והותר למחיצה של מערכת הפעלה) ולהשתמש בשני הכוננים לאותם צר…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולצורך התקנת מערכת הפעלה חדשה, שתותקן בנוסף לזו הקיימת, אני מעוניין ליצור מחיצה חדשה בכונן. האם קיימים כלים שיסייעו לי לעשות זאת בבטחה מבלי לפגוע במידע שעל הכונן הקשיח?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
תראו מה זאת בדיחה כל האחריות שיש לדיסקים חיצוניים במידה והנך רוכש דיסק חיצוני ואתה מחבר אותו לשרת לצוך גיבוי יש בעיה במקרה של מימוש אחריות למה ? רכשתי דיסק חיצוני מסוג freeAgent Extrime הדיסק בגודל של 1.5TB מחובר ב פיירוויר לשרת לפני שבוע הלך הדיסק כיוון שהוא באחריות ביקשת לממש אותו אבל בתנאי שאני מקבל את הדיסק הפגום או את ההטבעות שלו בגלל חיסיון מידע תכלס אמרו לי לא יהיה כדבר הזה מחליפים אחד תמורת אחד שאלתי ומה יהיה גורלה של המידע במידה וזה יפול על מישהו חכם ? אמרו לי שכח מזה וזה הסיכון שלך בקיצור בדיחה - ספגתי את הפגיעה ואז הבננתי את המשמעות האחרת של האחריות כל אחד שיעשה את חשבון הנפש שלו הבנתי שזו דרך ידועה והתבנית הזאת חוזרת על עצמה בחברות רבות חבל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני אוטוטו מסיים את הקורס בג'ון ברייס, וגם ככה כואב לי על השיעור של המעבדים שפספסתי. יש הרבה חומר שאצטרך לקרוא ב- hwzone ובאתרים אחרים באינטרנט ע"מ להשלים את הפער בין מה שאני יודע מהקורס לבין מה שקורה בשטח כרגע. אני גולש כרגע באתר של compusa, בחלק של ההארד דיסקים ויש לי שאלה: מה זה 7200.10 ו- 7200.11 ומה ההבדל ביניהם? מה זה SATA-300? יש את אלה אצלנו בארץ? אני מכיר רק SATA ו-SATA2? אני אהיה בניו יורק ובוושינגטון DC בסוף ספטמבר. אם יש לכם מקומות נחמדים לגיימרים כבדים וותיקים/שקשורים למחשבים, חומרה ומשחקי מחשב להמליץ עליהם, זה המקום. אני גם אשמח לשמוע תשובות לשאלה האם כדאי לי לקנות קונסולה כלשהי שם ו/או לשדרג את המחשב המעפן שאני מקבל מג'ון ברייס (קניית רכיבי חומרה עבורו) …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דבר חשוב זה שיגיע עם תוכנה להצפנת מידע כמו פה אבל הבעיה זה שיש לו הגבלה כל פעם ל1 gb http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767649 ומה אתם אומרים על הכונן הנ"ל ?? יש המלצות אחרות ? גם הצעות של 3.5 יתקבלו מצאתי עכשיו את הכונן הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUHXMT010EAG22&cfm=DA37E373 עם ממשק usb3.0 וכתוב שם זוכה מדלית זהב מאתר HWZONE
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
קניתי סרט DVD מקורי ואני רוצה לצרוב אותו בכדי שהסרט המקורי ישאר בשלמותו. איך אני עושה את זה? איך אני צורב את זה.? תודה רבה לעוזרים (נ.ב: הפעולה היא חוקית לגמריי, אם קניתי את הסרט אז מותר לי לצרוב אותו בכדי שלא ישרט או כל דבר אחר.)
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
הדיסק מזוהה במנהל ההתקנים ובPOST, והוא לא מופיע תחת "המחשב שלי". מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היי! יצרתי מחיצות NTFS בפרטישיין מג'יק היתה הגדרה של CLUSTER SIZE בפתיחה שלה הייתי צריך לבחור ב-512 או 1K או 2K וכן הלאה עד ל-64K מה היה עליי לבחור? הקשיח בקיבולת של 160 ג'יגה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
נראה לי שהצורב דפוק שאני צורב דרך הנרו לא IMG קופי דיסק הוא דופק דיסקים על ימין ועל שמאל יש לו מצבי רוח נראה לי שהוא גוסס מחפש משו יציב לצריבה לדיסקים 8.5 במהירות 4 מינמום
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/f5fb8728-4f73-4fab-9db4-748fff7c0c5d?utm_source=mahayom&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_f5fb8728-4f73-4fab-9db4-748fff7c0c5d אם שווה בכלל את 36 שײח ומה המוניטין של חברה? אני צריך להפוך את הדיסק און קי לדיסק שעולה כלים לתיקון חרום שלהמחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי דיסק חיצוני 1.5 טרה של טושיבה, כשאני מחבר אותו ל HTPC עם מערכת הפעלה 7, 64 ביט, אני רואה שהדיסק מלא, אבל התיקיות לא מופיעות., כשאני מחבר את אותו דיסק ללפטופ של עם מערכת הפעלה XP הכל תקין, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
יש לי דיסק דיוידי רגיל של 4.7 אבל בנרו רשום שזה רק 4.4 בקיצור אני רוצה לדחוס בו 4.8 זה אפשרי בדרך כלשהי? כי בנרו תמיד רשום שאין מספיק מקום בדיסק אולי יש איזה שיטה? ניסיתי את מה שיש במדריכים פה בפורום וזה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-