עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by tidan31,

שלום! ברשותי dok usb 3.0 בנפח של 64gb מהירות הקריאה שלו היא 225mb והכתיבה 135mb העברתי קובץ במשקל של 28gb מהמחשב אל ה-dok והמהירות כתיבה עמדה על 78mb ומ-הdok למחשב המהירות קריאה עמדה על 80mb האם המהירויות תקינות?

2. וכו' יש לי כונן NTFS 37.2 GB ויש בו את כל התקיות Program Files WINDOWS Documents and Settings אני רוצה שהוא יהיה ריק. רק להורדות זה אפשרי ???

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by bennybl,

שלום, אני צריך כונן אופטי שיודע לקרוא CD במהירות גבוהה, מהי המהירות הגבוהה ביותר שיש כיום? אשמח לקבל גם דגם. בנוסף, האם מהירות הקריאה מהדיסק תלויה בעוד משתנים או רק ביכולת הכונן האופטי? תודה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by kknd,

שלום לכולם, מישהו יודע במקרה מה ההבדלים בין דגמי ה-ND2500 וה-ND2500A של חברת NEC. ממה שהצלחתי לראות שניהם צורבי מולטי פורמט X8, אבל אחד מהם זול יותר מהשני. האם מדובר באותו צורב בגירסאות Retail ו-OEM או שמא יש הבדלים נוספים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. שלום לכולם, קיבלתי המלצות על הצורב NEC 3540 , מה דעתכם ? איפה כדאי לקנות באיזור המרכז ומה המחיר המומלץ?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by Tal-T,

תראו כרגע יש לי דיסק קשיח: 160GB של MAXTOR 3.5" 8MB SATA II אם אני קונה את הדיסק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm 1. תהיה בעיה של התאמה? כי הוא 16MB ולא 8 כמו שלי 2. והדיסק הזה, ובכלל, דיסקים קשיחים, לוקחים הרבה מהספק כח? 3. הדיסק הזה הוא טוב? כי שמעתי שיש בעיה עם דיסקים של Seagate תודה לעוזרים! תענו לפי הסעיפים בבקשה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  7. במחירי שוק היום עדיין יקר לקנות טרה ? או שהרבה יותר משתלם כבר מחצי טרה ? ובבקשה המלצה על דגם טוב , שיהיה פנימי רצוי.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by KingYes,

אהלן. עשיתי קצת חיפושים.. ולא מצאתי תשובה מספקת לשאלה שלי. יש לי שני כוננים של סיגיט של 500GB עם 32MB באפר. השאלה שלי, האם כדי לחבר אותם למערך RAID? ואם כן, לאיזה מספר? 0? ואיך עושים את זה? והאם המידע שיש כבר על הכוננים ילך לאיבוד? באמת תכוונו אותי.

9. Started by lvionok5,

אני רוצה לקנות זיכרון נייד של 128 מ"ב. אם יש למישהו המלצות לגבי חברה מסויימת וטיפים לקנייה אשמח לתגובות. תודה מראש דני.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  10. Started by SmurFin,

http://cgi.ebay.com/Brand-New-500GB-Maxtor-SATA-II-3-0-Internal-Hard-Drive_W0QQitemZ230138800615QQihZ013QQcategoryZ64459QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  11. יצרנית הדיסקים הקשיחים ווסטרן דיגיטל הצליחה לפתח כונן מהיר, יעיל וגדול יותר - בנפח של עד 6 טרה-בייט. הפתרון? דחיסת הליום לתוך הכונן במקום אוויר רגיל חושבים שכל הדיבורים על החשיבות של שטחי אחסון זה אוויר חם? ובכן, אתם צודקים - אבל זה הולך להשתנות. יצרנית הדיסקים הקשיחים Western Digital הכריזה כי היא תשיק ב-2013 סדרה חדשה של דיסקים שיהיו מלאים בגז הליום - דבר שצפוי לאפשר ליצירת דיסקים מהירים, גדולים וחסכוניים יותר באנרגיה, בנפח של עד 6 טרה-בייט. הליום הוא גז ואינרטי, אבל בניגוד למימן הוא אינו נפיץ. מכיוון שהוא היסוד השני הכי קל ביקום, השימוש העיקרי בו הוא במילוי בלוני גז, כמו בלון פורח. החברה הסבירה כי מכיוון שהגז הוא אינרטי, הדבר מוריד בצורה משמעותית את החיכוך עם האוויר שנ…

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  12. תקציב שלי הוא 250-300 שקל - לא יכול לחרוג מהתקציב הזה. לא מתחת ל-80 ג'יגה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  13. אחרי שהתברר לי שאבא שלי רוצה לרכוש טייפ שיהיה רק על ה pc של העבודה (ולא כמו שחשבתי שהוא רוצה לחבר את הטייפ של השרת שבשבילו הוא קנה את הקלטות החדשות). אני מבקש המלצה לטייפ גיבוי עד 4,000 וגם בנוסף לקלטות גיבוי. הוא צריך בקר מיוחד? (יש לו לוח אם ישן יחסית עם אפשרות הרחבה של pci). הערה חשובה: סוך גדול הקבצים שהוא צריך לגבות עומד על 6 גי'גה.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by vic1234,

ניתקתי הרד דיסק כדי לחבר אחר ואחרי שאני מחבר שוב צישן אז זה רושם לי BOOTMGR IS MSSING ולא עולה הXP וכשאני מחבר אותו עם הרד דיסק אחר שיש עליו וינדווס אז הוא מציג את הכוננים שעל ההרד דיסק שלא עולה מה עושים כדי שהוא יעלה?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  15. שלום ברשותי הכונן הקשיח seagate freeagent בנפח של 1.5 טרה בייט, בזמן האחרון הכונן מתחיל לעשות לי בעיות ומראה סימנים שלא נשארו לו עוד הרבה זמן, ברצוני לשאול האם זה אפשר פשוט להחליף את הכונן קשיח עצמו בדגם חדש יותר וגדול יותר ? לא יודע אם זה משנה אבל אציין שזו הגירסא עם estat

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by avi.hagit,

אני מעונין שתעזרו לי להבין למה במחשב שלי הדסיק קשיח של 160 גיגה מזוהה רק 131 גיגה ואם אתם יכול לפרט מה אני אמור לעשות כי אין לי מושג תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by redead,

איזה דיסקים איכותיים של DVD אתם ממליצים לקנות על מנת לצרוב סרטי DVD שישמרו לטווח הארוך ולא יהיו בעיתיים?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  18. אהלן חברים, קודם כל אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאלה הזאת - אם לא, אנא להעביר אז ככה, חזרתי מטיול ואיכשהו נכנס לי בכרטיס זיכרון של המצלמה כמה וירוסים שפשוט מעלימים את התמונות כשאני מחבר אותו למחשב, בחיבור למצלמה עצמה הכל בסדר. בסריקה עם אנטיוירוס הם מתגלים אבל אי אפשר לנטרל אותם כי הם מוגנים איכשהו. ניסיתי להפוך אותם מקריאה בלבד אבל שוב יש איזושהי הגנה (הכרטיס לא במצב LOCK). מקווה שתעזרו, תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by hattricking,

אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  20. אהלן! האם כאשר אני מחבר הארד דיסק IDE במקביל להארד דיסק SATA2, זה יכול להאיט את פעולת המחשב\פעולת הארדיסק הSATA2? יש לציין כי על הIDE יאוחסנו מסמכים בלבד, ועל הSATA2 כל המשחקים והיישומים הכבדים. ההארדיסקים לא יפעלו במקביל(ז"א שאם אני משחק משחק מהSATA2 אני לא אקרא מסמך מהIDE). הלוח אם שלי הוא Abit IP35P.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by wais,

אוקי מצטער על השאלה הטיפשית... אבל לא עשיתי את זה בעבר... איך אני מגבה DATA על דיסק DVD? ובאיזו תוכנה הכי נוח להשתמש?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  22. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי צורב כמתואר ואני נתקל בבעיה מוזרה איתו הוא צורב לאט מהרשום. אני צורב על דיסקים של נגיד כפול 8 והצורב מזהה אותם ככפול 8 ואומר שהוא צורב אותם כפול 8 אולם לפי הזמן שלוקח לו הצריבה היא כפול 2.4 ולא כפול 8! כ 30 דקות לדיסק. ניסיתי דיסקים של חברות שונות ותמיד אותה בעיה ניסיתי גם דיסקים של כפול 4 ואותו הדבר. עידכנתי את הקושחה של הצורב אתמול וזה לא פתר את הבעיה, לא שינה כלום בעצם... בקיצור מה שהצורב אומר זה שהוא צורב נגיד כפול 8 במהירות 11 ומשהו מגה לשנייה ובפועל צורב ב 3.2 מגה לשנייה בערך.. וזה מרגיז... יש הצעות או רעיונות מה יכול לגרום לבעיה הנל?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  23. Started by maayan76,

האם מישהו יודע להגיד לי היכן אני יכול להשיג מארזים או מיגונים נגד אווירה קורוזיבית/רטובה עבור טאבלטים או ניידים או מחשבים: אנו עובדים בסביבת ייצור של צריבה כימית של מתכות. כל ציוד מחשוב ששמנו באווירה זו לא שורד שנת עבודה מלאה. האם יש למישהוא פתרון ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  24. שלום רב, כפי שהכותרת מציינת אני מעוניין לקנות אמצעי אחסון חדש למחשב שלי, כבר 3 שנים יש לי את אותו ההארד דיסק והוא מתחיל לעשות קצת בעיות. ולכן אני זקוק להמלצה על הארד דיסק חדש. לוח האם שלי הוא P6T DELUXE, והשימושים העיקריים שלי הם משחקי מחשב והתעסקות בתלת מימד (בתור עבודה ולא תחביב). אני לא פוסל גם קניה של SSD אבל במידה ותמליצו לי על SSD אני אצטרך לפחות של 256GB (או בסביבה), כמובן שאני יודע שאז המחיר יהיה בסביבות ה-2500 שקל. המון תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  25. אני חושב שזה מה שאני אקנה יש משהו יותר טוב בסביבות המחיר של 235 שקל? עריכה: יש שתי דגמים שראיתי מה עדיף?? ‏DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA‎ ‏DVR-112D DVD±RW Black‎

• 4 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים