אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
תודה לעוזרים.. נ.ב ניסיתי להבין מה הולך באשכול של הצורבי דיוידי וזה לא ממש הלך.. לא הבנתי איזה צורב עדיף .. פשוט רוב צורבי הדיוידי כיום עולים בסביבות ה340 והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי כדאי..
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני, וראיתי את הכונן Seagate 1500GB ST315005EXD101RK, שמחירו (540 ש"ח) לא גבוהה בהרבה ממחיר של כוננים עם 1TB. לא מצאתי ביקורות על הדגם הזה. האם מישהו מכיר ויודע להמליץ לי, האם כדאי לקנות אותו או שמדובר בדגם לא מוצלח? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741935
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני יכול להזמין עכשיו את הGH20N של LG במחיר זול יחסית.. של כ100 ש"ח אז רציתי לשאול האם הוא שקט? או שעדיף לחכות שייכנס למלאי דגמי ה62? ולקנות אותם במחיר שוק? בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה ההבדל בין H10N לH10A ? מי מהם עדיף ? יש לי NEC 3520 ואני מוסיף עוד אחד למערכת שלי
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי 2 DOKים של סאנדסיק - שתומכים בטכנולוגיית U3 . היום קניתי מחדש נייד[נטבוק - ללא כונן אופטי], והבנתי שהU3 יכול לעזור לי , אני אשמח אם משהו יוכל לפרט לי על הטכנולוגיה הזו, ואיך זה באמת יכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
לאחד החברים שתיקנתי להם את המחשב יש צורב DVD בחיבור IDE די חדש האמת, של LG. לדבריו הצורב פתאום נעלם מהמחשב שלי ולכן מן הסתם גם לא קורא דיסקים יותר. הצורב הוא הכונן היחיד שמחובר בצמה הזו וניסיתי לשים אותו גם במסטר וגם כסלייב. בכל מקרה בביוס הוא מזוהה והכל בסדר. בנוסף הוא גם עובד, ז"א נפתח וכששמים דיסק מרגישים שהדיסק מסתובב בפנים וכו'. ב"מנהל ההתקנים" יש סימן שאלה צהוב על העניין הזה וניסיתי לעדכן או משהו כזה ולא זז. בכל מקרה הצורב חייב להיות תקין כי כאשר העברתי למחשב השני הכל עבד פרפקט. מה אני מפספס?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז איך אני בודק ? ואם אני מחבר אותו כמו כל כונן והוא לא טוב זה יכול לשרוף משהו? כמו ספק מעבד וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לפורום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שWIN7 מתריע לי עלייה כי הHDD שלי עלול להיפגם בקרוב ועליי לגבות את המחשב. ניסיתי לבצע איחוי (מה שאני מבצע על בסיס שבועי),ועוד שלל אופציות כמו התקנת WIN7 חדש אך אלו עלו בתוהו. לכן אני מחפש HDD (עדיפות לביצועים גבוהים),ההתלבטות שלי היא האם ללכת על HYBRID או על רגיל (דוגמת 7200 וכו')? הדגם המדוייק הינו SEAGTE MOMENTUS XT או להזמין מחו"ל (או אם קיים בארץ) את גרסת הXT2 המשופרת עם נפח 750GB מכיוון שאיני רוצה להתפשר רבות על נפח וגם על ביצועים מקסימליים. אז מה לרכוש בנפחים של עד 1TB לרגילים ועד 750 ל HYBRID ומאיפה? בנימה אחרת האם ניתן לבצע משהו ע"מ "לסדר" את הHDD הנוכחי? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני משתגע כבר קניתי lg gh20ns10 והוא משגע אותי קניתי שבוע שעבר חיברתי אותו המחשב זיהה אותו והתקין ברגע שאני מכניס דיסק ריק של dvd הוא תוקע לי את המחשב \11 פעם אחת הצלחתי לצרוב דיסק של דיוידי אחד וזהו אני לא מצליח יותר ברגע שאני מכניס דיסק דיודי ריק לצריבה הוא תוקע את המחשב ורק שאני מוציא את הדיסק המחשב ממשיך לרוץ זה משגע אותי הלכתי לחנות הוא החליף לי את הכל הצורב הביא לי צורב אחר חדש ושוב אותה בעיה!!! איזה מעצבן זה וואי חחח מה לעשות אנשיפם??
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי ... אני מעוניין לקנות למצלמה שלי זיכרון CF סביר - לא במחיר גבוהה ומצאתי זיכרונות די זולים של PQI ... איך הם לדעתכם ? לא יעשו לי יותר מדי בעיות ? בכל מקרה הם הכי זולים שמצאתי - אז בטח יש להם איזה חסרונות ... אגב, איזה חברות טובות (ולא כל כך יקרות) יש לזיכרונות CF ?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, הכונן שלי מחולק לשתי מחיצות: C- זוהי המחיצה של הווינדוס. F- מחיצה ריקה לחלוטין. יש לי את התוכנה: acronis disk director. בחרתי באפשרות של "הגדלת השטח הפנוי", והעברתי את שטח מחיצה F למחיצה C, אבל ראיתי כי מחיצה F עדיין קיימת וגודלה כ- 15MB, כיצד אני מוחק אותה לחלוטין? תודה מראש נ.ב: אני עושה זאת על מנת להתקין אובונטו על השטח הפנוי. (אם זה עוזר) עריכה: ראיתי כי ניתן למחוק מחיצות בעזרת הכלי - "ניהול מחשב" שבלוח הבקרה. האם הדבר יעשה את הפעולה הרצויה? (מחיקת המחיצה והוספת השטח שלה לכונן C)
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הצורב דיוידי שלי של PIONEER צורב מצוין וסוגר דיוידי ואודיו אך לא סוגר את הדיסקים של המידע הרגילים שאני צורב. ניסיתי בתוכנה נרו, בצורב של חלונות, בEASY CD CREATOR ובכולם אותה הבעיה אבל זה לא הגיוני שזה יהיה בעית חומרה. עזור לי בבקשה!! :-\
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כיום מחשבים ניידים מגיעים עם נפחים של 160 ומעלה ואני מעוניין שהמשתמש יראה את הנפח כ-100 מקסימום
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי כולם, שאלתי היא איך, ובאיזה תוכנה עדיף לפרמט אותו, ואם כן, באיזה תוכנה כדאי ורצוי לבחון אותו מבחינת ביצועים, ותקינות. כאשר הוא מחובר, הHD-TUNE PRO מסרב לעלות, ועולה רק עם ניתוקו של הזכרון מהמערכת. כאשר מנתקים ומחברים מהר בחזרה, ניתן לזיהוי עם התוכנה, אך עם בעיות בקריאה, ומראה סוג של בעיית ממשק I/O . אשמח לדעת אם יש למישהו ניסיון עם זכרון זה וכיצד אתם בוחנים את תקינותו ואת הנושאים שלמעלה...
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע את המערך הנ"ל באמצעות כרטיס PCI RAID המשלב את שתי היציאות ATA ו SATA?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ברשותי הארדיסק IDE של WD ישן. ניסיתי לחבר אותו למחשב הקודם שלי (ללא הארדיסק שהיה עד כה) אך כאשר המחשב בPOST (מחשב ישן P4) עושה בדיקה של IDE וכוננים אז הוא מזהה את הארדיסק אך כאשר מנסה לאתחל את הווינדוס אני מקבל מסך כחול שאומר שיכול להיות שיכול להיות שנגרם נזק ואם אני רואה פעם ראשונה את ההודעה אז יש לבדוק וירוסים וכו'. בכל מקרה יש למישהו הצעה מה אפשר לעשות? לפי מה שאני יודע הארדיסק תקין לחלוטין ולא נגרם לו נזק כלל. הוא עבד עד לפני שנה-שנה וחצי כשהיה בשימוש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני עומד בפני קניית דיסק קשיח נוסף. עקב דרישות storage גדולות, אני מעדיף לרכוש דיסק בגודל 2tb אך המחיר כרגע יקר מדי ולמעשה עדיף לקנות שני כונני 1tb (כמובן קיים גם השיקול של פיצול הסיכון אך אני מעדיף שלא להוסיף עוד דיסק ל4 שכבר ישנם). 1. האם מחירי כונני 2tb צפוי לרדת בקרוב? (שמתי לב שמחי ר wd 1tb black עומד על 490 כבר זמן רב). 2. האם דגם הwd 2tb caviar black מגיע בכלל לארץ? לא מצאתי חנות כלשהי שמוכרת אותו. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם לדעתכם כדאי לי להוסיף צורב בנוסף לנוכחי (Nec 2510A) כדי שהנ"ל ישמש כונן נטו? או שהסרבול הקל לא מצדיק הוצאה של 200-300 ש"ח? תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD של WD 80GB SATA מלפני שנה בערך. עכשיו בספיר פאן הוא רשום שהטמפ' על 60 מעלות מה שאומר שאם אני נוגע בו עם היד הוא אמור להיות דיי חם? בקיצור, כשאני שם את היד, הוא בכלל לא חם שאי אפשר לגעת בו, האם יכול להיות שהחיישן שלו מזייף? ניראה לי מאז שיש לי אותו רוב הזמן בספיד פאן הוא על 61 אבל כשנוגעים בו הוא לא ממש חם... ועוד משהו ( אם אפשר ) אני רוצה המלצה ל HD טוב של 160GB במחיר סביר. תודה מראש, יניב
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם תהיה השפעה של הרכישה של מקסטור על הכוננים הקשיחים שלהם?? כי אני מתכנן לקנות מקסטור ואם לא אז WD...מה כדאי??
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה מוגדרת צריבה טובה? כלומר צרבתי דיסק וסרקתי אותו, ואלה התוצאות שקיבלתי (בתמונה..) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רכשתי דיסק מהדגם הנ"ל לאחרונה והוא פשוט מסרב "להופיע" במחשב שלי, בביוס הוא מזוהה כמו שצריך, וגם ב-device manager מוגדר כ-"This device is working properly." ועדיין , אין לו זכר באגף "My computer" הדיסק לא מג'ומפר ברמה הפיזית, מערכת הפעלה win 7 pro 64. הארות?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
היום קניתי את הצורב Philips DVDR1628 , במקרה ראיתי את הפוסט שפורסם לגבי זה שהוא הצורב הכי טוב בארץ.. סבבה אם מישהו יכול לתת עוד ביקורות עליו.. עוד משהו, ??? אני לא מבין גדול בצורבים של DVD , מישהו יכול לעזור ולהסביר מהו עדכון קושחה (כי ראיתי שהרה פה מדברים על זה)? למה הוא חשוב? ואיך עושים עדכון כזה לצורב? תודה לכולם (x-dude)
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חברים , ראשית מתנצל אם הייתי אמור לפתוח את השירשור בתקלות חומרה . אבל הכונן (NEC -ND3550A) עובד . אני מצליח לצרוב דיסקים אבל כשאני מנסה לקרוא אותם - מוצג דיסק ריק כך גם לגבי דיסקים ישנים (שפעם נקראו ללא בעיות) , כל הדיסקים נקראים בקלות ע"י נגן DVD. ניסיתי לעדכן קושחה (למרות שזה לא נשמע כמו הפיתרון) - לא עבד . יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך אני פותר אותה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אין לי מקום במחשב להוסיף כונן קשיח אבל יש לי מקום להוסיף כונן די וי די איך נקראת ההקופסה? איפוה מוצאים? שם באנגלית? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-