אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים.. אני מעוניין לרכוש HD חיצוני, 500 GB ומעלה לגיבוי בעיקר של תמונות, סרטים וכדומה.. מה אתם ממליצים? והאם אפשר הסבר קטן כי מעט הסתבכתי עם כל האותיות הקטנות, 2.5 , 3.5 ... מה ההבדל? בנוסף, האם מספיק חיבור USB2 או שיש צורך במשהו אחר? ובמה בעצם יותר טוב חיבור SATA או FIREWIRE מ USB (אם בכלל).. בנוסף ומעט Off topic אבל אם כבר אני קונה כונן חיצוני הייתי מעוניין לחבר אותו איכשהוא ל PS3 שלי, האם זה ניתן? תודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום. יש לי חבר שמתלונן על כך שכאשר הוא מנסה לפרמט את ההארד דיסק שלו, מופיעה הודעה שחסר לו משהו כדי להמשיך את הפרמוט וכשהוא ניסה לפרמט במחשב אחר הוא הגיע ל83 אחוז ונתקע... אני יודע שהשאלה שלי כללית מדי, אבל אולי בכל זאת למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה...? תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
השאלה בכותרת והנה הרשימה: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 TEAC DVW516G DVD±RW x16 Samsung SH-W162C DVD±R x16 Dual Layer Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer (Black) Sony DVD±R DWG120A x16 Dual Layer (Black) LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) LG DVD±R GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 LG DVD±R GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) LiteOn 1693 x16 Dual x4 LiteOn SHW-160P6S x16 Beige PIONEER A110 DVD±RW Black PIONEER A111 DVD±RW Philips DVD±RW x16 LightScribe
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
<blockquote>קניתי מכשיר ניווט של Garmin מסוג Nuvi 255w בארה"ב. צריך עכשיו גם מפה של אירופה. באתר שלהם ניתן לרכוש מפה כנ"ל בהורדה. הבעיה - נאמר שם שהמפה היא בגודל של 2300 מגה בייט ואילו במכשיר יש מקום פנוי של 500 מגה בייט בלבד. אפשר להתקין במכשיר Data Card ואז להוריד את המפה. הבעיה שאין לי יותר מידי זמן (נוסע לחו"ל בראש השנה). שאלתי: האם זה כרטיס מיוחד המתאים למכשיר בלבד או שזה סוג של כרטיס סטנדרטי שאפשר למצוא במקומות אחרים. אם כן, איזה כרטיס והיכן ? מה סדר הגודל של המחיר ?</blockquote>
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי בדיסק הקשיח שגיאות שלא מאפשרות לי להריץ PARTITION MAGIC כשאני מפעיל פרטישן מג'יק מופיעה לי הודעה Init Failed: Error 117 Partition's drive letter cannot be identified והתוכנה לא נפתחת כשאי מפעיל את הכלי שמצורף לתוכנה, פשRTITION INFO, מופיעה לי הודעה Disk Geometry Errors were detected on the drive והפירוט שמופיעה אח"כ הוא Error #105: Partition didn't begin on head boundary. ucBeginHead expected to be 0 or 1, not 45. Error #106: Partition didn't begin on head boundary. ucBeginSector expected to be 1, not 59. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 254, not 116. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndSecto…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים, על הראשון מותקנת מערכת ההפעלה ותוכנות חיוניות, על השני סרטים, מוזיקה, הורדות וכו'. חשבתי לפרמט את הדיסק השני, להתקין עליו מערכת הפעלה, ורק לאחר מכן להשתמש בו כדיסק לאחסון מוזיקה, סרטים וכו'. הרציונל הוא שהוא עדיין ישמש רק לאחסון קבצים, אבל כעת במידה ותהיה לי בעיה בדיסק הראשון ומערכת ההפעלה לא תעלה, אוכל פשוט להפעיל את המחשב גם מהדיסק השני. 1. דעתכם ? 2. האם יש אפשרות לקבוע מי הדיסק ה MASTER, בלי להחליף כבלים/ג'מפרים ? (תלוי בלוח האם ?) אולי דרך הביוס ? (יהיה הכי נוח...)
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות דיסק קשיח חדש (WD 80GB 7200RPM 8MB CACHE ) - חושב לפרמט אותו בFAT32 ורוצה לחלק אותו כך WINDOWS OS AND PROGRAM FILES - 19GB SWAP FILE - 1GB OTHER CRAP - 60GB ?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לפני שתקפצו, קראתי את הFAQ, שם כתוב שזה צריך לזהות 186GB, סבבה, הכל טוב, אני מבין למה, אבל זה מזהה רק 131. זה הבדל של 55GB מהרצוי למצוי! עכשיו, יש לי פנטיום 3, 1GHZ... יש מצב שהוא פשוט לא תומך בכמות הזו? יש משהו שיכול לעזור לי? אני ממש מקווה שאני לא עברתי על החוקים, נכון, שאלה דומה לשלי מופיעה בFAQ, אבל זו לא הבעיה שלי... אצלי הבעיה אחרת... תודה מראש לכל עוזר...
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד והוא איט מאוד אני חושד ב HD (בדקתי את הזיכרון עם MEMTEST) אבל אני לא מקבל אחרי הביקה פלט סיכום מהשום מה ...? מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
השואה בין ההרד דיסקים המובילים בשוק מול ההרד דיסקים הנפוצים, כמו שיש לי, בהמצאות: ATTO's DiskTools is a synthetic Windows storage benchmark. DiskTools tests read/write performance with various file sizes. Records scores in MegaBytes per second (MB/s) transferred. בתמונה WITHOUT SMART/NCQ/RAID WITH NFORCE4/WINXPSP2 כונן C 80GIGA 8MB BUFFER ATA133 MAXTOR 6Y080P0 - OS כונן D 80GIGA 8MB BUFFER ATA133 MAXTOR 6Y080P0 - SWAP WITH BAD SECTORS כונן E 40GIGA ATA133 WITH 'SOJU SCSI CONTROLLER' MAXTOR 6 E040L0 - STORAGE תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם אפשר לשלב דיסק IDE 7.2K ודיסק SATA2 7.2K על לוח NF4 אולטרה של DFI? והאם זה כדאי בכלל? יש לי עכשיו דיסק של 40 IDE ואני קונה עכשיו דיסק של 320 SATA2 אם אפשר לשלב אז חשבתי לשים ב40 IDE את הווינדוס וכל התוכנות ובשני את ההורדות סרטים וכו'... אם אי אפשר אני יעשה מחיצה בדיסק של ה320 בשביל הווינדוס לא מזיז לי ה40GB הנוספים האלה פשוט כדי לנצל את השני ולא לזרוק אותו בארון תודה מראש טל
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לשאול אתכם שאלה בזמן האחרון הארד דיסק שלי התחיל לעשות רעשים מוזרים יכול להיות שהרעש הזה נובע איך שהוא מחוסר בצריכת חשמל? שההארד דיסק לא מקבל את כל החשמל שמגיע לו.. הייתכן הדבר?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מה ההבדל בין H10N לH10A ? מי מהם עדיף ? יש לי NEC 3520 ואני מוסיף עוד אחד למערכת שלי
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מחקתי מחיצות מכונן קשיח בעזרת partition magic 8 , לאחר שהפעלתי את המחשב גיליתי שעשיתי את זה לכנון הלא נכון. היו בו שתי מחיצות מחקתי אותן ויצרתי אחת, לחצתי על אישור והוא כתב את השינויים, הפעלתי מחדש את המחשב. אני בטוח שיש תוכנה שיכולה לשנות בחזרה את שהשינויים כי היא רק מחק את הFAT והמחשב לא עבר פירמוט של דוס אלא רק של PM. מישהו מכיר פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף את הDVR-107D שלי ל108 שאמור להגיע עלינו לטובה חיפשתי מדיות בכל מיני חנויות וספקים באינטרנט ובסביבה ולא מצאתי מישהו מכיר ויודע פרטים? מחיר, חברה וכו
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה שאני צורב שירים, סיפורים (גיבוי) בכדי לשמוע ברכב, המערכת שלי לא קוראת כל CD, את הפשוטים שאני מכניס אני מקבל CD ERROR. משהו יודע למה? (ניסיתי את כל מהירויות הצריבה אני מקבל אותו תוצאה). לגבי ה-CDים שהיא קוראת, קניתי את TDK XG והמערכת קוראת אותו, בעיה 7 ש"ח למדיה.. משהו מכיר: 1. היכן ניתן למצוא את ה-CD הזה יותר בזול? 2. CD עם איכות מקבילה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
הצורב דיוידי שלי של PIONEER צורב מצוין וסוגר דיוידי ואודיו אך לא סוגר את הדיסקים של המידע הרגילים שאני צורב. ניסיתי בתוכנה נרו, בצורב של חלונות, בEASY CD CREATOR ובכולם אותה הבעיה אבל זה לא הגיוני שזה יהיה בעית חומרה. עזור לי בבקשה!! :-\
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. מה ההבדל בין דיסקים DVD+R ו DVD-R? תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חיברתי את הדיסק הקשיח שלי בזמן שהמחשב דלק וכל המידע בדיסק הלך האם יש אפשרות לחזר את המידע אפילו שלא גיביתי ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה השאלה שלי היא מה יותר מהיר... יש לי HD של 250 ואני רוצה לדעת האם שווה לי להשקיע בעוד אחד של 250 או לקנות RAPTOR 36? ברייד גם כל התוכונות והמשחקים יהיו במערך ככה שזה שיקול... ועוד שאלה על רייד...אני חייב להגדיר אותה מלפני ההתנקנה של VISATA? כי יש לי עכשיו דברים על ההרד דיסק ואני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר אותם? או שמגדירים רייד הוא צריך לפרמט את הדיסקים?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי לפני שבועיים קניתי את הDVD מקליט של פיליפס ואני ממש מרוצה ממנו רציתי לשאול איזה עוד דברים אפשר לעשות איתו ??
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
בעבר השתמשתי בממורקס,כרגע קצת קשה להשיג אותן,מה מומלץ ויחזיק הרבה זמן ?
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אממ , משום מה המחשב מזהה את הדי וי די כסקזי , זה התחיל ככה סתם ביום בהיר אחד. עכשיו הוא לא קורא דיסקים , ואפילו שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו eject ' הוא לא מגיב. איך אני מסדר את זה ? :\ תודה. :-*
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-