עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני קונה מחשב חדש ובלוח האם יש רק חיבורי SATA 2. מצד שני, חבל לי לזרוק את הדיסקים מהמחשב הישן שהם 2x80GB בממשק SATA 1 ואני רוצה לעשות מהם דיסקי גיבוי במחשב החדש. האם ניתן יהיה לחבר אותם לחיבורי SATA 2 ? חוץ מזה, האם יש הבדל כלשהו בכבלים בין SATA 1 ל 2, או שאלו אותם כבלים ? תודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  2. היי! מתלבט בין שני הכוננים הבאים: 1) WD: 500 GB,SATA 2,16MB Buffer שנתיים אחרית, 404 ש"ח 2) Seagate: 500 GB, Sata 2, 32MB Buffer חמש שנות אחריות, 339 ש"ח לכאורה לסיגייט יש יתרון גם ב-BUFFER, גם במס' שנות האחריות וגם במחיר (65 ש"ח הפרש), אבל בחנות טוענים שעדיף לי WD כי הם יותר אמינים. לדעתכם הWD יותר אמין שעדיף לשלם עליו יותר ולקבל פחות BUFFER, ופחות אחריות? תודה!

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by jorgito,

שלום! אני רוצה להוסיף הרדיסק של 500GB למערכת שלי ומתלבט בין הרדיסק פנימי לחיצוני - לפנימי מדובר ב SEAGATE BARRACUDA 32MB BUFFER ב330 ש"ח ולפנימי WD MYBOOK ESSENTIAL 500GB USB 2.0 ב 395 ש"ח בגדול אני מתכוון לשים בעיקר מוזיקה וסרטים בהרדיסק החדש אבל אני רוצה גם להריץ ממנו תוכנות ואולי אפילו משחקים. השאלה שלי היא האם ההפרש בביצועים יהיה מורגש בין הפנימי לחיצוני או שבמחיר כזה כבר עדיף חיצוני וההבדלי מהירויות זניחים? תגובה מהירה תתקבל בברכה אני פשוט מחר הולך לקנות

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום רב , ראיתי שיש הרבה מאד סוגים שונים ומגוון רחב של מחירים. בגלל שאין לי בכלל ידע ונסיון בעניין , רציתי לבקש ממכם המומחים המלצה. אני רוצה לקנות כרטיס micro sd לסלולארי שלי (samsung galaxy s) וכמובן שמה שאני בעצם רוצה זה מקסימום אמינות ומקסימום מהירות שאני יכול להשיג במגבלת התקציב שלי. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  5. Started by eyahalom,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש צורב בקרוב, עד 500 שקלים. האופציה של DVD RAM אינה חובה, אך היא בהחלט NICE TO HAVE. האם כדאי להמתין ל4163B? יש למישהו הערכה מתי הוא אמור להגיע לחופי ארצנו, ומה אמור להיות המחיר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  6. שלום! אני בשבועיים האחרונים שמתי לב שאני צורב דיסק דיוידי כמעט שעה! המחשב הוא חדש דנדש והבעיה התחילה לא מזמן. השתמשתי בנרו 7, עברתי ל- 8 והבעיה עדיין לא ניפתרה. כרגע אני משתמש בתוכנה ASHAMPOO וגם שם אני צורב כמעט חצי שעה...

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by ma4351,

הזמנתי את ה640 של wd ורציתי לשאול אם אני צריך לשים לב למשהו ..פשוט ראיתי פה שיש גירסה ירוקה בסוגים מסוימים של hdd ורציתי לדעת אם אני צריך לשים ולבדוק את מה שהביאו לי אם הוא ה640 שהמליצו פה כוללם..

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by harel_c,

מחפש עזרה בפתרון בעיה עם דיסק און קיי של sony 600GB כשאני מכניס את הדיסק לשקע ה USB לא ניתן לפרמט אותו או לשמור עליו מידע. לא ניתן לבצע עליו בדיקת דיסק. הדיסק חדש לגמרי. כל עזרה תתקבל בברכה הראל

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  9. Started by SugarFreeBoy,

כאשר אני צורב דיסק DVD בצורב החדש שלי (NEC 3520A, קושחה מעודכנת ל3.04) בNERO כל חצי דקה בערך הבאפר מתרוקן (וכך גם הבאפר הפנימי של הצורב, הצריבה נעשת במהירות X8) למרות זאת הנרו כותב שהדיסק נצרב בהצלחה, וכשאני בודק את הדיסק ואת המידע שבו הכל עובד (מהחלקים במידע שהספקתי לבדוק). יש לי 2 שאלות. אחת היא איך הדיסק עובד למרות שהבאפר מתרוקן כלכך הרבה פעמים והאם זה פוגע באיכות הצריבה עצמה? (אל תענו אם אתם לא בטוחים בתשובה בבקשה) והשניה היא למה כונן 7200RPM של מקסטור עם 8 MB זיכרון פנימי ומחשב לא חלש בכלל הוא לא מסוגל לצרוב את הדיסק בצורה רציפה? תודה רבה לעונים, אביתר.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  10. Started by DarkSight,

אני מחפש צורב DVD במחיר בין 300-400 שקלים קצת עברתי על הודעות בפורום ולא מצאתי משהו שבאמת הוכיח את עצמו חשבתי אולי על הNEC 3520A אבל ראיתי שיש כאלה שיש להם בעיות איתו.. אני צריך המלצות בבקשה! תעזרו לי ???

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  11. השאלה בכותרת, כמו כן הכונן יועד כתוספת מקום ולא לעבודה שותפת. הכונן הראשי כמובן בחיבור SATA.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by hta,

עלות של עד כ300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. שלום! הזמנתי מחשב חדש מ-SkyPc, ובימים הקרובים אני אקבל אותו, כשהחנות תרכיב לי אותו. הצלחתי להשיג דיסק של XP Pro מקורי, ורציתי לשאול לגבי אופן ההתקנה מבחינת ההארדיסק, ועוד כל מני. הבנתי בכלליות שאני פשוט מדליק את המחשב, משנה איזו הגדרה בביוס (לכך שהמחשב ייטען מה-CD-ROM אם אני לא טועה), מכניס את הדיסק ומתקין כמו כל תוכנה. עכשיו, באיזה שלב של ההתקנה אני צריך יוכל לפצל את ההארדיסק, וכיצד? בקשר לכמות. הארדיסק בנפח 320GB ותכננתי לפצל ל-20GB רק למערכת ההפעלה וכל השאר (300GB) לתוכנות, משחקים, סרטים, כל השטויות שלי. הדבר השני הוא שהמחשב ישמש אותי ואת אחי הקטן, שכל מה שהוא עושה במחשב זה ICQ ובדיחות ב-Walla. מה שחשבתי עליו זה לקחת את ההארדיסק מהמחשב הישן (40GB, חיבור IDE, דגם …

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  14. האם הוא מאט את כל המחשב ולמה?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  15. למישהו פה יש צורב עם חיבור SATA ויכול להגיד איך הוא עובד לו?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by צעיר,

שלום, :-\ אני מתכוון לקנות מחשב עם הלוח הבא: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard שנכנסתי לאתר DFI לבדוק פרטים עליו. לא ראיתי שום הזכר לכך שהוא תומך ב- SATA-II.... למעשה אפילו שם הלוח רשום כך: Infinity NF4 Ultra ללא ה SATA-II........... זקוק לעזרתכם בפיתרון לבעיה.... תודה מראש.... "צעיר". נ.ב אם הוא אכן תומך אשמח להמלצתכם בנוגע איזה הארד דיסק תומך SATA-II כדי לרכוש..... והאם זה שווה בכלל..? :-\

17. כלומר איך ניתן להגיע אל קוד המדיה?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by ALE-XtaZi,

קיניתי לא מזמן מחשב חדש עם צורב DVD של NEC 3500A עכשיו אני מכניס מדיה לצריבה בגודל של 780 MB של סילברליין מזהה המחשב אותה בתור אחת עם 700MB ודיסק על 800 MB של DCD LINE עם 68 MB העם זה מדיות דפוקות או שמה? אגב דיסק של DVD+R קורא מצויין

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by _Amaterasu_,

הכירו את Plug – שירות הענן הפרטי שלכם, ללא הגבלה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  20. איפה אני יכול למצוא באיזה מדיות הוא תומך ב OVERSPEEDING? או באיזה מדיות העידכון קושחה הלא מקורי תומך ב OVERSPEEDING...? "חיפוש" לא הניב תוצאות... תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  21. כונן קשיח Western Digital WD3200AAKS כונן קשיח Western Digital WD3200KS מה ההבדל ביניהם?

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מישהו יודע מה זה דיגמי ה PB ? האם הם מחליפים את ה JB ? תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by eliau21071981,

נכון מאחורה יש מאסטר סלייב פריימרי ידוע לי שצריך לג'אמפר לפי מה מתחבר למה אפשר לקבל הסבר בבקשה על הדברים האלה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  24. צורב nec מזהה רק חלק מהדיסקים? nec dvd rw nd-3550a תודה מראש

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  25. 1. מה זה dual layer ו-dual sided, ומה ההבדל ביניהם? 2. יש דיסקים רב פעמיים (RW) של לפחות 8.5 ג'יגה (DVD9)? אם כן, איפה אפשר לקנות? 3. רוב נגני ה-DVD תומכים ב-DVD9/10 וכו'? או שאלה פורמטים שנחשבים "נדירים" ורק נגנים מסוימים תומכים בהם? 4. הבנתי שהדיסקים של VERBATIM הם הכי איכותיים - למה? ולמה רק אלה שיוצרו ביפן? זו עדיין אותה חברה גם אם הדיסקים יוצרו בסין, לא?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים