אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
יש הבדל במהירות שמירת נתונים? במהירות גישה? אני רוצה לקנות כרטיס CF 256MB למצלמה דיגיטלית.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה האופציה הזאת למטה שלא מסומנת בעצם עושה ולמה היא כולכך מסוכנת כמו שכותבים שם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק DVD-R (צרוב) לכונן הDVD שלי הוא ככה מנסה לקרוא אותו משהו למשך שניה ומוציא אותו מיד. אני מכניס אותו והוא עוד פעם מוציא... כשהכנסתי דיסק CD-R (גם צרוב) הוא הצליח לקרוא אותו כרגיל... לא נסיתי דיסק DVD מקורי כי אין לי. ממה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שזה מאבק (למרות שהוא כן הצליח לקרוא דיסק רגיל) או מה? תודה. (הכונן שאצלי הוא LG 16x48)
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, הכונן שלי מחולק לשתי מחיצות: C- זוהי המחיצה של הווינדוס. F- מחיצה ריקה לחלוטין. יש לי את התוכנה: acronis disk director. בחרתי באפשרות של "הגדלת השטח הפנוי", והעברתי את שטח מחיצה F למחיצה C, אבל ראיתי כי מחיצה F עדיין קיימת וגודלה כ- 15MB, כיצד אני מוחק אותה לחלוטין? תודה מראש נ.ב: אני עושה זאת על מנת להתקין אובונטו על השטח הפנוי. (אם זה עוזר) עריכה: ראיתי כי ניתן למחוק מחיצות בעזרת הכלי - "ניהול מחשב" שבלוח הבקרה. האם הדבר יעשה את הפעולה הרצויה? (מחיקת המחיצה והוספת השטח שלה לכונן C)
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אם אני רוצה להשתמש בSSD בתור זכרון מטמון לכונן הקשיח, זה משנה אם אני מחבר אותו לחיבור SATA או mSATA?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
זיהום במפעל ייצור שבבי הבזק שהוביל לאובדן כמות אדירה של מוצרים פוטנציאליים עתיד לתת אותותיו כבר בתקופה הקרובה - עם מחסור אצל יצרנית בולטת אחת, חגיגה אצל המתחרות ומחירים תופחים עבור הצרכנים שבקצהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים יש לי בעיה במחשב ואני מעריך שהיא נובעת מכונן HARD DISK שלי. מה שקורה בעצם זה ככה: הפעלתי את המחשב והוינדוס עלה, הכל עבד כמו שצריך אבל בשלב מסויים המחשב נכבה לבד. כאשר הפעלתי אותו מחדש ראיתי שהוא לא מזהה את ההרד דיסק בביוס והוא מעלה הודעה שצריך DISK BOOT אז התקנתי וינדוס חדש אבל זה לא עזר זה חוזר על עצמו שוב ושוב העניין.. לפעמים עולה הוינדוס ולפעמים לא - בקיצור האם זה בעיה בHARD DISK? בעיקרון קניתי הרד דיסק חדש ועדיין לא התקנתי.. האם זה אמור לפתור את הבעיה? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
משום מה הוא לא נדלק בכלל השאלה כזאת אם אני מחליף בין הפלטות של החשמל איפה שיש את הבננות של החשמל מה הסיכויים שזה יעבוד אני צריך אותו דגם ואןתן גירסא של הקושחא או רק אותו דגם תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אוקי הבנתי שהארדיסק בנפח 250GB בחיבור SATA2 עם 16MB באפר עדיף לקנות של MaXtor ולא את הדגם המתחרה של Western Digital עכשיו נתקלחתי ב2 דגמים של MaXtor.. איזה מהם טוב יותר ולמה? ראיתי שהאחריות שמגיעה עם הML3 היא 5 שנים.. לעומת הDM10 שמגיע רק עם 3 שנים סטנדרטיות.. ההפרש במחיר בניהם קטן מאוד.. (משהו כמו 10 שקלים..) אז על מי מהם אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם לדעתכם כדאי לי להוסיף צורב בנוסף לנוכחי (Nec 2510A) כדי שהנ"ל ישמש כונן נטו? או שהסרבול הקל לא מצדיק הוצאה של 200-300 ש"ח? תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD של WD 80GB SATA מלפני שנה בערך. עכשיו בספיר פאן הוא רשום שהטמפ' על 60 מעלות מה שאומר שאם אני נוגע בו עם היד הוא אמור להיות דיי חם? בקיצור, כשאני שם את היד, הוא בכלל לא חם שאי אפשר לגעת בו, האם יכול להיות שהחיישן שלו מזייף? ניראה לי מאז שיש לי אותו רוב הזמן בספיד פאן הוא על 61 אבל כשנוגעים בו הוא לא ממש חם... ועוד משהו ( אם אפשר ) אני רוצה המלצה ל HD טוב של 160GB במחיר סביר. תודה מראש, יניב
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG. אני רוצה לצרוב דיסק DVD, אני מכניס דיסק ריק לכונן, בתוכנת נרו - הוא לא נותן לי לצרוב כי הוא לא מזהה דיסק ב"מחשב שלי" - אני מנסה להיכנס אל התיקייה של הדיסק, והוא מבקש ממני להכניס דיסק לכונן ניסיתי כמה דיסקים ריקים, ובכולם התוצאה הייתה זהה מה אני עושה?
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדיות איכותיות ביותר (לא משנה המחיר) ראיתי שיש ורבטים באופיס דיפו אבל הם לא של TAYO YUDEN אלא של MCC. מצד שני כתוב שהם מיצרים ביפן והבנתי שרק TY מייצרים ביפן. אני מחפש את ה BEST. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני שמיועד לגיבוי קבצים וכו...,ברצוני שיהיה אמין,בטוח,חזק,ובעל נפח שבין 1000 ל2000 GB,עדיפות לדיסקים של ווסטרן דיגיטל,ושיהיה במחיר סביר.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
במחירי שוק היום עדיין יקר לקנות טרה ? או שהרבה יותר משתלם כבר מחצי טרה ? ובבקשה המלצה על דגם טוב , שיהיה פנימי רצוי.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן. עשיתי קצת חיפושים.. ולא מצאתי תשובה מספקת לשאלה שלי. יש לי שני כוננים של סיגיט של 500GB עם 32MB באפר. השאלה שלי, האם כדי לחבר אותם למערך RAID? ואם כן, לאיזה מספר? 0? ואיך עושים את זה? והאם המידע שיש כבר על הכוננים ילך לאיבוד? באמת תכוונו אותי.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי סופית הכונן הקשיח שלי Wd 80GB 8 MB Buffer החלטתי לקנות חדש אני צריך המלצה איזה HARD DRIVE כדאי אני מחפש מבחינת גודל 120GB - 160GB אני דיי מתלבט בין ה MAXTOR לבין WD מה עדיף ?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לוח האם: Intel d946gzis מחוברים אלייו כבר 2 הארד-דיסקים מסוג SATA 1. אני רוצה להוסיף עוד הארד-דיסק של 250GB בחיבור SATA II.... יעבוד או לא?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי כיום במחשב צורב DVD של PIONEER DVR-A06 ויש לי עכשיו את האפשרות להתקין את הצורב של LG דגם 4163B, כדאי?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.cdrlabs.com/#4467 נראה לי שהם קראו את הסטיקי
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מחפש צורב DVD במחיר של לא יותר מ 325 ש"ח. אני רוצה שהצורב יהייה איכותי, לא יעשה בעיות עם כל מיני סוגי דיסקים, יצרוב מהר (כמובן יחסית לצורבים האחרים כיום) ושיהייה בצבע לבן. כמו כן אם תוכלו להסביר לי בקצרה מה ההבדל בין + ל - בצורבי DVD והאם כדי שיהייה בצורב Dual Layer אני אודה לכם מאוד.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אז כמו שכבר אמרתי, אני אישית לפחות, חיכיתי לכונן הזה לא מעט זמן. וסוף סוף מתפרסמות להן ביקורות ראשוניות ברשת ! סקירה 1 מ Game PC סקירה 2 מ Extreme Tech הדיסק בסקירה הוא בנפח של 750GB, הגדול ביותר בסדרה, הכונן עובד עם 4 פלטות, מה שמביא אותנו לדחיסה של 188GB לפלטה ! אני אישית מחכה לסקירה של ה 200GB כי ממה שהבנתי הוא יהיה בעל פלטה אחת ! אבל המידע מסיגייט אומר שלכונן הזה יש 2 פלטות ! בשורה התחתונה, הכונן הזה נותן ביצועים מטורפים !, מתחיל מ 80 MB/S ב Hd Tach !! ושומר על מהירות כתיבה/קריאה ממוצעת יפה מאד. יהיה מעניין :-)
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי דיסק SATA 2 חדש במחשב ישן והעברתי אליו המון מידע. עכשיו שהמחשב החדש הגיע וחיברתי אליו את הדיסק החדש הbios מזהה אותו כמו שצריך אבל בוינדאוס הוא לא מזהה את הגודל או את הfile system(הוא כותב raw). יש מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה?(הוינדאוס נמצא על הארד דיסק IDE ויכול להיות שהוינדאוס לא מעודכן אם זה יכול להשפיע[אני מעדכן עכשיו]) http://img238.imageshack.us/my.php?image=hdaw0.jpg מקווה שהתמונה תוכל לעזור עכשיו שניסיתי לפרמט(לא ביצעתי את התהליך עדיין) זה כתב לי שהגודל של הדיסק הוא 127GB למרות שהגודל האמיתי הוא 320GB וגם הביוס מזהה את זה כ320 יש מישהו שאולי יכול להציע משהו שאני יכול לנסות?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ייתרונות וחסרונות ואם מישהו מציע משהו אחר אז שיפרט.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-