אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים.. אני מעוניין לרכוש HD חיצוני, 500 GB ומעלה לגיבוי בעיקר של תמונות, סרטים וכדומה.. מה אתם ממליצים? והאם אפשר הסבר קטן כי מעט הסתבכתי עם כל האותיות הקטנות, 2.5 , 3.5 ... מה ההבדל? בנוסף, האם מספיק חיבור USB2 או שיש צורך במשהו אחר? ובמה בעצם יותר טוב חיבור SATA או FIREWIRE מ USB (אם בכלל).. בנוסף ומעט Off topic אבל אם כבר אני קונה כונן חיצוני הייתי מעוניין לחבר אותו איכשהוא ל PS3 שלי, האם זה ניתן? תודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב בעסק שעובד עם מערכת בקרים ואני צריך לגבות את הDATA BASE שנמצא כקובץ בכונן הראשי(שוקל כ 20MB+-). עד היום היתי מגבה מספר פעמים בשבוע (כל פעם שהיה לי רגע זמן וזכרתי..) - דרך התוכנה המובנית של המערכת שמותקנת אצלי לDOK שאני שומר במגירה .. .המערכת עובדת 25/7 והקובץ עובר שינויים בכמה פרקי זמן במשך היום וכדי לגבות כמו שצריך אני למעשה צריך לגבות 3 פעמים ביממה בשעות מסויימות שהמערכת לא כותבת לקובץ. מכיוון שהמערכת גם מחוברת לרשת (חיבור רגיל דרך ראוטר ביתי) 24/7 חשבתי למצוא שירות רשת כלשהו כמו ה GOOGLE DRIVE / DROPBOX וכו' שיאפשר לי לבצע את הגיבוי בצורה אטומטית לחלוטין (אפשר פעם ביום בשעה מוגדרת - ורצוי גם 3 פעמים ביום..) השאלה אם למישהו יש רעיון איך לבצע את זה בדרך הפש…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחזר קבצים יותר נכון סרט שצילמתי במצלמה על dvd-rw איך אני עושה זאת? הקבצים נמחקו בטעות
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי צורב Philips שהמהירות שלו היא 48x16x40 בזמן האחרון הוא לפעמים מסכים לצרוב רק על מהירות x2 מתי שהוא מסכים לצרוב כרגיל (מx40 ומטה) בתחילת הצריבה המחשב אומר שא"א לצרוב על המהירות הנוכחית והוא יורד ל x2 ומיד אח"כ יש ארור והוא מפסיק את הצריבה... זה בעיה בנרו או בצורב ? נ.ב. הצורב בן 3 וחצי שנים +- הנרו זה 6 v 6.3.0.3
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! נתחיל בזה שהחלטתי לשאול את השאלה דווקא בפורום הזה (רשתות ואינטרנט) בגלל שבמהלך חיפושי אחר מידע ברשת, הבנתי שכל נושא ה-RAID קשור מאוד לשרתים (דיי הגיוני אחרי שחושבים על זה קצת....) בקשר לשאלה שלי בניתי HTPC ויש לי שם כונן רק בשביל כל הסרטים, תמונות ומוזיקה. לאחרונה התחלתי לחשוב שיש מצב שאותו דיסק קשיח פשוט יכול לקרוס יום אחד (כמו כל מכשיר חשמלי אחר ובטח מכשיר אלקטרוני) וכל התמונות, סרטים (הכנסתי את כל סרטי הוידיאו לדיסק הקשיח) והמוזיקה שלי יכולים פשוט להימחק. כמובן שאפשר לבצע גיבויים אבל כשמדברים על נפח של 200 גיגה, זה קצת בעייתי..... חשבתי להקים מערך RAID של שני דיסקים של 500 גיגה (זה התכנון לפחות...) שיהיו למעשה מראה אחד של השני. הבנתי שכך גם המידע נשמר עקב ז…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
(אני מקווה שזהו הפורום המתאים לשאלה הזו) מישהו יודע איך עוקפים את חסימת האיזורים ב-dvd? ניסיתי להוריד מקאזה אבל כל התוכנות שם היו נגועות בווירוסים אולי יש למישהו משהו כזה? -שי-
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב dvd ואני רוצה לצרוב משהו אבל במהירות הכי נמוכה x1 , שאני מפעיל את הנרו או האלכוהול הוא נותן לי או x8 או x4 (מהירות הדיסק האי x8 ) איך אני יכול לצרוב על יותר לאט ? שמעתי שזה נחוץ (צריבה לps2 למשל...) שאלה נוספת : צרבתי משהו בנרו ולאחר שתהליך הצריבה הסתיים התוכנה בדקה את הדיסק (אימות מידע) , זה נחוץ ? ואם יש דרך לבטל את זה ?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל הבעיה היא אצל חבר שלי ולכן אין לי את כל הנתונים מה שאני יודע הוא שיש לו צורב LG שמצליח לצרוב CD אך ברגע שמנסים לצרוב על DVD המחשב נתקע. הוא משתמש בXP SP2 ובנרו גירסא אחרונה. כמו כן הוא ניסה מדיות שונות וגם תוכנות צריבה שונות אך הבעיה חוזרת בכל המקרים. אם מישהו יודע מה הבעיה ו/או דרכים לפיתרון.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Super-Talent-FPM64GHAE-Solid-State/dp/B001O9PG7I/ref=sr_1_66?ie=UTF8&s=pc&qid=1253897954&sr=1-66 ואם לא אז למה זה משמש?? ואם חיבור ה-PCIE מהיר יותר מה-SATA??
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם; לאחרונה גובר הצורך להחליף הת הDOK של ה256mb שלי במשהו טיפה יותר רציני עם דגש על נפח\עלות. ראיתי DOK של 8GB ב157 ש"ח, האם שווה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=631 האם קיימים DOK's עם נפחים גדולים יותר במחירים דומים (בוא נאמר שעם חריגה של עד 200, אבל רצוי פחות)? מה הכי מומלץ? תודה לעונים עריכה: DOK אף זול יותר בנפח 8GB : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=19231
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב והתקנת xp, התחלתי להתקין את ה chipset, usb 2 ואת כרטיס הרשת.. כשלפתע אין יותר זיהוי של הצורב אין זיהוי שלו במערכת, גם לא ב my computer->manage->storage. אפילו פתחתי את המחשב וחיברתי את ה IDE והכבל חשמל מחדש.. גם בביוס הוא נעלם 0.0 תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
קניתי HD 320G ולאחר התקנת XP ללא חלוקת ה HD אני רואה רק 300G הגיוני? על ה HD כתוב 320G כך שאני חושב שקיבלתי את הגודל הנכון,אך אני לא רואה את הגודל במערכת ההפעלה?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
פיטרמתי את המחשב ובטעות את הכונן הלא נכון ונימחקו לי בו דברים .. איך אני יכול לשחזר את כל המסמכים שלי ?? אמרו לי שצריך לבדוק משהו סקטורים אם הם נמחקו ואם הם לא אז אפשר לשחזר .. איך אני יכול לעשות את זה או שיש דרך אחרת .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
על הלוח שלי (+Epox 8k5a2 ) יש בקר RAID HighPoint 372 התומך בעד 4 כוננים דרך 2 יציאות IDE (IDE3, IDE4) ב UDMA ATA100/133 כל אחת. אני רוצה לחבר אליה HD כדי שיעבוד ב ATA100 -- ללא RAID. הבעיה היא שכאשר הדיסק מחובר ליציאת ה IDE3 המחשב נתקע בזמן ה BOOT במסך של Scanning Drives שבקר ה RAID עושה. הבקר מזהה את הדיסק נכון אבל המחשב לא ממשיך הלאה ואני גם לא יכול להיכנס למסך ההגדרות של הבקר (Ctrl+H). האם צריך לעשות משהו מיוחד כדי לגרום לזה לעבוד? מה אפשר לנסות? ועוד שאלה -- האם אני יכול ליצור RAID0 עם שני דיסקים שונים (מבחינת דגם ויצרן) אבל בעלי קיבולת זהה (20GB). תודה!
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 500 ג'יגה שעמוס בסרטים, ומן הסתם לא כל היום אני יושב וצופה בסרטים שבו. יש לי 2 שאלות: 1. האם הבלאי של הדיסק הזה הוא פחות באופן משמעותי מהדיסק השני שבו מותקן וינדוס וכו'. 2. האם אפשר לכבות את הדיסק הזה ולהדליק אותו רק כשאני רוצה לצפות בסרט,כדי למנוע בלאי נוסף.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נתקלתי במלנטלפים צורבי DVD וכוננים בכלל שברגע שהם מחליטים לקרוא דיסק הם עושים רעש כאילו הם ממריאים.. אז רציתי לחסוך ממני בעיה זאת ולהתייעץ לפני הקניה המחודש שלי בכונן צורב DVDשלא עושה בעיות מסוג זה ובנוסוף לא מבייש את עצמו...
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
החלטתי שאני הולך לקנות את ה NEC ND3500A ורציתי לדעת איפה בארץ באזור השרון\מרכז אני יכול לקנות אותו? (לא באינטרנט) תודה.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי שבת שלום אז ככה יש לי ההרד דיסק sata2 250GIGA הוא סבבה אבל מתחיל לי לחץ במקום אז חשבתי להוסיף אליו ההרדיסק משובך של IDE של 80 גיגה שיתאכסן עליו בעיקר סרטים על ה 250 המערכת הפעלה השאלה היא האם הוא יאט את הדיסק של ה 250 או שהוא לא ישפיע ?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב , ראיתי שיש הרבה מאד סוגים שונים ומגוון רחב של מחירים. בגלל שאין לי בכלל ידע ונסיון בעניין , רציתי לבקש ממכם המומחים המלצה. אני רוצה לקנות כרטיס micro sd לסלולארי שלי (samsung galaxy s) וכמובן שמה שאני בעצם רוצה זה מקסימום אמינות ומקסימום מהירות שאני יכול להשיג במגבלת התקציב שלי. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שתיהם של SEAGATE ST31000528AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5022 ST31000333AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 קראתי בסטיקי שאתם ממליצים על 333 אבל לא כתוב כלום על 528 שלפי מה שהבנתי הוא יותר חדש גריסא 12 ולא 11 שתיהם באותו מחיר ואגב אם יש משהוא מחברה אחרת באותו מחיר יהיה נחמד גם
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?url=http%3A%2F%2Fwww.watch.impress.co.jp%2Fav%2Fdocs%2F20040109%2Fces06.htm&lp=ja_en&tt=url באנגלית כמובן
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון נייד , כרגע אני חושב על 8GB או 16GB, האם יש לכם המלצות לגבי דגמים מסוימים או חברות מסוימות ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול האם זה מזיק או מאט לחבר דיסק IDE של 80G בנוסף לדיסק SATA2 חדש 250G. אני קונה מחשב חדש ואמרו לי שאם אני עורך וידאו מידי פעם, כדאי דיסק נפרד למערכת הפעלה. האם זה נכון? פשוט רציתי להשתמש בדיסק הישן שלי למערכת ההפעלה. תודה, ניר
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-