עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by roma4k,

היי ערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ואיתו את הצורב Samsung SH-S203B. במחשב הצורב מזוהה כ TSSTCORP ??? וגם שמתי לב שלא מופיע על הצורב השם SAMSUNG - האם זה בסדר? או שלמעשה זה לא הצורב המקורי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by KingYes,

אהלן. עשיתי קצת חיפושים.. ולא מצאתי תשובה מספקת לשאלה שלי. יש לי שני כוננים של סיגיט של 500GB עם 32MB באפר. השאלה שלי, האם כדי לחבר אותם למערך RAID? ואם כן, לאיזה מספר? 0? ואיך עושים את זה? והאם המידע שיש כבר על הכוננים ילך לאיבוד? באמת תכוונו אותי.

3. לוח האם: Intel d946gzis מחוברים אלייו כבר 2 הארד-דיסקים מסוג SATA 1. אני רוצה להוסיף עוד הארד-דיסק של 250GB בחיבור SATA II.... יעבוד או לא?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by NuNaTaK,

סתם משהו שמעניין אותי: בIDE רגיל יש 40 פינים, בIDE של 2.5" יש 44 פינים ואני מניח ש4 הפינים הנוספים משמשים לחשמל, אבל למה משמשים 6 הפינים הנוספים בחיבור של 1.8"? תודה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. יש לי כיום במחשב צורב DVD של PIONEER DVR-A06 ויש לי עכשיו את האפשרות להתקין את הצורב של LG דגם 4163B, כדאי?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  6. יצרנית הדיסקים הקשיחים ווסטרן דיגיטל הצליחה לפתח כונן מהיר, יעיל וגדול יותר - בנפח של עד 6 טרה-בייט. הפתרון? דחיסת הליום לתוך הכונן במקום אוויר רגיל חושבים שכל הדיבורים על החשיבות של שטחי אחסון זה אוויר חם? ובכן, אתם צודקים - אבל זה הולך להשתנות. יצרנית הדיסקים הקשיחים Western Digital הכריזה כי היא תשיק ב-2013 סדרה חדשה של דיסקים שיהיו מלאים בגז הליום - דבר שצפוי לאפשר ליצירת דיסקים מהירים, גדולים וחסכוניים יותר באנרגיה, בנפח של עד 6 טרה-בייט. הליום הוא גז ואינרטי, אבל בניגוד למימן הוא אינו נפיץ. מכיוון שהוא היסוד השני הכי קל ביקום, השימוש העיקרי בו הוא במילוי בלוני גז, כמו בלון פורח. החברה הסבירה כי מכיוון שהגז הוא אינרטי, הדבר מוריד בצורה משמעותית את החיכוך עם האוויר שנ…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by noodle,

שלום חברים. המוצר הבא: Seagate Backup Plus 3 TB USB 3.0 Desktop External Hard Drive (STCA3000101) נמכר באמאזון ב-100$. יש אפשרות למשלוח לארץ אבל יוצא מחיר כפול יחד עם עלויות המשלוח והמיסים, 53.46$ עלות משלוח ו-26.09$ דולר פיקדון מיסים. פיקדון מיסים ממומש אם המוצר נתפס במכס אז הקונה בעיקרון מאפשר למוכר לשלם בשמו את עלויות המכס, אם המוצר לא נתפס מקבלים את הפיקדון חזרה. לינק למוצר: http://www.amazon.com/gp/product/B00829THQE/ref=ox_sc_act_title_1?t=slicinc-20&tag=slicinc-20&ascsubtag=a_kRpvBKEeK5Rja3AM31nA0_UItd3_mCO_0_0&ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER אז אם יש לכם דודה שמגיעה לארץ... תהנו.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by vic1234,

ניתקתי הרד דיסק כדי לחבר אחר ואחרי שאני מחבר שוב צישן אז זה רושם לי BOOTMGR IS MSSING ולא עולה הXP וכשאני מחבר אותו עם הרד דיסק אחר שיש עליו וינדווס אז הוא מציג את הכוננים שעל ההרד דיסק שלא עולה מה עושים כדי שהוא יעלה?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by duvdevanim,

שלום, נשברו לי 2 כניסות SATA על לוח האם שלי מסוג: asus p4s800d (לא נגרם נזק נוסף ללוח מכיוון שהצלחתי להפעיל ווינדוס בעזרת HD IDE אחר). לכן קניתי בקר SATA מדגם VT6421. כאמור, יש לי מספר הרדיסקים מסוג IDE- שעל אחד מהם יש מערכת הפעלה. הפעלתי את המחשב בעזרת הרדיסק מסוג IDE - התקנתי את הדריבר וההרדיסק עם חיבור ה SATA שמחובר דרך הבקר - מזוהה בווינדוס (ז"א- ברגע שאני נכנס למחשב שלי אני רואה אותו ). ברגע שאני מנסה לעשות בוט מההרדיסק- לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש הוווינדוס על ההרדסיק (כאמור, ה SATA) - הכנתי דיסק עם הדיבר של הכרטיס, בהפעלת ההתקנה לחצתי F6 ההתקנה זיהתה את ההרידסק ועשתה פורמט והעתקת קבצים של ההתקנה. ברגע ששני השלבים האלה הסתימו התבצעה הפעלה מחדש אוטומטית - שלאחריה כלו…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  10. Started by tiger3,

אם יש לי תמיכה ב- Serial ATA I אז Serial ATA II יעבוד או שצריך תמיכה ל - Serial ATA II????

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by Holy,

ספינדל של 50 DVD+R עם אריזה קצת סגולה וספינדל של 50 CD-R שהם לא Data life plus מישהו מכיר? כנראה שמדובר באלה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by thegame998,

מה אתם אומרים זה שווה או שלא? כי אני לא רוצה שידפקו אתי אין לי כוח לבלגנים . ואם כבר אז איזה חנות אמינה ושווה קנות ממנה?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  13. <blockquote>קניתי מכשיר ניווט של Garmin מסוג Nuvi 255w בארה"ב. צריך עכשיו גם מפה של אירופה. באתר שלהם ניתן לרכוש מפה כנ"ל בהורדה. הבעיה - נאמר שם שהמפה היא בגודל של 2300 מגה בייט ואילו במכשיר יש מקום פנוי של 500 מגה בייט בלבד. אפשר להתקין במכשיר Data Card ואז להוריד את המפה. הבעיה שאין לי יותר מידי זמן (נוסע לחו"ל בראש השנה). שאלתי: האם זה כרטיס מיוחד המתאים למכשיר בלבד או שזה סוג של כרטיס סטנדרטי שאפשר למצוא במקומות אחרים. אם כן, איזה כרטיס והיכן ? מה סדר הגודל של המחיר ?</blockquote>

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  14. יש דרך לדעת אם הכונן הקשיח שלי הוא Re-certified בניגוד לחדש? אשמח לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by hattricking,

אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. נקנה במרדנית. שואל בשביל חבר. תודה...

17. פתאום תפסתי שכבר שנתיים לא קניתי דיסק - אני מתחיל להחליד... ;D הגיע הזמן להחליף את ה- 80GB הישן והמקרטע שלי ב- 200GB חדש ונוצץ, SATA, לא יזיק 3Gbps (לא נתמך ע"י הבקר הקיים, אבל אני מתכנן החלפת לוח אם בעוד כמה חודשים). התכונות שאני מחפש, בסדר יורד: אמינות ביצועים שקט חום מחיר מריפרוף קצר ה- Samsung SpinPoint P120 200GB (דגם SP2004C) נראה מעניין - שקט, קריר, ביצועים סבירים, מחיר סביר, פחות או יותר כל תכונה מתקדמת של SATA II. מה שחסר לי הם פרטים על האמינות שלהם, אין לי ניסיון קודם עם כוננים של סמסונג ואפילו את משך האחריות שלהם לא מצאתי, וכמובן חנות בה אפשר לרכוש אותו. עד עכשיו ראיתי דיסקים כאלו רק באתר של COMP-IL ואני מעדיף שיהיו לי עוד אפשרויות. לחליפין, יש לכם המלצות לדיסק…

18. האם אתם מכירים משהו טוב וזול? כרגע אני חושב לקנות את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28763 האם הוא נראה לכם טוב? האם יש מוצר עדיף באותו סגנון ומחיר של עד 10$?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by sxs,

שלום, קיבלתי במתנה 20GB של Western Digital במהירות 5400RPM וכרגע יש לי דיסק אחד של 80GB 7200RPM אני רוצה להוסיף את הדיסק של ה20 ולשים בו שירים וסרטים וכך לפנות לי מקום(כבר כמעט נגמר לי המקום) השאלה היא האם זה ייפגע לי בביצועים של הווינדוס או במשחקים(להזכירכם לא יותקנו על הדיסק האיטי דברים) או שלא יהיה שינוי בביצועים כלל? תודה מראש

20. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי צורב כמתואר ואני נתקל בבעיה מוזרה איתו הוא צורב לאט מהרשום. אני צורב על דיסקים של נגיד כפול 8 והצורב מזהה אותם ככפול 8 ואומר שהוא צורב אותם כפול 8 אולם לפי הזמן שלוקח לו הצריבה היא כפול 2.4 ולא כפול 8! כ 30 דקות לדיסק. ניסיתי דיסקים של חברות שונות ותמיד אותה בעיה ניסיתי גם דיסקים של כפול 4 ואותו הדבר. עידכנתי את הקושחה של הצורב אתמול וזה לא פתר את הבעיה, לא שינה כלום בעצם... בקיצור מה שהצורב אומר זה שהוא צורב נגיד כפול 8 במהירות 11 ומשהו מגה לשנייה ובפועל צורב ב 3.2 מגה לשנייה בערך.. וזה מרגיז... יש הצעות או רעיונות מה יכול לגרום לבעיה הנל?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. ברור שהביצועים יסורסו אבל השאלה אם זה יעבוד בכלל

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. יש לי הארד דיסק שעובד אחלה אבל הוא עושה רעשים כאילו כמו צורב בצריבה אבל הוא עובד טוב ... והוא מגיע לי ל - 48 מעלות במאמץ לפעמים ובמנוחה 38-42 ... לפי הרעשים שהוא עושה + הטמפרטורה זה אומר שהוא לא טוב ?.. אני לא יודע למה הדיסק הקשיח שלי מגיע לטמפרטורות כאלו גבוהות ועוד קריר אצלי במארז ... ויש לי אחלה מארז ... ניסיתי לשים מעליו מאוורר 80 מ"מ וזה לא עזר ... אז שמתי את המאוורר מתחתיו וגם לא עזר ... יעני בדקתי עם Everest והטמפרטורות לא ישתנו כששמתי את המאוורר למעלה וגם לא ישתנו כששמתי את המאוורר מתחתיו =\ אם אני שם מאוורר במקום שיש בציור מרובע בצבע אדום אז המאוורר שבציור הוא מרובע ירוק לא "מעיף" את האוויר שהמאוורר האדום מוציא אל הארד דיסק ?.. הציור בחתימה שלי …

23. אני מתכנן להחליף את הDVR-107D שלי ל108 שאמור להגיע עלינו לטובה חיפשתי מדיות בכל מיני חנויות וספקים באינטרנט ובסביבה ולא מצאתי מישהו מכיר ויודע פרטים? מחיר, חברה וכו

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

לחבר שלי יש צורב מדגם GCE-8525B הצורב תמיד היה עושה לו בעיות ועכשיו אחרי הוספת Ram למערכת (בעבר חשבתי שזה יכול להיות הגורם) אני רוצה לרדת לשורש העניין. הבעיה היא כזאת, הצריבה מסתיימת בהצלחה ( Nero 7 ) אבל בפועל בדיסק יש הרבה בעיות כשמנסים לקרוא את אותו לאחר מכן. באודיו השירים קופצים וב Data יש המון בעיות בקבצים לדוגמה אין אפשרות לצרוב CD ולאחר מכן להעביר את כל ה 700 מגה לכונן הקשיח, ההעברה תתקע באמצע תמיד. בנתיים ניסיתי את הדברים הבאים: התקנת XP Pro Sp2 חדש) פלאש לכונן לגירסה החדשה ביותר לאותו דגם (1.05) , סגירת כל התוכניות ברקע, החלפת מדיות (TDK, Silver Line וכו') כמו כן הכונן קשיח והצורב, שניהם על Master (ראשי ומשני) בצמה נפרדת. ניסיתי כמה גרסאות של נרו אך עם אותה תוצאה…

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  25. יש לי מחשב די ישן, AMD 5000 2.6 GHz, הוא אמור לעבוד באופן סביר, אבל כל פעולה במערכת הפעלה לוקחת הרבה מאוד זמן. גם למערכת הפעלה לוקח הרבה זמן לעלות (5~ דקות). יש לי מחשב טיפה יותר "משוכלל", AMD 5600 2.8 GHz, עובד מעולה בלי שום בעיות. במחשב הראשון יש יותר מעשר מחיצות. האם זה יכול לגרום לבעיות בדיסק הקשיח שתיארתי? בנוסף לזה יש עוד דבר חשוד. הטמפ' של המעבד מחזירה תמיד 25 מעלות. כלומר, החיישן כנראה פגום. הדבר הזה יכול לשבש את פעולת המעבד?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.