עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האם הוא מאט את כל המחשב ולמה?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by moshen1169,

חיברתי את הדיסק הקשיח שלי בזמן שהמחשב דלק וכל המידע בדיסק הלך האם יש אפשרות לחזר את המידע אפילו שלא גיביתי ?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה שתבדוק לי האם יש bad sectors בדיסק קשיח. הרצתי את Diskeeper 2007 ואת המאחה של הווינדוס, הם ביצעו איחוי אבל לא דיווחו לי אם יש bad sectors. יש לי הארד דיסק אחד של סמסונג ואחד של ווסטרן דיגיטל ואני מעוניין לבדוק בשניהם. (בשביל ההארד דיסק של WD הורדתי את WD DATA LIFEGUARD, אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת).

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  4. היי אנשים. יש לי כרגע כונן 320GB SATA2 לא בשימוש והייתי מעוניין לדעת האם הוא יכול לשמש כגיבוי ל-2 כונני 160GB חדשים. הכוונה היא כזו: האם ניתן לחלק את הכונן ל-2 מחיצות שכל אחת מהן תשמש כגיבוי לאחד מהכוננים האחרים, כך שאני בעצם יוצר מערך RAID1 כפול רק משלושה כוננים ולא ארבעה? אני לא מעוניין להשתמש בתוכנות גיבוי למיניהן. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by kisin,

אני מחפש לקנות disk on key בגודל 4GB שתומך בUSB2, ובלי מערכת ההפעלה U3, זה מיותר לגמרי לפי דעתי. יש המלצות מה לקנות?

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by Nugget,

היי סורי על הבורות אבל לפני שאני רוכש את הכונן SSD הזה http://www.amazon.com/gp/product/B00RQA6M5Y/ref=br_prlt_slcty_pdt-1?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-4&pf_rd_r=1DJ9KR01FJAPJ6C3N0SN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=39186d6d-2191-4fb7-94f6-eefa0d9b37a7&pf_rd_i=13431004011 מה אני צריך לוודא במחשב שלי על מנת לבדוק תאימות? תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by tidan31,

שלום! ברשותי dok usb 3.0 בנפח של 64gb מהירות הקריאה שלו היא 225mb והכתיבה 135mb העברתי קובץ במשקל של 28gb מהמחשב אל ה-dok והמהירות כתיבה עמדה על 78mb ומ-הdok למחשב המהירות קריאה עמדה על 80mb האם המהירויות תקינות?

8. אוקי אז ככה... אני רוצה לקנות כונן חדש חיצוני בגלל שאני רוצה שהוא ישמש אותו גם כגיבוי... אז לדעתכם קודם כל עדיף לי חיצוני או פנימי? אני ראיתי את הכונן הזה, מה אתם אומרים עליו? http://ivory.co.il/product.asp?productid=1020&CatCode=405 אני יקנה מאייבורי ניראה לי כי בשאר החנויות הטובות הוא עולה 430-500 וזה כבר הבדל רציני... דבר שני, איזה חיבור עדיף? USB, ESATA? תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by amir_dj,

אני רוצה לעשות RAID 0 במחשב שלי. במחשב שלי מחובר עכשיו כונן אחד עם כל מערכת ההפעלה וכל הקבצים. יש לי כונן זהה לחבר עליו. השאלה שלי אם אני רוצה לעשות את הרייד אני צריך לפרמט מחדש את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש כאשר יש לי רייד מופעל? או שאני יכול כבר עכשיו לחבר כונן נוסף ולפעיל את הרייד והוא כבר יעשה את החלוקה מחדש. אני לא בטוח שהשאלה שלי קשורה לפורום הזה אבל אני ישמח לתשובות.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  10. היי לכולם אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כונן DVD הייתם ממליצים לי? יש לציין של-DVD יהיה שימוש עיקרי במחשב שלי.<3 סרטים בשבוע לפחות> בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  11. איפה אני יכול למצוא באיזה מדיות הוא תומך ב OVERSPEEDING? או באיזה מדיות העידכון קושחה הלא מקורי תומך ב OVERSPEEDING...? "חיפוש" לא הניב תוצאות... תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by eranmor,

ערב טוב כולם יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב. אחד הוא 10GB שעליו מותקן הWIN ועליו נמצא הPF השני הוא כונן של 40GB שעליו אני מתקין את כל השאר (37.2 GB אמיתיים) הבעיה היא שבכונן עצמו יש לי מידע בנפח של של קצת פחות מ15GB, אבל במאפייני הכונן אני רואה שתפוסים לי כמעט 22 GB ואני ממש צריך את ה7GB האלה למישהו יש מושג ממה נגרמת הבעיה?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by roma4k,

היי ערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ואיתו את הצורב Samsung SH-S203B. במחשב הצורב מזוהה כ TSSTCORP ??? וגם שמתי לב שלא מופיע על הצורב השם SAMSUNG - האם זה בסדר? או שלמעשה זה לא הצורב המקורי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  14. אני חושב לקנות את ה HD הזה : Seagate 500GB Sata II 32MB מה דעתכם עליו ? מה בכלל הדיעה הרווחת על הדיסקים של סיגייט ? יש לו 5 שנים אחריות שזה דבר אדיר. האם הוא שקט ? והאם עדיף WD ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  15. אין לי מקום במחשב להוסיף כונן קשיח אבל יש לי מקום להוסיף כונן די וי די איך נקראת ההקופסה? איפוה מוצאים? שם באנגלית? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  16. הכונן חדש , הותקן עליו XPSP2 . הוא מחובר דרך חיבורי SATA ללוח ASUS P5B-VM ב-BIOS הוא גם מופיע בתור חיבור SATA בWINDOWS עצמו הוא מזדהה ככונן IDE\ ATA ובכל תוכנות הבדיקה כולל WD LIFEGUARD איך אני יכול להגדיר אותו כדי שXPSP2 יזהה אותו כ-SATA? תודה!

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by Holy,

ספינדל של 50 DVD+R עם אריזה קצת סגולה וספינדל של 50 CD-R שהם לא Data life plus מישהו מכיר? כנראה שמדובר באלה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by redead,

איזה דיסקים איכותיים של DVD אתם ממליצים לקנות על מנת לצרוב סרטי DVD שישמרו לטווח הארוך ולא יהיו בעיתיים?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by Jesper,

יש לי בדיסק הקשיח שגיאות שלא מאפשרות לי להריץ PARTITION MAGIC כשאני מפעיל פרטישן מג'יק מופיעה לי הודעה Init Failed: Error 117 Partition's drive letter cannot be identified והתוכנה לא נפתחת כשאי מפעיל את הכלי שמצורף לתוכנה, פשRTITION INFO, מופיעה לי הודעה Disk Geometry Errors were detected on the drive והפירוט שמופיעה אח"כ הוא Error #105: Partition didn't begin on head boundary. ucBeginHead expected to be 0 or 1, not 45. Error #106: Partition didn't begin on head boundary. ucBeginSector expected to be 1, not 59. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 254, not 116. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndSecto…

20. התקנתי כבר XPSP2, המפרט בחתימה... אני יודע שכולכם עכשיו תקפצו ותגידו Partition magic או Acronis Disk Director.... אבל! ניסיתי את שניהם והם עושים ריסטרט בשביל לעשות את זה, לא מזהים את הדיסק אחרי הבוט ומבטלים את הפעולה... אני צריך תוכנה שעושה את זה ACTIVE בווינדוז... מישהו מכיר/יודע מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by hattricking,

אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by udi,

שלום לכולם לאחר קריאה מעמיקה בנושא { ותודה רבה לכל אלו אשר השקיעו בהסברים } אני מעוניין לקנות HD חיצוני שישמש לגיבוי תמונות וסרטים בלבד כרגע יש לי כ- 1T של קבצים כפי שהבנתי הHD החיצונים מגיעים ככונן לכל דבר שאשר נמצא בתוך מארז כך שבמידה ויגמר לי המקום אוכל להחליף את הכונן בכונן חדש וליצור HD חיצוני חדש אני כרגע מתעניין בHD של 1T פשוט ה 2T מעוד יקרים כך שעדיין אין הצדקה לקנות אותם האם אפשר לקבל המלצה על HD חיצוני של 1 { אפשר אפילו 1.5 } T עם חיבור USB 2 { שוב זה לא HD שיזוז הרבה } בתודה מראש על העזרה עריכה : האם תחנת עגינה ל HD בחיבור USB 2 לא יותר מתאימה ומומלצת ? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16551 פשוט לקנות כונן ולחבר אותו כל פעם מחדש למחשב

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by thebaron,

שלום לכולם הצורב השתגע! אמנם ה-HP 9100 כבר בן 3 ,אך עד לאחרונה עבד בסדר גמור... הבעייה כעת היא שהמגש משתולל- יוצא כל הזמן החוצה ולא רוצה להשאר בפנים![ כשאני לוחץ אותו חזק פנימה הוא נשאר, אבל הנורה שאמורה לדלוק כשיש דיסק בפנים לא נדלקת. חוץ מזה- חלונות לא מזהה שיש דיסק ריק ממתין לצריבה ואומרת לי : "הכנס דיסק" מה לעשות? האם לזרוק לפח ולקנות כבר צורב DVD (למרות שעדיין יקר ולא ממש מגובש באמינותו)? תודה

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  24. רק אחרי שפרמטתי והתקנתי שוב את הווינדוס אז הוא עלה במחשב השני יכול להיות שהלוח אם לא זיה אותו בגלל שהתקנתי את הווינדוס ממחשב אחר?

25. יש לי לוח EPOX 4G4A+ ובקר RAID עליו.. איך אני הופף את הבקר לבקר IDE רגיל? אודה מאוד למי שיתן הורות מפורטים!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.