עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by rafi-s-,

אז ככה יש לי שתי צורבים ואני רוצה לדעת אם יש איזו שהיא אפשרות לצרוב לשתיהם בו זמנית הכוונה שבמקום שיצא דיסק אחד אחרי 7-8 דקות של צריבה אני רוצה שיצאו לי שתיים תודה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by kisin,

אני מחפש לקנות disk on key בגודל 4GB שתומך בUSB2, ובלי מערכת ההפעלה U3, זה מיותר לגמרי לפי דעתי. יש המלצות מה לקנות?

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  3. שלום אני לא כל כך מבין תעזרו חיפשתי במלא פורומים ולא מצאתי תשובה לי יש לי מחשב חדש מחובר אליו כונן SATA2 אני בא לפרמט עם XP הוא מבקש DRIVER הסתכלתי בביוס וראיתי שהארד דיסק מכוון על RAID שיניתי לאמולציה של IDE וזה עבד הצלחתי לפרמט. השאלה שלי מה ההבדל בין RAID לIDE ? יש לי כונן אחד זה משנה ? אם אצליח לפרמט כRAID עם כונן אחד (אשיג DRIVER) המחשב יהיה לי יותר מהיר ? יותר מהיר מהאמולציה של הIDE ? פגעתי במהירות של המחשב ? מה מומלץ לכונן אחד ? להתקינו כ RAID או כאמולציית IDE ? שאלה אחרונה למה שהתקנתי כIDE הפעלתי מחדש החזרתי למצב RAID בביוס והמחשב הXP לא עלה ? ועוד שאלה קטנה חיברתי אותו כIDE התקנתי XP התקנתי DRIVER של סאטה הפעלתי מחדש נכנסתי לBIOS הגדרתי במקום אמולציית IDE הגדרתי…

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by eyal00,

כותרת...

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by nirtaz,

אני מתקין FREE NAS על מחשב ואשמח לקבל קצת תמיכה ממישהו שכבר עשה את זה. הצלחתי להריץ את והתקין כונן - אבל יש לי בעיות בגישה לHD שלו בISCSI

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  6. איפה אני יכול למצוא באיזה מדיות הוא תומך ב OVERSPEEDING? או באיזה מדיות העידכון קושחה הלא מקורי תומך ב OVERSPEEDING...? "חיפוש" לא הניב תוצאות... תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by roey1,

שלום, יש ברשותי דיסקים Xerox DVD-RW 4X . ממה שהבנתי דיסקים אלו הם דיסקים רב פעמיים כלומר דיסקים שאני יכול לצרוב עליהם פעמים רבות. הכנסתי מדיה ריקה למחשב ובאמת הוא קורא אותו כדיסק DVD-RW . צרבצי עליו קבצים בעזרת נרו והכל תקין עד כאן. לאחר מכן, ניסיתי להיכנס בתוכנת Nero לאפשרות Erase Disc אך משום מה פתאום הוא קורא את הדיסק כדיסק DVD-R ולא נותן לי "למחוק" את הדיסק. יש לציין שניסיתי זאת כבר על 2 מדיות שונות ויש את אותה הבעיה. מה אני עושה? תודה, רועי.

8. מה ההבדל בין : Western Digital WD5000KS ל: Western Digital WD5000AAKS והאם יש המלצות נוספות בטווח הזה וכן האם אמורה להיות ירידה במחירים

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by TheTerminator,

טוב אני מעוניין לקנות צורב כבר בתחילת שבוע הבא ורציתי לדעת מה עדיף.. מבחינת מהירויות ראיתי שהפיונייר עדיף אבל השאלה שלי היא באיזה מין הצורבים האיכות צריבה יותר טובה ואם יש הבדל גדול לטובת אחד מהצורבים? והם אחד מהצורבים תומך ב DVD-RAM? ההבדל של 50 שקל במחיר לא ממש משמעותי מבחינתי אז אל תיחסו לזה חשיבות.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by eranmor,

ערב טוב כולם יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב. אחד הוא 10GB שעליו מותקן הWIN ועליו נמצא הPF השני הוא כונן של 40GB שעליו אני מתקין את כל השאר (37.2 GB אמיתיים) הבעיה היא שבכונן עצמו יש לי מידע בנפח של של קצת פחות מ15GB, אבל במאפייני הכונן אני רואה שתפוסים לי כמעט 22 GB ואני ממש צריך את ה7GB האלה למישהו יש מושג ממה נגרמת הבעיה?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by roma4k,

היי ערב טוב, לאחרונה קניתי מחשב ואיתו את הצורב Samsung SH-S203B. במחשב הצורב מזוהה כ TSSTCORP ??? וגם שמתי לב שלא מופיע על הצורב השם SAMSUNG - האם זה בסדר? או שלמעשה זה לא הצורב המקורי? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  12. במחירי שוק היום עדיין יקר לקנות טרה ? או שהרבה יותר משתלם כבר מחצי טרה ? ובבקשה המלצה על דגם טוב , שיהיה פנימי רצוי.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  13. אני חושב לקנות את ה HD הזה : Seagate 500GB Sata II 32MB מה דעתכם עליו ? מה בכלל הדיעה הרווחת על הדיסקים של סיגייט ? יש לו 5 שנים אחריות שזה דבר אדיר. האם הוא שקט ? והאם עדיף WD ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by e_dor,

שלום לכולם ! לפני כשבוע הדיסק SATA שלי (120 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל) החליט שלא מתחשק לו לעלות והוא נותן תסמינים של וירוס. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנות טובות למקרים כאלה שישחזרו את המידע הזה, שמתאימות בוודאות ל-SATA ! תודה רבה רבה לכולם על השקעת הזמן ונקווה שגם על פתרון מתאים. ערב טוב. נ.ב להערכת אבא שלי שבדק את העניין הבעיה היא ב: Location Table.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. אז כמו שכבר אמרתי, אני אישית לפחות, חיכיתי לכונן הזה לא מעט זמן. וסוף סוף מתפרסמות להן ביקורות ראשוניות ברשת ! סקירה 1 מ Game PC סקירה 2 מ Extreme Tech הדיסק בסקירה הוא בנפח של 750GB, הגדול ביותר בסדרה, הכונן עובד עם 4 פלטות, מה שמביא אותנו לדחיסה של 188GB לפלטה ! אני אישית מחכה לסקירה של ה 200GB כי ממה שהבנתי הוא יהיה בעל פלטה אחת ! אבל המידע מסיגייט אומר שלכונן הזה יש 2 פלטות ! בשורה התחתונה, הכונן הזה נותן ביצועים מטורפים !, מתחיל מ 80 MB/S ב Hd Tach !! ושומר על מהירות כתיבה/קריאה ממוצעת יפה מאד. יהיה מעניין :-)

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by rmeidan,

רציתי לדעת איזה מבין הדיסק און קי הבאים עדיף לקחת : ‏Kingston DataTraveler 16GB‎ או ‏SanDisk Cruzer® Micro 16GB (Black) U3‎ הנה קישורים לפרטים עליהם : http://www.kingston.com/flash/datatraveler.asp http://www.sandisk.com/Products/ProductInfo.aspx?ID=2645 עזבו את המחיר , פשוט איזה עדיף?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by Holy,

ספינדל של 50 DVD+R עם אריזה קצת סגולה וספינדל של 50 CD-R שהם לא Data life plus מישהו מכיר? כנראה שמדובר באלה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by Spocks,

ברשותי כונן חיצוני של חברת iOmega, כאשר הכונן מחובר נורת ההדלקה פועלת, אך המחשב לא מצליח לזהות (ניסיתי בכמה מחשבים) ושאלתי אליכם: מכירים מעבדה טובה (זולה בעדיפות) שתוכל לשחזר לי את המידע? אם יש מישהו שכבר שיחזר ובא לו לפרט לי קצת אשמח!!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. Started by kobibo,

יש לי תופעה משונה בויסטה לגבי זיהוי disk on key ואודה לעזרתכם. יש לי שני disks on key מדגם sandisk u3 micro 1GB אחד מהם מזוהה במהירות איך שמכניסים אותו למחשב כאשר אני מנתק אותו ומכניס את השני,מע' ההפעלה מחפשת דרייברים ולא מוכנה להתקין אותו. נסיתי לחבר אותו בכל מיני יציאות במחשב גם מקדימה וגם מאחורה אך תמיד מע' ההפעלה מחפשת דרייבר עבורו. לקחתי את הבעייתי וחיברתי למחשב XP והכל עובד חלק.פירמטתי אותו וניסיתי להחזירו לויסטה ושוב אותה תופעה. אודה לעזרה. הציין שוב ש disk on key אחר מאותו הדגם בדיוק עובד יפה בויסטה.

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by hattricking,

אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by vladk,

על הלוח שלי (+Epox 8k5a2 ) יש בקר RAID HighPoint 372 התומך בעד 4 כוננים דרך 2 יציאות IDE (IDE3, IDE4) ב UDMA ATA100/133 כל אחת. אני רוצה לחבר אליה HD כדי שיעבוד ב ATA100 -- ללא RAID. הבעיה היא שכאשר הדיסק מחובר ליציאת ה IDE3 המחשב נתקע בזמן ה BOOT במסך של Scanning Drives שבקר ה RAID עושה. הבקר מזהה את הדיסק נכון אבל המחשב לא ממשיך הלאה ואני גם לא יכול להיכנס למסך ההגדרות של הבקר (Ctrl+H). האם צריך לעשות משהו מיוחד כדי לגרום לזה לעבוד? מה אפשר לנסות? ועוד שאלה -- האם אני יכול ליצור RAID0 עם שני דיסקים שונים (מבחינת דגם ויצרן) אבל בעלי קיבולת זהה (20GB). תודה!

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  22. נקנה במרדנית. שואל בשביל חבר. תודה...

23. Started by rockerr,

יש לי שני הרדיסק של 500 ג'יגה (WD) ,מערכת הפעלה ויסטה 32,האינדקס כוננים לא מופעל,זה נורמלי שהיא מהבהבת ככה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  24. Started by udi,

שלום לכולם לאחר קריאה מעמיקה בנושא { ותודה רבה לכל אלו אשר השקיעו בהסברים } אני מעוניין לקנות HD חיצוני שישמש לגיבוי תמונות וסרטים בלבד כרגע יש לי כ- 1T של קבצים כפי שהבנתי הHD החיצונים מגיעים ככונן לכל דבר שאשר נמצא בתוך מארז כך שבמידה ויגמר לי המקום אוכל להחליף את הכונן בכונן חדש וליצור HD חיצוני חדש אני כרגע מתעניין בHD של 1T פשוט ה 2T מעוד יקרים כך שעדיין אין הצדקה לקנות אותם האם אפשר לקבל המלצה על HD חיצוני של 1 { אפשר אפילו 1.5 } T עם חיבור USB 2 { שוב זה לא HD שיזוז הרבה } בתודה מראש על העזרה עריכה : האם תחנת עגינה ל HD בחיבור USB 2 לא יותר מתאימה ומומלצת ? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16551 פשוט לקנות כונן ולחבר אותו כל פעם מחדש למחשב

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by nitsan2s,

אהלן לכולם, יש לי צורב DVD של LG מבוסס SATA + SATA POWER , ספק כוח 400W של TT הבעיה היא, שהוא נוטה לכבות את המחשב כאשר הוא נכנס לפעולה של קריאה/כתיבה, למשל ,אני אתחיל צריבה,ובאמצע הצריבה המחשב ייכבה ויעשה restart , באותה מידה זה קורה גם בזמן קריאה. לפעמים הבעיה מתרחשת גם בזמן הboot של המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעיה ? יש לציין גם שזה לא תמיד קורה, אבל רוב השימושים בכונן מסתיימים בסוף בבעיה הזאת. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכם חג שמח ושבת שלום ! :-*

• 6 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים