אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש הבדל בביצועים בין שני הכבלים האלו בהתחשב בעובדה שהם מחוברים לאותו דיסק קשיח ?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
אני מתקין FREE NAS על מחשב ואשמח לקבל קצת תמיכה ממישהו שכבר עשה את זה. הצלחתי להריץ את והתקין כונן - אבל יש לי בעיות בגישה לHD שלו בISCSI
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי! אשמח אם תוכלו לעזור, לאחרונה לאחר שהצורב הקודם שלי מת סופית רכשתי את הצורב בכותרת ורק בעיות יש לי איתו, אתמול צרבתי דיסקים של DUAL LAYER שלא ניתו לקרוא אותם בXBOX, הדבר לא קרה עם הצורב הקודם שכאמור שבק חיים. חשבתי לעדכן לו את הגירסה, כרגע הוא עומד על 1.06 וראיתי שיש כבר 1.08. אשמח לעצות בנושא.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי דיסק קשיח 160 ג'יגה ומסתבר שזה לא מספיק כשכל תכני הHD היום מתחילים מג'יגה, אז רציתי להוסיף לתיקיית התכנים D עוד 80 ג'יגה, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? צריך בקר כלשהו? יש חיבורים מהלוח אם לדיסק נוסף?
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם תוכנות כמו DVD INFO יזהו דיסק שנעשה עליו ביטסטינג כ- DVD-ROM ? תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב DVD של סמסונג דגם SH-W162L. הצורב מוגבל להחלפה בין אזורים שונים של DVD (ניתן לבצע בסה"כ 4 או 5 החלפות ונשארו לי רק 3...), מה שגרם לי לחשוב פעמיים לפני שאני מבצע עוד החלפה כזאת של הZONE שלו... מה שרציתי לדעת זה אם יש דריבר מסוים או איזו דרך לגרום לכך שהצורב יהיה מולטיזון או לחלופין שלא יהיה מוגבל לכמות מסוימת של החלפת אזורים? תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני לא יודע תאמת אם זה קשור לכאן אבל אם לא תעבירו.. יש לי כונן DVD שקניתי (הבעיה גם הייתי בצורב הישן). עכשיו שאני מכניס דיסק אני אמור לראות חלון קופץ נכון ? אז הדיסק לא מזהה לי אוטומטית את הדיסק מה אני עושה כדי לסדר את זה ?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
ברשותי כונן חיצוני של חברת iOmega, כאשר הכונן מחובר נורת ההדלקה פועלת, אך המחשב לא מצליח לזהות (ניסיתי בכמה מחשבים) ושאלתי אליכם: מכירים מעבדה טובה (זולה בעדיפות) שתוכל לשחזר לי את המידע? אם יש מישהו שכבר שיחזר ובא לו לפרט לי קצת אשמח!!
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם בשנת 2024, יש היצע גדול ומגוון ( עדיין ) של אמצעי אחסון ניידים / חיצוניים. החל מהקשיחים הוותיקים דרך דיסק און קי וכלה בכונני TB4. כל אחד ויתרונותיו וחיסרונותיו. נניח שיש לנו מערכת מחשב עם כל הצילצולים והטפטפות, יעני, המילה האחרונה של פורטים מכל הטוב שיש ליצרנים להציע. עד כאן, הכל טוב ויפה. השאלה, באיזה אחסון חיצוני להשתמש. אובכן, אתרכז במה לא, או יותר נכון למה לשים לב. בפרט, במה שקשור להרכבה עצמית של כונן מהיר, קרי NVME. אפשר לומר, למה לי לקנות כונני SSD חיצוניים מוכנים ב - X כסף, כאשר אני יכול לקנות מארז וכונן כרצוני, בסגנון מה שמוכר מעידן הכוננים הקשיחים, ואז גם להחליף את הכונן /…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
- 2 followers
-
-
היה לי צורב פיוניר 07A יותר מ 4 שנים, שצרב כמות דיסקים שאף צורב לא יכול לעשות (רכשתי אותו בזמנו ב 1500 שקל). התחיל לעשות בעיות ורכשתי עכשיו פיוניר 112D. הוא צורב טוב אבל יש 2 בעיות מרגיזות: 1. הוא לא קורא דיסקים. יש לי המון גיבויים שצרבתי על DVD, והוא פשוט לא מזהה אותם. 2. לא מצליח לצרוב על מדיות CD רגילים. 3. לוקח לו 10 שניות לזהות דיסק ריק שנכנס. הבעיה הראשונה הכי מפריעה לי. זה בעיה ספציפית אצלי? האם יש עדכון קושחא שיכול לעזור? יש לי נסיון טוב עם פיוניר ולכן רכשתי אותו. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה עם הצורב יש לי צורב של Plextor 40/12/40A ולפני חודש היה לי הארד דיסק 80 GB של WD וכל דיסק שניסתי לצרוב הוא צרב בלי בעיות עכשיו קניתי הארד דיסק 120 SATA של WD וכשאני מנסה לצרוב דיסק הוא מתחיל ואז הוא מפסיק באמצע כאילו נשרף הדיסק לפעמיים הוא באמת שורף אותו ולפעמיים לא והוא לא מצליח לצרוב בכלל מישהו מכיר את הבעיה הזאת עזרה דחוף זה תמונה של מה שהוא עושה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי הרכבת מחשב, רכשתי את לוח האם הבא https://www.gigabyte.com/Motherboard/B760-GAMING-X-DDR4-rev-10#kf כעת אני רוצה לקנות אמצעי איחסון, סדר גודל של 2Tb. שמתי לב שמידי פעם מפרסמים כאן דילים טובים של כוננים מאמזון. איך אני מוודא שהם יתאימו למחשב שלי? האם מספיק שהם יהיו חיבור PCLe 4.0? או שיש עוד דברים שחשוב להבחין בהם לפני שאני קונה? תודה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי הראשונה היא היותר דחופה: הדיסק און קי שלי עבד מצוין אבל פתאום כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא נפתח ושואל אותי אם ברצוני לפרמט אותו. יש לי שם דברים אישיים וחשובים שלא הספקתי לגבות ואני אודה למי שיציע לי דרך איך לחלץ ממנו את המידע. השאלה השנייה: אני בתיכון ואני מתחיל ללמוד ולעסוק הרבה בתכנות אבל ההבנה שלי בנוגע לשאר במחשבים היא בסיסית ביותר והייתי רוצה ללמוד עוד! למשל, כשאני מוריד תוכנות או משחקים מהאינטרנט ולא יודע איך להפעילן (אם אני לא רואה קובץ exe) כי אין לי הבנה בנושא, ואני רוצה לדעת באופן כללי לגבי אופן הפעולה של משחקים, תוכנות, ZIP ודברים שימושיים וטכניים כדי לא להיות בור בנושא. איזה מקורות מידע אתם מכירים ללמוד ככה על מה שכתבתי?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הרצתי SANDRA לבדיקת ההארד דיסק החדש שלי, Western Digital 160 GB 8 MB cache וקיבלתי את התוצאות הבאות (שעל פי התוכנה הם נמוכים יחסית לדיסק הזה): Buffered Read : 71 MB/s Sequential Read : 29 MB/s Random Read : 6 MB/s Buffered Write : 61 MB/s Sequential Write : 31 MB/s Random Write : 8 MB/s Average Access Time : 9 ms (estimated) זה נורמלי לדיסק הנ"ל? מישהו יכול להריץ benchmark על ההארד-דיסק שלו להשוואה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כתיבה אנכית, עדיף ata כי המארז סאטא שלי עושה בעיות. מעל 250 ג'יגה. עדיף מחנות אמינה, זיגזג, פלונטר או למיר לדוגמא.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היה לי _NEC DVD_RW ND-4550A הוא עשה הרבה בעיות ובסוף נהרס... אני צריך צורב חדש, התקציב הוא עד 250, איזה צורבים נחשבים לטובים היום? חובה שבצבע יהיה שחור ומהחנות הזו: http://www.pandas.co.il/default.php כמובן חובה צורב DVD
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ה GREEN עולה 430ש"ח ואילו הBLACK עולה 480 ש"ח.. אני מתלבט, אני פשוט לא יודע מי יותר "חזק". האם עדיף 64 MB כאשר ידוע ש הGREEN פחות "מהירים" על פני BLACK חייה עם 32 MB...?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה 20GB של Western Digital במהירות 5400RPM וכרגע יש לי דיסק אחד של 80GB 7200RPM אני רוצה להוסיף את הדיסק של ה20 ולשים בו שירים וסרטים וכך לפנות לי מקום(כבר כמעט נגמר לי המקום) השאלה היא האם זה ייפגע לי בביצועים של הווינדוס או במשחקים(להזכירכם לא יותקנו על הדיסק האיטי דברים) או שלא יהיה שינוי בביצועים כלל? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני יכול להזמין עכשיו את הGH20N של LG במחיר זול יחסית.. של כ100 ש"ח אז רציתי לשאול האם הוא שקט? או שעדיף לחכות שייכנס למלאי דגמי ה62? ולקנות אותם במחיר שוק? בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב DVD של LG: GSA H42N באתר של LG מצאתי מפרט אבל לא שלו אלא של: GSA-H42LI ההבדל זה רק הצבע? המפרט זהה? זה המפרט: Multi-Format support DVD+R/RW, DVD+R DL, DVD-R/RW, DVD-R DL, DVD-RAM, CD-R/RW Burn customized, silk-screen-like labels onto LightScribe DVD or CD media Max. 18x DVD±R Write Speed Max. 12x DVD-RAM Write Speed Double Layer DVD+R (8.5GB) and dual layer DVD-R (8.5GB) recording supported 2MB Cache Buffer with buffer Under-run protection Enhanced IDE(ATAPI) interface האמתי אני מעדיף חיבור SATA, זה יותר עדיף נכון? יש דגם דומה לזה כ-SATA? כי זה חיבור רגיל IDE ולגבי זיכרון Buffer 2 מגה זה סביר?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש את WD6400AAKS של Western Digital ויש את HD642JJ של Samsung... איזה מהם יהיה יותר טוב? הסמסונג עולה 60 שקל פחות...
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן, AMD 5000 2.6 GHz, הוא אמור לעבוד באופן סביר, אבל כל פעולה במערכת הפעלה לוקחת הרבה מאוד זמן. גם למערכת הפעלה לוקח הרבה זמן לעלות (5~ דקות). יש לי מחשב טיפה יותר "משוכלל", AMD 5600 2.8 GHz, עובד מעולה בלי שום בעיות. במחשב הראשון יש יותר מעשר מחיצות. האם זה יכול לגרום לבעיות בדיסק הקשיח שתיארתי? בנוסף לזה יש עוד דבר חשוד. הטמפ' של המעבד מחזירה תמיד 25 מעלות. כלומר, החיישן כנראה פגום. הדבר הזה יכול לשבש את פעולת המעבד?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא משתלם לקחת כונן עם פחות מ-500GB מבחינת ג'יגבייטים/שקלים, אבל כבר יש לי 160GB ועוד 320GB יספיק לי, אם אני אוסיף עוד 70 ש"ח ואקח 500GB זה לא יתן לי כלום. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-