אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
חשוב שיהיה אמין . אני מעדיף אחד ללא חיבור לחשמל אבל לא על חשבון אמינות. תודה למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
קניתי היום תכונן WD500AACS 500GB 16MB 290 שקל... כונן טוב ?! שווה?! או שהיה אפשר למצוא משו טוב יותר? כי אני רוצה לקנות עוד אחד עד 350 שקל
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח משומש מדגם WD 2500 SE. הנפח שלו הוא 250GB, רציתי לדעת האם משתלם למכור אותו במחיר של 150 שקלים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני שומע הרבה את המושג הזה אני לא כל כך יודע מה זה, אז מישהו יכול להסביר בפשטות? מה נותן לי מערך RAID? בשביל מה צריך? איך יוצרים מערך כזה? מי צריך? זה מעלה את הביצועים של המחשב? תודה,
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לי DVD סלוני שיש בו כניסה USB חיברתי אליו דרך מתאם USB דיסק קשיח (הדיוידי לא ממש מיועד לכך יותר לחיבור DOK ) בכל אופן כל קשיח שחיברתי הדיוידי מסוגל לקרוא קבצים עד בערך 60 גיגה עכשיו לשאלה איך אפשר לדעת לאן מועתק הקובץ בדיסק הקשיח כך שאם הגעתי לדוגמה לסקטור 50000 אדע שאין טעם לכתוב יותר לקשיח כי הוא לא יקרא עלידי הדיוידי הנל לא משנה גודל הדיסק כל דיסק מעל 60 גיג יקרא בחלקו בעבר עם מאחה הדיסקים של נורטון על ידי סימון סקטור היה ניפתח חלונית שבה היה כתוב מה יש שם בדיוק האם יש כלי כזה היום הדיסק חייב להיות מפורמט ב FAT32 אחרת לא יקרא כלל
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אחרי אכזבה מרה מCORSAIR VOYAGER GT 16GB (שנשלח בחזרה למוכר), אני מחפש DOK מהיר ואמין בנפח הנ"ל, עכשיו אני כבר מוכן להתפשר על הגודל הפיזי ולשקול את הקרוזר של סאנדיסק. האם יש הבדל משמעותי במהירויות בין גרסת ה16GB לבין גרסת ה8GB? אני מעדיף יותר נפח אבל אם זה אומר מהירויות נמוכות כמו בVOYAGER אז אני אוותר (מה שגם ה8GB יותר זול). אם יש עוד דגם מומלץ אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
וכמובן שיהיה אמין (אפילו אם קצת יקר יותר מהממוצע).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קוראים לי גיא שמיר, יש לי צורב דיוידי פלוס-מינוס. הצלחתי לצרוב איתו סרטים רבים אבל שלקחתי את אמריקן פאי : החתונה, הוא כתב שהוא לא מצליח לקרוא את הדיסק, הדיסק לא סרוט ותקין לחלוטין. מה אפשר לעשות? שאלתי בספריית דיוידי והם לא יודעים מה לעשות. :P
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש כונן בממשק Ide של 250 gb איזה כוננים טובים יש??
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
בעקבות ביקור באילת החלטתי להסתכל על מחירי ה SSD שיש בשוק היום, והופתעתי לראות את כונן ה M.2 של קינגסטון בנפח 480 נמכר ב 645 ש"ח, לכאורה מחיר יותר זול מבחו"ל (שם הוא עולה כ 200$). המחיר באילת בכלל מצחיק, 550 ש"ח. וכל זה עם 5 שנות אחריות. אני משער שהוא אמור להיות די מומלץ בעקבות זאת, אך כמעט ולא מצאתי אנשים פה ממליצים עליו, יש סיבה לכך? האם לדעתכם המחיר הזה ישאר, או שהוא יעלה כמו שקרה ל 850 evo של סמסונג?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי כבל סטנדרט יש לי חיבור IDE בודד על הלוח אני רוצה לחבר גם צורב וגם הארדיסק עליו המארז הוא פול טאואר [גובה 54] הכבל הרגיל לא יכול להגיע גם להארדיסק וגם לכונן רציתי לדעת אם יש כבל מאריך או כבל ממש ארוך עם שני חיבורים כשהאמצעי ממש באמצע ולא קרוב לחיבור בקצה? אם כן איפה?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שהבנתם יש לי בעיה קטנה... כשאני מנסה לפתוח את dok אני מקבל את ההודעה הבאה :the file or directory is corrupted and unreadable. איך אפשר לסדר את זה בלי שימחקו הקבצים שנמתאים על הdok? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
Tolerance for Max jitter. Note highest tested is 20. And starting value is 8. These measurements are based on audiodev cats equipement and use a special manipulated disc. So 20 is the maximum jitter tollerance level they can test. This gives some info on tollerance for reading bad burned disc's.(not on DVD 9 disc's) So far tested Drive- maximum jitter it can read Benq DW400A(B1HY) -15,7 Dix-all DIX-DRW416(0039) -20,0 Iomega Super DVD (A106) -15,9 LG GSA-4040B (A104) -14,0 LiteOn LDW-401S (ES0G) -17,4 Mitsumi DW-7802TE (1.00) -12,9 MSI DR4-A (2.21) =15,9 NEC ND-1300A (1.06) =15,5 Nu Tech DDW-081 (BX02) =14,7 Pioneer DVRa06(1.06) -20,0 Plextor PX-708A(1.01) -…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במתנה את הצורב הנ"ל וטרם חיברתי אותו למחשב מכיוון שרציתי להתייעץ אתכם לגביו. האם מדובר בצורב איכותי או שמא מדובר בצורב פשוט בעל איכות ירודה שכדי לי לשקול להחליפו? במידה ולדעתכם רצוי להחליף את הצורב אשמח לקבל הצעה לצורב איכותי יותר. הצורב נרכש בחנות Skypc, לכן אשמח אם הממלצה לגבי צורב חלופי תתחשב בצורבים הנמכרים בחנות הנ"ל. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן וטוב, DFI NF4 ULTRA D, עם AMD 3000. וג'יגה זיכרון. הלוח מגיע עם 2 אפיקי PCIE, אחד עבור כ.מסך והשני עבור הPERC5I שברשותי. כל עוד הדרישות שלי הם אכסון, וגישה לנתונים מהרשת, ולפעמים עבודה קלה על המחשב, אני מאמין שמפרט הזה יספיק, מצד שני, חשבתי על הלוח של אינטל המזערי DH57JG, ולבנות NAS ייעודי, דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד COMPAQ presario 2100 והלך לי ההארד דיסק שלו אני לא יודע איזה הארד דיסק חדש לקנות..הכוונה איזה סוג? יש בכלל סוגים שונים במחשבים ניידים?? צריך הארד דיסק שמתאים רק למחשבים של COMPAQ ?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
איזה יצרן הכי טוב מהרשימה?? 1.Transcend 2. Sandisk 3. Kingston 4. Patriot 5. Super Talent ומה המחיר בערך של זיכרון 16 GB?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היי יש לי דיסקים של DVD ואני מעוניין לצרוב אותם שוב על דיסק של DVD אציין שהסרט המקורי לדוגמא-חגיגה בסנוקר אי אפשר לצרוב אותו כהעתקה הגודל שלו הוא כמעט 8 ג'יגה אלא צריך להשתמש בתוכנה DVD DECRIPTER ולאחר מכן DVD SHRINK ואז הוא מתכווץ ל4.6 ג'יגה הבעיה היא שאת הסרט הצרוב אני לא מצליח לצרוב שוב לא דרך התוכנה הראשונה ולא דרך השניה חברים יקרים אני מאוד מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי ועם זאת אני צריך תוכנה שתעזור לי לצרוב את הסרט שוב המון תודות חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נגן של iRiver שככל הנראה נדבק בוירוס לפני מס' חודשים וניקיתי אותו באמצעות Avast. הבעיה היחידה היא שכעת כאשר עושים Double click על הכונן ב- My Computer נפתחת התיבה "Open With", והדרך היחידה להכנס לכונן היא באמצעות: Start -> Run -> F:\ אין על הכונן אף קובץ בשם Autorun. האם מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 14.08.2008 בשעה 16:10:04 טוב אני חושב שזה פותר את הבעיה:http://www.winhelponline.com/articles/223/1/Open-With-dialog-appears-when-double-clicking-on-a-mapped-network-drive-in-My-Computer.html
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום אם אני רוצה לאחסן כונן קשיח חיצוני בדרך הבטוחה ביותר (באמצעים הזמינים למשתמש הביתי), מה כדאי לעשות? לשים אותו בקופסת אלומיניום\מתכת או קרטון\עץ\פלסטיק? ולמה? כדי לבטל את החשמל הסטטי בכל פעם שפותחים את הקופסא ונוגעים בכונן הקשיח, שמתי על הכונן הקשיח שקית אנטי-סטטית, האם זה טוב? שמתי בפנים גם שקיק קטן של כדורונים למניעת לחות שמגיע עם כל מיני מוצרים (נדמה לי שגם אותו קיבלתי עם איזה HDD שקניתי מזמן). אבל עברו כמה שנים מאז שקיבלתי את השקיק הזה, ובטח הוא כבר לא אפקטיבי, אני מניח. האם גם זה טוב? ושאלות אחרות... עם כוננים קשיחים חיצוניים (מחוברים דרך USB2 ו- eSATA), מה כדאי לעשות דרך הווינדוס - Optimize for performance או Optimize for quick removal? ב- WD Diagnostics …
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי תקליטורים של 900 מגה ומשום מה מערכת ההפעלה שלי מזהה רק 700. פירמוט לא עוזר כבר פירמטתי. למישהו יש רעיון. רק אציין בפניכם שהתקליטורים הללו זוהו בעבר.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל אתמול את הSSD הנ"ל, הביצועים - בשמיים... בהחלט הארדיסק ששווה קניה במחיר של 1150 שקל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
נראה לי כך כי כשהתחלתי להשתמש הרבה, בדיסקים רב פעמיים בצורב הרגיל שלי הוא התחיל לעשות בעיות.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שבוע טוב ! כמובן שמייקרוסופט עובדים על הפתרון, אבל בינתיים כדאי להיות ערים לבעיה. https://www.pcgamer.com/amp/windows-10-bug-wrecking-ssd/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ל TDK יש סוגים שונים של תקליטורים לצריבה חד פעמית בשוק צבעים שונים של צבעי מדבקות (לבן ירוק ורוד ועוד ) מה המקורי טו שיש הבדל באיכות לפי המחיר אין לדעת מה המלצתכם מנסיון ?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-