אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי הארד דיסק חיצוני SEAGATE 1TB ואני עובד איתו קצת יותר מחצי שנה, לאחרונה חיברתי אותו גם למקבוק וגם לווינדוס 7 ואחרי זה כשניסתי לחבר אותו למחשב שלי שרץ על וויסטה המחשב מזהה את הכונן (גם בDevice manager וגם בהוצאת החומרה באופן בטוח) אבל אין לי גישה אליו.. וזה קורה רק במחשב הספציפי הזה, יש לי עוד שני מחשבים בבית עם XP ו7 ובשניהם הוא עובד חלק, רק בויסטה לא. יש משהו שאפשר לעשות כדי ל"שכנע" את הויסטה להכיר בו מחדש?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני במהלך תכנון מחשב HTPC קטן (לוח MINI ITX), מכיוון שאני רוצה לחסוך במקום יקר אני רוצה להתקין בו דיסק קשיח של מחשב נייד (שמחיריהם היום די זולים יחסית..) על הלוח יש לי ממשק IDE רגיל (44 פין), וממשק IDE 40 פין- שמן הסתם מתאים לדיסקים כאלו השאלה שלי היא כזאת, היכן ניתן להשיג כבלים עבור דיסקים כאלו? או לחילופין, דיסק קשיח קטן בחיבור SATA יכול (ואף עדיף מבחינתי) לבוא בחשבון השאלה שלי היא כזאת, איך הכונן מקבל את המתח הדרוש להפעלתו? (חיבור ישיר מהספק?) ומה דעתכם על CD דקיק של מחשב נייד (ואילו מתאמים דרושים לי) ועל דיסקים 1.8"..
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי צורב DVD דגם LG 4163B. כאשר אני מנסה לצרוב איתו CD רגיל הוא תוכנת NERO מדווחת כי המהירות המקסימלית לצריבה היא x8, למרות שאין ספק שהדיסק תומך ב x24 לפחות. עדכנתי את ה nero ואת ה firmware של הצורב אך הבעיה עדיין קיימת. nero infotool מדווח כי הדיסק מיוצר ע"י "Multi Media Masters & Machinary" וכי המהירויות המקסימליות הן 4x - 8x. היכן הבעיה? האם יתכן שלצורב יש בעיה לצרוב דיסק מסוג זה דווקא במהירות נורמלית או שזו בעיית הגדרות/תוכנה כלשהי?
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית!!! באמצע שימוש בתוכנה שמעבירה בארד דיסק אחד כמה ג'יגות מכונן אחד לכונן השני נכבה לי המחשב ויצא מצב שיש לי כונן שלם [עם 9 ג'יגה של שירים] שנמצא כחומר לא מוזהה [לפחות על פי התוכנה]. ניסיתי לתת "אות" כדי שזה יחשב ככונן וזה באמת הצליח והצלחתי לראות חלק מהקבצים אבל לפני שהתהליך הסתיים הוא קרס ואמר שאי אפשר להמשיך את הפעולה... בעצם יצא מצב שיש לי 16 ג'יגה מתוכם 9 תפוסים - ללא אפשרות לגישה אליהם. יש שם דברים מאוד, מאוד חשובים!! ואני חייב למצא דרך לשחזר את הכול... מישהו יכול לעזור לי בעניין האמור? תודה מראש זה מוגדר משהו fqflex logical volume או משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכל מבקר. אז ככה: כפי שאנו יודעים, במחשבינו היקר עם הזמן מצתבר כמות מידע שאין לנו דרך לגבות אותו על DVD-R והוא מאוד יקר לנו. זה קרה גם אצלי, והגיע זמן להשקיע בקניית משהו. האופציות שאני חשבתי לגבי המשהו הזה הם כאלה: 1. קניית דיסק כשיח 80GB + קופסה לחיבור לUSB/FW 2. קניית RAPTOR 36GB והרכבת שני דיסקים הקיימים אצלי ב RAID 1 שזה בעצם יתן לי גיבוי יפה + התקנת מע' על הרפטור, כמובן. השאלה שלי היא כזאת: מה יהיה יותר מהיר ? (יש לי עכשיו RAID 0 של שני דיסקים של 80 שזה 160) איבוד מקום לא ממש משנה לי, העיקר זה הגיבוי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שאלתי זו נובעת מהתעניינותי במארז הזה בו מותקנים הכוננים בצורה אנכית ולא בשכיבה כמקובל ואין ספק שהרעיון חכם מאד "ואיך לא חשבו על זה קודם" אך החשש מקנן בי בשל העובדה שאיני מבין כיצד עובד מנגנון הכתיבה של כונן מכני והאם במצב אנכי זה "לא המצב הטבעי שלו" (כלומר מונח על הפלטה)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הוא בעל אותם התכונות כמו הדגמים של LG, NEC, Philips וכד'?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום במסגרת אחריות שלחתי את הארדיסק שהתקלקל לי שהוא WD 160 GB 8MB קיבלתי הארדיסק Hitachi 160GB 8MB האם יש הבדל שווה להתעקש לקבל אחר או אותם דבר או אולי היטשי יותר טוב כי אם הארדיסק יתקלקל יש לי אחריות רק לעוד חודשיים בלבד ככה שאשמח לתשובות
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אוקי התקציב 500 ל HDD עם נפח של 2TB לפחות ולגבי ה SSD 300-400....מחניות KSP או 1PC לגבי האורך חיים של SSD הוא לא פחות מ HDD ממוצע ? יש כאלה עושים SSD 500GB לשימוש של משחקים וכו...איך המהירות משתפרת אם עושים את זה ברמה ששווה לחרוג מהתקציב או שלא ממש הרבה ועדיף רק SSD לווינדוס?
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, בדיסק לי מוגדרות כמה מחיצות. הראשונה משמשת ל-XP, השנייה והשלישית והרביעית ללינוקס SUSE. אני מעונין למחוק - או יותר נכון לצרף את המחיצה האחרונה כמחיצה פעילה ל-XP. האם משהוא יכול לעזור? (מצורף קובץ עם תמונת החלוקה) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם תהיה השפעה של הרכישה של מקסטור על הכוננים הקשיחים שלהם?? כי אני מתכנן לקנות מקסטור ואם לא אז WD...מה כדאי??
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן.יש לי לוח אם של ASUS מסוג P5Q3.אחלה לוח ואני תוהה אם לקנות לו הארד דיסק שתומך בUSB 3.0 - הכרטיס של ה-PCI מסופק עם ההארד דיסק ונותן לי בעצם את היציאה על המחשב.השאלה אם זה באמת יעבוד כמו USB 3.0 אמיתי אז שהמהירות תהיה נחותה מהמקור. שאר המפרט הוא: Core 2QUAD Q9550 2.83GHZ GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 4GB DDR3 1333 MHZ IN DUAL CHANNEL A-DATA(THE COMPANY( 500GB WD HARD DRIVE SATA אני מניח ש-2 אבל לא בטוח להגיד לכם. מארז של THERMALTAKE הארד דיסק חיצוני של LACIE מדגם QUADRA עם ESATA 1TB תודה רבה לעוזרים.שגיא
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות כזאת באחת המקומות? יש ברשותי מחשב נייד של dell vostro 5470 ו SSD 128 שזה ממש לא מספיק. השאלה מופיעה בכותרת, ואם התשובה חיובית אז כמה בערך זה עשוי לעלות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא רוצה להכפיש שום חנות מחשבים אבל יש לי חשדות אני רוצה לקנות הארדיסק פניימי של WD 500 GB 7200 16 CACHE ידוע לי שהמחירון שלו נע על 130-140 דולר זתומרת בין 600-650 שקלים בKSP(ושוב...בלי להכפיש) הם מוכרים את זה ב450 שקלים השאלה שלי היא כך": אם זה כל כך זול יכול להיות שזה הארדיסק משופץ? או הארדיסק לא מקורי מהיצרן כמו שיש זכרונות מזוייפים? או שזה MADE IN CHINA? או שזה עבר המון ארצות בקונטיינר זול? למישהו יש ניסיון עם דברים כאלה? אשמח לעזרה לפני הקנייה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני צריך כונן אופטי שיודע לקרוא CD במהירות גבוהה, מהי המהירות הגבוהה ביותר שיש כיום? אשמח לקבל גם דגם. בנוסף, האם מהירות הקריאה מהדיסק תלויה בעוד משתנים או רק ביכולת הכונן האופטי? תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הי לכולם, אני מעוניין לקנותSATA 3 SSD , כרגע יש לי את הלוח הבא עם אפשרות חיבור ב-SATA 2 בלבד : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3013#sp מהי האופציה על מנת שלא יהיה צוואר בקבוק? לקנות בקר sata3 PCI-E ולחבר את ה-SSD אליו? או שיש מתאם מ2 ל3? רצוי פתרון זול ככל האפשר אך העיקר שזה יעבוד כמו שצריך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עורך הרבה סרטים ןרציתי לדעת האם אני יכול לצרוב סרטים בפורמט של VCD או SVCD על דיסק של DVD (שהגודל שלו הוא 4? ג'יגה)? האם יש בעיה עם הנרו במקרה הזה או עם הצורב שלי?(לייטאון 48X24X48)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת ^^^ חוץ מהמחיר במה הם שונים ואיזה הוא המומלץ?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD בשביל שיריץ את מערכת ההפעלה ובנוסף אתקין שמה גם כמה משחקים. הגודל המתוכנן הוא 60GB, ה120GB טיפה יקר לי כרגע. בכל אופן, המפרט שלי: כרטיס מסך ATI Radeon 5770 מעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון : 4GB כרגע מחובר דיסק קשיח אחד של סיגייט של 500 GB. כמה שאלות, האם השינוי במהירות העתקת קבצים, קריאה וכו' יהיה באמת משמעותי? האם זה יהיה משמעותי גם במשחקים ותוכנות שמותקנות על הSSD? ומה אתם ממליצים כמובן?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת , אני זקוק להמלצה על כונן קשיח פנימי , נפח של 1-2TB . הכונן חייב להיות שקט במיוחד בגלל שהמחשב שבוא הוא עובד נמצא באולפן הקלטות. המהירות חשובה , אך העדיפות היא כמובן לשקט . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן... מיום חמישי האחרון, המחשב החליט שהוא מוכן לעבוד רק בsafe mode. היום קניתי HD חדש (500gb aaks) על מנת שאוכל לגבות את המידע אשר נמצא על המחשב. התחלתי להעביר קבצים (בSafe mode) אך המהירות ממש ממש ממש איטית. לוקח למחשב להעביר קובץ ששוקל 1.5gb משהו כמו 12 דקות... אני מנסה לאתר את הבעיה אבל לא מצאתי כלום. ולכן אני חושב בSafe mode. האם צדקתי? אם כן, איזה עוד דרך אוכל להעביר את הקבצים. ואם טעיתי, אז איזה עוד גורמים יכולים לגרום לדבר? תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם מבחינת החיבור sata 2 שווה לחיבור של sata? ואיך אני מזהה את סוגי החיבורים אם הם שונים? האם יש עוד סוגי חיבורים חוץ מהחיבורים הנ"ל ואם כן איך אפשר לדעת מה יש לי?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. האם צפוי בקרוב לצאת לשוק דיסק קשיח חינוצי בנפח "2.5 (קרי, קטן ודק, ללא צורך בחיבור לחשמל), בנפח של יותר משני טרה ? 2. האם יש בפתח סיבה כלשהי שאמורה לגרום למחירי הדיסקים הקשיחים הפנימיים מעל 2 טרה לרדת? (היום ההבדל במחיר בין 2 ל 3 טרה לא מצדיק רכישה של מעל 2 טרה) 3. האם זו ההמלצה לדיסק קשיח פנימי בנפח שני טרה, לשימוש מערכת הפעלה וגיבוי, כאשר חשוב שיהיו לפחות שלוש שנות אחריות? http://ksp.co.il/?uin=12111 תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-