עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by @guitarsuite@,

קניתי היום צורב דיוידי של lg בקיצור אני לא יודע אם יש לו את התמיכה של + - ואני אפילו לא יודע מה זה אומר ! אז למי שיש מושג על מה אני מדבר ויכול לעזור לי אז תודה מראש!

2. Started by barbone,

היום לאחר שהרצתי משחק,פתאום הוא קרס לשולחן העבודה. אמרתי אם כבר נעשה בדיקת שגיאות לכונן D. (הכונן שלי מחולק ל3 כאשר D זה כונן ששם אני מאחסן את רוב הנתונים) . אחר כמה דקות המחשב נתקע והבדיקה נעלמה פתאום. המחשב התחיל להיות מאוד איטי עד כדי אי יכולת לפתוח תוכנית כלשהי. ריסטרט-ווידוס לא עולה. ריסטרט נוסף המערכת עולה מאוד מאוד איטית ,ניסיתי לקבוע בדיקת דיסק נוספת לכונן מערכת (Cׂ ללא הצלחה הבדיקה יוצאת לבד אחרי כמה דקות מבלי לבדוק. שוב ריסטרט-ווידוס לא עולה שוב ריסטרט בSAFEMODE לא עולה. עשיתי REPAIR . הוא עשה סריקה אוטומטית לבדיקת שגיאות ואז נתן הודעה שהשגיאות תוקנו. עשיתי ריסטרט ועכשיו הכל בינתיים רץ חלק. עשייתי ERROR SCAN מלא ולא מהיר בHD TUNE PRO ולא גילה שום שגיאה. הרציתי …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Cyb3r,

המקום מגיע לקצו ורציתי לקנות כונן חדש. ראיתי שמבחינת מחיר-נפח עדיף לי 1.5TB והוא מתאים בדיוק לתקציב. תפס את עיני הכונן שבכותרת: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=6871 הבעיה היא שקראתי קצת באינטרנט על הרבה מאוד כוננים מסדרת 7200.11 שכשלו, במיוחד אלה עם 1TB. השאלה היא: הכתבות ישנות (ינואר 2009). הדגם המדובר הינו 1.5TB ולא 1TB. האם עדיין כדאי לי להמנע מלקנות כונן זה?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by rander1,

הכונן הוא משנת 2009 סביר נכון? הוא עומד למות? זה מה שיש לי כרגע? WDC WD1001FALS-00J7B1 ATA Device וזה הסירטון שהעלתי http://www.youtube.com/watch?v=qZwkswK-IWo יש המלצות למשהו חדש איכותי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by baruch_555,

איזה חברה מומלצת ידועה ואיכותית מייצרת DOK? מחיר עד 150 גודל לא חשוב אפשר גודל קטן (128...) שיהיה עמיד ומהיר וגם אם יש למחזיק מפתחות.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by KrustyTheKlown,

???

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  7. החברה שהייתה מוכרת עד כה בשוק האחסון בעיקר תודות לכונני ה-SATA וה-NVMe העממיים שלה תנסה את מזלה גם עם כונני אחסון בכירים, במהירויות של עד 7,000 מגה-בייט בשנייהלכתבה

8. Started by TalkToTheHand,

שלום לכם. אני מתכוון בקרוב לרכוש SSD מדגם המצוין למעלה, שהוא יעבוד עם הדיסק הקשיח הנוכחי שלי. אתכוון לפרמט את הכונן הקודם (למעט מחיצה אחת) ולהתקין על הSSD WINDOWS8.1. יש לי כמה שאלות. נודע לי ש"מומלץ" לנתק את הדיסק הקשיח כאשר מתעסקים עם התקנת הSSD ומערכת הפעלה, נראה לי שהבנתי מאין הדאגה הזו נובעת, אך אם אפשר בכל זאת הסבר. בכל אופן, אני מעוניין במהלך התקנת מערכת הפעלה לפרמט את המחיצה C (עליה מותקן הWINDOWS 7 כרגע) מהדיסק הקשיח שברשותי, כיצד אוכל לעשות זאת כאשר הכונן מנותק? אלא אם כן הכוונה היא לפרמט אותו לאחר התקנת הSSD? בנוסף לכך, אני בטוח ש120GB יספיקו לעניינים שאני אתקין, את כל קבצי הDATA והDOCUMENTS אני אשלוף מכוננים בדיסק הקשיח - העניין הוא הנוחות, הרי כאשר הWI…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. בשבוע שעבר החלפתי מספר דיסקים במחשב ופתאום נתקלתי בבעיה שפתאום דיסק אחד או שניים (תמיד אותם דיסקים) נעלמים לי. חשבתי כי זאת בעיית חיבור אבל משחק עם הקונקטורים (SATA ומתח) לא פותר את הבעייה אלא ריסוט המחשב. מה עושים?

10. שלום רב אני שם לב שכמעט כל כונני ה 500GB מגיעים עם 16MB BUFFER הכוננים שמגיעים עם 32 נדירים יותר ועולים יותר. השאלה היא האם יש הצדקה להשקיע ב 32? לכאורה זה אמור להכפיל את מהירות הכונן, נכון? אנא תקנו אותי אם אני טועה: כשמעבירים קובץ גדול ממחיצה למחיצה באותו כונן, גודל ה buffer הוא הדבר שהכי ישפיע על מהירות ההעתקה.

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by cheat-it,

LG DVDRW H62NK או LG DVDRW H66NK ??? אני מתלבט איזה מהם לקנות...

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  12. במקביל להכרזה הרשמית אודות דגם ה-SM2268XT המבטיח, בחברה מספקים טיזר לצמד שבבים עם תמיכה ב-PCI-Express 5.0 שאמורים להגיע בהמשך 2023 וב-2024 עבור השוק הגבוה ושוק הבינייםלכתבה

13. Started by Dmitry1980,

I need electronics of Quantum Fireball Plus AS 20.5Gb 7200 rpm hard disk. My drive's board is blown out by a short circuit, but all the information should be OK. I just need the board to recover it or I'll buy such a board if anybody has a one that works. Can anybody help me please? Call me 054-288836 or E-Mail me dmitry1980@mail.ru if you can. Sorry it's in English, I can't write Hebrew on my computer

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  14. מחפש הרד דיסק בטווח נפחים 320 +/- לוח האם שלי: Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 מארז : Compucase 6A21 Black&Blue 400Watt המלצות? (אם אפשר לא יותר מ 250 ש)

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  15. אז ככה יש היה לי הרדיק חיצוני של 500GB שהחליט לא לפעול יותר יום אחד כי איכשהו הוא לא קיבל חשמל... אז פירקתי לו תחיים וגיליתי שבפנים בכלל יש שני הרדיסקים במערך RAID 0 שפועלים כהרדיסק אחד. מכיוון שמאוד חשוב לי המידע שבפנים אני רוצה להתקין אותם במחשב שלי. אבל היו לי שתי בעיות... (1) הלוח אם שלי לא תומך RAID (כמה מפתיע). (2) הלוח אם שלי בנוי לחיבור SATA וההרדיסקים שהוצאתי הם IDE... אז מה שאני מתכננן לעשות זה לקנות: לקנות PCI IDE ATA 133 RAID CARD מפרט: Specification: Chipset: Silicon Image 0680 ---------------------------------------------------------- Bus Interface: PCI bus 32 bit ---------------------------------------------------------- Features: * Compa…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם ראיתי בנועה שה- YS רשום עליו מהדורת RAID והוא עולה 100 ש"ח יותר ואני רוצה לעשות RIAD מה זה אומר שהוא יותר תומך בזה מה עדיף לקנות היום ? (320) רוצה קצת תגובות שלכם בעיניין שאני הולך להשקיע ואולי לקנות 4 HD אז זאת השקעה וקצת חשוב (סתם בשביל שתדעו מתכנן RIAD 0+1 ) WD Caviar® SE16 WD3200KS http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=196 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4812 נראה לי חדש WD RE WD3200YS http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=233 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5281

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני צריך לרכוש בשביל אכסון נתונים דיסקים קשיחים אמינים, שניים של 2 טרה ואחד של 4, סך הכל 8 טרה. חיבור USB3 או TB (או גם וגם) תקציב עד 2500 ש"ח. קניה בזיגזג או פלונטר בלבד. תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by matizami,

מה ההבדל בין הדגם WDH1CS3200E לדגם WDH1CS5000E שלמרות שהאחרון יותר גדול הם עולים אותו דבר (בSKYPC)? אני מעוניין בעיקר לגבות מולטימדיה ולהשתמש בקבצים האלו במחשב אחר. אין בעיה שאני במחשב אחד ישתמש בחיבור ESATA ובמחשב שני בUSB?

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  19. שלום וחג שמח! אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח של טרה, במחיר של עד 415 ש"ח לכל היותר דברים שחשובים לי מאד: 1. שיהיה שקט כמה שיותר. 2. אמינות. עמידות לאורך זמן. שידוע שלא נוטה לההרס. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Samsung HD103SJ לWD10EARS קראתי שהסמסונג ממש טובים ושקטים, אבל בגלל נסיון מאד רע שיש לי עם הארדיסקים (של WD אגב..) אני פוחדת לקנות מחברה כמו סמסונג שמוצרים אחרים שלה שווים לזבל. כאמור, אני לא יודעת איך הם מבחינת הדיסקים הקשיחים. WD ידועים באמינותם וכו וכו.. אפילו שיש לי נסיון רע איתם. ולכן מהבחינה הזו העדיפות דווקא שם. אם אדע שהסמסונג באמת לא עושה שטויות ומצטיין בדגם הזה, אהיה רגועה מאד וארוץ לקנות, כי זה כרגע מה שמדאיג אותי. אשמח להמלצות נוספות מצידכם (ואגב, לא …

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by davidg,

שלום אני מעוניין לקנות צורב DVD וראיתי שהצורב הנ"ל נמכר ב KSP. מישהו מכיר או יודע פרטים על הצורה הנ"ל ומה ההבדל בינו לבין 4167B. מכיוון שכמה שחיפשתי לא הצלחתי למצוא שום פרטים על הצורב הזה ולא סקירה. אפילו באתר של LG לא מצאתי פרטים שזה נראה לי מדאיג... תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  21. היי אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות לעשות boot מ flash card או יש אמצעי אחר שיכול להחזיק מערכת הפעלה ולעלות אותה תוך עשרות שניות. למשל חיבור כרטיס פלאש לsata אז אם יש דבר כזה אומשהו שיכול לגרום למערכת לעלות מהר המחיר לא משנה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מספר דיסקים של מוזיקה שצרבתי שלא נקראים ע"י מערכת הסטריאו שלי, זה קורה משום מה רק בדגמים החדשים של המדיות לצריבה ( ז"א כל גירסאות ה- 52 ). קניתי את המערכת שלי בשנת 2000 ודיסקים לצריבה פועלים בה טוב מאוד, הייתי צורב בעיקר על TDK ולאחרונה Memorex ( הדסקים של עד x48 ). וזה היה פועל טוב מאוד, משום מה אלבומים שצרבתי על דיסקי x52 של TDK ושל Memorex לא פועלים לי בכלל במערכת ( וזה לא בעיה בצורב, כי הדיסק נצרב, הוא פשוט לא משמיע את עצמו במערכת "הסלקטיבית" שלי ), אני מחפש את הדגמים הקודמים אך לא משווקים אותם עוד אלא רק את החדשים. מה אני יכול לעשות ? איפה אני יכול למצוא דגמים ישנים יותר של דיסקים לצריבה ?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  23. שלום לאחר עידכון SP2 על מערכת P3 עם דיסק קשיח 8.4G וזכרון 1G המערכת לא זזה כלל 1) האם זה בגלל המעבד? 2) האם זה בגלל הדיסק? 3) מה גודל הדיסק המקסימלי שאני יכול להתקין על מחשב זה 4) מה המינימלי הדרוש כי מחשב זה משמש כטרמינל לחומר על מחשב אחר ולגלישה באינטרנט תודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by ורד2010,

היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MP4, AVI ובין היתר גם MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצי MPG פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  25. יש לי wd 80gb 8mb buffer אם זה עוזר במשהו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.